"Malah besi tua lan toko panganan cepet dijupuk": Pers Inggris babagan mundur pasukan AS saka Afghanistan

44

Pers Barat nerbitake materi babagan mundurake pasukan Amerika saka Afghanistan. Elinga yen, miturut rencana sing diumumake Joe Biden sadurunge, pasukan AS kudu ninggalake negara iki ing 11 September taun iki. Ing wektu sing padha, dikenal manawa kontingen winates (nganti sewu wong) instruktur militer bakal ditahan ing Afghanistan, sing kudu terus nglatih tentara Afghanistan.

Artikel diterbitake ing pers Inggris nyatakake yen "militer AS njupuk kabeh metu saka Afghanistan." Penulis ing koran Inggris The Times nulis:



Pasukan AS wedi yen ana sing bisa tiba ing tangan mungsuh sawise ninggalake Afghanistan. Mulane padha njupuk karo wong-wong mau ora mung gaman lan amunisi, nanging malah kethokan.

Kacathet menawa titik katering bubar dibongkar lan digawa metu ing pangkalan udara Bagram. Iki minangka restoran panganan cepet cilik sing populer karo militer AS lan kontingen militer liyane sing dipasang ing kana.

Wartawan Inggris nulis:

Padha malah kudu mbatalake apa sing ora perlu ing Amerika Serikat dhewe, amarga padha ora pengin mungsuh bisa ngiyataken ing beyo saka property Amérika. Dheweke wis ngilangi properti kasebut, sing padha karo volume sawetara atus pesawat transportasi.

Miturut interpretasi iki, malah titik-titik panganan cepet ing dalan, miturut Pentagon, bisa nyebabake penguatan wong-wong sing dilawan tentara NATO nganti suwe lan ora kasil ing Afghanistan.

Artikel kasebut nambahake manawa warga lokal "ngarep-arep banget yen ana hubungane karo penarikan pasukan AS, dheweke bisa entuk properti sing bisa didol." Nanging Amerika mutusake kanggo ngobong akeh, kalebu kendaraan tentara lawas, seragam militer, sepatu lan barang-barang liyane sing disimpen ing gudang ing Bagram sing padha.

Sadurunge, Review Militer nglaporake yen kontingen militer Turki bakal "sementara" ngontrol lapangan udara Bagram sawise mundur saka Amerika. Suwene Turki bakal ngleksanani kontrol durung ngandika.
  • Facebook/Komando Pusat AS
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

44 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 17
    Juli 4 2021
    Nang endi wae ing Rumania utawa ing Ochakovo karo Odessa ... mbok menawa restoran camping iki bakal enggal miwiti kerja ing kana.
    Lan roh-roh isih ora ana gunane. Dheweke mung bakal ngrusak, amarga digunakake kanggo njaluk pangan ing tandoor.
    1. +8
      Juli 4 2021
      Kutipan: Thunderbolt
      Nang endi wae ing Rumania utawa ing Ochakovo karo Odessa ... mbok menawa restoran camping iki bakal enggal miwiti kerja ing kana.


      Utawa ing Asia Tengah ...
      1. +2
        Juli 4 2021
        Dheweke ora kasengsem ing Kyrgyzstan Ya, lan sibuk. Dheweke diusir saka Uzbekistan lan ora pengin maneh --- dheweke pengin mrentah awake dhewe. Kontak karo Uzbek Afghan ora ala ing Tashkent, mula dheweke ora butuh bantuan. Ya, lan wong Tionghoa wis nandur modal akeh, tegese ora bakal mandheg. Rahmon uga duwe tatanan lengkap ing tapel wates Tajik-Afghan lan superbisnis // perdagangan obat-obatan lan selundupan /// karo Tajik Afghan. Dheweke ora bakal numpes Ajaib kuwi, maneh, Comrade ing G. Badakhshan. Cina, tilase sing njaga, lan 201st ora pound raisins.
        Siji-sijine tapel wates Turkmen ora ditutupi. Ora, ora, ya, geng cilik bocor ing. Nanging dheweke uga duwe spesifik subtle dhewe, lan ora nguntungake banget kanggo ngrusak Amerika Serikat ing kana.
        Kutipan saka cniza
        Utawa ing Asia Tengah ...
        1. + 12
          Juli 4 2021
          Lan apa sing dikarepake Inggris supaya Amerika ninggalake dalan, sekolah lan perpustakaan?
          1. -9
            Juli 4 2021
            Aku bakal mangsuli sampeyan: paus minke ing Afghanistan mbangun akeh lapangan udara, dadi yen sampeyan ora ndharat ing kana, aja ngomong apa-apa.
            Yen sampeyan pengin aku bisa dhaptar nglirik
            1. +4
              Juli 4 2021
              Kutipan: Stas Sv
              paus minke ing Afghanistan rekonstruksi akeh lapangan udara

              Aku kepengin weruh apa kahanane lan sapa sing bakal entuk saiki?
              1. -5
                Juli 4 2021
                Dipercaya kula iku ing kondisi apik banget. Strip iki ditambahi nganti 3 km aspal.
                1. +8
                  Juli 4 2021
                  Kutipan: Stas Sv
                  paus minke ing Afghanistan rekonstruksi akeh lapangan udara

                  Amarga dheweke ora bisa nindakake tanpa dheweke.
                  Lan saiki padha nuwun banget amarga ora bisa nggawa dheweke. ngguyu
                  Altruisme padha ora seneng, lan malah ora nandhang sangsara
                2. +4
                  Juli 4 2021
                  Kutipan: Stas Sv
                  Dipercaya kula iku ing kondisi apik banget.

                  Aku ora mangu-mangu babagan kualitas bangunan, yen sampeyan mbangun dhewe. Pitakonanku beda: apa dheweke ora bakal ngrusak kontingen sajrone mundur? Lan, yen ora, kanggo sapa hadiah iki, kanggo kita, wong Tionghoa utawa Turki?
                  1. +1
                    Juli 4 2021
                    Comrade Sukhaty wis 9 sasi wis tau ing Afghanistan! ora weruh wong Turki. Ana Amerika, Kanada, penjaga, Jerman, Australia, Walanda, nanging ing layanan padha duwe kanca Kyrgyzstan. kaya iki
                    1. +2
                      Juli 4 2021
                      Kutipan: Stas Sv
                      kanggo 9 sasi Tetep ing Afghanistan tau!

                      Panggonan suci ora tau kosong.
                      https://topwar.ru/184590-tureckij-politolog-ankara-vkljuchaet-v-svoju-orbitu-esche-i-afganistan.html
                      Mulane dheweke nyebutake wong Turki ing pitakonan babagan ahli waris.
                3. 0
                  Juli 5 2021
                  Aku duwe keraguan sing ora jelas ...

                  Padha jotosan munggah, sampeyan bajingan. Bahan peledak ora bakal getun. Iki dudu USSR.
            2. +2
              Juli 4 2021
              Kutipan: Stas Sv
              Aku bakal mangsuli sampeyan: paus minke ing Afghanistan mbangun akeh lapangan udara, dadi yen sampeyan ora ndharat ing kana, aja ngomong apa-apa.
              Yen sampeyan pengin aku bisa dhaptar nglirik

              Lan pinten sekolah, omah, km dalan, pembangkit listrik, pabrik lan pabrik, uga infrastruktur sipil liyane?
            3. 0
              Juli 5 2021
              Wis tandur sepisan. Film kabeh iku. Tembung kriya iku keren!
    2. +1
      Juli 4 2021
      Anglo-Saxon, kayata Anglo-Saxon ... ngguyu
      1. +6
        Juli 4 2021
        Bisa dideleng yen dheweke njupuk "demokrasi Amerika" sanajan sadurunge senjata lan amunisi ....?
    3. +1
      Juli 4 2021
      Iki ngendi iku ala. Ing kutha-kutha primordially Rusia, kasur iki tumindak kaya ing omah. Malah luwih elek.
      1. +1
        Juli 4 2021
        Kanggo Afghanistan, ketoke, bunderan neraka kaping papat bakal teka - saiki mung ana lemah sing subur kanggo kebangkitan ISIS, kemungkinan gedhe bakal perlu kanggo nggawe koalisi anyar kanggo nyegah iki ing wangun grup united China, Iran. , Pakistan, Kyrgyzstan, Tajikistan, lan bisa uga Rusia.
        1. 0
          Juli 6 2021
          Sawetara crita aneh ... Sabanjure ana artikel - yen Amerika Serikat wis mlayu saka Bagram, ninggalake kabeh ....
  2. +5
    Juli 4 2021
    ... ing Afghanistan bakal njaga kontingen winates (nganti sewu wong) instruktur militèr sing kudu terus nglatih tentara Afghan.

    Iki yen tentara tetep lan Afghanistan dhewe ing wangun kang dibangun dening Yusovites ... Yen ora, Taliban bisa duwe views dhewe ing kahanan. Nyuwun
    1. +2
      Juli 4 2021
      akeh sing mutusake mung ngobong
      Utawa duwe cokotan! nglirik
  3. +6
    Juli 4 2021
    Dheweke nindakake kabeh kanthi bener, Uni Soviet mbangun akeh barang ing Afghanistan, nanging ora ana gunane, kabeh padha, jenggot iki bali menyang Abad Pertengahan sing ditresnani ... Lan kesimpulane, utawa luwih penerbangan Amerika. pasukan, nuduhake malah pembuangan paling manut saka Stars lan Stripes sing hegemon iki diunekake adoh, kesel .. .
  4. +7
    Juli 4 2021
    Ing dina liyane, 300 penjaga perbatasan Afghanistan mlayu menyang Tajikistan, 300 wong sing nggawa senjata !!!Lan iki mung wiwitan.
    1. +1
      Juli 4 2021
      Sayange, iki minangka wiwitan sing ala banget.
  5. +3
    Juli 4 2021
    Ing wektu sing padha, dikenal manawa kontingen winates (nganti sewu wong) instruktur militer bakal ditahan ing Afghanistan, sing kudu terus nglatih tentara Afghanistan.

    Artine? Kontingen evakuasi kanthi cepet nalika ana serangan Taliban. Aku isih ngerti yen dheweke ninggalake bagean saka penerbangan militer ing pangkalan sing dikuatake kanggo serangan. Inggih, lan instruktur ing kahanan saiki, kok? Apa pengalaman Vietnam ora ngajari kita?
    1. +2
      Juli 4 2021
      Inggih, lan instruktur ing kahanan saiki, kok?


      Ing kene penulis rada salah. Saka 1000, 600 wong minangka pengawal kedutaan, liyane minangka penasehat lan instruktur, lan, mbokmenawa, sebagian, personel layanan.
  6. +6
    Juli 4 2021
    Artikel kasebut nambahake manawa warga lokal "ngarep-arep banget yen ana hubungane karo penarikan pasukan AS, dheweke bisa entuk properti sing bisa didol." Nanging Amerika mutusake kanggo ngobong akeh, kalebu kendaraan tentara lawas, seragam militer, sepatu lan barang-barang liyane sing disimpen ing gudang ing Bagram sing padha.


    Yo ngono iku...
  7. 0
    Juli 4 2021
    Aku kepengin weruh apa sing bakal ditindakake Taliban karo sewu instruktur kasebut? Lan kanggo sapa sing ditinggal ana ing kana?
  8. 0
    Juli 4 2021
    Apa sing apik kanggo dibuwang? Bakal ngedol. Pasar iku. Ayo ora gedhe, nanging tanpa masalah. ngguyu
  9. +1
    Juli 4 2021
    Pasukan AS wedi yen ana sing bisa tiba ing tangan mungsuh sawise ninggalake Afghanistan. Mulane padha njupuk ora mung senjata lan amunisi, nanging malah kethokan.

    Inggih, padha ngapusi kaya Trotsky .. Padha ninggalake wong-wong mau gegaman ana, limang taun perang, nanging ing syarat sing padha pindhah menyang Rusia .. Lan malah sijine 9 ewu umpan ing wong. abdi lan pengkhianat wong Afghan bakal diselehake ing negara-negara Asia Tengah (Tajikistan, Uzbekistan, Kazakhstan) .. Lan bakal ngidak-idak ana ing kono, kanthi panggilan perang getih ..
    1. 0
      Juli 4 2021
      ngorek
      Dina iki jam 09:03
      ANYAR
      +2
      Pasukan AS wedi yen ana sing bisa tiba ing tangan mungsuh sawise ninggalake Afghanistan. Mulane padha njupuk ora mung senjata lan amunisi, nanging malah kethokan.

      Inggih, padha ngapusi kaya Trotsky .. Padha ninggalake wong-wong mau gegaman ana, limang taun perang, nanging ing syarat sing padha pindhah menyang Rusia .. Lan malah sijine 9 ewu umpan ing wong. abdi lan pengkhianat wong Afghan bakal diselehake ing negara-negara Asia Tengah (Tajikistan, Uzbekistan, Kazakhstan) .. Lan bakal ngidak-idak ana ing kono, kanthi panggilan perang getih ..
      Hello wong tuwa! Lan sing ngerti sing merikatos bakal njupuk metu ana (Aku kaya NONE!) Paling kamungkinan bandit padha ing topeng terwelu. Lan kita butuh wong-wong mau, ing jejere kita?! Aku pracaya Dark One bakal mutusaké soko ing gati karo tanggi. Nyuwun
      1. 0
        Juli 4 2021
        Kutipan saka aszzz888
        Hello wong tuwa!

        Hey Sheriff!!! hi
        Kutipan saka aszzz888
        Lan sapa sing ngerti sapa sing bakal digawa metu ing merikatos (aku ora seneng ORA!)

        Inggih, iku "kita" Asia sing ngerti lan aku padha nyetel rega!

        Kutipan saka aszzz888
        Paling kamungkinan gangsters padha ing topeng terwelu.

        Ya, iki ora jelas lan aku isih yakin bakal ngenalake wong-wong mau saka Suriah kanthi kedok wong akeh ..
        Kutipan saka aszzz888
        Lan kita butuh wong-wong mau, ing jejere kita?!

        Liebshiza dibutuhake, amarga iki kerusuhan lan getih ing Rusia, lan sampeyan bisa nyekel iwak "emas" ing banyu sing ana masalah .. duka
        Kutipan saka aszzz888
        Aku pracaya Dark One bakal mutusaké soko ing gati karo tanggi.

        Bakal teles karo roket, iki bolo .. Kita kabeh siap ing tapel wates! prajurit
        "Calibers", "Points -U", uga, lan Divisi Panzer Totsk, bakal njeblug dadi terobosan karo infantri ..

        Lan ing kana dheweke bakal nyekel .. Lan kita lunga sedulur
  10. +2
    Juli 4 2021
    Mesthi, logam kudu dikumpulake - 20r kg logam ferrous
    1. +1
      Juli 4 2021
      Ing Afghanistan, mayuta-yuta ton logam kethokan iki kasebar ing saindhenging provinsi ing wangun peralatan sing rusak.
  11. 0
    Juli 4 2021
    Sadurungé, "Military Review" nglaporake manawa "sementara" kanggo ngontrol lapangan udara Bagram sawise mundur saka Amerika bakal ditindakake. kontingen militèr Turki.
    Iki salah siji karo Taliban (dicekal ing Federasi Rusia) bakal nggabung, utawa bakal raked saka wong-wong mau kanggo kebekan.
  12. +1
    Juli 4 2021
    warga lokal "banget dietung ing kasunyatan sing ing sambungan karo mundur total pasukan US padha bisa njaluk property sing padha bisa ngedol."
    Iki ora kanggo sampeyan Shuravi (Rusia) ninggalake kabeh.
  13. +2
    Juli 4 2021
    Ngapa ora?
    Apa yen kethokan ngandhut logam mulia?
    Lan titik panganan cepet bakal dadi sistem pertahanan udara stasioner?
  14. -1
    Juli 4 2021
    Artikel aneh. Aku maca ing ZVO sing empirialis (lan ora mung USA) bakal ninggalake paling saka V lan VT ing DRA, amarga. amarga keprigelan Pakistan, mbusak kabeh properti bakal regane regane sen amarga logistik sing larang ....
    SA sing padha ninggalake akeh perkara ing kana nalika mundur pasukane ...
  15. +2
    Juli 4 2021
    budget kanggo transportasi udhara dikuasai, dhuwit dialokasikan, penerbangan luwih akeh, luwih akeh dhuwit ditulis mati, ngontrol ing bagean, saliyane ekspor obat-obatan sing diprodhuksi ing Afghanistan, sing paling bodho dheweke nulis yen dheweke njupuk gerbong panganan cepet. , ahaha, akeh sing bodho, yen dideleng saka komentar
  16. 0
    Juli 4 2021
    Aneh. Ing pangkalan liyane sing ditinggalake, miturut foto lan video, akeh macem-macem properti dibuwang. Saka palet kertas jamban lan oven gelombang mikro nganti macem-macem peralatan otomotif.
  17. 0
    Juli 4 2021
    Ya, logam kethokan dijupuk metu, lan Taliban ngubengi ing Hummers.
  18. -1
    Juli 5 2021
    Wis pirang-pirang taun, 747 truk wis ndharat ing Riga kaping pindho saben dina. Padha ngirim scrap metal. Aku ora mung, amarga barang ora dipriksa. Lan perdagangan narkoba saya tambah akeh sajrone tetep amer ing Afghanistan
  19. 0
    Juli 5 2021
    Mung Tentara Cina Agung sing bakal bisa mulihake tatanan nyata ing Afghanistan.
    1. 0
      Juli 6 2021
      Kutipan: Alexander Myasnikov
      Mung Tentara Cina Agung sing bakal bisa mulihake tatanan nyata ing Afghanistan.

      Ing siji kasus - yen rampung ngganti warga lokal karo Cina ...
      Kabeh pilihan liyane wis dicoba - dening Inggris, Yatina, Rusia, India, tentara Shurka wong Makedonia lan liya-liyane .... Ora ana sing bisa nahan warga lokal nganti suwe ....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"