Kamentrian Luar Negeri Rusia: Inggris bisa "nglebokake irung" ing Segara Ireng

81

Saben provokator kudu ngerti manawa tumindake bisa duwe akibat kanggo dheweke. Lan yen dheweke ora ngerti iki, mula dheweke kudu nerangake kanthi cara sing bisa diakses. Mulane, Inggris kudu ngerti yen luwih becik nolak provokasi, yen ora, bisa uga "ing irung" ing Segara Ireng.

Komentar iki digawe nalika wawancara karo majalah "urip internasional» Wakil Menteri Luar Negeri Federasi Rusia Sergey Ryabkov babagan kedadeyan karo Defender Defender Angkatan Laut Inggris, sing nglanggar tapel wates negara Rusia cedhak pesisir Crimean.



Diplomat kasebut nyathet yen amarga provokasi kasebut, kemungkinan nyebabake konflik mundhak. Kajaba iku, kanthi tumindak kasebut, perusak nyebabake karusakan ing pertahanan pesisir semenanjung Krimea.

Segara Ireng dudu papan sing diidini game kasebut.

- ngandika Ryabkov.

Wakil menteri ujar manawa petualang sing ngatur provokasi bakal nampa penolakan sing cocog. Dheweke nyalahake Amerika Serikat lan Inggris amarga ana ing pinggir panguwasa Kyiv lan nyenengi dheweke sanajan ana risiko konflik bersenjata.


Kahanan ing Segara Ireng mundhak sawise kapal perang Angkatan Laut Inggris nyabrang tapel wates Federasi Rusia tanggal 23 Juni lan mlebu ing jero wilayah perairan Rusia sajrone telung kilometer. Sawise pengawal militer lan tapel wates kita mbukak peringatan, penyusup bali menyang perairan netral.
  • https://www.facebook.com/MIDRussia, https://securityconference.org/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

81 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -6
    Juli 6 2021
    Apa Defectender wis mbuwang metu saka wilayah banyu? Nanging ora bakal superfluous kanggo klik ing Anglo-Bulldog, mesthi.
    1. + 17
      Juli 6 2021
      sampeyan kudu klik ing anglobuldog

      Iku luwih efektif kanggo ngeklik dheweke mung kanthi meksa jinis elit kita kanggo mbatalake rampokan saka Londinium .. Senajan iki mesthi saka kategori fantasi ..
      1. + 26
        Juli 6 2021
        Kutipan saka paul3390
        Senajan iki mesthi saka kategori fantasi ..

        Yen mung amarga dhuwit wis ora bali. Ing mratelakake panemume, kanggo kick metu "elit" ana tanpa hak bali, lan banjur bakal dadi luwih gampang kanggo Rusia manggon.
        1. -8
          Juli 6 2021
          Kutipan: Vladimir_2U
          Rusia bakal luwih gampang urip

          Bakal yen diplomat saka tingkat kaya Ryabkov mungkasi mbingungake hubungan sebab-akibat
          nyenyamah AS lan Inggris amarga ana ing pinggir panguwasa Kyiv lan nyenengi ...
          1. 0
            Juli 6 2021
            Lan kenapa langsung ing irung, banjur?
            Stern lan sisih uga target apik.
        2. +3
          Juli 7 2021
          Sampeyan uga bisa ngilangi sambungan udara karo Lonndun lan nutup langit kanggo penerbangan sipil Inggris
      2. +9
        Juli 6 2021
        Cukup akeh wong sing ndhelikake barang-barang sing dicolong ing Rusia, sing saiki kaya oposisi, kenapa wong-wong sing dicukur cilik ora bakal ngusir? Shoigu ora duwe anak, kaya Putin, liyane, ujare presiden. kabeh, bali sadurunge kasep. hi
        1. -5
          Juli 6 2021
          Kutipan saka: VORON538
          Shoigu ora duwe anak ing kana,

          Lan ora bakal?
          1. +4
            Juli 7 2021
            Kutipan saka BecmepH
            Lan ora bakal?

            ora bakal. Putri Kuzhugetych kerja ing Rusia.
            1. -4
              Juli 7 2021
              Kutipan saka isv000
              Kutipan saka BecmepH
              Lan ora bakal?

              ora bakal. Putri Kuzhugetych kerja ing Rusia.

              Apa sebabe manteb ing ati? Aku bakal ngguyu nganti mati dening eccentrics sing sijine "minuses.")))) Sampeyan bakal sumpah dening ibu sing putri Shoigu ora bakal manggon ing luar negeri?))) Aku nunggu minuses karo sumpah. Lan ora, dadi aja ngadili minus ...
              Lan sampeyan, dear
              isv000
              sumpah? ))
              Aku ngerti, aku ngerti, sampeyan bakal mulai njerit saiki, ujar sapa sampeyan)) Nanging, wong sing dikasihi, sampeyan kudu mangsuli pasar. Nyuwun pangapunten kanggo jargon, nanging ing kene paling ngerti.
              1. +1
                Juli 7 2021
                Kutipan saka BecmepH
                Nanging, dear, iku perlu kanggo njawab kanggo pasar

                Ing mburi pasar, goleki panjaluk sing ngomong. Ing kene, ora ana sing bakal nggunakake sampeyan kanggo kasunyatan sing jargon lan konsep. Luwih becik ngomongake putramu - dheweke dadi tentara kita?!
                1. -2
                  Juli 8 2021
                  Kutipan saka isv000
                  Luwih becik ngomongake putramu - dheweke dadi tentara kita?!

                  Aku pensiun militer, lan anakku dadi kapten. Apa menehi sampeyan?))). Kaya bocah, tembung sing bener.)))
                  Uga nawakake kanggo ngukur dhewe.
                  Ing mburi pasar, goleki panjaluk sing ngomong.
                  nggih. Apa sampeyan bakal mangsuli tembung sampeyan? Utawa padha mung blur out ...
                  Kanthi gati
                  Putri Kuzhugetych kerja ing Rusia.
                  Deleng cara kerjane)))
                  Nalika pengaruh Shoigu saya tambah, bakat wirausaha saka sedulure: bisnis kulawarga diwiwiti kanthi kontrak negara kanggo Kamentrian Situasi Darurat lan investasi konservatif ing real estate, lan saiki iki minangka perusahaan kanthi total pendapatan sekitar 3 milyar rubel kanggo 2020. . Beban utama miliaran kasebut ana ing pundhak wanita: putri bungsu saka menteri sing umure 30 taun, Ksenia Shoigu, kanca para atlit, blogger lan musisi, dadi mitra sing paling dikarepake kanggo pejabat lan miliarder saka negara kasebut. dhaftar Forbes. Kita nyritakake kepiye kulawarga Shoigu ngatur bisnis multi-milyar dolar kanthi bantuan anggaran Rusia lan sambungan menteri. Apa sing anyar sampeyan bakal sinau saka penyelidikan kita: Perusahaan Ksenia Shoigu karo bantuan saka kanca Presiden Gennady Timchenko entuk 2,1 milyar rubel ing proyek konstruksi pemerintah sajrone telung taun; pengusaha Dmitry Bosov dipasrahake menyang kulawarga Shoigu, pelabuhan Rute Laut Lor, sing direncanakake kanggo ngekspor batu bara saka celengan Arktik; Ketua Dewan Sibur Dmitry Konov, struktur VTB lan pemegang saham utama Lukoil Vagit Alekperov dipasrahake dana sing dikelola Xenia kanggo nandur modal milyaran ing teknologi dhuwur; Ksenia kepincut mantu saka kepala Garda Nasional menyang proyek pangembangan Kronstadt sing regane 58 milyar rubel; organisasi patriotik sing dikelola dening manajer Xenia nampa 6,7 ​​milyar rubel saka Moskow lan wilayah Moskow mung kanggo pendidikan wong enom, nanging dhuwit uga teka saka anggaran St Petersburg lan saka sponsor - contone, Gazprom lan VTB.
                  dilapurake dening Open Media https://openmedia.io/investigation/eshhyo-odna-iz-roda-shojgu-kak-ustroen-biznes-prinosyashhij-milliardy-seme-novogo-lidera-edinoj-rossii/

                  Definisi "dipindhah", "dipasrahake", "ditarik" ora meksa sampeyan mikir?))
        2. -5
          Juli 6 2021
          Kutipan saka: VORON538
          Shoigu ora duwe anak ing kana, kaya Putin, liyane, uga, presiden ngandhani kabeh wong, bali sadurunge kasep.

          Nanging liyane duwe juragan. Ing babagan liya, para priyayi sing kasebut ing ndhuwur uga ora ala ing Federasi Rusia feodal, mula salah sawijining popopolis ngguyu lan ujar manawa ora ana Rusia sing ora duwe pasuryan sing entheng.
      3. -4
        Juli 6 2021
        Kutipan saka paul3390
        sampeyan kudu klik ing anglobuldog

        Iku luwih efektif kanggo ngeklik dheweke mung kanthi meksa jinis elit kita kanggo mbatalake rampokan saka Londinium .. Senajan iki mesthi saka kategori fantasi ..

        Ya, pak iki mung bisa ngobahake ajiné sawise perang, iki kabeh pamaréntahan bengkok lan korup modern saka Federasi Rusia. Kanggo ngluhurake ing propaganda bodho kedadean biasa kang, dening lan gedhe, padha crap celonone.
  2. -21
    Juli 6 2021
    Acara kasebut meh rong minggu kepungkur, lan kita isih ngrasakake ...
    Sawise perang, dheweke ora ngangkat tangane - misale jek dadi paribasan Rusia kita, nanging ing kasus iki, ora bisa digunakake.
    Ayo nggawe 23 Juni dina kamulyan militer, nggawe medali lan ngedegake monumen papat FAB-250 ing Sevastopol.
    1. +9
      Juli 6 2021
      Mung wong bodho sing ora ngerti yen intensitas mundhak. Pertempuran lisan sing luwih apik kanthi bebaya tinimbang nglelebke, nambah risiko bentrokan luwih lanjut.
      1. +1
        Juli 6 2021
        Ya, Hitler kudu mandheg ora nganggo tembung, nanging nganggo senjata, Inggris kudu angel ditangani ... mula ora sopan.
        Ana upaya ing pihak, bebarengan karo Amerika Serikat, kanggo mbukak sistem pertahanan Crimean nggunakake provokasi kanggo break liwat menyang pesisir Crimea.
      2. -2
        Juli 6 2021
        Kutipan: El Chuvachino
        Mung wong bodho sing ora ngerti yen intensitas mundhak. Pertempuran lisan sing luwih apik kanthi bebaya tinimbang nglelebke, nambah risiko bentrokan luwih lanjut.

        Mulane liwat kita izgalyatsya sing ora kesed banget. A saperangan kaping angel jawaban lan malah
        du crustacean
        bakal mikir.
        Suwene kita wis dadi diplomatik? ((Ing Turland, duta besar tiwas ing ngarepe jagad kabeh, pesawat kasebut ditembak kanthi nyengir ((Lan kita nahan impor tomat sajrone sewulan ... Dadi tumindak miturut sampeyan). ?
        Inget kata tentara? "Kita ... nanging kita saya kuwat." Dadi apa?
        Apa kita durung dadi sabar?
      3. -1
        Juli 6 2021
        Kutipan: El Chuvachino
        Mung wong bodho sing ora ngerti yen intensitas mundhak. Pertempuran lisan sing luwih apik kanthi bebaya tinimbang nglelebke, nambah risiko bentrokan luwih lanjut.

        Ing kasus iki, luwih apik kanggo nglelebke saka kanggo nambah risiko clash luwih karo skirmish lisan luwih.
        Dheweke nguji reaksi kita. Ing banyu dhewe, dheweke bakal nglelebke kapal perang wong liya, saka "conto" kita - banyu sapa? kita! Kita bisa ngobong, kita ora bisa tenggelam. "HAK KEDAULATAN" kita yaiku njunjung kedaulatan negara, kalebu. gaman.
        Delengen, Jepang ora bisa mbuktekake kadhaulatane marang Kuril - kita ngguyu wong miskin.
        Mikir bab iku.
        Nanging mung maca ukara pisanan saka jawabanku.
      4. +2
        Juli 7 2021
        Kutipan: El Chuvachino
        Pertempuran lisan sing luwih apik kanthi bebaya tinimbang klelep

        Cepet utawa mengko, sampeyan kudu milih provokator sing klelep, supaya wong liya ora biasa ...
    2. +2
      Juli 6 2021
      Ora ana perang. Dheweke isih ngarep. Wong Inggris ngajari Ukraina "Deleng carane sampeyan kudu." Dheweke dhewe ora bakal gelut, dheweke ngerti apa sing bakal kelakon ing London kanggo nanggepi. Nanging Ukraina durung nampa snot. Banget semangat kanggo nyoba.
      1. 0
        Juli 6 2021
        Dadi Ukraina wis nyatakake yen bakal nggunakake senjata (kapal meriem, drone, helikopter) nalika ngliwati Selat Kerch - tindakake aturan dalan lan ora ana masalah ... nanging ternyata ngenteni provokasi ... Danilov ujar manawa wong sing sombong iku kanca sing paling apik, sanajan tutup kasur ... kita ngganti pemilik tanpa nyopot celana ...
    3. +2
      Juli 6 2021
      Kutipan: Kronprinz
      Acara kasebut meh rong minggu kepungkur, lan kita isih ngrasakake ...

      Iki ora "savoring" lan ora "waving ajiné sawise". Iki, sawise ngenteni sawetara wektu, bebaya serius kanggo mangsa!
      1. -3
        Juli 7 2021
        Kutipan: Vladimir Mashkov
        Kutipan: Kronprinz
        Acara kasebut meh rong minggu kepungkur, lan kita isih ngrasakake ...

        Iki ora "savoring" lan ora "waving ajiné sawise". Iki, sawise ngenteni sawetara wektu, bebaya serius kanggo mangsa!

        Ha ha ha ... Aku nulis ing ndhuwur suwene kita ngenteni. Dadi sampeyan bisa ngenteni nganti mati. Ing sawetoro wektu, kita nandhang sangsara ing peran. Senajan status kita JAUH luwih dhuwur. Nanging ana sing ora pengin nuduhake status asli kita. Lan kenapa? Patut dipikirake. Nanging iki topik liyane. Ing sawetoro wektu, kita tahan lan tahan. Kita mratelakake lan ngaturake rasa getun. Kita ngarepake kanggo nambah hubungan kita ....
  3. -15
    Juli 6 2021
    Komentar kaya ngono Sergey Ryabkov, Wakil Menteri Luar Negeri Federasi Rusia, menehi wawancara marang majalah Urusan Internasional babagan kedadeyan kasebut karo Defender Defender Angkatan Laut Inggris, sing nglanggar tapel wates negara Rusia cedhak pesisir Krimea.

    Aku ora percaya yen diplomat bisa ngomong kaya ngono. Iki minangka slang saka punk saka gateway.
    1. +7
      Juli 6 2021
      Quote: profesor
      Aku ora percaya yen diplomat bisa ngomong kaya ngono. Iki minangka slang saka punk saka gateway.

      Sawise wacana Lavrovsky saka konferensi pers, sing bisa dicekal ing kene, aku ora bakal kaget.
      1. +6
        Juli 6 2021
        Kutipan: Vladimir_2U
        Aku ora bakal kaget.

        Lavrov kadhangkala nggunakake ekspresi dening wong liya, mung iki ora dingerteni.
        Lan Vladimir Vladimirovich, umpamane, sajrone kunjungan sing ora ana gunane, nyatakake ing tembung siji-sijine apa tegese - ing impudence, dheweke ilang kabeh kerangka prilaku sing cukup.
    2. + 16
      Juli 6 2021
      Konyol yen sampeyan luwih nesu karo tembung para diplomat tinimbang nglanggar wates dening perusak. Oh, soko, nanging iku pancene punk saka gateway. Aku ora weruh sampeyan sambat babagan kelakuane wong Inggris ing kene.
      1. -10
        Juli 6 2021
        Kutipan: El Chuvachino
        Konyol yen sampeyan luwih nesu karo tembung para diplomat tinimbang nglanggar wates dening perusak. Oh, soko, nanging iku pancene punk saka gateway. Aku ora weruh sampeyan sambat babagan kelakuane wong Inggris ing kene.

        Kabeh iku dhasar. Nerak wates sampeyan dening wong-wong sing ora perang karo sampeyan? Hubungi Pengadilan Internasional kanggo Hukum Laut. Iki carane konflik wektu tentrem dirampungake yen ana sing lali. Apa sampeyan ora nglamar? Banjur lungguhan lan ngrusak goyangake hawa karo statement menacing lan boorish.
        1. +3
          Juli 6 2021
          Quote: profesor
          lan ngrusak hawa karo statement menacing lan boorish.

          Aku ora weruh apa-apa sing sampeyan ngandhani Inggris supaya ora ngrusak udhara lan ora sopan ing Segara Ireng lan ing wilayah kita?
          Maneh, kikuk.

          Quote: profesor
          Banjur lungguhan

          Apa maneh sing sampeyan pesen?
          1. 0
            Juli 6 2021
            Kutipan: El Chuvachino
            Aku ora weruh apa-apa sing sampeyan ngandhani Inggris supaya ora ngrusak udhara lan ora sopan ing Segara Ireng lan ing wilayah kita?
            Maneh, kikuk.

            Nerak wates sampeyan dening wong-wong sing ora perang karo sampeyan? Hubungi Pengadilan Internasional kanggo Hukum Laut. Iki carane konflik wektu tentrem dirampungake yen ana sing lali.
            Apa sampeyan ora menyang pengadilan? Aku ngerti aku ngerti. Ora ana sing sumunar kanggo sampeyan saka tembung "pancen".

            Kutipan: El Chuvachino
            Apa maneh sing sampeyan pesen?

            Seneng.
            1. 0
              Juli 7 2021

              profesor (Sokolov Oleg)
              Wingi, 20:07
              ANYAR

              -1
              Kutipan: El Chuvachino
              Aku ora weruh apa-apa sing sampeyan ngandhani Inggris supaya ora ngrusak udhara lan ora sopan ing Segara Ireng lan ing wilayah kita?
              Maneh, kikuk.

              Nerak wates sampeyan dening wong-wong sing ora perang karo sampeyan? Hubungi Pengadilan Internasional kanggo Hukum Laut. Iki carane konflik wektu tentrem dirampungake yen ana sing lali.
              Apa sampeyan ora menyang pengadilan?

              sampeyan kelalen takon - apa sing kudu dilakoni lan apa sing ora. ngguyu Ora ana sing butuh saran sampeyan. wong bodho wong bodho wong bodho basa basa
        2. +6
          Juli 6 2021
          Quote: profesor
          Banjur njagong kanthi tenang lan ngrusak udhara kanthi pernyataan sing menacing lan boorish.

          wassat wassat wassat Wow, adol metu ... Ora liya - dina iki ing kaca. sedulur ngguyu
          1. +3
            Juli 6 2021
            Uga wedi hi Profesor dudu awake dhewe, dheweke nuduhake agresi wassat
            1. +2
              Juli 6 2021
              Kutipan: El Chuvachino
              Uga wedi hi Profesor dudu awake dhewe, dheweke nuduhake agresi wassat

              Apik banget tumindakmu, Gusti ... Tegese ora kabeh apik ing Israel ..... Para panguwasa, apa dheweke wis ganti utawa ora nggawa pensiun ing wektu sing tepat ..
              1. +2
                Juli 6 2021
                Kutipan: 30 vis
                Daya wis diganti

                Pancen ngono - Bibi saiki dadi oposisi. ya hi
                1. +1
                  Juli 6 2021
                  Kutipan saka Paranoid50
                  Kutipan: 30 vis
                  Daya wis diganti

                  Pancen ngono - Bibi saiki dadi oposisi. ya hi

                  Lan profesor lungguh ing kaca amarga iki? ngguyu Nanging, dheweke ora nggawa pensiun! wassat
                  1. +1
                    Juli 7 2021

                    30 vis (Yuri)
                    Wingi, 18:38
                    ANYAR

                    +1
                    Kutipan saka Paranoid50
                    Kutipan: 30 vis
                    Daya wis diganti

                    Pancen ngono - Bibi saiki dadi oposisi. ya hi

                    Lan profesor lungguh ing kaca amarga iki? ngguyu Nanging, dheweke ora nggawa pensiun! wassat
                    ibu ora diwenehi... nglirik
        3. +3
          Juli 6 2021
          Quote: profesor
          . Nerak wates sampeyan dening wong-wong sing ora perang karo sampeyan? Hubungi Pengadilan Internasional kanggo Hukum Laut.

          Watesan lan "internasional" kita ora setuju amarga ngganti fungsi kasebut kanthi fungsi sing ora cocog, rada aneh yen krungu saka warga negara sing wis suwe ora nggatekake sawetara poin internasional.
          1. 0
            Juli 6 2021
            Kutipan saka poquello
            Quote: profesor
            . Nerak wates sampeyan dening wong-wong sing ora perang karo sampeyan? Hubungi Pengadilan Internasional kanggo Hukum Laut.

            Watesan lan "internasional" kita ora setuju amarga ngganti fungsi kasebut kanthi fungsi sing ora cocog, rada aneh yen krungu saka warga negara sing wis suwe ora nggatekake sawetara poin internasional.

            Israel strictly ngurmati wewatesan karo negara ora perang karo Israel.
            1. 0
              Juli 6 2021
              Quote: profesor
              Kutipan saka poquello
              Quote: profesor
              . Nerak wates sampeyan dening wong-wong sing ora perang karo sampeyan? Hubungi Pengadilan Internasional kanggo Hukum Laut.

              Watesan lan "internasional" kita ora setuju amarga ngganti fungsi kasebut kanthi fungsi sing ora cocog, rada aneh yen krungu saka warga negara sing wis suwe ora nggatekake sawetara poin internasional.

              Israel strictly ngurmati wewatesan karo negara ora perang karo Israel.

              47 ahli PBB independen nyatakake yen aneksasi wilayah sing dikuwasani minangka pelanggaran serius saka Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa lan Konvensi Jenewa lan bertentangan karo aturan dhasar yen akuisisi wilayah kanthi perang ora bisa ditampa.
              https://news.un.org/ru/story/2021/05/1403232
              1. Komentar wis dibusak.
                1. -1
                  Juli 6 2021
                  Quote: profesor
                  wewatesan Israel karo negara sing ora perang karo Israel ngurmati strictly.

                  uga, nang endi wae kang maca, nang endi wae kang ora, moments ing pangertèn
                  Kutipan saka poquello
                  krungu saka warga negara sing wis suwe ora nggatekake sawetara masalah internasional
                  1. -1
                    Juli 7 2021
                    Kutipan saka poquello
                    uga, nang endi wae kang maca, nang endi wae kang ora, moments ing pangertèn

                    Nang endi wae lan tansah. Tanpa istiméwa siji. Cithakan break?
                    1. -2
                      Juli 7 2021
                      Quote: profesor
                      Nang endi wae lan tansah. Tanpa istiméwa siji. Cithakan break?

                      ett anyar babagan Israel, lan apa sampeyan ngomong?
                      Kutipan saka poquello
                      47 ahli PBB independen nyatakake yen aneksasi wilayah sing dikuwasani minangka pelanggaran serius saka Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa lan Konvensi Jenewa lan bertentangan karo aturan dhasar yen akuisisi wilayah kanthi perang ora bisa ditampa.
                      https://news.un.org/ru/story/2021/05/1403232
                      1. 0
                        Juli 7 2021
                        Kutipan saka poquello
                        Quote: profesor
                        Nang endi wae lan tansah. Tanpa istiméwa siji. Cithakan break?

                        ett anyar babagan Israel, lan apa sampeyan ngomong?
                        Kutipan saka poquello
                        47 ahli PBB independen nyatakake yen aneksasi wilayah sing dikuwasani minangka pelanggaran serius saka Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa lan Konvensi Jenewa lan bertentangan karo aturan dhasar yen akuisisi wilayah kanthi perang ora bisa ditampa.
                        https://news.un.org/ru/story/2021/05/1403232

                        Elderberry ing Taman, lan pamane ing Kyiv. Aku disorot kanggo sampeyan ing abang, nanging sampeyan ora bisa ngerti ing sembarang cara. Nyuwun
                      2. -2
                        Juli 7 2021
                        Quote: profesor
                        Elderberry ing Taman, lan pamane ing Kyiv. Aku disorot kanggo sampeyan ing abang, nanging sampeyan ora bisa ngerti ing sembarang cara.

                        sampeyan piye wae mutusake
                        Quote: profesor
                        Nang endi wae lan tansah.

                        utawa
                        Quote: profesor
                        disorot abang
                      3. 0
                        Juli 8 2021
                        Aku ora wani nahan sampeyan maneh.
            2. +1
              Juli 7 2021

              profesor (Sokolov Oleg)
              Wingi, 20:10
              ANYAR

              -1
              Kutipan saka poquello
              Quote: profesor
              . Nerak wates sampeyan dening wong-wong sing ora perang karo sampeyan? Hubungi Pengadilan Internasional kanggo Hukum Laut.

              Watesan lan "internasional" kita ora setuju amarga ngganti fungsi kasebut kanthi fungsi sing ora cocog, rada aneh yen krungu saka warga negara sing wis suwe ora nggatekake sawetara poin internasional.

              Israel wewatesan karo negara sing ora perang karo Israel strictly pakurmatan.
              ngguyu ngguyu ngguyu sampeyan lucu!!!! wassat lol basa
    3. 0
      Juli 6 2021
      Sampeyan duwe pendhidhikan MGIMO, Sergey Ryabkov mudhun menyang tingkat diplomasi Eropa, punks saka lawang. Nganti saiki, hubungan diplomatik ana ing tingkat MGIMO Rusia lan Israel.
      1. +1
        Juli 6 2021
        Kutipan saka: tralflot1832
        Ngomong-ngomong, apa sing dikarepake Putin sing mentas kapilih?

        Minangka Panikovsky bakal ngomong ing kasus iki - "kanggo nyekseni bab."
      2. 0
        Juli 6 2021
        Kutipan saka: tralflot1832
        Sampeyan ora bakal ngerti apa-apa babagan apa sing diomongake. Ngomong-ngomong, apa sing dikarepake Putin sing mentas kapilih?

        Pitakonan iku bener
        Nanging editor Rusia (sampeyan bisa maca ing media Rusia) lan Israel beda

        Perdana Menteri Naftali Bennet ngomong karo Presiden Rusia Vladimir Putin kanggo pisanan.
        Kantor Perdana Menteri ujar: "Para pimpinan ngrembug sawetara masalah keamanan lan politik. Ing wektu sing padha, Bennett matur nuwun marang kanca-kancane kanggo peran negarane kanggo njaga stabilitas regional, uga kanggo mbantu. kanggo ngatasi masalah tahanan lan wong sing ilang.
        Dheweke uga ngrembug babagan panggonan Aliyah Rusia ing Israel lan pentinge Perdana Menteri kasebut minangka jembatan antarane negara kasebut. Perdhana Mentri lan Présidhèn sarujuk ketemu enggal.”
        1. +5
          Juli 6 2021
          Iki level, saben tembung ditimbang. Lan apa sing dijawab Putin mung meneng. Kepiye Eropa lan Amerika bakal bali menyang level iki. Lavrov nerangake kanthi basa diplomatik yen iki ora bakal bisa.
    4. +5
      Juli 6 2021
      Tingkat diplomasi Eropa Ing Georgia, wong Georgia normal numpuk "Georgia biru" (sing ora ana gunane kanggo aku), lan entuk tangan Georgia sing panas, wartawan sing pengin nutupi "minggu kamulyan". Rusia, Aku setuju, kanggo kuwi tumindak apik, supaya Nanging padha ora kudu ngalahake wartawan, iku perlu kanggo nerangake sing padha salah. Sodd lan Gamora, nguripake kanggo tumindak Gusti Allah, dadi tugu uyah, supaya memori saka pedunung iki ora ana kutha.
    5. +2
      Juli 6 2021
      Apa ana saka slang?))) Ngengingi irung minangka frasa kanggo basa Rusia lan cukup umum. Mutusake kanggo narik manuk hantu ing globe maneh?) Iki minangka unit frasa. Apa cukup prasaja
    6. 0
      Juli 6 2021
      [kutipan][/kutipan]
      Slang kasebut ora bisa dibandhingake karo kasar banget saka akeh politisi Barat. Iki tingkat pangerten.
    7. -2
      Juli 6 2021
      [quote=professor][quote]
      Aku ora percaya yen diplomat bisa ngomong kaya ngono. Iki minangka slang saka punk saka gateway. [/ Quote]
      Dheweke uga wong. Akeh "gateway" ing MGIMO lulus. Iki dudu Pulo kanggo sampeyan ing ngendi para aristokrat lair lan kanthi susu ibu "langsung dadi budaya".
      p.c. Nganti saiki, warisan Soviet isih urip!
  4. +3
    Juli 6 2021
    Saben provokator kudu ngerti manawa tumindake bisa duwe akibat kanggo dheweke. Lan yen dheweke ora ngerti iki, mula dheweke kudu nerangake kanthi cara sing bisa diakses. Mulane, Inggris kudu ngerti yen luwih becik nolak provokasi, yen ora, bisa uga "ing irung" ing Segara Ireng.

    Sembarang latihan angkatan laut NATO ing Segara Ireng minangka bagéan saka negara anggota NATO Segara Ireng lan "sympathizers" minangka provokasi priori. Ayo padha guess sing ing perusahaan iki ora pas karo charter NATO. Carane nolak iku? Ayo dadi jujur ​​lan konsisten. Panglima kasebut nemtokake wates kesopanan lan aturan game perang. Ayo saiki "tamu" overplayed sing entuk pakulinan "ing cahya" mikir.
    Ayo padha ngelingi mengko:
    - Apa sampeyan dhawuh gelut?
    - Ora, ora, apa sampeyan ...
    - telat - mbayar!
  5. +2
    Juli 6 2021
    Inggris (Great Britain kanggo nelpon iku piye wae basa ora nguripake watara) ora "bisa", nanging kudu njaluk ing irung kanggo provocations vile sawijining. Wektu kanggo mulang wong Inggris cilik yen ora ngerti kanthi cara sing apik. Minangka M.I. Kutuzov biyen ngomong - karo moncong lan ing kutha!
    1. -3
      Juli 6 2021
      kudu njaluk ing irung amarga provokasi ala. Wektu kanggo mulang wong Inggris cilik yen ora ngerti kanthi cara sing apik. Minangka M.I. Kutuzov biyen ngomong - karo moncong lan ing kutha!

      Aku tangi saka komputer lan banjur klik. Napa sampeyan ora nglelebke kapal?
  6. +3
    Juli 6 2021
    Ana cukup papan ing lapangan Alminsky ... kanggo "guru".
  7. +8
    Juli 6 2021
    Quote: profesor

    Aku ora percaya yen diplomat bisa ngomong kaya ngono. Iki minangka slang saka punk saka gateway.

    Departemen Negara kanggo mbantu sampeyan. Kanggo "krama alus" ana.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +3
        Juli 6 2021
        Quote: profesor
        Apa sampeyan bisa ngelingake kita babagan kasus kaya ngono?

        demensia, sclerosis, dadi tuwa?
        1. -2
          Juli 6 2021
          Kutipan saka poquello
          Quote: profesor
          Apa sampeyan bisa ngelingake kita babagan kasus kaya ngono?

          demensia, sclerosis, dadi tuwa?

          durung. Ora ana halusinasi, kaya sawetara sing mbayangake kasare para diplomat Amerika.
      2. +1
        Juli 7 2021

        profesor (Sokolov Oleg)
        Wingi, 16:08
        ANYAR
        Mesthi wae, aku ngerti manawa "diplomat" proletar ora ngunduh Oxford lan panjaluk saka dheweke cocog. (ngetung atusan sepedha utawa ngeterake kokain ing centners),
        Dear administrasi situs web VO. Aku njaluk sampeyan kanthi ati-ati nimbang kasunyatan anti-Rusia iki. Sadurunge, dheweke uga bola-bali, unsubstantiated, nyalahke Federasi Rusia kanggo kasunyatan sing wis nemokke. Sincerely, Sheriff.
  8. +1
    Juli 6 2021
    Mulane, Inggris kudu ngerti yen luwih becik nolak provokasi, yen ora, bisa uga "ing irung" ing Segara Ireng.


    Politisi saiki bakal nguwuh-uwuh, lan ora ana sing bakal ngrungokake militer ...
  9. +1
    Juli 6 2021
    Kutipan saka: tralflot1832
    Sampeyan duwe pendhidhikan MGIMO, Sergey Ryabkov mudhun menyang tingkat diplomasi Eropa, punks saka lawang. Nganti saiki, hubungan diplomatik ana ing tingkat MGIMO Rusia lan Israel.

    Mediasi ing Gaza ...
  10. 0
    Juli 6 2021
    Kutipan saka Pavel73
    Ora ana perang. Dheweke isih ngarep. Wong Inggris ngajari Ukraina "Deleng carane sampeyan kudu." Dheweke dhewe ora bakal gelut, dheweke ngerti apa sing bakal kelakon ing London kanggo nanggepi. Nanging Ukraina durung nampa snot. Banget semangat kanggo nyoba.

    Ukraina ditampa sacara periodik, nanging iki ora mulang apa-apa.
  11. -1
    Juli 6 2021
    Inggris Cilik kudu njaluk scammer, kaya "kita" Russian fellow warga Britain cilik, kalebu sing pisanan nyolong ing Rusia, banjur mlayu menyang London kanggo alasan politik. hi
  12. -4
    Juli 6 2021
    Ya, apa karusakane. Bonba dhuwur-mbledhos, Soviet, virtual 4 bêsik. Sawetara ton bahan bakar diesel lan kerosene. Sawetara cangkang ora ana. Minus 2% kanggo keagungan, uga, karusakan moral saka impotensi. Iku misale jek kabeh ...
    Lan diplomat ing Federasi Rusia mung krausavchegi. Sampeyan bisa njupuk film adhedhasar. Wis ana polisi saka Rublyovka. Saiki bakal ana diplomat saka gateway :D
    1. -3
      Juli 6 2021
      Saka karusakan moral apa?))))) Perusak diusir. Tugas iki disetel lan rampung))) apa tegese digunakake kanggo iki ora masalah.
      1. -2
        Juli 6 2021
        Dimangerteni kanthi cetha. Pangrusak pengin tetep ana ing kono kanthi permanen))).
        Aku curiga yen ora ana sing ditindakake, dheweke bakal ngusir awake dhewe ing wektu sing padha ...

        Kaya sing wis dakkandhakake, propagandis Rusia manggon ing endi wae ing taun 70-an. 3 saluran TV, koran Pravda lan Radio Mayak kabeh sumber informasi. Banjur bisa nindakake omong kosong babagan kamenangan Kulon sing rusak ...
        Saiki, efek kasebut rada beda. Pernyataan sing nggegirisi, amarga padha wedi marang penghancur kanthi barang antik sing mabur karo tambang darat kuna lan kapal tapel wates karo mesin diesel sing rusak, katon paling ora lucu. Lan waving stunted ajiné sawise perang lan diplomasi gop. Iku mung lucu ...
        Wong-wong mau bakal mbatesi awake dhewe ing statement garing, kaya ngono, berlayar, menehi peringatan, layar adoh. Paling ora, dheweke ora bakal isin ing umum ...
        1. 0
          Juli 6 2021
          Ayo?))) Apa sampeyan diwenehi tugas penghancur SMS saka Staf Umum Inggris?) Apa sing diusir lan barang antik mabur, jelas sampeyan asal saka ngendi lan sapa. Lan aku ora seneng padu karo pot. Nanging sampeyan tetep percaya apa sing sampeyan ucapake)
          1. -2
            Juli 6 2021
            Nalika Ukrainians katon watara, gejala banget ngganggu. Salajengipun, bakal katon yen padha, rattling schenevmerlu karo pot, tickle tumit saka pemukim ing wayah wengi. Kita kudu nyopir nganggo pel ing ngisor amben ...
            Kajaba iku, ngina Ukrainia, sampeyan ngina awak dhewe. Sampeyan wong siji ...
            Lan standar urip ing Ukraina wis padha karo Rusia. Lan yen sampeyan njupuk menyang akun peculiarities saka iklim, banjur ing sawetara panggonan iku malah luwih dhuwur. Sampeyan bisa, contone, mbandhingaké gaji rata-rata Kharkov, Ekb, Nsk lan Krasnoyarsk.

            Inggih, minangka kanggo ngrusak. Kanggo medeni penghancur modern, sing tugas utamane yaiku pertahanan udara, kanthi ingot sing tiba-tiba, sing kanggo nggayuh target sing obah adoh saka tugas sing gampang, pendhudhukan kasebut dadi ... Inggih, tugas apa sing bisa ditindakake siji kapal duwe ... Kanggo mbangun nest ing wilayah. banyu? Nglelebke Armada Segara Ireng? Iku ora realistis, lan ora masalah. Apa iku, "klik ing irung." Ora ana sing bakal gelut karo sampeyan, ora bisa ditindakake kanthi ekonomi. Nanging kanggo nggunakake, kaya bogey, kanggo konsumsi lokal, ora masalah ...
            Wong normal perang kanggo gain ekonomi, lan ora kanggo alesan "Aku sengit kanggo mangan aku ora bisa." Federasi Rusia, latar mburi ekonomi, pemasok bahan mentah lan produk tambah regane murah. Kapentingan ekonomi "Kulon" lan Federasi Rusia sacoro prakteke ora intersect. Niches beda. Bahan mentah dikirim kanthi bener. Prices kanggo iku kontrol dening kulon padha. Ekonomi uga. Minangka conto, Deribaska sampeyan, durung suwe, wis ambruk kanthi kualitatif lan dicethakaké, isih mlaku kanthi sedhih ... Penuntut wis mlaku-mlaku ing toko-toko lan ngontrol harga mentega lan gula. Manfaat kasebut alon-alon bisa ditindakake tanpa perang.
            Sampeyan bakal njagong ing rawa, ing ngendi, kanthi cara, sampeyan wis mimpin dhewe lan alon-alon ngrusak, nyipta analog anyar ing forum lan saluran TV ...
            Ya, sampeyan ora urip normal ... Sampeyan ditampa menyang "klub". Standar urip ing St. Petersburg nyedhaki Finlandia kanthi 13g. Ing saindhenging negara, uga wungu. Wong, pungkasane, sawise eksperimen 70 taun kanibalistik, wiwit urip kanthi normal ... Lan kanggo ngilangi kabeh iki, kanggo sawetara ambisi pimpinan, sing cuckoo diunekake saka udan petrodollar sing tumpah.
            Sanajan, kaya sing dikandhakake, peternakan kolektif minangka bisnis sukarela ...
        2. 0
          Juli 6 2021
          Kutipan saka cyberbarabash
          Aku curiga yen ora ana sing ditindakake, dheweke bakal ngusir awake dhewe ing wektu sing padha ...

          ya, iku bisa kanggo bengok-bengok menyang megaphone "pengrusak tindak menyang ...", nanging ora kasunyatan, nanging asil ora bakal diganti, amarga
          Kutipan saka cyberbarabash
          nelukake kulon bosok

          amarga dheweke mlayu, nanging "kepungkur" utawa "saka" ora dadi masalah
  13. +2
    Juli 6 2021
    Sergey Ryabakov kudu menehi jeneng kanthi jeneng sing bener, sing tegese:
    [quoteDheweke nyalahake AS lan Inggris amarga dipimpin dening panguwasa Kyiv] [/ kutipan]
    Kabeh terbalik!!! Panguwasa Kyiv dilebokake dening AS lan THE EVIL OF THE BRIT BY REVOLUSI NEGARA !!! Dheweke mung nindakake tugas sing ditampa dening wong Inggris ala lan Amerika Serikat, para abdi lan abdi lan mungsuhe bangsane dhewe, panguwasa Kyiv !!!
  14. -3
    Juli 6 2021
    Carane zadolbala bazaar bravado. Paling ora sapisan wong diwenehi ing bokong ora ing tembung, nanging ing tumindak, digunakake kabeh wektu "tetep kula pitu." Wis 8 taun, wong-wong wis dipompa agresi, wis suwe banget, ana sing nggegirisi kanggo beungkeutan, perlu, bakal ngunggahake nuklir. “... kaluhurane njanjeni kabegjan swarga ing swarga...” (Aku weruh pagelaran ing TV dhewe).
    Pancen wis ora lucu maneh.
    1. 0
      Juli 6 2021
      Kutipan: Bshkaus
      Yen mung sepisan wong diwenehi ing bokong ora ing tembung, nanging ing tumindak

      nanging ora ing Suriah? ing 13 padha bengok-bengok yen Bashar isih seminggu
  15. +1
    Juli 6 2021
    Quote: Vitaly Gusin
    Kutipan saka: tralflot1832
    Sampeyan ora bakal ngerti apa-apa babagan apa sing diomongake. Ngomong-ngomong, apa sing dikarepake Putin sing mentas kapilih?

    Pitakonan iku bener
    Nanging editor Rusia (sampeyan bisa maca ing media Rusia) lan Israel beda

    Perdana Menteri Naftali Bennet ngomong karo Presiden Rusia Vladimir Putin kanggo pisanan.
    Kantor Perdana Menteri ujar: "Para pimpinan ngrembug sawetara masalah keamanan lan politik. Ing wektu sing padha, Bennett matur nuwun marang kanca-kancane kanggo peran negarane kanggo njaga stabilitas regional, uga kanggo mbantu. kanggo ngatasi masalah tahanan lan wong sing ilang.
    Dheweke uga ngrembug babagan panggonan Aliyah Rusia ing Israel lan pentinge Perdana Menteri kasebut minangka jembatan antarane negara kasebut. Perdhana Mentri lan Présidhèn sarujuk ketemu enggal.”

    Miturut cara, ora ana sing miwiti obrolan. Iku acara ngrancang. Gaza lan ijol-ijolan tawanan, masalah utama. Yen Rusia bisa mbantu, kita siyap ndhukung inisiatif.
    Ps. Sampeyan ngerti manawa Menteri Luar Negeri ora bisa ngomong kanthi resmi.
  16. 0
    Juli 6 2021
    Kamentrian Luar Negeri Rusia: Inggris bisa "nglebokake irung" ing Segara Ireng

    Pernyataan sing kaya ngono kuwi ora mung kaya ngono, miturut data intelijen, ana provokasi liyane.. Tenang, muga-muga tangan sampeyan ora goyah lan mangsuli mungsuh..
  17. 0
    Juli 6 2021
    Ora, wong lanang, kaya ngono, NATO ora bakal ninggalake Segara Ireng. Tumindak aktif kita ing Mediterania dibutuhake. Sadurungé, ing kono pasukan mungsuh dicegat. Ana kunjungan, nanging arang banget.
  18. 0
    Juli 6 2021
    Quote: profesor

    Aku ora ngelingi Sekretaris Negara nggunakake basa sing ora sopan, utawa wakile sing ora sopan, utawa ora sopan Duta Besar AS ing PBB. Apa sampeyan bisa ngelingake kita babagan kasus kaya ngono?
    Mesthine, aku ngerti manawa "diplomat" proletar saka Oxfords ora mlebu lan panjaluk saka dheweke cocog (kanggo nggawa atusan sepedha utawa nggawa kokain pusat), nanging .. Nyuwun

    Kasunyatan yen sampeyan ora ngelingi ora ateges apa-apa.
    Ayo dadi manawa ing PBB asring kudu nyegah wakil AS saka prilaku boorish. Nebenzya ora bakal ngidini sampeyan ngapusi. ;)
    Para diplomat Amerika ora kudu nganggo basa sing ora sopan. Padha lan supaya, kaya .. lo nindakake. Wiwit negara-negara mbayangake awake dhewe minangka hegemon, konsep "diplomat Amerika" entuk swara lucu. Padha ora cocok kanggo Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"