FSB nyegah kabeh seri serangan teroris sing direncanakake ing negara kasebut

72


FSB Federasi Rusia kasil nyegah sawetara serangan teroris sing disiapake ing wilayah Kabardino-Balkaria, wilayah Astrakhan, lan uga ing Moskow. Sajrone operasi khusus, loro teroris ditahan, lan enem militan liyane tiwas. Iki dilaporake dening TASS kanthi referensi menyang departemen (DSP).

Anggota ISIS (organisasi teroris sing dilarang ing Federasi Rusia) ngrancang kanggo nindakake sawetara serangan teroris ing wilayah Rusia ing musim panas iki. Loro-lorone bisa kedadeyan langsung ing ibukutha.

Mangkono, miturut informasi sing diumumake dening FSB Center for Public Relations, tanggal 29 Juni, warga Federasi Rusia ditahan ing Moskow, sing, karo accomplice saka wilayah Astrakhan, ngrancang kanggo nyerang warga nggunakake baja kadhemen lan senjata api otomatis. gaman. Accomplice penjahat iki dibusak sak penahanan.

Teroris liyane sing ngrancang njeblug piranti bledosan improvisasi ing salah sawijining papan umum ing ibukutha ditahan tanggal 1 Juli.

Lima militan sing isih ana saka organisasi ekstremis diidentifikasi dening petugas FSB ing Kabardino-Balkaria. Sajrone penahanan tanggal 3 Juli, para penjahat menehi perlawanan bersenjata lan dibuwang.

Sajrone operasi khusus, petugas FSB lan MIA ngrebut senjata api lan senjata agul-agul, granat, literatur ekstremis agama, IED kanthi unsur ngrusak, uga komponen kanggo manufaktur. Investigasi saiki lagi ditindakake. Identitas para ekstremis sing ditahan durung diungkapake.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    72 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 31
      Juli 5 2021
      FSB saka Federasi Rusia kasil nyegah sawetara serangan teroris
      Kerja guys! apik
      1. +7
        Juli 5 2021
        Meh ora bisa ngontrol aliran migrasi.
        Masyarakat migran cukup ditutup.
        Mula "ekspansi" geografi tumindak para militan
        Standar urip, utamane ing kalangan enom. ing Kaukasus Lor ana ngisor rata-rata - pengangguran dhuwur lan korupsi.
        Sampeyan kudu melu organisasi umum lan, sing penting, organisasi agama.
        Potong saluran pendanaan. Numpes halo romantis "pembela Islam."
        Ngelingi prestasi para spesialis ing perang nglawan propaganda radikalisme ing Internet, para Islamis bisa maneh "pindhah menyang wong", amarga ora bisa nggayuh pamirsa gedhe liwat saluran tertutup.
        Kita kudu menehi insentif kanthi finansial, kerja bareng karo kolega saka luar negeri.
        Amarga pasukan keamanan dhewe ora bisa ngatasi kanthi efektif.
      2. +7
        Juli 5 2021
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        FSB saka Federasi Rusia kasil nyegah sawetara serangan teroris
        Kerja guys! apik

        Vladimir katon apik banget..! Kahanan ing kene serius banget ing wates kita, lsp. Akeh setan sing metu..
        Thanks kanggo wong-wong mau kanggo karya lan kita ora ngerti akeh bab carane kabeh mengkono, bisa uga ana wong mati ing operasi kuwi .. Gusti Allah mberkahi sampeyan pasukan khusus! hi
        1. +2
          Juli 5 2021
          Amin, sing tegesé ”dadi ngono”. Sujud rendah marang wong lanang. Ora ana panggilan sing luwih dhuwur kanggo manungsa tinimbang mbela tanah air.
    2. + 12
      Juli 5 2021
      Ing panemuku sing andhap asor, gelombang iki mung bisa diendhegake yen kabeh wong sing ilang iki ngerti kanthi jelas babagan paukuman sing ora bisa dihindari lan ukurane. Yaiku ukuran paling dhuwur. Apa sing arep sampeyan tindakake? Kanggo mateni. Carane ngukum - mung liquidation. Supaya wong liya ora seneng banget ...
      1. + 24
        Juli 5 2021
        Yaiku ukuran paling dhuwur

        Aku ora mikir iki bakal mungkasi wong-wong mau .. Nanging repressions marang sederek bisa banget efektif ..
        1. +4
          Juli 5 2021
          Kutipan saka paul3390
          Nanging represi marang sederek bisa banget efektif.

          Sayange, iki ora ditulis kanthi cara apa wae ing hukum, tegese ora bakal nemokake aplikasi ing urip nyata. Complicity, ing kasus iki, ing hubungan kanggo sederek kudu akeh buktiaken.
          1. + 11
            Juli 5 2021
            Iki tegese kita kudu ngerti yen serangan teroris bakal terus. Amarga ora ana cara liya kanggo ngatasi masalah kasebut kajaba tanggung jawab kolektif.
            1. +1
              Juli 5 2021
              Padha bakal. Nanging sepira kerepe kedadeyan kasebut gumantung marang kompetensi layanan khusus.
            2. +1
              Juli 5 2021
              Kutipan saka paul3390
              Iki tegese kita kudu ngerti yen serangan teroris bakal terus. Amarga ora ana cara liya kanggo ngatasi masalah kasebut kajaba tanggung jawab kolektif.

              Iku ora bakal bisa ing kene. Pranyata wong Rusia nglawan wong Kaukasia. Ora ana sing apik sing bakal ditindakake.
              1. +2
                Juli 5 2021
                Rusia nentang awake dhewe karo Kaukasia

                Bener ta? Ing pangertèn ngelawan?
                1. +2
                  Juli 5 2021
                  Ing saben pangertene - aja nggawe gedhe nalika sepi hi
            3. -3
              Juli 5 2021
              Sampeyan bisa uga mikir yen ngukum sederek bakal mungkasi serangan teroris. Ing kene sampeyan mung bisa nyuda jumlah minimal, nanging sampeyan ora bisa nyegah. Minangka prakara kasunyatan, iku ora tau bisa metu ing kabeh sajarah manungsa. Serangan teroris ana nalika istilah kasebut ora ana.
          2. +6
            Juli 5 2021
            Kutipan saka Canecat
            Complicity, ing kasus iki, ing hubungan kanggo sederek kudu akeh buktiaken.

            Mesthine ora luwih angel tinimbang mbuktekake keterlibatan Nikolai Nikolaevich Platoshkin ing panggilan kanggo kerusuhan massal ...
            Iki padha ing Rusia:
            Keruwetan hukum Rusia dikurangi kanthi opsional saka implementasine.
            1. +5
              Juli 5 2021
              Ide sarwa! Bungkus sanak keluarga dadi teror amarga ora netepi larangan sanitasi lan nyebarake Covid... hi
        2. +5
          Juli 5 2021
          Kutipan saka paul3390
          Nanging represi marang sederek bisa banget efektif.

          Sawisé Perang Donya II makarya kanthi efisien lan andal.
          1. -2
            Juli 6 2021
            Kutipan saka tihonmarine
            Kutipan saka paul3390
            Nanging represi marang sederek bisa banget efektif.

            Sawisé Perang Donya II makarya kanthi efisien lan andal.

            Ora makarya babar pisan - Yen ora, para pengikut Bandera, sedulur alas lan Liga Pertahanan ora bakal mlaku ing alas sadurunge Khrushchev. Lan iki ing wektu sing bisa nyisir alas ing divisi - lan nggantung sapa wae sing kejiret ing alun-alun....
            1. 0
              Juli 6 2021
              Kutipan: my 1970
              Ora bisa ditindakake - yen ora, Banderaite, sedulur alas lan Liga Pertahanan ora bakal mlaku ing alas sadurunge Khrushchev.

              Sampeyan ora ngerti cara kanggo nglawan geng ing negara Baltik lan Ukraina.
              1. -1
                Juli 6 2021
                Kutipan saka tihonmarine
                Kutipan: my 1970
                Ora bisa ditindakake - yen ora, Banderaite, sedulur alas lan Liga Pertahanan ora bakal mlaku ing alas sadurunge Khrushchev.

                Sampeyan ora ngerti cara kanggo nglawan geng ing negara Baltik lan Ukraina.

                Nu-nu....
                Sepisan maneh, dheweke mlayu nganti 1956 (!!!!!). Lan iki nalika iku bisa kanggo nyisir alas ing divisi. ..
                Iki bisa ditindakake mung ing siji kasus - nalika MASSIVE dukungane warga....
                Lan padha makarya minangka agen, lan padha combed alas ing massal, nanging geng ora suda. ...
                1. 0
                  Juli 6 2021
                  Kutipan: my 1970
                  Sepisan maneh, dheweke mlayu nganti 1956 (!!!!!). Lan iki nalika iku bisa kanggo nyisir alas ing divisi. ..

                  Aja crita babagan wong Sumeria lan Banderaite.
                  1. 0
                    Juli 7 2021
                    Kutipan saka tihonmarine
                    Kutipan: my 1970
                    Sepisan maneh, dheweke mlayu nganti 1956 (!!!!!). Lan iki nalika iku bisa kanggo nyisir alas ing divisi. ..

                    Aja crita babagan wong Sumeria lan Banderaite.

                    Sumerians lan Banderaite ing Brezhnev???!!! Kuat tenan....
                    Aku maca memoar salah sawijining petugas keamanan (ala, aku ora ngelingi penulis) babagan carane dheweke perang ing 1950 (!!!!!!!!) karo lemah ing Tribaltic bali ing 1979-m. Kanthi katrangan babagan cara kerjane karo agen, kepiye cache diidentifikasi, kepiye mateni aktivis lan komunis ...
                    Ing taun 1950....
                    Ora ana rahasia tartamtu ing kasunyatan sing padha perang karo wong-wong mau ing kono kanggo dangu.
                    "Long Road in the Dunes", "State Border" lan "Eternal Call" minangka film sing cukup apik babagan iki, lan kondhang kabeh wong ...
                    Lan ana akeh film liyane
                    film "Tamu sing ora diundang" - 1959, Tallinnfilm, dir. Igor Eltsov.
                    film "Deleng maneh ing dalan" - 1963, Tallinnfilm, dir. Kalyo Kiysk.
                    film "The Birth of a Legend" - 1963, Kanada, dir. Evald Magi
                    film "Shadows of the Old Castle" - 1966, Tallinnfilm, dir. Maria Mouat, adhedhasar crita "Isle of the Giants" dening Arnold Neggo.
                    film "Ora Ana Wanted kanggo Die" - 1966, Lithuania Film Studio, dir. Vytautas Zhalakyavichyus.

                    Ya, dheweke ndhelikake yen wis suwe - nanging ora ndhelikake banget ....
                    1. 0
                      Juli 7 2021
                      Kutipan: my 1970
                      Aku maca memoar saka salah siji perwira keamanan (ala, aku ora ngelingi penulis) bab carane perang ing 1950 (!!!!!!!!) karo lemah ing Tribaltic ing 1979.

                      Aku wis manggon ing negara Baltik kanggo 53 taun, lan aku ngerti banget kabeh seluk beluk saka "sedulur alas". Ing taun 50-an, formasi bandit dirusak, nanging sanalika undang-undang babagan pengusiran sanak-sedulur mbantu "sadulur alas" liwati, ing setahun meh kabeh formasi ora ana. Pasokan panganan mandheg lan kabeh wis rampung. Akèh-akèhé padha nyerah dhéwé. Lan mung lucu krungu yen ana tatanan geng ing Baltik sadurunge Olimpiade Moscow. Beda karo Bandera, sedulur alas kuwi ora fanatik, lan ora bodho babar pisan.
                      Aku ngerti akeh babagan perang nglawan lemah nasional saka kancaku Harry Antonovich, mantan kapten NKVD.
                      Sawisé ambruk USSR, panguwasa Estonia lokal nyoba kanggo evict Mary Arnold, nanging menang kabeh pengadilan, kang ana luwih saka rolas.
                      1. 0
                        Juli 7 2021
                        Kutipan saka tihonmarine
                        Lan mung lucu krungu yen ana tatanan geng ing Baltik sadurunge Olimpiade Moscow.

                        Apa sampeyan wis nyoba maca mungsuh? Sepisan maneh - aku maca memoar ing 1979 (!)) bab 1950 (!!!)
                        Kutipan: my 1970
                        kaya sing padha mateni aktivis lan komunis ...
                        Ing taun 1950
                        ....

                        Sampeyan di-push sing iki dongeng
                        Kutipan saka tihonmarine
                        Kutipan: my 1970
                        Sepisan maneh, dheweke mlayu nganti 1956 (!!!!!). Lan iki nalika iku bisa kanggo nyisir alas ing divisi. ..

                        Aja ngomong dongeng Sumeria lan Bandera.
                        1. 0
                          Juli 7 2021
                          Kutipan: my 1970
                          Sepisan maneh, aku maca memoar ing 1979 (!) babagan 1950 (!!!)

                          Nyuwun sewu, aku ngerti yen taun 1979 Aku maca memoar saka salah siji perwira keamanan (ala, aku ora ngelingi penulis) bab carane perang ing 1950 (!!!!!!!!) karo lemah ing Tribaltic ing 1979.
                          Dadi kabeh bener.
                        2. Komentar wis dibusak.
                    2. 0
                      Juli 7 2021
                      Kutipan: my 1970
                      Ora ana rahasia tartamtu ing kasunyatan sing padha perang karo wong-wong mau ing kono kanggo dangu.

                      Ora ana wewadi, mung kudu diomongake supaya wong bisa urip kanthi tentrem. Ya, film luwih fiksi lan film aksi.
                      Nanging petugas SMERSH G.V. Kostyrchenko nulis kanthi apik babagan perang nglawan Bandera. lan Georgy Sannikov. Lan uga Polishchuk V.V. "Bebener babagan OUN", sejarawan.
        3. +6
          Juli 5 2021
          Nyatane, nalika aku ana ing Dagestan taun 2000, wong-wong ing kana kepengin urip kanthi tentrem. Saben uwong bersenjata lan ora ndhukung Islamis lan ora nate ndhukung, lan supaya wong-wong mau ana sing salah ing TV. negatif . Aku nginep sawetara dina ana! Lan anak-anak Rusia lan ora mung wong Rusia sing tansah ditampani, padha nyiyapake meja lan malah menehi panganan sethithik lan dilebokake ing amben. Dagestanis, IMHO, wong sing paling ramah ing donya! Malah perawat sawise kejut cangkang ing Makhachkala ngambung kula ing pipi belay aran

          Lan kanggo pitakonan. Sederek ora tansah tanggung jawab. Saben uwong sing ora duwe otak cukup ... bakal golek dhuwit lan, kaya, tutup agama ... Lan iki sing kaya iki ... padha ngalahake wanita Pskov, Bislan .... Aku wis duwe anak.... aku lungo... mung aku wis nglawan
          Aku duwe kanca Chechen Borz, dheweke ora gelo nalika aku nelpon Borzoi lol , Islam radikal??? Ora, elinga poster kaya vodka? ORA! Jujur, kabeh kanca-kanca sing apik bisa dipercaya, sing bisa dipercaya, lan dheweke ora ana ing Rusia. Ruslan wong Uzbek, Alzhas wong Kazakh, Mukhamet wong Dagestan.
          Wong lanang pinter ora bakal pindhah menyang sembarang ... (dilarang ing tlatah Federasi Rusia)! Wong lanang normal duwe kulawarga, proyek, lan yen perlu, dheweke bakal nglawan radikal kasebut
        4. +1
          Juli 5 2021
          Kutipan saka paul3390
          Nanging represi marang sederek bisa banget efektif.

          Telusuri lan nyuda saluran sponsor, perekrut lan awake dhewe. Ora gampang...
          1. +1
            Juli 5 2021
            Kutipan: Tukang kebon91
            Kutipan saka paul3390
            Nanging represi marang sederek bisa banget efektif.

            Telusuri lan nyuda saluran sponsor, perekrut lan awake dhewe. Ora gampang...


            Mesjid wae! Dadi akeh kanggo sponsor lan perekrut lan saluran ...
            1. +4
              Juli 5 2021
              Kutipan: SovAr238A
              Mesjid wae! Dadi akeh kanggo sponsor lan perekrut lan saluran ...

              Mulane aku ndeleng masjid ing Moskow dhewe sing wis didegake ...
              1. +4
                Juli 5 2021
                Kutipan: Tukang kebon91
                Mulane aku ndeleng masjid ing Moskow dhewe sing wis didegake ...

                Lan muazin ing jam 4 esuk ngumumake adzan liwat pengeras suara menyang kabeh wilayah: "Asyhadu al-na Muhammadar-rasulla!"?
                1. 0
                  Juli 5 2021
                  Kutipan: A. Privalov
                  Kutipan: Tukang kebon91
                  Mulane aku ndeleng masjid ing Moskow dhewe sing wis didegake ...

                  Lan muazin ing jam 4 esuk ngumumake adzan liwat pengeras suara menyang kabeh wilayah: "Asyhadu al-na Muhammadar-rasulla!"?

                  Lan aku kangen iki ngguyu
        5. +1
          Juli 5 2021
          ora bakal bantuan, kita ngomong bab wong motivasi, kita kudu bisa karo wong enom
          1. -2
            Juli 5 2021
            Kutipan: Barberry25
            kudu nggarap wong enom

            Lan ana liyane lan liyane karya (ing pangertèn saka muda) saben taun ...
        6. 0
          Juli 5 2021
          Kutipan saka paul3390
          Yaiku ukuran paling dhuwur

          Aku ora mikir iki bakal mungkasi wong-wong mau .. Nanging repressions marang sederek bisa banget efektif ..

          Dheweke dadi warga Rusia - apa jenis penindasan?
          1. +1
            Juli 5 2021
            Lan korban serangan teroris dudu warga Rusia? Apa ora perlu kanggo nglindhungi saka jinis warga liyane?
            1. 0
              Juli 5 2021
              Kutipan saka paul3390
              Lan korban serangan teroris dudu warga Rusia? Apa ora perlu kanggo nglindhungi saka jinis warga liyane?

              Ora adhedhasar kekerabatan karo teroris - mesthine. Prakara liyane kanggo nindakake langkah-langkah investigasi sing intensif, nanging dudu penindasan.
      2. +5
        Juli 5 2021
        Drone serangan jarak strategis diluncurake ing layanan. Mulane, SVR lan intelijen kerja ing Suriah. Rusia bisa miwiti nyerang target ISIS lan Taliban kanthi strategis. Sampeyan kudu preemptively mencet kabeh wong, malah diwenehi, ngrancang serangan, kumpul komandan lapangan lan pimpinan geng.
        Kita kudu gabung karo nilai "umum" karo Amerika Serikat lan NATO - aja ragu-ragu kanggo nyerang, ngidoni squeals saka pasukan politik ing donya sing nutupi teroris.
        1. +4
          Juli 5 2021
          Kanggo nglindhungi kepentingan nasional lan nglawan terorisme, kita kudu ngetutake conto Amerika Serikat. Sing yen kudu menehi kanker kabeh
          1. +2
            Juli 5 2021
            Kutipan saka vladcub
            Kanggo nglindhungi kepentingan nasional lan nglawan terorisme, kita kudu ngetutake conto Amerika Serikat. Sing yen kudu menehi kanker kabeh

            Lan piyambak karo tabung test lan menara, Pearl Harbor karo pasukan kapal induk serangan utama sijine menyang segara ing advance, karo negara dhewe mutilated, kanggo nggulingaké Trump, lan akeh liyane. Ora, aku ora pengin ngetutake conto AS.
          2. 0
            Juli 6 2021
            Kutipan saka vladcub
            Kanggo nglindhungi kepentingan nasional lan nglawan terorisme, kita kudu ngetutake conto Amerika Serikat. Sing yen kudu menehi kanker kabeh

            Mulane padha cepet-cepet metu saka Afghanistan ... Ketoke padha overdid ing gaya doggy, ya ...
            1. -1
              Juli 7 2021
              Dheweke ora duwe titik umum karo Afghanistan: Trump milih mundur cepet, nanging Biden dhewe ora ngerti.
        2. -2
          Juli 5 2021
          Kutipan saka mojohed2012
          Drone serangan jarak strategis diluncurake ing layanan. Mulane, SVR lan intelijen kerja ing Suriah. Rusia bisa miwiti nyerang target ISIS lan Taliban kanthi strategis. Sampeyan kudu preemptively mencet kabeh wong, malah diwenehi, ngrancang serangan, kumpul komandan lapangan lan pimpinan geng.
          Kita kudu gabung karo nilai "umum" karo Amerika Serikat lan NATO - aja ragu-ragu kanggo nyerang, ngidoni squeals saka pasukan politik ing donya sing nutupi teroris.


          Sampeyan bakal mabur suwene 20 taun lan ora bakal weruh kumpul komandan lapangan sanajan sepisan ...
          Lan ora ana sing ngidini sampeyan mabur ing ibukutha Qatar, Saudis, Emirates, Ankara ...
      3. +4
        Juli 5 2021
        Quote: CAT BAYUN
        Gelombang iki mung bisa mandheg yen

        Sampeyan bisa mungkasi ideologi mung kanthi ideologi. Kita ora duwe. Mulane, teroris bakal dipateni sacara periodik, lan kanthi periodik bakal entuk tujuane.
        Israel nduweni kabijakan kontra-terorisme sing paling efektif.
        1. +8
          Juli 5 2021
          Kutipan: Ingvar 72

          Sampeyan bisa mungkasi ideologi mung kanthi ideologi.

          Ora perlu nyampurake cita-cita karo ideologi. Ana pengalaman apik saka Jenderal Ermolov:

          Lan kita uga kudu mungkasi ngirim multi-milyar dolar "kuitansi gratuitous" menyang Kaukasus. ya
      4. Yaiku ukuran paling dhuwur.

        Potensi pelaku bom bunuh diri ora wedi karo menara. Padha arep mati tho.
        1. +2
          Juli 5 2021
          Lan sampeyan demonstratively ngubur jenazah ing kulit babi karo kontol babi ing tutuk (yen sirah tetep) lan karo alat kelamin dibusak. Nuduhake iki kanggo sederek lan tanggi, karo panjelasan lan janji kanggo nerusake. Sampeyan ora bisa mikir bab paukuman kang luwih abot tumrap wong Islam, ora ana bagal siji sing bisa ndedonga, sanajan dosa ora bakal ilang.
          1. Lan iki bisa uga. Nanging bisa uga bakal dadi sebaliknya, lan kabeh sedulur lan tanggane bakal edan lan kita bakal entuk rolas utawa rong martir liyane. Kawan Sukhov ngendika kanthi bener: Timur minangka masalah sing rumit ...
            1. 0
              Juli 5 2021
              Ora ana sing bakal tanggung jawab marang wong sing mateni.
              1. Pembunuh iki duwe mullah dhewe-dhewe, ahli teori Islam lan juru tafsir Al Qur'an. Dheweke bakal ngumumake lan menehi interpretasi maneh Al-Quran kaya sing dibutuhake. Jarene wong kaffir sing matèni rolas utawa loro bakal nebus kyaram apa waé lan Allah mung bakal memuji. Dadi, ngubur teroris sing dieksekusi ing paling sethithik sepuluh kulit babi - swarga karo jambon dijamin kanggo wong-wong mau. Inggih, iki miturut teroris lan instigators.
      5. -5
        Juli 5 2021
        Quote: CAT BAYUN
        Ing panemuku sing andhap asor, gelombang iki mung bisa diendhegake yen kabeh wong sing ilang iki ngerti kanthi jelas babagan paukuman sing ora bisa dihindari lan ukurane. Yaiku ukuran paling dhuwur. Apa sing arep sampeyan tindakake? Kanggo mateni. Carane ngukum - mung liquidation. Supaya wong liya ora seneng banget ...


        A kirim rampung pegatan saka kasunyatan.
        Dheweke bakal mungkasi jihad kanthi likuidasi ...
        Apa sampeyan pancene manggon ing alam semesta alternatif kasebut?
      6. +1
        Juli 5 2021
        Quote: CAT BAYUN
        yen kabeh wong ilang iki cetha ngerti pesti

        Tembung kunci wis ilang, kabeh taruhan ana ing wong-wong mau, ora kanggo apa-apa yen sastra Wahhabi katon ing endi wae lan, nyatane, ora profesional siji. Ing endi wae ana pion sing zombi lan gampang nyerah. Mungsuh utama lan cara nglawan dheweke durung kasedhiya. Wis ngandika ndhuwur
        Sampeyan kudu melu organisasi umum lan, sing penting, organisasi agama.
        Potong saluran pendanaan. Numpes halo romantis "pembela Islam."
        Mungkin ana liyane, kita ora ngadeg. Mesthi wae, kabeh iki ora bisa ditindakake tanpa stabilake standar urip.
      7. 0
        Juli 5 2021
        Quote: CAT BAYUN
        Ing panemuku sing andhap asor, gelombang iki mung bisa diendhegake yen kabeh wong sing ilang iki ngerti kanthi jelas babagan paukuman sing ora bisa dihindari lan ukurane. Yaiku ukuran paling dhuwur. Apa sing arep sampeyan lakoni?

        Persis! Dicekel, diinterogasi, dibuwang ... Sing ora nyerah bisa diserang nganggo kabeh jinis senjata ...
        P.S Kadyrov wis praktek taktik kanggo dangu .. Dheweke kejiret militan, nglawan .. ALL sederek nanggapi, ngusir wong-wong mau saka omah-omahé, njupuk kabeh lan iki kabeh umum lan relatif sepi ing Chechnya!
      8. Komentar wis dibusak.
    3. +9
      Juli 5 2021
      Sedulur nyambut gawe! Lan iku pleases. Roh-roh jahat lan setan kudu dikumbah ing jamban
      1. 0
        Juli 5 2021
        Ing jamban, jedhing, cistern - nang endi wae. Kejem, amarga padha ora nyisihake sapa wae. Kanthi wong-wong sing nyatakake perang marang masyarakat, masyarakat nduweni hak kanggo tumindak miturut hukum perang. Lan sing ngerti, padha ora matèni wong, nanging numpes mungsuh. Kejem, nanging ala iki mung bisa klelep ing getihe dhewe. Ayo bajingan iki ngerti sing iki mbales kanggo Beslan, Nord-Ost, Budyonnovsk, etc. Padha ngerti lan ... ing celonone karo wedi.
    4. +6
      Juli 5 2021
      Sajrone operasi khusus, loro teroris ditahan, enem militan liyane tiwas.
      Aku sarujuk apik Minangka Magomed ngandika - karya, sedulur! ombenan
    5. +6
      Juli 5 2021
      Inggih cah lanang! Dheweke kerja! Iku tega sing ing Kazan, etc. padha ora bisa ... wah, iku angel kanggo ngetung kuwi ....! Nanging matur nuwun kanggo nggarap! Senajan aku wis bundhas sawise layanan, Aku duwe anak, Aku wis rampung kabeh aku bisa yen aku wis ana ... Aku ora melas kanggo urip anak!
      Aku ngucapake salam marang kanca-kancaku!
      Wong tuwa, sayangé, sing ora ana maneh karo aku.... Ibu iku kapten polisi (komunikasi khusus), Bapak, kapten, wakil kepala Departemen Dalam Negeri Dombarovsky ... dhewe, mantan kepala sekretariat Yasnensky registrasi militèr lan kantor enlistment (1st wangun), pimpinan senior, lan ketemu Chechnya 2nd sethitik ( 1 perang, nanging skor 2:001) - sanajan wong lanang hubungi kula sadurunge, padha ngandika 6x sing. Nanging sawise 2 dina koma sawise bledosan, aku ngelingi wiwitan ... lan banjur gagal, sing sawise 20 taun, meh karo kangelan, informasi piye wae metu saka otak.
      ZY Bapak mertua, letnan kolonel KGB. Simbahku sing sisih wadon dadi penembak jitu, perang ing Kwantung, banjur tatu ing sirahe, slamet.. nanging banjur dadi operator radio nganti pungkasan. Rama Afghan wis ilang kabeh

      Z.Y.Y. Tanggal 31 agustus 99 ana prekuel, aku nang bagian moro-moro iku... aku ketabrak pecahan kaca, apike aku nganggo kaca mata. opo
      1. +6
        Juli 5 2021
        kulawarga perang prajurit

        Aku duwe geger otak, pecahan cilik, peluru.
        Sindrom pasca traumatik.
        Donbass.
        1. +1
          Juli 5 2021
          Aku ngerti yen wektu teka maneh, sampeyan bakal kanggo kulawarga lan anak! Nanging ya, dheweke uga duwe kulawarga lan anak, nanging mung ora duwe otak ... Sampeyan ora kudu nyisihake Nazi ... Aku pengin cepet-cepet menyang sampeyan ing 15, nanging bojoku kandha ora.
          Sniper, SVD, SVDU biasane, nanging aku uga bisa nangani liyane. Aku menyang jarak tembak kanggo 1-2 sasi. Aku malah sijine 50 saka 10 majalah (27x30) saka saiga ing 7,62m ... pisanan 39 kanggo zeroing lol
          1. +4
            Juli 5 2021
            Miturut sing pisanan, dheweke dadi tentara meriem ing LPR.
            Nanging banjur, sawise pemeriksaa medis, dheweke menehi aku kerja minangka penembak jitu ing Suriah. 100% sesanti lan mripat.
            Aku ora setuju.
            1. +2
              Juli 5 2021
              Quote: Sandpit General
              Miturut sing pisanan, dheweke dadi tentara meriem ing LPR.
              Nanging banjur, sawise pemeriksaa medis, dheweke menehi aku kerja minangka penembak jitu ing Suriah. 100% sesanti lan mripat.
              Aku ora setuju.

              Bener, Rusia uga butuh mripatmu! Kahanan sing angel muncul Zhora.. Senajan aku wis tuwa, aku uga duwe mripat berlian hi
              1. -2
                Juli 6 2021
                Lan sesanti mung ora lulus, mudhun banget kanggo 7 ing SMA, aku nganggo kaca tingal. ing 2006 Aku miwiti nganggo lensa lan tiba mandheg lan ora tiba kanggo 15 taun ... Bener, tinimbang kang disusun, padha njupuk kula kanggo registrasi militèr lan kantor enlistment, ing pisanan wakil saka departemen 1st kanggo sistem kontrol otomatis, banjur ketua sekretariat. Dadi aku mlebu ing Dagestan sajrone seminggu karo komisaris militer ing taun 2000
                Nanging tetep wae ora sia-sia yen wiwit umur 6 taun nganggo gaman... wiwit buaian aku moro karo pakdheku... umur 11 aku njupuk serigala pertamaku, biyen aku manggon ing Kazakhstan.. .oh... steppes... kene ana wektu (s)
        2. -2
          Juli 6 2021
          Perang iku angel ... Rama Afgan liwat ... ngombe sawise angel. Ing Yasny, ing taun 97, mung ana jeneng Nikolaev....dheweke uga ngliwati Afghanistan lan aku ora bisa mbayangake apa sing dideleng ing kana ... taun-taun sabanjure ... pungkasane aku ora ngerti apa teka liwat dheweke ... dheweke nembak awake ... aku ana mengko ing apartemen dheweke, ibu tanggung jawab saka manajemen .... Saka lembar wektu ... genangan getih gedhe ing setengah apartemen ... iki iku kejem ... sampeyan ngerti wong iki, sampeyan ndeleng wong ing dina ... lan Banjur nangis
          1. 0
            Juli 6 2021
            Lan aku entuk kejut cangkang saka bangsaku dhewe. Sapa, amarga ora mikir, bisa uga, amarga Yeltsin ghoul, nyerang kita saka tank ing taun 93. Sosialisme diilangi.
            Senajan sing ngerti sing ana ing waja sing? Ora ana wong saka komando sing ngakoni manawa pesenan kasebut diwenehake marang kothak kasebut kanthi kekuwatan sing sah, populer, saka bedhil tank.
            1. -2
              Juli 6 2021
              Ya... nanging aku isih enom banget nalika iku, aku 81, lan aku isih manggon ing Kazakhstan ... senajan amarga iki kita urgently pindhah menyang wilayah Orenburg ... wiwit Kazakhstan misahake ... kita ngatur kanggo entuk kewarganegaraan. Ora mungkin wong tuwaku bisa kerja... Wiwitane ibu mulang ilmu komputer ing sekolah, banjur dadi mentoring minangka bapake.
              Dashing 90... alhamdulillah aku cilik. Senajan aku periodik nonton ing YouTube babagan njupuk putih ... angel. Umumé, aku duwe sikap negatif banget marang EBN lan kasunyatan manawa kabeh pusat dibukak kanggo wong mabuk iki. Ngomong-ngomong, aku tanggal 31 Desember 99 ing Lapangan Merah ... nalika dheweke ngomong "Aku kesel, aku lunga." Ora ketompo carane nambani Putin ... dheweke nggantheng ... nyatane, dheweke ngunggahake negara saka dhengkul lan saiki kita dianggep maneh lan carane nesu "mitra" kita. apik lol
            2. 0
              Juli 6 2021
              Kutipan: Essex62
              menehi daya wong sing sah saka bedhil tank.

              Apa Khasbulatov lan Rutsky - daya rakyat? Wau.....
              1. -1
                Juli 7 2021
                Ngapa ora? Kekuwatan Soviet sing dipilih dening rakyat. Lan uga akeh banget wakil sing sah. Lan padha ngadeg kanggo pengawetan saka USSR, lan sing paling Jahwéh kanggo ora ngidini pemugaran saka kapitalisme.
                1. 0
                  Juli 7 2021
                  Kutipan: Essex62
                  Lan padha ngadeg kanggo pengawetan saka USSR, lan sing paling Jahwéh kanggo ora ngidini pemugaran saka kapitalisme

                  Lan ing antarane padha dibagi real estate Moscow, kayata Slavyanskaya lan Metropol......
                  Sawetara demokrat ngrusak demokrat liyane ...
                  Iku wektu kanggo ngerti yen ora ana wong kanggo njaga USSR. Kabeh wong wis entuk rasa golek dhuwit.

                  Demi Gusti, sampeyan pancen naif yen sampeyan percaya banget marang Poltits, malah ing taun 1993 ...
                  1. -1
                    Juli 7 2021
                    Sampeyan ngerti, aku ora njaluk menyang sirah Rutskoi, mesthi, nanging mesthi ora melu ing divisi saka Moscow real estate. Ya, lan akeh wakil sing aku komunikasi ing peluru lan cangkang saka pasukan kontra. Ing wayahe kaya ngono, ora ana sing ngomong utawa mikir babagan pamrih. Ing kasus apa wae, dheweke nindakake tugas minangka komunis nganti pungkasan.
                    1. 0
                      Juli 7 2021
                      Kutipan: Essex62
                      Ing kasus apa wae, dheweke nindakake tugas minangka komunis nganti pungkasan.

                      WHO?!!!!! Sing saka 16 komunis sing netepi kuwajibane nganti tekan pungkasan???!!!! Sapa sing ana ing SA, KGB, Kementerian Dalam Negeri (saka jenderal nganti pimpinan senior!!!!!) sing nindakake tugas - nyentak EBN minangka pengkhianat lan pengkhianat????? Ngangkat departemen polisi dhewe, resimen, divisi, departemen kanggo ngukum pengkhianat???
                      Sapa sing nembak awake dhewe amarga isin - dheweke ngrusak negara kasebut???
                      Saiki kabeh wong nguwuh-uwuh - "Aku sumpah setya marang USSR!" - paling ora salah siji saka chants iki netepi sumpah lan mbela Uni???!!!
                      1. -1
                        Juli 8 2021
                        Aku ora ngomong babagan komandan. Aku setuju karo iki. Tentara lan Kantor padha utang. Aku ngomong babagan aku, wong dosa, lan babagan Panglima Agung, dheweke menehi dhawuh, nanging dheweke ora nindakake.
                        Lan menyang neraka karo shooting. Aku bakal manggon lan ngenteni.
    6. -1
      Juli 5 2021
      Sampeyan ora bisa nglawan sawetara monster kanthi bantuan monsters liyane. Manuk gagak ora bakal ngetokke mripat gagak. Dheweke kabeh diolesi karo jagad sing padha ing kana. Sampah njagong ing sampah lan ngusir sampah.
      Sanalika kita terus menehi panganan marang para bandit saka Hizbullah lan Hamas, ngirim dhuwit lan senjata, nglatih para pejuang, lan nampa wong-wong mau ing Kremlin minangka kanca sing paling apik, kita ora bakal bisa ngilangi roh-roh jahat iki saka negara kita kanthi cara apa wae.
      1. 0
        Juli 5 2021
        Sampeyan ora bisa ngomong luwih apik! .. Iku paradoks, nanging akeh wong ora weruh titik sambungan kosong.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"