Black Day saka Kriegsmarine

52
Tannenberg klelep
Tannenberg klelep.

Tanggal 1941 Juni XNUMX, Finlandia ngumumake perang marang Uni Sovyet, lan kahanan ing Teluk Finlandia saya suda banget. Armada Finlandia enggal-enggal nambang banyu ing teluk, nggedhekake lapangan ranjau sing wis digawe dening Jerman. Ing wengi sing padha, minzag Jerman "Brummer" diiringi kapal penyapu ranjau lan prau torpedo, nyelehake tambang ing sisih lor Moonsund lan ing sisih kulon pulo Osmussaar (Odensholm). Ing wektu sing padha, loro prau S-46 и S-106, mlebu ing tambang Soviet lan tenggelam.

Ing Juli, perang tambang ing Teluk Finland flared munggah karo kekuatan lan utama, lan Finns digunakake ora mung pasukan lumahing, nanging uga kapal selam. "Soko", Vetehine, "Wesikhiisi" и "Iku-Turso". Nanging upaya prau torpedo Jerman lan Finlandia kanggo ngganggu rute pasokan pangkalan sing dipotong ing Semenanjung Hanko rampung gagal kanggo para agresor - Soviet. penerbangan nyerang lan buyar kapal mungsuh, ngrusak loro.



Nanging dina peteng nyata pasukan Jerman ing Segara Baltik yaiku tanggal 9 Juli 1941.

Ing dina iku, armada Jerman nandhang losses pinunjul, nanging ora ing Course saka musuhan, nanging ing pangertèn minangka asil saka wong-wong mau. Sawise laying minefields "Wartburg", "Apolda" и "Corbet" Parentah Jerman nyimpulake manawa bagean saka pasukan sing nyapu ranjau bisa ditransfer saka Baltik menyang sisih kulon, menyang Segara Lor. Pilihan kasebut tiba ing klompok minzag kaping 2 ing ngisor komando kapten Schönermark sing wis kondhang ing kapal penggedhe. "Tannenberg". Ing wayahe pungkasan minzag "Brummer" diganti karo minzag tambahan "Preussen" ing komando kapten pangkat katelu Wilhelm Schroeder. Bebarengan karo kapal katelu ana "Hansestadt Danzig" kapten saka pangkat katelu Karl Ernst Bartel, padha kudu ninggalake Segara Baltik lan, kang nguripake metu mengko, ninggalake iku ing salawas-lawase, replenishing dhaptar Unit ilang. kriegsmarine.

Kanthi numpak ranjau sing kebak, grup kasebut ninggalake Turku ing wayah sore tanggal 8 Juli. Amarga wedi karo kapal selam Soviet, kapal Jerman tumuju kulon, menyang pulo Utö, lan saka ing kono menyang kidul-kulon, menyang pucuk lor pulo Öland, yaiku, menyang perairan wilayah Swedia.

Ing wayah sore tanggal 9 Juli, kapal Jerman mlebu ing Selat Kalmar, sing misahake Öland saka daratan Swedia, kanthi tujuan ngetutake dalan langsung menyang Swinemünde. Miturut rencana lelungan, komandan grup kudu nampa informasi pas wektune bab ngarsane kapal selam Soviet ing Waters saka Baltik tengah. Kahanan iki sing meksa wong Jerman menyang Jerman kanthi cara bunder. Kanggo alasan sing padha, kapal-kapal Jerman kudu tetep cedhak karo pesisir Öland, ora preduli saka kedaulatan perairan wilayah Swedia, sanajan bebaya bola-bali saka Swedia.

Kajaba iku, ladang ranjau dhewe-dhewe meksa padha mubeng. "Wartburg", digawe dowo ing Baltik kidul saka Memel kanggo Eland. Barrage iki, meh jejeg ing pucuk kidul Öland, mung ninggalake dalan sing sempit ing pinggir kulon, lan iki sing diputusake dening Jerman kanggo tekan banyu sing ora ditambang ing Baltik kidul.

Nanging sadurunge ngleksanakake rencana iki, skuadron Kapten Schönermark kudu ngliwati pesisir Swedia watara sedina. Kapal-kapal kasebut ana ing jalur sing ditunjuk ing sangisore penyapu ranjau ing tanggal 5 armada, kang padha mestine kanggo ngancani minesags kanggo Swinemünde dhewe, lan ditempelake kanggo wong-wong mau telung Unit saka jinis padha saka flotilla 2, kang tugas kanggo ngiyataken ngiringan ing babagan paling mbebayani saka dalan bebarengan Öland. Wengi liwati tanpa acara sing luar biasa - cuaca apik, lan segara tenang. Ing wilayah sing dikarepake kapal selam Soviet, kapal dibangun maneh saka kolom wake (siji sawise liyane) dadi garis (sisih siji liyane). Mlaku paling cedhak karo garis pantai "Tannenberg", ing mburine "Preussen" lan sing paling ekstrim "Hansestadt Danzig".

Drama "Tannenberg"


Ing wayah sore, nalika kapal-kapal wis nyedhaki ujung kidul pulo kasebut, sadurunge "Tannenberg", rada abeam sisih plabuhan sawijining, kapal sapu ranjau Swedia katon counter-kursus, kang dikenali minangka Sandyeon. Ing ngarsane kapal Swedia "Tannenberg" ngiwa ngiwa supaya penyapu ranjau, nalika nyedhaki kapal Jerman, kudu jejeg. "Tannenberg".

Kapal Swedia mbuwang bendera kode sinyal internasional, sing ana Tannenberg misread minangka DQ - geni ing Papan. Jerman mutusake kanggo nglirwakake sinyal kasebut lan nerusake dalane. Iki nyebabake sawetara akibat sing fatal kanggo dheweke.

Amarga sinyal weakly katon, malih, misread, saliyane kang ditularaké dening sinyal gendéra alon tinimbang lampu lalu lintas luwih efisien (kang Jerman mengko ngeluh kanggo Swedia), lan salah pangerten lan lack saka reaksi sing mèlu. skuadron Jerman ana bab 4 mil kulon sisih kidul tip saka Öland ngetik minefield Swedia.

Pisanan, ing 18:40, diunekake munggah "Tannenberg", lan sadurunge punggawane nanggepi lan njupuk langkah kanggo nylametake kapal kasebut, dheweke isih obah kanthi inersia, nabrak tambang sabanjure. Schönermark, wedi yen geni ing kapal, sing disebabake bledosan ing bagian ngisor awak, bisa nyebar menyang kamar mesin, ora wani nerusake dalan lan njaluk bantuan saka penyapu ranjau kanggo njupuk. "Tannenberg" menyang tug. Nanging karusakane wis parah banget "Tannenberg" wiwit muter banget menyang starboard, lan Schönermark mung nggawe keputusan sing bener ing kahanan kaya mengkono: dheweke mrentah kru supaya langsung mlumpat menyang banyu. Kapal kasebut kanthi harfiah tenggelam ing banyu sajrone sawetara detik lan ambruk.

Nanging misadventures saka skuadron Jerman ora mungkasi ana.

Nasib "Preussen" lan "Danzig"


Jeblugan ing Preussen
Jeblugan ing Preussen.

Nalika drama diputer sadurunge mata kru Jerman "Tannenberg", kapal-kapal liyane padha mlaku ing dalan sing padha, tanpa noleh, sawise kanca-kancane sing mati. Sing nomer loro diunekake dening tambang "Preussen". Where mobil uga mandheg.

Kapal sing katutup ing geni, wiwit mabur, ngancam bakal nyerang minzag katelu. Kanggo supaya tabrakan, Kapten Schroeder mutusaké kanggo miwiti mobil, nanging ing wektu sing padha "Hansestadt Danzig" nguripake adoh lan mlayu menyang tambang, kang mbledhos tengen ing midsection. A bledosan kuwat langsung mati saka tumindak loro mesin dheweke, bledosan liyane ngiring ing kamar mesin, lan geni saka geni wiwit break metu menyang kelompok.

Nasib "Proussena" и "Danzig" wis ditemtokake. Ora ana sing bisa nylametake kapal kasebut, lan, nyatane, kapal-kapal kasebut, amarga dirancang lan dibangun minangka kapal penumpang, tanpa sabuk waja lan bulkheads kedap banyu, sing ditemokake ing kapal perang. Komandhan loro minzag mrentahake punggawane supaya ngungsi.

Dadi, ing sawetara menit, kabeh kapal saka grup Schönermark ilang saka lumahing Segara Baltik. Ing lokasi kacilakan, mung klompok pelaut sing isih urip, nganggo jaket pelampung utawa rakit, sing padha mlayu. Sandyeon lan kapal sapu ranjau Jerman nyekel wong sing rusak.

Siji-sijine barang sing dikarepake dening Jerman yaiku cuaca panas, musim panas lan suhu banyu sing relatif dhuwur, uga ana kapal pengiring, sing langsung nindakake operasi nylametake lan nyuda kerugian kru. Sehat lan rada tatu ing kapal penyapu ranjau menyang Swinemünde, ing tanggal 10 Juli dheweke ditampa dening kapal rumah sakit. "Stuttgart", lan sing tatu serius sing mbutuhake perawatan medis darurat, Sandyeon digawa menyang Kalmar, banjur dipasrahake menyang rumah sakit angkatan laut. Iki mbokmenawa nylametake nyawa sawetara wong.

Hanseestadt Danzig ngambang
"Hansestadt Danzig" (kiwa, ing kamuflase militer) isih ngambang.

Miturut persetujuan sadurunge, informasi babagan ladang ranjau Swedia, koordinat sing tepat lan data babagan patroli Swedia ditransfer menyang atase laut Jerman ing Stockholm. Dheweke ngirimake kabeh informasi luwih lanjut, menyang Komando Tinggi Angkatan Laut (Oberkommando der Marine, OKM), utawa luwih tepat, menyang departemen operasional utawa Markas Perang Angkatan Laut (Seekriegsleitung).

Markas perang angkatan laut, kanthi cara iki, ngirim informasi luwih dhuwur ing hulu - menyang komandan laut paling cedhak ing Swinemünde, ing kasus iki komandan kapal penjelajah (Befehlshaber der Kreuzer, BdK) marang Wakil Laksamana Hubert Schmundt, sing nglaporake marang komandan pasukan penghancur (Fuhrer der Minenschiffe, FdM) Kapten Pangkat Pertama Arnold Bentlage. Bentlage mesthine bakal nggawa informasi babagan ladang ranjau Swedia menyang perhatian para penghancur sing beroperasi ing Segara Baltik.

Nanging, informasi penting kasebut ora tekan tujuan sing dituju, utamane, kanggo komandan telung lapisan ranjau sing ilang nalika bali saka Finlandia menyang Jerman. Ing babagan iki, investigasi ditunjuk, sing nyebabake kabeh nyalahke kanggo pangiriman informasi sing ora suwe - kanggo nggunakake surat tinimbang komunikasi radio nalika dikirim liwat OKM menyang BdK lan menyang FdM, bisa uga amarga rahasia banget.

Penyelidikan kedadean


Ora tau bisa nemtokake cara informasi kasebut dikirim saka Stockholm menyang Svinemünde, lan saka ing kana menyang Finlandia, lan nalika kedadeyan kasebut. Ing kasus apa wae, iki kedadeyan sawise skuadron Schönermark ninggalake Turku. Bener, ing wektu iku isih ana kesempatan kanggo radio komandan kiriman ndhelik, nanging iki ora kelakon kanggo sapa wae ing printah Jerman ing Finlandia.

Kajaba iku, iku ketok sing apparatus banget birokrasi saka Kriegsmarine, lan duplikasi, lan mbok menawa malah tripling saka fungsi administratif: OKM, BdK, FdM, kudu disalahake kanggo bilai ing Öland. Preduli saka iki, misale jek sing ijol-ijolan informasi durung rampung ing tingkat diplomatik ing hubungan Jerman-Swedia, sing Jerman banjur ngeluh marang Swedia.

Wong Swedia, ing pertahanane, ngusulake argumentasi yen wiwit tanggal 1 Juli 1941, radione terus-terusan nyiarake bebaya babagan ladang ranjau ing perairan Swedia. Nanging misale jek ora ana sing ngrungokake radio Swedia ing kapal lan kapal Jerman, lan minangka asil, mung nelayan Swedia sing nampa kabeh bebaya ...

Danzig bow gun
Bow gun "Danzig".

Bencana Öland tetep diklasifikasikaké. Lan ing saindhenging perang, lan malah kanggo sawetara wektu sawise iku, ora ana informasi bab bilai iki diterbitake ing Jerman utawa Swedia.

Kanggo pisanan dheweke sinau babagan iki ing taun 1947-1948 sawise publikasi koleksi dokumen sing dijupuk. "Konferensi Angkatan Laut Fuhrer, 1939-1945" pisanan ing Britania Raya lan AS, banjur ing Jerman Kulon (The Admiralty, 1947).

Saka dokumen kasebut dadi dikenal manawa investigasi diwiwiti kanggo njlentrehake panyebab lan kahanan kerugian telung lapisan ranjau. Sidhang si durjana (utawa para durjana) dianakaké enggal, amarga tanggal 25 Juli, Laksamana Agung Erich Raeder nglaporake marang Hitler. Bener, konferensi sadurunge karo Raeder lan Hitler njupuk Panggonan ing wayah sore 9 Juli, nanging mung ing wektu nalika "Tannenberg" lan rong kapal liyane.

Ing patemon sabanjure karo Hitler, Raeder ngandhani dheweke yen pengadilan militer kanthi cara sing ora bisa dimangerteni mbebasake panyebab sing ora dijenengi amarga ilang telung lapisan ranjau ing kabeh tuduhan. Nanging, Raeder nambahake, minangka Panglima Angkatan Laut Jerman, dheweke ora setuju karo putusan kasebut lan mrentahake supaya mriksa kasus kasebut.

Ora ana sing ngerti babagan tanggal lan mesthi rapat anyar pengadilan militer, kajaba sing paling mungkin kedadeyan ing awal September. Wiwit tanggal 17 September, Raeder nglapurake marang Hitler yen pengadilan nemokake guilty lan kira-kira ngukum kapten tartamtu saka pangkat pertama Brüning, lan uga ngajokake kasus marang salah sawijining perwira markas komandan kapal penjelajah. Babagan paukuman sing dialami Brüning lan pejabat liyane sing ora dijenengi saka markas komandan kapal penjelajah lan apa kesimpulan saka penyidik, bahan "Konferensi Angkatan Laut Fuhrer" padha meneng.

Nanging, ana bukti kahanan sing bisa menehi katrangan babagan kedadeyan kasebut.

Nalika diterangake, kapten pangkat pisanan kanthi jeneng Erich Alfred Breuning pancen njabat ing Markas Perang Angkatan Laut. Wiwit taun 1936, dheweke dadi referen departemen I. Yen babagan dheweke, kasunyatan manawa dheweke dibebasake dhisik lan banjur diukum (tanpa nemtokake paukuman) nuduhake manawa paukuman kasebut ora abot. Paling kamungkinan, iku teguran resmi, mbok menawa malah ora dilebokake ing file pribadi, wiwit saiki, ing September 1943, Breuning kasebut ing ndhuwur njupuk komando saka divisi patroli 3rd, lan ing Juni 1943 dadi komandan wilayah patroli. "Kulon" (Sicherung Kulon) kanthi promosi simultaneous menyang Rear Admiral.

Ing kahanan kaya mengkono, bisa dianggep sing kabeh beban tanggung jawab kanggo apa kedaden cedhak pulo Eland diutus kanggo "nameless" perwira saka markas komandan cruisers.

Sayange, ing arsip dokumen komandan kapal penjelajah periode awal perang nglawan USSR, ora ana informasi babagan pejabat sing disalahake dening pengadilan lapangan militer. kriegsmarine. Saka iki, arsip kasebut ora lengkap, utawa investigasi sing dimaksud ora ngasilake asil, utawa ora ana putusan sing ditindakake ing kasus iki. Kaping papat ora diwenehi.

Salah siji cara utawa liyane, nasib para minelayers tambahan Jerman, sing telung minggu sadurunge melu operasi pertambangan insidious ing pesisir Soviet lan komunikasi Soviet malah sadurunge perang, bisa diringkes karo tembung saka Suleman Alkitab. : "Aja ndhudhuk bolongan liyane - sampeyan dhewe bakal tiba ing."

Diterusake...

Sumber lan literatur:
Konferensi Fuehrer babagan Naval Affairs, 1939–1945. The Admiralty, 1947.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

52 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    Juli 11 2021
    Kajaba iku, iku ketok sing apparatus banget birokrasi saka Kriegsmarine, lan duplikasi, lan mbok menawa malah tripling saka fungsi administratif: OKM, BdK, FdM, kudu disalahake kanggo bilai ing Öland.
    Lan Jerman rapi ngaco munggah, trifle, nanging becik.
    1. + 10
      Juli 11 2021
      Kutipan saka Mauritius
      Lan Jerman rapi ngaco munggah, trifle, nanging becik

      Dheweke nindakake kabeh kanthi ati-ati. Dheweke nembak, nembak posisi kita kanthi jadwal, ngebom kutha lan desa, ngobong wong ing krematoria. lan kabeh woro-woro babagan netralitas iki mung layar.
      1. +9
        Juli 11 2021
        Pikiran pisanan sing ana ing pikiran sawise maca yaiku dheweke dadi anget kanggo asu.
        1. +7
          Juli 11 2021
          Vlad, hello lan paling apik! hi
          Kanggo pisanan, dheweke sinau babagan iki ing taun 1947-1948 sawise publikasi koleksi dokumen sing dijupuk "Konferensi Fuhrer babagan Naval Affairs, 1939-1945", pisanan ing Inggris Raya lan Amerika Serikat, lan banjur ing Jerman Kulon (The Fuhrer's Conference on Naval Affairs, 1947-XNUMX). Admiralty, XNUMX).

          Sawise sinau babagan iki, kita bisa, kanggo ngguyu, menehi penghargaan sawise kasunyatan para penambang Swedia paling ora Ordo Persahabatan Bangsa, utawa medali Kanggo Merit Militer. Nanging, telung kothak mungsuh kita dikirim menyang lemah ing wektu sing cendhak. ngguyu
      2. +4
        Juli 11 2021
        Ing keadilan, kudu dikandhakake yen armada Soviet, minangka akibat saka pertambangan sing ora dipikirake, ora mung nyuda maneuver operasional lan taktik kanthi drastis, nanging uga ngalami kerugian gedhe ing tambang kasebut, utamane ing Segara Ireng, sing umume diklasifikasikake dadi iki. dina. Shirokorad nulis babagan iki ing bukune "Admiral Oktyabrsky nglawan Mussolini".
        1. +4
          Juli 11 2021
          ... utamane ing Segara Ireng ...

          Sampeyan bener, aku ora ngerti saiki, nanging ing taun pitung puluh lan wolung puluhan, nelayan sacara periodik nyekel penyerang galvanik nganggo jala. Ing Sevastopol, ing taun 76-77, ing pantai ing Lyubimovka, tambang ngisor Jerman wis sakabeheng sawise badai, sappers ditarik tengen ing gisik, pesisir ana dhuwur, tajem lan kabeh gelombang menyang segara. Iki sing dakdeleng lan dakngerteni, dudu saka omongane wong liya.
  2. +8
    Juli 11 2021
    Matur nuwun kanggo artikel. kanyatan menarik banget!
  3. +5
    Juli 11 2021
    Finns bubar rampung kontrak karo Estonia kanggo tambang angkatan laut ... sajarah mbaleni dhewe.
  4. +7
    Juli 11 2021
    Nanging dina peteng nyata pasukan Jerman ing Segara Baltik yaiku tanggal 9 Juli 1941.

    Ing dina iku, armada Jerman nandhang kapitunan gedhe.


    Wildness kanggo pindhah ing banyu wilayah Swedia lan ing wektu sing padha malah ... ora ngrungokake radio Swedia.

    Kedadeyan-kedadeyan sing dumadi persis 80 taun.

    Ing sawetara dina, ing wulan Agustus, bakal dadi 80 taun wiwit dina sing luwih ireng kanggo armada Soviet - nyebrang Tallinn, nalika akeh puluhan kapal uga mati ing tambang lan ing bom.

    Ing dina liyane, ekspedisi Rusia ditemokake lan diteliti dening penyelam loro transportasi VT-584 "Naissaar" lan VT-501 "Balkhash", ing ngendi jumlah paling akeh wong sing tiwas.

    Salah siji saka wong-wong mau, VT "Balkhash", sing ngungsi kabeh garnisun Paldiski lan kulawarga militèr, mbledhosake abeam Cape Yuminda tanggal 29 Agustus 41 lan, meh langsung ambruk, ana kira-kira 4 ewu wong ing kapal, sing meh kabeh mati.

    Miturut para penyelam, isih ana ewonan

    Yagene dheweke ora ditemokake (lan rute kasebut wis dikenal) lan ora dikubur manungsa sajrone pirang-pirang dekade iki, mbatesi awake dhewe menyang plakat peringatan ing Cape Yuminda- ....
  5. + 16
    Juli 11 2021
    Lan sing dikarepake yaiku perang, luwih becik tetep dadi "kapal pesiar" penumpang.
    Turboship "Tannenberg" sak telpon menyang port Lithuania isih Memel / Klaipeda. Pungkasan taun 30-an. Ora suwe Jerman bakal nyelehake Lithuania sadurunge kasunyatan manawa Memel maneh dadi milik Reich.
    Salah sawijining "cruisers" perusahaan "Seedienst Ostpreussen" - "Hansestadt Danzig" ing pelabuhan Memel/Klaipeda
    Wis ing cat perang "Preußen" ing Stettin, 1940
    utawa ora ana putusan sing diturunake ing kasus iki.
    Wong-wong sing kaluputan ora nglaporake informasi babagan tambang marang komando dihukum setaun, nanging dibebasake kanthi bebas nganti pungkasan perang.
    1. +6
      Juli 11 2021
      Lan sing dikarepake yaiku perang, luwih becik tetep dadi "kapal pesiar" penumpang.

      Dheweke ora "cruisers" - iku feri saka perusahaan Seedienst Ostpreussen, sing nindakake transportasi biasa antarane Pomerania lan Prusia Timur.
      Turboboat "Tannenberg"

      "Tannenberg" dudu kapal turbo, nanging "kapal diesel", amarga pembangkit listrike dudu turbin, nanging mesin diesel, sanajan nganggo turbocharger.
      1. +7
        Juli 11 2021
        Cantik, sanajan ing jaman kita kapal. Utamane sing pisanan ...
        1. + 10
          Juli 11 2021
          Cantik, sanajan ing jaman kita kapal. Utamane sing pisanan ...

          Kapal kaping papat saka proyek sing padha, nanging dimodernisasi, kapal turboelektrik Marienburg, diluncurake tanggal 14 Oktober 1939. Sarehne, ing hubungane karo wabah perang, galangan kapal nindakake prentah militer, rampung kapal kasebut ora ditindakake. Sawise dijupuk saka kutha Stettin dening pasukan Soviet, liner durung rampung "Marienburg" dadi piala perang. Sawise mriksa kapal kasebut, diputusake kanggo ngrampungake pembangunan kapal ing galangan kapal VEB Mathias-Thesen-Werft ing Wismar. Kapal turbo-listrik ditarik menyang panggonan anyar ing Oktober 1950 dijenengi "Lensoviet".
          Ing tanggal 30 Desember 1955, rampung kanthi prestasi paling anyar saka ilmu pengetahuan lan teknologi ing bidang pambangunan kapal penumpang, kapal double-deck dipasrahake marang pelanggan.
          Kanggo instalasi tambahan peralatan navigasi radio, kapal dikirim menyang pelabuhan Riga. Sawise karya instalasi pungkasan, liner dipasrahake menyang Perusahaan Pengiriman Laut Ireng lan dikirim menyang pelabuhan asal - Odessa.
          Ing taun 1962, ing panjalukan saka Kepemimpinan Abkhaz ASSR, kapal diganti jeneng kanggo pakurmatan saka kapal motor heroik, kang dicemplungke ing Perang Donya II, lan nampa jeneng "Abkhazia". Sawise setya nglayani kira-kira 40 taun, kapal Abkhazia dicopot lan didol kanggo scrap ing taun 1981 ing salah sawijining pelabuhan Spanyol, Barcelona.
          1. +5
            Juli 11 2021
            Sugeng sonten, Victor! hi
            Aku weruh "Abkhazia" manggon ing pelabuhan Sochi, nanging kesan nyata ing jiwa bocah kasebut digawe dening "Crimea" kuna, sing ngadeg ing tembok kanthi gulungan sing adil ing sisih tengen.
            1. +3
              Juli 11 2021
              "Crimea" ora kuna kaya sabar. Sawise diunekake tambang Soviet ing taun 1941, dheweke ngadeg ing tembok nganti taun 1945 minangka asrama. Banjur didandani wolung taun, nganti taun 1953.
              1. +3
                Juli 11 2021
                Ya, nanging, senadyan ukurane (ing wektu iku kanggo bocah-bocah kutha kaya Titanic), isih menehi kesan yen dheweke bakal ngapusi ing lemah ing jejere tembok.
                Lan aku kedaden kanggo njaluk ing cruise ing "Svaneti", banjur iku paling "modern" liner ing kabeh perusahaan kapal. Dheweke, saka jinis sing padha, miturut pendapatku, telung potongan dibangun.
                1. +4
                  Juli 11 2021
                  Sampeyan ora bisa numpak kapal pesiar Svaneti, kapal kasebut tenggelam ing taun 1942.
                  Siji-sijine saka telung kapal proyek iki sing bisa diluncurake yaiku Baltika, mantan Vyacheslav Molotov. Wis ora "Modern" maneh wiwit didegake ing taun 1936.
                  Nanging sing paling nyaman yaiku. Walanda nindakake sing paling apik.
                  1. +4
                    Juli 11 2021
                    Aneh banget, aku durung weruh sclerosis sadurunge. Aku elinga persis jeneng "Svaneti", nang endi wae watara 61-62. Iku katon kaya iki:

                    Nanging iki "Dostoevsky", aku ora nemokake jeneng "Svaneti", nanging ana informasi kasebut:
                    Bantuan nyata pisanan kanggo Uni Soviet diwenehake dening Bulgaria, ing ngendi ing Varna ing pabrik. G. Dimitrova (saiki "Odessos") dibangun seri kapal penumpang cilik kanggo 250 penumpang. Ing taun 1960, USSR nampa "Alushta" lan "Alupka", ing taun 1961 - "Adzhigol", ing taun 1962 - "Aitodor", ing taun 1963 - "Guriev" lan "Pitsunda", ing 1964 - "Abrau-Durso" lan "Artek". ", ing taun 1965 - "Kara-Dag" lan "Sarich", ing taun 1967 - "Ayu-Dag". Kapal motor kasebut nduweni tonase reged 1002 tonase kotor, tonase net 392 NRT, lan bobot mati 176 ton. Dawane awak - 63,1 m, jembaré - 9,33 m, subsidence - 2,95 m, siji wolung silinder mesin diesel SKL digawe iku bisa kanggo berkembang kacepetan lengkap 13 knots. Tingkat kenyamanan ing kapal cilik kasebut cukup sithik, lan asring diarani "pembawa ternak". Sejatine, padha digunakake ing baris: Ochakov - Skadovsk - Evpatoria - Sevastopol - Yalta - Feodosia - Kerch - Zhdanov - Rostov-on-Don. Kapal "Guriev" ditransfer menyang Segara Kaspia, lan kapal "Artek" menyang Segara Putih. Liner kanthi jeneng kamp perintis dijenengi Warnemünde ing taun 1966, nanging pungkasane nampa jeneng kamp konsentrasi - Solovki (wiwit 1968). Liyane saka liners saka jinis iki ilang saka spasi ing Segara Ireng nganti pungkasan taun 80-an. Sawetara wong-wong mau dibongkar kanggo kethokan, siji kapal ditransfer menyang flotilla anak.

                    Aneh.
                    1. +6
                      Juli 11 2021
                      Sampeyan ora duwe sclerosis - iku kapal penumpang kanggo 250 wong saka project 592. Total, sangang liners saka project 190 dibangun ing pabrik No.. 592 (jeneng sawise A. Zhdanov, Leningrad). mesthine digunakake minangka transportasi militer kanthi kacepetan dhuwur. Apa sing katon rada lali ing taun.
                      Antarane sangang iki, ing 1960, Svaneti dibangun kanggo ChMP. Nanging ing taun 1965, jeneng kasebut diganti dadi "Tallinn" lan ditransfer menyang Baltik. "Mulane, kapal kasebut ora ditemokake ing ngendi wae kajaba ing literatur khusus. Ing taun 2002, kapal kasebut dipotong dadi besi tua.
                      1. +5
                        Juli 11 2021
                        Matur nuwun, Vic, sampeyan ngyakinake aku, yen ora, aku mutusake yen aku edan. ngguyu
                        Banjur, dheweke ngidak-idak dek, ngombe anggur karo kanca, banjur ing botol kosong, dipasang karo gabus, dheweke ngirim kabeh cathetan bodho kaya "A bandha dikubur ing wit kaping lima saka lawang menyang jamban. Stasiun Marinir ing Sochi." Banjur dumadakan kabeh padha bebarengan. wassat
                      2. +4
                        Juli 11 2021
                        Ya ora ana apa-apa, aku dhewe kepengin ngerteni.
                      3. +4
                        Juli 11 2021
                        Lan kothak katon persis kaya lan pipa ana ing mburi.
          2. +4
            Juli 11 2021
            Ya, ing taun 70-an iki ora isin yen pindhah menyang pelabuhan manca karo "Russo - turis" ing kapal.
            Saiki, sayangé, mung yacht para oligarki sing dibangun saka kapal sing apik ...
            1. +6
              Juli 11 2021
              Saiki, sayangé, mung yacht para oligarki sing dibangun saka kapal sing apik ...

              Sampeyan salah.

        2. +1
          Juli 12 2021
          Apik banget! Utamane "Ratu Maria"!

          Lan saiki? Monstrous. Kaya sing dakdeleng.
          1. 0
            Juli 12 2021
            Kutipan: Phil77
            Apik banget! Utamane "Ratu Maria"!

            Aku luwih seneng Normandia
      2. +5
        Juli 11 2021
        Kutipan saka Undecim
        Dheweke ora "cruisers" - iku feri saka perusahaan Seedienst Ostpreussen, sing nindakake transportasi biasa antarane Pomerania lan Prusia Timur.

        Nyatane, Tannenberg dibangun kanthi prentah saka HAPAG. Dadi ing kahanan liyane bisa dadi transatlantik.
        Kutipan saka Undecim
        "Tannenberg" dudu kapal turbo, nanging "kapal diesel", amarga pembangkit listrike dudu turbin, nanging mesin diesel, sanajan nganggo turbocharger.

        Bener, ana 2 turbin uap Schichau-Werke, aku ora weruh informasi babagan mesin diesel ing ngendi wae. (Yen sampeyan duwe - aja nolak duweni)
        1. +1
          Juli 12 2021
          Ing ngisor iki komentarku babagan perkara kasebut.
    2. + 11
      Juli 11 2021
      Nyuwun pangapunten, kolega, Tannenberg pancen kapal turbo.
      1. +1
        Juli 11 2021
        Vic. Nick, Astra bakal ujar manawa dheweke ngapresiasi kritik diri, nanging aku mung +
        1. +8
          Juli 11 2021
          Iku ora babagan kritik diri. Aku pancen salah. Ngakoni kesalahan iku lumrah.
  6. +4
    Juli 11 2021
    bisa diringkes dening tembung saka Suleman Kitab Suci: "Aja ndhudhuk bolongan kanggo liyane - sampeyan dhewe bakal tiba menyang."

    Prabu Suleman duweni beda, nanging tegesé padha:


    "Sapa sing ndhudhuk bolongan bakal tiba, lan sing sapa nggulung watu, iku bakal bali."


    Ing bab sabanjure Kitab Wulang Bebasan, nggambarake wong duraka lan wong mursid:

    "Sapa sing nuntun wong mursid menyang dalan sing ala, dheweke bakal tiba ing luwangane dhewe, nanging wong sing tanpa cacad bakal oleh warisan kabecikan."


    Ing Kitab Kohelet, ing bab sing njlèntrèhaké sipat lan prilaku wong wicaksana lan bodho, ngandika:
    "Sapa sing ndhudhuk bolongan bakal tiba, lan sing sapa ngrusak pager, ula bakal cokotan."


    Ide iki dikonfirmasi dening tembung David. Mazmur:

    "Lah, wong duraka ngandhut piala, kebak piala, lan nglairake goroh; ndhudhuk selokan, banjur ndhudhuk, banjur tiba ing luweng sing wis dicawisake: angkara bakal nempuh sirahe, lan duraka bakal tiba ing makuthane.


    Dene bledosan kapal ing tambange dhewe-dhewe, akeh kasus kaya ngono. Bener, para pelaut ora seneng ngiklanake. Iki bisa dingerteni. Nanging, para ahli nyinaoni saben acara kasebut kanthi rinci lan kanthi serius.
    1. +3
      Juli 11 2021
      Kamrad Privalov, kanggo tulisan suci +
      Apa sampeyan mulang Kitab Suci utawa kanthi kekarepan?
      1. +3
        Juli 11 2021
        Kutipan saka vladcub
        Kamrad Privalov, kanggo tulisan suci +
        Apa sampeyan mulang Kitab Suci utawa kanthi kekarepan?

        Tanakh sinau ing sekolah biasa minangka mata pelajaran biasa. Aku ora bakal ngomong sing jero banget, nanging ing umum, padha menehi idea. Ing kelas 11, dheweke njupuk ujian kanggo sertifikat kadewasan ing macem-macem subjek, kalebu. lan miturut Tanakh.
        Ing sekolah agama, sinau luwih rinci.
        Kabeh liyane iku urusan pribadi saben warga.
        1. +1
          Juli 11 2021
          Apa Tanakh, subyek Komplek? Contone, aku bakal entuk 3 ing Tanakh - penting kanggo karir?
          1. +4
            Juli 11 2021
            Kutipan saka vladcub
            Apa Tanakh, subyek Komplek? Contone, aku bakal entuk 3 ing Tanakh - penting kanggo karir?


            Ing Israel, kabeh mata pelajaran dhasar disinaoni ing sekolah, gumantung saka kerumitan ing ngendi siswa "ngayun". Disederhanakake, kaya mangkene: matematika bisa disinaoni kanthi tataran 5 unit. Iki tegese ing kelas 11 sampeyan bakal bisa ngrampungake persamaan integral. Yen sampeyan arep sinau matématika kanggo 1 unit, sampeyan bakal mungkasi karo tabel perkalian.
            Ing tembung liyane, saben siswa mutusake dhewe apa kangelan saka subyek kang milih kanggo awake dhewe.
            Tanakh, umume, yaiku sing diarani Kristen Prajanjian Lawas. Malah rada kurang. Mata pelajaran kanggo sinau ing sekolah non-agama umum ora angel banget. Kaya sing dakkandhakake, ora sinau ing tingkat dhuwur ing sekolah kasebut. Maksimal 1 utawa 2 unit.
            Sawise lulus ujian kanggo sertifikat "lengkap", siswa bisa ngetung, umpamane, 22 unit.
            Sawise lulus psikotes nalika diakoni ing Universitas, sampeyan bisa ngetung, ucapake, maksimal 100 unit. Unit sekolah lan psikotes ditambahake.
            Ayo dadi ngomong sampeyan duwe 14 Unit saka sekolah, lan sampeyan duwe 61 psychotest, mungguh, sampeyan duwe 75 Unit. Kanthi set kasebut, sampeyan bakal digawa menyang sawetara fakultas lan spesialisasi, nanging sampeyan butuh paling ora 89 kanggo mahasiswa medis, tegese sampeyan ora bakal dadi dokter. Ing kene, kaya iki, primitif, nanging aku rumangsa jelas.
            Kanggo "karir", banjur sing kurang miturut Tanakh ora bakal ngganggu sampeyan kanthi cara apa wae utawa apa wae.
            1. 0
              Juli 12 2021
              "Apa sing diarani wong Kristen ing Prajanjian Lawas" Aku tansah mikir yen sampeyan wong Kristen.
              Sampeyan duwe podho karo ujian, suwene pira?
              1. 0
                Juli 12 2021
                Kutipan saka vladcub

                Sampeyan duwe podho karo ujian, suwene pira?

                Aku ora ngerti persis apa inti saka ujian, nanging aku wis kene kanggo luwih saka telung puluh taun, lan aku wis ora krungu bab sistem ujian beda. Mungkin sepisan, ana sing beda.
  7. +9
    Juli 11 2021
    Aku luwih yakin manawa armada nandhang lara ranjau dhewe lan "loropaken" tinimbang mungsuh.
  8. +5
    Juli 11 2021
    "diutus kanggo sing" nameless "perwira" ing cendhak, padha ketemu switchman kanggo console Fuhrer
  9. +5
    Juli 11 2021
    Ing wayah sore, nalika kapal wis nyedhak ing pucuk kidul pulo, ing ngarepe Tannenberg, rada nyusup ing sisih plabuhan, ana kapal sapu ranjau Swedia katon, arep counter-course, sing diidentifikasi minangka Sandon.

    Punika penyapu ranjau.
  10. Eug
    +3
    Juli 11 2021
    Nanging sing menarik - yen kapal selam kita torpedo kapal Jerman kanthi ilegal ing perairan wilayah Swedia - sapa wong Swedia bakal nuntut?
    1. +3
      Juli 11 2021
      Perang bakal nulis kabeh!
      Mesthine paling ora ana siji kasus sing numpak kru kapal selam peluncuran motor Norwegia. Lan sawise serangan torpedo sing ora kasil. Akibaté, checkers dinamis glethakaken lan trough fishing ditarik.
    2. +3
      Juli 11 2021
      Inggris ing banyu Norwegia numpak kapal Jerman karo tawanan perang Inggris. Akibaté, Jerman nyerang Norwegia lan, ing sadawane dalan, Denmark.
      1. -2
        Juli 12 2021
        Kutipan saka: Paul Neumann
        Inggris ing banyu Norwegia numpak kapal Jerman karo tawanan perang Inggris. Akibaté, Jerman nyerang Norwegia lan, ing sadawane dalan, Denmark.

        Carane gampang iku kanggo sampeyan.
  11. +3
    Juli 11 2021
    Lan babagan "Black Day"? Ya, kapal sing diowahi mabur. Ing kekacoan wiwitan.
    1. +3
      Juli 11 2021
      nalika bocah wadon, artikel kasebut diarani "aja ndhudhuk bolongan kanggo liyane ..."
  12. +1
    Juli 11 2021
    Kutipan: Kucing Laut
    Vlad, hello lan paling apik! hi
    Kanggo pisanan, dheweke sinau babagan iki ing taun 1947-1948 sawise publikasi koleksi dokumen sing dijupuk "Konferensi Fuhrer babagan Naval Affairs, 1939-1945", pisanan ing Inggris Raya lan Amerika Serikat, lan banjur ing Jerman Kulon (The Fuhrer's Conference on Naval Affairs, 1947-XNUMX). Admiralty, XNUMX).

    Sawise sinau babagan iki, kita bisa, kanggo ngguyu, menehi penghargaan sawise kasunyatan para penambang Swedia paling ora Ordo Persahabatan Bangsa, utawa medali Kanggo Merit Militer. Nanging, telung kothak mungsuh kita dikirim menyang lemah ing wektu sing cendhak. ngguyu

    ZBZ medal - kanggo seneng-seneng? Kelangan, ya.
  13. +1
    Juli 11 2021
    "data ing patroli Swedia ditransfer menyang Naval Atache Jerman 'ing kasus iki, Soviet Naval Atache 'kudu ditransfer. Lan yen ora ditransfer, banjur iki netralitas dubious.
  14. 0
    Juli 11 2021
    Soko aneh - artikel saka penulis iki babagan Baltik lan tanpa penipuan propaganda?
  15. +3
    Juli 12 2021
    informasi babagan lapangan ranjau Swedia, koordinat lan data sing tepat babagan patroli Swedia ditransfer menyang atase laut Jerman ing Stockholm.

    Panjelasan penting - alangan iki digawe dening Swedia ing panjalukan saka Jerman piyambak, minangka bagéan saka strategi banget bodho kanggo perang tambang ing mung segara ing donya ngendi padha duwe kaunggulan pinunjul.
  16. +2
    Juli 14 2021
    Kutipan saka Monster_Fat
    Ing keadilan, kudu dikandhakake yen armada Soviet, minangka akibat saka pertambangan sing ora dipikirake, ora mung nyuda maneuver operasional lan taktik kanthi drastis, nanging uga ngalami kerugian gedhe ing tambang kasebut, utamane ing Segara Ireng, sing umume diklasifikasikake dadi iki. dina.

    Ing keadilan, kudu dikandhakake yen ing Segara Baltik armada Soviet luwih lemah tinimbang Jerman, mula sengaja ditambang, lan Jerman ora mikir. Ora ana kerugian ing Perang Donya II sing wis suwe diklasifikasikake.
    Armada Jerman ngalami kerugian sing luwih dhuwur tinimbang tambang Soviet. Mung ing Desember 1944, Jerman ilang loro penghancur paling anyar ing tambang ing Baltik.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"