"Path kanggo kamenangan nyata mbukak kanggo China lan Rusia": ahli US ing abandoning perang ing loro ngarep

61
"Path kanggo kamenangan nyata mbukak kanggo China lan Rusia": ahli US ing abandoning perang ing loro ngarep

Amerika Serikat ora bisa menang perang nglawan Rusia lan China amarga Pentagon ngetutake strategi sing salah kanggo ngadhepi mungsuh utama. Sudut pandang iki dituduhake dening pakar, pensiunan Kolonel Angkatan Udara AS Mark Gunzinger, nerangake "kenapa Amerika bisa kalah ing perang sabanjure."

Departemen Pertahanan AS seneng karo tembung populer: potensial sadurunge kemampuan, nggawe pilihan sing angel saiki kanggo nyuda resiko ing mangsa ngarep.

- nyerat penulis, menehi komentar babagan keputusan kanggo nyuda ukuran angkatan bersenjata AS, digawe kanthi pangarep-arep efek saka introduksi teknologi anyar.



Miturut dheweke, pendekatan iki wis ditrapake sajrone 30 taun. Akibaté, Angkatan Darat ora nduweni kemampuan kanggo nglawan agresor peer nalika bebarengan mbela tanah air AS lan nyegah serangan nuklir.



Dheweke nyebutake Angkatan Udara minangka conto. Miturut doktrin kasebut, nyegah invasi mbutuhake serangan presisi gedhe, utamane saka pembom lan pejuang generasi kaping 5. Kajaba iku, sawise Perang Dingin, 66% saka pengebom padha dibusak, lan armada tempur kurang saka setengah saka apa ing 1991. Contone, 140 B-1s, B-2s lan B-52s mung bisa fly 30 sorties saben dina.

Gagal kanggo nyegah agresi bakal duwe "konsekuensi sing ngrusak kanggo Amerika Serikat": Sukses China ing Taiwan bakal dadi kekuwatan pisanan ing Pasifik Kulon, lan Rusia ngupayakake tujuane ing Baltik bakal nyebabake pamisah ing NATO sing Presiden Vladimir Putin. nggoleki.

Ing 2018, Pentagon ngetutake strategi perang sing cendhak, miturut mung perlu kanggo nyegah agresi Federasi Rusia utawa RRC, lan banjur tentrem bakal teka. Ing taun sing padha, departemen militèr ora gelem mbangun kapasitas kanggo perang bebarengan karo loro "oportunis" ing loro fronts. Adhedhasar loro pendekatan kasebut, ukuran pasukan lan sumber daya diitung.

Belanja pertahanan gabungan China lan Rusia saiki ngluwihi anggaran Pentagon. Ngrencanakake perang karo siji mungsuh - lan sing cendhak - mbukak dalan nyata kanggo kamenangan kanggo China lan Rusia

- ngandika penulis.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    61 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      Juli 9 2021
      Umumé, kaya biasane: "Kita kudu nyithak dhuwit luwih akeh, yen ora, kita duwe tentara cilik."
      1. +8
        Juli 9 2021
        Umumé, kaya biasane: "Kita kudu nyithak dhuwit luwih akeh, yen ora, kita duwe tentara cilik."

        Sampeyan bisa interpretasi kolonel beda:
        Kita kudu mikir kanthi ati-ati sadurunge nindakake provokasi, amarga kita ora bakal mungkasi perang.

        nglirik
        1. +3
          Juli 9 2021
          Sayange, padha pathologically ora bisa kanggo pilihan kapindho.
      2. 0
        Juli 9 2021
        Ora suwe "pikiran sing nylametake" bakal dilahirake ing pikiran militer AS - kanggo langsung nyerah menyang China lan Rusia, saéngga ngirit puluhan triliun dolar ing perang! Lan 350 yuta wong-wong sing mangan balung bakal mangan wong sing menang menyang negara sing padha bakal siap nyerah menyang Amerika. lol
        1. -18
          Juli 9 2021
          Nganti saiki, wong sing mangan sungu kepengin banget menyang AS - kanggo entuk kesejahteraan lan sistem sosial sing ora kasedhiya ing Rusia utawa China.
          1. +8
            Juli 9 2021
            Kutipan: Slobodskoy
            Nganti saiki, para pemakan sting lagi cepet-cepet menyang AS

            Ayo padha push luwih, luwih apik - ekonomi ing kono bakal ambruk luwih cepet ...
            1. -15
              Juli 9 2021
              Kang wis straining kanggo taun saiki lan isih ora break.
              1. +7
                Juli 9 2021
                Kutipan: Slobodskoy
                Kang wis straining kanggo taun saiki lan isih ora break.

                Kenapa iki kudu kedadeyan ing setahun? Alon-alon, alon-alon, alon-alon, cukup bakal dimuat ing unta kanggo patah punggung ...
          2. + 12
            Juli 9 2021
            Kutipan: Slobodskoy
            Nganti saiki, wong sing mangan sungu kepengin banget menyang AS - kanggo entuk kesejahteraan lan sistem sosial sing ora kasedhiya ing Rusia utawa China.

            Slobodskaya, wong sing mangan babi Thrifty diarani 350 yuta wong Amerika! Yen sampeyan troll, paling ora nindakake kanthi perasaan lan keseimbangan. Senajan, apa jenis troll dina iki ... Dadi, deleng barang cilik ing kanthong sampeyan ... ngguyu
            1. -12
              Juli 9 2021
              Inggih, yen katon ing cara iki, googeaters paling kamungkinan saka Rusia, malah konsep "pengemis" temen beda.
              1. +5
                Juli 9 2021
                Kutipan: Slobodskoy
                Inggih, yen sampeyan ndeleng kanthi cara iki, mula Rusia luwih seneng dadi ogler.

                A. Einstein cetha ora setuju karo sampeyan! ngguyu Apa sampeyan bakal ngelingi teori relativitas dhewe utawa mulang? nglirik
          3. +6
            Juli 9 2021
            Nganti saiki, wong sing mangan sungu kepengin banget menyang AS - kanggo entuk kesejahteraan lan sistem sosial sing ora kasedhiya ing Rusia utawa China.

            Sanajan dheweke mbayar dhuwit akeh, aku ora bakal menyang Kulon kanggo manggon))))
          4. 0
            Juli 11 2021
            Iki minangka garis sing ora intersecting. Nanging cukup bisa.
        2. +3
          Juli 9 2021
          Kanggo tujuan kasebut, cukup kanggo nyumerepi Ukraina.
    2. +4
      Juli 9 2021
      Contone, 140 B-1s, B-2s lan B-52s mung bisa fly 30 sorties saben dina.
      Lan pira akeh sing bisa digawe F-35 lan F-15, kanthi pluru presisi dhuwur anyar?
      1. Dheweke bakal nggawe satus Fu-35. Dina pisanan. Banjur bakal ngalami pangopènan 4-5 minggu. F-15 bakal nangani sèket sorties saben dina)))
    3. +5
      Juli 9 2021
      "140 B-1, B-2 lan B-52 mung bisa mabur 30 misi tempur saben dina"... Klarifikasi. Dina pisanan.
    4. +7
      Juli 9 2021
      Apa sampeyan wis nyerah? Perang rampung sadurunge diwiwiti ...
    5. +8
      Juli 9 2021
      Jenenge, saliyane utang negara, utange rakyat tambah akeh. Nanging dheweke ora ngerti carane nyithak dhuwit, utang Amerika kira-kira 14,5 triliun. dolar.
      Sayange, Yankes mbutuhake "paling ora sawetara jinis" perang kanggo nyingkirake masalahe. Yen ora, bakal ana perang sipil ...
      "Yen pikiran lan tenaga manungsa ora bakal dibuwang ing perang, kita bisa, ing siji generasi, nyirnakake kemiskinan ing saindenging jagad." (Bertrand Russell, filsuf Inggris).
      1. +4
        Juli 9 2021
        Kutipan saka knn54
        .Utang Amerika kira-kira 14,5 triliun. dolar.

        Ya, luwih ... Kaping pindho ... ya
        http://fincan.ru/articles/13_gosdolg-ssha-v-realynom-vremeni/
        Angka iki tegese saben menit utang mundhak kira-kira $2 yuta. Yen sampeyan dibagi kabeh utang antarane warga US, saben wong bakal utang luwih saka 50 ewu dolar. Iki dudu data pungkasan amarga regane terus berkembang.
    6. +6
      Juli 9 2021
      Ora perlu ngomong babagan kemampuan tentara China, Rusia lan Amerika Serikat. Saben duwe kaluwihan lan kelemahane dhewe-dhewe. Penting duwe pengalaman ing operasi pertempuran, TAPI:
      Amerika Serikat ora bisa menang perang nglawan Rusia lan China

      Iku tetep kanggo nemokake sing obligasi utama, thanks kanggo ngarsane kang tentara China lan Rusia bakal ngadeg Pundhak kanggo Pundhak ... Piye wae prigel Cina sregep ing Suriah ora katon. Lan Rusia ora nyoba ngganggu konflik Cina kanthi utawa tanpa alesan.
      Negara kita beda banget babagan tingkat pembangunan lan mentalitas warga, mula Amerika luwih seneng mbukak "front kapindho" kanthi pangarep-arep bali menyang kekuwatane.
      Ing donya kita, bungah ing posisi weakening sawetara negara ing arena internasional lan nguatake liyane iku fraught. Kanggo China, ora kesusu kanggo nuduhake rahasia karo sapa wae. Amerika uga wis nuduhake awake dhewe ing kabeh kamulyan saka sanksi lan pitenah.
      Sampeyan bisa lan mung kudu ngandelake dhewe.
      1. +1
        Juli 9 2021
        Iku tetep kanggo nemokake sing obligasi utama, thanks kanggo ngarsane kang tentara China lan Rusia bakal ngadeg bahu kanggo Pundhak

        Nanging ora perlu ... Dheweke bakal tumindak ing teater sing beda-beda. Negara kita bakal njupuk alih negara Baltik, lan Cina bakal njupuk alih Taiwan. Yen kita setuju babagan wiwitan operasi, Amerika ora bakal bisa nglawan apa-apa.
        kanthi hormat
        1. Komentar wis dibusak.
        2. bar
          +3
          Juli 9 2021
          Kutipan saka: nobody75
          Negara kita bakal njupuk alih negara Baltik, lan Cina bakal njupuk alih Taiwan.

          Napa kita butuh negara-negara Baltik kasebut, Ganzinger ora ngandhani? recourse
          1. +1
            Juli 10 2021
            Iki sirahe - NATO ora bisa ngirim pasukan luwih dhisik kanggo nutupi utawa nransfer kanthi tepat wektu.
            kanthi hormat
            1. bar
              +1
              Juli 10 2021
              Masalah karo NATO umume lan sing belang utamane yaiku, ing perayaan ambruk USSR, dheweke luwih akeh tinimbang sing bisa dikunyah. Saiki dheweke wiwit keselak. Sekelompok anggota NATO telanjang sing kudu bersenjata, atusan pangkalan militer ing saindenging jagad sing kudu dijaga. Ora ana mesin cetak sing bisa ngatasi iki.
              1. +1
                Juli 10 2021
                Lan Ukraina teka ...
                kanthi hormat
      2. -1
        Juli 9 2021
        Kok digoleki?) Wis suwe. Yen salah siji saka kita rusak, liyane uga bakal rusak. Iki tegese Rusia utawa China ora duwe akal kanggo ngidini kedadeyan kasebut. Kita duwe mungsuh siji. Iki tansah alesan utama kanggo ngadeg munggah kanggo wong liya. Ing kasunyatan, donya wis wiwit dibagi miturut prinsip iki lan iki ora bisa mandheg maneh. NATO nglawan Rusia lan China wis ora bisa dihindari lan pungkasane bakal dibentuk ing dekade sabanjure.
        1. 0
          Juli 10 2021
          Aku terus-terusan gumun karo naif pseudo-childish lan patriotisme sampeyan. Meehan (xorek) luwih konsisten lan masuk akal babagan masalah iki. Aku mikir kita bakal langsung menyang dhaptar:
          Kutipan saka carstorm 11
          Kok digoleki?) Wis suwe. Yen salah siji saka kita rusak, liyane uga bakal rusak.

          Pranyata supaya clamps katon, perlu, kanggo bungahaken Xi Jinping, kanggo Cut setengah saka taiga Siberian, lay pipe kanggo iku, pumping metu hidrokarbon saka ambane, ngatur pangiriman saka scrap metal, mesthekake "bottleling" Lake Baikal, menehi karya kanggo industri Cina lan tetanèn kanggo nyukupi kabutuhan warga Rusia , lan nransfer bagéan saka wilayah (akeh watered karo getih prajurit Soviet). Ayo kula takon, kapan pungkasan Amerika Serikat ngadhepi Rusia ing konflik bersenjata sing mbukak?
          Kutipan saka carstorm 11
          Iki tegese Rusia utawa China ora duwe akal kanggo ngidini kedadeyan kasebut. Kita duwe mungsuh siji. Iki tansah alesan utama kanggo ngadeg munggah kanggo wong liya.

          Kok, ngapunten? Apa, China njupuk sisih kita ing kampanye Siria? Mungkin dheweke bareng karo Rusia (minangka USSR biyen bareng karo China) teknologi ing teknik abot lan elektronik? Pungkasan, ngakoni Crimea minangka wilayah Rusia (minangka nanggepi pangenalan tacit Taiwan minangka Cina)? Ora, mesthi! Sedulur-sedulur iki nggawe rencana sing bisa dingerteni (sing digambar ing peta): dheweke kudu nyelehake siji setengah milyar wong ing endi wae, untunge ana wilayah sing cedhak karo kapadhetan pedunung 0 lan neraka ing 1 km².
          Kutipan saka carstorm 11
          Ing kasunyatan, donya wis wiwit dibagi miturut prinsip iki lan iki ora bisa mandheg maneh.

          Apa sampeyan mikir Rusia sing "paling patriotik" mindhah ibukutha saka bank EU menyang bank Cina? Utawa padha populate "Chinese Riviera", seneng kabeh Pesona kanggo Eropah? Aku ora tau krungu Federasi Rusia adol utawa ngangkut emas menyang Beijing. Pira kilometer tembok sing dibangun ing tapel wates kulon Federasi Rusia?
          Kutipan saka carstorm 11
          NATO nglawan Rusia lan China wis ora bisa dihindari lan pungkasane bakal dibentuk ing dekade sabanjure.

          NATO goyang-goyang senjata (saka pakulinan) ing wates Federasi Rusia mung supaya perusahaan militer-industri AS nampa pesenan kanggo senjata. Apa senjata Rusia pancen ora bisa digunakake nganti ora bisa perang maneh? Lan ing dekade sabanjure, NATO bakal ngadhepi ... degradasi. Lan mung kebijakan "pengendalian" Rusia sing ngalangi. Apa sampeyan pancene mbayangno yen rudal anti-kapal Rusia lan "Daggers" ora bisa, kadhangkala, "ngubengi" pemusnah Inggris "Defender" sing ngunjungi Segara Ireng? Yen ana kepinginan, mesthine bisa menehi "becik" ing kabeh perusahaan "mahasiswa".
          ==========
          Lan sing pungkasan:
          Kutipan saka carstorm 11
          Yen salah siji saka kita rusak, liyane uga bakal rusak.

          Wiwit taun 1991, populasi China saya tambah (meh) 400 jiwa nganti tekan 000 jiwa.
          Wiwit taun 1991, populasi Rusia wis suda (miturut data resmi) 2 wong. Lan iki ora kalebu wilayah sing kalebu ing kono.
          Dadi, ing China, wutah populasi mung 300% saka total populasi Rusia. Aku ora ngerti maneh kenapa ing negara kita wong "mulihake kaya laler"
          hi
          1. 0
            Juli 10 2021
            Lan apa worth nggawe footcloth kuwi?) Aku ora pengin tenan kanggo gawe uwong yakin apa. Iki minangka upaya kosong. Sampeyan duwe sawetara jenis kekacoan ing sirah. Napa China mbutuhake Suriah? Nanging sacara politik dheweke ana ing sisih kita. Apa hubungane bank-bank kasebut? Dheweke duwe ekonomi dhewe. Aku malah ora ngandika sing padha bakal menehi kaos saka mburi kanggo kita. Aku mung ngomong babagan aliansi militer sing saiki dibentuk lan dadi luwih padhet. Lan iki ora bisa mandheg.
        2. bar
          0
          Juli 10 2021
          Kutipan saka carstorm 11
          Yen salah siji saka kita rusak, liyane uga bakal rusak.

          Nanging, yen salah siji saka kita numpes, sing nomer loro bakal seneng nyingkirake sing belang. Bodho ora njupuk kauntungan saka kahanan lan ora rampung mati mungsuh urip nanging wis tatu.
    7. + 10
      Juli 9 2021
      Belanja pertahanan gabungan China lan Rusia saiki ngluwihi anggaran Pentagon. Ngrencanakake perang karo siji mungsuh - lan sing cendhak - mbukak dalan nyata kanggo kamenangan kanggo China lan Rusia

      Amerika Serikat wis wiwit dadi mlarat lan iki nguwatirake .. Padha cetha nganti soko!
      Inggih, intine, aliansi Rusia-China minangka pasukan sing kuat! Sing utama, wong Tionghoa ora mbayangake awake dhewe dadi bangsa sing unggul.
      Inggih, ing AS, iku sunset! Biden kesandhung, wong ireng diwenehi kamardikan lan tumungkul ing ngarepe, kabeh jinis LGBT bengok-bengok lan ngatur parade.
      Umume kabeh mlaku miturut rencana, Kulon bosok hehe
      1. +5
        Juli 9 2021
        Vitalya, aku dudu sejarawan, lan mesthi dudu J.V. Stalin, sanajan dheweke uga duwe kumis. Nanging aku ndeleng kanthi jelas kahanan ing paruh pertama taun 1941, nalika pimpinan puncak yakin manawa Hitler bakal nyerang Inggris luwih dhisik. Aku menehi saran supaya dipandu karo radiogram R. Sorge: "Mripate tetep mbukak."
        1. +1
          Juli 9 2021
          Sayange sampeyan dudu ahli sejarah, yen ora, sampeyan bakal ngerti babagan Operasi Ultra ... Sayange sampeyan dudu ahli matematika, yen ora, sampeyan bakal krungu jeneng Turing ... Biden, kanthi cara, disebut Paling peteng maneh ... Lan maneh babagan peretas.
          kanthi hormat
          1. +2
            Juli 9 2021
            Kutipan saka: nobody75
            Biden, kanthi cara, disebut Darkest maneh ... Lan maneh babagan peretas.
            kanthi hormat
            Napa sampeyan nelpon Darkest? Dheweke bakal nelpon kula, Aku bakal lay metu kertu lan marang ngendi bebener iku. ngguyu
            1. 0
              Juli 9 2021
              Apa bebener ing anggur? Utawa ing mecahaken teka-teki silang? Thanks kanggo wong-wong mau, penyayang teka-teki silang saka Bletchley Park, Operasi Singa Laut bakal gagal, amarga armada metropolitan bakal nyerang pasukan pendaratan nalika nyebrang. Loafers iki menang perang Kursk ...
              kanthi hormat
        2. +2
          Juli 9 2021
          Kutipan saka: sabakina
          Vitalya, aku dudu sejarawan, lan mesthi dudu J.V. Stalin, sanajan dheweke uga duwe kumis. Nanging aku ndeleng kanthi jelas kahanan ing paruh pertama taun 1941, nalika pimpinan puncak yakin manawa Hitler bakal nyerang Inggris luwih dhisik. Aku menehi saran supaya dipandu karo radiogram R. Sorge: "Mripate tetep mbukak."

          Ya, aku uga dudu ahli sejarah lan kahanane meh padha karo tanggal 41 ing sawetara cara .. hi
          Nanging whining "Katz nawakake kanggo nyerah" ora ana ing aturanku .. Aku ngerti kabeh, aku ngerti kabeh, nanging whining liberal bakal numpes Rusia, Dostoevsky kita mbadek kabeh iki.
          Dadi kowe kudu berjuang nganti deg-degan
          Ayo padha maca manawa ing provinsi Rusia kabeh ora ilang lan didol ...
          1. 0
            Juli 10 2021
            Kutipan saka xorek
            Ayo padha maca manawa ing provinsi Rusia kabeh ora ilang lan didol ...

            Ayo padha elinga yen ora kabeh provinsi ngedol awake dhewe kanggo kejuaraan lan festival donya, forum lan kembang api, bonus Moskow lan nangis baya saka United Russia.
            1. +2
              Juli 10 2021
              Kutipan saka: ROSS 42
              Kutipan saka xorek
              Ayo padha maca manawa ing provinsi Rusia kabeh ora ilang lan didol ...

              Ayo padha elinga yen ora kabeh provinsi ngedol awake dhewe kanggo kejuaraan lan festival donya, forum lan kembang api, bonus Moskow lan nangis baya saka United Russia.

              Nah ngono uga.. hi
    8. +3
      Juli 9 2021
      Amerika Serikat ora bisa menang
      Apa ana sing duwe conto nalika Amerika Serikat ngalahake sapa wae?
      1. -1
        Juli 10 2021
        1983 - Grenada
        1989 - Panama
        1992-1998 - Irak
        1999 - Yugoslavia
        Ya, ora ana negara cilik ing donya sing Amerika Serikat ora bakal nuduhake untune ...
        1. 0
          Juli 10 2021
          Inggih, sampeyan temenan kebawa karo Egoslavia. Ana bom ing kana. Dadi ing saindhenging taun Gorbachev, televisi ngebom otak kita. NATO nglawan Irak, ora mung AS. Ing Amerika Tengah, coup d'etat kanthi bantuan tentara bayaran.
          Maksudku Kamenangan, sing rada mirip, bisa uga 10%, karo cara menang Uni Soviet.
          1. 0
            Juli 10 2021
            Kutipan: Gardamir
            Inggih, sampeyan temenan kebawa karo Yugoslavia.

            Ora aku sing bungah, nanging tim EBN sing ngiyanati kabeh wong lan kabeh. Akibaté, ora ana Yugoslavia.
            Kutipan: Gardamir
            Maksudku Kamenangan, sing rada mirip, bisa uga 10%, karo cara menang Uni Soviet.

            Ya, para pemenang Perang Dunia II bali menyang kuburan amarga asile pimpinan negara kasebut. Utawa kudu padha bangga carane memori saka pahlawan perang wis kesapu ing kabeh wilayah tilas USSR (lan negara-negara sosialis Persemakmuran)? Mungkin padha bakal wareg karo werna gendera nasional utawa drapery saka Mausoleum? Apa jeneng Pahlawan Uni Soviet lan Pahlawan Buruh Sosialis katon kaya latar mburi jeneng "pahlawan" anyar sing kondhang?
            1. 0
              Juli 10 2021
              tim EBN ngiyanati kabeh wong lan kabeh.
              Aku setuju banget. Nanging sing penting yaiku tentara Amerika ora nate ngalahake sapa wae. Mulane, pait nalika pembuat furnitur wiwit nggawe maneh tentara kanthi gaya Amerika.
        2. 0
          Juli 10 2021
          Serbov 1999 padha ora menang, Adoh saka sing! nglirik lan iku ora mung USA, nanging 19 Evildoers sing!!!
          Yen sampeyan pengin ujar manawa dheweke wiwit taun 1999. Apa sampeyan miwiti nindakake pembantaian warga sipil ing Serbia? , YA DIwiwiti lan apik !!! .
    9. +2
      Juli 9 2021
      Pakar AS nglirwakake perang ing rong arah
      Sing isih ana yaiku ngerteni ngarep sing dadi prioritas.
    10. +3
      Juli 9 2021
      - nyerat penulis, menehi komentar babagan keputusan kanggo nyuda ukuran angkatan bersenjata AS, digawe kanthi pangarep-arep efek saka introduksi teknologi anyar.
      Inggih, kepiye carane ora ngelingi jenderal Wehrmacht lawas sing apik ing sepur?
      Wong bodho iki bakal numpes dening teknologi dhewe, padha mikir yen perang bisa menang dening bombing piyambak. Dheweke bakal mbangun kekuwatan teknis lan klelep. Dheweke bakal ngrusak kaya teyeng. Dheweke mutusake yen bisa nindakake apa wae.
    11. +2
      Juli 9 2021
      China dudu Afghanistan, luwih-luwih Rusia. Dheweke diusir saka Afghanistan, Kim nuduhake wedhus, lan dheweke isih mikir kepiye carane ngalahake Rusia lan China. Saben uwong wis puffed munggah supaya vassals ora miwiti mikir bab kabisan bener saka overlord.
    12. 0
      Juli 9 2021
      Anehe, sing belang-belang diunekake langsung ing ngarep mata. Afghanistan minangka tandha pisanan, Libya bakal ngetutake, banjur utang terus tuwuh, lan kaya pedhang Damocles, utang macet luwih saka 20 triliun. China lan Rusia ora perlu perang.
      1. -2
        Juli 9 2021
        Afghanistan wis dadi masalah Amerika sing wis suwe.
        Dheweke kanthi kasar nyingkirake masalah iki.
        Saiki Afghanistan dadi masalah Rusia.
        1. 0
          Juli 10 2021
          Aku maca artikel ing Huffington Post sing ngomong babagan kapentingan langsung China ing Afghanistan. Ora militer, nanging kapentingan ekonomi kanggo tame negara
          1. 0
            Juli 10 2021
            Iku bener. China arep mbangun ril sepur anyar liwat sepotong Afghanistan
            ing sisih kidul Pakistan. Ing ngendi wong Tionghoa wis nggawe pelabuhan dagang ing segara.
            "Gapura segara menyang Teluk Persia." Kabeh iki minangka bagéan saka ramified
            "Jalan Sutra 2".
            Nanging China wis hubungan tegang karo Islamists. Amarga wong Muslim Uyghur sing dicekel
            ing awak ireng ing China. "Negara Islam", sadurunge kalah, manggon maneh
            Kulawarga Uighur menyang Suriah lan Irak.
        2. +1
          Juli 10 2021
          Kutipan saka: voyaka uh
          Saiki Afghanistan dadi masalah Rusia.

          Rusia ora duwe masalah sing diarani "Afghanistan" lan ora perlu ngetrapake. Rusia kudu melu pembangunan dhewe, lan ana tentara nglawan encroachments.
      2. 0
        Juli 10 2021
        Kutipan: Ros 56
        lan kaya pedhang Damocles, utang macet luwih saka 20 triliun. China lan Rusia ora perlu perang.

        Pedhang Damocles ngluwihi $28.
        Lan Amerika Serikat bisa kanthi tenang nonton nalika ekonomi donya ambruk ing ambruk dolar. ya
        Utawa sampeyan bakal mbantah yen lenga lan gas Rusia didol ing ijol-ijolan ing rubel?
        1. +1
          Juli 10 2021
          Kutipan saka: ROSS 42
          Pedhang Damocles ngluwihi $28.

          Typo - $28. ya
        2. 0
          Juli 10 2021
          Ya, paling ora ing sawetara bab, kita bisa njupuk lemah lan sumber daya saka utang. hi
    13. +3
      Juli 9 2021
      "kenapa Amerika bisa kalah ing perang sabanjure." Kaya-kaya dheweke menang siji saka sing sadurunge.
    14. +6
      Juli 9 2021
      Sudut pandang iki dituduhake dening pakar, pensiunan Kolonel Angkatan Udara AS Mark Gunzinger, nerangake "kenapa Amerika bisa kalah ing perang sabanjure."
      Lan perang apa padha menang, aku takon?!
      1. +1
        Juli 9 2021
        Bener, deleng komentarku ing ndhuwur komentar sampeyan.
    15. 0
      Juli 9 2021
      . Belanja pertahanan gabungan China lan Rusia saiki ngluwihi anggaran Pentagon.

      Iku bakal apik yen penulis nyedhiyani nomer
    16. +2
      Juli 10 2021
      Yen ana sing mikir yen WW3 bakal melu wong ing 2-3 ngarep, mula dheweke salah. Perang kasebut ora bakal ditindakake kanthi cara konvensional, nanging bakal dadi perang nuklir skala lengkap kanthi kabeh akibat. Akeh negara ora bakal duwe wektu kanggo ngerti sapa sing perang karo sapa. Nanging pimpinan AS muspra ing awan lan mikir yen bakal njagong ing luar negeri. Banjur kabeh wong bakal rampung ngaco ...
    17. +1
      Juli 10 2021
      Aku wis ndeleng akibat sing ala saka unilateralisme Amerika. Aku ora pengin nemokake medeni unilateralisme Cina

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"