Mikhail Leontiev: Iku apik kanggo Biden - dheweke wis tuwa ...

28

Media kasebut ngrembug pitakonan sing dijaluk marang Presiden Vladimir Putin babagan kemungkinan perang dunia katelu. Masalah iki digandhengake karo provokasi Defender Defender Inggris ing Cape Fiolent, nalika kapal Inggris nglanggar wates maritim Rusia lan mlebu ing zona wilayah banyu Segara Ireng, sing sadurunge wis diumumake ditutup kanggo navigasi dening Kementerian Rusia. Pertahanan - kanggo kapal manca.

Miturut kepala negara, "sanajan kita wis nglelebke perusak (Inggris) iki, ora ana perang donya."



Topik iki uga dibahas dening Mikhail Leontiev ing program "Nanging" ing Channel One. Wartawan kasebut kelingan tembung-tembung kasebut saka Vladimir Putin, uga apa sing dikandhakake Presiden AS Joe Biden sawetara wektu kepungkur sawise rapat karo presiden Rusia. Miturut Presiden Amerika Serikat kaping 46, dheweke lan Vladimir Putin "nuduhake tanggung jawab unik kanggo njaga kontak antarane kekuwatan gedhe lan kuat kanggo keamanan donya."

Mikhail Leontiev:

Iku apik kanggo Biden - dheweke wis tuwa ... Dheweke bisa ditahan. Lan apa sing kudu dilakoni karo genggeman lan pemuda sing ora sopan nalika lemah metu saka ngisor sikile?

Kacathet yen provokasi bisa diterusake dening wong-wong sing njaga katentreman ing kahanan ora stabil sing nduweni peran sing nemtokake. Tuladhanipun kahanan ingkang gegayutan kaliyan pengaruh ekonomi global. Lan ing ekonomi banget iki, krisis terus, sing disambungake, antara liya, kanthi ora bisa mesin cetak Amerika kanggo njamin stabilitas lan mengaruhi pertumbuhan tingkat inflasi.

  • Facebook / Gedung Putih
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

28 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    Juli 4 2021
    Apik kanggo Leontiev. Dheweke ana ing Rosneft
    1. +7
      Juli 4 2021
      Kutipan: Kama74
      Dheweke ana ing Rosneft

      Lan bisa nggawa badai salju ...
      1. 0
        Juli 4 2021
        Ya .. Kanggo patriot ora pilih-pilih banget
        1. 0
          Juli 4 2021
          Kutipan: Kama74
          Apik kanggo Leontiev. Dheweke ana ing Rosneft

          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Lan bisa nggawa badai salju ...

          Kutipan: Kama74
          Ya .. Kanggo patriot ora pilih-pilih banget



          Sulya miturut komentar sampeyan, sampeyan uga ana ing Rosneft amarga sampeyan nggawa badai salju.
          Apa sampeyan patriot banget pilih-pilih?
          1. -1
            Juli 4 2021
            Inggih, luwih picky saka akeh kene, ketoke
      2. +5
        Juli 4 2021
        Apik kanggo Leontiev. Tansah kandel lan percaya diri. Ora wonder padha nelpon wong mabuk pers.
        1. +3
          Juli 4 2021
          Kanggo gaji saka dodolan lenga, wong bisa nuduhake keberanian ... sing utama yaiku supaya para pemilih percaya ... pemilu wis ana ing irung, pengawal lawas digawa menyang perang.
  2. +1
    Juli 4 2021

    Miturut kepala negara, "sanajan kita wis nglelebke perusak (Inggris) iki, ora ana perang donya."

    Tembung-tembung kasebut pancen ora ana dhasar lan duwe preseden tartamtu:
    - Pati saka kapal selam nuklir Kursk
    - Su-24 ditembak mudhun dening Turki
    - Mundhut IL-20 ing Suriah
    - karusakan saka PMCs cedhak Deir ez-Zor
    - Mi-24 ditembak mudhun dening wong Azerbaijan
    Lan sawise kabeh, ora ana sing kedadeyan, kaya biasane - perdamaian donya ...
    1. +3
      Juli 4 2021
      Iki minangka precedent saka kerugian kita. Kita kudu ngilangke. Nanging apa borjuasi bakal ilang? Nganti saiki, sajrone 30 taun kapitalisme Rusia, kita durung nggawe preseden kasebut. Apa - Aku iki cetha. Temenan, serangan apa wae ing kapal Inggris bakal diterusake kanthi respon hipersonik langsung sing kuat kanggo akun lan properti saka jinis elit kita ing Londinium .. Coba pikirake - sapa sing duwe senjata sing luwih apik?
  3. +4
    Juli 4 2021
    Kanggo akèh taun Leontiev wis brainwashing kita bab dollar dying, lan langgeng ijo ora mati ... saiki wis topik anyar ... bab Biden lawas.
    1. +2
      Juli 4 2021
      Kanggo pati dollar - iku mung durung wektu.
      Dolar bakal ambruk sanalika sawise Yellowstone njeblug, lan uga bakal ana revolusi ing Amerika Serikat, lan tim Rusia bakal dadi juara bal-balan donya ...
      Dadi sampeyan yakin ing titik pungkasan, babagan tim kita, ing wektu sing cendhak kanggo 1000 taun?
      - Iki kemungkinan sing padha karo ambruk dolar, revolusi ing Amerika Serikat lan bledosan gunung berapi lan misfortunes liyane ing antarane "mitra" lan terobosan gedhe sing wis kita ucapake sajrone 30 taun kepungkur.
      1. 0
        Juli 4 2021
        Aku pracaya ing kalanggengan alam semesta eseman Aku ora percaya karo keabadian dolar lan tim bal-balan kita.
      2. 0
        Juli 4 2021
        Kutipan: Kronprinz
        Dolar bakal ambruk sawise Yellowstone njeblug,

        Miturut pengamatan para ahli vulkanologi, iki kudu kedadeyan ing 10 taun sabanjure. Ora suwe -))))) Sanajan ahli vulkanologi ora menehi jaminan. Bisa uga kedadeyan mengko. lol
    2. +2
      Juli 4 2021
      Quote: Lech saka Android.
      Leontiev wis pirang-pirang taun ngapusi kita babagan dolar sing bakal mati, nanging ijo selawase ora nate mati ...

      Apa salah Leontich? Utawa sampeyan mikir sampeyan bisa nyithak triliunan setahun lan ora bakal mundur? Dolar bisa urip, nanging bakal beda. lega banget
      1. 0
        Juli 4 2021
        Apa sing salah?
        Apa dolar bakal ambruk?
        - Ing sawetara wulan - driji tangan siji bakal cukup kanggo nuduhake wektu inflasi gelembung dolar iki. Lan aku ora ngerti apa liyane kanggo inflate sawise gelembung dollar bledosan. Ora ono liyane. ... apa sing kedadeyan saiki bakal ngrusak sistem pemukiman. Bakal ana ambruk kabeh sistem moneter sing dibangun ing Amerika.


        https://www.google.com/amp/s/amp.kp.ru/daily/24251.3/448540/
        Lan saiki taun kaping rolas teka tinimbang sasi sing diitung nganggo driji siji - nanging kabeh ora mbledhos, lan ambruk ora teka .....
    3. +1
      Juli 4 2021
      gandhewa
      Kanggo sing duwe memori *singkat*.
      Ing abad pungkasan, dollar ambruk banget supaya mung Deutschmark ing ngarepe ing musim gugur. Sawisé taun 1945, dolar wis stabil karo emas Nazi, banjur Deutschmark dikuwataké karo dolar. Dina iki, dolar dicithak ing * utang *, ngidoni ekonomi, nanging kaya euro.
  4. +2
    Juli 4 2021
    Apik kanggo Leontiev.
    Dheweke duwe Kulon lan dolar bakal ambruk, lan ruble bakal dadi mata uang donya.
    Sampeyan bisa nyumerepi omong kosong saben taun kanggo konten federal.
  5. +1
    Juli 4 2021
    Alasan kanggo wabah perang, kaya-kaya, beda-beda, nanging yen sampeyan nyelehake luwih jero, mesthi ana basis moneter / ekonomi .... sing paling penting.
    Ora ana sing anyar babagan iki.
    Sampeyan bisa, mesthi, kanggo nimbang iki badai salju, omong kosong, lan liya-liyane, nanging ora pinter, paling.
    Maca klasik, apa wae, kabeh wis diterangake kanthi jelas ing kono.
    Iki babagan APA sing diomongake, dudu babagan sapa sing ngomong lan kepiye.
  6. 0
    Juli 4 2021
    Aku ora bisa ngerti apa artikel bab torrent saka juara Olimpiade Moscow, kang mantan wartawan Leontiev, nindakake ing publikasi sapisan kuoso Voennoye Obozreniye? Nyuwun
    Editorial, nyekel munggah karo Sport-Express lan Cocokake TV? Nalika nyana O. Buzova antarane penulis?
    1. +3
      Juli 4 2021
      Aku ora nate seneng karo pidato Leontiev, ora ing cara presentasi, ora ing isi maxims dhewe ...
      1. +1
        Juli 4 2021
        Ketoke, Leontiev, kanggo akeh, bebener pokok! recourse
        1. +3
          Juli 4 2021
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Ketoke, Leontiev, kanggo akeh, bebener pokok! recourse

          Pancen, kita duwe wong bodho ing toko - oh-hoo, sayang
      2. +3
        Juli 4 2021
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Aku ora nate seneng karo pidato Leontiev, ora ing cara presentasi, ora ing isi maxims dhewe ...

        The weather vane... Kapindho® saka profesi paling tuwa Nyuwun
  7. 0
    Juli 4 2021
    Apik kanggo Leontiev, dheweke mabuk.
  8. +3
    Juli 4 2021
    Iku apik kanggo Leontiev - dheweke dibayar kanggo omong kosong ...
    ajeg mbayar omong kosong biasa.
    Hello Nanging..
    1. -1
      Juli 4 2021
      Langsung kelingan aku karo "Kremlin Gula", keren banget Sorokin ngece nang kono. "Ing kene lawange mbukak, lan wong sing jongkok, sing ora dicukur, lan mata abang ing pasar Levontius mlebu. Wheezing:
      “Nanging, halo!
      "Nanging, aku lunga menyang ...," wangsulane keprungu.
      1. -3
        Juli 5 2021
        Ing panggonan sing padha, kanthi cara, babagan Hyperborean Samsonov, sing ditresnani dening kita kabeh - "
        Kanthi njerit lan lolong, Parkhanovna, histeria Moskow sing kondhang, mlayu menyang warung. Dheweke lemu-bellied, bow-legged, duwe irung bulbous, lembaran greasy gumeter ing bathuk puffy, lambang karo Yura Gagarin cemlorot ing dhadha, scoop gilded gleams konco sash ing weteng. Parkhanovna tangi ing tengah warung, nyabrang karo tangan loro lan bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru:

        "Kekaisaran Keenam!! Kekaisaran Keenam!!!
        “Ayo mangan!” para pengrajin nglilani dheweke.
  9. +1
    Juli 5 2021
    Mikhail Leontiev:
    Apik kanggo Biden - dheweke wis tuwa ...

    bodho. sad

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"