Loro operator rudal Tu-160 saka Angkatan Udara Rusia dumunung 600 km saka Alaska

52

С penerbangan pangkalan ing Engels, dumunung cedhak Saratov, loro operator rudal strategis Tu-160 saka Angkatan Aerospace Rusia dipindhah menyang Chukotka, nyedhaki tapel wates AS. Ing wektu sing padha, padha nutupi jarak watara pitung ewu kilometer, tekan ing lapangan udara ing Anadyr, kang adoh saka Alaska 600 kilometer.

Iki dicritakake dening layanan pers departemen pertahanan Rusia.



Para kru mabur tanpa kebangkrutan penengah ing mode normal, tanpa komentar, mbuwang watara pitung jam ing udhara. Sergey Kobylash, Panglima Penerbangan Strategis Angkatan Udara Federasi Rusia, nyathet profesionalisme para pilot, sing ngrampungake kabeh tugas sing ditugasake.


Iki minangka salah sawijining episode sing dianakake sajrone latihan penerbangan taktis sing direncanakake karo unit penerbangan saka penerbangan jarak jauh.

ngandika.

Sajrone acara kasebut, para pengebom strategis Rusia nindakake macem-macem latihan. Saliyane disebarake menyang lapangan udara operasional ing saindenging negara, dheweke nindakake sawetara latihan tembak. Utamane, operator rudal Tu-160 lan Tu-95MS ngluncurake rudal jelajah ing target sing ana ing Arktik. Kajaba iku, pengebom Tu-95 diluncurake saka bedhil pesawat buritan ing Siberia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    52 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      Juli 9 2021
      iwak..kaviar... apik!
      1. +8
        Juli 9 2021
        Romawi, apik banget ing jaman Soviet, nalika "ahli strategi" saka divisi Poltava mabur menyang Kamchatka.
        Ana lemak, vodka, lan maneh sampeyan kadhaptar.
        ALL apik.
        1. +2
          Juli 9 2021
          kita saka Seryshev mabur, ana alkohol ing pesawat .... kabeh wong apik
      2. +2
        Juli 9 2021
        Ya, katon kaya. Iku ndadekake pangertèn kanggo strategist saka tingkat iki adhedhasar praktis ing tapel wates. Bom dudu levele, nanging rudal kanthi jarak 2500 ewu km apik kanggo diluncurake ing kutub ing target sing padha ing Alaska. Liwat wilayahe dheweke mabur menyang titik peluncuran lan ....
        1. +1
          Juli 9 2021
          nglirik sampeyan kudu luwih ndeleng apa kapal lan pesawat RER melu latihan .. ana anggepan yen kita mriksa reaksi saka amers
          1. +1
            Juli 9 2021
            Ing kana, Ukrainka mriksa reaksi meh saben minggu, nanging ing kene relokasi ing kerangka LTU
            1. 0
              Juli 9 2021
              Ana reaksi kanggo saben tumindak, mula pengintaian kudu ditindakake kanggo relokasi kasebut ing LTU
            2. -1
              Juli 9 2021
              Saka Ukrainka saben dina mangkat menyang Lor. Jarang ing Timur.
        2. 0
          Juli 9 2021
          Quote: Panjenengan
          Iku ndadekake pangertèn kanggo strategist saka tingkat iki adhedhasar praktis ing tapel wates.

          Luwih akeh wektu kanggo barrage ing sadawane watese, sing ora disenengi.
      3. 0
        Juli 9 2021
        Persis, lan cuaca minangka hadiah, utamane ing musim dingin. Lyapota. wassat
        1. +2
          Juli 9 2021
          ora ana sing ideal ... ala lan ah ...
        2. 0
          Juli 9 2021
          salam! Kepiye carane sampeyan entuk udan sithik? Ing Oren, wingi mung udan 1 dina, lan suwene sewulan.
          1. 0
            Juli 9 2021
            Halo. Ana kasus, wiwit dina Rebo esuk, dadi mandheg dina Kemis esuk. Lha kuwi wae, sesuk aku arep menyang kebon, tak tilik-tilik. hi
      4. +1
        Juli 9 2021
        Kutipan: novel66
        iwak..kaviar... apik!

        Biyen karo aku. Saiki, miturut korespondensi karo warga, ora kabeh rosa banget. Iwak-iwak ilang. Kayane pangkalan bali menyang Tambang Batubara? Sayange, kabeh bangunan ing njero lemah dibubarake lan banjir ing laknat ditandhani.
        1. +1
          Juli 9 2021
          Sayange yen kabeh struktur lemah diunekake lan kebanjiran ing papan sing ditandhani.


          Ora, ora kabeh. Kanggo kapentingan, google Coal Mines, Chukotka. Ana akeh macem-macem foto wong ekstrem sing kasengsem ing obyek kasebut. Mesthi, sampeyan kudu ngresiki lan ndandani, lan ing sawetara panggonan mulihake, nanging iki ora diwiwiti saka biru.

          Lan yen kita nganggep Rute Segara Lor, mula pemanasan lan pemanasan kudu ditindakake ing gas cair, lan batu bara kudu ditinggalake. Banjur kahanan urip lan panggonan bisa digawe pantes banget.
          1. 0
            Juli 9 2021
            Kutipan saka pangguna
            Kanggo kapentingan, google Coal Mines, Chukotka.

            Apa aku kudu google yen aku nelpon kanca lan sederek ing kono. Ora dianjurake kanggo mulihake kanthi apik, amarga RSD dilarang dening persetujuan, wong sing melu likuidasi tambang lan depot senjata manggon ing jejere aku. ing TV lan nggawa turis menyang papan papriksan sing rusak lan kutha pemukiman, iki ora persis sing dakcritakake. lan digawe wong tameng negara.Bombers miber banjur, nanging arang ndharat, Strip ora ngidini kanggo nindakake iki ing sembarang cuaca, nanging padha nolak, diwanti-wanti kita, padha ngomong kita cedhak, kita nyedhaki pulo St Lawrence lan mlaku bebarengan. tapel wates karo segara, lan angel ora krungu, gumuruh turbin keprungu nganti puluhan kilometer. Iki minangka reruntuhan peradaban sing kuwat. Permafrost lan beton katon wis disimpen. Lan ing sisih tengen ana bukit sing dituduhake nalika ndharat Tu 160
            1. 0
              Juli 25 2021
              Ora dianjurake kanggo mulihake Gudym kanthi alesan RSD dilarang dening persetujuan kasebut.


              Apa sampeyan ora ngerti yen Rusia mundur saka perjanjian iki?
              1. 0
                Juli 26 2021
                Kutipan saka pangguna
                Apa sampeyan ora ngerti yen Rusia mundur saka perjanjian iki?

                Durung, Mandap saka Prajanjian INF minangka asil saka Washington mundur saka iku mbutuhake langkah-langkah urgent kanggo nyetabilake kahanan lan njaga tingkat prediktabilitas sing tepat ing hubungan antarane Rusia lan Amerika Serikat. Negara kita wis ngliwati bagean kasebut. Kita wis ngenalake moratorium sepihak lan ora bakal nyebarake rudal jarak menengah lan jarak sing luwih cendhek adhedhasar lemah, yen ana, ing wilayah sing US INF ora bakal disebarake. https://www.rus.rusemb.org.uk /drsmd/
                1. 0
                  Juli 30 2021
                  Kita wis ngenalake moratorium sepihak lan ora bakal nyebarake misil jarak menengah lan jarak sing luwih cendhek adhedhasar lemah, yen ana, ing wilayah kasebut ing ngendi rudal INF Amerika ora bakal disebarake.


                  Sa adoh aku ngerti, iki mung ditrapake kanggo bagean Eropah saka Rusia, lan kita ngomong bab Chukotka.
    2. -12
      Juli 9 2021
      Para kru mabur tanpa kebangkrutan penengah ing mode normal, tanpa komentar, mbuwang watara pitung jam ing udhara. Sergey Kobylash, Panglima Penerbangan Strategis Angkatan Udara Federasi Rusia, nyathet profesionalisme para pilot, sing ngrampungake kabeh tugas sing ditugasake.

      Njupuk mati, mabur pitung jam ing mode normal lan kebangkrutan - iki tingkat dhuwur saka profesionalisme, kang kacathet dening komandan saka VKS?
      Biyen kerjane biasa-biasa wae, nanging saiki diimbangi karo prestasi. Senajan yen medali diwenehi kanggo partisipasi ing parade, banjur iki narik ing urutan.
      1. +1
        Juli 9 2021
        Iki minangka latihan penerbangan taktis. Padha kacathet kanggo iki.
      2. 0
        Juli 9 2021
        Iki minangka salah sawijining episode sing dianakake sajrone latihan penerbangan taktis sing direncanakake karo unit penerbangan saka penerbangan jarak jauh.

        Kepiye carane sampeyan bisa maca ing "padha karo prestasi" iki?
        1. -7
          Juli 9 2021
          Senajan yen padha ora eject ing lemah, iki wis ditampilake tenan profesionalisme. Bener ing kasus iki, komandhan-in-chip ngapresiasi karya.
      3. 0
        Juli 9 2021
        kowe jahat pakdhe
    3. -2
      Juli 9 2021
      Apa sing diomongake Psaki?
    4. 0
      Juli 9 2021
      Kanthi panyuwunan pamrentah Athabaskan.? Luwih tepate, Dewan Arktik Athabaskans. https://arctic-council.org/en/about/permanent-participants/aac/
    5. +1
      Juli 9 2021
      Lan kenapa dheweke butuh bedhil pesawat sing keras ing jaman saiki? Mungkin iku ndadekake pangertèn kanggo ngganti karo sistem perang elektronik tambahan?
      1. 0
        Juli 9 2021
        Sampeyan bakal ketemu Tupolev ... banjur sampeyan bakal takon ana, lan malah bab perang elektronik, mratelakake panemume saka spesialis bakal teka ing Handy ana.
        1. +1
          Juli 9 2021
          Napa TCTerms nimbali mriem padha nyiyapake ing 50s dingerteni. Andrey Nikolaevich sijine telu mau menyang desain, loro wis ditinggalake, tinimbang sing paling dhuwur, dheweke mung nginstal perang elektronik. Aku ngrembug babagan panggunaan senjata meriam pertahanan ing jaman saiki.
      2. +3
        Juli 9 2021
        Dheweke nindakake ing Tu-22m3m, nanging ing Tu-95ms
        instalasi mburi dilengkapi cangkang PIKS - traps inframerah, lan ndhuwur lan ngisor - PRLS - anti-radar. Loro-lorone ora melu tembak target - PIKs diluncurake ing penggemar yen perlu, lan radar dipecat ing tandha khusus sing ditrapake ing blisters HRV.
        1. +1
          Juli 9 2021
          Matur nuwun kanggo klarifikasi.
      3. +1
        Juli 9 2021
        Kutipan saka garm
        Lan kenapa dheweke butuh bedhil pesawat sing keras ing jaman saiki? Mungkin iku ndadekake pangertèn kanggo ngganti karo sistem perang elektronik tambahan?

        Lan iki, ketoke, minangka gema saka tes lawas BKO Tu-95MS. eseman
        Ora kaya Tu-160, EMS kasil ngrampungake masalah kompatibilitas elektromagnetik, lan ing taun 1987, sajrone tes khusus, elektronike kanthi brilian nyegah kabeh upaya kanggo nyerang interceptor MiG-31 sing paling modern. Penerbangan kasebut ditindakake ing wayah wengi ing PMU kanthi dhuwur 8000. Pilot MiG nglapurake: "Aku mirsani target kanthi visual, aku bisa nggarap bedhil, ora mungkin nggawe peluncuran taktik." Nalika sampeyan bisa ndeleng, ing "emes" gunner buritan angsal makna mantan.
    6. 0
      Juli 9 2021
      Isih dadi landasan pacu ing salah sawijining pulo rantai Kuril lan pejuang ing kana. hi
      1. +1
        Juli 9 2021
        Kutipan saka fif21
        Isih dadi landasan pacu ing salah sawijining pulo rantai Kuril lan pejuang ing kana. hi

        Matua ngenteni jam sing paling apik
    7. -15
      Juli 9 2021
      Loro operator rudal - iki loro utawa papat rudal pertahanan udara! Nomer iki diabaikan !!! dadi pinunjul! Push!!!
      1. +3
        Juli 9 2021
        Apa agama ora ngidini sampeyan mbukak karakteristik kinerja lan ndeleng carane nganggo?)))
      2. +3
        Juli 9 2021
        X-102 kanggo mbantu sampeyan, kanggo 5000 km kanthi pancing, potongan 20 ngguyu
      3. 0
        Juli 9 2021
        Kutipan: Yuriy71
        Push!!!

        Sawetara maneh, dideleng saka jumlah tanda seru. sedulur wassat
    8. -2
      Juli 9 2021
      Loro operator rudal Tu-160 saka Angkatan Udara Rusia dumunung 600 km saka Alaska

      Sawise ngerti babagan iki, Pangkalan Angkatan Udara Amerika Aielson, sing dumunung 50 kilometer saka Fairbanks, dadi gupuh. Kolonel Berkland ngirim kode gupuh menyang Pentagon amarga dheweke ora ngerti carane mbela marang rong Tu-54 kanthi 35 pejuang F-23A Lightning II lan 16 pejuang F-160C / D Fighting Falcon.
      1. -2
        Juli 9 2021
        Cukup bisa.
      2. +1
        Juli 9 2021
        Penerbangan nglawan Republik Kyrgyz minangka tautan sing lemah. Paling ora nganti taun 2000-an, iki kedadeyan.
      3. -3
        Juli 9 2021
        Loro tempur tutup MiG-35 bisa entuk paling ora 8 hantu saka jarak sing adoh. Luwih, loro MiG-35 liyane bisa nyelehake 8 hantu liyane.

        Amerika Serikat wis nampa - yen padha kelangan 30% saka kekuatan - banjur iki pungkasan. Banjur dheweke bakal njupuk langkah-langkah ekstrem - salvo saka 25 kapal selam nuklir, saben duwe 24 tridents kanthi 16 hulu ledak, lan nampa serangan termonuklir sing padha ing wilayahe, utawa njaluk tentrem. Akibaté, bagéan saka Alaska bakal diwènèhaké marang Rusia.
    9. 0
      Juli 9 2021
      Penerbangan setengah jam...
    10. -4
      Juli 9 2021
      Bakal ana 6 pejuang liyane kanggo rong operator rudal, sistem pertahanan udara S-300 + BUK, radar peringatan dini sing tetep. Rong hangar, pangkalan bahan bakar, tim lan peralatan perbaikan, resimen keamanan + brigade tank, MLRS. Kajaba iku, apartemen kanggo kulawarga, sekolah, taman kanak-kanak. Stoker, mobil servis.
      Iki bakal dadi nomer ngendi 1000-2000 wong.
      Meh kabeh operator pesawat utawa kapal selam nuklir.
    11. +1
      Juli 9 2021
      padha nutupi kadohan watara pitung ewu kilometer, tekan ing lapangan udara ing Anadyr, kang 600 kilometer adoh saka Alaska.
      Inggih!. Banjur aku elinga nalika latihan "Wing-2007" ing landasan pacu lapangan udara Khurba, Tu-160 mesthine kudu ngliwati. sawise IL-78 liwat karo Tu-95 "ing buntut". Ngenteni, ngenteni, ngenteni. Miturut laporan, dheweke ndeleng landasan pacu mudhun, kita mung ana ing 845th lungguh ing mburi landasan. mirengke. Aku weruh landasan pacu Aku weruh landasan pacu mudhun ... Sial, padha njupuk landasan pacu Amur, kita mesthi weruh angsa putih 12 km saka landasan pacu ... Nah, ing tangan liyane, 2007 lan 2021 iku siji bab . .. R-845 karo kang padha ngrungokake karo titik abang, kapindho saka kiwa.
      Iki minangka pucuk sisih lor lapangan udara Khurba, saka ngendi kabeh operasi penerbangan saka latihan kasebut ing langit Khurba diwiwiti.



    12. -1
      Juli 9 2021
      loro operator rudal strategis Tu-160 VKS saka Federasi Rusia pindhah menyang Chukotka,

      Wah, lan ing kana, lapangan udara kudu nggawe infrastruktur sing cocog lan liya-liyane.. Nalika kita bisa nindakake.
      Militer kita terus-terusan kaget aku ing taun-taun pungkasan.
      1. +3
        Juli 9 2021
        Dadi, lapangan udara Anadyr kanggo YES wis ana wiwit jaman Soviet ...
        1. 0
          Juli 9 2021
          Kutipan saka anjey
          Dadi, lapangan udara Anadyr kanggo YES wis ana wiwit jaman Soviet ...

          Ya, akeh perkara sing isih ana wiwit jaman Soviet, nanging umume wis ditinggal, dijarah .. Banjur sampeyan bisa ndeleng pemugaran kabeh wis diwiwiti. Lan iki seneng banget! hi
    13. -1
      Juli 9 2021
      Dheweke bakal cepet mabur menyang Alaska asli kanthi bantuan kamanungsan, yen ana.
    14. +1
      Juli 9 2021
      murah meriah..........
    15. +1
      Juli 10 2021
      Lan apa sawetara rudal ing operator rudal kasebut?
      Dheweke mung bisa mateni, ngluncurake rudal lan bali maneh, tetep ana ing tutup pertahanan udara kita.
    16. +1
      Juli 11 2021
      Saka ngendi asale para ayu iki? Apa Biden menehi marang Putin? Ing jaman Soviet, negara sing mundur, kajaba galoshes, ora bisa ngasilake apa-apa.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"