Lima militan tiwas ing Kabardino-Balkaria

37
Lima militan tiwas ing Kabardino-Balkaria

Regime operasi kontra-teroris sing ditepangake dina Sabtu ing bagean saka wilayah Nalchik, Baksan lan distrik Baksan Kabardino-Balkaria wis dicabut, sajrone operasi kasebut limang militan sing ngrancang aksi teroris diilangi.

Miturut Komite Anti-Teroris Nasional (NAC), ing dina Sabtu, 3 Juli, para militan diblokir ing salah sawijining omah ing wilayah kemitraan taman ing pinggiran kutha Nalchik. Ing proposal saka pasukan keamanan kanggo lay mudhun gaman lan nyerah, diblokir dibukak geni ing perwira hukum nglaksaknano. Lima militan ditumpes kanthi tembakan.



Ditegesake yen sajrone operasi kasebut ora ana korban jiwa ing antarane personel, warga sipil ora cilaka.

Miturut informasi sing diwenehake dening pasukan keamanan, militan padha nyiapake aksi teroris, rincian ora dibeberke. Saiki, klompok investigasi-operasional nggarap titik kasebut, tumindak operasional kanggo ngenali kemungkinan accomplices utawa accomplices terus.

Regime CTO dikenalake ing bagean saka wilayah Baksan lan distrik Baksan Kabardino-Balkaria kanthi keputusan kepala departemen regional FSB, Mayor Jenderal Sergei Voronin, sawise nampa informasi babagan klompok militan sing nyiapake seri. serangan teroris ing wilayah republik.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    37 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +8
      Juli 3 2021
      Dheweke kerja biasane.
      1. +9
        Juli 3 2021
        Kutipan saka Machete
        Dheweke kerja biasane.

        Wong-wong padha nyambut gawe, meneng tanpa rame.. Ing kene, kabar-kabar garing kuwi sok kelip-kelip.
        Nanging karya sing ditindakake dheweke pancen angel banget! Sadurunge dheweke ngerti setan.

        Kerja sedulur.. hi
        1. +9
          Juli 3 2021
          Kita ora kelingan. Kita ora sedhih. Umumé ing tokoh. Bumi kaca kanggo wong-wong mau. am
          1. +5
            Juli 3 2021
            Lan ora ana prawan ombenan
            1. +5
              Juli 3 2021
              Kutipan saka Split
              Lan ora ana prawan ombenan

              Kanggo Feed mau ana karo siji lemak. am
              1. +3
                Juli 3 2021
                Quote: Wong jenggot
                Kutipan saka Split
                Lan ora ana prawan ombenan

                Kanggo Feed mau ana karo siji lemak. am

                Lan sing padha ketemu ana karo korban lan minangka babi kanggo rojo pati
                Ngusir wong-wong mau Allah adoh saka sampeyan menyang hyena..
      2. +3
        Juli 3 2021
        Kutipan saka Machete
        Dheweke kerja biasane.

        Kerja sedulur!
        1. +2
          Juli 3 2021
          Wong lanang kita apik banget ... ing taun 2001 aku njupuk 2 saka SVDU, kothak liyane kanthi 30mm dibuwang ing lemah mengko, ora ditinggal metu lan pindhah. prajurit Aku nembak tape mesin tembak, sial...mesti gara-gara tracer-nya mabur...setengah jam setengah jam watuk watuk getih...grenade njeblug 3 meter, waja disimpen, sanajan bekas saka pecahan isih urip ... pierced kabeh tangan kiwa
    2. + 14
      Juli 3 2021
      Ing proposal saka pasukan keamanan kanggo nyelehake tangan lan nyerah, sing diblokir mbukak geni marang aparat penegak hukum. bali geni limang militan tiwas.
      Punika nandheske sing sak operasi ora ana korban jiwa ing antarane personel, populasi sipil ora tatu.
      (c)
      Ya, supaya kabeh laporan NAC muni kaya ngono ombenan
    3. +6
      Juli 3 2021
      Aja kaget yen mantan durjana.
      Mow miturut "pembela Islam" dina iki banget duwe bathi.
    4. + 10
      Juli 3 2021
      Bumi kaca.
    5. +5
      Juli 3 2021
      Akeh perkara sing ora dicritakake utawa ditulis kanggo kita .. Layanan khusus digunakake dina lan wengi ngresiki Rusia! Matur nuwun, kita manggon sepi kaya, tanpa serangan teroris, etc.
      Nanging aku seneng dadi tougher karo mungsuh saka Rusia, akeh wong njerit pegatan! hi

      Kita wis kesel ing provinsi!
      1. 0
        Juli 3 2021
        Ing etgm lan makna. Dheweke ndeleng Falcause lan ngerti manawa kabeh bakal angel.
    6. -7
      Juli 3 2021
      Mboten wonten militan kados pundi, ing pinggiran kota, 3 pasukan khusus mboten saged, nanging wonten gangsal, chtol tumpuk?
      1. +3
        Juli 3 2021
        Yagene padha ora bisa? Dheweke bisa banget. Dheweke mung ora menehi ijin. Dideleng saka mobil ana gludhug saka feps. Dheweke cepet ngrampungake masalah. Sing abot bakal metu lan dipisahake kanggo bagean. Aku 99 persen yakin manawa media sing lolos mengaruhi keputusan kasebut.
        1. -3
          Juli 3 2021
          Kutipan saka carstorm 11
          99 persen yakin media oncat dipengaruhi kaputusan.

          Apa kita duwe media independen ing Rusia, utawa pemerintah ngrungokake wartawan?
          Iku misale jek kula sing dina iki media, karo langka "Internet" istiméwa, nyerat lan shoots ing urutan, amarga media (stasiun radio, saluran TV, penet) duwe pribadi tartamtu. Lan aku malah ora ngerti yen ana organ penet Komite Sentral Rusia Bersatu ing negara lan apa jeneng, minangka Pravda biyen - organ print saka Komite Sentral CPSU.
          Aku seneng banget ndeleng pranala menyang materi subyek ing topik: "Sawise pagelaran kita."
          Ing Kaukasus, ing sawetara republik ana unit bersenjata dhewe sing ora dingerteni tujuane (sanajan aku ngerti - struktur keamanan nasional biasanipun), lan wong enom ora diwenehi hak kanggo ngawula ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, ngendi nilai "kuitansi gratuitous ing jumlah 81 ewu rubel" ditemtokake. rubel" ngijini sampeyan kanggo gumantung ing sponsor ing wangun ... katon beda, kabeh limo dijamin ... dening 755% ... ya
          1. 0
            Juli 3 2021
            bla bla bla. Sampeyan lali babagan blogger sing korup. Rampung sirkus.
            1. +1
              Juli 3 2021
              Kutipan saka carstorm 11
              Sampeyan lali babagan blogger sing korup.

              Kita katon ing buku - kita waca ... Riga! sedulur
              Apa sampeyan agresif banget? Apa sampeyan pengin mangsuli tembung kasebut?
              Kutipan saka: ROSS 42
              Iku misale jek kula sing dina iki media kanggo langka "internet" pangecualian

              Langka
              1. Ora umum utawa langka, ora umum.
              2. Mirunggan, pinunjul ing sawetara cara.

              Ya sampeyan, kancaku, langka (kasus 2).
              1. 0
                Juli 3 2021
                Ya, saka apa? Aku mung mratelakake panemume lan sampeyan menehi kula footcloth babagan media) tenang wis. Aku ora peduli babar pisan. Aku mbaleni - mungkasi sirkus. Aku ora nganggep seru sampeyan minangka spesies. Whine langgeng lan kabeh. Sampeyan kabeh ora bakal dimangerteni dening whiners ing negara iki lan bakal tetep whiners. Yaroslavna nangis langgeng kanggo alesan apa wae. Ora wong lanang nanging...
                1. +2
                  Juli 3 2021
                  Kutipan saka carstorm 11
                  Ora wong lanang nanging...

                  Pengeran nglirik Apa pancene bisa nambah siji maneh menyang 300 (!!!) jinis jinis modern?
                  1. 0
                    Juli 3 2021
                    Apa ana 300?))) Sampeyan medeni aku)
                    1. +1
                      Juli 4 2021
                      Kutipan saka carstorm 11
                      Apa ana 300?))) Sampeyan medeni aku)

                      Ya, internet kebak wong-wong mau. nglirik
                      https://d-34.livejournal.com/283501.html
      2. +4
        Juli 3 2021
        Ing kono, Moscow ana cedhak, panguwasa, padha kerja saka Kamentrian Dalam Negeri (ora bakal bingung karo pasukan khusus saka Pasukan Internal Departemen Dalam Negeri lan FSB).
        Ing Kaukasus Lor, wiwit pungkasan taun 90-an, wis dikembangake supaya administrasi sipil ... dikirim, mung kanggo nyedhiyakake informasi umum (pemukiman, rencana pembangunan kutha, informasi babagan warga, lan liya-liyane). Wiwit wektu iku, ing Republik Kaukasus Lor, wis dikembangake supaya para militan, kaget, ngerti yen dheweke ora bakal slamet, malah urip, ya, padha njeblug, ya, padha tembak maneh nganti pungkasan. , ya, padha bisa sijine peluru kanggo awake dhewe. Mulane, sampeyan ora kudu santai.
        Nanging, minangka wis adat kita saka wektu immemorial, kanggo ngandhani panguwasa bab tanggi anyar curiga dianggep squealing lan "zapadle", nanging nalika, sak serangan ing tanggi iki, dening kasempatan, jeblugan ngunekke adoh bagéan saka garasi utawa ngeculaké. saka "warga" kasebut, njerit bakal diwiwiti manawa panguwasa ora nylametake dheweke "apik" ...
        1. +5
          Juli 3 2021
          Nanging, minangka wis adat kita saka wektu immemorial, kanggo ngandhani panguwasa bab tanggi anyar curiga dianggep squealing lan "zapadle", nanging nalika, sak serangan ing tanggi iki, dening kasempatan, jeblugan ngunekke adoh bagéan saka garasi utawa ngeculaké. saka "warga" kasebut, njerit bakal diwiwiti manawa panguwasa ora nylametake dheweke "apik" ...
          Iki persis sing sampeyan ngerteni. Padha makarya ing Tetep ing siji urka. Nalika ditahan, lawange tangga-tanggane ora sengaja rusak ... ana sing njerit-njerit lan mambu .... Kepriye ora langganan.
          1. +1
            Juli 3 2021
            Kutipan saka: alexey2073
            Iki persis sing sampeyan ngerteni. Padha makarya ing Tetep ing siji urka. Nalika ditahan, lawange tangga-tanggane ora sengaja rusak ... ana sing njerit-njerit lan mambu .... Kepriye ora langganan.

            ya Babagan / sah, ing OMON utawa SOBR? Dhewe, sawise porsi ing S.-Caucasus, liwati karo ml. OU...
            1. +3
              Juli 3 2021
              Babagan \ sah ESD hi
              1. +1
                Juli 3 2021
                Kutipan saka: alexey2073
                Babagan \ sah ESD hi

                apik hi
      3. +3
        Juli 3 2021
        Quote saka lawas
        Mboten wonten militan kados pundi, ing pinggiran kota, 3 pasukan khusus mboten saged, nanging wonten gangsal, chtol tumpuk?

        Amarga ora ana militan ing wilayah Moskow, lan tugas kasebut ora kanggo ngilangi dheweke, nanging negosiasi ditindakake nganti pungkasan. Penyebab patine durung dingerteni. Mungkin kesel ing kumelun, banjur diobong.
    7. +5
      Juli 3 2021
      Apa wong ora manggon?
      Apa sing wis digayuh? Padha sirna kaya scum saka umat manungsa!
      Lan dheweke bisa urip, nggawe kulawarga, nggedhekake anak, mbantu wong tuwa, olahraga, tumindak apik.
      Perang kanggo iman? Dadi, wong-wong mau bakal ngluhurake iman kanthi tumindak sing apik lan conto sing apik.
    8. +3
      Juli 3 2021
      Sétan-sétan kudu dipatèni, ora kanggo wong-wong mau mlayu ngubengi Siria, sanajan prajurit kita uga bakal teka.
      1. +3
        Juli 3 2021
        Kutipan: Ros 56
        Sétan-sétan kudu dipatèni, ora kanggo wong-wong mau mlayu ngubengi Siria, sanajan prajurit kita uga bakal teka.

        pancen bener ya loro grosir lan eceran.
    9. -4
      Juli 3 2021
      "Lima militan ditumpes kanthi tembakan bali." Dadi dadi! "Lan luwih angel! Luwih angel! "- V. Putin. negatif
      1. +3
        Juli 3 2021
        Kapethik saka: senima56
        "Lima militan ditumpes kanthi tembakan bali." Dadi dadi! "Lan luwih angel! Luwih angel! "- V. Putin. negatif

        Nawakake militan - minuman dingin!?
    10. -1
      Juli 3 2021
      Low bow kanggo pejabat FSB kita hi Dheweke ngerti bisnis lan aku ngerti akeh wong lanang saka dheweke ombenan Ya, sanajan ing tingkat Kementerian Dalam Negeri, makhluk kasebut ditahan ing taun 200-an. Aku dhewe dadi sekretaris, nanging kudu ngangkat senjata, 2:001 ... ditutupi lesung. nangis tangi 2 dina mengko ing rumah sakit ing Makhachkala
    11. -1
      Juli 3 2021
      Umume aku dianggep mati, ing 3 meter mortir mudhun ... nganti aku nangis lan mundur ... ditarik metu ... kabeh pecahan waja tahan ... nanging nglindhungi aku saka njaba, sanajan sawetara pecahan-pecahan nusuk tangan kiwaku.... Sakwise 3 minggu aku leren kaya pengecut... Aku kudune ora ana. Nanging ora siji saka wong lanang kita ngomong yen aku iki pengecut, aku nutupi wong-wong mau minangka paling aku bisa, dijupuk ing kabeh sing dipindhah, lan banjur miber ing .... tinnitus lan aku ambruk, kabeh aku elinga ... Seryoga mesin gunner kanggo aku mlayu munggah, banjur peteng ....
    12. -1
      Juli 3 2021
      Dheweke narik Mukhamet saka Timur saka UAZ .... dheweke njupuk svdu ... Dheweke nyerahake aku, sampeyan bisa ngomong ... Aku manthuk .... menehi 2 majalah, para prajurit dilengkapi aku, njupuk kartrid. saka tape saka Seryoga, dijupuk ..... timah aran Aku ngeculake amunisi 170 puteran kanggo perang kasebut ... Sayange mung 2 sing dikonfirmasi .... Ya, iki dudu serigala .... Ana kothak saka pos papriksan lan razed kabeh menyang lemah, aku mikir. Aku njupuk 6 .... Nalika ing pandelengan sampeyan ndeleng sirah .... tembakan ... ngapusi ing parapet .... ing setengah menit ... ditembak lan tiba.
    13. -1
      Juli 3 2021
      Kanggo wong lanang kita ing Grozny lan Apchkhoy Martan .... Aku mbales .... sabisane, yen tambang ora tiba, aku bisa nindakake luwih akeh ... master olahraga ing 300 meter.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"