Saka sajarah nggawe VSS "Vintorez" - saka pangembang

4

Ing pungkasan taun 1980-an ing USSR perlu kanggo sniper gaman, sing bakal dibedakake kanthi ukuran sing relatif cilik, lan, sing paling penting, noiselessness (utawa swara kurang) nalika diperlokaké. Kanggo unit tentara biasa, gaman senjata sniper, mesthine minangka komponen penting. Nanging ing kasus iki, versi senapan sniper iki "dhawuh" utamané kanggo pasukan khusus.

Senapan penembak jitu Vintorez dikembangake ing panuntun dhumateng desainer gegaman sing luar biasa Pyotr Ivanovich Serdyukov.



Pyotr Serdyukov menangaké Bebungah Negara Rusia kanggo perkembangané sing luar biasa. Acara iki dianakake ing taun 1993.

Saluran Lazarev Tactical ngandhani rincian babagan carane pangembangan senjata sniper bisu, VSS Vintorez, ditindakake ing siji wektu. Ing wektu sing padha, plot nampilake crita pangembang dhewe - Peter Serdyukov. Gunsmith ngomong babagan carane ngatasi masalah sing digandhengake karo panjaluk senjata sniper dening prajurit pasukan khusus.

Crita nyritakake babagan panggunaan kartrid kanggo senjata iki, babagan "barel" liyane, pangembang yaiku Pyotr Serdyukov.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    4 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      Juli 7 2021
      Penulis liyane parasit ing video wong liya. Sampeyan mbukak materi, ngarep-arep maca sing migunani lan menarik, lan nyatane mung ana link.
      Lan ana liyane lan liyane "bahan" kuwi ing VO. Aku mikir yen iki wektu kanggo administrasi VO njupuk langkah repressive marang "penulis" kuwi.
    2. +2
      Juli 7 2021
      VSS "Vintorez". Senapan sniper khusus.
      Mangga ndandani judhul lan teks.
    3. +1
      Juli 8 2021
      Aku ora nonton video babar pisan. Artikel kasebut kudu dadi artikel kanthi teks sing mandhiri, lan video kasebut kudu dadi bahan tambahan kanggo wong-wong sing pengin ngentekake wektu.
    4. +1
      Juli 9 2021
      Quote: Nagant
      Aku ora nonton video babar pisan. Artikel kasebut kudu dadi artikel kanthi teks sing mandhiri, lan video kasebut kudu dadi bahan tambahan kanggo wong-wong sing pengin ngentekake wektu.

      Persis. Aku dhewe bisa nemokake video babagan topik sing menarik ing internet. Aku uga ajeg teka kene kanggo nunggu warta lan materi seger. Lan ya, yen video kasebut mung minangka tambahan kanggo materi - iki normal lan apik. Nanging yen tinimbang materi - ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"