Lintang nuntut pangembangan perbaikan kapal ing Timur Jauh

46
Lintang nuntut pangembangan perbaikan kapal ing Timur Jauh
Foto: bkamen.info

Sawetara sejarah


Ing November 1945, Dewan Komisaris Rakyat USSR mutusake kanggo mbangun galangan kapal No. 892 ing pesisir Pasifik negara kasebut. Perancangan diwiwiti tanggal 9 Juni 1946 sawise diluncurake Ordo sing relevan saka Kamentrian USSR saka Industri Kapal.

Ekspedisi Leningrad Specialized Design Institute (GSPI) tindak menyang Primorye kanggo nemtokake panggonan kanggo konstruksi lan miwiti karya survey. Panggonan iki ana ing Teluk Bolshoy Kamen lan wilayah jejer. Bener, ternyata ora trep banget amarga ambane cilik, nanging ing babagan liya cukup cocok. Kanggo sawetara taun, karya ditindakake ing teluk kanggo ngisi lemah. Bangunan industri dibangun ing wilayah sing direklamasi saka segara. Ing podo karo, padha makarya ing deepening ngisor.




Pemandangan Teluk Bolshoi Kamen - 2000s

Ing November 1954, karyawan produksi lan organizer sing berpengalaman Stepan Ivanovich Lebedev diangkat dadi direktur pabrik anyar. Posisi wakil pabrik kanggo konstruksi ibukutha dijupuk dening Feodosy Maksimovich Rusetsky, kepala karya ing fasilitas kasebut. Lan wis tanggal 3 Desember 1954, implementasine program produksi diwiwiti, lan dina iki dianggep minangka ulang tahun resmi pabrik.

Kita miwiti kanthi ndandani prau cilik: prau, prau, schooner mburu, pukat nelayan ukuran medium. Ing pungkasan taun 50-an, pabrik wiwit ndandani kapal selam diesel-listrik lan kapal permukaan Pasifik armada. Ing taun 60-80, akeh bengkel produksi khusus lan bagean sing dilengkapi stands dibangun, sing ngidini kanggo nyetel lan nguji kabeh mekanisme kapal selam nuklir. Tanggal 12 Mei 1962, kapal selam nuklir pisanan teka ing pabrik kanggo ndandani.

Ora suwe tanduran kasebut entuk jeneng dhewe. Sajrone kunjungan kasebut, Menteri Industri Perkapalan saka USSR Boris Yevstafievich Butoma nyebat tanduran kasebut minangka bintang rising ing perbaikan kapal. Kanthi tangan sing entheng ing taun 1968, Pabrik Pembuatan Kapal Timur Jauh kanthi resmi diganti jeneng dadi Galangan Kapal Timur Jauh Zvezda (DVZ). Siji-sijine pabrik ing Timur Jauh sing duwe spesialisasi kanggo ndandani, peralatan maneh lan modernisasi kapal selam nuklir lan kapal kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir.


Deleng toko ndandani kapal ing Galangan Kapal Timur Jauh lan kapal selam nuklir sing didandani

Ing taun 1976, toko docking lan slipway No. 12 dipisahake saka toko lambung No. Ing taun sing padha, struktur teknis unik dibangun - slipway pisanan. Bangunan iki bisa kanggo nyelehake prau prau selam lan lumahing ing slipway dijamin, kang ndadekake iku bisa kanggo nindakake ndandani kabeh babak taun, preduli saka cuaca. Limang taun sabanjure, omah kapal kapindho dibangun, ukurane luwih gedhe. Botehouse nyedhiyakake sistem sing dibutuhake kanggo ndandani lan modernisasi kapal. Taun 10, nyatane, dadi tes serius pisanan babagan kesiapan teknis lan organisasi tanduran kanggo ngrampungake tugas utamane - ndandani serial kapal selam nuklir.

Ing taun 1980, dermaga ngambang Pallada sing dibangun ing Kherson dioperasikake. Ing wektu sing padha, slipway transfer lan transborder dibangun, sing bebarengan nggawe kompleks ngangkat kapal sing unik sing ngidini kapal ngangkat lan mindhah kapal kanthi bobot dermaga nganti 13500 ton.


Tampilan bengkel tanduran Timur Jauh "Zvezda" lan dermaga ngambang "Pallada"

Ing taun 1991, Valery Alexandrovich Maslakov diangkat dadi direktur pabrik DVZ. Nasib sing angel ditindakake direktur anyar - kanggo ngatur pabrik ing taun-taun sing paling angel ambruk industri, pertahanan lan ekonomi negara gedhe. Kanthi wiwitan perestroika minangka bagéan saka konversi sing terus-terusan lan kekurangan pendanaan, pabrik kasebut saya tansaya kurang saka pesenan pertahanan lan, minangka asil, wektu tundha kanggo mbayar upah wiwit. Kahanan dadi tegang nganti wates.


Skema pembongkaran kapal selam nuklir

Sajrone wektu sing angel iki, Zvezda bisa urip mung amarga terus-terusan nggoleki pesenan saka organisasi pihak katelu. Peran ageng ing kene dimainake kanthi nyatane yen ing taun 1993 Amerika Serikat lan Rusia nandatangani persetujuan kerjasama ing bidang pengurangan senjata ofensif (perjanjian START). Pabrik kasebut nampa pesenan kanggo mbuwang kapal selam strategis sing ditarik saka Angkatan Laut Rusia. Minangka bagean saka kontrak rampung, Amerika Serikat nyedhiyakake macem-macem peralatan kanggo pabrik kasebut, uga mbiayai ndandani fasilitas sing ana lan mbangun fasilitas anyar. Saiki, kompleks universal modern kanggo pembuangan kapal selam nuklir wis digawe ing Galangan Kapal Timur Jauh. Sajrone pirang-pirang taun, luwih saka 40 kapal selam nuklir wis dipateni.


Nglereni lambung kapal selam nuklir lan nyiapake kanggo pembuangan

Ing taun 90-an, akeh sampah radioaktif sing dikumpulake ing Timur Jauh Rusia, amarga operasi intensif lan pembuangan kapal selam nuklir. Diputusake kanggo nyelehake kompleks ngambang kanggo pangolahan limbah radioaktif cair ing wilayah banyu pabrik kanggo ngganti tanker khusus TNT-5, sing ana ing kondisi teknis sing rusak.


Pemanfaatan blok telung kompartemen kapal selam nuklir Armada Pasifik

Proyèk iki dibiayai déning pamaréntah Jepang. Komplek iki dileksanakake ing taun 2000. Ing taun 2003, sawijining kompleks pesisir kanggo mbongkar bahan bakar nuklir saka reaktor kapal selam nuklir dioperasikake. Ana mung sawetara komplek kuwi ing donya. Iki nyukupi kabeh syarat internasional lan Rusia ing bidang nuklir, radiasi lan keamanan lingkungan.


Komplek kanggo pangolahan limbah radioaktif cair

Ing podo karo karo karya ing dismantlement saka kapal selam nuklir lan sampah radioaktif, tanduran iki diatur maneh kanggo gawé produk sipil. Diposaken saka armada sipil dilanjutake, nggawe kapal anyar dikuasai. Nanging kegiatan utama kanggo Zvezda tetep ndandani kapal Angkatan Laut.

wektu anyar


Pangembangan produksi lenga lan gas ing Sakhalin ing pungkasan taun 90-an lan ing Yamal ing dasawarsa pungkasan wis akeh mengaruhi nasib tanduran. Tanggal 6 November 2008, perusahaan kasebut ngganti status lan dadi perusahaan gabungan, ing ngendi 100% saham dadi milik negara. JSC DVZ "Zvezda" dadi bagéan saka Pusat Timur Jauh kanggo Pembuatan Kapal lan Repair Kapal. Lan ing taun 2009, pambangunan galangan kapal anyar diwiwiti ing Teluk Bolshoy Kamen saka Primorsky Krai. Galangan kapal Timur Jauh "Zvezda" dadi basis galangan kapal anyar. Ing 2015, iki dijenengi Shipbuilding Complex Zvezda (SSK Zvezda).


Platform lepas pantai lan prau dhukungan, produk mangsa SSK Zvezda

Miturut rencana kasebut, galangan kapal bakal ngasilake kapal kanthi kapasitas gedhe, peralatan laut lan peralatan kanggo eksplorasi, produksi lan transportasi hidrokarbon. Iki minangka tanker kanthi pamindahan nganti 350 ewu ton, operator gas kanthi kapasitas nganti 250 ewu meter kubik. m, kapal kelas es, kapal khusus kanthi bobot peluncuran nganti 29 ewu ton, unsur platform lepas pantai kanggo pangembangan lapangan minyak lan gas lepas pantai Arktik. Proyèk iki ditindakake dening konsorsium Pusat Pembuatan Kapal Timur Jauh saka United Shipbuilding Corporation (DTSSS USC), JSC Rosneftegaz, PJSC NK Rosneft lan JSC Gazprombank.


Proyek konstruksi galangan kapal ditindakake kanthi rong tahap. Ing 2016, ing ngarsane V.V. Putin, sawijining blok produksi lambung lan booth lukisan dioperasikake ing situs perusahaan. Setaun sabanjure, ing September 8, 2017, Presiden Rusia melu upacara peluncuran stok outfitting abot kanthi telung jalur perakitan. Slipway dilengkapi fasilitas crane sing kuat sing diprodhuksi dening perusahaan China China Heavy Industry Corporation, kalebu crane gantry tipe Goliath kanthi kapasitas angkat ton 1200. Crane sing kuat kuwi ngidini mbangun kapal ing blok gedhe. Bebarengan karo slipway, dermaga transfer kanggo kapal medium-tonnage lan peralatan laut dileksanakake.


Pabrikan Cina liyane Suzhou Dafang Special Vehicle Co. Ltd" ​​​​dikirim ing April-Mei 2021 loro conveyor self-propelled abot kanthi kapasitas 650 ton saben, loro conveyor kanthi kapasitas 2320 ton lan siji conveyor 150 ton. Pasokan kendaraan mandhiri kanthi kapasitas mbeta kasebut menyang SSK Zvezda, bebarengan karo komisioning bengkel anyar lan direkonstruksi ing tahap pertama, bakal nambah kacepetan konstruksi.
Tahap kapindho konstruksi nyedhiyakake komisioning dermaga garing kanthi crane gantry Goliath kapindho kanthi kapasitas angkat 1200 ton lan bengkel produksi kanggo pambangunan kapal kapasitas gedhe lan peralatan lepas pantai. Konstruksi lan nglengkapi papat tanggul perlengkapan lagi ditindakake. Direncanakake komisioning bertahap saka kompleks pambangunan kapal bakal rampung ing pungkasan taun 2024.


Pilot loading saka Komplek diwenehake dening perusahaan lenga Rosneft, kang wis rampung persetujuan eksklusif karo FTSSS ing manggonke kabeh pesenan kanggo construction saka peralatan lan prau laut anyar ing fasilitas Zvezda. Kepala Rosneft, Igor Sechin, ujar manawa portofolio pesenan Zvezda karo perusahaane yaiku 14 kapal. Ing Oktober 2017, Leonid Mikhelson, kepala perusahaan produksi gas Novatek, ngandhani para wartawan manawa perusahaane wis nransfer liwat Sovcomflot menyang Zvezda dokumentasi teknis sing dibutuhake kanggo pambangunan 15 operator gas kelas Arktik kanggo Arctic LNG-2, lan ing wektu cedhak mangsa bakal ditandatangani kontrak kanggo construction saka 15 kapal.

Portofolio pesenan perusahaan SSK Zvezda saiki yaiku 50 kapal, kalebu opsi - 59 kapal, jumlah persetujuan awal luwih saka 110. Manajemen SSK Zvezda lan FTSSS aktif negosiasi karo meh kabeh pemilik kapal Federasi Rusia lan minyak gedhe. lan perusahaan gas. Ing taun 2020, kontrak ditandatangani kanggo pambangunan 19 kapal kanggo sawetara pelanggan. Kanggo Armada Pasifik Angkatan Laut Rusia, ing mangsa ngarep, direncanakake mbangun kapal perang pangkat 1 lan 2, lan rembugan babagan nganyari armada tambahan - akeh kapal pendukung armada kudu diganti. Karakteristik kapasitas pambangunan kapal SSK Zvezda bisa nggawe kapal sing sadurunge diprodhuksi ing galangan kapal mung ing bagean Eropa Rusia, sing paling akeh ilang minangka akibat saka ambruk USSR.


Kapal tanker Rusia pisanan saka jinis Aframax, Vladimir Monomakh, kanthi pamindahan 120000 DWT, diluncurake tanggal 12 Mei 2020 lan wis rampung pelayaran perdana. Nyatane, perakitan awak kapal tanker ditindakake ing SSK Zvezda. Ing wektu sing padha, bagean kargo saka prau diprodhuksi ing perusahaan dhewe, lan busur lan buritan bagean awak diprodhuksi dening partner galangan kapal Rusia, perusahaan Korea Kidul Hyundai Samho Heavy Industries, lan dikirim menyang Bolshoy. Kamen ing segara. Lokalisasi lengkap produksi kapal ing Zvezda bakal diwiwiti kanthi bertahap lan bakal njupuk paling ora 4 taun.


Kapal tanker Rusia pisanan saka jinis Aframax, Vladimir Monomakh, dibangun ing Zvezda SSC

Ing pungkasan taun 2020, kapal pasokan kelas es multifungsi proyek IBSV 10022AH Katerina Velikaya diluncurake. Ing wulan Juni 2021, galangan kapal kasebut dibangun saka kapal tanker jinis Aframax kaping 2 nganti kaping 8, kapal tanker produk pertama jinis MR, kapal tanker antar-jemput kelas Arc1 lan proyek pembawa gas kelas Arc1 "Arktik LNG-6", pambangunan dermaga ngambang proyek 1 lan nglereni logam lan pambentukan pamblokiran kanggo kapal liyane proyek kasebut ditindakake. Pakaryan wis diwiwiti ing pambangunan pemecah es nuklir proyek 7 "Pemimpin" kanthi rong reaktor nuklir kanthi kapasitas total 2 MW.

Kasil commissioning phased fasilitas tataran pisanan lan construction majeng saka tataran kapindho garing dock saka galangan kapal anyar ndadekake iku bisa kanggo ngomong kanthi yakin bab perlu kanggo nggawe kluster galangan kapal ing Bolshoy Kamen lan ing wilayah Primorsky ing umum. Kanggo nindakake iki, wis ngrancang kanggo narik kawigaten nomer akeh Enterprises - pimpinan ing industri galangan kapal, perusahaan Russian lan manca. Kaping pisanan, iki gegayutan karo wilayah kayata bahan welding, varnish lan cat. Rembugan aktif ditindakake karo Valve Holding Rusia babagan peralatan kapal. Dheweke wis nguwasani sawetara peralatan standar kanggo kapal laut. Perlu dicathet menawa prau kasebut ora digawe ing Rusia meh 30 taun, wiwit diluncurake tanker jinis Crimea ing pabrik Zaliv ing Kerch. Ing wilayah galangan kapal Zvezda, pabrik VRK Sapfir kanggo produksi baling-baling kemudi kapal dibukak.

Kanggo nyedhiyakake komplek galangan kapal Zvezda kanthi baja sing digulung kanthi format gedhe, direncanakake mbangun pabrik metalurgi anyar ing Teluk Sukhodol tetanggan. Saiki, studi kelayakan proyek wis dikembangake. Produktivitas pabrik metalurgi bakal dadi 1,5 yuta ton saben taun saka lembaran baja lan produk pipa. Kontraktor kasebut yaiku perusahaan Cina МСС International Incorporation. Ing wektu sing padha, galangan kapal Zvezda bakal ngolah 330-350 ewu ton. Produk liyane ditujokake kanggo konsumen anyar ing wilayah kasebut. Saiki kita nggoleki mitra ing galangan kapal. Panel kapal, langit-langit, jubin - kabeh iki digunakake kanggo diprodhuksi ing Primorye lan Komsomolsk-on-Amur, nanging sayangé ilang ing 90s pungkasan. Kita kudu mulihake ilang utawa entuk kompetensi anyar. Dadi, ing 2020, bengkel No. 17 kanggo produksi perabot kapal dibukak ing fasilitas Dalzavod JSC.

Tahap katelu saka construction ing Bolshoy Kamen - pangembangan ndandani kapal saka Galangan kapal Wétan Tebih



Contone, dermaga perbaikan kapal saka perusahaan Kaiser-sohne (Singapura)

Pitakonan sing adil muncul - ngendi kanggo ndandani armada kapal sing dibangun kanthi kapasitas gedhe?

Nggunakake conto pemilik tanker lan operator gas paling gedhe ing Rusia, Sovcomflot, sampeyan bisa prédhiksi permintaan kanggo ndandani kapal kapal berkapasitas gedhe ing Timur Jauh. Sovcomflot minangka peserta aktif ing proyek Sakhalin-1 lan Sakhalin-2, Arctic LNG-2 lan Yamal LNG, lan rute lalu lintas kapal Sovcomflot ngliwati Rute Laut Lor, Selat Bering, Okhotsk lan segara Jepang. Miturut laporan kanggo 2020, armada perusahaan kalebu 143 kapal kanthi total pamindahan 12,5 yuta ton, kalebu:

• tanker - 114 unit;

• operator gas - 16 unit;

• armada khusus (kalebu kapal produksi minyak lan gas) - 11 unit;

• kapal kargo garing - 2 Unit.

Umur rata-rata kapal kurang saka 12 taun. Kira-kira 2/3 saka iku prau kapasitas gedhe, kalebu 82 prau kelas es.

Portofolio perusahaan kanggo pambangunan pesenan anyar yaiku 26 kapal kanthi pamindahan udakara 2,5 yuta ton, sing 15 operator gas kelas Arc7 saka proyek Arctic LNG-2 wis dipesen saka Zvezda SSC. Ing 2020, Sovcomflot mbuwang $353 yuta kanggo ndandani lan survey teknis, dermaga lan ndandani 30 kapal lan nliti 17 kapal sing ngambang. Miturut kabijakan teknis perusahaan, docking saben kapal ditindakake saben 5 taun.

Analisis babagan kapasitas ndandani kapal Primorye sing wis ana nuduhake manawa perusahaan operasi ora bakal bisa nglayani kapal sing dibangun ing kompleks pembuatan kapal Zvezda, kalebu sing digawe kanggo Sovcomflot. Ora ana dermaga sing ditampilake ing tabel bisa nampung 50 kapal. Apa sing bisa kita ucapake babagan tanker lan operator gas kanthi pamindahan 000 DWT lan liya-liyane. Ing Timur Jauh ora ana kapasitas kaya ngono, kapasitas kasebut uga ora kasedhiya ing Murmansk (mung dermaga gedhe kanggo ndandani kapal kanthi kapasitas gedhe sing lagi dibangun). Mulane, saiki penting kanggo mikir babagan ndandani kapal sing dibangun lan nggawe dermaga kanggo ndandani. Yen ora, ndandani tanker lan operator gas sing dibangun ing SSK Zvezda bakal ditindakake ing Korea utawa Jepang, utawa ing situs ndandani kapal Eropa. Sing mung bakal seneng karo tanggane.


Ana papan kanggo mbangun dermaga ndandani. Sajrone pambangunan tahap pertama SSC Zvezda, wilayah sing penting dicuci kanggo pangembangan kabeh situs produksi ing Teluk Bolshoi Kamen. Rencana transfer lan pambangunan bengkel anyar kanggo fasilitas ndandani kapal ing Galangan Kapal Timur Jauh wis diumumake sawetara wektu kepungkur, nanging ing antarane ora ana sing nyebutake babagan pambangunan dermaga perbaikan kapal anyar.


Mulane, bakal logis kanggo nggedhekake perbaikan kapal saka Far Eastern Shipyard Zvezda lan mbangun rong dermaga perbaikan ing situs alluvial kanthi ukuran 260x60x12 m lan 330x100x14 m. Ing wektu sing padha, bakal ana papan kanggo ngembangake kapasitas produksi. Pabrik Timur Jauh lan mbangun toko ndandani anyar. Modernisasi lan peralatan sing ana (udakara 335 m) lan pambangunan tanggul perbaikan kapal anyar, dawane 360 ​​lan 130 m, bakal relevan. ndandani kapal apa wae kanthi kapasitas gedhe lan macem-macem karya tanduran.


Ngukur tambahan


Kajaba iku, perhatian kudu dibayar kanggo pangembangan intensif pembuatan kapal lan perbaikan kapal ing perusahaan liyane ing wilayah Timur Jauh. Saliyane keuntungan sing ditampa dening SSK Zvezda miturut Keputusan langsung Presiden Federasi Rusia 2018, aku ngusulake kanggo ndhukung kanthi sah lan ekonomi pangembangan usaha cilik lan menengah. Kajaba iku, proses kasebut wis diwiwiti. Kene mung sawetara warta suwene 5 taun.

Program federal "keel ing ijol-ijolan kanggo kuota" wis digawe iku bisa liwat 5 taun kanggo mbangun 8 Enterprises Processing iwak anyar ing Primorye lan lay mudhun 7 kapal anyar. Secara total, ing program iki ing Timur Jauh, direncanakake mbangun 14 pabrik iwak lan ngluncurake 29 kapal nelayan.

Ing 22 Agustus 2018, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nandatangani sawetara kontrak kanggo pasokan kapal rudal cilik (RTO) Project 22800 Karakurt minangka bagéan saka forum militer-teknis Angkatan Darat-2018. Rencana kanggo mbangun "Karakurt" ing Timur Jauh diumumake ing Mei 2018 dening Wakil Perdana Menteri (ing wektu iku - Wakil Menteri Pertahanan) Yuri Borisov. JSC "Vostochnaya Verf" bakal mbangun rong kapal, Galangan Kapal Amur - papat RTO.

PJSC "Galangan Kapal Slavyansky"


Ing September 2017, Pella Leningrad Shipyard lan PJSC Slavyansky Shipyard bakal nggawe joint venture kanggo pambangunan kapal nelayan nganti 80 meter ing Primorye. Dokumen kasebut ditandatangani dening CEO Pella Herbert Tsaturov lan Wakil Gubernur Pertama Primorye Vasily Usoltsev. Miturut publikasi, jumlah investasi ing proyek dening Pella bakal udakara 2 milyar rubel. Ing basis saka Slavyansky Shipyard, direncanakake kanggo mbangun galangan kapal kompak padha karo sing saiki makaryakke ing Otradnoye, Leningrad Region.

JSC Vostochnaya Verf


Ing taun 2021, JSC Vostochnaya Verf ngrancang nransfer rong kapal patroli tapel wates proyek 10410 Svetlyak menyang penjaga pantai FSB Rusia. Ing taun sing padha, direncanakake kanggo nyerahake kapal tanker laut cilik proyek 03182 "Mikhail Barskov" menyang Angkatan Laut Rusia lan ngluncurake tanker kapindho proyek iki "Boris Averkin". Kajaba iku, siji liyane berth ngambang bakal glethakaken mudhun kanggo Armada Pasifik taun iki, dibukak lan ditugasake. Ing babagan pambangunan kapal sipil, ing 2021 direncanakake kanggo nyerahake kapal kepiting Timur Jauh pisanan proyek 03141 Okhotsk menyang pelanggan lan ngluncurake kapal kepiting liyane. Pembuat kapal uga ngarep-arep kanggo nyelehake rong kapal longline adhedhasar proyek mancing kepiting sing khas.

JSC Shipbuilding Corporation Ak Bars nandatangani perjanjian kerjasama karo JSC Vostochnaya Verf. Persetujuan kasebut nyakup wilayah pembuatan kapal, ndandani kapal, desain, teknik lan pengecoran, uga pangembangan proyek riset lan pangembangan bareng.

JSC "Corporation for Development of the Far East" lan JSC "Vostochnaya Verf" mlebu persetujuan babagan investasi ing perusahaan galangan kapal. Dokumen kasebut ditandatangani dening Direktur Umum KRDV JSC Aslan Kanukoev lan Vostochnaya Verf JSC Oleg Sidenko. Persetujuan sing ditandatangani nyedhiyakake peralatan maneh teknis, minangka asil saka jumlah slipway bakal tambah, teknologi produksi kapal lan logistik internal perusahaan bakal ganti, lan produktivitas tenaga kerja uga bakal nambah. Kira-kira 3,1 milyar rubel bakal nandur modhal ing pangembangan produksi lan tambahan 118 proyek bakal digawe. Proyek kasebut diwiwiti ing 2020 lan bakal ditindakake nganti 2025.

Ing pungkasan taun 2021, basis teknis perusahaan pembuatan kapal Vostochnaya Verf ing Vladivostok bakal dianyari. Utamane, direncanakake kanggo ndawakake embankment lan boathouse, uga pambangunan gudang logam anyar. Miturut Oleg Sidenko, Direktur Umum perusahaan kasebut, langkah-langkah kasebut bakal nambah volume output lan jumlah kerja nganti 250 wong. Kapabilitas teknis galangan kapal saiki ngidini mbangun kapal lan prau nganti dawane 120 meter, ambane nganti 16 meter, dhuwure nganti 25 meter lan bobote peluncuran nganti 2,5 ewu ton.

Ing pungkasan taun 2019, Galangan Kapal Nakhodka entuk dermaga ngambang kanthi kapasitas angkut nganti 10 ton, saiki pabrik kasebut duwe 000 dermaga, sing bisa nambah produktivitas kapal kanthi nyata.

JSC Dalzavod ngumumake rencana kanggo mbangun utawa tuku dermaga ngambang kanthi kapasitas muat nganti 35 ton.

Tanggal 29 Juli 2020, ing Pabrik Pembuatan Kapal Amur, pambentukan proyek RTO kaping papat 22800 kanggo Armada Pasifik ditindakake. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan Federasi Rusia. Sesuai karo dhawuh saka Panglima Angkatan Laut, kapal roket kasebut dijenengi Pavlovsk. Sadurungé, ing perusahaan liyane RTOs project: Rzhev, Udomlya lan Ussuriysk. Direncanakake bakal dadi bagean saka unit kasebut sawise 2022.

Ing tanggal 5 Agustus 2020, tahap uji coba mooring Pahlawan korvet Federasi Rusia Aldar Tsydenzhapov rampung ing pangkalan pangiriman Pabrik Amur Shipbuilding.
Tanggal 16 Juni 2021, Wakil Perdana Menteri Federasi Rusia ing bidang kompleks industri militer Yuri Borisov nindakake kunjungan kerja menyang Galangan Kapal Amur.

Delegasi kasebut uga kalebu Direktur Jenderal USC Alexei Rakhmanov, Penjabat Gubernur Wilayah Khabarovsk Mikhail Degtyarev, wakil saka kementerian lan departemen regional. Program kunjungan kasebut kalebu inspeksi wilayah produksi lan penilaian status pesenan sing dibangun ing pabrik kasebut. Sajrone lokakarya ringkes sing ditindakake, masalah nggawe pesenan komersial ing NEA uga diangkat. Direktur Umum USC A. Rakhmanov njlentrehake masalah sing paling akut lan bermasalah saka konstruksi kasebut, para pihak ijol-ijolan pandangan lan usulan babagan pembiayaan konstruksi armada sipil ing NEA.

"Tugas utama sing diadhepi Galangan Kapal Amur saiki yaiku diversifikasi produksi sing cepet lan pemuatan produksi kanthi pesenan sipil",

- ngandika Yuri Borisov. Wakil ketua pamarentah uga nyathet yen, amarga implementasine rencana kanggo rekonstruksi lan pangembangan fasilitas produksi ing NPP ing kerangka Program Target Federal, tampilan toko pabrik lan situs produksi wis owah, akeh. proses produksi wis modern lan peralatan anyar wis sijine menyang operasi.

Langkah dhukungan


Perlu dipikirake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ndhukung pembangunan kapal lan ndandani kapal ing Timur Jauh:

• Pinjaman target kanggo pambangunan dermaga saka jinis lan tujuan apa wae. Saliyane ing ndhuwur, aku ngusulake supaya sah ngajak perusahaan swasta mbangun utawa tuku dermaga ngambang kanthi kapasitas 10 nganti 000 ton utawa dermaga garing nganti ukuran 25x000x200 meter.

• Diangkah silihan kanggo tuku teknologi repair kapal manca ing anané ing Rusia.

• Diangkah silihan kanggo tuku peralatan lan mekanisme ora diprodhuksi ing Rusia.

• Penyediaan pajak lan keuntungan liyane kanggo joint ventures ngembangaken teknologi lepas pantai ora kasedhiya ing Rusia.

• Program leasing kanggo tuku peralatan domestik, alat mesin, kapal tambahan, mesin lan mekanisme, peralatan crane.

• Target utang tanpa bunga kanggo akuisisi kepemilikan peralatan domestik, alat mesin, kapal tambahan, mesin lan mekanisme, peralatan crane.

• Utangan kanggo modernisasi fasilitas ndandani kapal sing wis ana liwat Industrial Development Corporation.

• Nambah pembayaran cicilan utawa ngilangi kapentingan ing silihan lan program leasing kanthi nambah produktivitas tenaga kerja ing galangan kapal utawa ndandani kapal kanthi luwih saka 30%.

• Diversifikasi - mbukak area aktivitas anyar ing perusahaan perbaikan kapal (produksi produk laut, pambangunan kapal, pangembangan fasilitas pelabuhan).

• Perusahaan manca sing dadi bagéan saka kluster pambangunan kapal lan nggawe cabang produksi ing Wilayah Primorsky dibebasake saka pajak kanggo 7-9 taun, cabang perdagangan - kanggo 5 taun (ing wilayah ing ngisor iki: mesin kapal lan otomatisasi kapal, konstruksi dredger kuat kapal lan kapal, mimpin pambangunan tembok dermaga, lan kapal khusus liyane).

• silihan Target kanggo construction fasilitas port otomatis kanggo prau kapasitas gedhe (berths saka 300 nganti 400 m kanthi ambane ing berth nganti (16) 18 m) lan nyedhiyakake crane kanthi kinerja dhuwur lan mesin lan mekanisme liyane (kacepetan rata-rata PRR ana ing tingkat 30 pelabuhan paling gedhe ing donya), entuk manfaat kanggo pasokan jalur sepur lan dalan.

Legislatively ndandani ndandani kapal wajib kapal gedhe-tonnage dibangun ing Rusia sawise 2024 (rampung saka Zvezda SSC ing kapasitas lengkap) ing yard repair kapal Rusia saka wayahe dermaga repair anyar ing Zvezda Far East Shipyard dileksanakake.

Implementasi langkah-langkah sing diusulake bakal nyukupi kabutuhan kanggo ndandani kapal ing Timur Jauh ing taun-taun sing bakal teka.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

46 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    Juli 7 2021
    Pernyataan Rakhmanov luwih kaya ngrusak lan sabotase)) kutha tertutup Komsomolsk ing Amur lan perusahaan ASZ bakal dilatih maneh kanggo pesenan sipil nalika bagean Eropa saka pabrik OSK kasil ngisi kabeh program gawe kapal militer ing wektu)) karakter sing menarik, nanging))
    Nanging, iku ing ASZ frigates 22350 bisa riveted kaya ing printer edan, lan malah luwih, karakurt lan MPK adhedhasar karakurt)) ora, Rakhmanov mbalang mati kabeh pesenan lemak kanggo St. perusahaan ora jelas lan sapa sing duwe bagean liyane ing perusahaan kasebut)) skema licik para pamilik, kaya ing Surgutneftegaz)) tulisan tangan bisa dilacak))
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
      2. Matur nuwun kanggo dhukungan! Aku ora ngerti rincian sajarah kuwi.
        Apa sampeyan ngomong, apa ana tambahan sing cukup kanggo artikel kasebut?
        1. +1
          Juli 7 2021
          Quote: Bekasov Artem Andreevich
          ana tambahan sing cukup kanggo artikel kasebut?

          Ing NEA ing dermaga garing, rong kapal selam nuklir nganggur, kanggo nyimpen dhuwit sing digunakake. Kanggo Kashalot, misale jek kontrak pembuangan wis ditandatangani, 439,6 yuta rubel bakal dialokasikan kanggo pembuangan. lan karya kudu rampung ing November 30, 2022.
          Pemotongan prau dadi logam kudu ditindakake ing wilayah pabrik, sawise blok reaktor telung kompartemen bakal ditarik menyang fasilitas panyimpenan sementara kanthi potongan luwih lanjut menyang bagean siji kompartemen, sing bakal diselehake ing fasilitas panyimpenan jangka panjang kanggo limbah radioaktif (PDKh RO) Oustrichny, ing Teluk Razboynik ing sisih kidul Primorsky Krai. Ora ana sing jelas babagan kapal selam liyane "Irbis". Yen kapal selam iki dibuwang, tanduran bakal luwih apik.
          1. Matur nuwun kanggo informasi!
      3. +1
        Juli 8 2021
        Apa sampeyan mikir dheweke uga nyeret karakurt ing dermaga transportasi kanggo rampung ing Vladivostok?))
        Aku ngomong babagan inefficiency nggunakake slipways, kacepetan construction lan perlu kanggo produksi massal ing ASZ))
        Sampeyan nulis alesan (ora sakabehe cocog karo komentar lan bantahanku) babagan topik ambane dalan lan menehi conto corvette sing ora efektif, sing, yen strategi sing luwih utawa kurang dingerteni kanggo pangembangan Angkatan Laut diadopsi, paling kamungkinan ora duwe mangsa lan bakal massively mbagekke ing wangun preferensial silihan kanggo sembarang negara loropaken ing asas saka "yen padha njupuk iku")), wiwit corvette iki nduweni watesan seaworthiness amarga iki banget bohlam, lan kanggo littoral. kapal ing banyu cethek iki minus pinunjul ing Baltik, Segara Ireng lan akeh bagéan saka Timur Jauh (Kaspia lan Segara Azov malah ora ngetang)) ana uga pitakonan bab kacepetan, kang uga kritis. kanggo kapal patroli)) kemungkinan nggayuh target mabur ing sadawane lintasan "jelas ora dingerteni" uga diragukan)) mulane, kepiting misil lapis baja iki 22380, kaya sing luwih "sadulur sing tresna tentrem" "22160 dibangun kanthi kondisi" Gusti Allah. dilarang ketemu ing kahanan pertempuran nyata karo mungsuh sing kurang luwih padha ")))
        Dadi penghinaan lan keluhan sampeyan, lan luwih akeh panjelasan, wis liwat kasir, kaya sing dikandhakake))
    2. -1
      Juli 7 2021
      Sing paling penting yaiku kerja lan dhuwit
  2. 0
    Juli 7 2021
    Iki wajar, amarga sampeyan ngasilake produk, kudu ana layanan kanggo ndandani lan mbuwang. Sapa, yen ora pabrikan, ngerti kabeh nuansa desain kapal?
  3. +3
    Juli 7 2021
    Panel laut, langit-langit, lantai

    Cut ing kupinge wong laut.
    1. Sampeyan checkers, utawa lunga!? Ing topik, nulis apa wae?
      1. +3
        Juli 7 2021
        Quote: Bekasov Artem Andreevich
        Ing topik, nulis apa wae?

        Aku bakal nulis, nyoba, padha ngandika topik ora dikarepake, lan kesalahan gramatikal.
        Wis, dudu aku.
        1. Kanggo saben dhewe, kene sing bisa apa. Dadi aku mikir kanggo mbenerake kesalahane lan kosakata dadi lan ngirim artikel iki menyang Morskoy Vestnik lan menyang situs web Sudostroenie.ru.
          1. +1
            Juli 7 2021
            Quote: Bekasov Artem Andreevich
            Dadi aku mikir kanggo mbenerake kesalahane lan kosakata dadi lan ngirim artikel iki menyang Morskoy Vestnik lan menyang situs web Sudostroenie.ru.

            Iki minangka keputusan sing cerdas, sampeyan duwe potensi.
          2. +1
            Juli 8 2021
            Quote: Bekasov Artem Andreevich
            Kanggo dhewe-dhewe

            Artem muni kaya Nyuvasyuki. dibuwang rosy. ora GPT utawa personel utawa armada ing gendéra tansaya, sing Sovcomflot sing PMP ... reruntuhan saka PSRZ ... Sukhodol Kamen desa wingi .... artikel kuwi - teka kanggo kita, kita duwe. sekelompok rencana ... artikel kanthi analisis kritis babagan apa sing kedadeyan ing urip nyata bakal luwih akeh
            1. Kitty, yen sampeyan saka Primorye, banjur terangake apa sing kedadeyan. Mung karo kasunyatan, conto tartamtu lan foto.
              1. +2
                Juli 8 2021
                yen cendhak, banjur w-pa. saka Astafiev menyang pelabuhan iwak, bledug batu bara diuntal ing Nakhodka tinimbang loro raksasa sing rusak saka NSRZ PSRZ, ana 20 ewu buruh sing kerja keras lan 5 pelabuhan minyak-iwak-trade-wadah ing Wrangel tinimbang 24-7, siji shift saka dockers. Nakhodka dhewe nyusut saka 220 ewu dadi 160 ewu lan kabeh kanca sekelas mapan saka Krasnodar menyang St. t dadi vakum kanggo loro, ora ketompo carane Vova muter geopolitik yen pungkasan kanggo buyar, sampeyan ora bakal bantuan karo vasyuks sembarang. Ya, butuh nesu - dheweke ngrusak kekuwatan kasebut
      2. +3
        Juli 7 2021
        Penulis sing dihormati, sampeyan nulis artikel sing apik babagan nggawe kapal / ndandani kapal Timur Jauh. Matur nuwun!
        Nanging kanggo komentar babagan ora akurat sing ngganggu lan babagan kawruh sing ora cukup babagan subyek laut, siji ora kudu ruffle, nanging njupuk cathetan lan mbenerake. Kepiye bisnis sampeyan.
        1. Aku setuju, aku ora mbantah. Sayange situs kasebut ora bisa didandani, sawise publikasi kadhangkala cacat metu.
          1. +3
            Juli 7 2021
            Quote: Bekasov Artem Andreevich
            Aku setuju, aku ora mbantah. Sayange situs kasebut ora bisa didandani, sawise publikasi kadhangkala cacat metu.

            Ngerti. Aku uga. Saperangan artikel sing diterbitake bakal rampung maneh. eseman Pancen, ing proses nulis, sampeyan ngowahi lan nyaring kaping pirang-pirang, ngirim kanggo dicithak, misale jek pilihan sing apik banget - lan esuk sampeyan pengin nggawe maneh kabeh! ngguyu

            Muga-muga sampeyan sukses lan sukses, aja cepet-cepet njupuk, simpen apa sing wis ditulis sawetara dina.
            1. Sinau, matur nuwun!
  4. Quote: Anchor
    Nanging, ana ing ASZ sing frigates 22350 bisa riveted kaya ing printer edan, lan malah luwih, karakurt lan MPK adhedhasar karakurt)) ora, Rakhmanov mbalang mati kabeh pesenan lemak kanggo St.

    Ora ana kemungkinan teknis ing NEA kanggo mbangun kapal luwih saka 120 m! Corvettes maksimum. Tanduran kasebut kudu dimodernisasi banget, kalebu kolam renang njero ruangan. Dadi Rakhmanov ora ana hubungane!
    1. +4
      Juli 7 2021
      - Apa sampeyan mikir situs iki ngapusi?) Dheweke nulis babagan 150 meter

      - modernisasi serius dibutuhake ... Dana dialokasikan kanggo ngrampungake lan restrukturisasi ing galangan kapal lor lan perusahaan liyane ing St. Petersburg, lan ASZ sing padha kudu dimodernisasi, "nanging sampeyan terus, swasana ati apik lan kabeh kanggo sampeyan"))) konstruksi sakteruse ing Komsomolsk bakal luwih murah) nanging sing butuh luwih murah yen penting kanggo nguwasani jumlah sing tepat kanggo wong sing bener))

      - Rakhmanov ora ana hubungane))) lagu lawas babagan perkara utama)) tsar apik - boyars ala, Cherchesov jenius - pemain bal-balan kanthi sikil bengkok, Rakhmanov minangka kepala perusahaan, nanging dheweke ora ana hubungane karo karya sing kebanjiran)) pemain sing ora apik sing kudu disalahake)) ngganggu manajer sing efektif))) lucu umume)
      1. Ing rong taun pungkasan, pimpinan pangkat paling dhuwur wis kerep ngunjungi NEA (Borisov Yu.I., Wakil Perdana Menteri, kepala Kementerian Perindustrian lan Perdagangan DV Manturov lan sawetara liyane, ora kanggo sebutno wakil USC). Ana dhiskusi babagan modernisasi NEA, ing ngendi 150 m sing padha bakal ana. Ruang lingkup rekonstruksi durung diumumake. Ing St. Petersburg, rekonstruksi apa wae bakal larang, mesthine. Nanging, wis ana pusat galangan kapal sing kuat, lan ASZ mung minangka pabrik serial, uga ing kali !!! Miturut cara, aku bakal ngumumake artikel anyar babagan dermaga garing ing St.
        Kanggo "manajer efektif" lan luwih apik utawa luwih elek, aku ora menehi komentar babagan prinsip. We bisa karo sing kita. Ora kita sing mutusake ing kene, lan saka dhuwur kita ukuran masalah lan solusi ora katon.
        1. +1
          Juli 8 2021
          Kasunyatane yaiku kapabilitas teknis sing dituduhake (saham 150 m ing ASZ) dituduhake ing situs web resmi USC.
          Saka tembung sampeyan dhewe, nyatane ora ana kesempatan sing kaya ngono.
          Pitakonan muncul, sapa sing kudu dipercaya, sampeyan utawa situs web resmi perusahaan negara?))
          Lan yen sampeyan njupuk tembung sampeyan, ternyata osc dikontrol dening sawetara wong acak sing, kanthi persetujuan sadurunge, kanthi sengaja nyelehake informasi palsu ing situs web resmi perusahaan negara kanggo entuk keuntungan sing ora sah))
          Sampeyan bisa uga katon minangka whim sing ora pati penting ing semangat "sampeyan mriksa utawa pindhah", nanging saka sudut pandang KUHP, kegiatan kasebut nduweni kualifikasi minangka penipuan) lan diwenehi manawa sumber keuntungan sing ora sah iki yaiku anggaran negara. lan tatanan pertahanan negara, lan intrik langsung ana hubungane karo pertahanan negara)
          Iki wis masalah serius bisa tuwuh)
          Lan nggawe kanggo klompok wong iki uga launderer lepas pantai pribadi ing wangun Thors luwih elek tinimbang kejahatan, kaya aku)) kaya mbuwang rubah menyang kandang pitik)
          Lan kasunyatan manawa modernisasi tanduran kasebut diawasi dening Wakil Perdana Menteri lan Menteri mung negesake manawa kepala perusahaan mung bisa "master dana anggaran" lan ora bisa njamin bathi produksi, lan modernisasi sing direncanakake. pangujan pas wektune pesenan pertahanan)) amarga construction saka corvette ing 7 taun , kang wektu construction nyata ora luwih saka setahun lan setengah, iki wis pitakonan kanggo panitia investigasi)) liwat iki 7 taun, ana wis wis nggunakake slipways sing ora efisien, lan wiwit saka konstruksi sasi 19 sing kondisional, pengayaan bank pemberi utang lan kenaikan biaya kapal kanthi 25-40% minangka asil mung kanggo akun kredit)) dana gaji, sing disebar ing 7 taun sing padha tinimbang ngunggahake upah buruh lan ngrangsang efisiensi tenaga kerja))
          Lan sampeyan isih bakal mbantah manawa "Rakhmanov ora ana hubungane"?)))
  5. +1
    Juli 7 2021
    Many thanks kanggo penulis kanggo jangkoan rinci construction lan modernisasi saka SSC.
    1. Apa sampeyan mikir manawa menehi katrangan luwih lengkap babagan Zvezda SSC kanthi periodik adhedhasar data kasebut? Padha nganyari saben waktu.
      1. +1
        Juli 8 2021
        Aku iki ndadekake pangertèn, lan perlu. Akeh sing kasengsem ing karya ing Zvezda.
        Matur nuwun kanggo artikel.
        1. Aku bakal nyoba kanggo nyelehake jangkoan saka construction saka Zvezda SSC ing stream. Aku bakal ngirim laporan nalika laporan lan kabar saka galangan kapal teka.
          1. 0
            Juli 8 2021
            Yen sampeyan bisa menehi informasi babagan pangembangan SSC lan perusahaan galangan kapal liyane lan industri sing gegandhengan, iki bakal dadi bahan sing apik banget. Given kasedhiyan informasi, iku uga menarik kanggo netepke owah-owahan lan modernisasi saka bandar Russian (kalebu NSR).
            1. Ana materi ing SSK, luwih gampang nggarap wong-wong mau tinimbang karo liyane - dheweke duwe layanan PR sing apik banget. Aku bakal nyoba kanggo periodik please nonton VO. Ing subkontraktor lan galangan kapal USC liyane, utamane ing ngendi ora ana informasi utawa informasi saka Ordo Pertahanan Negara, mung kudu nggunakake bahan sing kasedhiya. Iku luwih angel kanggo subkontraktor, Aku ora dig dadi rumiyin + ana sethitik informasi lan rampung ing topik situs. Ana statistik ing pelabuhan Rusia, ana warta cilik lan bahan fotografi, nanging iki dudu subyek VO, aku bakal takon - yen padha menehi ijin kanggo publikasi, aku bakal nyoba nggawe review.
          2. 0
            Juli 8 2021
            Apa sampeyan uga bakal ngirim video kanthi komunikasi para pekerja keras lan pimpinan sing ngunjungi? Bener, komunikasi karo wong-wong sing mbangun kabeh keajaiban Korea-Rusia iki ..... Lan ing kahanan apa ....
  6. 0
    Juli 7 2021
    luwih apik kanggo ngupayakake opsi modernisasi TARK Admiral Lazarev ing SSK Zvezda
    nuwun sewu, dheweke bakal ngethok
    1. Banget larang lan mung ing Sevmash. Dheweke wis umur 40 taun, 5-10 taun modernisasi, lan suwene dheweke bakal ngawula? Malah ing paling apik, 10-15 taun, banjur scrapped. Mbuang dhuwit.
      Deleng masalah sing luwih wiyar, kompleks pambangunan kapal sing kuat wis muncul ing Timur Jauh, lan ing taun 2024 ora ana watesan babagan pambangunan kapal perang laut lan DMZ. Dheweke bakal njupuk kapal tanker lan operator gas, dheweke bakal njupuk kapal perang lan bisa uga kapal induk (sing dadi pitakonan yaiku parkir ing endi supaya ora mati ing 10 taun). Nanging nganyari maneh massive saka Armada Pasifik mung bisa liwat nganyari maneh skala gedhe saka kabeh pangkalan armada. Ana sawetara pikirane ing topik iki, nanging aku ora pakar lan aku ora siap kanggo swara (konsultasi saka morons militèr karo Armada Pasifik dibutuhake).
      1. +1
        Juli 7 2021
        padha pengin IPC adhedhasar Karakurt RTOs, lan seri luwih saka corvettes 20380, 20385, frigates 22350, minesweepers Alexandrite - iki jinis basis
        1. Ora ana frigates 22350, kok - maca Correspondence ndhuwur.
          Ora ana penyapu ranjau Alexandrite - teknologi kasebut beda banget, ing kono awak ora digodhog saka baja, nanging diwutahake saka plastik.
          1. 0
            Juli 7 2021
            apa bedane .... dhasar armada bakal kaya ing ngisor iki - ndeleng kabeh sing kadhaptar ing ndhuwur
  7. -6
    Juli 7 2021
    Ya, galangan kapal ora bisa nggawe 5 potongan Project 1144 Orlans kanggo keajaiban kasebut?!?!?
    Sawise kabeh, kabeh tanker lan operator gas iki kudu dilindhungi! Kanggo 3-5 warga sipil - siji cruiser lan antrian ora obah akeh lan keamanan negara bakal nambah.
    1. Ora langsung, nanging liwat wektu, bisa uga. Kajaba iku, SSK Zvezda wis entuk lisensi kanggo nggarap pembangkit listrik tenaga nuklir kanggo pambangunan pemecah es Lider. Pitakonan mung apa bakal dibutuhake ing formulir iki?! Kayane karo komputer, biyen ngenggoni kamar utawa lantai, nanging saiki ukurane kaya laptop utawa smartphone. Aku desainer kita bakal teka karo sing anyar, sing utama yaiku nindakake tanpa "unparalleled" lan "paling gedhe ing donya." Prasaja, dipercaya lan ing jumlah sing dibutuhake kanggo keamanan 100% negara. Supaya "mitra" ora duwe pikiran kanggo ndeleng arah kita.
  8. 0
    Juli 8 2021
    Kanggo ngembangake perbaikan kapal, kudu. A saperangan saka "enclaves" karo peralatan saka 80s, dianakaké dening urutan pertahanan negara, ora repair kapal. Ngomong karo "nelayan", "pedagang" sing ngadeg kanggo ndandani kapal. Norwegia. Kenari. Korea. Lan saiki Türkiye. Technologists mbukak sawise gandheng, padha takon pitakonan carane lan karo apa gandheng bakal masak, Apa kanggo berkembang banjur? lan sing paling penting dening sapa? . Apa sampeyan mikir yen spesialis saka "minyak lan gas" bakal pindhah menyang militer? Galangan kapal dibangun kanggo mbangun kapal lan ora kanggo ndandani, NOVATEK mbangun dhewe (pemegang saham) lan ora kanggo Federasi Rusia.
    1. Mung ing 80s, ana ndandani kapal, sanadyan unsightly, nanging dhewe. Ketoke sampeyan ana ing subyek, supaya nulis babagan iki, ing wektu sing padha menehi tembung "nelayan" lan "pedagang" karo kasunyatan ngendi lan sing lagi didandani. Ora jelas kenapa sampeyan nambahake Norwegia lan Turki yen babagan Timur Jauh?! Galangan kapal kasebut kalebu USC (SSK Zvezda kanthi 80%, DVZ kanthi 100%), lan sapa maneh kajaba USC sing mbangun kapal perang ing Rusia ?! Nanging, salah sawijining wong Tionghoa sing wicaksana ujar - "Ora masalah warna kucing kasebut. . Ingkang utama yaiku dheweke nyekel tikus ing omahmu!" Ing terjemahan gratis khusus kanggo sampeyan - yen galangan kapal nggawe kapal komersial kanthi kapasitas gedhe nggunakake teknologi perakitan blok gedhe modern, mula bisa nggawe kapal perang apa wae, kapan wae. ana prentah pertahanan negara, amarga iku duweke kita lan tanah kita, ora bakal bisa digunakake kaya karo Mistrals - padha dibangun kanggo sampeyan, mbayar, nanging ora bakal menehi, amarga sampeyan ana ing sanksi.
  9. -1
    Juli 9 2021
    Quote: Bekasov Artem Andreevich
    Mung ing 80s, ana ndandani kapal, sanadyan unsightly, nanging dhewe. Ketoke sampeyan ana ing subyek, supaya nulis babagan iki, ing wektu sing padha menehi tembung "nelayan" lan "pedagang" karo kasunyatan ngendi lan sing lagi didandani.

    Argumentasi sing apik, nanging nambah babagan taun 90an lan 2000an? Aku pengin ndeleng kabeh alas, lan ora mung siji wit, menehi tembung "nelayan", nanging kenapa? skor ing scoreboard, lan carane akeh sudhut kita wis diwenehi supaya wakil ngandika. Maca paling sethithik bab tugas kanggo mlebu kapal kita menyang pelabuhan kita, ana akeh tembung lan kabeh ayu. Ya, lan mbandhingake lalu lintas maritim, ora masalah nemokake ing Internet.
    Quote: Bekasov Artem Andreevich
    Ora jelas kenapa sampeyan nambahake Norwegia lan Turki yen babagan Timur Jauh?!

    Repair kapal = industri. Lan yen ing Murmansk kapal repair buruh mabur lan pindhah menyang Norwegia kanggo ndandani kapal WITH OUR tangan, banjur aku banget mangu-mangu yen repair kapal Wétan Tebih, diubengi dening macan Asia, blooms lan mambu. Daewoo, Samsung, Mitsubishi, sampeyan takon tukang reparasi kapal sampeyan, dheweke bakal ngandhani. Punika braids kuwi karo pigtails lan busur.
    Quote: Bekasov Artem Andreevich
    Nanging, siji wong Tionghoa sing wicaksana ujar - "Ora masalah apa warna kucing. Sing utama yaiku nyekel tikus ing omahmu!" Ing terjemahan gratis utamane kanggo sampeyan - yen galangan kapal mbangun prau komersial kanthi kapasitas gedhe nggunakake teknologi perakitan blok gedhe modern, bisa miwiti mbangun kapal perang apa wae nalika ana perintah pertahanan negara.

    Ana kontrak dijadwalake 8 taun sadurunge, OK. 8 taun wis liwati, apa sampeyan mikir serius manawa perusahaan galangan kapal komersial bakal ngubungi penghancur militer sing duwe sanksi, utawa aku ora bisa? Iki losses, my dear. Lan kanggo drive menyang dermaga construction kanggo ndandani, sing bakal menehi dhuwit sing akeh? . Konstruksi tansah luwih "panas" tinimbang ndandani.
    Umumé, kaya aku ngerti, apa sampeyan duwe ndandani kapal kanggo tembung abang ing judhul artikel? Aku mbaleni ora ana sing dikarepake, ora ana industri kasebut ing Federasi Rusia. Kita mung ngumpulake gawe kapal dicokot dening dicokot, lan iku ora kasunyatan sing bakal menehi. Lan sampeyan wis didandani minangka swallow.
    1. 0
      Juli 9 2021
      Kutipan saka Slippery
      Aku mamang tenan

      lan apa sing kudu dilakoni? penulis embellished kene - kang bakal teka ing kanggo Muscovites ... Aku malah ora bisa mbayangno mulihake PSRZ saiki - sandi slip 4 floating docks loro gptu 7 workshop (ing pengecoran bushing ing lily utama 90 cm kanggo dhasar ngambang - iki ora recondite nozzles ing NSRP saiki kanggo SRTM ing dhengkul). lik sweeps yard karo turner saka kategori 6 - kabeh wis mati.
      lan iku ora babagan drydock kanggo atusan ewu - nanging ora ana layanan lan rega atraktif
  10. 0
    Juli 9 2021
    Kutipan: Kisa
    lan apa sing kudu dilakoni? penulis embellished kene - kang bakal teka ing kanggo Muscovites ... Aku malah ora bisa mbayangno mulihake PSRZ saiki - sandi slip 4 floating docks loro gptu 7 workshop (ing pengecoran bushing ing lily utama 90 cm kanggo dhasar ngambang - iki ora recondite nozzles ing NSRP saiki kanggo SRTM ing dhengkul). lik sweeps yard karo turner saka kategori 6 - kabeh wis mati.
    lan iku ora babagan drydock kanggo atusan ewu - nanging ora ana layanan lan rega atraktif

    Kitty sampeyan emosi banget hi Dock kita wis klelep ing kene. We mecah untu. Lha wong ora ngerti.
    Ing sumber iki, lan liya-liyane, ana tren kanggo ngetik "Nanging kita duwe Paman Vasya ing pabrik kita, apa sing dikarepake lan carane sampeyan pengin nggawe tyuya" Mung nalika Pakdhe Vasya takon, apa UAZ bakal ndandani? ya wis! lan bakal dipercaya wong kanggo ndandani SUV modern? mripat mlaku-mlaku ... nanging Pakdhe Vasya bakal njupuk? (sing lawas ora, bakal nggabung apik). Lan kapal, miturut tag rega, ora nada Merc. Dadi kita gumunggung babagan tingkat 80-an, ing Argentina colokan tembaga "Pakdhe Vasya" dibukak kanthi tumit lan kita nyeret tombol, kita dudu teh ireng. (karo gumunggung swarane).
  11. -1
    Juli 10 2021
    Kabeh kaya biasane ... Minyak lan gas. Ditambah "substitusi impor" saka China / Korea Selatan. Ora anyar... =)
  12. -1
    Juli 10 2021
    Kutipan saka: Maximillian von Adelheid
    Kabeh kaya biasane ... Minyak lan gas. Ditambah "substitusi impor" saka China / Korea Selatan. Ora anyar... =)
    jawaban
    Kutipan
    Keluhan

    Sapa sing bisa mudhun kanggo lenga, lan liyane saka negara ora diwajibake .... Panjaluk penulis, nu nu ... dhuwit kudu nandur modal ing Timur Jauh.
    Lan marga saka masalah, kita ing Murik jejere Skandinavia, urip larang ing kono lan kita dudu Ethiopian teh, iku kauntungan, wong Asia teka kita bokong.
  13. Kutipan saka Slippery
    banjur lenggah lenga, lan negara ora wajib kanggo liyane .... Panjaluk penulis, nu nu ... dhuwit kudu nandur modal ing Timur Jauh.
    Lan marga saka masalah, kita ing Murik jejere Skandinavia, urip larang ing kono lan kita dudu Ethiopian teh, iku kauntungan, wong Asia teka kita bokong.

    Kutipan: Kisa
    lan apa sing kudu dilakoni? penulis embellished kene - kang bakal teka ing kanggo Muscovites ... Aku malah ora bisa mbayangno mulihake PSRZ saiki - sandi slip 4 floating docks loro gptu 7 workshop (ing pengecoran bushing ing lily utama 90 cm kanggo dhasar ngambang - iki ora recondite nozzles ing NSRP saiki kanggo SRTM ing dhengkul). lik sweeps yard karo turner saka kategori 6 - kabeh wis mati.
    lan iku ora babagan drydock kanggo atusan ewu - nanging ora ana layanan lan rega atraktif

    "Kabeh-baling-baling" saka Murmansk - Mungkin wis cukup whining! Tindakake dhewe supaya asile ana tandha "+"! Lan carane PD-50 tenggelam, dudu kita, kabeh! Kita mung ngadeg jejere lan saiki kita mecah untu. Apa sampeyan ora ngerti manawa umur layanan PD sing diumumake ora luwih saka 50 taun, nanging nyatane tanpa pangopènan normal, setengah ?! Dheweke bakal nyilem kapan wae tanpa didandani. Lan sembarang dermaga garing bakal nganggur nganti 100 taun tanpa rekonstruksi global (dermaga Kronstadt lan Sevastopol minangka bukti). Lan sampeyan duwe loro dermaga garing lan 7 PD kanggo kabeh Murmansk suwene 50 taun kepungkur - iki kanggo kabeh Armada Utara, MMP lan Atomflot! Liwat batu bara lan lenga lan gas, aliran awis kanggo rekonstruksi lan pangembangan nggawe rasa ora puas. Maneh Muskva kudu disalahake kanggo kabeh! Kasunyatan manawa wiwit taun 90-an ing pambangunan kapal lan perbaikan kapal, kita kabeh ngerti F lengkap, umume nggumunake yen kita slamet (aku bubar nulis artikel babagan topik iki, maca babagan alasan kanggo kabeh iki: https://topwar.ru/183828 -kak-i-kuda -pojdem-tovarischi.html ). Lan babagan artikel saiki, ing pungkasan aku menehi proposal - carane metu saka F iki, sing bisa - sampeyan bakal ngrumusake luwih apik, aku bakal ngucapke matur nuwun kanggo sampeyan!
    Saiki Nakhodka (lan ora mung) iku PSRZ lan NSRZ ing F padha, mbokmenawa maneh aku nyalahke, lan ora ambruk saka negara lan industri! Iku bab galangan kapal tartamtu, sajarah nggawe lan pembangunan (kalebu ing 90s) lan carane kabeh diganti karo rawuh dhuwit amba lan tampilan negara ing mbuwang. Mesen ing Korea Selatan mesthi luwih nyenengake, uga didandani, mesthi ana topik njupuk% dhewe ing kanthong sampeyan. Lan karo kita bakal kaya - abu-abu lan kusam. Dadi ora, kanthi creak gedhe, nanging kahanan wiwit owah, utawa ora katon saka panggonan sampeyan?! Ora tau ana galangan kapal kaya SSK Zvezda ing Timur Jauh, nanging saiki wis ana lan ngluncurake kapal kanthi kapasitas gedhe (sing durung ditindakake ing negara kasebut sajrone 30 taun kepungkur - tanker rekaman kaya Mikhail Ulyanov 70 DWT ing Baltik ing 000), yaiku, kekuwatan meksa minyak lan gas kanggo mbuwang dhuwit ing kene lan ora ing Korea. Skeptisisme bisa dingerteni, ing kene Maskva nggambar gambar sing apik maneh, nanging kabeh ala karo kita lan kabeh wis ilang. Saka iki sampeyan duwe kesimpulan - dermaga garing sing dituduhake ing artikel kasebut ora dibutuhake, kita bakal njagong apa-apa ?! Lan maneh, sampeyan maca kanthi ora sengaja - Aku ngusulake ora mung kanggo mbangun kene, nanging uga kanggo ndandani kene. Lan akeh langkah dhukungan liyane, kalebu. kanggo ndhukung perusahaan kayata PSRZ lan NSRZ. Supaya dhuwit tetep ana ing kene lan sampeyan duwe luwih akeh proyek lan kerja ing ndandani kapal ing Nakhodka!
    1. 0
      Juli 18 2021
      wow....pemikiran kritis kuwi luwih cedhak karo kasunyatan, nanging artikel kasebut tiba ing ngisor ora ana resonansi diskusi babagan carane sampeyan ngirim materi kasebut ... apa sing kudu ditindakake lan xs .... centhang saka kene.. .. sampeyan duwe bahan lan diskusi anyar sing migunani

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"