Turbin gas tank: diskusi ing kaca Bulletin of Armored Vehicles

99

GTD-1000. Sumber: army.lv

Pangembangan pisanan


Ing tutugan siklus materi babagan crita bangunan mesin tank domestik, iku worth manggon ing pangembangan tema turbin gas. Ternyata, ora ana konsensus ing antarane insinyur Soviet babagan kelayakan mesin turbin gas ing tank. Profil lan publikasi rahasia "Buletin kendaraan lapis baja" ing pungkasan 80s dadi lapangan kanggo diskusi nyata.

Turbin gas tank: diskusi ing kaca Bulletin of Armored Vehicles
Sampul Buletin Kendaraan Lapis Baja.

Wigati dicathet yen ing publikasi industri tank Soviet ing taun 1947 dheweke nerbitake materi "Ing kamungkinan nggunakake turbin gas minangka mesin tank." Iki minangka proyek lulusan teknisi senior Letnan Georgy Yuryevich Stepanov, sing, miturut bimbingan profesor ing Universitas Teknik Negeri Moskow. N. E. Bauman V. V. Uvarov melu pitungan turbin gas kanggo tank kanthi kapasitas 1500 liter. karo.



Ing wektu publikasi Georgy Yuryevich wis lulus saka fakultas teknik saka Akademi Militer Armored lan Mechanized Troops. Sabanjure, G. Yu Stepanov dadi insinyur Rusia sing misuwur, Doctor of Physical and Mathematical Sciences, nganti taun 1982 dheweke mimpin Departemen Mesin saka Akademi Armored.

Ing pungkasan 40s, konsep nglengkapi tank terobosan abot karo pembangkit listrik turbin gas lair ing bangunan tank Soviet. Tank medium, luwih diadaptasi kanggo perang seluler, ditinggal nganggo mesin diesel klasik.

Iku ketoke sing tanduran turbin gas, amarga compactness sawijining, relatif gamblang lan unpretentiousness, saenipun cocog kanggo mesin abot. Taktik nggunakake tank abot melu kerja cedhak karo pasokan logistik lan jangka pendek. Lan volume saka papan dilindhungi undhang-undhang disimpen amarga turbin kompak padha mestine kanggo nguatake waja lan senjata.

Carane ora bisa ngelingi tembung saka desainer legendaris A. A. Morozov:

"Nggawa udara lapis baja iku larang."

Kita bisa ujar manawa iki wis dadi motto para tukang tank domestik sajrone pirang-pirang dekade sing bakal teka.

Malah sadurunge testing praktis saka prototipe, engineers wis gambaran cetha kabeh Pros lan cons saka engine turbin gas tank. Saliyane aspèk positif ing ndhuwur, turbin ora mbutuhake sistem cooling, iku gampang kanggo miwiti ing sembarang Frost, iku relatif sepi lan ora duwe exhaust smoky. Petungan nuduhake yen turbin gas ing tank disimpen nganti 3 ton massa tanpa njupuk menyang akun panggonan seko bahan bakar tambahan. Uga, ing antarane aspèk positif, engineers singed metu nyuda ing area inlet lan outlet bukaan ing awak tank - motor ora perlu online kanggo cooling. Bonus iki nggawe MTO tank luwih tahan kanggo gelombang kejut bledosan nuklir.

Nanging ana uga cukup cacat - efisiensi kurang, konsumsi bahan bakar dhuwur lan sumber daya kurang. Keruwetan mesin turbin gas diterangake kanthi sensitivitas ekstrem kanggo debu udara. GTE, barang-barang liyane sing padha, ngonsumsi hawa 4-8 kaping luwih akeh tinimbang mesin diesel, lan mbutuhake solusi sing ora pati penting kanggo mbusak bledug.

Kanthi cara rembugan


Sajarah tank turbin gas T-80 pisanan ing donya, kaya sing bisa dideleng, wiwit dawa sadurunge dilebokake ing layanan tanggal 6 Juli 1976, nalika ditanggepi keputusan sing cocog saka Dewan Menteri USSR.

Kita bakal ninggalake penilaian mesin tank lan evolusi kanggo artikel sabanjure ing seri kasebut lan saiki bakal fokus ing diskusi sing dibukak ing kaca publikasi Bulletin of Armored Vehicles.

Rolas taun sawisé diadopsi T-80, jurnal kasebut nerbitake materi saka peneliti V. A. Kolesov "Sawetara masalah efisiensi bahan bakar tank", ing ngendi penulis ora ninggalake watu sing ora bisa dipisahake saka konsep tank turbin gas. Artikel kanggo Vestnik ternyata dadi ambigu sing ditandhani "ing urutan diskusi".


T-80 ing taman "Patriot". Sumber: wikipedia.org

Penulis ngusulake kanggo ngenalake syarat kanggo tank konsep konsumsi bahan bakar lelungan utawa, kanggo nyederhanakake konsumsi bahan bakar saben kilometer. Nganti titik iki, jarak jelajah digunakake minangka parameter utama kanggo ngevaluasi efisiensi tank. Pangembang teknologi ora bisa ngurus konsumsi bahan bakar, nambah, yen perlu, pasokan bahan bakar diesel sing diangkut. Kolesov kanthi bener nyathet yen ing kondisi pertempuran, pengisian bahan bakar lengkap, sing njamin jarak jelajah tank sing dituduhake, mung ing tahap pertama operasi kasebut.

Sajrone operasi nyerang, adoh saka tansah bisa ngirim bahan bakar ing volume sing dibutuhake kanggo subunit tank. Kapal tanker kudu urip kanthi apa sing bisa dipikolehi, lan ing kene cadangan daya ora bakal dadi kapentingan kanggo sapa wae. Efisiensi bahan bakar mobil bakal teka ing ngarep. Lan ing kene turbin gas T-80 kalah kanthi skor sing ngancurake.

Ing artikel, Kolesov mbandhingaké konsumsi bahan bakar travel tank turbin gas T-80 karo diesel T-72. Ayo mbayangno kahanan hipotetis nalika rong tank, T-80 lan T-72, ngadeg kanthi tank kosong ing serangan kasebut. Kapal tanker kasebut ngirim bahan bakar 500 liter menyang kendaraan. Pembangkit listrik turbin gas saka volume iki cukup mung 64 kilometer, nalika mesin diesel T-72 nyedhiyakake 132 kilometer.

Pitakonan sing adil muncul: Mungkin luwih logis ngirim Nizhny Tagil T-80 menyang perang tinimbang T-72? Mobil diesel kanthi jumlah bahan bakar sing padha bakal nyedhiyakake jarak tempuh luwih saka kaping pindho kanthi tingkat perlindungan lan daya tembak sing padha. Rata-rata, mesin turbin gas tank migunakaken babagan 7,8 liter bahan bakar saben kilometer, lan diesel - 3,8 liter.

Plus tanpa syarat saka mesin turbin gas yaiku kompak - kanggo T-80 MTO njupuk 2,5 meter kubik, lan kanggo T-72 wis 3,1 meter kubik. Ing wektu sing padha, diesel B-46 ngembangake 780 hp. karo. marang 1000 l. karo. ing mitra turbin gas. T-80 isi karo cadangan daya ing tank lengkap 318 km, lan T-72 - 388 km. Mesin turbin gas gluttonous ndadekake perlu kanggo nggawa 645 liter bahan bakar luwih saka sing kasedhiya ing tank diesel.

Penulis, saliyane sikap kritis kanggo mesin turbin gas, ngusulake kanggo nyakup syarat taktis lan teknis kanggo konsumsi bahan bakar lelungan tank kanthi kecepatan 10, 25 lan 40 km / jam. Nanging volume kompartemen engine, kang gawe bangga saka T-80, ora kudu dijupuk menyang akun tanpa paramèter saka efficiency. Kenapa miniatur mesin yen tank kudu nggawa bahan bakar tambahan?

Ing taun 1989 (sewelas sasi sawise publikasi Kolesov ing Vestnik), Elena Vladimirovna Kalinina-Ivanova nerbitake materi sing dikhususake kanggo analisis efisiensi bahan bakar mesin turbin gas.

A sethitik babagan penulis. Elena Vladimirovna - Doctor of Technical Sciences, spesialis anjog saka VNIITransmash ing lapangan efisiensi bahan bakar kendaraan lapis baja lan pangembang resik udhara siklon Highly efisien kanggo tank.

Kalinina-Ivanova judhul materi dheweke banget prasaja: "Babagan artikel dening V. A. Kolesov" Sawetara pitakonan saka efficiency bahan bakar nawakke, ngendi dheweke cukup ndhukung penulis.

Elena Vladimirovna cukup cukup cathetan sing cadangan daya tank - konsep banget ngeculke. Gumantung ing kahanan nyopir, bisa suda luwih saka kaping pindho! Disaranake kanggo nambah parameter konsumsi bahan bakar trek saka artikel Kolesov kanthi telung liyane: konsumsi tank siji ing dalan beton, ing sadawane primer garing, lan kolom tangki ing sadawane trek kolom. Ing telung kasus kasebut, tank kudu obah kanthi cepet.

Kalinina-Ivanova uga nambah bayangan karo proposal kanggo neliti konsumsi bahan bakar mesin liwat kabeh sawetara kacepetan lan mbukak. Ing pungkasan materi, dhokter saka èlmu technical cetha diwenehi yen paramèter iki dilebokake ing TTT kanggo T-80, tank turbin gas ora bakal diadopsi ing konfigurasi asli.

Wangsulane mungsuh


Ing masalah sing padha karo Vestnik No. 10 kanggo 1988, review liyane diterbitake ing artikel "debatable" Kolesov.

Penulis V. A. Paramonov lan N. S. Popov langsung melu pangembangan mesin kanggo T-80 lan ora bisa nanggapi kritik. Materi "Babagan diskusi babagan efisiensi bahan bakar tank" jelas minangka asil analisis sing serius lan diisi karo akeh fakta sing mbantah pendapat Kolesov. Penulis ngeling-eling babagan piwulang sejarah sing ana gandhengane karo senapan mesin Maxim, nalika departemen militer Rusia nilar. gaman, amarga "sampah sing ora perlu lan mbebayani saka akeh kartrid lan kesulitan nutrisi pertempuran."


GTD-1000. Sumber: army.lv

Paramonov lan Popov ing artikel kasebut nuduhake tes komparatif sing misuwur saka kendaraan T-80B, T-72A lan T-64 ing taun 1983-1986. Tank karo mesin turbin gas diwiwiti luwih cepet ing kadhemen lan dadi sing pertama ing Maret. Nalika tanker nggawa T-72A kanggo urip ing Frost telung puluh derajat, T-80B liwati ing daya dhewe nganti 20 km. Penulis uga nuding metu kacepetan rata-rata kurang saka tank Nizhny Tagil. Mobil lagged konco T-80B ing kacepetan dening 10% ing dalan hard lan 45% ing prawan salju. Luwih abot tinimbang mobil diesel, lift diwenehake ing lemah sing lembut lan lereng sing ditutupi salju.

Lan pungkasanipun, makutha - T-72A migunakaken lenga engine 40 kaping luwih saka mesin turbin gas T-80B ing kondisi padha. Penulis umume ngusulake supaya ora menehi perhatian marang bonus suntingan kaya kinerja ergonomis paling apik saka mesin turbin gas, nyuda getaran sing mbebayani kanggo ngarahake lan tembak, lan bisa dijaga banget.

Salajengipun, Paramonov lan Popov ngukum Kolesov babagan bias babagan konsumsi bahan bakar minangka parameter syarat taktis lan teknis kanggo tank. Contone, ing tes, tank karo engine banget, lan malah njupuk munggah akèh papan, bisa dadi luwih ekonomis. Dadi, T-72 ing tes komparatif karo T-62 outdated nduduhake konsumsi bahan bakar travel 13% luwih. Ing wektu sing padha, mobilitas T-72 luwih dhuwur tinimbang sing sadurunge. Miturut logika Kolosov, T-72 diadopsi kanthi sia-sia, penulis suggest? Ing artikel kasebut, umume, mesin turbin gas munggah menyang pedestal bangunan mesin donya.

Ing pungkasan taun 80-an, kabeh kakuwasan bangunan tank utama nganakake riset babagan pangembangan mesin turbin gas. Lan tank janjeni ora bakal bisa nindakake tanpa mesin turbin gas, amarga Kapadhetan daya sing dibutuhake 30 hp / t karo mesin piston ora bisa digayuh.

Pungkasane, penulis wis mbayangake tekane mesin turbin gas ing teknologi sipil.

Wektu, kaya sing kita deleng, sijine kabeh ing panggonane lan nuduhake sapa sing bener.

Terus ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

99 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    Juli 7 2021
    Aku elinga, nalika perang kanggo mardika Kuwait, tank Amerika rusak amarga kompresor mesin turbin gas nyedhot akeh pasir ...
    1. +3
      Juli 7 2021
      Kutipan saka Xlor
      Aku elinga, nalika perang kanggo mardika Kuwait, tank Amerika rusak amarga kompresor mesin turbin gas nyedhot akeh pasir ...

      Aku wis maca yen iki mitos.
      1. -2
        Juli 7 2021
        Mbokmenawa ora. Kabeh kolom ing Maret mandheg ...
        1. +3
          Juli 8 2021
          Masalah utama kanggo wong Amerika amarga overheating mesin nalika nganggur. Ya, sistem reresik udhara katon luwih ala tinimbang umur wolung puluhan.
    2. -4
      Juli 7 2021
      Aku ngguyu ing wayahe babagan "noise kurang" saka mesin turbin gas! Apa penulis kudu ing wiwitan mesin T72 lan T80? Gemuruh turbin nalika wiwitan menehi sing terakhir kanggo kilometer saka lokasi! !!
      1. + 17
        Juli 7 2021
        Iki yen mekanik loshara! Sanalika sawise miwiti, yen sampeyan ora nggawa gas manual kanggo maksimum lan ora keselak mobil PCA, sampeyan bakal ulig, nanging ora aran iku!)) Mobil meh bisu. Lan ora ana bau lan kod traktor kanggo sampeyan.
      2. +7
        Juli 8 2021
        Quote: Irit
        Gemuruh turbin nalika wiwitan menehi sing terakhir kanggo kilometer saka lokasi! !!

        Gemuruh turbin minangka getaran frekuensi dhuwur sing cepet banget ilang nalika pindhah saka sumber. Lan diesel ngasilake frekuensi rendah, bakal dirungokake nganti pirang-pirang kilometer.
      3. +1
        Juli 9 2021
        Iku salah siji bab kanggo squeak nalika wiwitan, lan iku bab liyane kanggo laporan lokasi saben detik
  2. +6
    Juli 7 2021
    nganti saiki aku ora weruh kamenangan lengkap mesin diesel multi-bahan bakar liwat turbin gas, Aku manawa kompetisi bakal terus, lan banjur kita bakal weruh panzer Western ing baterei lithium.
    1. AVM
      +5
      Juli 8 2021
      Kutipan saka Ryaruav
      nganti saiki aku ora weruh kamenangan lengkap mesin diesel multi-bahan bakar liwat turbin gas, Aku manawa kompetisi bakal terus, lan banjur kita bakal weruh panzer Western ing baterei lithium.


      Mung kombinasi turbin gas, generator lan akumulator buffer bisa dadi solusi sing cocog.

      Aku ngrembug topik iki kanthi rinci ing artikel: Tangki listrik: prospek panggunaan propulsi listrik ing peralatan militer darat
      https://topwar.ru/171974-jelektricheskij-tank-perspektivy-primenenija-jelektrodvizhenija-v-nazemnoj-boevoj-tehnike.html

      Ing cendhak, keuntungan yaiku:
      - kamungkinan tata letak fleksibel kendaraan tempur amarga ora ana transmisi listrik unit kanthi sambungan mekanik kaku sing diwenehake dening poros;
      - tambah daya tahan peralatan militer amarga kemungkinan komponen transmisi listrik sing berlebihan;
      - kamungkinan nglirwakake drive hidraulik sing mbebayani geni kanggo milih listrik;
      - kamungkinan gerakan peralatan militer ing bagean winates dalan ing mode kamuflase maksimal, kanthi minimal unmasking kanthi tandha swara lan termal;
      - kamungkinan saka Recovery energi sak rem;
      - karakteristik dinamis paling apik lan paramèter patensi kendaraan lapis baja sing dilengkapi transmisi listrik;
      - luwih gampang ngontrol kendaraan lapis baja kanthi propulsi listrik;
      - kemampuan kanggo nyedhiyakake jumlah listrik sing cukup kanggo peralatan, sensor, senjata canggih sing saya tambah akeh.

      Sumber energi utama yaiku diesel utawa turbin gas, ing mobil karo transmisi listrik bakal duwe sumber maneh lan efficiency amarga kasunyatan sing lanwiwitan, kacepetan engine optimal bisa milih, kang bakal duwe minimal nyandhang lan efisiensi bahan bakar maksimum. Tambah beban sajrone akselerasi lan maneuver sing kuat bakal dikompensasi dening baterei buffer.

      Contone, turbin gas-kacepetan dhuwur bisa diinstal ing kombinasi karo generator, kang bakal operate ing mode "on / off" kanggo ngisi daya baterei buffer, tanpa ngganti kacepetan.
      1. 0
        Juli 18 2021
        Aku setuju banget. Aku kanggo tank Bunch saka turbin dipakani generator karo batre buffer wis mangsa cedhak.
  3. + 11
    Juli 7 2021
    Aku ora ngerti apa wektu wis dilebokake ing panggonan kono. Amerika duwe kabeh tank turbin gas lan temenan dheweke ora bakal ninggalake.
    1. +1
      Juli 7 2021
      Kutipan: Pashhenko Nikolay
      Amerika duwe kabeh tangki turbin gas lan jelas ora bakal ditinggal.
      https://topwar.ru/35855-na-tanki-abrams-ustanovyat-dizel-moschnostyu-v-1630-ls.html
      1. +3
        Juli 7 2021
        Artikel kasebut meh wolung taun. Apa sampeyan nginstal diesel?
    2. -4
      Juli 7 2021
      Nikolai, Yankees ngganti mesin turbin gas utamane dadi mesin diesel saka MTU!
  4. +3
    Juli 7 2021
    Kutipan saka Ryaruav
    nganti saiki aku ora weruh kamenangan lengkap diesel multi-bahan bakar liwat turbin gas, aku yakin kompetisi bakal terus.

    Mbok menawa penyatuan bahan bakar padha kanggo tank lan mesin pesawat.
    Ing sawijining wektu, Amerika nggabungake bahan bakar diesel kanggo tank lan kapal perang kanthi cara sing padha ...
    1. +1
      Juli 7 2021
      Yen sampeyan njupuk manuk kapal, banjur nganggo lenga bahan bakar, sing tank diesel ora bisa digunakake, lan yen mesin pesawat ana ing tank Amer ing WWII, banjur iku cetha kanggo jaran sing bakal ana manunggalaken bahan bakar, nanging artikel punika ora bab iku
  5. 0
    Juli 7 2021
    Rolas taun sawisé diadopsi T-80, jurnal kasebut nerbitake materi saka peneliti V. A. Kolesov "Sawetara masalah efisiensi bahan bakar tank", ing ngendi penulis ora ninggalake watu sing ora bisa dipisahake saka konsep tank turbin gas. Artikel kanggo Vestnik ternyata dadi ambigu sing ditandhani "ing urutan diskusi".

    Kanthi penulis iki, kabeh artikel ana ing judhul "Ing urutan diskusi", amarga penulis terus-terusan ora ninggalake watu unturned ora mung saka konsep tank turbin gas.
    Contone, ing No. 10 kanggo 88, ora ninggalake watu unturned saka mobilitas tank Soviet.
    1. 0
      Juli 10 2021
      Kutipan saka Undecim
      Rolas taun sawisé diadopsi T-80, jurnal kasebut nerbitake materi saka peneliti V. A. Kolesov "Sawetara masalah efisiensi bahan bakar tank", ing ngendi penulis ora ninggalake watu sing ora bisa dipisahake saka konsep tank turbin gas. Artikel kanggo Vestnik ternyata dadi ambigu sing ditandhani "ing urutan diskusi".

      Kanthi penulis iki, kabeh artikel ana ing judhul "Ing urutan diskusi", amarga penulis terus-terusan ora ninggalake watu unturned ora mung saka konsep tank turbin gas.
      Contone, ing No. 10 kanggo 88, ora ninggalake watu unturned saka mobilitas tank Soviet.

      Ayo kula takon sampeyan, apa sampeyan ngerti dhewe penulis iki (karo kreatifitas) - apa kang nimbang masalah miwiti engine tank ing -40 derajat lan ngisor?
      1. +3
        Juli 10 2021
        , Aku dhewe ora duwe kesempatan kanggo kenalan karo penulis iki (kanthi kreatifitas)

        Sampeyan bisa nggawe. meh arsip lengkap majalah WBT kasedhiya online.
        1. 0
          Juli 10 2021
          Kutipan saka Undecim
          Sampeyan bisa nggawe.

          Ya, dadi kaya medeni ... sawise komentar sampeyan ... nglirik
          1. +1
            Juli 10 2021
            Kosok baline, iku menarik banget! Kanggo akèh taun, ing kaca majalah, spesialis kanggo spesialis njlèntrèhaké kahanan nyata ing desain, produksi lan operasi kendaraan lapis baja. Saiki bisa diwaca dening "manungsa waé."
            Iku arang banget migunani kanggo netepke kasunyatan presentation saka materi kuwi ing media lan tingkat kompetensi kabeh mega-ahli sofa kaya Damantsev.
            1. +1
              Juli 10 2021
              Kutipan saka Undecim
              Kosok baline, iku menarik banget!

              Mesthine dudu alternatif lan dudu tampilan saka alam semesta paralel? Yen ora, para wisatawan saka alam semesta alternatif wis nggawe aku lara. wassat
              1. 0
                Juli 10 2021
                Mesthi ora alternatif lan ora katon saka alam semesta paralel?

                Kowe guyonan? Iki minangka edisi tertutup ing ngisor judhul. Apa alternatif? Majalah kasebut declassified ing 2020.
                1. +1
                  Juli 10 2021
                  Kutipan saka Undecim
                  Kowe guyonan? Iki minangka edisi tertutup ing ngisor judhul. Apa alternatif? Majalah kasebut declassified ing 2020.

                  Nah, yen aku ketemu, aku ora bakal takon, apa aku njlentrehake? Miturut pendapatku, dadi ... Lan supaya grand merci kanggo dalan sing ditemtokake apik
  6. + 10
    Juli 7 2021
    Solusi sing bisa kanggo masalah entuk akeh daya saka mesin kompak yaiku kombinasi diesel lan turbocharger. Nanging kombinasi saka turbocharger tekanan dhuwur lan mesin diesel wis akèh masalah tartamtu. Salah sawijining cara kanggo ngatasi masalah kasebut yaiku arah Hyperbar saka Prancis (utamane digunakake ing corvettes). Kita ing SKB Turbocharger (Penza) dadi cara liya - iki minangka turbocharger sing dibantu elektro. Asil dadi apik banget (uji coba ditindakake - Desember 2005, asil bisa dijaluk saka insinyur diesel Kolomna, banjur Ryzhov minangka Kepala Desainer). Aku nilar karya iki (sanajan aku iki penulis idea saka generasi pisanan lan kaloro) mung amarga terus-terusan ing Turbocharger SKB meh mokal - pimpinan SKBT banjur maling-maniacs.
    1. +5
      Juli 7 2021
      Yen ana sing kasengsem ing apa, banjur ing panelusuran sampeyan bisa ngetung Electric supercharger TurboDyne Systems. Dheweke duwe akeh gambar ing paten. Versi kita luwih prasaja.
      Kajaba iku, VNII ZhT nggawe petungan babagan panggunaan sistem kasebut ing kapal perang (disertasi Zarucheisky). Rawuh banget prayoga wis samesthine ana ing syarat-syarat tingkat dinamika - akselerasi lengkap engine diesel digawa menyang 90 tinimbang bab 27 detik.
  7. -4
    Juli 7 2021
    Biaya mesin diesel nganti sepuluh kaping kurang.
    Sadurunge, data diwenehi nganti sangalas kaping kurang.
    1. -2
      Juli 7 2021
      123456789 - kita maca fragmen saka laporan rega ing taun 88 - mesin turbin gas regane 137 ewu rubel, lan mesin diesel kanthi kapasitas 780 l / s biaya 3,800 rubel!
      1. 0
        Juli 10 2021
        B-46 biaya 9800 r, 5TDF - 18500, 6TD - 42000.
    2. +4
      Juli 7 2021
      Kanthi kualitas ala lan konsumsi lenga liar. Sajrone operasi 72-ki padha, mabur menyang papan lan mili metu menyang kali bumi lenga! Asring ana tlaga lenga kanthi solarium ing lantai MTO, lan iki ora dianggep!
    3. +3
      Juli 8 2021
      Kutipan: 123456789
      Biaya mesin diesel nganti sepuluh kaping kurang.
      Sadurunge, data diwenehi nganti sangalas kaping kurang.

      Iki adhedhasar teknologi lawas sing durung dikembangake.
      Saiki longkangan luwih cilik ing produksi massal.
      1. 0
        Juli 10 2021
        Lan apa, ana produksi massal mesin turbin gas tank ing Rusia? NO.
        Dadi longkangan ing rega bisa malah luwih.
        Yen dibandhingake karo rega mesin diesel T-14 ukuran cilik, banjur ya. Celah kasebut cetha luwih cilik.
    4. -1
      Juli 8 2021
      biaya Kaluga GTD-1250 ngluwihi biaya mesin diesel Chelyabinsk V-92S2 ing 2002 kaping 13! [
      1. -1
        Juli 10 2021
        Kutipan: 123456789
        biaya Kaluga GTD-1250 ngluwihi biaya mesin diesel Chelyabinsk V-92S2 ing 2002 kaping 13! [

        Dadi apa? Lan carane sampeyan bakal "miwiti" mesin diesel ing lapangan ngluwihi Arktik Circle?
        1. -1
          Juli 10 2021
          Kaya kabeh mobil liyane wiwit ngluwihi Lingkaran Arktik.
          1. 0
            Juli 10 2021
            Kutipan saka eburg1234
            Kaya kabeh mobil liyane wiwit ngluwihi Lingkaran Arktik.

            Ing tambang padha ora macet, nanging sing macet ditinggal nganti musim semi. Malah ana istilah - disko Norilsk ...
            1. -1
              Juli 10 2021
              Apa sing bakal sampeyan lakoni ing tank ajaib iki yen, miturut pendapat sampeyan, kabeh peralatan liyane (kendaraan tempur infanteri, operator personel lapis baja, MTLB, truk, tanker), sing nganggo tenaga diesel, ora bakal menyang ngendi wae? Wis ora mikir bab iku?
              Sawise kabeh, ana solusi liyane: lenga anyar, kothak pra-fabrikasi anget, bedhil panas seluler.
              1. 0
                Juli 10 2021
                Kutipan saka eburg1234
                kothak prefabricated, bedhil panas mobile.

                Ngenteni, aja ngebom - apa kita bakal nggawe kothak?
                Kutipan saka eburg1234
                Apa sing arep sampeyan lakoni karo tank ajaib iki

                Ana sing kudu njupuk hit pisanan nalika liyane disebarake?
                1. -1
                  Juli 10 2021
                  Sampeyan ngarepake pukulan sapa? Basurman ing Abrams tanpa dhukungan ing Arktik?
                  Apa sampeyan percaya dhewe?
                  Utawa sampeyan ngomong babagan serangan nuklir massive? Nanging apa dheweke mesthi bakal mbuwang hulu ledak ing Arktik yen ana akeh target ing sisih kidul?
                  Yen sampeyan nyimpen T-80s iki, lan liyane saka kendaraan, wong lan bahan bakar numpes, iki bakal bantuan kita menang?
                  Miturut pendapatku, iki narik manuk hantu ing globe.
                  Ya, kita bakal nggawe kothak. Dheweke wis nindakake.
                  1. -1
                    Juli 10 2021
                    Kutipan saka eburg1234
                    Sampeyan ngarepake pukulan sapa?

                    Apa sampeyan ngerti nalika T-80 mlebu layanan? Utawa terusake obrolan?
                    1. -1
                      Juli 10 2021
                      Apa ora ana jawaban?
                      Aku ngerti. Aku nyoba kanggo ngerti apa kaluwihan nyata T-80 SAIKI bakal menehi ing sisih lor karo latar mburi nggunakake total mesin diesel ana. Kenyamanan kru apik. Sampeyan mung perlu kanggo mangerteni apa biaya, lan apa opsi liyane bisa.
                      1. 0
                        Juli 11 2021
                        Kutipan saka eburg1234
                        Aku nyoba ngerti apa kaluwihan nyata T-80 bakal menehi SAIKI ing sisih lor ing latar mburi nggunakake total mesin diesel ana.

                        Kanggo miwiti, coba mangerteni manawa kabeh peralatan iki dirancang lan diprodhuksi ing wektu sing beda, ing negara liya ... LAN ORA SAIKI ... SAIKI BANGET BANGET MUNGKIN MANGGO KANGGO SING UMUM _ MUNG WARISAN LAN TUBUH BAPAK, MUNGKIN pitakone wong liya..
                      2. -1
                        Juli 11 2021
                        Kutipan saka eburg1234
                        Apa ora ana jawaban?

                        Apa jawaban saka badan sing pangadeg pamaréntahan Federasi Rusia bakal cocog karo sampeyan?
                        https://rg.ru/2019/08/07/reg-cfo/gazoturbinnye-tanki-v-zapas-ne-uhodiat-oni-idut-v-arktiku.html
      2. 0
        Juli 10 2021

        Kita nyoba tank T-72 Ural ing kadhemen. Lomba ing wengi kutub. Jarak tembak tank ngluwihi Lingkaran Arktik.
        1. 0
          Juli 11 2021
          kanthi sarana pemanasan sing bisa dilayani (wektu validitas diwatesi tanpa ngganti bagean, kanthi nominal 20 diwiwiti), meh ora ana bedane antarane T-72 lan T-80, banjur T-80 njupuk timbal - kanthi baterei standar ..
      3. 0
        Juli 11 2021
        https://rg.ru/2019/08/07/reg-cfo/gazoturbinnye-tanki-v-zapas-ne-uhodiat-oni-idut-v-arktiku.html
  8. +2
    Juli 7 2021
    Turbin duwe lotion, diesel duwe dhewe. Miturut cara, yen sampeyan duwe turbin, sampeyan kudu nginstal engine tambahan.
    Lan tank Soviet, misale jek kula, duwe sawetara masalah, lan adoh saka kasunyatan sing padha duwe mesin diesel. Leopard 2 uga nduweni mesin diesel:
    a) Mbalik sethithik. mung 5km/h. Iki cilik banget. Crawling metu menyang posisi, njupuk lan nyopir bali ora bakal bisa. Leopard 2 nduweni kacepetan 31km/jam.
    b) Sudut deklinasi cilik. -5 derajat. Susah kanggo nggunakake lempitan terrain. Ing Leopard 2 -9 derajat
    c) Papan sing dicadhangake cilik. Sembarang seng nembus dijamin kanggo mencet soko penting. Contone, BC kang
    d) uga ing BO. Kaya tank ing T-34, nalika uap diesel njeblug, piring waja ngarep ditarik metu. Rincian liyane - saka Isaev. Nanging, EMNIP, ing Leopard BK jejere driver ...
    d) proyektil. Persis kaya taun 1941. Gun iku apik, HE apik, nanging BBs ora nganti par.
    e) NVD.
    1. +3
      Juli 7 2021
      Kutipan saka Baron Pardus
      Turbin duwe lotion, diesel duwe dhewe. Miturut cara, yen sampeyan duwe turbin, sampeyan kudu nginstal engine tambahan.
      Lan tank Soviet, misale jek kula, duwe sawetara masalah, lan adoh saka kasunyatan sing padha duwe mesin diesel. Leopard 2 uga nduweni mesin diesel:
      a) Mbalik sethithik. mung 5km/h. Iki cilik banget. Crawling metu menyang posisi, njupuk lan nyopir bali ora bakal bisa. Leopard 2 nduweni kacepetan 31km/jam.
      b) Sudut deklinasi cilik. -5 derajat. Susah kanggo nggunakake lempitan terrain. Ing Leopard 2 -9 derajat
      c) Papan sing dicadhangake cilik. Sembarang seng nembus dijamin kanggo mencet soko penting. Contone, BC kang
      d) uga ing BO. Kaya tank ing T-34, nalika uap diesel njeblug, piring waja ngarep ditarik metu. Rincian liyane - saka Isaev. Nanging, EMNIP, ing Leopard BK jejere driver ...
      d) proyektil. Persis kaya taun 1941. Gun iku apik, HE apik, nanging BBs ora nganti par.
      e) NVD.

      Ngalahake tundra? Ing kasunyatan, iku beda. UVNs pancen ora bisa mutusake. Utamane mudhun. Ing kasunyatan, ora ana sing lelungan kanthi milimeter. Lan mung metu lan tekan target. Wiwit kapan tank mbledhos? A papan reserved cilik iku plus, ora minus. Leo-2 ora kosong nang, ana uga kendala ana, nanging luwih akeh wong. Ora nyumbang kanggo penak.
      1. 0
        Juli 7 2021
        UVN kita pancen cilik! Sampeyan ora bisa njupuk langsung ing persimpangan, amarga sungsang meh ana ing langit-langit. Miturut cara, wong slamet sawise nggebug sirahe persis ANA! . Tank njeblug sawise mbukak bensin. Amarga kita ora dilindhungi. Iku biaya ing AZ \ MZ sing padhang lan njeblug sawise break liwat, malah cilik, amarga lapisan ora nang endi wae.
        1. +1
          Juli 7 2021
          Kutipan: 113262a
          UVN kita pancen cilik! Sampeyan ora bisa njupuk langsung ing persimpangan, amarga sungsang meh ana ing langit-langit. Miturut cara, wong slamet sawise nggebug sirahe persis ANA! . Tank njeblug sawise mbukak bensin. Amarga kita ora dilindhungi. Iku biaya ing AZ \ MZ sing padhang lan njeblug sawise break liwat, malah cilik, amarga lapisan ora nang endi wae.

          Ing biaya njupuk ing pamindhahan, iki umume ora rampung ing ngendi wae, mung indikatif. Tank bensin ora bakal njeblug yen digawe kanthi bijak))) Gas inert, kabeh iku)))
    2. +5
      Juli 7 2021
      Kutipan saka Baron Pardus
      Miturut cara, yen sampeyan duwe turbin, sampeyan kudu nginstal engine tambahan.

      IMHO, mesin tambahan ora bakal ngganggu tank karo mesin diesel ...
  9. 0
    Juli 7 2021
    Penulis ngelingake pelajaran sejarah sing ana gandhengane karo senapan mesin Maxim, nalika departemen militer Rusia nilar senjata, amarga "sampah sing ora perlu lan mbebayani saka akeh kartrid lan kesulitan nutrisi pertempuran."
    menarik, nanging ngendi gun mesin lan mesin saka tank?

    Lan pungkasanipun, makutha - T-72A migunakaken lenga mesin 40 kaping luwih saka mesin turbin gas T-80B ing kondisi sing padha.

    Inggih, minangka kanggo operasi, iku ora kritis. Amarga konsumsi lenga ora langsung. Sampeyan mung perlu liyane lenga antarane operasi. Nanging kurang bahan bakar

    maintainability banget
    mmm carane iku? Lading pecah, apa bisa didandani ing lapangan?
    1. +5
      Juli 7 2021
      Lan perang tank, iku lan, 7-10 menit! Dipriksa dening Donbass! Yen ora sampeyan, banjur sampeyan. BBM mesthi CUKUP!
      1. +1
        Juli 7 2021
        Kutipan: 113262a
        Lan perang tank, iku lan, 7-10 menit! Dipriksa dening Donbass! Yen ora sampeyan, banjur sampeyan. BBM mesthi CUKUP!

        Iki minangka konflik lokal. Apa sampeyan wis maca kabeh? Artikel kasebut kanthi jelas
        Ayo mbayangno kahanan hipotetis nalika rong tank, T-80 lan T-72, ngadeg kanthi tank kosong ing serangan kasebut. Kapal tanker kasebut ngirim bahan bakar 500 liter menyang kendaraan. Pembangkit listrik turbin gas saka volume iki cukup mung 64 kilometer, nalika mesin diesel T-72 nyedhiyakake 132 kilometer.

        Lan uga dicenthang dening Irak, ing ngendi pawai kasebut maksimal. Dadi ora perlu distorsi lan ngomong babagan liya.
        1. +1
          Juli 7 2021
          Udakara 7 menit, iki 40 taun kepungkur ing kursus latihan taktik, aku nulis ing abstrak! Lan lulusan sekolah tank, mula ngerti iki wiwit taun pisanan! Lan dawa mlaku, supaya padha salah siji ing platform railway utawa ing trawl. Lan wis, ing pinggir, ing kolom, lan yen minangka bagéan saka batalyon, diiringi komando biasa lan platoon komunikasi, lan ana PAK, TZM, lan traktor.
          1. +1
            Juli 8 2021
            Kutipan: 113262a
            Udakara 7 menit, iki 40 taun kepungkur ing kursus latihan taktik, aku nulis ing abstrak! Lan lulusan sekolah tank, mula ngerti iki wiwit taun pisanan! Lan dawa mlaku, supaya padha salah siji ing platform railway utawa ing trawl. Lan wis, ing pinggir, ing kolom, lan yen minangka bagéan saka batalyon, diiringi komando biasa lan platoon komunikasi, lan ana PAK, TZM, lan traktor.

            Ya, ing sepur utawa ing trawl, nanging contone, nasib ala, sepur lan dalan sing apik ora ana ing endi-endi lan kaya perang. Iki dituduhake ing artikel, apa sampeyan durung maca? Apa sampeyan goyang-goyang kanthi sengaja? Apa sampeyan bisa maca?
          2. +7
            Juli 8 2021
            Ing pirang-pirang kasus, tank kasebut ngliwati trek kolom, lan roda ing sadawane dalan gedhe lan titik rendezvous ditugasake kanggo pasokan maneh. Ing kendaraan diesel, sadurunge wiwitan Maret, aku tansah (!) Kasengsem ing pitakonan sing duwe cadangan lenga ing saben kendaraan. Lan saben mekanik duwe headset ing ndhuwur - nonton tekanan minyak lan mandheg, pisanan kabeh, priksa level lan enggo bareng maksimal! Oh, pira mesin sing ngaco nalika pawai amarga konsumsi lenga ...
            Ing T-80, ora ana masalah saka tembung kasebut.
            1. +4
              Juli 8 2021
              Kanca-kanca mung ora ngerti! Sofa lan laku beda-beda!))) Maslozhor ora bisa dihindari kanggo kabeh diesel tank domestik! Maneh, amarga kualitas liner silinder baja sing dilapisi krom sing padha. Lan piston rings. Asring knalpot saka ambegan bisa dibandhingake karo sing utama. Lan kita sinau carane nggawe lan malah ndandani bilah turbin - pabrik repair pesawat kita kasil dipulihake Klimov.
              1. +3
                Juli 8 2021
                Kutipan: 113262a
                Maslozhor ora bisa dihindari ing kabeh mesin diesel tank domestik!

                EMNIP, kabeh diwiwiti karo V-2: T-34 wis duwe "rentang bahan bakar" lan "rentang minyak" sing kapisah.
                1. -1
                  Juli 8 2021
                  Kutipan: Alexey R.A.
                  wis T-34 wis kapisah "rentang bahan bakar" lan "rentang lenga".

                  Ing keadilan, ana cadangan daya ing saringan udara lan ing kopling utama lan liya-liyane)
                  1. 0
                    Juli 8 2021
                    Kutipan saka Liam
                    Ing keadilan, ana cadangan daya ing saringan udara lan ing kopling utama lan liya-liyane)

                    Lali checkpoint. eseman
                    Operasi tempur tank T-34 maneh nandheske kualitas gearbox sing kurang. Urip layanan kothak cendhak banget. Saka tank sing gagal amarga kesalahan kothak, ora ana siji sing ngliwati 1000 km.
                    Miturut tumindak reklamasi Divisi Panzer kaping 102 tanggal 2 Agustus 15, sajrone sepuluh dina permusuhan, saka 7 tank, XNUMX tank gagal amarga rusak ing gearbox.
                    © Wakil Kepala BTU GABTU KA insinyur militer peringkat 1 Alymov
                    Lan karo kopling utama ing T-34, ana tenan rubah kutub lengkap.
                    Nalika nampa mesin T-34 pisanan ing STZ, cacat ditemokaké: non-pateni lan kobong disk kopling utama.
                    Audit kasebut nemokake manawa bagean kopling digawe lan dipasang ing mesin kasebut sesuai karo gambar lan spesifikasi pabrik No. 183.
                    Nalika nganalisa panyebab cacat, aku nemokake manawa sejatine sifate konstruktif lan kalebu celah diametrical cilik ing antarane gearbox [ganti gear], dering mati lan bal ...
                    (...)
                    Aku nggawe keputusan (lan aku nyaranake sampeyan njaluk saka pabrik) mesin sing wis lulus tes acceptance, mbukak lan nyetel longkangan 1 mm ... supaya mesin ditampa dening unit, bisa mlaku paling sethithik 200-250 km...
                    © Perwakilan militer senior saka insinyur militer GABTU KA peringkat 2 Levin
                    Miturut asil tes serial T-34 ing Desember 1940, umume disimpulake yen:
                    Panggunaan taktis saka tank ing isolasi saka basa repair mokal, amarga ora bisa dipercaya saka komponen utama - kopling utama lan pindah mlaku.
            2. 0
              Juli 10 2021
              Quote: tanker lawas
              Ing pirang-pirang kasus, tank kasebut ngliwati trek kolom, lan roda ing sadawane dalan gedhe lan titik rendezvous ditugasake kanggo pasokan maneh. Ing kendaraan diesel, sadurunge wiwitan Maret, aku tansah (!) Kasengsem ing pitakonan sing duwe cadangan lenga ing saben kendaraan. Lan saben mekanik duwe headset ing ndhuwur - nonton tekanan minyak lan mandheg, pisanan kabeh, priksa level lan enggo bareng maksimal! Oh, pira mesin sing ngaco nalika pawai amarga konsumsi lenga ...
              Ing T-80, ora ana masalah saka tembung kasebut.

              Apa sampeyan kudu miwiti loro diesel lan turbin ing suhu banget kurang? Apa ana prabédan sing signifikan?
              1. 0
                Juli 12 2021
                Apa sampeyan takon aku, sing njabat 18 taun (sing 4 taun dadi wakil teknis batalyon)?
                Kajaba iku, ing macem-macem kaping dheweke ngoperasikake T-72, T-64 lan BMP-2 (uga wakil teknis batalyon).
                1. 0
                  Juli 16 2021
                  Quote: tanker lawas
                  Apa sampeyan takon aku, sing njabat 18 taun (sing 4 taun dadi wakil teknis batalyon)?

                  AlexGa (Alexander) ora perlu mangsuli pitakon tanpa pitakonan teater ...
    2. -1
      Juli 7 2021
      Ora, liner crankshaft diangkat - kita ganti dadi potongan sabuk kulit!))) Utawa kita bakal nyiyapake pompa bahan bakar tekanan dhuwur kanthi sledgehammer! Aku ngomong babagan perawatan diesel
  10. +5
    Juli 7 2021
    Apike, panelists nimbang ekonomi ing konsumsi bahan bakar, nanging ing wektu sing padha ora pengin sok dong mirsani prabédan ing daya. Maneh, angka total kanggo pasokan bahan bakar sing bisa diangkut ora diwenehake, mung bedane. Konsumsi bahan bakar kudu diwenehi saben unit daya tartamtu, yen ora cetha. Ing wektu sing padha, sakperangan alesan, spesifik mesin turbin gas ora dianggep, i.e. efisiensi kasebut, antara liya, gumantung saka rasio area longkangan antarane turbin, kompresor, lan bagean alirane, nganti area total bagean aliran. Amarga kesenjangan termal padha kanggo mesin turbin gas gedhe lan cilik, rasio paling awon, mesthi, kanggo mesin turbin gas cilik (ing kasus sing dianggep), mulane, kanggo mesin turbin gas tank, amarga ukurane winates. , efisiensi bisa tambah (mungguh, konsumsi bahan bakar bisa suda), salah siji kanggo nambah suhu siklus, kang siji mbutuhake bahan tahan panas liyane, utawa nggunakake panas saka gas exhaust (recuperation). GTE wis akeh kaluwihan, utamané owah-owahan otomatis ing torsi karo nambah resistance kanggo gerakan, iku luwih gampang kanggo ngontrol transmisi. Nanging, ana sing kaya ngono, ing musim dingin ing -30C ing BPM-1, kita mbalikke, narik T-62 nganggo kabel lan miwiti, adhem! Lan sampeyan ora bisa miwiti tank karo mesin turbin gas saka tugboat.
    1. 0
      Juli 7 2021
      Quote: senapan motor
      Apike, panelists nimbang ekonomi ing konsumsi bahan bakar, nanging ing wektu sing padha ora pengin sok dong mirsani prabédan ing daya. Maneh, angka total kanggo pasokan bahan bakar sing bisa diangkut ora diwenehake, mung bedane. Konsumsi bahan bakar kudu diwenehi saben unit daya tartamtu, yen ora cetha. Ing wektu sing padha, sakperangan alesan, spesifik mesin turbin gas ora dianggep, i.e. efisiensi kasebut, antara liya, gumantung saka rasio area longkangan antarane turbin, kompresor, lan bagean alirane, nganti area total bagean aliran. Amarga kesenjangan termal padha kanggo mesin turbin gas gedhe lan cilik, rasio paling awon, mesthi, kanggo mesin turbin gas cilik (ing kasus sing dianggep), mulane, kanggo mesin turbin gas tank, amarga ukurane winates. , efisiensi bisa tambah (mungguh, konsumsi bahan bakar bisa suda), salah siji kanggo nambah suhu siklus, kang siji mbutuhake bahan tahan panas liyane, utawa nggunakake panas saka gas exhaust (recuperation). GTE wis akeh kaluwihan, utamané owah-owahan otomatis ing torsi karo nambah resistance kanggo gerakan, iku luwih gampang kanggo ngontrol transmisi. Nanging, ana sing kaya ngono, ing musim dingin ing -30C ing BPM-1, kita mbalikke, narik T-62 nganggo kabel lan miwiti, adhem! Lan sampeyan ora bisa miwiti tank karo mesin turbin gas saka tugboat.

      Sampeyan ketoke ora rampung maca lan miwiti nulis? Apa tembung sampeyan nalika artikel kasebut nyatakake iki?
      Kanthi biaya efisiensi, aku ora ngerti, sampeyan bisa nerangake?
    2. +6
      Juli 7 2021
      Saka BMP lan GTE diwiwiti bebarengan! Ing kana sampeyan bisa masak saka generator kanthi welding! Uga saka KRAZ sing kerja. Semono uga sing ditindakake.
    3. +1
      Juli 8 2021
      Nalika baterei entek lan ora ana udhara ing silinder, padha nggunakake operator personel wojo utawa kendaraan tempur infanteri kanggo tanduran, nyopir saka mburi lan di-push, lan kabeh diwiwiti kanthi normal, nanging kanthi mesin turbin gas, iki ora bakal bisa. ...
  11. +9
    Juli 8 2021
    Aku maca artikel lan publikasi ing Bulletin. Aku ora bakal regejegan kabeh, nanging aku bisa nuduhake carane iku ing Taiga-83 VI. Iki minangka tes T-64 karo 5TDF (ora ana sing khusus, mesin serial biasa), Ob.184 karo mesin A-65 (banjur ana ing mesin serial ing V-84) lan Ob 219r. Minangka kanggo konsumsi bahan bakar saben 1 km. Mungkin kanggo perancang iki minangka indikator penting, nanging kanggo militer, cadangan daya mesin dibutuhake. Aku menehi conto, lapangan latihan Yurginsky, Desember 1983, telung mobil saben merek diisi bahan bakar menyang eyeballs lan pindhah ing Maret nganti entek bahan bakar. Asil: T-72 532 km, T-80 - 247 km. Ing T-80, telung tong bahan bakar ora klebu ing sistem, ora kasedhiya kanggo desain. Ana upaya kanggo meksa kendaraan UVZ kanggo mateni tambahan tong minyak saka sistem, nanging nomer iki ora pass, amarga dening desain padha klebu ing sistem sumber bahan bakar. Aneh yen artikel kasebut ujar manawa T-72A melu tes, iki ora bener. Ya, aku menehi kesaksian yen T-80 ing bagean lurus saka salju prawan lan steppes Transbaikalia, mesthi, menang kanthi cepet, nanging ing dalan alas tank ing Siberia, kalah karo T-72. Ya, ana akeh. Faktor utama, Popov lan Ustinov, anggota Komite Pusat, 38 lembaga riset uga panyengkuyung, nanging ana kepala GBTU, Jenderal Potapov, lan Counterintelligence Militer, sing nindakake riset. Ing babagan tembakan meriam, T-64 paling apik, ing babagan rudal sing dipandu, pimpinan mutlak T-72 kanthi panuntun laser, T-64 lan T-80 duweni rudal komando radio. Ing babagan gangguan, aku bakal ngomong yen Mu-mu, Zhu-zhu lan Rex ing wayah sore mangsa bisa dirungokake nganti 15-20 kilometer. Nalika XNUMX teka ing sampeyan, meh ora ana swara. Akeh sing bisa ditulis. Ana pitakon, aku bakal mangsuli babagan kabeh sing dadi saksi.
    1. +1
      Juli 8 2021
      Kutipan saka AlexGa
      babagan rudal sing dipandu, pimpinan mutlak T-72 kanthi panuntun laser, T-64 lan T-80 duweni rudal komando radio.

      Ing T-64B lan T-80B sing diadopsi - Cobra, lan apa KUV ing T-72 ing 1983 (?)?
      1. +5
        Juli 8 2021
        Wis ngadeg 1K13 "Svir", diprodhuksi dening Pabrik Minsk. Vavilov. Iki minangka kendaraan T-72B.
        1. +2
          Juli 8 2021
          1K13 - piranti panuntun pandeleng (PPN). KUV "Svir" 9K120. Shooting ing pamindhahan dipun tilar.
          Seri T-72B mlebu ing taun kaping 84, lan Cobra wis ana ing seri ing tanggal 64 (1976) lan 80 (1978). Ing taun 1985, dheweke nggunakake Irtysh-Reflex kanggo T-80, lan 72ke ditinggalake mung kanggo meri nganti dilebokake ing T-90.
          Apa T-83 karo Svir dianggep minangka pimpinan mutlak ing KUV ing Taiga-72 mung amarga laser?
          1. +4
            Juli 8 2021
            Aku bakal nyoba kanggo nerangake pribadi kanggo sampeyan. Aku menehi data saka tes militer Taiga-83, sing ditindakake ing musim gugur-musim dingin 1983-1984 ing papan latihan distrik Siberia lan Trans-Baikal. UVZ diwenehi kanggo nguji sampel kanthi indeks ob. UVKV. Perusahaan T-184 (9R) diwakili dening 120 mesin saka Kirov lan 1 mesin saka pabrik Omsk (kanthi sistem reresik hawa eksperimen, ora mlebu produksi), ing ngendi 13M65 Cobra isih dipasang. Miturut asil tembak rudal sing dipandu ing lapangan latihan Distrik Militer Zabalkalsky (Tsugol), kendaraan UVZ diwenehi posisi pisanan babagan akurasi geni. Apa rumit, Lan kene ing 80 lan 219??? Ana uga uji coba militèr ing mangsa panas 5, nanging mung ditindakake kanthi pawai saka negara Baltik liwat Belarus menyang Ukraina (menyang Kharkov).
            1. +1
              Juli 9 2021
              Aku kasengsem ing taksiran saka KUV, kang wis mangsuli
              Kutipan saka AlexGa
              Miturut asil tembak rudal sing dipandu ing jarak tembak saka Distrik Militer Zabalkalsky (Tsugol), papan pertama babagan akurasi geni diwenehake kanggo kendaraan UVZ.
              Titik ora ing printah radio utawa panuntun dhumateng laser, nanging ing akurasi. Matur nuwun
              1. +2
                Juli 10 2021
                Timur, aku duwe pitakonan apa rencana. Nalika nggunakake Svir, ana wayahe, nalika roket diluncurake lan biaya expelling micu, roket sags nganti 40 sentimeter nalika ninggalake bolongan, banjur mesin sustainer diuripake lan roket lumebu ing garis ngarahake. Mulane, njupuk karo mandeg cendhak digunakake. Perwakilan militer Tula ujar manawa sampeyan bisa njupuk ing pamindhahan, nanging nalika ngluncurake roket, target luwih dhuwur. Ana cukup wektu kanggo bali menyang target. Aku ora weruh diluncurake Refleks, nanging iki uga nggawe Tula, nanging kepiye kedadeyan ing kana. Aku pengin krungu pendapat saka saksi mata. Ana video, nanging ora ngirim rincian.
    2. +1
      Juli 10 2021
      Kutipan saka AlexGa
      Ana pitakon, aku bakal mangsuli babagan kabeh sing dadi saksi.

      Kepiye yen miwiti mesin diesel "dingin" lan mesin turbin gas ing -40-45 derajat? Apa sampeyan kudu seneng-seneng?
      lan durung, bab "omnivorousness" saka turbin, iku bener?
      1. +2
        Juli 10 2021
        ZabVO, Divisi Rifle Motor Pengawal kaping 11, Bezrechnaya Januari 1984. Baterei wis dicopot saka mobil, ana ing baterei. Suhu coolant lan lenga -32. Awal latihan diwiwiti kanthi instalasi baterei ing mobil. T-80 diluncurake kanthi cara biasa, T-64 uga. T-72 - siji platoon dibukak nggunakake sistem PVV, liyane ing cara biasanipun. Miturut asil, platoon karo PVV njupuk Panggonan pisanan, banjur T-80, banjur kabeh liyane, ana ora akeh prabédan antarane T-72 lan T-64. Ayo kula nerangake apa PVW. Ing sistem pelumasan ana kaca cilik 02-03 l, ing ngendi plug cemlorot dipasang, persis padha karo pemanas. Nalika sampeyan menet tombol wiwitan ing blok PVV, kedadeyan ing ngisor iki: lilin dadi panas lenga ing kaca - VPY wiwit ngompa lenga menyang crankshaft - sawise lenga tekan sensor ing dhukungan pungkasan, metode wiwitan mesin gabungan yaiku diaktifake. Ya, ana uga 2 lilin kanggo dadi panas udhara ing saluran udara (padha ora ana maneh ing mobil produksi ing 1988). Ana counter kanggo jumlah peluncuran kasebut, pabrik nemtokake manawa ora luwih saka 20. Nanging carane ngapusi counter iki, kita ing pasukan nemokake cara kanggo ngapusi. Sajrone tes, wektu rata-rata kanggo peluncuran kasebut yaiku 32 detik, iki wiwit nalika tombol wiwitan dipencet nganti mesin diwiwiti. Lan saka sudut pandang engineering, iki minangka kekerasan sing elek marang wesi, nanging yen perlu, sampeyan bisa. Ing Zugol nganti - 52, nanging kabeh mobil diwiwiti, mesthine T-80 luwih cepet. Kabeh mobil duwe pro lan kontra. Dene bahan bakar. Ing T-64 lan T-72, DA digunakake, ing TS T-80. Nalika bahan bakar iki diganti saka TS menyang DA lan kosok balene, ana mundhut daya sing signifikan. Mulane, bahan bakar diesel luwih apik ing mesin diesel, lan kerosene ing mesin turbin gas. Tes ora ditindakake ing bensin, lan kanggo kabeh layananku, aku ora duwe kasus nggunakake bensin.
        1. +1
          Juli 10 2021
          Kutipan saka AlexGa
          dibukak nggunakake sistem PVV

          Lha mbok tak takoni sing bener .. neng lapangan wah kaya perang babar pisan...
          Kutipan saka AlexGa
          .Nalika ngganti bahan bakar iki saka TS kanggo DA lan kosok balene, ana mundhut pinunjul saka daya. Mulane, diesel luwih apik ing mesin diesel, ing mesin turbin gas - kerosenes

          Nanging, lagi ngomong, yen "ing perang, kaya ing perang", banjur kang engine sampeyan mikir luwih gampang kanggo golek soko?
          Cukup, sampeyan dhewe ngerti yen, kanthi serius, ora ana "pemanas", ora ana bahan bakar standar ... Lan sampeyan minangka praktisi, sampeyan rumangsa kabeh urip - ing endi kemungkinan ora ninggalake tank maneh, kaya ing taun 1941?
          1. +2
            Juli 10 2021
            .ing lapangan, uga, kaya iku, cukup perang.

            Sampeyan wis takon pitakonan angel. Jawaban sing paling gampang, aku bakal ngomong, kasedhiya. Ing T-72, PVV digawe nalika pancen ora ana ngendi wae. Pemanas luwih dipercaya, utawa supaya mobil anget kanthi anget kanthi periodik. T-80 ora gumantung ing suhu udhara, nanging mung ana siji cara kanggo miwiti, mung saka baterei. Yen baterei kosong, kabeh wis teka, sampeyan kudu nggoleki wiwitan eksternal. Luwih gampang karo diesel, ing T-72, umume, peluncuran utama yaiku udara. Ing mratelakake panemume, iku luwih trep kanggo nggunakake mesin diesel. Iki minangka bahan bakar sing padha kanggo kabeh transportasi. Ya, lan ndandani militer luwih gampang. Ngartekno luwih murah. Ya, T-80 luwih cepet ing kacepetan, nanging iki sacoro prakteke ora digunakake, amarga nawakke dhewe ora obah, bakal ana kendaraan tempur infanteri karo operator personel wojo, lan kacepetan bakal ditemtokake dening kendaraan paling alon.
            1. +1
              Juli 10 2021
              Kutipan saka AlexGa
              Sampeyan wis takon pitakonan angel.

              Iku mung sing kanggo dangu, dangu banget ago, INFA kuwi teka tengen sing siji saka bantahan utama kanggo turbin ing tank mung Bukak sing ora gumantung ing suhu lingkungan .. Lan sing ketoke sing kabeh mobil pisanan kudu pindhah menyang bagean sing luwih cedhak karo Lingkaran Arktik lan ngluwihi. .. Kene, banjur sampeyan "muncul" - praktisi) ... Ya, aku ora bisa nolak ..
              1. +2
                Juli 10 2021
                sing salah siji argumen utama kanggo turbin ing tank mung peluncuran sing ora gumantung ing suhu lingkungan.

                Ing jaman USSR, ing Uni, T-80 mung ana ing 45th Guards MRD cedhak St. Petersburg cedhak tapel wates Finlandia lan 2nd Guards Tank Division cedhak Moscow. Kabeh liyane ing GSVG. Iki minangka kesenengan sing larang banget. Ing wiwitan taun 90-an, penarikan parsial menyang distrik jero diwiwiti. Lan banjur kekacoan, ambruk Uni, mundur total pasukan saka Jerman. Parts padha digawa metu prakteke menyang mbukak kothak lan panggonan ngendi prasarana ora ngidini kanggo pangopènan normal saka nawakke lan ing lan liya-liyane ... Wolung puluh Unit padha diprodhuksi bab 10000 Unit, iku angel kanggo ngomong carane akeh wong slamet, ana nomer 3000, lan liyane saka nasib diaktifake metu dadi unenviable, kang Cut sing burned mudhun ing perang ing Kaukasus. Mulane, emphasis utama ing T-72, padha dadi luwih ulet ing kaping angel.
                1. +1
                  Juli 10 2021
                  Kutipan saka AlexGa
                  Bagean ditarik meh menyang lapangan sing mbukak

                  Lan iki aku weruh ...
                  Aku pitutur marang kowe - wis suwe banget ... banjur mung pecahan gosip ...
                  Kutipan saka AlexGa
                  lan kanggo liyane, nasib nguripake metu dadi unenviable, sing padha Cut, padha burned mudhun ing perang ing Kaukasus.

                  Iki ngendi rasa nesu lan nesu njupuk alih ... sanajan iki ora mung kena pengaruh tank ... nanging tank piye wae lara - mbah kakungku dadi tanker kanggo setengah perang ... lan ing umum ... dadi akeh tenaga manungsa , kepala kaya mengkono iku kabeh ...
                  Nanging ing Jerman, iku dadi metu kanggo uncalan cepet, yen ana apa? Apa sampeyan ora ngerti carane 80s duwe proteksi radiasi? Yen ora, ditambah karo kacepetan, sampeyan bakal entuk "tank terobosan" ... terobosan liwat zona radioaktif ing kedadean konflik panas tenan..
                  1. +1
                    Juli 10 2021
                    Sampeyan ora ngerti kepiye proteksi radiasi ing taun 80-an? Yen ora, ditambah karo kacepetan, sampeyan bakal entuk "tank terobosan" ... terobosan liwat zona radioaktif yen ana konflik panas sing nyata

                    Kabeh tank duwe sistem proteksi anti-nuklir, para perancang janji bakal bisa digunakake, nanging sepira bakal nglindhungi? Tes pungkasan ana ing latihan cedhak Totsk ing 54. Tank kasebut obah 800 meter saka pusat gempa. Iku misale jek apik kanggo kru. Miturut sedulurku saka Divisi Senapan Motor Pengawal kaping 50, sing melu ing kana, ana ing posisi terhormat (nuwun sewu, Internet, ora kabeh bisa ditulis), dheweke nulis ing buku sing luwih elek tinimbang sing sejatine. Nanging iki minangka pendapat pribadi saka insinyur divisi kasebut. Ana wolung puluhan wong lanang kene, padha bakal pitutur marang kowe liyane babagan T-80.
                    1. +1
                      Juli 10 2021
                      Kutipan saka AlexGa
                      ing buku padha nulis medeni

                      Lan kadhangkala luwih medeni tinimbang ing film horor film. ngguyu
                      Kutipan saka AlexGa
                      Ana wolung puluhan wong lanang kene, padha bakal pitutur marang kowe liyane babagan T-80.

                      Nah, yen aku kesandhung ...
                      Aku mung ngelingi yen guru ing taktik nggambar serangan nuklir taktis ing peta tanpa getun ... ngandika sing tank bakal dibutuhake mung kanggo ngatasi fokus iki ing Panggonan pisanan .. Banjur aku duwe kesempatan kanggo mbukak menyang "Pion" - kabeh wis mesthine kanthi proteksi bungah (uga, dheweke digawa metu saka Jerman, dibuwang) ..
                      1. +1
                        Juli 10 2021
                        Ing cendhak, ing T-72, saliyane kanggo unit sistem PAZ, lapisan kandel ditambahake ing turret, lambung lan hatches, digawe saka sawetara campuran karet lan timbal (dibakar kanthi apik, para ahli banget menehi saran supaya ora kobong. iku, lan ana rong lapisan timbal ing jog pembalap , lan siji liyane ing mburi jog. Kabeh iki bobote luwih saka 60 kg. Lan kabeh liyane iku standar, HVU, kang nggawe backwater nang, sealing lan engine muffling. sistem.
                      2. 0
                        Juli 10 2021
                        Dadi, kabeh padha, Letnan Kolonel Frolov ora "pompa" akeh ...
                        Lan ing "Peonies" sing kudu dak lakoni, ana uga set peralatan dosimetrik - ana wong lanang saka perbatasan sing maju banget, kabeh wong bisa ngganti platoon kontrol mung ... lan topographers karo insinyur ...
                      3. +1
                        Juli 10 2021
                        Sawise Chernobyl, kita diwenehi "potelot" DP-22 kanggo kabeh latihan, padha entuk kertu registrasi, nanging sawetara wong ngerti apa sing ditulis ing kono. Ya, lan tingkat biasanipun njobo kita wis bab 100 microrengen saben jam. Tingkat radiasi surya dhuwur, lan tambang mbukak uranium sawetara atus kilometer, nanging angin kadhangkala uga nggawa sampah iki. Ing taun 1990, dheweke bali menyang Belarus, nanging ana psikosis ing topik iki. Kabeh lara kasebut disebabake dening Chernobyl.
                      4. +1
                        Juli 10 2021
                        Kutipan saka AlexGa
                        Sawise Chernobyl, kita diwenehi "potelot" DP-2 kanggo kabeh latihan

                        Aku ora ngelingi jeneng, nanging peralatan standar kanggo pengintaian radiokimia.
  12. +2
    Juli 8 2021
    1) Kanggo pangembang saringan kanggo mesin turbin gas, aku bakal takon kenapa Amerika duwe saringan sing luwih apik.
    2) GTE saiki, amarga sawetara dandan, mangan adoh saka 2 kaping luwih bahan bakar. Lan kabeh biaya kanggo ngatasi masalah kasebut, lan ora mung ngaco mesin saka helikopter menyang tank.
    3) loro GTE lan Diesel saiki wis kasil digunakake. Lan iki pitakonan, nanging yen kita duwe omong kosong karo massa luwih saka favorit perancang kita 48 ton, ayo kang ngomong 75, kita kudu disperse ditrima, padha kaya mesin diesel karo 2k + hp. bakal padha bisa nindakake, utawa bakal padha terus mbuktekaken sing mesin turbin gas ora kudu dikembangaké ing kabeh?
  13. +4
    Juli 8 2021
    Nanging, misale jek kula, masa depan kalebu mesin turbin gas. Lan ngomong babagan kekurangane, kudu ditindakake kanthi cara iki, nggawe saringan kinerja dhuwur anyar, supaya mesin turbin gas luwih irit, lan sapiturute, umume, kaluwihan mesin turbin gas ngluwihi kekurangane.
  14. +2
    Juli 8 2021
    GTD-1000 lan GTD-1250, saliyane pembersih udara, dilengkapi bledug sing nyebul saka bilah turbin lan reresik getaran PCA. Desainer wis mikir kabeh kanggo dangu. Kanthi operasi sing bener saka sistem kasebut, mesin ora sensitif marang bledug lan kanthi pembersih udara biasa.
    Inggih, ing ara-ara samun lan ing lemah loess, masalah tambah nyandhang padha kanggo mesin diesel lan mesin turbin gas.
  15. +5
    Juli 8 2021
    Pengarang Evgeny Fedorov:
    Wektu, kaya sing kita deleng, sijine kabeh ing panggonane lan nuduhake sapa sing bener.

    Lan apa sing dituduhake wektu?
    Kesimpulan kasebut ora katon jelas lan ora jelas kanggo aku.
    Utamané ing cahya saka prospek mangsa.
  16. 0
    Juli 8 2021
    Uga ing antarane aspèk positif, insinyur sing dipilih nyuda area bukaan inlet lan outlet ing awak tank - motor ora butuh hawa kanggo cooling. Bonus iki nggawe MTO tank luwih tahan kanggo gelombang kejut bledosan nuklir.

    Nanging ana uga kekurangan sing cukup - ... Keruwetan mesin turbin gas diterangake kanthi sensitivitas ekstrem kanggo debu udara. GTD ceteris paribus konsumsi hawa 4-8 kaping luwih akeh tinimbang mesin diesel, lan mbutuhake solusi non-trivial kanggo mbusak bledug.

    Ing tangan siji: "Wilayah kanggo udhara kurang - ora ana udhara dibutuhake kanggo cooling," lan ing tangan liyane, mesin: "ngkonsumsi 4-8 kaping luwih udhara."
    Menarik banget - udhara kanggo pendinginan mlebu ing bolongan ing kasus kasebut, lan udhara kanggo pembakaran bahan bakar ora butuh bolongan kanggo mlebu ing kasus kasebut. Sampeyan uga ora cetha carane gazyas metu saka mesin saka awak lan carane akeh wong.
  17. +2
    Juli 10 2021
    Dhiskusi iki dibayangke kahanan nalika cadangan kanggo nambah mesin diesel kasedhiya kanggo sekolah Soviet bangunan engine padha kebak, lan dadi mokal kanggo nambah luwih. Lan karakteristik tartamtu saka mesin nyabrang garis kondisional ngluwihi kaluwihan saka engine turbin gas manifested piyambak luwih lengkap. Dhukungan teknologi lengkap kanggo produksi mesin turbin gas tank uga ditindakake, lan personel ilmiah sing dicocogake karo struktur mesin medium dilatih. Ing pungkasan taun 80-an, bisa uga - kabeh kulawarga produk 29x nyebabake cakrawala anyar. Nanging kuwi ora kelakon. Solusi industri unik kanggo bagean mesin kanthi presisi dhuwur (kelas 14 lan malah 16) ilang, teknologi siklon lengkap (supercyclone) ilang kanggo ngresiki volume udara sing akeh kanggo mesin turbin gas transportasi. Algoritma transmisi otomatis lan kontrol gmp, sing dileksanakake ing wangun komputer analog jarak, ora diklaim, ngidini kanggo nyadari daya tartamtu nganti watesan kondisional 150 hp / t kanggo implementasine prinsip perlindungan dinamis, sing, loro-lorone. banjur lan dina iki, pancen ora bisa digayuh malah kanggo mesin diesel ndhuwur. Lan dina iki, konsep petinju lan palu wis kuna, lan wis ora janji. Armata minangka bathi super saka blok NATO, sing nanggepi mung ora perlu nindakake apa-apa sajrone dasawarsa liyane.
  18. 0
    Juli 11 2021
    Kutipan saka: matvey
    meh ora ana bedane antarane T-72 lan T-80

    biaya engine mung 36 kaping luwih
    Quote: Irit
    123456789 - kita maca fragmen saka laporan rega ing taun 88 - mesin turbin gas regane 137 ewu rubel, lan mesin diesel kanthi kapasitas 780 l / s biaya 3,800 rubel!

    Lair kanggo nyusup kepingin mabur! prajurit
  19. Eug
    +1
    Agustus 27 2021
    Sawise sinau ing Fakultas Mesin Penerbangan KhAI, kancaku ditugasake ing pabrik Malyshev lan melu desain fasilitas reresik udara kanggo mesin turbin gas. Miturut syarat, sawetara jinis monster dipikolehi (yen aku ora salah - ana ing taun 1985), kalebu 11 kaskade pemurnian.
  20. 0
    30 September 2021
    Kasunyatan manawa turbin bisa diisi kanthi meh kabeh sing diobong ora dianggep? Ing serangan saka T-80 lan T-72. ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"