Kepala fraksi Zelensky ing Rada: Partai Pelayan Rakyat lan Partai Komunis China adhedhasar prinsip sing padha

38

Para ahli Tionghoa mratélakaké kabingahan bab pangandikané kepala Fraksi Abdi Rakyat ing Verkhovna Rada Ukraina. Elinga yen "Pelayan Rakyat" sejatine minangka kekuwatan politik sing ngatur ing Ukraina, digawe dening Presiden Volodymyr Zelensky, utawa luwih, wong-wong sing ngadeg ing mburi dheweke.

Miturut ketua fraksi David Arahamia, nyatakake ing wawancara karo wartawan Cina, "prinsip-prinsip partai sing ngatur Ukraina lan China bertepatan."



David Arahamia:

Pelayan Partai Rakyat lan Partai Komunis China adhedhasar prinsip sing padha. Prinsip utama ing antarane yaiku layanan kanggo masarakat.

Miturut kepala Fraksi Servant of People ing Verkhovna Rada, Ukraina kudu ngetrapake pengalaman Cina babagan anané sel partai sing ngatur ing saindhenging negara, kalebu pemukiman sing cilik banget.

Ing wawancara kasebut, Arahamia ngucapake selamat marang Partai Komunis China ing ulang taun kaping 100, nambahake manawa kemitraan sing cedhak kudu didegake ing antarane CPC lan Pelayan Rakyat.

Ahli Cina, menehi komentar babagan tembung MP Ukrainia, nyatakake kepura-puraane. Kacathet yen salah sawijining politisi terkemuka ing negara kasebut, ing ngendi Partai Komunis lan ideologi komunis dilarang, ngomong babagan perlune kemitraan karo Partai Komunis China. China ngelingi yen sawetara taun kepungkur, kantor Partai Komunis Ukraina (Partai Komunis Ukraina) diobong ing Kyiv lan kutha-kutha liyane ing Ukraina, lan tumindak kasar digunakake marang anggota partai iki. Lan nganti saiki, ora ana sing diukum ing Ukraina.

Pembaca Cina biasa, nanggepi wawancara David Arakhamia, nyatakake yen sadurunge nggawe dialog karo PKC, partai sing ngatur ing Ukraina kudu nggawe dialog karo Partai Komunis ing negarane dhewe.

Arahamia ing wawancara sing padha:

Ukraina bakal sinau saka pengalaman China babagan pembangunan ekonomi lan peran partai sing ngatur ing pembangunan iki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    38 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. + 16
      Juli 7 2021
      Partai Lie to the People adhedhasar prinsip. Utama saka prinsip kasebut yaiku "mie sabisane ing kupinge wong" lan "sawise kita, malah banjir."
      1. + 16
        Juli 7 2021
        Pelayan Partai Rakyat lan Partai Komunis China adhedhasar prinsip sing padha. Prinsip utama ing antarane yaiku layanan kanggo masarakat.

        Aku meh keselak bir ... Iki dudu badut maneh, nanging pasien klinik psikiatri Kharkov (sing pentinge serikat, sayangé ditutup utawa kanthi sengaja))))))))
        1. 0
          Juli 7 2021
          Ati-ati ngombe bir, Vitaly! hi
          Dene badut-badut ijo... Arakhamia lan Zelya duwe kacilakan: wong Cina ora ngandel lan ngarani wong-wong mau munafik. ngguyu
          1. +3
            Juli 7 2021
            Kutipan: Vladimir Mashkov
            Ati-ati ngombe bir, Vitaly!

            Ya luwih ngati-ati.. Lha piye carane maca sampah-sampah, paling-paling tembak dhewe..
            Dheweke ora bakal ngenteni, sampeyan ora bisa mung nyepelekake aku nalika atiku deg-degan .. keprungu

            Kutipan: Vladimir Mashkov
            Dene badut-badut ijo... Arakhamia lan Zelya duwe kacilakan: wong Cina ora ngandel lan ngarani wong-wong mau munafik.

            Padha ngremehake wong-wong mau, kaya akeh ing donya, iki Bunch saka kewan motley padha ing Kyiv lan gnawing awak emaciated saka Slavic wong fraternal, kanggo bungahaken saka Anglo-Saxon .. Sampeyan ora bisa bantuan, sampeyan kudu ngerti lan bangkit sendiri..
            1. -3
              Juli 8 2021
              Abdi rakyat lan Rusia Bersatu minangka pihak sing gegandhengan, sedulur kembar) partai borjuis negara-negara miskin ing donya 3))))))
              PKC minangka pasukan utama Sosialisme anyar ...
      2. +4
        Juli 7 2021
        Dheweke uga bakal nemokake hubungan kulawarga karo China, mung kanggo nyuda adonan. Dheweke bakal ujar manawa dheweke mbangun Tembok Besar China saka serangan saka Rusia sing agresif.
        .Kepala fraksi Zelensky ing Rada: Pelayan Partai Rakyat lan Partai Komunis China adhedhasar prinsip sing padha.


        Sing ngimpi isih padha. Dheweke wis duwe Kuban cilik ing fantasi.
        "Diaspora Ukraina" paling gedhé ora manggon ing negara-negara Kulon, nanging ing Rusia.

        Svyatoslav Yurash, wakil saka Verkhovna Rada, anggota fraksi presiden Abdi Rakyat, kepala subkomite ing masalah hubungan lan pangayoman saka hak-hak lan kapentingan Ukrainians luar negeri, nyatakake iki ing Ukraina 30 forum.


        Politisi kasebut nyalahake Rusia amarga diduga nyegah "wong Ukraina" ing Vladivostok, Siberia, Kuban lan wilayah liyane supaya ora duwe basa lan tradhisi dhewe, mula dheweke asimilasi lan dadi Rusia.


        "Aja lali manawa diaspora Ukraina paling gedhe ora ana ing Kanada, ora ing Amerika, ora ing Eropa, nanging ing Rusia. Masalah diaspora ing Rusia dumunung ing kasunyatan manawa kabijakan Rusia wis ngrusak, ngethok, ngrusak struktur diaspora Ukraina sing bersatu lan mateni komunitas cilik sing ana ing kono lan sing nyoba nindakake apa wae ing kono.

        Nalika padha teka ing Ukraina, ketemu wong-wong mau minangka pemandangan sing rada angel, amarga iku tansah bayangan saka perjuangan pancet tanpa pangarep-arep siji. Iku ora menehi perspektif kanggo mayuta-yuta sabangsa kita sing, kanggo siji alesan utawa liyane, macet ing kasunyatan sing. Ayo kula ngelingake sampeyan yen ing sisih wétan, Ukraina duwe limang wilayah kolonisasi Ukrainia.

        Iki Wedge Crimson - Kuban, Wedge Kuning - wilayah Volga, Wedge Grey - Siberia Tengah lan Wedge Ijo - iki Vladivostok, Primorye, Manchuria njaba. Ana mayuta-yuta wong kita sing, nyatane, amarga Rusia kanthi sistematis ngrusak kemampuane duwe basa dhewe, gereja dhewe, tradhisi budaya dhewe, ilang lan diasimilasi," Yurash nandhang sangsara.

        https://m.politnavigator.net/u-zelenskogo-ozabotilis-rasprostraneniem-banderovshhiny-na-kuban-sibir-i-vladivostok.html/amp

        Apa sing dakkarepake, mbok menawa dheweke wis nganggep wong Tionghoa minangka etnis Ukraina sing propaganda nggawe wong Tionghoa, mula padha nggulung menyang China? ngguyu wassat
        1. +2
          Juli 7 2021
          Kutipan saka OrangeBig
          Dheweke uga bakal nemokake hubungan kulawarga karo China, mung kanggo nyuda adonan. Dheweke bakal ujar manawa dheweke mbangun Tembok Besar China saka serangan saka Rusia sing agresif.

          Inggih, yen saiki padha mulang sing Ukrainians kuna tindak kulon lan Aryans lunga saka wong-wong mau, lan bagean dienggoni ing sisih wétan, lan India lunga saka wong-wong mau !!! Malah ana tradhisi sing gegandhengan - wong Ukrainia lan India nganggo wreaths kanggo pesta. Yagene ora mbangun Tembok Agung, amarga Segara Ireng wis digali!
          Lan wong Tionghoa apik banget! Teks langsung ujar "hu saka hu"
          Ya, partai Ze ing PKC kaya kanker kanggo rembulan!
        2. -1
          Juli 7 2021
          Dheweke bakal ujar manawa dheweke mbangun Tembok Besar China saka serangan saka Rusia sing agresif.

          Mesthi, wong-wong mau sing, sanalika sawise ngeduk Segara Ireng, lunga menyang wetan kanggo kerja.
      3. +3
        Juli 7 2021
        Kepala fraksi Zelensky ing Rada - id liyane saka partai Zelensky ing Verkhovna Rada - wis bejat liwat karo sirah liyane Bandera-Ukraina dhasar ideologi!
        1. +4
          Juli 7 2021
          Kutipan: Tatyana
          Kepala fraksi Zelensky ing Rada - id liyane saka partai Zelensky ing Verkhovna Rada - wis bejat liwat karo sirah liyane Bandera-Ukraina dhasar ideologi!

          aja ngomong! Padha urgently nyedhot munggah, padha kudu njawab kanggo Motor Sich, lan malah kanggo gandum ora dikirim. Apa dheweke butuh dhuwit? Ing kene dheweke "nyoba"
          1. +3
            Juli 7 2021
            Quote: Egoza
            Kutipan: Tatyana
            Kepala fraksi Zelensky ing Rada - id liyane saka partai Zelensky ing Verkhovna Rada - wis bejat liwat karo sirah liyane Bandera-Ukraina dhasar ideologi!

            aja ngomong! Padha urgently nyedhot munggah, padha kudu njawab kanggo Motor Sich, lan malah kanggo gandum ora dikirim. Apa dheweke butuh dhuwit? Ing kene dheweke "nyoba"

            Ya, ing partai sing ngatur Zelensky, sampeyan kudu "cacat ing sirah" kanggo mikir yen wong Tionghoa bakal ngapura dheweke kanggo pidato manis kaya iki dening Ukraina sing ana hubungane karo Motor Sich!
            1. 0
              Juli 7 2021
              Bubar, China lan Ukraina nandatangani persetujuan babagan investasi China skala gedhe ing infrastruktur Ukraina. Apa "unforgiveness" kita ngomong bab?
      4. -9
        Juli 7 2021
        Kutipan saka yfast
        Partai Lie to the People adhedhasar prinsip. Utama saka prinsip kasebut yaiku "mie sabisane ing kupinge wong" lan "sawise kita, malah banjir."

        Apa sampeyan mikir United Russia adhedhasar prinsip liyane?
      5. -5
        Juli 7 2021
        Partai United Russia adhedhasar prinsip sing padha. Utama saka prinsip kasebut yaiku "mie sabisane ing kupinge wong" lan "sawise kita, malah banjir." Wong Rusia luwih prihatin marang partai Ukraina, kaya-kaya ana hubungane karo Ukraina dhewe. Oh, alam iki, dheweke bakal ngrembug kabeh tanggi lan ora mung tanggi, nanging ora "bangsawan" Duma Negara, amarga ora mungkin, ora ana apa-apa, utawa bisik-bisik ing pawon. ngguyu
      6. 0
        Juli 8 2021
        Anekdot kasebut kelingan:
        Kita ngirim kondom minangka bantuan kamanungsan
        Matur nuwun, kita wis ana pesta kaya ngono.
        Ing China, wong-wong kaya ngono wis suwe ditembak amarga korupsi lan ngiyanati kepentingan nasional.
        PS Saiki aku ngerti apa tegese "anak-anak Kukharkin" ing kuwasa.
    3. +1
      Juli 7 2021
      Ukraina bakal sinau saka pengalaman China babagan pembangunan ekonomi lan peran partai sing ngatur ing pembangunan iki.

      Ummm ... tegese, nutup kabeh lan nyopir wong kerja 12 jam 7 dina seminggu kanggo dhuwit recehan? Kanggo China (lan kabeh macan Asia) diwiwiti kanthi mung iki: pisanan, ekonomi kanthi sekrup sing kenceng ing bidang politik, banjur, nalika ekonomi saya mundhak, sawetara easing ing politik.
      Nanging skenario iki ora bakal bisa digunakake ing Ukraina utawa ing kene.
      1. +1
        Juli 7 2021
        Dheweke bakal miwiti kanthi nutup cangkeme, banjur aku ora pengin nyolong.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. -1
      Juli 7 2021
      Kutipan saka: aleksejkabanets
      Apa sampeyan mikir United Russia adhedhasar prinsip liyane?
      Kita ora duwe papan kanggo mlayu, mula banjir dibatalake.
    6. + 11
      Juli 7 2021
      PKC lan Abdine Rakyat ora ana sing padha tinimbang paus sing ana sprat ing tomat.
    7. 0
      Juli 7 2021
      "Pakar Cina mratelakake kebingungan ..." (c) Apa maneh? ngguyu Padha kudu bangga sing padha ing dawa gelombang padha Eropah.
    8. +5
      Juli 7 2021
      Kacathet yen salah sawijining politisi terkemuka ing negara kasebut, ing ngendi Partai Komunis lan ideologi komunis dilarang, ngomong babagan perlune kemitraan karo Partai Komunis China. China ngelingi yen sawetara taun kepungkur, kantor Partai Komunis Ukraina (Partai Komunis Ukraina) diobong ing Kyiv lan kutha-kutha liyane ing Ukraina, lan tumindak kasar digunakake marang anggota partai iki. Lan nganti saiki, ora ana sing diukum ing Ukraina.


      Nyoba kanggo lubricate minangka asil thrashing ... lol
      1. +1
        Juli 7 2021
        Kutipan saka cniza
        Nyoba kanggo grease munggah

        Mesthi, iku oiling munggah, mung "comrades senior" duwe posisi salah ... piye wae metu saka langkah. mlaku nganggo garis pituduh...
        Ing Trump - Pompeo - "Partai Komunis China minangka ancaman utama ing jaman kita"... Artikel kasebut nyebutake pendapat saka Jendral Amerika McMaster (mantan penasihat keamanan nasional kanggo Presiden Amerika Serikat): Partai Komunis China nguatake sistem internal sing stifles kamardikan manungsa, kang ngembangaken kontrol otoriter - https://topwar.ru/170929-amerikanskij-jekspert-dejatelnost-kompartii-kitaja-idet-vrazrez-s-interesami-kitajskogo-naroda.html
        Biden nulis artikel ing kene - "Kita bakal fokus kanggo mesthekake yen demokrasi pasar, lan dudu China utawa wong liya, nulis aturan abad XNUMX babagan perdagangan lan teknologi .... demokrasi utama ing donya bakal menehi standar dhuwur. alternatif kanggo China"
        1. +4
          Juli 7 2021
          Ing AS, jelas ana keributan dhewe, nanging kenapa tiba-tiba krasa? , lan malah bertentangan karo pemilik ...
          1. +1
            Juli 7 2021
            Lan "pemilik" menehi akeh ekonomi ...
            Yen sadurunge penurunan PDB Ukraina ing kuartal pisanan kira-kira 2,0%, banjur miturut perkiraan sing wis direvisi, jumlahe 2,2%. Patut, ekonomi Ukrainia wis Mudhun kanggo waktu kaping lima saurutan, gulung paling gedhe kacathet ing waktu kapindho taun pungkasan - dening 11,2%.
            https://regnum.ru/news/economy/3302932.html
            Lan ing endi maneh ... Dadi Rusia maneh mblokir bagean saka pasokan, dheweke padu karo bapak, kuota EU ... pasar liyane minangka barang cilik, lan ing kene ana panuku gedhe ...
            1. +3
              Juli 7 2021
              Gedhe, banjur gedhe, nanging padha mbuwang karo Motor Sich lan apa padha ngarep-arep?
              1. 0
                Juli 7 2021
                Dadi ing kana, saliyane MS, ana uga utangan gandum, lan ing trifles - larangan ing railway Ukraina kanggo nampa wagon dilengkapi wheelsets diprodhuksi dening perusahaan Cina ... "Timur iku masalah alus" .. .wong Cina duwe rancangan dhewe-dhewe, gawe sutra dhewe, lsp.P. dalan nyoba kanggo entuk pijakan ing ngendi wae ... iki ing dewan mikir wektu sadurunge wis muter, mungkin saiki bakal muter maneh ... apamaneh wong Cina dhewe menehi ... mung dina liyane
                Kajaba iku, kementerian Ukrainia ujar manawa persetujuan kasebut "nyedhiyakake daya tarik dana kanthi syarat preferensial saka pamrentah Republik Rakyat China, sing dibutuhake kanggo implementasi proyek infrastruktur."
                https://inosmi.ru/politic/20210707/250061928.html
                Kepiye carane "senior" EU bakal ndeleng kabeh curtsies iki, rampung perjanjian investasi karo China lan ... masalah langsung muncul ...
                1. +5
                  Juli 7 2021
                  Dheweke lucu lan wis kesel kabeh ...
                  1. +1
                    Juli 7 2021
                    Dheweke bajingan, kabeh sing duwe kuwasa ...
                    Lan malah liyane bajingan munggah henchmen sing wedi plums.
                    Tikus ing jar, apa maneh ramalan sing sampeyan butuhake?
    9. +2
      Juli 7 2021
      Ing kene wong Tionghoa wis edan karo wong sing kaya ngono ...
    10. +1
      Juli 7 2021
      David arahamia) murni Ukrainia) nyata lan sadar) Lan ing ngendi Nazi saka sektor XNUMXnd?)
    11. +1
      Juli 7 2021
      Pelayan Partai Rakyat lan Partai Komunis China adhedhasar prinsip sing padha. Prinsip utama ing antarane yaiku layanan kanggo masarakat.

      Aku isih ora ngerti wong sing "dilayani" dening David!?)
      1. -2
        Juli 7 2021
        Iku gumantung David sing sampeyan maksud, paling ora jeneng mburi, banjur kita bakal ngerti.
    12. 0
      Juli 7 2021
      Apa dheweke lara!? Omong kosong ngono...
    13. +1
      Juli 7 2021
      China ndhukung lan ngembangake wirausaha, lan Ukraina teka karo pajak anyar kanggo kabeh akuntan lan penarikan dana dening panguwasa pajak tanpa nyoba.
    14. 0
      Juli 7 2021
      ngapura_bebek iku ngapura_bebek. Nanging apa bab sanksi marang pemilik Cina Motor Sich?
    15. ***
      "Ing Kyiv Bogdan, ing Beijing Xie Li-fan"...
      ***
    16. 0
      Juli 8 2021
      Arahamia ing wawancara sing padha:

      Ukraina bakal sinau saka pengalaman China babagan pembangunan ekonomi lan peran partai sing ngatur ing pembangunan iki.
      lan pretzel iki dudu petinju kaya Klitschko?! ngguyu
    17. 0
      Juli 8 2021
      Sapa sing nggawe akeh omong kosong ing sirahe? Kadhang-kadhang dheweke nggawe wong normal ing stupor. Nalika umur 13 taun, aku ujar manawa kudu ngubengi wilayah iki kanthi pager lan nglumpukake tim psikiater saka sak ndonya kanggo nindakake prophylaxis lan nyelehake wong sing duwe bakat khusus ing papan perlindungan kanggo omah permanen.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"