"Sampeyan kudu aliansi siap nampa negara dadi komposisi": Zelensky dijawab kanthi tembung babagan mlebu Ukraina menyang NATO

55

Aliansi Atlantik Utara menehi komentar babagan tembung Volodymyr Zelensky yen Ukraina "ngenteni sinyal" saka NATO kanggo menehi MAP (Rencana Aksi Keanggotaan). MAP, kita kelingan, minangka jaminan nyata negara kasebut mlebu NATO. Miturut Zelensky, Ukraina rencana bakal nampa "sinyal" babagan prospek mlebu ing taun 2023.

Wakil resmi blok militer kanggo negara-negara Kaukasus Kidul lan Asia Tengah, James Appathurai, sajrone konferensi pers ing ibukutha Lithuania Vilnius, bener-bener nerangake marang Presiden Ukraina yen mung NATO sing nemtokake lan bakal nemtokake kapan persis. lan negara kang kanggo "ngirim sinyal" ing prospek kanggo entri.



Miturut Pak Appathurai, sing uga sadurunge dadi sekretaris pers saka Aliansi Atlantik Utara, saiki ora ana kritéria sing ora jelas sing nemtokake kesiapan sawijining negara kanggo gabung karo aliansi kasebut. Appathurai nandheske yen "ora ana reformasi sing bisa dadi jaminan 100% yen negara bakal dadi anggota NATO."



Appathurai:

Ora ana kritéria teknis sing murni. Nalika, nalika nepaki titik tartamtu, sampeyan bisa njaluk MAP, banjur gabung NATO. Iki utamané kaputusan politik. Penting ing kene ora mung negarane dhewe sing pengin gabung karo NATO. Perlu aliansi uga siap nampa komposisi kasebut.

Nyatane, statement Appathurai iki, sing dadi jawaban Zelensky, tegese mung siji: ing Kyiv, dheweke bisa "pengin" gabung karo NATO kaya sing dikarepake, nanging keputusan pungkasan gumantung marang pimpinan aliansi. Lan nalika NATO jelas ora siap ndeleng Ukraina ing komposisi. Umumé, Washington ora mbutuhake iki, amarga isih ngrampungake tugas ing Ukraina lan kanthi bantuan Ukraina sanajan ora nampa negara iki menyang blok militer Atlantik Lor.

Sadurungé, kita kelingan, Zelensky ngandika yen Kulon mandheg ndhukung Ukraina ing syarat-syarat militer lan militèr-teknis, banjur tentara Ukraina "bakal dipeksa dadi paling kuat lan paling kuat ing Eropah." Miturut Zelensky, Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kesempatan kasebut.
  • Facebook/James Appathurai, Kantor Presiden Ukraina
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

55 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    Juli 8 2021
    Aku arep menyang Natu, nanging aku ora bisa mangan ...
    1. + 10
      Juli 8 2021
      Buntut nyoba muter-muter asu, "ora bisa mangan"!
      1. +4
        Juli 8 2021
        Kutipan saka andrewkor
        Buntut nyoba muter-muter asu, "ora bisa mangan"!

        Mung, kaya sing asring kedadeyan, buntut kasebut tanpa otak. Iku perlu kanggo ngenteni katon ing aliansi, lan mung kanggo kondisi partisipasi praktis ing rencana NATO. Banjur NATO bakal nyedhot Ukraina menyang jamban vakum. Cepet lan ora mbalekaken. Ketoke, "kuartal" ora ngajari Ze ngaso kanthi bener.
        1. +7
          Juli 8 2021
          Kutipan saka Hagen
          Mung, kaya sing asring kedadeyan, buntut kasebut tanpa otak.

          Iki logis, amarga kasunyatane yen buntut ora tuwuh saka tengkorak, nanging saka bagean sing rada beda saka asu kasebut. Otak ing njerone mung dorsal, kanggo ngirim prentah saka ndhuwur.
          Kutipan saka Hagen
          Iku perlu kanggo ngenteni katon ing aliansi, lan mung kanggo kondisi partisipasi praktis ing rencana NATO.

          Ing kasus Ukraina, aku mikir iki ora penting. Sanalika Ukraina ditampa dadi aliansi, kabeh perjanjian internasional bakal dilalekake. Kabeh wates kesopanan ing kawicaksanan manca bakal bajingan. Banjur Ukraina (lan ora mung) kudu ngerti yen LPR lan DPR (lan mungkin wong liya) wis dadi wilayah Federasi Rusia. Lan uga BZHRK plowing expanses Rusia, lan Poseidons ing cara kothak-nest ing pesisir Amerika Serikat, lan S-400 ing Iran, lan mbales dendam ing Serbia, lan blok militer-politik saka Federasi Rusia- PRC, lan akeh liyane.
          1. 0
            Juli 8 2021
            Quote: Sopan Elk
            Ing kasus Ukraina, aku mikir iki ora penting.

            Ide kasebut bisa didebat. Sampeyan bisa ndeleng kepiye Ukraina nyurung Wishlist ing SP-2 ing kabeh kasus internasional sing kasedhiya. Lan iki sanajan kasunyatane ora ana sing menehi jaminan tertulis kanggo nglindhungi kepentingan Ukraina ing perkara iki. Bisa mbayangno carane forelocks bakal break kabeh gerbang karo bathuk yen NATO duwe kewajiban ephemeral ing wangun Artikel 5 saka charter? Dheweke bakal mbangun kutha kémah ing sangisoré markas NATO lan bakal manggon ing kono nganti pirang-pirang taun, kanthi konsekuensi (ing arti harfiah) !!! Aku sing penolakan veiled saka Amerika Serikat menehi kanggo jalaran bisa kuwi.
            Quote: Sopan Elk
            Banjur Ukraina (lan ora mung) kudu ngerti yen LPR lan DPR (lan mungkin wong liya) wis dadi wilayah Federasi Rusia.

            Kanthi akses menyang Rusia, aku ora bakal cepet-cepet. Wilayah lan populasi cukup kanggo nggawe entitas negara ing kana. Minangka jaminan, kita bisa nyimpulake persetujuan babagan kerjasama militer-teknis lan ekonomi nganti kontrol wates. Lan mung banjur, ing setahun utawa loro, kanggo nimbang masalah subyektivitas ing Federasi Rusia. Donya ora kudu nggandhengake penarikan LDNR saka Ukraina karo konsep "penyitaan" Rusia saka wilayah negara manca, lan republik kudu nyiapake anggota ing federasi ing akeh aspek.
            Quote: Sopan Elk
            Lan uga BZHRK plowing expanses Rusia lan Poseidons ing cara kothak-nested ing pesisir Amerika Serikat bakal dadi banget kamungkinan,

            Setuju, ora ana sing saiki ngerti apa, ing ngendi lan apa tingkat kesiapan kanggo nggunakake "furrows". Sawise kabeh, kadhangkala informasi bocor yen ing sawetara wektu urip ing 40 taun pungkasan donya ana ing ambang tabrakan nuklir. Lan kita, wong sing ora miwiti rahasia gedhe, ora nganggep apa-apa ...
            1. +2
              Juli 8 2021
              Kutipan saka Hagen
              Ide kasebut bisa didebat. Sampeyan bisa ndeleng kepiye Ukraina nyurung Wishlist ing SP-2 ing kabeh kasus internasional sing kasedhiya.

              Lan apa sing isih ana kanggo dheweke? Menapa malih, ing hubungan kanggo SP-2, kapentingan Ukraina lan Amerika Serikat pas.
              Kutipan saka Hagen
              Kanthi akses menyang Rusia, aku ora bakal cepet-cepet. Wilayah lan populasi cukup kanggo nggawe entitas negara ing kana.

              Dadi ora ana sing kesusu. Crimea mung wis "dicerna". Nanging nalika "analisa tutup" diwiwiti, sampeyan kudu njupuk kanthi cepet, nalika dheweke dhewe takon, nganti dheweke kuciwa lan ngganti pikirane. Aku ora ngilangi kamungkinan sing Donetsk lan Lugansk, senadyan bakal saka pedunung, isih ing limbo amarga, karo redistribution hypothetically bisa saka wilayah Ukraina, padha pinesthi kanggo peran wilayah ibukutha saka tatanan teritorial anyar. kayata "Little Russia", sing bakal kalebu ora mung LDNR. Nanging iki, pikiranku saka bolongan hamster.
              Kutipan saka Hagen
              Setuju, ora ana sing saiki ngerti apa, ing ngendi lan apa tingkat kesiapan kanggo nggunakake "furrows".

              Aku setuju banget. Supaya crita horor dadi crita horor, kudu diumumake sacara umum utawa diatur kanggo "bocor" informasi. Banjur dheweke bakal langsung nganggep minangka argumentasi sing abot. hi
              1. 0
                Juli 8 2021
                Quote: Sopan Elk
                Lan apa sing isih ana kanggo dheweke?

                Aku suggest nyoba kanggo rembugan. Nganyarke sistem lan nyoba kanggo nggawe iku competitive. Nanging kudu unik kanggo netepake tarif tambah kanggo volume pompa gas tambahan !!! Kabeh sing normal, sebaliknya, nyuda ... Aku bakal menehi saran supaya masalah gas metu saka politik kabeh lan ngrembug babagan kemungkinan sistem bisa digunakake kanggo entuk manfaat saka pihak loro. Nanging kabeh masalah iku kelas politik Ukraina wis kepunjulen dening gelombang nasionalisme lan panorama. Dheweke mbayangake awake dhewe bisa ngetrapake Wishlist kanthi paksa, kaya Amerika Serikat, lan ora bakal rembugan karo sapa wae. Ora karo Rusia, ora karo kanca-kancane, ora karo wong liya. Ora ana kekarepan sing apik kanggo nggayuh kompromi.
                1. +2
                  Juli 8 2021
                  Kutipan saka Hagen
                  Aku suggest nyoba kanggo rembugan.

                  Gagasan sing jelas bakal gagal. Makna kabeh gerakan Ukrainia ing SP-2 yaiku kanggo nyegah gas pipa kita mlebu ing EU. Utawa asumsi ing prices kuwi sing p-sovskiy LNG bakal padha karo dheweke. Kabeh liyane saka kang ala. Ing kene gol lan n-owls kita diametrically nentang. Mulane, ora bakal bisa entuk persetujuan karo Ukraina, sing ora mutusake apa-apa ing perkara kasebut, ing wektu saiki.
              2. 0
                Juli 8 2021
                Appathurai maneh nyelehake badut sing ora sopan Zelya kanthi moncong ing ... uga, sampeyan ngerti ngendi. Lan nyatane: apa hak vassal (budak, budak) sing ora sopan? kanggo njaluk saka pemilik? Iki padha nggunakake nanging sampeyan seneng! Lan TANPA kewajiban!ngguyu
      2. +4
        Juli 8 2021
        James Appathurai
        .... Washington uga ora perlu iki, amarga tugas ing Ukraina lan karo bantuan saka Ukraina dheweke isih mutusake tanpa nampa negara iki menyang blok militer Atlantik Lor.

        Cukup kabeh bisa dingerteni lan jelas. Wong edan durung ngerti sapa lan ing ngendi panggonane.
    2. +6
      Juli 8 2021
      Ing KVN, ing Nata, padha wedi njupuk negara karo pasukan paling kuat ing Eropah, yen ora, carane unpredictably, NATO bakal menang saka njero.
      1. +7
        Juli 8 2021
        "Perlu aliansi siap nampa negara kasebut dadi komposisi"

        Kabeh NATO, kabeh ya ... Tanpa sampeyan, sampeyan wis nikah wassat

        Ukraina wis mutusake kabeh dhewe - "Nom-noman mau wis turu lan takon"
      2. +4
        Juli 8 2021
        tentara Ukraina "bakal dipeksa dadi paling kuat lan paling kuat ing Eropah"
        Mulane, dheweke ora njupuk menyang NATU! Iku medeni...
        1. +3
          Juli 8 2021
          Ukraina ngenteni sinyal saka NATO kanggo nyedhiyakake rencana? Apa mung aku sing ngerti cara iki? Yen ana sinyal, apa Ukraina bakal menehi rencana marang NATO? Tanah Ukraina bakal ditampa dadi NATO, xoxly ora dibutuhake ing kana
    3. 0
      Juli 8 2021
      haberdasher lan kardinal
  2. +3
    Juli 8 2021
    Zelensky lan liya-liyane kaya dheweke kudu ngenteni nganti kanker ana ing gunung ing basa Cina lol maca kanthi banter, ing mburi Toret kabeh lol . Iki bakal dadi sinyal yen wis wektune blok Unta, yaiku, blok NATO, kanggo mikir babagan apa sing kudu dipikirake babagan uk-roin. ...Mungkin. ... lol
  3. +4
    Juli 8 2021
    Saben warta babagan negara 404 - "kita pengin gabung karo NATO lan EU", "kita njaluk senjata", "kita nyalahake masalah kita", "menehi dhuwit", "kita pengin gratis", "kita bakal nggawe wunderwaffe" . Aku mung maca berita utama, lan kabar iki wis mboseni wiwit taun 2014 ....
  4. +7
    Juli 8 2021
    Wis 2023 ... Negara chubat wis kesel, ngenteni "sinyal". Pensiun ora dibayar. Pegawe negari padha rampog ing alas lan ing dalan. Endemik prostitusi lan korupsi.
    1. +4
      Juli 8 2021
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Wis 2023 ... Negara chubat wis kesel, ngenteni "sinyal". Pensiun ora dibayar. Pegawe negari padha rampog ing alas lan ing dalan. Endemik prostitusi lan korupsi.

      Lan presiden wis beda! Iki minangka "anyar" lan bakal ngatasi apa sing ditinggalake "ngarep"))))
    2. +3
      Juli 8 2021

      Andrey Nikolaevich (Andrey. Nikolaevich)
      Dina iki jam 05:22
      ANYAR
      +2
      Wis 2023 ... Negara chubat wis kesel, ngenteni "sinyal". Pensiun ora dibayar. Pegawe negari padha rampog ing alas lan ing dalan. Endemik prostitusi lan korupsi.
      lan sing paling bandel terus nandur willow, kanggo - sawise 10-15 taun - logging kanggo dadi panas. ngguyu Amarga kotoran wis suwe.
    3. +1
      Juli 8 2021
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Wis 2023 ... Negara chubat wis kesel ngenteni

      Secara pribadi, aku ora pengin negesake Ukraina wis mlebu taun 2023.
      1. nnm
        +2
        Juli 8 2021
        Lan apa sing bakal diganti? Mung pasuryan ing TV? Lan kabijakan domestik lan manca bakal tetep padha.
  5. +3
    Juli 8 2021
    Lan sing, nyatane, peduli karo pendapat saka aliansi. ngguyu
    Dheweke mlebu Konstitusi, dadi ing NATO, wektu! ngguyu
    Dadi NATA kudu mangan kaktus.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. +2
    Juli 8 2021
    Sing, diterjemahake menyang basa Rusia, tegese: jancok sampeyan, ragul Nazi, kita kudu nyelehake kepala NATO ing peluru amarga sampeyan. Sampeyan wis siyap mati kanggo kepentingan NATO. wassat
  8. 0
    Juli 8 2021
    Ya, ing Kulon dheweke wis suwe ngerti yen jester iki duwe statement kaya saka cornucopia, dene saben wong ing ngisor iki luwih bodho tinimbang sing sadurunge.
  9. +5
    Juli 8 2021
    Ana wong Yahudi sing mlarat sing terus-terusan ngrancang kanggo dadi sugih, lan merga ana alesan, dheweke mesthi gagal.
    Rencana liyane: Aku mikir arep omah-omah anakku karo Rothschild. Setengah perang wis rampung: penganten putri dibujuk. Saiki tetep kanggo mbujuk Rothschild.
  10. +3
    Juli 8 2021
    Nyatane, statement Appathurai iki, sing dadi respon marang Zelensky, mung tegese siji: ing Kyiv, dheweke bisa "pengin" gabung karo NATO kaya sing dikarepake,
    Nah, ing seminggu, 3, 4 kaping mlebu)) ngguyu Ukronatsiks ing NATO. lol Lan ing akhir minggu kedadeyan, lan kaping pindho saben dina! wassat
    1. +3
      Juli 8 2021
      Dheweke main kaya klasik lan uga mlumpat ... ya
  11. +4
    Juli 8 2021
    "... Zelensky ngandika yen Barat mandheg ndhukung Ukraina ing syarat-syarat militer lan militer-teknis, banjur tentara Ukrainia" bakal dipeksa dadi paling kuat lan paling kuat ing Eropah "..." (c) Bodho iki urip. ing apa -soko donya podo utawa terus-terusan ing "uap"? Apa dheweke krungu dhewe utawa ora perlu?
    1. 0
      Juli 8 2021
      ... Zelensky ngandika yen West mandhek kanggo ndhukung Ukraina ing syarat-syarat militèr lan militèr-technical, banjur tentara Ukrainia "bakal dipeksa kanggo ngajak China menyang amben sawijining .." A courtesan Ukraina siap turu karo kabeh wong, sing bakal gelem mbayar.
  12. +1
    Juli 8 2021
    Ing tembung, badut ing arena.
  13. +2
    Juli 8 2021
    Lan nalika NATO jelas ora siap ndeleng Ukraina ing komposisi.

    Yen dheweke pengin njupuk Ukraina menyang NATO, mesthine wis suwe. Nanging ora ana sing butuh tas gedhe kanthi bolongan gedhe.
  14. +1
    Juli 8 2021
    ...... tentara Ukraina "bakal dipeksa dadi sing paling kuat lan paling kuat ing Eropah." Miturut Zelensky, Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kesempatan kasebut.

    Saben jam, statements "Presiden Zelensky" ngandika saka Profesi asli. basa Bakat!
  15. +2
    Juli 8 2021
    Perlu aliansi kasebut uga siap nampa negara kasebut dadi komposisi ": Zelensky dijawab kanthi tembung babagan mlebu Ukraina menyang NATO.
    . Mbokmenawa teknolog sing disiram, wong PR, kabeh lan ing sacedhake, netes saka sarang sing padha!
    Padha masak liyane "psy talker" kaya pai.
    1. +5
      Juli 8 2021
      Salam iki! hi

      Kabeh padha nyoba, nganggo jaran, ngomong nganggo basa diplomatik, nanging bakal kesel ...
      1. +2
        Juli 8 2021
        Hello prajurit
        Lan apa maneh sing bisa ditindakake Kukuevsky, dheweke wis diatur kanthi apik lan tanpa mantra babagan kasunyatan sing bakal digawa menyang endi wae / nalika lagi, dheweke ora bakal metu kanthi cara apa wae.
        1. +4
          Juli 8 2021
          Ora ana gunane menehi saran supaya bisa nguripake otak sing ora ana, mula ayo padha mlumpat ...
          1. +1
            Juli 8 2021
            Dadi, ya, sampeyan kudu ngenteni nganti tekan kono, nanging sawetara persiapan kanggo wektu kasebut perlu supaya ora cepet-cepet kaya edan mengko, ora duwe wektu kanggo nanggepi acara sing lagi ditindakake.
            1. +4
              Juli 8 2021
              Muga-muga wong kita ngerti iki lan ana sawetara pilihan kanggo tumindak ...
  16. +4
    Juli 8 2021
    Appathurai nandheske yen "ora ana reformasi sing bisa dadi jaminan 100% yen negara bakal dadi anggota NATO."


    Sabanjure bakal dikirim kanthi teks sing cetha, dheweke ora ngerti basa normal ...
    1. +1
      Juli 8 2021
      Iki .. anak asu! Tendhang lan lali ... nuwun kanggo dhuwit sing abuh ing kono.
      1. +4
        Juli 8 2021
        Dheweke bakal nggoleki sing sabanjure, utawa luwih tepat, apa sing kudu digoleki, dheweke ngadeg ing baris ana ...
        1. +1
          Juli 8 2021
          "Panggonan suci ora bakal kosong ...
          1. +4
            Juli 8 2021
            Ya, padha squabbling ana kanggo hak dilat luwih kuat ...
  17. +1
    Juli 8 2021
    tentara Ukraina "bakal dipeksa dadi paling kuat lan paling kuat ing Eropah"
    .... Iki nyoba blackmail utawa soko? Apa ana sing wedi?
  18. 0
    Juli 8 2021
    Ukraina "ngenteni sinyal" saka NATO kanggo menehi MAP
    Lagi nunggu roket ijo kanggo cepet-cepet menyang tangan, kang kanggo sawetara alesan ora dibukak kanggo wong-wong mau. Lan sakperangan alesan, iku dumunung ing unwillingness prasaja kanggo nampa negara masalah, kang bisa nggawa gunung liyane masalah. Apa njiret dhewe karo persetujuan yen mangkono ing tlatah negara iki, aku bisa mbalek maneh apa aku pengin.
  19. 0
    Juli 8 2021
    Inggih, pinten sampeyan bisa maca babagan iki warta wayang klovan lan komentar ing "kemaluan" vysers yen wis rampung lan rampung kontrol lan tanggung jawab kanggo layanan khusus Amérika-Anglo-Yahudi, lan ngandika ing titik tartamtu ing wektu mung apa kang. dictated kanggo, ditulis lan sijine menyang lambé saka kurator cocog (malah tansah maca teks disiapake lan ditulis kanggo wong ing teleprompter, nalika ngrekam video kang, minangka aktor, script ditulis dening screenwriters)?!
    Kanggo mayoritas pedunung Ukraina, saiki iku mung njijiki lan njijiki kanggo titik nistha, kang terus-terusan nandheske ing metu pers dening ajeg diterbitake jajak pendapat umum lan pribadi dening kang (ze) ratings, lan kang nandheske sing. persentase ora setuju vektor umum gerakan negara dening panguwasa rahasia modern tetep praktis ora owah, ing tingkat kira-kira + -70%, lan kadhangkala luwih. Bentenipun mung sing minoritas aktif saka Nazi-Kulon sengit, ngremehake lan kepinginan karusakan fisik - amarga iku wong Yahudi lan, ing mratelakake panemume, iku rampung incompetitive lan ora cekap kanggo ngrampungake karo tugas disetel kanggo wong dening Anglo- Saxon, ing luwih nyerah lan Advertisement saka remnants Ukraina menyang West kondisional. Lan sisih pasif ngelawan, ing nalisir, nganggep guilty saka ngiyanati kapentingan saka akèh-akèhé saka populasi sing milih kanggo wong, lan ora bisa nepaki janji kanggo mungkasi perang lan tenan nambah taraf urip wong, uga. kaya ing nglawan West kondisional padha lan ndhukung kapentingan nyata saka wong lan negara Ukrainia (utawa luwih, apa isih).
    Nanging, aku mbaleni, sepisan maneh, mayoritas nyukupi (yen iku bisa kanggo nimbang wong-wong mau minangka kuwi) Ukrainians padha dikembangke minangka suckers pungkasan lan padha maneh ketemu piyambak "karo trough rusak" saka ukroderzhavnosti, nalika padha ora kapilih dening. sapa wae, nanging ditunjuk kanthi prentah amarga kordon, kapribaden lan pejabat, siji-sijine, menehi sawetara "Wishlist", "scarecrows" lan omong kosong sing terus terang, sing saben wong (kalebu kita kabeh ing kene), amarga sawetara alasan, kudu ngrembug, lan sing Western Anglo-Saxon "pemilik" lan kurator malah kadhangkala mbantah?! Nanging iki wis padha karo ngrungokake lan ngrembug sawetara ocehan delusional saka pasien edan, saka sawetara jinis brothel kondisional - ora ana gunane lan ngrembug IKI uga ora ana gunane, lan ora perlu, - sampeyan mung kudu ngetutake instruksi konsultasi saka dokter sing nekani, paling ora sawetara, normalisasi kahanan saiki pasien sing lara iki, nalika ora perlu ngomong babagan pemulihan lengkap !!!
    Dadi, ing mratelakake panemume, iku wektu dhuwur kanggo mungkasi ngrembug ukrodurdom iki, digunakake ing endi wae, lan utamané ing kene akhir-akhir iki, Ukraina lan warta saka "kotak" wayang Gauleiters sing wis wiwit metu saka ukuran lan kebanjiran, interrupting kabeh topik urip liyane. lan acara, loro ing negara kita lan ing donya ing umum! hi
  20. 0
    Juli 8 2021
    Ing kono partai-partai bermasalah kuwi dilewati, mula ngenteni, ngenteni lan ngarep-arep.
  21. 0
    Juli 8 2021
    Amerika lan Eropa ora njupuk ukrov kanggo awake dhewe, amarga padha ndeleng tingkat nyolong. Nampa kaya ngono, mula dheweke bakal narik kabeh sing ora dipaku menyang lantai nganggo dowel.
  22. +1
    Juli 8 2021
    ... tentara Ukraina "bakal dipeksa dadi paling kuat lan paling kuat ing Eropah." Miturut Zelensky, Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kesempatan kasebut ...
    Iki pancen deja vu. Ing wiwitan, Petya Roshen nyatakake yen ing dheweke ing Ukraina a tentara paling kuat ing alam semestabanjur tentara paling kuat, banjur mung tentara paling apik ing donya, banjur mung unparalleled ing donya, banjur tentara paling kuat ing Eropah, mengko salah siji sing paling kuat wadya-bala Eropah ... Banjur ana wong kang jumeneng kuwasa kang takon V.V ing dhengkul. Putin, uga, njupuk Ukraina menyang Rusia, uga, paling aku piyambak ... Bener, dheweke isih main ing KVN ... Lan karo tekane, tentara Ukraina dadi salah siji saka tentara paling apik ing globe saka Ukraina, banjur salah siji sing paling kuat, lan saiki tugas anyar kanggo nggawe paling kuat lan paling kuat ing Eropah! Sing amarga ing ngendi psikiater expanse. ngguyu ngguyu apik
  23. +1
    Juli 8 2021
    - Kita lagi ing dalan.
    - Apa sampeyan mangan?
    - Kita arep menyang NATU.
    - Mangan dhewe...
  24. 0
    Juli 8 2021
    Kene sampeyan .... "setengah-poker" NATA nunggu karo "SAKIL" ngguyu
  25. "Perlu aliansi siap nampa negara kasebut dadi komposisi"

    ***
    Ya, aliansi isih kudu nyekel Ukraina ...
    ***
  26. 0
    Juli 8 2021
    "Perwakilan resmi blok militer kanggo negara-negara Kaukasus Kidul lan Asia Tengah, James Appathurai" Kepiye carane? Ukraina, tse - Europa!
  27. -1
    Juli 9 2021
    Badut, badut, kebo, peterseli, wayang lan sakcedhake kabeh padha.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"