Angkatan Laut AS mbenerake penghapusan cruiser kanthi bocor ing tangki bahan bakar

34
Angkatan Laut AS mbenerake penghapusan cruiser kanthi bocor ing tangki bahan bakar

Komando Angkatan Laut AS, sawise ngumumake niat kanggo ngilangi pitung kapal penjelajah, mbenerake langkah kasebut kanthi kudu golek dana kanggo modernisasi sisa-sisa kapal. armada Ticonderoga.

Kaya sing diterangake, rekonstruksi kapal kasebut dadi larang banget lan mbutuhake dana 175-200% luwih akeh tinimbang sing direncanakake. Alasan kenaikan biaya kerja saka kapal penjelajah dawa nganti kontraktor sing ora sopan lan masalah jadwal.



Total, pitu kapal penjelajah wis pensiun: USS San Jacinto (CG-56), USS Lake Champlain (CG-57), USS Monterey (CG-61), USS Port Royal (CG-73), USS Vella Gulf (CG- 72), USS Hué City (CG-66) lan USS Anzio (CG-68). Minangka Angkatan Laut nerangake, pangopènan limang taun bakal biaya watara $ 5. Yen dimodernisasi, bakal mbutuhake biaya gedhe banget - rekonstruksi mung Hué City lan Anzio bakal biaya $ 1,5 milyar [ketoke, kanggo saben kapal].

Ing upaya kanggo mbecikake kaputusan kanggo nulis mati kapal perang, Angkatan Laut nuduhake impossibility saka operasi nyukupi. Dadi, nyatakake babagan bocor terus-terusan ing tangki bahan bakar sing ngganggu kapal penjelajah tuwa. Kanggo alasan iki, contone, USS Lake Champlain ora kejawab kaping telune wektu sing diwenehake kanggo panyebaran operasional ing 2017.

Peluncur rudal kapal mung bisa diitung ing arsenal serangan armada yen ana ing jejere kapal induk

- nerangake ing Angkatan Laut.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    34 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      Juli 9 2021
      Oh, wong Ukronazi bakal bungah, dheweke bakal njaluk supaya dilebokake ing sawijining independen
      1. 0
        Juli 10 2021
        - ora jujur ​​saka kontraktor lan masalah karo planning.
        Kontraktor kanggo Alaska, supaya padha bisa karo pickaxe.
      2. +1
        Juli 10 2021
        Ana akeh mangkuk jamban - cukup kanggo kabeh laksamana Ukrainia.
    2. + 12
      Juli 9 2021
      Nulis sampah frank. Ing bali, padha mbangun Arly Burkes, 2 bêsik taun. Proyèk perusak / cruiser anyar lagi mlaku. Diluncurake produksi fregat. Saiki, kabeh sing diduweni logis lan ayu ing armada. Iku sedih (


      (Terjemahan otomatis)
      1. -5
        Juli 9 2021
        Apa sampeyan njupuk data saka Wikipedia, saka tong sampah iki? Sumber banget dipercaya
        Proyèk perusak / cruiser anyar lagi mlaku.

        Mungkin ing 10-15 taun
        Malah durung mutusake proyek.
        Iku sedih (

        Sampeyan mesthi ora sedhih

        Katon karo semangat sing sampeyan tulis babagan armada AS, kanthi rahasia pengin sukses
        1. + 11
          Juli 9 2021
          "Iku katon kanthi semangat sing sampeyan tulis babagan Angkatan Laut AS, kanthi rahasia pengin sukses" ///
          ---
          Angkatan laut China tuwuh luwih cepet tinimbang angkatan laut AS.
          Tulis babagan iki kanthi bungah utawa medeni? - mboten masalah.
          Sing utama yaiku njupuk angka kanthi objektif.
          1. +2
            Juli 9 2021
            Iku uga ditrapake kanggo sampeyan

            Wali lan ahli tentara Rusia lan angkatan laut saka Israel
            Angkatan laut China tuwuh luwih cepet tinimbang angkatan laut AS.

            Tuwuh amarga prau cilik lan korvet
            Ora ana kritéria siji kanggo mbandhingake armada Amerika Serikat lan China
            Sing utama yaiku njupuk angka kanthi objektif

            Baleni kaping satus yen Angkatan Laut Rusia saiki kalah karo Angkatan Laut AS

            Napa kita butuh bebener lan obyektif, kaping 10 padha, kita ora ana ing sesi hipnosis
            1. +6
              Juli 10 2021
              "Tuwuh amarga prau cilik lan korvet" ///
              ----
              Sampeyan ketinggalan jaman. eseman
              Kapal perusak Series 055 luwih gedhe tinimbang kapal penjelajah Amerika.
              Ana enem sing dibangun ing wektu sing padha. Telung armada sing ditugasake.
              Ing saben sel kanggo 112 rudal.
              1. +2
                Juli 10 2021
                Ana enem sing dibangun ing wektu sing padha.

                Berkov wis dibangun 70 bêsik

                Armada China lan Amerika Serikat ora ana tandhingane
                Kapal perusak Series 055 luwih gedhe tinimbang kapal penjelajah Amerika.

                Cruisers lan pangrusak - gema saka klasifikasi outdated

                Burke, Tika, Zumwalt, 055 - kapal rudal saka zona segara, kanthi regane - minangka unit peringkat 1 ing jaman kepungkur

                Berk subseri 3 ngluwihi barang konsumen Cina, nalika ngasilake babagan pamindahan kanthi seprapat. Plus - sarana aplikasi, rudal sing ora ana ing proyek Kerajaan Tengah

                Armada China lan Amerika Serikat - ora ana sing kudu dirembug kanthi serius
                1. +2
                  Juli 10 2021
                  "Armada China lan Amerika Serikat ora ana tandhingane" ///
                  ----
                  Angkatan Laut AS dipérang dadi rong bagéan: Atlantik lan Pasifik. Cedhak China - setengah saka armada.
                  Kabeh armada Cina klempakan cedhak pesisir China.
                  Ing setaun, China ngluncurake kapal kelas 1-2 kaping pindho tinimbang Amerika Serikat.
                  Iku gampang kanggo ngetung sing ing 10 armada bakal equalize.
                2. +1
                  Juli 10 2021
                  Kutipan saka Santa Fe
                  Armada China lan Amerika Serikat - ora ana sing kudu dirembug kanthi serius

                  Iki kajaba kita ngomong babagan dina iki. Lan yen sampeyan ndeleng 5-10 taun ngarep?
                  Apa babagan 15?
                  Dina iki, China mbangun armada kanthi tingkat 4 kaping luwih dhuwur tinimbang Amerika Serikat babagan tonase absolut VI saben taun.
                  4 kaping, Carl!
                  Ing wayahe ana 053 jinis pangrusak 17D ing layanan, lan ing 2-3 taun bakal ana 25 unit. Iki bakal mungkasi seri.
                  Lan iki jinis. 055, iku wis mutusaké kanggo mbangun 30 pcs. Lan aku ora mikir sing tokoh iki final. Napsu teka karo mangan.
                  Maskapai pesawat terbang lagi dibangun ing China, direncanakake duwe 6. Nanging yen kabeh bisa ditindakake kanthi ketapel flat-deck, jumlahe bisa ditambah.
                  Diwiwiti maneh konstruksi frigat jinis lagi disiapake. 054a kanthi implementasi propulsi listrik lengkap.
                  Biyen, padha ngguyu "Astronot Cina" (ana akeh guyonan babagan kayu bakar bengkong), kualitas Cina ... ing wong Cina miskin lan luwe sing siap kanggo makarya kanggo mangkok beras ... Lan saiki iki iku ekonomi pisanan ing donya.
                  Dheweke sinau kanthi cepet.
                  Lan asile ora lucu.
                  ... Lan mbandhingake pirang-pirang penghancur sing ditindakake China sajrone setaun.
                  Nglawan loro ing AS.
                  Nganti saiki, kacepetan nggawe kapal ing Amerika Serikat ora nutupi penurunan alamiah.
                  1. -2
                    Juli 11 2021
                    Dina iki, China mbangun armada kanthi tingkat 4 kaping luwih dhuwur tinimbang Amerika Serikat babagan tonase absolut VI saben taun.
                    4 kaping, Carl!
                    Ing wayahe ana 053 jinis pangrusak 17D ing layanan, lan ing 2-3 taun bakal ana 25 unit. Iki bakal mungkasi seri.

                    Panik sisih! belay

                    China mung ngupaya mbaleni prestasi Amerika Serikat setengah abad kepungkur

                    Apa maneh kuwatir sapa sing bakal dadi pimpinan ing mangsa ngarep, yen mungsuh utama kita wis duwe kabeh iki kaping 10

                    Apa sampeyan ora wedi yen armada China sing saya akeh kontraindikasi?

                    Ps / kemampuan tempur armada wiwit taun 1950-an. lemah gegandhèngan karo pamindahan. 10 Kerajinan Cina ora bakal ngganti siji Burke, kaya mlumpat kaping 10 meter ora bakal ngilangi rekor Olimpiade.
                    Nglawan loro ing AS.

                    Amerika Serikat wiwit kerja ing arah iki 40 taun kepungkur lan saiki duwe 90 kapal penjelajah lan perusak Aegis (90 Karl!) Lan puluhan kapal selam nuklir generasi kaping 4 ing layanan.
                    1. +1
                      Juli 11 2021
                      Kutipan saka Santa Fe
                      Panik sisih!

                      mandheg Ora ana gupuh ing kene. Aku nelpon kanggo Assessment sober saka mungsuh, partners lan fellow lelungan. Kajaba iku, iki luwih dadi masalah kanggo Amerika Serikat - China ora duwe watesan babagan pendanaan, sumber daya lan kapasitas produksi. Kabeh iki padha duwe ing turah mbrawah. Lan ana setelan gol sing jelas. Penantang anyar wis nantang pimpinan lawas ... lan masalahe saiki.
                      Nanging dudu maksud sing dadi ancaman, nanging kemungkinan. Lan kita wewatesan karo China. Ing Wetan Tebih sing dilindhungi lan pedunungé.
                      Lan kita uga butuh Angkatan Laut.
                      China butuh sekutu sajrone 10 taun liyane - nganti pungkasane entuk kekuwatan.
                      Lan amarga kita duwe mungsuh siji, mula saiki kita dadi kanca lelungan.
                      Lan yen mangkono, supaya China nggawe kapal kanggo kita. Korps karo mesin, kanggo jenuh pertempuran kita. Frigates lan UDC 071 kanggo Armada Pasifik.
                      Kanggo ing 5-8 taun sabanjuré kita bakal bisa kanggo saturate mung Armada Lor lan Segara Ireng menyang tingkat ditrima + Baltik lan Kaspia Flotilla, kang sawetara jumlah lan ora penting, karo pasukan kita dhewe.
                      Mulane, kanggo Armada Pasifik, kapal kudu dipesen ing China kanthi rampung / retrofitting / gaman ing Galangan Kapal Vladivostok (duwe pengalaman modernisasi BOD 1155).
                      Tilas rencana / kepinginan Armada Pasifik nampa 8 frigat 054A lan 2 - 4 UDC 071 kudu diwujudake. Lan sanalika bisa.
                      Lan ing kana industri kita bakal entuk.
                      Kutipan saka Santa Fe
                      Amerika Serikat wiwit kerja ing arah iki 40 taun kepungkur.

                      Dheweke wis nindakake iki wiwit awal abad kaping 20 lan ora nate mandheg. Lan kanggo kita, "kanggo kaping atus, miwiti kabeh saka wiwitan."
                      Kutipan saka Santa Fe
                      10 Kerajinan Cina ora bakal ngganti siji Burke, kaya mlumpat kaping 10 meter ora bakal ngilangi rekor Olimpiade.

                      Saiki, Angkatan Laut AS ora duwe rudal anti-kapal liyane ing kapal penjelajah / pemusnah, kajaba Harpoon, lan kanthi jumlah cilik. Lan kapal-kapal Cina bersenjata karo klon canggih saka rudal anti-kapal Nyamuk kita ... Lan armada Amerika uga nyebar ing kabeh banyu segara ing donya, lan China nyimpen armada ing cedhak pesisir.
                      Ayo padha perang yen padha wani.
                      Kutipan saka Santa Fe
                      duwe 90 cruisers Aegis lan pangrusak (90 Karl!) Lan Welasan kapal selam nuklir generasi 4 ing layanan

                      Kita mesthi wis cukup saka kasugihan iki lan katelu / waktu. Nanging iku lan kualitas sing kita butuhake.
                      1. -3
                        Juli 11 2021
                        Ora ana China sing dadi sekutu kita. Ekonomi utama lan nomer 11 ing donya ora bisa dadi mitra sing padha

                        China lan AS. - ora ana perang antarane toko produksi lan pusat ilmiah / departemen sales. Pratelan internal lan padu ya, perang ora

                        China ora bakal nggawe kapal kanggo kita. Kita bisa mbangun awak dhewe, mung ora duwe peralatan tempur internal

                        Baton anti-kapal utama ing Amerika Serikat yaiku rudal peluncuran vertikal LRASM lan versi aerial, senjata paling apik ing lapangan saiki. Lan akeh kejutan liyane - saka SM-6 sayap telu nganti NSM lan blok Ax 5

                        Perusak 10-15k ton ana kanggo tugas liyane. Yankees duwe cukup cara liya kanggo nglelebke kapal

                        Udakara 90 kapal penjelajah lan pemusnah - Aku ora ngomong babagan apa sing dibutuhake. Iki bab carane adoh konco armada Cina, kang presented minangka saingan pantes kanggo Amerika Serikat
      2. +2
        Juli 9 2021
        Lan jenderal darat Pentagon sambat yen sawise mbiayai armada kasebut, isih sithik. hi
        1. 0
          Juli 9 2021
          Quote: Kasym
          jenderal darat Pentagon

          Ing kasunyatan modern, dheweke minangka jinis pasukan tingkat katelu kanggo Amerika Serikat. Angkatan udhara lan angkatan laut pancen penting banget. Dadi iki distribusi.
          1. +5
            Juli 9 2021
            iku jinis pasukan tingkat katelu kanggo Amerika Serikat. Angkatan udhara lan angkatan laut pancen penting banget.

            Aja ngapusi

            Angkatan Darat
            Angkatan Laut - armada
            Angkatan Udara - angkatan udara

            Pembiayaan pasukan darat luwih dhisik. Minangka nomer. Tanpa anané pasukan ing lemah, kabeh kasuksesan ing banyu lan ing udhara ora bakal ana gunane
            1. +3
              Juli 10 2021
              Kutipan saka Santa Fe
              Aja ngapusi

              Sampeyan njaluk mokal. Iki tugase ing kene.
          2. 0
            Juli 13 2021
            kucing geni. Ternyata "bandit saka dalan dhuwur." ngguyu . Dheweke mabur (berlayar), bom karo roket sing dipalu menyang Zaman Batu, nanging ora bisa njaga apa sing wis diraih. Vietnam, .... Afghanistan minangka conto iki. lol
      3. +3
        Juli 9 2021
        Ing dalan?))) ya, dheweke durung miwiti ngrancang))) kajaba tampilan umum lan hotel laksamana lan pembuat kapal. ora ana apa-apa.
    3. -8
      Juli 9 2021
      Hegemon sing wis tuwa lan bobrok wis ora bisa nindakake fungsi pengawas donya lan gendarme, nanging luwih mirip karo asu sing nggegirisi lan gedhe, nanging wis wuta lan lara, sing isih nggero lan malah nguwuh marang wong liya lan tamu, ing endi wae ing latar mburi cedhak kandhang dhewe - nanging kabeh wong wis ngerti yen dheweke ora bisa gawe piala marang sapa wae, cokotan utawa malah cokotan - lan mung ndalang yen dheweke isih ngrungokake dheweke lan malah wedi! hi
    4. +9
      Juli 9 2021
      propaganda gedhe goebbels ing pasuryan saka ndhuwur var .... pentagon dadi sugih sing mung njupuk lan mutusaké kanggo tuku dolanan liyane .............. ...
      1. +1
        Juli 9 2021
        Dadi perlu kanggo kepentingan Tanah Air kita

        Ing perang, pribadhi ora mesthi kudu ngerti babagan kahanan sing nyata.
        1. +4
          Juli 9 2021
          Kutipan saka Santa Fe
          Dadi perlu kanggo kepentingan Tanah Air kita

          Ing perang, pribadhi ora mesthi kudu ngerti babagan kahanan sing nyata.

          Oleg, apa sampeyan wis diculik dening alien sing dadi modis maneh? Dadi akeh ing artikel sampeyan wis "muter" ing Zulmwalt, Iowa, kapal Western, lan saiki pendapat anyar? Dadi akeh sing berjuang karo propaganda kita. Lan saiki "dongeng" kita dibutuhake?
          [media=https://www.youtube.com/watch?v=LLk9_EH6Pfo&ab_channel=MKScongratzzz]
    5. +6
      Juli 9 2021
      Ora sia-sia yen awake dhewe duwe nelayan, ana unen-unen: Kapal kukus ora bisa diendheg, kaya kapal perang, sawise setaun lumpur, kapal kukus utawa kapal angel dienggo, mung ana tim sing nyedhot. Sifat manungsa urip dhewe, pangopènan rutin mung ing kertas, mekanisme slipshod, uga mung ing majalah kapal, mesthi bisa mudhun saka kapal kasebut, tanpa akibat.
      1. +1
        Juli 10 2021
        Pancen, dheweke dhewe ana ing gerbong panggantos - kabeh nganti lampu, dheweke mbela jam tangan lan dosvidos! ...
    6. +1
      Juli 9 2021
      Kabeh padha, rationality ora bisa dijupuk adoh saka ovs. Iku kapitalisme ing getih. Kabeh wong diitung, kabeh dianalisis, lan dibuwang saka kekuatan tempur. Cruisers iki ora kritis banget, kanggo kampanye kanggo wong-wong mau, padha bisa uga ora nerangake alasan kanggo kabeh donya. Sayange kita ora duwe manunggalaken lan streak praktis iki. Kanggo pamer lan ora jelas kenapa, kita duwe 2 simulator penerbangan adhedhasar operator, sanajan ora ana kapal sing nggawa pesawat ing rangking, kita ora duwe cukup driji pira proyek lawas lan anyar. kapal lan prau, 3 jinis (ora dietung modifikasi) tank perang utama lan kendaraan tempur infanteri. Lan ing endi wae karo kita lan ing kabeh. Malah luwih akeh senjata elektronik lan rudal radio. Oh hoho. Lan ana dhuwit, otak, lan kompleks industri militer, nanging ora ana rencana sing jelas kanggo rearmament, konstruksi lan modernisasi.
    7. -1
      Juli 10 2021
      Siji ora sengaja ngelingi frasa Inggris klasik saka tim sing ninggalake kapal sing tenggelam - "Raja duwe akeh!" ngguyu

      Lan ing kene ora klelep, cat wis luntur, mula kita bakal mbangun sing anyar bebarengan! Ya, ya, kucing lemu manthuk, wis nyiapake dompet..

      "Dhuwur langgeng!" (karo)
    8. -1
      Juli 10 2021
      apik ARTEUDAR OTE OTE
    9. +1
      Juli 10 2021
      Kapal serangan apik, Berks ora malah cedhak kanggo ngganti. Bener, ing AUG, wong-wong mau sing dadi pasukan sing medeni pasukan mungsuh.
    10. +1
      Juli 10 2021
      Inggih, kanthi write-off saka Amerika Serikat, mesthi, kabeh iku prasaja.
    11. 0
      Juli 10 2021
      Kondisi kapal ing video lan kru mung kaget.
      Aku panginten kapal kita karat, nanging iki wong, panimesh ing sampeyan uga! Ya, lan dermaga iku kaya-kaya.
    12. 0
      Juli 10 2021
      Kutipan "Peluncur rudal kapal bisa diitung ing arsenal serangan armada mung yen ana ing jejere kapal induk." Pernyataan sing cukup seimbang. Ora bakal ana akibat bencana kanggo armada sawise mateni kapal penjelajah. Sayange jinis "cruiser" sing kaancam yaiku nostalgia, mung AS lan Federasi Rusia sing duwe kapal jinis iki.
    13. 0
      Juli 10 2021
      Komando Angkatan Laut AS, mratelakake niyat kanggo mateni pitung kapal penjelajah

      Ing endi wae sing adoh, bocah-bocah ubun-ubun beku ing nunggu manis ... wassat

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"