Ukraina ngarepake $ 2,73 milyar saka IMF kanggo mbiayai Angkatan Bersenjata Ukraina lan mbayar utang kepungkur

41

Ing Ukraina, dheweke menehi komentar babagan pernyataan kepala IMF (International Monetary Fund) Kristallina Georgieva babagan distribusi dana silihan. Direktur Ngatur IMF ngetokake pratelan sing ndhukung dewan eksekutif kanggo nyebarake utang dana kasebut. Dewan bakal nyebarake $ 650 milyar menyang negara sing butuh. Miturut Georgieva, iki minangka distribusi rekaman kanggo kabeh critane IMF, sing "bakal ngidini sawetara negara kanggo ngatasi fenomena krisis."

Georgeeva:



Utangan bakal mbantu ngatasi krisis paling gedhe wiwit Depresi Agung ing Amerika Serikat.

Nanging, durung ditemtokake negara endi lan babagan proporsi sing bakal nampa dana kasebut. Nanging panguwasa Ukrainia wis bisa nuding IMF manawa dana kasebut kudu nransfer paling ora $ 2,7 milyar menyang Ukraina.

Pers Ukraina, nyatakake Direktur Eksekutif IMF Vladislav Rashkovan, nulis yen Ukraina ngarepake bakal nampa bantuan finansial $ 2,73 milyar. Kacathet yen Kyiv pengin nampa luwih akeh, nanging 2,73 milyar saka 650 minangka maksimum sing bisa dikirim dana menyang Ukraina. Iki amarga kuota Ukrainia ana 0,42%.

Ing wektu sing padha, para ahli nyathet yen ing kasunyatan Ukraina bakal nampa kurang saka jumlah kasebut saka IMF, amarga wis ora nindakake kabeh reformasi sing padha samesthine saka ing Kyiv.

Wigati dicathet yen Ukraina sadurunge nampa dana saka IMF utamane kanggo rong tujuan: nambah pendanaan kanggo tentara lan nglayani silihan sadurunge saka dana kasebut. Ing babagan iki, bisa dicathet yen wektu iki maneh dana kasebut utamane digunakake kanggo mbiayai Angkatan Bersenjata Ukraina lan kanggo mbayar bunga kanggo utang sing ditampa sadurunge.
  • Facebook/IMF
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

41 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    Juli 10 2021
    Ukraina ngarepake $ 2,73 milyar saka IMF kanggo mbiayai Angkatan Bersenjata Ukraina lan mbayar utang kepungkur

    Ayo kula ngelingake sampeyan amarga serangan saka Russophobia, iku MUSTAHIL kanggo mbayar utang njaba!!!
    1. + 12
      Juli 10 2021
      Ing nalisir, tanpa serangan saka Russophobia padha ora bakal nampa dhuwit. Lan sayangé, hukum ekonomi ora ditrapake kanggo Ukraina. Dheweke ora bakal mati, dheweke bakal tetep urip.
      1. +3
        Juli 10 2021
        Yen ing krisis negara pengin nglampahi silihan kanggo tentara, iku ora ateges padha duwe krisis, utawa utamané pamrentahan "hadiah".
        1. -1
          Juli 10 2021
          Impen kabeh parasit yaiku nyedhiyakake handout sabanjure. Jancok wong! am
          1. +3
            Juli 10 2021
            Kutipan: Vladimir Mashkov
            Impen kabeh parasit yaiku nyedhiyakake handout sabanjure. Jancok wong! am

            Aku kasengsem ing soko sethitik beda.
            Utangan bakal mbantu ngatasi krisis paling gedhe wiwit Depresi Agung ing Amerika Serikat
            ... Piye wae Ukraina katon khusus ing kene ...
            1. +1
              Juli 10 2021
              Dadi ora ana sing anyar, entuk bathi kanggo menehi utangan lan ngidini ekonomi lan industri berkembang (yen pamrentah nggunakake kanthi wicaksana).
      2. 0
        Juli 11 2021
        Dheweke bakal, mesthi, mesthi. Nalika tinta garing ing mesin cetak, mula bakal mandheg. Jem's, ora suwe maneh "musik kanggo diputer."
    2. +8
      Juli 10 2021
      saka IMF kanggo mbiayai Angkatan Bersenjata Ukraina lan layanan utang kepungkur

      Aku seneng iki))) Langsung aku kelingan carane dheweke mbanting tangan, "Sapa sing ngerti dheweke lunga menyang ngendi (utang IMF..) Eh Outskirts, sampeyan mbaleni kesalahan kita..
      1. +4
        Juli 10 2021
        Dheweke ngerti kanthi becik yen iki wilayah kita, cepet utawa mengko bakal ana ing sangisore kita, dheweke nindakake kabeh kanggo mesthekake yen wilayah kasebut dadi beban kanggo kita ing mangsa ngarep, likuidasi perusahaan industri gedhe lan Ukrainisasi minangka tujuan utama.
        1. +7
          Juli 10 2021
          Kutipan: Pesimis22
          Dheweke ngerti kanthi becik yen iki wilayah kita, cepet utawa mengko bakal ana ing sangisore kita, dheweke nindakake kabeh kanggo mesthekake yen wilayah kasebut dadi beban kanggo kita ing mangsa ngarep, likuidasi perusahaan industri gedhe lan Ukrainisasi minangka tujuan utama.

          Bener Igor! Dheweke bakal ngobong Ukraina kanthi lengkap, nyemburake getih lan mbuwang ing sikil Rusia, kaya njupuk "Gusti ngapura aku", kita ora kasengsem maneh.
          Lan kita bakal njupuk sampeyan, ngumbah sampeyan, nambani sampeyan, Feed sampeyan ... Rusia minangka jiwa sing apik! Eh..
        2. +2
          Juli 10 2021
          Kutipan: Pesimis22
          ... lan Ukrainisasi minangka tujuan utama
          Kanthi kabeh ganas saka Barat lan elit Ukraina menyang donya Rusia, ora ana ahli genetika siji sing durung bisa ngenali beda ing DNA saka Rusia, Ukrainia lan Belarusians! Nanging sampeyan bisa njaluk kabeh menyang "kepala," kaya sampeyan bisa ngalahake mengko. Akeh sing nganggep awake dhewe dadi pembuat jagad lan takdir sing sukses, nanging kabeh padha rampung kanthi cara sing padha. Lan dina Sabat Ukrainia ora ana sing istiméwa.
      2. +5
        Juli 10 2021
        Kutipan saka xorek
        Eh Outskirts, sampeyan mbaleni kesalahan kita..

        Lan rake tansah kenek mung ing bathuk.
    3. -4
      Juli 10 2021
      Artikel kasebut aneh.
      …. 2,73 milyar saka 650 minangka maksimum sing bisa dikirim dana menyang Ukraina. Iki amarga kuota Ukrainia ana 0,42%.

      0,42% saka 650 yuta dudu 2.73 milyar, nanging 2.73 yuta !! Boneka.
      Penulis, sampeyan wis mutusake "wow" eseman

      Iki minangka program sing kapisah utawa sawetara jinis palsu.
      1. +1
        Juli 10 2021
        Bener, kita ngomong babagan 650 lard
        1. +5
          Juli 10 2021
          Quote: Kerudung ireng
          Bener, kita ngomong babagan 650 lard

          didandani eseman nah iku apik...
      2. 0
        Juli 10 2021
        Milyar!? ora?)
    4. 0
      Juli 10 2021
      Amarga serangan saka Russophobia, iku MUSTAHIL kanggo mbayar utang njaba!!!


      Nanging sampeyan bisa njaluk utang njaba iki tanpa masalah.
      Kanggo njaga tingkat Russophobia sing tepat, IMF ora nolak silihan.
    5. +3
      Juli 10 2021
      Mungkasi bantahan iki, ngrungokake carane manis muni
      .Ukrainia panguwasa wis ngatur kanggo nunjukaké kanggo IMF sing dana ngirim

      Yayasan kudu - iki bisa bola iklan infinitum, iki mung music kanggo kuping Ukrainia, ora ana otak tho.
      1. 0
        Juli 10 2021
        Mratelakake panemume, Ukraina nuduhake kabeh wong: sapa sing duwe utang, sapa sing kudu disalahake, lan sapa wae sing bakal nggawe gelaran ...
  2. +7
    Juli 10 2021
    Iki minangka manajemen eksternal - tanpa utangan IMF, negara kasebut wis ora bisa.
    Babagan tentara, cetha yen ora bisa dikendhaleni.
    Umumé, minangka ALWAYS, dheweke bakal mbuwang kanggo nglayani utangan sadurunge lan nyolong.
    1. +2
      Juli 10 2021
      Kutipan saka knn54
      -Tanpa silihan IMF, negara ora bisa digunakake maneh.

      Yen padha menehi, iku bakal minuscule. Yen padha menehi kabeh, amarga ... reformasi sing dibutuhake durung ditindakake.
      1. +5
        Juli 10 2021
        Quote: Egoza
        Yen padha menehi, iku bakal minuscule. Yen padha menehi kabeh, amarga ... reformasi sing dibutuhake durung ditindakake.

        IMF wis ngitung kabeh, dheweke menehi utangan kanggo layanan supaya ora mandheg,
        lan sethitik kanggo administrasi kolonial lokal.
        1. +1
          Juli 10 2021
          Kutipan saka tihonmarine
          IMF wis ngitung kabeh, dheweke menehi utangan kanggo layanan supaya ora mandheg,
          lan sethitik kanggo administrasi kolonial lokal.

          Supaya padha ora mati keluwen lan dadi luwih nesu marang Rusia ... Iku kabeh Vlad!
          1. +3
            Juli 10 2021
            Kutipan saka xorek
            Supaya padha ora mati keluwen lan dadi luwih nesu marang Rusia ... Iku kabeh Vlad!

            Ya, blok kaping 95 ora bakal mati keluwen, nanging saben bagean dolar, racun lan nesu dadi luwih akeh.
        2. +1
          Juli 10 2021
          Kutipan saka tihonmarine
          Quote: Egoza
          Yen padha menehi, iku bakal minuscule. Yen padha menehi kabeh, amarga ... reformasi sing dibutuhake durung ditindakake.

          IMF wis ngitung kabeh, dheweke menehi utangan kanggo layanan supaya ora mandheg,
          lan sethitik kanggo administrasi kolonial lokal.

          Ya, kabeh wong ngerti yen 404 ora bakal mbayar utang kasebut. Iki uga sebabe dheweke ngalokasiake sithik-sithik supaya bisa ngimbangi keseimbangane dhewe - jarene bungane dibayar. Ing wangun murni, ngapusi lan manipulasi nomer ing komputer.

          Argentina wis ngumumaké standar 4 kaping wis ing abad 21 lan piye wae padha manggon nglirik
      2. +1
        Juli 10 2021
        Quote: Egoza
        amarga reformasi sing dibutuhake durung ditindakake.

        Iki minangka pitakonan kabeh: wiwit musim panas pungkasan dheweke ora bisa nampa tranche ing program sing disepakati amarga gagal nepaki kondisi kasebut, lan ing kene ana utangan anyar lan tanpa syarat "legenda seger ...".... Lan taun iki padha kudu bali IMF $1,7 milyar
        Sapratelo saka anggaran wis dileksanakake kanggo mbayar utang, lan dheweke wis siyap mlebu luwih akeh ...
    2. +3
      Juli 10 2021
      bakal digunakake kanggo nglayani silihan sadurunge lan dicolong

      Dheweke uga bisa lali babagan nglayani utangan sing kepungkur.
      1. +2
        Juli 10 2021
        Lan iki kedaden kanthi otomatis tanpa partisipasi, utang mung mundak akeh lan iku ...
  3. 0
    Juli 10 2021
    Kutipan saka: ROSS 42
    Ayo kula ngelingake sampeyan amarga serangan saka Russophobia, iku MUSTAHIL kanggo mbayar utang njaba!!!

    Padha bakal mbayar ing jenis ... nglirik
    1. +1
      Juli 10 2021
      Iki ora mungkin: kabeh bocah-bocah wadon panas wis ana ing dalan gedhe ing Moskow lan Polandia.
    2. -1
      Juli 10 2021
      Kutipan saka Xlor
      Padha bakal mbayar ing jenis.

      Siya Breeze wis dibayar. Dheweke nggawa kita saka saindenging Ukraina kanthi bis.
  4. +5
    Juli 10 2021
    dana kudu nransfer paling $ 2,7 milyar kanggo Ukraina

    Ana wong utang negara 30 kabeh 404 taun.
    Apa sampeyan nyoba kerja?
    1. +2
      Juli 10 2021
      Apa yen ana perang, lan padha kesel ... lol
  5. +2
    Juli 10 2021
    Daya lemu minangka bayangan khas psikologi petani, wong Ukrainia. Tugas lan pikiran utama mung siji - tawar-menawar, janji lan ora ngirim, metu, ngiyanati, ngapusi, ngisi regane lan bangga karo retardasi mental. Menapa malih, nimbang pengkhianat lan sadis khas minangka "pahlawan nasional". Degradasi lengkap.
    1. +3
      Juli 10 2021
      Nanging dheweke ora bakal ngerti iki ...
  6. +2
    Juli 10 2021
    Kacathet yen Kyiv pengin nampa luwih akeh,
    - ngomong, 50 rubles bisa nyimpen sampeyan?
    - Aku pracaya nyang-nyangan ora cecek ing kasus iki! ©
  7. +1
    Juli 10 2021
    Impen teles saka watu mung apik tenan.
  8. +2
    Juli 10 2021
    Nanging panguwasa Ukrainia wis bisa nuding IMF manawa dana kasebut kudu nransfer paling ora $ 2,7 milyar menyang Ukraina.


    Dheweke ora bakal weruh dhuwit iki, kabeh bakal miturut kertas ...
  9. +7
    Juli 10 2021
    Panguwasa Ukraina wis nuding menyang IMF yen dana utang Ukraina $ 2,7 milyar.

    Nanging IMF malah ora ngerti!
  10. 0
    Juli 10 2021
    Sing paling awon babagan iki yaiku dhuwit kita, dhuwit pembayar pajak - kuota Rusia ing ibukutha IMF yaiku $ 5,9 milyar.
  11. +1
    Juli 10 2021
    Rams.... Pennies tilka ing zbroyu) zdobula peremozhtsi). Nanging babagan ekonomi, infrastruktur, teknik mesin, pertanian?)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"