Pers Ukraina: Pesawat serangan Su-25 kita nyerang Armada Laut Ireng Rusia

213

Angkatan udara Ukraina nyoba nggunakake pesawat serangan kanthi efek maksimal. Kesimpulan kasebut bisa ditindakake kanthi maca layanan pers saka brigade taktis kaping 299 penerbangan kanggo shift pesawat anyar.

Ivan Kirichevsky mbahas babagan iki ing artikel sing dikirim ing portal Ukrainia Defense Express.



Pesawat serangan saka brigade kita nindakake dhukungan udara kanggo pasukan angkatan laut lan unit darat Angkatan Bersenjata Ukraina lan sekutu, nyerang mungsuh sing kanthi licik nyoba nglanggar wates kita utawa ngancam pengiriman internasional ing cekungan Segara Ireng.

- layanan pers saka brigade Angkatan Bersenjata Angkatan Bersenjata Ukraina ngandika.

Siaran pers nyritakake carane pesawat serangan Su-25 Ukraina nyerang Armada Laut Ireng Rusia.

Pers Ukraina nyimpulake saka informasi iki yen personel militer Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina mutusake kanggo nglaporake cara nggarap skenario serangan udara ing kapal Angkatan Laut Rusia, sing nyoba nempuh tentara. utawa nggawe blokade pelabuhan Segara Ireng Ukraina.

Minangka sajarah Kirichevsky nyebutake Perang Falklands taun 1982 antarane Britania Raya lan Argentina minangka conto. Banjur Angkatan Laut Inggris nandhang paling akeh kerugian saka pesawat serangan A-4 Argentina, sing nyerang ing papan sing kurang kanthi bom sing ora dipandu.

Nganalisa pesen layanan pers Angkatan Laut Ukrainia babagan komponen penerbangan saka latihan Sea Breeze, Kirichevskiy nyimpulake jenis algoritma apa sing ditindakake Angkatan Udara Ukraina sajrone latihan kasebut. Dheweke ngusulake manawa, miturut skenario, pesawat serangan Angkatan Udara Ukraina bakal dadi sing pertama beroperasi, ngrusak kabeh target darat sing dikenal lan ngresiki dalan. drone Bayraktar TB2.

Latihan taunan AS-Ukraina Sea Breeze 2021 diwiwiti tanggal 28 Juni. Saliyane unit Amerika Serikat lan Ukraina, personel militer saka sawetara negara liya uga melu.
  • https://uk.wikipedia.org/, Дима Сергиенко
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

213 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 44
    Juli 4 2021
    nggih, kabeh ... nylametake dhewe sing bisa !!!! keprungu
    1. + 102
      Juli 4 2021
      Ana akeh banget Ukraina ing VO Apa ana tenan apa-apa kanggo nulis bab? Krisis genre? hi
      1. -45
        Juli 4 2021
        Kutipan: Dmitry Donskoy
        Ana akeh banget Ukraina ing VO Apa ana tenan apa-apa kanggo nulis bab? Krisis genre?

        Ketoke ana sing mikir yen topik babagan Ukraina nambah kekuwatan spiritual.)))))
        1. +9
          Juli 4 2021
          Kutipan saka: aleksejkabanets
          Kutipan: Dmitry Donskoy
          Ana akeh banget Ukraina ing VO Apa ana tenan apa-apa kanggo nulis bab? Krisis genre?

          Ketoke ana sing mikir yen topik babagan Ukraina nambah kekuwatan spiritual.)))))

          Apa sampeyan pribadi nglawan patriotisme? Nglawan Rusia?
          1. + 17
            Juli 4 2021
            Kutipan: 30 vis
            Apa sampeyan pribadi nglawan patriotisme? Nglawan Rusia?

            Ya, kabeh luwih gampang, aku wis suwe nganggep rating komputer, malah kesusastraan ora dibutuhake saka penulis.
            1. +3
              Juli 5 2021
              miturut skenario, pesawat serangan Angkatan Udhara Ukrainia sing pisanan tumindak, ngancurake kabeh target lemah sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.

              Ing tembung liya:
              - Kaping pisanan, wong Ukrainia mlebu perang, ngresiki dalan kanggo wong Turki.
              1. +4
                Juli 5 2021
                Ora, mung pilot Ukrainia ing Su-25 kurang aji kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina tinimbang drone Turki. Mulane, ing ngendi pesawat serangan sing diawaki ing saindenging jagad diganti karo drone, wong Ukraina nindakake sebaliknya.
          2. -12
            Juli 4 2021
            [quote] Apa sampeyan pribadi nglawan patriotisme? Nglawan Rusia? [/ Quote]
            ngelingake aku babagan frasa ing acara talk show sawise ma [quote = Zyablitsev] Ukrainia Su-25, ing 45, woman berry maneh ... ngguyu[/ kutipan
            1. +4
              Juli 4 2021
              Lan kenapa padha mbuwang minus? Ora bisa mbusak utawa nyunting. wong liar.
              1. +3
                Juli 4 2021
                Lan apa sing dikarepake +?. Apa sampeyan mikir bakal mbantu sampeyan? Ngunggahake gambar? meh ora.
                1. +4
                  Juli 5 2021
                  Pers Ukraina: Pesawat serangan Su-25 kita nyerang Armada Laut Ireng Rusia


                  Simbolis banget: ora mabur, ora lunga, nanging mlaku-mlaku, utawa luwih, digawa ing tangane. , ora usah nyolong!!!
                  Kepala grup pangopènan (NGO) mlebu log persiapan pesawat (ZhPS) babagan persiapan pra-penerbangan .... Saben uwong bisa langsung dipenjara ... Ora ana pesawat tempur sing bisa dilayani ing Ukraina .... Carane apa IKV bisa digunakake ing Su-25 iki, pandelengan, laser rangefinder ...?
                  Paling kamungkinan ora! Pesawat bisa take off, bisa nembak ing PVD, nyelehake bom "by eye" lan .... KABEH ....Iki dudu pesawat tempur, iki demonstran pesawat ....
                  1. +2
                    Juli 6 2021
                    Tanpa blade turbin gas sing bisa digunakake, saringan bahan bakar sing resik, rem sing apik lan bahan bakar sing resik, pesawat kasebut ora bakal mandheg utawa mendarat maneh. Aku nulis minangka spesialis SD.
          3. -21
            Juli 4 2021
            Kutipan: 30 vis
            Apa sampeyan pribadi nglawan patriotisme? Nglawan Rusia?

            Sampeyan lan patriotisme skrepopodobny wis ruffled menyang negara footcloth reged, wong normal bakal tetep bisu dening tumindak mbuktekaken sikap marang Rusia. Kanggo Rusia lan ora kanggo oligarki sing ngatur!
            1. + 13
              Juli 4 2021
              Oligarki tansah nguwasani negara, ora dhewe, dadi dening anak didik
              1. -10
                Juli 4 2021
                Kutipan: Fedor M
                Oligarki tansah nguwasani negara, ora dhewe, dadi dening anak didik

                Ora mesthi kaya ngono.
                1. +9
                  Juli 4 2021
                  Tansah "elit dadi pimpinan"
                  1. 0
                    Juli 4 2021
                    Kutipan: Fedor M
                    Tansah "elit dadi pimpinan"

                    Apa Stalin lan Lenin utawa, contone, Mikoyan minangka "elit" lan oligarki? Utawa liwat wong-wong mau oligarki mrentah? Brad ora nggawa.
                    1. +1
                      Juli 4 2021
                      Lan sing, ing mratelakake panemume, "nyelehake Lenin" ??? Wong??? ngguyu ngguyu ngguyu
                      1. -10
                        Juli 4 2021
                        Kutipan: Fedor M
                        Lan sing menehi Lenin ing pendapat sampeyan ??? Wong???

                        Jerman dikutuk karo Anglo-Saxon lan borjuis lokal?))))))
                      2. +2
                        Juli 4 2021
                        Apa sampeyan wong Yahudi?)))
                      3. -5
                        Juli 4 2021
                        Kutipan: Fedor M
                        Apa sampeyan wong Yahudi?)))

                        Apa iki mestine penting kanggo sampeyan? Utawa apa sampeyan duwe kaya ing tembang kasebut: "Yen ora ana banyu ing kran, wong Yahudi wis ngombe"?
                      4. +8
                        Juli 4 2021
                        Ora, kabeh iku prasaja, kanggo dangu wong Yahudi njawab pitakonan
                      5. -6
                        Juli 4 2021
                        Kutipan: Fedor M
                        Ora, kabeh iku prasaja, kanggo dangu wong Yahudi njawab pitakonan

                        Apa wong-wong Yahudi wis ngidak buntutmu nang endi wae utawa nggawa bojomu? Nanging aku dudu wong Yahudi, aku wong Rusia, ibuku saka Siberia, bapakku saka Donbass.
                      6. 0
                        Juli 5 2021
                        Ora usah kasar
                      7. -1
                        Juli 5 2021
                        Kutipan: Fedor M
                        Ora usah kasar

                        Aja takon pitakonan bodho lan wong bakal teka kanggo sampeyan.
                      8. +4
                        Juli 5 2021
                        Lan asalmu saka ngendi?
                      9. -3
                        Juli 5 2021
                        Kutipan: Fedor M
                        Lan asalmu saka ngendi?

                        Kanggo tujuan apa sampeyan pukulan?
                      10. 0
                        Juli 5 2021
                        Kutipan saka: aleksejkabanets
                        Apa wong-wong Yahudi wis ngidak buntutmu nang endi wae utawa nggawa bojomu?

                        Serangan ing Gedung Putih, organisasi Beitar mbedakake dhewe.
                      11. +2
                        Juli 4 2021
                        Kita bisa mbantah apa sing dikarepake, nanging aku bakal tetep karo pendapatku
                      12. -12
                        Juli 4 2021
                        Kutipan: Fedor M
                        Kita bisa mbantah apa sing dikarepake, nanging aku bakal tetep karo pendapatku

                        Apa sampeyan duwe pendapat sing wajar?
                      13. +1
                        Juli 5 2021
                        Kutipan: Fedor M
                        Lan sing, ing mratelakake panemume, "nyelehake Lenin" ??? Wong???

                        Minangka Lenin piyambak ngandika - "Ana pesta kuwi!"
                      14. 0
                        Juli 5 2021
                        Saka Afghanistan !!!
            2. +6
              Juli 4 2021
              Quote: Pilot
              Kutipan: 30 vis
              Apa sampeyan pribadi nglawan patriotisme? Nglawan Rusia?

              Sampeyan lan patriotisme skrepopodobny wis ruffled menyang negara footcloth reged, wong normal bakal tetep bisu dening tumindak mbuktekaken sikap marang Rusia. Kanggo Rusia lan ora kanggo oligarki sing ngatur!

              Apa aku kudu meneng? Merga kowe ora seneng, kowe kenal aku pribadi? Dadi ing kene sampeyan nyoba nutup cangkeme sapa wae sing tresna marang tanah air, dene sampeyan dhewe sing ngece lan ngina? Lha kowe sapa?
            3. 0
              Juli 6 2021
              Ganti gendera.
          4. + 12
            Juli 4 2021
            Kutipan: 30 vis
            Apa sampeyan pribadi nglawan patriotisme?

            Aku ora duwe apa-apa nglawan patriotisme, nanging aku pancene nglawan kabodhoan yen wong-wong sing padha-padha ditinggalake minangka patriotisme.
            Kutipan: 30 vis
            Nglawan Rusia?

            Pitakonan bodho lan provokatif. Aku tresna Motherland lan sengit wong-wong sing pilfered property umum menyang kanthong, lan ing panggonan Motherland dibangun rolas lan setengah saka non-negara ing perang karo saben liyane.
            PS Sampeyan luwih apik takon dhewe sing "wicaksana" kabijakan manca ngidini tuwuh negara musuhan semi-fasis cedhak tapel wates kita, dumadi saka Rusia padha kita.
            1. +9
              Juli 4 2021
              Sampeyan luwih becik takon dhewe babagan kabijakan luar negeri sing "wicaksana" sing nggawe negara musuhan semi-fasis ing cedhak wates kita.

              Dikenal sing ... Nikita Sergeevich Khrushchev. Dheweke nylametake kabeh "Crypto-Banderites" saka pambusakan. Tresna dheweke amarga bookishness. Kepala India Crouchuk (ora bakal bingung karo Chingachgook) minangka conto iki.
              kanthi hormat
              1. 0
                Juli 4 2021
                Kutipan saka: nobody75
                Dikenal sing ... Nikita Sergeevich Khrushchev.

                Ing mratelakake panemume, peran negatif Khrushchev, pisanan kabeh, iku dheweke, karo perusahaan, digawe model kuwi saka pamaréntahan sing daya diwènèhaké kanggo irremovable, borjuis mbayar partai nomenklatura, kang mimpin kanggo apa kita ndeleng saiki. Lan nasionalisme sing akeh banget, sawisé runtuh USSR, mung minangka akibat saka kasunyatan sing luwih gampang kanggo borjuasi sing mentas dicithak kanggo ngatur sub-negara kanthi cara iki.
                1. +3
                  Juli 4 2021
                  Aku percaya yen peran negatif utama Khrushchev dumunung ing rencana limang taun sing diadopsi dening Kongres kaping 70, sing nyebabake urbanisasi pusat industri ing sisih wétan USSR amarga migrasi internal ing sadawane garis "desa - kutha" . Yen kita ngelingi kepriye sajrone Perang Patriotik Agung "evakuasi sing direncanakake" ditindakake (bagean saka populasi, kalebu aset ekonomi partai, mung "drapanula"), dadi cetha yen aliran metu saka populasi menyang bagean Eropah saka USSR (kalebu Ukraina lan Belarus) wis diamati wiwit pungkasan XNUMXs, lan wutah saka sentimen nasionalis ing pungkasan USSR. Turunane sing kepeksa “linggih meneng” suwe-suwe bali menyang tanah kelairan sejarahe. Sing pengin bisa njaluk kenalan, contone, biografi Yeltsin.
                  kanthi hormat
                  1. -3
                    Juli 4 2021
                    Kutipan saka: nobody75
                    Aku percaya yen peran negatif utama Khrushchev dumunung ing rencana limang taun sing diadopsi dening Kongres XX,.....

                    Ya, aku mikir iki sekunder. Dheweke duwe akeh "kesalahan", sing mung kudu ditutup saka artels lan koperasi, karusakan saka farmsteads pribadi. Dheweke nggawe nomenklatura partai sing ora bisa dicopot, ora bisa ditindakake, ing kana, miturut pendapatku, minangka cikal bakal kabeh masalah saiki. Banjur, ing Brezhnev, iki "elit" pegatan saka guilds, diatur angkara, lan dheweke dhewe wanted kanggo mrentah.
                    1. +4
                      Juli 4 2021
                      Kita kaya-kaya ngomong babagan Ukraina ... Lan kabeh kedadeyan ing kana. Aku ora mbagi-bagi wong ing garis etnis, nanging sapa sing nggawe "nomenklatura partai" saka tingkat ngisor lan tengah ing Ukraina sadurunge wiwitan Perang Dunia II? Apa sing bisa dikarepake saka Nazi? Ngendi padha mlayu? Sing bener, ngluwihi Urals, ngendi padha mlayu menyang panggonan adoh. Deserters, narapidana, lan wong liya ditambahake menyang wong-wong mau, sing "ora banget" ana hubungane karo kekuwatan Soviet. Lan ing Kongres XX padha mutusake - supaya padha nggawa keuntungan, amarga ora cukup buruh ngluwihi Urals. Wong-wong mau diwènèhi paspor lan wong-wong padha ngumpul menyang kutha-kutha. Nanging ngimpi bali menyang "nenka" tetep ... Apa padha operator ideologi Bandera? Ora, mesthi, kabeh "Banderism" iki perlu kanggo nggawe hubungan karo Amerika Serikat, ngendi gerakan Bandera sepi rotted ing kontrol CIA.
                      kanthi hormat
                      1. 0
                        Juli 4 2021
                        Kutipan saka: nobody75
                        Kita kayane ngomong babagan Ukraina ..

                        Aku ngerti posisi sampeyan, kene sampeyan bener, nanging kanggo kula, iku ora penting.
                        Kutipan saka: aleksejkabanets
                        Dheweke (Khrushchev lan perusahaan) nggawe nomenklatur partai sing ora bisa dicopot, sing ora bisa ditindakake, ing kana, miturut pendapatku, minangka cikal bakal kabeh masalah saiki.

                        Saka kene, sikil tuwuh nalika runtuh USSR, lan ing Georgia karo Moldova, lan ing Ukraina, aku wedi yen Belarus bakal duwe perkara sing padha karo Ukraina, lan saiki kita ngimbangi antarane fasisme lan Maidan. Kabeh wilayah jembar iki sing biyen dadi USSR ora bisa urip kanthi kapisah lan dikelola kanthi kapisah, ing kasus iki kita kabeh bakal urip mlarat. Iki minangka kasunyatan sejarah sing objektif. Kita wis telat 300 taun karo kapitalisme, kanggo kita sepur iki wis lunga. Kita bakal terus dipérang, lan sesuk iki palsu padha "patriot" bakal nyumerepi kabeh asu ing Tatar (Bashkirs, Mordovians lan luwih ing dhaftar). Kesalahan utama ora ana ing Banderaite (Dashnaks, nasionalis Uzbek, lsp.), nanging karo wong-wong (kelas kasebut) sing ngeculake tali kasebut. Sing aku ngomong bab, nanging Ukraina punika secondary, padha nyebul kaya kabeh liyane.
                      2. 0
                        Juli 5 2021
                        Kutipan saka: aleksejkabanets
                        Kita wis telat 300 taun karo kapitalisme, kanggo kita sepur iki wis lunga.

                        Kapitalisme ing Rusia dibuwang tanggal 25 Oktober 1917, lan tanggal 26 Desember 1991, kapitalisme bali menyang Rusia.
                      3. -1
                        Juli 5 2021
                        Kutipan saka tihonmarine
                        Kapitalisme ing Rusia dibuwang tanggal 25 Oktober 1917,

                        Pitakonan ing kene ora iki, nanging nalika kapitalisme dibangun ing Rusia.
                      4. +1
                        Juli 5 2021
                        Kutipan saka: aleksejkabanets
                        Pitakonan ing kene ora iki, nanging nalika kapitalisme dibangun ing Rusia.
                        Kapitalisme ing Rusia wiwit berkembang ing taun 1830-an - 1840-an, nalika introduksi massal mesin ing industri lan pamindahan massal buruh budak kanthi tenaga kerja upah gratis.
                      5. -1
                        Juli 5 2021
                        Kutipan saka tihonmarine
                        Kapitalisme ing Rusia wiwit berkembang ing taun 1830-an - 1840-an.

                        Lan ing Eropah, sprouts pisanan saka kapitalisme wiwit katon ing dina saka kutha-republik Italia.
                      6. +3
                        Juli 5 2021
                        Ya, sampeyan sho?))) kabeh scoundrels) Inggih, mugi kula ngelingake sampeyan Vanya Kozhedub Lyuba Pavlichenko Pasha Rybalko .... Terus? ... lan mesthi Vlasov, sing apik banget sadurunge perang Pavlov, sing bisa 'ora telek, etc.
                      7. +1
                        Juli 5 2021
                        Kesel banget karo manual latihan saka Schwarzkopff !!! Sampeyan bakal paling ora nerjemahake kanthi cekap saka "basa Amerika". Kabeh tesis iku siji kanggo siji karo sing karo bantuan kang Schwarzkopff pegatan Gubans ing pulo Grenada ... Apa sampeyan bisa nerangake apa jeneng walikota Kyiv saiki ora Kozhedub?
                        kanthi hormat
                      8. +1
                        Juli 5 2021
                        Informasi saka ngendi? Contone: distrik Mironovsky ing wilayah Kyiv, ana, saka nomenklatur, sawetara sing isih urip nganti Kamenangan, uga ing akeh wilayah liyane ing Ukraina.
                      9. +1
                        Juli 5 2021
                        Malah sajrone scoop, aku ngolah data koleksi statistik lan narik kawigaten marang keseimbangan migrasi negatif saka Trans-Ural. Banjur aku miwiti ngeduk ...
                        kanthi hormat
            2. +7
              Juli 4 2021
              Kutipan saka: aleksejkabanets
              Luwih becik sampeyan takon dhewe babagan kebijakan luar negeri sing "wicaksana" sing bisa nuwuhake negara musuhan semi-fasis ing cedhak wates kita, kalebu Rusia kaya kita.

              Dadi nerangake marang aku kandhel, lan bodho! Mratelakake panemume, amarga tilas komunis wiwit njupuk shreds saka USSR karo cangkeme lan konco! Plus, stratum Yahudi fussed liwat rampokan ... Padha nyekel lan wedi yen Rusia bakal teka lan njupuk adoh. Pak, rekan, rekan, rekan ingkang kados pundi?
              1. -16
                Juli 4 2021
                Kutipan: 30 vis
                kula kandhel lan bodho
                Ditampa. ngguyu
                Mratelakake panemume, amarga tilas komunis wiwit njupuk shreds saka USSR karo cangkeme lan konco! Kajaba iku, lapisan Yahudi repot babagan rampokan.
                Rusia lan 404 minangka sadulur kembar babagan iki.
                Dadi ing kene sampeyan nyoba nutup cangkeme sapa wae sing tresna marang tanah air, dene sampeyan dhewe sing ngece lan ngina? Lha kowe sapa?
                Saiki, mung penipu lan wong bodho sing antusias sing squealing babagan patriotisme - saka loro-lorone ana mung siji cilaka kanggo negara, supaya sampeyan isih kudu ngerti sapa sing shitting.
                1. +6
                  Juli 4 2021
                  Quote: Pilot
                  Saiki, mung penipu lan wong bodho sing antusias sing squealing babagan patriotisme - saka loro-lorone ana mung siji cilaka kanggo negara, supaya sampeyan isih kudu ngerti sapa sing shitting.

                  ))))))))))))))) Mesthi wae, sampeyan beda
                  1. -14
                    Juli 4 2021
                    Oh, ganti penjaga ing pengikat. ngguyu Ya aku beda, aku luwih seneng bledheg karo tumindak ora nganggo ilat. basa
                    1. +5
                      Juli 4 2021
                      Quote: Pilot
                      Ya aku iki beda, aku luwih seneng badai karo tumindak ora nganggo ilat

                      sing bakal mangu-mangu ing kasus sampeyan))))))))))))))))))))
                    2. 0
                      Juli 5 2021
                      Quote: Pilot
                      Oh, ganti penjaga ing pengikat. ngguyu Ya aku beda, aku luwih seneng bledheg karo tumindak ora nganggo ilat. basa

                      Bisnis dadi!? Saka maling sampeyan bakal ... bisnis ..
                    3. +1
                      Juli 6 2021
                      "Iya, aku iki beda, aku luwih seneng badai salju karo tumindak lan ora karo ilat" Boast, iku menarik, nanging kita bakal mriksa metu.
                2. +5
                  Juli 5 2021
                  Ing ngendi sampeyan nalika USSR dirusak ing detasemen partisan?
              2. -9
                Juli 4 2021
                Kutipan: 30 vis
                Mratelakake panemume, amarga tilas komunis wiwit njupuk shreds saka USSR karo cangkeme lan konco!

                Sampeyan bener, ahli waris ideologi Vlasov, Kolchak, Krasnov, ing antarane yaiku pengkhianat, komunis, lan wong non-partai, numpes USSR kanggo ngetung properti umum. Ora ana bedane antarane Kravchuk, Yeltsin, Sobchak, Potanin, Berezovsky, Abramovich, lan liya-liyane. Oalah, kabeh, kaya idola sampeyan, kabeh pengkhianat komunis. Apa bedane brahalamu karo para pengkhianat iki, yen lakune negara tetep padha? Kabeh uga dirusak lingkungan sosial, pendidikan, obat-obatan, kabeh proyek nasional wis gagal. Kepiye "Strategi 2020"? Menapa malih, panggantos penduduk lokal kanthi "buruh migran" wis ditindakake. Wiwit jaman Yeltsin, ora ana owah-owahan dhasar.
                Kutipan: 30 vis
                Dicekel lan wedi yen Rusia bakal teka lan njupuk

                Yen Rusia tegese wong, ya, wedi banget.
                Kutipan saka: aleksejkabanets
                PS Sampeyan luwih apik takon dhewe sing "wicaksana" kabijakan manca ngidini tuwuh negara musuhan semi-fasis cedhak tapel wates kita, dumadi saka Rusia padha kita.

                Lan ing kene aku ujar manawa kabijakan manca Federasi Rusia, ing pimpinan V.V. Putin mimpin kanggo kasunyatan sing pengaruh wis ilang ing meh kabeh republik pasca-Soviet. Iku tetep mung kanggo ilang Belarus. Kepiye bedane karo kabijakan jaman Yeltsin? Siji ilang Eropah Wétan, liyane - CIS.
                1. +4
                  Juli 4 2021
                  Lan ing kene aku ujar manawa kabijakan manca Federasi Rusia, ing pimpinan V.V. Putin mimpin kanggo kasunyatan sing pengaruh wis ilang ing meh kabeh republik pasca-Soviet. Iku tetep mung kanggo ilang Belarus.

                  Putin mung ora duwe wektu ... Kabeh wis ilang sadurunge dheweke ... Kaya ing operasi "Y".
                  kanthi hormat
                2. 0
                  Juli 5 2021
                  Kutipan saka: aleksejkabanets
                  kabijakan luar negeri Federasi Rusia, ing sangisoré pimpinan V.V. Putin mimpin kanggo kasunyatan sing pengaruh wis ilang ing meh kabeh republik pasca-Soviet. Iku tetep mung kanggo ilang Belarus. Kepiye bedane karo kabijakan jaman Yeltsin? Siji ilang Eropah Wétan, liyane - CIS.

                  Mungkin iki kabeh gema saka ngiyanati Komite Pusat CPSU saka USSR, ngiring dening disintegration, divisi, rampokan, karusakan saka industri, ekspor emas, karusakan saka populasi negara? Ora! Bukan komunis? Lebokno?
                  1. +1
                    Juli 5 2021
                    Kutipan: 30 vis
                    Mungkin iki kabeh gema saka ngiyanati Komite Pusat CPSU saka USSR, ngiring dening disintegration, divisi, rampokan, karusakan saka industri, ekspor emas, karusakan saka populasi negara? Ora! Bukan komunis? Lebokno?

                    Apa Cumans lan Pechenegs ora disalahake kanggo sampeyan? Wong-wong sing ngrusak USSR nampa aset minangka asil saka privatisasi pidana lan isih digunakake. Apa idola sampeyan wis mriksa asil privatisasi? Transplanted kriminal iki? Ora, dheweke wis rampung saka medicine, rampung pendidikan, terus deindustrialization, rampung mati ilmu, ngrusak populasi negara kita, iku, padha nindakake bab kang padha karo "senior comrades" Yeltsin lan Sobchak.
                    1. +2
                      Juli 5 2021
                      nindakake perkara sing padha karo "kanca senior" Yeltsin lan Sobchak.

                      Lan kepiye dheweke ora bisa nindakake yen dheweke dadi kanca-kancane. Sampeyan ora bisa mbantah babagan iki
                      1. +3
                        Juli 5 2021
                        Kutipan saka freddy
                        Lan kepiye dheweke ora bisa nindakake yen dheweke dadi kanca-kancane. Sampeyan ora bisa mbantah babagan iki

                        Ora, tsar iku apik, iki boyars ala.)))))) Lan karo wong kita padha mung Fantastic Bejo! Ajaib, wong sing jujur ​​​​lan jernih dadi kepala negara sing nyolong pejabat, walikota, gubernur, lan pasukan keamanan! ngguyu ngguyu ngguyu
                      2. +1
                        Juli 5 2021
                        Ya, Gusti Allah karo wong, karo raja ... Sampeyan nulis sing wis ilang pengaruh ing CIS. Langkah-langkah apa, miturut pendapat sampeyan, sing kudu ditindakake ing taun 2000 kanggo ngreksa / ngasilake pengaruh kasebut?
                        kanthi hormat
                      3. +1
                        Juli 5 2021
                        Kutipan saka: nobody75
                        Sampeyan nulis yen sampeyan wis ilang pengaruh ing CIS. Langkah-langkah apa, miturut pendapat sampeyan, sing kudu ditindakake ing taun 2000 kanggo ngreksa / ngasilake pengaruh kasebut?

                        Banjur, wiwit 2000. Iku ora perlu kanggo ngidini teka menyang daya saka pasukan sing saiki dikenali karo Yushchenko, Poroshenko, Saakashvili, etc. Iku perlu kanggo "express badhan" kurang, lan sing paling Jahwéh, iku perlu kanggo berkembang industri kita dhewe lan mbangun kuwi negara oriented sosial, kang bakal dadi conto kanggo Ukrainians padha utawa Georgians. Delengen wong Belarusia (wong-wong), saiki dheweke ora pengin nyawiji, amarga dheweke ngerti yen penyatuan bakal nyebabake penutupan sawetara perusahaan lan kelangan kerja. Lan umume, apa "donya Rusia" ing pangerten saka Federasi Rusia, dheweke nuduhake uga ing Donbass. Singkat banget.
                      4. +1
                        Juli 5 2021
                        lan sing paling Jahwéh, iku perlu kanggo berkembang industri kita

                        Pangembangan industri mbutuhake dhuwit, wong, teknologi, pasar, bahan. Kabeh ing urutan ndhuwur.
                        1 Ing taun 1998, ana standar lan ambruk bisnis cilik, mula ora ana dhuwit kanggo investasi. Minyak wis wiwit mundhak.
                        2 Wong-wong ing taun 90-an dikandhani: "Lan sampeyan kabeh ... menyang bisnis." nganggo sandhangan Turki ing Luzhniki lan mlayu menyang Ivanovo menyang mesin tenun! Apa sampeyan mikir dheweke bakal ngomong? Pasar tenaga kerja duwe inersia Keynesian sing gedhe. Malah owah-owahan revolusioner njupuk dekade.
                        3 Babagan teknologi. Amarga buron, kanthi scoop, babagan genetika lan cybernetika, kita ora kejawab revolusi digital lan ijo. Saiki mulai ngentut...
                        4 Pasar domestik kanggo produk domestik muncul sawise ekonomi diserang badai sing sampurna ing taun 2014. Ing kalodhangan iki, aku bisa nulis akeh perkara sing menarik ... Nanging VO dudu Finam.
                        5 Ing Chernomyrdin, diputusake ora nggawe rantai produksi kanggo produksi produk kanthi nilai tambah sing dhuwur, nanging kanggo nandur modal ing eksplorasi, produksi lan transportasi hidrokarbon. Ekonom utama kita rumangsa yen kompleks bahan bakar lan energi bisa berkembang luwih cepet, amarga sedulur cilik saka Eropa Timur wis nyiapake pasar kanggo minyak lan gas kita. Mangkono, diputusake yen komplek bahan bakar lan energi bakal dadi pembalap sing bakal narik sisa ekonomi sawise dhewe .... Bisa dirembug karo dheweke, nanging ing kantin Fakultas Ekonomi. Universitas Negeri Moscow, ing ngendi kabeh iki dibahas, kue sing enak! Aku sibuk karo perkara sing luwih penting!

                        Ora prelu ngidini kekuwatan pasukan sing saiki diidentifikasi karo Yushchenko, Poroshenko, Saakashvili.

                        Kowe elinga pisanan Maidan? Sapa sing ngadeg ing jejere Yushchenko? Yulia???!!! Apa dheweke ora saka "klan Brezhnev"?
                        Poroshenko lan Saakashvili sejatine kanca sekelas ... Apa sampeyan ora krungu crita sedhih babagan carane bocah lanang saka kulawarga gebul sing apik dipeksa ngrampungake kuliahe ing Kyiv? Kabeh amarga dheweke nganggep seni arsip "bioskop lucu"!
                        Lan kanthi cara ajaib apa sampeyan ora ngidini wong sing duwe "pedigrees" dadi kekuwatan?
                        kanthi hormat
              3. 0
                Juli 6 2021
                Yahudi maneh ... apa sampeyan duwe sawetara jenis trauma sing ana hubungane karo wong Yahudi?
            3. -1
              Juli 5 2021
              Yeltsin tilar donya, saka sapa sing dikarepake saiki?
              1. +5
                Juli 5 2021
                Kutipan: Fedor M
                Yeltsin tilar donya, saka sapa sing dikarepake saiki?

                Saka wong sing Yeltsin mbangun pusat kanggo dheweke, sing nyeret kembang menyang kuburan lan nyurung pidato babagan demokrasi ing kana.
          5. -10
            Juli 4 2021
            Wangsulan: Bab ingkang utama iku kanggo Putig, lan kabeh liya iku secondary
          6. -1
            Juli 5 2021
            Kutipan: 30 vis
            Apa sampeyan pribadi nglawan patriotisme? Nglawan Rusia?

            Lan apa sing dikarepake saka Ukrainia.
          7. 0
            Juli 5 2021
            Apa ana masalah liyane ing Rusia?
            1. Komentar wis dibusak.
          8. Komentar wis dibusak.
        2. +5
          Juli 4 2021
          Lan apa tegese "kekuwatan spiritual" ing xoxland?
          1. -9
            Juli 4 2021
            Kutipan saka alexvmar
            Lan apa tegese "kekuwatan spiritual" ing Ukraina?

            Ing sensor, takon Ukrainians.
      2. +7
        Juli 4 2021
        Dadi dheweke dhewe uga ora diukur ing kene.
      3. + 14
        Juli 4 2021
        Setuju, aku kesel...
        Nang endi wae pinggiran lan ing VO lan ing TV
      4. + 13
        Juli 4 2021
        Sampeyan perlu kanggo ngrusak nedostrana iki nalika Maidan wiwit! Dheweke bakal bali menyang awake dhewe paling ora, lan kabeh Donbass, ora mung semenanjung Crimean! Kremlin ora ngerti yen dheweke wis nglakoni kesalahan sing ora bisa diapura, ora ngidini milisi kanggo ngrebut Mariupol, lan, saenipun, Rusia, lan kanthi kontrol ing Segara Azov!
        1. +8
          Juli 4 2021
          Aja cepet-cepet putus asa, kita, ing Ukraina, lagi nggawe kudeta lan kahanan sing ora stabil, ngancam bakal dadi perang sipil.
          1. +5
            Juli 4 2021
            Sampeyan ngerti, aku pribadi rada ngrasakake apa sing ana ing kono. Sampeyan wis milih dalan iki, lan tindakake iku. Cukup nyatane, "Ukraina saka saben wesi." kesel. Yen sampeyan duwe kudeta, banjur wong normal mung nguripake kaca.
            1. +2
              Juli 5 2021
              Yen sampeyan duwe kudeta, banjur wong normal mung nguripake kaca.
              Aku cepet-cepet ngganggu sampeyan. Yen kita dadi gelisah, masalah anyar lan, ing wektu sing padha, kesempatan bakal katon kanggo akeh, kalebu negara sampeyan. Kita ana ing persimpangan dalan sing akeh banget supaya kahanan kasebut ora bisa ditindakake.
              1. +2
                Juli 5 2021
                Kita ana ing persimpangan dalan sing akeh banget

                Ejaan sing bener - FUND. flyradar.com kanggo mbantu sampeyan)
                1. 0
                  Juli 5 2021
                  Flyradar ora perdagangan, nanging pariwisata, bisnis lan karya. Rute perdagangan yaiku logistik, dalan lan, sing paling penting, pelabuhan.
              2. +2
                Juli 5 2021
                Marang kula, apa rute perdagangan liwat donya ora bisa nindakake tanpa?
                1. 0
                  Juli 5 2021
                  Kutipan: 210 okv
                  Marang kula, apa rute perdagangan liwat donya ora bisa nindakake tanpa?

                  Dalan-dalan bisa uga isih ana, nanging dalan-dalan wis ilang.
                2. 0
                  Juli 5 2021
                  Bisa entuk, pitakonan logistik lan bathi, lan gedhe banget. Lan banjur miturut Marx, apa ibukutha ora bakal nindakake kanggo kapentingan lemak.
                  1. +1
                    Juli 5 2021
                    Ya, kanggo persentasi lemak, modal mesthi bakal ngliwati perantara pengemis.
              3. -1
                Juli 6 2021
                С
                Kutipan: Igor Ushakov
                Kita ana ing persimpangan dalan sing akeh banget supaya kahanan kasebut ora bisa ditindakake.


                Aku cepet-cepet ngganggu sampeyan, sampeyan, kaya wong Ukrainia liyane, duwe conceit overestimated babagan nilai lan pinunjul saka sampeyan lan wilayah sampeyan ing saindhenging donya.


                Ing wayahe kaya ...
      5. +9
        Juli 4 2021
        Kita, ing Ukraina, akeh krisis sing ngancam kahanan kang ora tetep gedhe, nganti tiba saka pamaréntahan pusat, perang sipil lan fragmentasi negara. Iki ora mung gosip, akeh politisi kita wis ngluncurake kegiatan sing kuat kanggo nggayuh tujuane.
        1. 0
          Juli 6 2021
          Kutipan: Igor Ushakov
          Kita, ing Ukraina, akeh krisis sing ngancam kahanan kang ora tetep gedhe, nganti tiba saka pamaréntahan pusat, perang sipil lan fragmentasi negara.


          Nanging iki nyenengake. Nanging iki dudu warta, umume wong normal ngerti babagan iki ing 2014, akeh ing 2004, lan sawetara maneh ing 1991 ...
      6. +4
        Juli 4 2021
        Kirichevskiy nyimpulake apa jenis algoritma sing ditindakake Angkatan Udara Ukraina sajrone latihan. Dheweke ngusulake manawa, miturut skenario, pesawat serangan Angkatan Udara Ukraina bakal dadi sing pertama tumindak, ngrusak kabeh target darat sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.

        Apa bakat lan strategi, coryphaeus taktik militer lan analytics, apa sing ditindakake ing portal Ekspres Pertahanan Ukraina? Iki minangka papan kanggo dheweke dadi penasehat paling ora Ming. pertahanan Angkatan Bersenjata. Apa Kirichevsky dhewe bakal mabur ing Su-25 kanggo numpes target lemah tanpa parasut?
      7. dhawuh. Perlu ngleksanani. Ya, lan ideologis dheweke katon cedhak banget ...
      8. +1
        Juli 5 2021
        Lapangan ngabari ....... kanggo sing ngubur utek.............
      9. +1
        Juli 5 2021
        Amarga militer mbangun pangkalan ing kana, lan ngremehake mungsuh nyebabake asil sing ala. Aku ora kanggo dill, nanging kanggo wong-wong sing mbangun dhasar lan ngatur provokasi tengen segara. Guntur bakal nyerang, banjur bakal ana krisis genre.
      10. 0
        Juli 5 2021
        Kutipan: Dmitry Donskoy
        Ana akeh banget Ukraina ing VO Apa ana tenan apa-apa kanggo nulis bab? Krisis genre?

        Inggih, yen sampeyan nguripake menyang sajarah, iku luwih kamungkinan, nuwun, nanging iki pendapat pribadi, preparation kanggo invasi. Delengen paling ora apa sadurunge "kedadeyan Gleiwitz", apa kahanan ing media Jerman wektu iku.
        1. 0
          Juli 6 2021
          Dadi sampeyan mikir yen ukruina bakal nyerang Rusia? Ayo...
      11. 0
        Juli 5 2021
        Lan ing wektu iki ing Kuba: cerutu elegan, sultry girl 40 c.u. - off topik? Ora babagan Ukraina)))
      12. Komentar wis dibusak.
      13. 0
        Juli 6 2021
        Dadi padha linger ing negara-negara Baltik, aku ndeleng bebenere, aku meh mati karo ngguyu.
    2. +7
      Juli 4 2021
      Su-25 Ukrainia, ing umur 45, wong wadon dadi woh wohan beri maneh ... ngguyu
      1. +6
        Juli 4 2021
        ...Pesawat serangan Su-25 Ukraina nyerang Armada Laut Ireng Rusia.

        Apa wis?
      2. + 26
        Juli 4 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Ukrainia Su-25, ing 45

        Punika wayahe:
        miturut skenario pesawat serangan saka Angkatan Udhara Ukrainia sing pisanan kanggo operate, numpes kabeh target lemah dikenal lan Mbusak dalan kanggo drone Bayraktar TB2.
        Mangkono, ternyata ing Wehrmacht, penerbangan berawak minangka "consumable" kanggo UAV, lan ora kosok balene. Yagene Erodgan nyurung wong-wong mau, yen kanggo nylametake piranti kasebut diijini ngganti sisa-sisa pesawat penyerang? Nyuwun Banjur ana kabar ala kanggo Svidomat: saiki padha uga paraboted dening cyborgs, lan, kaya kasur, padha digawe meriam fodder. wassat
        1. +9
          Juli 4 2021
          Mangkono, ternyata ing Wehrmacht, penerbangan berawak minangka "consumable" kanggo UAV, lan ora kosok balene.
          dibusak saka ilat apik
    3. +4
      Juli 4 2021
      Bisa dideleng yen dheweke ora mung ngrokok, nanging uga njupuk barang sing luwih abot
    4. +9
      Juli 4 2021
      Pers Ukraina: Pesawat serangan Su-25 kita nyerang Armada Laut Ireng Rusia

      Nang endi wae aku wis krungu:
      "Panah kita bakal nutupi srengenge ..."
      - Tsar Leonidas: - "Inggih, kita bakal perang ing bayang-bayang ..."
    5. AVG
      0
      Juli 6 2021
      Quote: Palestina
      nggih, kabeh ... nylametake dhewe sing bisa !!!!

      Wangsulan: Bab ingkang utama iku langit ditutup kanggo sipil, digunakake ukroshturmoviks dadi multi-tujuan, lan nimbali udhara cocog luwih saka iku sumerep.
  2. +4
    Juli 4 2021
    Kabeh wong rock lan rock!)
    1. + 16
      Juli 4 2021
      Dadi sampeyan kudu ngalahake untu sapisan lan kanggo kabeh supaya ora nyengir! Kaum Bolshevik mungkasi sejarah sing diarani "UNR", kita mesthine kudu cepet utawa mengko (luwih apik sanalika bisa) mungkasi Ukraina sing digawe dening Bolshevik.
  3. +4
    Juli 4 2021
    Pesawat serangan Angkatan Udhara Ukraina minangka sing pertama tumindak, ngrusak kabeh target darat sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.

    Copot pedhang!
    1. + 11
      Juli 4 2021
      Kayane ora ana wong liya ing udhara kajaba pesawat Ukrainia.
      1. +5
        Juli 4 2021
        Aja kuwatir, iki ora bakal dadi, nanging kita miturut rencana penerbangan.
      2. +1
        Juli 5 2021
        Kutipan: Alexander 3
        Kayane ora ana wong liya ing udhara kajaba pesawat Ukrainia.

        Invincible ukroarmada
        1. 0
          Juli 5 2021
          Ukrain soldaten niht capituliren.
    2. + 12
      Juli 4 2021
      lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.


      Bener, drone larang, dhuwit dibayar, lan urip pilot gratis ....
      nglirik "Dhuwit mbayar kanggo bedhil, nanging uripku gratis"
  4. +8
    Juli 4 2021
    Putin mlebu - kabeh bakal liwati.
  5. + 10
    Juli 4 2021
    Wong lanang, kabeh diantemi, getih ambruk saka irung, mabur menyang pekarangan karo nangis - hurray, kita menang! Ing endi liyane? Lan padha isih diantemi! Kabeh kaya ing Ukraina!
  6. +6
    Juli 4 2021
    Kegilaan semakin kuat...
  7. + 30
    Juli 4 2021
    Kita ngorbanake "pilot" kanggo drone. Nganti khokhlopilot pungkasan. Urya! wassat
  8. +5
    Juli 4 2021
    Mriya teles tuang saka kuping.
  9. + 27
    Juli 4 2021
    Alah, ora ana sing bisa ngguyu. Kulon wis nemokake asu sing apik kanggo perang ing mangsa ngarep nglawan Rusia. Perang iki ora bakal dadi sesuk, bakal sepuluh taun sadurunge - generasi pancen non-Rusia kudu tuwuh, sing ora bakal bisa nganggep Rusia minangka duweke dhewe, sing basa Rusia dilarang, lan Rusia ora kalebu. ing antarane masyarakat pribumi. Banjur padha sijine gegaman ing tangan lan uncalan menyang kita. Cannon fodder, kang ora tega. Lan Kulon, sing dipimpin dening Inggris lan Amerika Serikat, ora peduli sapa sing menang perang iki, sing utama yaiku ora ana sing menang anggere bisa. Lan banjur tembok antarane Eropah lan Rusia bakal kuwat lan kanggo dangu.
    1. +5
      Juli 4 2021
      Aku setuju, sawetara wektu bakal liwati, generasi sing tuwuh kanthi hasutan kanggo memungsuhan ...
      1. +5
        Juli 4 2021
        generasi tansaya munggah incited kanggo memungsuhan

        Dadi dudu sing sepisanan. Paling ora katelu. Kapisan yaiku pemuda jaman perestroika.
    2. +9
      Juli 4 2021
      Kutipan saka Pavel73
      Alah, ora ana sing ngguyu ing kene ...

      Sayange sampeyan bener, nanging asu tuwuh, nanging nyata mankurtov - iku dianggep mesthi, nanging ora bisa ngiwa tanpa manungsa waé
    3. +4
      Juli 4 2021
      Kabeh sing sampeyan tulis bener. Dheweke bakal ninggalake kita mung siji pilihan - kanggo numpes kabeh Ukrainians arep perang. Ora sparing, ora looking bali ing sajarah umum lan ora njupuk wong tawanan. Ora bakal ana solusi liya kanggo masalah kasebut. Ing asas, wis ana pitunjuk iki ing 08.08.08 - wong Georgia kaget yen dheweke dirusak kanthi nyata, tanpa dipikirake "persaudaraan" sing kepungkur. Sejarah nuduhake yen dheweke ora seneng gombal! Nanging rigidity dihormati kanggo dangu, ing tingkat genetis. Wong India sing padha isih ngambung sikil Inggris - "master", "sir" diarani))) Padha ndedonga kanggo kabeh basa Inggris!
      1. +1
        Juli 4 2021
        08.08.08 - Wong Georgia kaget amarga dirusak kanthi nyata, tanpa ndeleng maneh "persaudaraan" sing kepungkur

        Inggih, ya, lan sadurunge iku, rodents nembak penjaga perdamaian kita. Dheweke ora kaget babar pisan, nanging mung bingung lan wedi amarga kuratore ora nulungi.
        1. -2
          Juli 4 2021
          Jumlah wong sing matèni peacekeepers iku pesenan saka magnitudo luwih murah tinimbang nomer Georgia tiwas. Sinau pitakonan - Aku kenal karo pisanan.
          1. 0
            Juli 5 2021
            Jumlah penjaga perdamaian sing tiwas minangka urutan sing luwih murah

            Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis? Ing saindenging jagad, mateni para penjaga perdamaian minangka kadurjanan sing mesthi mbutuhake paukuman kanggo apa sing ditindakake. PENJAGA DAMAI ORA BISA DIDENUH!!!! Lan yen sampeyan ngerti langsung, sampeyan kudu ngerti iki.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
                    2. Komentar wis dibusak.
      2. +8
        Juli 4 2021
        Kutipan saka Timon2155
        Sejarah nuduhake yen dheweke ora seneng gombal! Nanging rigidity dihormati kanggo dangu, ing tingkat genetis. Wong India sing padha isih ngambung sikil Inggris - "master", "sir" diarani))) Padha ndedonga kanggo kabeh basa Inggris!

        Conto luwih cedhak. Jepang, sawise Hiroshima lan Nagasaki, ndedonga saben esuk menyang Amerika Serikat yen dheweke isih urip ing wayah esuk.
    4. +1
      Juli 4 2021
      Wis uwis mbiyen...
      kanthi hormat
    5. +7
      Juli 4 2021
      Kulon wis nemokake asu sing apik kanggo perang ing mangsa ngarep nglawan Rusia
      Aku ora nemokake iku, Aku wis bola-bali nulis ing VO sing ana tenan sawetara antarane sabangsane sing tenan pengin perang karo sampeyan serius.
      Perang iki ora bakal sesuk, sepuluh taun sadurunge
      dudu kasunyatan manawa negaraku, Ukraina, ngenteni ing pungkasan taun iki, amarga krisis politik lan ekonomi sing saya tambah akeh.
      Banjur padha sijine gegaman ing tangan lan uncalan menyang kita. 
      potensial militèr Angkatan Bersenjata kita wis wiwit nolak, peralatan lan senjata Soviet wis entek, uga cadangan personel saka Komplek militèr-industri kita.
      1. +1
        Juli 4 2021
        Aku wis bola-bali nulis ing VO yen ing antarane kanca-kancaku ana sawetara sing pengin serius gelut karo sampeyan.

        Saka wong biasa, sawetara wong pengin perang ... Nanging, iki ora tau mandheg gelut.
        kanthi hormat
        1. +1
          Juli 5 2021
          iku ora mandheg perang.
          iki ora nyegah perang wiwit, nyegah wong-wong mau saka menang. Pasukan sing duwe semangat rendah perang luwih pasif lan luwih aktif mundur, sepi lan nyerah. Ana uga fraternisasi karo mungsuh, yen dheweke duwe swasana ati sing padha.
          Kajaba iku, ana pirang-pirang wektu ing sejarah nalika akeh wong sing ora seneng lan ora puas karo masarakat nggawe kahanan revolusioner ing negara kasebut.
          1. +1
            Juli 5 2021
            Perang negara tansah .oops, lan perang sipil tansah pindho .oops kanggo populasi! Contone - Tenang Don, yen sampeyan maca kanthi ati-ati, lan ora nyritakake kedadeyan karakter individu, mula sampeyan bakal nggegirisi babagan kasusahan massa wong sing wis teka.
            1. 0
              Juli 5 2021
              Matur nuwun, aku wiwit maca karya iki ing sekolah, nanging ditinggal lan ora bali maneh. Aku bakal nambah dhaptar.
              perang sipil tansah pindho kanggo populasi. 
              Aku mbaleni, khususe Evgeny Muraev, kepala pasukan politik Nashi, tindak menyang wilayah kanggo rembugan karo elit lokal, ing upaya nekat kanggo nyegah dobel iki ...
          2. +1
            Juli 5 2021
            Kang saka ing ngisor iki bakal mungkasi Badut?
            kanthi hormat
            1. -1
              Juli 5 2021
              "Badut" praktis wis ora duwe karep dhewe, kajaba kanggo Vanity lan naluri kanggo njaga dhiri. Pitakonan iku pinten entuk manfaat / biaya * matématika resiko converged kanggo pemain nyata ing geopolitik ing lapangan playing saka Ukraina.
              1. 0
                Juli 5 2021
                Pitakonan iku pinten entuk manfaat / biaya * math resiko converged kanggo Pemain nyata

                Aku bisa gampang mbantu karo iki. Ing 2014, RAND nglakokake simulasi pengambilalihan Ukraina saka Rusia. Analysts teka menyang kesimpulan sing Rusia bakal bisa kanggo nyekel Ukraina, nanging ora bakal cukup pasukan kanggo pendhudhukan, tundhuk musuhan saka populasi.
                Mulane, perang ing Donbass lan pasukan pertahanan teritorial kudu noda minangka akeh Ukrainians sabisa karo getih lan lendhut.
                kanthi hormat
                1. -1
                  Juli 5 2021
                  Matur nuwun kanggo informasi sing menarik.
                   Ing 2014, RAND nglakokake simulasi pengambilalihan Ukraina saka Rusia. Analysts teka menyang kesimpulan sing Rusia bakal bisa kanggo nyekel Ukraina, nanging ora bakal cukup pasukan kanggo pendhudhukan, tundhuk musuhan saka populasi.

                  1. Apa padha model kabeh Ukraina? Wiwit 2014, wis dadi babagan "Novorossia", diwaca South-East.
                  Kok cokot-cokot potongan sing ora bisa dikunyah.
                  Aku bakal menehi conto sejarah, saka Persemakmuran, Kadipaten Agung Moskow lan Kakaisaran Rusia nyetak potongan kira-kira setengah abad, nganti negara Polandia ora ana maneh.
                  2. "Sundhuk permusuhan saka populasi" - jajak pendapat lan simpati Pemilu nelpon menyang pitakonan strategi muter mati loro bangsa. Pamrentah kita wiwit numpes pasukan politik pro-Rusia metu saka wates, nalika padha ngliwati partai liya ing babagan simpati. Mbayangno, ing sisih kidul-wétan, kurang saka setengah saka responden percaya yen kita perang karo Rusia, aku ora ngelingi nomer sing tepat.
                  1. +1
                    Juli 5 2021
                    Matur nuwun kanggo tembung apik. Padha simulasi panangkepan kabeh Ukraina dening pasukan saka Central Military District lan Southern Military District. Adhedhasar laporan kasebut, aku nyusun model sing padha lan ana ing papan panyimpenan jaringan asal ...
                    kanthi hormat
                    1. +2
                      Juli 5 2021
                      Seneng bisa ketemu kanca sing menarik lan nyenengake!
                      Aku ora tau getun ndaftar VO.
                      Banjur aku langsung duwe sawetara pitakon:
                      1. kok persis kabeh Ukraina dianggep minangka obyek panangkepan, lan ora mung wilayah kanthi populasi sing luwih setya lan lokasi strategis sing nguntungake?
                      2. Apa model njupuk menyang akun angel-kanggo-nemtokake paramèter kaya gelut semangat, mentality lan kekarepan kanggo perang kanggo negara ing antarane Ukrainians?
                      3. Apa pambentukan formasi militèr sing digawe saka populasi sing setia lokal dimodelake?
                      4. Apa mundhut pasukan sing ora bisa dipulihake lan sanitasi saka tumindak partisan sing dianggep, gumantung saka permusuhan saka populasi?
                      5. Apa model ngidini kita ngetung kahanan awal perang sipil skala penuh ing wilayah Ukraina?
                      Aku bakal matur nuwun banget.
                      1. +1
                        Juli 5 2021
                        Aku ora bakal fantasize saiki - aku nyenengi iki ing 2014. Akhir minggu ngarep aku bakal ngatur revisi NAS lan unsubscribe ...
                        kanthi hormat
                      2. +1
                        Juli 5 2021
                        Matur suwun.
                        Awan kumpul ing negaraku, akeh sing ndeleng lan ngerti iki, utamane para politisi. Mulane, aku bakal bungah apa wae informasi sing ngidini kula kanggo prédhiksi, utawa luwih, ngetung opsi kanggo mangsa.
      2. 0
        Juli 6 2021
        Kutipan: Igor Ushakov
        Aku wis bola-bali nulis ing VO yen ing antarane kanca-kancaku ana sawetara sing pengin serius gelut karo sampeyan.

        Nanging ora serius? Luwih elek, sing pengin serius ora kanggo perang karo kita ing Ukraina ana kurang ...
  10. + 15
    Juli 4 2021
    Kabeh aviation saka Angkatan Bersenjata Ukraina bakal cukup kanggo carane akeh jam? Aku kira kurang saka jam. Gagasan banget, kanthi mayat pilot, kanggo "nyusup dalan" kanthi UAV kejut katon banget ganas ...
  11. + 13
    Juli 4 2021
    Mbalik ing 2014, kita ndharat pesawat serangan iki kanthi cara sing meh improvisasi.
  12. + 12
    Juli 4 2021
    "Minangka paralel sajarah, Kirichevsky nyebutake Perang Falklands 1982 antarane Britania Raya lan Argentina minangka conto. Banjur Angkatan Laut Inggris nandhang paling akeh kerugian saka pesawat penyerang A-4 Argentina, sing nyerang ing papan sing kurang kanthi bom sing ora diarahake." Lan 1000 taun kepungkur, kavaleri nyebabake karusakan abot ing prajurit mlaku!
  13. +7
    Juli 4 2021
    Dheweke ngusulake manawa, miturut skenario, pesawat serangan Angkatan Udara Ukraina bakal dadi sing pertama tumindak, ngrusak kabeh target darat sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.


    Kene sampeyan mangan gelisah, kabeh padha arep perang, wah, wah ...
    1. +6
      Juli 4 2021
      Quote: Sidor Amenpodestovich
      miturut skenario, pesawat serangan Angkatan Udhara Ukrainia sing pisanan tumindak, ngancurake kabeh target lemah sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.

      Mekaten kedahipun. Pilot Ukrainia sing wani luwih wani tinimbang drone Turki. Ya, lan otak kurang ...
    2. +4
      Juli 4 2021
      Kutipan saka cniza
      Dheweke ngusulake manawa, miturut skenario, pesawat serangan Angkatan Udara Ukraina bakal dadi sing pertama tumindak, ngrusak kabeh target darat sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.


      Kene sampeyan mangan gelisah, kabeh padha arep perang, wah, wah ...

      Padha tansah pengin, banjur, -Ah, kita kanggo SHO? belay
      1. +3
        Juli 4 2021
        Ayo padha gelut luwih apik ing komputer, luwih aman ...
  14. +7
    Juli 4 2021
    Pers Ukraina: Pesawat serangan Su-25 kita nyerang Armada Laut Ireng Rusia
    Sampeyan ora bisa nglarang raving ... utamane nalika ngatur liburan tanpa wates ing "Kanatchikova Dacha" ....
    1. +4
      Juli 4 2021
      Kayane kabeh ndhuwur dacha iki wis dibukak ...
      1. +2
        Juli 4 2021
        Ana lulusan "inkubator" liyane ... ora luwih apik.
        1. +4
          Juli 4 2021
          Ana sing entuk manfaat saka kahanan kaya ngono nalika wong sing lara sirah ana ing setir ...
          1. +2
            Juli 4 2021
            Beda derajat saka ala lan gumantung apa ing cumpoles utawa rampung kosong.
            1. +4
              Juli 4 2021
              Nanging, dheweke duwe kuwasa lan bisa, utawa bisa uga dituntun menyang iki, nggawe kekacoan ...
          2. +4
            Juli 4 2021
            Kutipan saka cniza
            Ana sing entuk manfaat saka kahanan kaya ngono nalika wong sing lara sirah ana ing setir ...

            Sapa ngerti ya
            1. +4
              Juli 4 2021
              Ya, paus minke kita ora bakal ketinggalan ...
  15. +5
    Juli 4 2021
    Sawise kabeh, yen perlu, pesawat sing apik kudu dirusak. Yen ora, bisnis bodho Bandera bisa nindakake perkara serius.
  16. +3
    Juli 4 2021
    Ayo komentator Ukrainia nulis .. pira Iskander sing dibutuhake ... kanggo nggawa pusat kontrol pesawat kasebut .. lan suwene pirang taun .. kanggo mulihake ??????
  17. +8
    Juli 4 2021
    Wiwit taun 2014, dheweke wis nyerang, padha lunga, ora bisa tekan
    1. + 13
      Juli 4 2021
      Ngguyu - ngguyu. Dheweke bakal nyurung lan bakal nuduhake kita. ngguyu
    2. + 16
      Juli 4 2021
      Quote: Pulo Free
      Wiwit 2014, dheweke wis nyerang, dheweke wis ...

      - Fima, apa sing anyar karo sampeyan? Kabeh padha karo kita: wong Arab, sektor gas ...
      - Abram, sampeyan ngerti yen kita perang karo Rusia.
      - Lan carane?
      - Kita kelangan wong, wilayah, peralatan ora cukup lan pasokan nandhang sangsara ...
      - Kepiye babagan wong Rusia?
      - Sampeyan ngerti, Abram, nanging padha ora teka ing perang ....
      1. +4
        Juli 4 2021
        Kutipan saka Pete Mitchell
        - Abram, sampeyan ngerti yen kita perang karo Rusia.

        Dheweke isih ora bakal nemokake pasukan Rusia ing LDNR. Aku bakal ngandhani ngendi dheweke. Ing Crimea. Pindhah menyang showdown.
  18. +7
    Juli 4 2021
    Banjur Angkatan Laut Inggris nandhang paling akeh kerugian saka pesawat serangan A-4 Argentina

    Dheweke nandhang kerugian saka misil Exocet ...
    1. +1
      Juli 4 2021
      Kutipan saka Xlor
      Dheweke nandhang kerugian saka misil Exocet ...

      uga, contone
      Ensign Gómez nerusake serangan lan nyerang frigat HMS Antelope kanthi bom MK 1000 17-pound sing gagal njeblug.
      isih Amerika fragmentasi dhuwur-mbledhos Mark-82 kaliber 500 pon (227 kilo)
      Lan gambar kasebut
      Kapal kontainer - serangan rudal.
      Destroyer "Sheffield" - serangan rudal.
      Frigate "Ardent" - bom, kalebu Mk82 karo moderator.
      Frigate "Antelope" - bom tanpa moderator, ora njeblug, Piece cilik saka bledosan digunakake kanggo neutralize salah siji saka bom, bom mbledhos, fregat sadurunge pati nggawe tampilan mercon nggantheng sak geni rong amunisi roket.
      Destroyer "Coventry" - bom karo moderator.
      Landing ship "Sir Galahad" - bom karo moderator.
      Gunggunge: saka enem kapal, papat dirusak dening bom. Ing wektu sing padha, bom retarded digunakake kanggo numpes telu saka papat iki.
      Carane akeh kenek, nanging ora numpes.
      Destroyer "Glasgow" (loro bom njeblug ing cedhak "Glasgow", siji kena karusakan, nanging ora njeblug)
      Destroyer "Entrim" (loro bom ora njeblug, nalika salah sijine macet ing rong rudal mburi)
      Frigate "Argonot" (Salah siji bom udhara unexploded diselani pipa uap utama antarane boiler lan kamar engine, numpes boiler listrik penggemar, setir lan pindah bali, kang mimpin kanggo mundhut lengkap mesthi kapal. Bom kapindho macet ing. gudang amunisi, nyebabake detonasi amunisi roket (2 wong tiwas) lan geni.)
      Frigate "Antiloope" (bom saka sisih pelabuhan nusuk sawetara kamar kapal lan ora njeblug; bom saka sisih starboard nusuk lambung ngisor garis banyu, macet ing kamar AC lan uga ora njeblug)
      Frigate "Broadsword" (salah siji saka bom, ricocheting, pierced pinggir frigate meter ndhuwur garis banyu lan ora njeblug (deck pesawat rusak banget, lan siji helikopter rusak))
      Frigate "Plymouth" (papat bom nyerang kapal, nanging ora ana sing njeblug)
      1. 0
        Juli 5 2021
        Apik banget ... sampeyan bisa nyambung menyang info ... Aku ora maca iki ing Review Military Asing. Ikhlas
    2. +4
      Juli 4 2021
      Argentina duwe 4 rudal sing bisa digunakake ...
      kanthi hormat
    3. +1
      Juli 4 2021
      Mangkono uga - sawetara taun liwati lan kasunyatane dilalekake, lan ing sawetara panggonan ana pemalsuan.
  19. +6
    Juli 4 2021
    Cannon lemak bungah, bakal rauh dadi cracklings wassat
    1. +5
      Juli 4 2021
      Quote: Baloo
      Cannon lemak bungah, bakal rauh dadi cracklings wassat

      Padha bakal nulis mudhun cracklings kanggo kredit. Padha ngomong cracklings paling apik ing Eropah, kaya tentara.
  20. +7
    Juli 4 2021
    Nanging apa sing diomongake! Goebbels ora tau ngimpi .. Eh, ubun-ubun ... .. dadi wong bodho tetep ...
    1. +1
      Juli 4 2021
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Nanging apa sing diomongake! Goebbels ora tau ngimpi .. Eh, ubun-ubun ... .. dadi wong bodho tetep ...

      Enggal-enggal bakal ditinggal tanpa tanah. Rada nyetujoni dodolan 72% tanah kanggo wong manca, kalebu liwat lelang elektronik. D ngguyu malah Tymoshenko nangis.
  21. +3
    Juli 4 2021
    Nanging kanca sing abot.
    Aku isih nyaranake nyimpen minyak tanah / kru / pesawat menyang tumpukan. Ora akeh banget.
    Napa melu proyek petualangan kaya ngono?
  22. +3
    Juli 4 2021
    Dheweke butuh tangisan anyar "Arep mati, aku salut karo sampeyan"
  23. +2
    Juli 4 2021
    Luwih saka wong saka urusan militer, luwih apik skenario ...
  24. +3
    Juli 4 2021
    Omong kosong ing wayah wengi rembulan
    1. +7
      Juli 4 2021
      Kutipan saka Mr.dimadroll
      Omong kosong ing wayah wengi rembulan

      Dheweke duwe kesimpulan sing padha ing dina sing jelas sing ora bisa didandani.
  25. Hog
    +1
    Juli 4 2021
    Pesawat serangan Angkatan Udhara Ukraina minangka sing pertama tumindak, ngrusak kabeh target darat sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.

    Logika wis ninggalake obrolan.
    1. +6
      Juli 4 2021
      Kutipan saka hog
      Pesawat serangan Angkatan Udhara Ukraina minangka sing pertama tumindak, ngrusak kabeh target darat sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.

      Logika wis ninggalake obrolan.

      Luwih becik metu saka dosa nglirik sapunika pengebom Ukrainia badhe rawuh belay lan padha duwe masalah karo logika
  26. +1
    Juli 4 2021
    Kayane Georgia bakal ngluncurake SU-25 anyar, lan padha kembar karo 404, bayangake ewonan ewu SU-25 anyar, apik tenan :)
  27. +5
    Juli 4 2021
    Madhouse jenenge "Ukraina"!
  28. +2
    Juli 4 2021
    Konsep drone ora kanggo risiko pilot, nanging ing Angkatan Bersenjata Ukraina, sebaliknya, neraka karo pilot, nanging robot mata uang ora bakal nandhang sangsara.
  29. +1
    Juli 4 2021
    Shaw? Siap nomer siji? Lan maneh, wong sing ora katon Ukrainia ngancam tanpa njupuk. lampu mati
  30. +1
    Juli 4 2021
    Iki sing sengsara, dheweke ninggalake pilot ing pesawat serangan, ngresiki dalan kanggo drone murah. Endi otake?
  31. +1
    Juli 4 2021
    Pengebom lampus.
  32. +1
    Juli 4 2021
    Ya, kabeh apik, kita uga bisa nggayuh target!
  33. +3
    Juli 4 2021
    Sing nggumunake, apa pakar ngerti yen wiwit taun 1982, teknologi wis maju? Lan sing saiki arep nyerang karo bom sing tiba gratis iku cara bunuh diri sing bodho)))
  34. 0
    Juli 4 2021
    D EBI L!!!!
  35. Komentar wis dibusak.
  36. +3
    Juli 4 2021
    Tank, bedhil lan infantri ... baya, kuda nil ...

    Kanca-kanca, kabeh cepet menyang bunker.
    Ayo tetep urip, ketemu ing kene yen kabeh wis rampung.
    Gusti mberkahi kita kabeh.
    1. +6
      Juli 4 2021
      Kutipan: tshka
      Tank, bedhil lan infantri ... baya, kuda nil ...

      Kanca-kanca, kabeh cepet menyang bunker.
      Ayo tetep urip, ketemu ing kene yen kabeh wis rampung.
      Gusti mberkahi kita kabeh.

      Wis surup. Dokter ngajak nedha bengi.
  37. +2
    Juli 4 2021
    Quote: Pilot
    Saiki, mung penipu lan wong bodho sing antusias sing squealing babagan patriotisme - saka loro-lorone ana mung siji cilaka kanggo negara, supaya sampeyan isih kudu ngerti sapa sing shitting.

    Quote: Pilot
    Saiki, mung penipu lan wong bodho sing antusias sing squealing babagan patriotisme - saka loro-lorone ana mung siji cilaka kanggo negara, supaya sampeyan isih kudu ngerti sapa sing shitting.

    Apa patriotisme tegese kanggo wong bodho? Karo crooks, kabeh cetha kanggo kula, sawise ngomong karo sampeyan.
  38. Komentar wis dibusak.
  39. +2
    Juli 4 2021
    Wong aneh iki nawakake kanggo mbusak dalan kanggo intelijen buatan kanthi tenaga kerja.Skynet ing Ukraina nglakokake negara kasebut, utawa paling ora Kirichevskiy iki 100% wektu percaya yen pesawat sing diawaki minangka daging sing bisa dibuwang kanggo mateni, saéngga nylametake drone.
  40. 0
    Juli 4 2021
    Apa padha arep nyerang? Apa, loro?
  41. 0
    Juli 4 2021
    Pira jumlah Argentina sing ilang sajrone serangan kasebut dening stormtroopers, Kirichevsky ketoke ora ngerti .....
    1. 0
      Juli 5 2021
      Dheweke ora duwe, dheweke miskin banget, ana bom lan misil saka AS, sing ora bisa digunakake)
  42. 0
    Juli 5 2021
    Kepiye Su-25, sing, sanajan kabeh decommunization, ora ngobong pilot Angkatan Bersenjata Ukraina, ngarahake senjata? Umumé, iki ngowahi dadi masalah, menyang masalah dhasar sundel Inggris lan Amerika Serikat ing tanah Rusia primordially. Utawa, iku wis nguripake, wong-wong sing ing 2014 wanted kanggo appease, padha, minangka Inggris ngomong, supaya gas dadi teh.
  43. +1
    Juli 5 2021
    Wektu kanggo mungkasi nerbitake artikel babagan Ukraina ing bagean NEWS lan nggawe bagean HUMOR anyar
  44. 0
    Juli 5 2021
    Apa Su-25 sampeyan ... Apa iki sing diprodhuksi 40 taun kepungkur dening Uni Soviet ing pabrik Tbilisi? Dadi, ing tren decommunization, ora patriotik nggunakake teknik iki "lebar" lan "svidomy" . Fly on MARK prau sumbangan Matrastan .. wassat
  45. -1
    Juli 5 2021
    Wedi si mbah karo lobak.
  46. +1
    Juli 5 2021
    Aneh ... artikel kasebut nyatakake yen ing swiwine Skyhawks Argentina ana bom sing ora diawasi ... Dadi kaya Exocets Prancis ... malah ora njeblug ... nanging yen Exocet wis nggebug .. . banjur " Sheffield bakal pecah setengah
  47. 0
    Juli 5 2021
    Apa dheweke wis nyiapake kamikaze ing Ukraina?
  48. KCA
    0
    Juli 5 2021
    Hospidya, wah, ora kabeh wong bodho ing / ing, wah, padha ngerti yen senapati kita ora bakal ngremuk kelenjar susu wanita, nanging kanthi cara lan cara, ana preseden, kudu ngerti, utawa apa sampeyan nyimpen ikatan kanggo satus taun sadurunge?
  49. +1
    Juli 5 2021
    Ora ketompo carane njupuk, ketemu Moska wong.
    Weruh Gajah, wah, cepet-cepet nyedhaki dheweke,
    Lan babakan, lan squeal, lan luh,
    Inggih, mung njaluk menyang gelut karo wong.
    "Tangga, aja isin, -
    Manuk kandha marang dheweke, - apa sampeyan kudu kekacoan karo Gajah?
    Delengen, sampeyan wis wheezing, lan dheweke lunga menyang awake dhewe
    Terusake
    Lan dheweke ora nggatekake omonganmu."
    "Eh, eh! - wangsulane Moska, -
    Iku sing menehi kula semangat,
    Apa aku, tanpa perang babar pisan,
    Aku bisa njaluk menyang alangan gedhe.
    Ayo asu ngomong
    "Ay, Moska! dheweke kuwat ngerti,
    Apa sing nguwuh ing Gajah!
  50. 0
    Juli 5 2021
    Aku mikir yen sampeyan nawakake panggonan ing Angkatan Udara kanggo pilot, banjur pesawat karo pilot bakal mabur menyang Federasi Rusia .....
  51. 0
    Juli 5 2021
    Siaran pers nyritakake carane pesawat serangan Su-25 Ukraina nyerang Armada Laut Ireng Rusia.
    (c)
    Ngimpi ora ala.
    Impen, impen, endi manismu?
    Impen wis ilang, sing njijiki tetep
    ngguyu
  52. 0
    Juli 5 2021
    Nah, yen ana tambahan, ayo mabur.
  53. 0
    Juli 5 2021
    Aku wis kesel ngolok-olok Ukrainia sabanjure ... warta.

    Wis administrator pindhah menyang panggonan permanen kanggo Kyiv? hi
  54. 0
    Juli 5 2021
    Kabeh 25 pesawat nyerang .... nglawan pertahanan udara kapal .... oh aku wedi!
  55. 0
    Juli 5 2021
    Shhh... Ojo ngomong marang wong Sumeria bab anane pertahanan udara. :)
  56. AB
    0
    Juli 5 2021
    Pesawat serangan Angkatan Udhara Ukraina minangka sing pertama tumindak, ngrusak kabeh target darat sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo drone Bayraktar TB2.

    Perang nganti Ukrainia pungkasan ...
  57. 0
    Juli 5 2021
    Mbok menawa dheweke pancen ... "teka"?
  58. 0
    Juli 5 2021
    Iku kaya lelucon:
    Ana wong lanang teka lan kandha: "Aku mung nabrak Mercedes sing keren ing" nguluku saka lampu lalu lintas !!!"
    Lan sing liyane takon: "Apa Mercedes iki ngerti yen dheweke melu balapan karo Walet?"

    Uga kene.
  59. 0
    Juli 5 2021
    Aku isih "jenderal sofa" ... Nanging, sapa sing bisa nerangake marang aku - "... pesawat mogok Angkatan Udara Ukraina minangka sing pertama beroperasi, ngrusak kabeh target darat sing dikenal lan ngresiki dalan kanggo Bayraktar TB2 drone.” Sing, pilot urip saka Angkatan Bersenjata Ukraina ngresiki dalan kanggo robot? Kosok baline? Ukrainians keren!
  60. 0
    Juli 5 2021
    Dadi apa? wong iku daging, bakal digunakake kanggo "mbusak" dalan kanggo drones! ,,,,, Apa sampeyan ngrokok dill?
    1. 0
      Juli 5 2021
      Dheweke mikir maneh pengalaman perang ekstrem saka franchise Karabakh. Elinga "tanpa awak" An-2s ana? Lan ing Ukraina, dheweke pengin nggunakake Su-25 "tanpa awak" kanggo mbukak pertahanan udara. Lan Bayraktar bakal nglawan radar lan peluncur.
      kanthi hormat
  61. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"