Turki ngirim jet tempur menyang Polandia

22

Minangka bagéan saka panyiptan pasukan polisi udhara ing negara-negara Alliance Atlantik Utara kanthi akses menyang Segara Baltik, Turki ngirim para pejuang menyang Polandia. Pesawat militer Turki teka ing pangkalan udara ing Malbork. Iki dilaporake dening layanan pers NATO.

Kanggo ngrampungake misi sing dipasrahake marang dheweke, Angkatan Udara Turki dina Selasa pindhah menyang Polandia skuadron 161, sing dumadi saka papat pejuang multi-peran F-16. Dheweke bakal tetep ing Polandia nganti pertengahan September.




Sadurungé, pilot Turki ora kudu ngunjungi pangkalan Malbork, nanging iki kaping pindho pesawat militer Turki teka ing wilayah Baltik.

Pangkalan polisi udara ing Polandia bakal dadi sing nomer telu ing Negara Baltik. Loro pisanan dumunung ing Estonia lan Lithuania. Pilot Italia adhedhasar ing Estonia, lan pilot Spanyol adhedhasar ing Lithuania.

Penyebaran pasukan tambahan nandheske solidaritas lan kohesi ing antarane anggota NATO.

- nyathet ing layanan pers aliansi.

Kanggo pisanan, penyebaran Angkatan Udara Turki ing Polandia dibahas nalika kunjungan Presiden Polandia Andrzej Duda menyang Ankara. kang dumadi ing Mei. Iki kabar iku Recep Tayyip Erdogan ngumumake kanthi pribadi. Banjur dheweke negesake manawa Polandia lan Turki duwe peran penting ing Aliansi Atlantik Lor.
  • NATO
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

22 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -3
    Juli 8 2021
    Turki ngirim jet tempur menyang Polandia.
    belay Putin, kita ing Polandia? aran
    1. -5
      Juli 8 2021
      Kutipan saka Mauritius
      Turki ngirim jet tempur menyang Polandia.
      belay Putin, kita ing Polandia? aran

      Lha wong kito dudu duwek, tapi wong Turki nesu banget karo USA lan EU.... Ora kepenak, mesthine, nanging kene geopolitik.. Ayo ndeleng maneh!
    2. +1
      Juli 8 2021
      Polandia pracaya yen tentara paling gedhé kaloro ing NATO "tenan" bisa nyedhiyani (kuciwa ing partners Eropah) keamanan sawijining. Kajaba iku, Erdogan, kanthi jujur, ana konflik karo Rusia.
      1. 0
        Juli 8 2021
        Kutipan saka knn54
        Kajaba iku, Erdogan, kanthi jujur, ana konflik karo Rusia.

        Erdogan bersenjata karo S-400 kita, sanajan dipotong, nanging menehi gambaran umum babagan efektifitas pertempuran. Wong Turki duwe, supaya bisa ngomong, informasi tangan pisanan. Aku kira mulane kita ora kudu kuwatir babagan wong Turki sing ngluwihi kerangka kerja. Padha mung perlu soko saka Polandia ing wayahe. Kene lagi goyang-goyang codpiece.
        PS Minus dudu duwekku.
    3. 0
      Juli 8 2021
      Apa sampeyan wedi karo 4 pejuang sing adoh saka modifikasi anyar? Kelalen yen wong Turki iku anggota NATO?
      1. +6
        Juli 8 2021
        Kutipan: URAL72
        Kelalen yen wong Turki iku anggota NATO?

        Kita malah ora lali carane Rusia Su-24 ditembak mudhun, dinuga mabur menyang Turki, lan carane Erdogan tuku Turkish Stream kanggo tomat, soko saka industri nuklir lan aliran turis Rusian ing tengah pandemik ... Mungkin luwih wicaksana nggawa pertahanan udara wilayah Kaliningrad kanthi tingkat b / g sing luwih dhuwur, lan ora golek sekutu ing antarane para putrane asu?
        1. -2
          Juli 8 2021
          Kowe takon aku? Aku ora lali apa-apa, lan aku ora nglawan nguatake Kaliningrad. Nanging jaminan keamanan enclave iki minangka kekuwatan tentara Rusia. Dadi ayo padha mlaku miturut rencana, amarga ana papan liyane sing halus. Krimea, contone, Kuriles, Kamchatka, lsp.
          1. -3
            Juli 8 2021
            Kutipan: URAL72
            Kowe takon aku?

            Kenapa takon pitakonan retorika? Aku ngelingake sampeyan yen Turki ora wedi karo triad nuklir Federasi Rusia lan nembak Su-24 ing "ruang udara dhewe." Yagene Rusia ora kudu ngurus, lan ing wektu sing padha ora ngethok swiwine manuk sing mabur banget "dhuwur" lan adoh saka "sarang"?
            1. 0
              Juli 8 2021
              Ora wedi? Banjur supaya kula ngelingake sampeyan carane Erdogan convened patemon urgent NATO, kang temenan ora menehi printah, lan kita wong ngerti carane akeh perwira ana ngimpi mbuwang wong mati, lan saben taun ana "landings". Iku ora duwe bathi kanggo dheweke, nanging dheweke ora nguwasani tentarane kanthi apik. Ing kana, saben jenderal utawa kolonel yaiku Ataturk.
              1. 0
                Juli 8 2021
                Kutipan: URAL72
                Banjur aku ngelingake sampeyan carane Erdogan nganakake rapat NATO sing penting

                Upaminipun Erdogan ora ngundang NATO kanggo rapat, nanging wiwit nelpon Presiden AS. Ketoke, dheweke pengin nuduhake rasa wedi marang kulit ...
                Dene rasa wedine Erdogan, iku padha karo wedi marang kucing sing nakal - dheg-dhegan amarga wedi lan terus telek. Dheweke ngerti, asu, yen Armenia lan Federasi Rusia kaiket dening kewajiban lan ngirim Bayraktars menyang Azerbaijan. Dheweke rumangsa yen Federasi Rusia lan Ukraina wis ngganggu hubungan lan ngatur kiriman liyane "Bayraktarov". Dheweke weruh yen negara Baltik lan Polandia "tresna marang Rusia" supaya "ora bisa mangan", lan ... ngirim pesawat Turki kanggo ndhukung ... Apa ora aneh? Mungkin ana sing bisa ditransfer menyang dheweke liwat pipa gas?
                ==========
                Sejarah ngandhani yen Turki ora bisa dadi kanca Rusia. Nanging, ing "birdless" lan Erdogan iku nightingale.
        2. +1
          Juli 8 2021
          Aku setuju. Ora preduli akeh asu ajag sing dipangan, bokonge gajah luwih jembar.
    4. +1
      Juli 8 2021
      Kutipan saka Mauritius
      Turki ngirim jet tempur menyang Polandia.
      belay Putin, kita ing Polandia? aran

      Erdogan! Kita kudu nutup Turki kanggo turis. COVID, nanging. Nyuwun
  2. +3
    Juli 8 2021
    Kabar iki diumumake kanthi pribadi dening Recep Tayyip Erdogan. Banjur dheweke negesake manawa Polandia lan Turki duwe peran penting ing Aliansi Atlantik Lor.
    Lan apa peran Turki ing hubungan kita? Pitakonan liyane lan liyane!
    1. 0
      Juli 8 2021
      Kutipan: Vladimir61
      Lan apa peran Turki ing hubungan kita? Pitakonan liyane lan liyane!

      Dadi dheweke, kaya ing lelucon kasebut, ngumpulake kabeh wong ing tumpukan siji. Supaya luwih gampang kita ngerti mengko
    2. +3
      Juli 8 2021
      Kutipan: Vladimir61
      Lan apa peran Turki ing hubungan kita?

      Aku ora ngerti bab hubungan kita, nanging wong Turkmens katon ing Polandia, sing bakal dilindhungi Turki, aku krungu pisanan, nanging wong Turki munggah menyang Polandia, iki ora apik maneh.
    3. 0
      Juli 8 2021
      Peran penting banget. ekonomi. Pindhah menyang Rustrader. Kanggo kuartal kaping 1, turnover ana 6,5 ​​milyar non-rubel. Kajaba iku, impor mung 1,3 milyar, liyane kiriman kita ing kana. Mitra sing penting banget nalika ngadhepi sanksi - nyatane, blokade.
      1. -2
        Juli 8 2021
        Kutipan: URAL72
        Mitra sing penting banget nalika ngadhepi sanksi - nyatane, blokade.

        ya. Ing konteks blokade subsidi pertanian dhewe lan nglirwakake standar keamanan pangan negara. ya
    4. +2
      Juli 8 2021
      Kutipan: Vladimir61
      Lan apa peran Turki ing hubungan kita? Pitakonan liyane lan liyane!

      Kanthi "mitra" kasebut, tamu utawa mungsuh sing ora diundang ora dibutuhake. ya
      Turk minangka harbinger saka Antikristus. Yen sampeyan lagi urusan karo wong Turki, aja ngeculake tongkat kasebut.
  3. +2
    Juli 8 2021
    Aneh.
    Oke, Lithuania lan Estonia, dheweke ora duwe pesawat. Kenapa menyang Polandia?
  4. +2
    Juli 8 2021
    Iku kelangan, apa Turki F-16s duwe sumber daya motor telas?))) Kaya ing penembake komputer anak?))) nu - nu, supaya padha rampung mati, wis ana sethitik kiwa.
  5. Mesthine, aku dudu penerbang, nanging miturut pendapatku, skuadron luwih saka 4 pejuang ... ngguyu
    1. +1
      Juli 9 2021
      Nanging, kita ngomong babagan link saka skuadron. Nanging wartawan ora ngerti babagan iki. Yen mung materialchik menyang kamar luwih cepet.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"