Pesawat militer kobong nalika ndharat ing Filipina

12

Dina iki, pesawat militer C-130 kobong nalika ndharat ing Kapuloan Sulu ing Filipina. Nalika kacilakan kasebut, ana 85 penumpang lan awak kapal.

Komandhan wadyabala negara Sirilito Sobejana marang para wartawan, 40 wong wis ditulungi. Agensi warta Reuters, nuduhake media Filipina, nglaporake pati paling ora 17 wong, lan jumlah korban isih bisa saya tambah.



Layanan darurat saiki wis ana, kita ndedonga supaya bisa nylametake luwih akeh.

- ngandika kepala Angkatan Bersenjata Filipina.

Miturut CNN, pesawat kasebut ngirim militer saka desa Cagayan de Oro. Nalika montor mabur lagi ndharat ing landasan pacu lapangan udara Jolo, ora bisa mendarat kanthi slamet lan tekan blok kutha Patikul. Sawisé tiba, ana geni ing pesawat. Layanan darurat langsung wiwit mateni geni lan operasi nylametake.

Pesawat C-130 Angkatan Udara Filipina ditampa saka Amerika Serikat mung setaun kepungkur. Secara total, rong pesawat kasebut dituku saka Amerika kanggo Angkatan Bersenjata negara kasebut.

Sasi kepungkur uga ditandhani kanthi kacilakan pesawat ing Angkatan Udara Filipina. Banjur helikopter S-70i Black Hawk ambruk. Saka enem wong ing kapal, ora ana sing slamet.
  • https://twitter.com/GrangerE04117
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

12 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Juli 4 2021
    Kula condolences kanggo sederek saka korban .. Pitakonan punika, apa lan sapa wong-wong Filipina sing diangkut ing transportasi militer AS iki?
    P.S. Kecelakaan aneh..
    1. +2
      Juli 4 2021
      Kutipan saka xorek
      P.S. Kecelakaan aneh..

      Dikawruhi yen pesawat kasebut ambruk nalika nyoba mendarat: iku ora kejawab landasan pacu lan bledosan menyang geni sawise kacilakan.
      . Salajengipun: https://news.rambler.ru/incidents/46752239/?utm_content=news_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink
    2. +6
      Juli 4 2021
      Normal. Sawisé Marawi, Angkatan Bersenjata Filipina ngurusi mbangun kapabilitas kanggo transfer operasional pasukan saka siji pulo menyang pulo liyane. Amarga ora cukup dhuwit, dheweke njupuk barang bekas lan minangka hadiah.


      Dheweke ngeterake prajurit biasa, utawa marinir, utawa pasukan terjun payung. Maneh, sawise Marawi, kesiapan tempur unit kasebut saya tambah akeh. Lan padha sated karo l / s saka sisih Kristen negara.

      Kok sering gelut? Dadi ing 00s, minangka gropyokan wiwit tuwuh explosively, supaya ing Rusia padha perang ing jangkah rekaman. Filipina kira-kira padha.
      1. +2
        Juli 4 2021
        Kutipan saka donavi49
        Kok sering gelut? Dadi ing 00s, minangka gropyokan wiwit tuwuh explosively, supaya ing Rusia padha perang ing jangkah rekaman. Filipina kira-kira padha.

        Lan ing Israel, kabeh iku paling anyar lan ora ngalahake? Inggih, sampeyan licik kabeh wong Yahudi padha
        Mung kanggo ngremehake goyim
  2. +1
    Juli 4 2021
    Muga-muga sing tatu cepet pulih.
    Ngaturaken sugeng riyadi.
  3. -3
    Juli 4 2021
    Pesawat (BU) sing luwih apik lan beda kanggo UPU Angkatan Bersenjata Ukraina !!!
    1. -1
      Juli 4 2021
      Quote: ya ampun
      Pesawat (BU) sing luwih apik lan beda kanggo UPU Angkatan Bersenjata Ukraina !!!

      Bakal kejam yen Angkatan Bersenjata Ukraina isih tuku pesawat transportasi saka imperialis ...
      1. 0
        Juli 5 2021
        Kutipan: Lara Croft
        Quote: ya ampun
        Pesawat (BU) sing luwih apik lan beda kanggo UPU Angkatan Bersenjata Ukraina !!!

        Bakal kejam yen Angkatan Bersenjata Ukraina isih tuku pesawat transportasi saka imperialis ...

        ... lan, sawise kabeh, padha bakal. Apa sebabe luwih elek tinimbang Republik Ceko, umpamane? Republik Ceko dudu wong sugih, nanging sugih, lan Ukraina ora sugih, nanging wong sugih. Ing jumlah, loro kombinasi menehi kira-kira bab sing padha - "drang nah standar NATO." Dheweke ora ngerti inti, dheweke kerja keras karo kultus kargo, nanging, ing sisih liya, "kabeh kaya Wong Putih Gedhe!". Sing terakhir yaiku babagan Ukraina, wong Ceko nindakake kabeh miturut pikirane, kayane.
        Padha karo pesawat transportasi militer: ora ana An-132, utawa An-140, utawa An-148 / -178, lan ora bakal ana, lan An-26 lan An-12 ora entuk. luwih enom, kaya kita. Lan An-72 / -74 ora bakal ngganti kabeh wong. Dadi, mbok menawa ing 2-3 taun sawise "Pulau" bakal digunakake C-295s, lan malah C-160s, Luftwaffe wis nulis mati saiki.
  4. +2
    Juli 4 2021
    RIP kanggo wong mati, kesehatan kanggo slamet.
  5. +1
    Juli 4 2021
    Fire break metu sawise kacilakan pesawat.
    Carane ora kabeh wong mati! Nuwun sewu.
  6. +1
    Juli 4 2021
    Dheweke dudu sing pertama, dudu sing pungkasan, kedadeyan.
  7. 0
    Juli 5 2021
    [quote=Avis][quote=Lara Croft][quote=yo-mine]Motor (BU) sing luwih apik lan beda kanggo Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina!!![/quote]
    .. Czechs nindakake kabeh wisely, misale jek.
    [/ kutipan] babagan pikiran Ceko - kaya mangkene: kita tangi esuk - gendéra Cekoslowakia - kanthi riang nyambut gawe;
    tangi ing wayah esuk, lah - gendéra fasis - kanthi bungah lunga kerja; tangi esuk, ndeleng
    Gendéra Soviet - kanthi bungah bisa kerja; tangi esuk - gendéra NATO - kanthi seneng nyambut gawe.

    ф

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"