Review militèr

Apa armada Rusia bakal nampa analog saka Aegis?

52
Pangembangan acara ing industri pertahanan domestik saiki wis cukup cepet, alesan kang ana tambah manungsa waé saka eselon paling dhuwur saka daya. Nanging ana pangecualian. wis, seger kabar iku babagan senjata janji kanggo kapal-kapal angkatan laut Rusia armada minangka pangembangan statement meh setahun kepungkur.

Elinga yen ing pungkasan September taun kepungkur, konferensi video "Sistem pertahanan rudal Euro-Atlantik: tampilan saka Rusia lan Ukraina" dianakake. Sajrone acara kasebut, pejabat Rusia ngumumake wiwitan pangembangan sistem lan sarana sing dibutuhake kanggo nggawe unsur angkatan laut pertahanan rudal strategis. Banjur kabeh pratelan diwatesi mung crita babagan anane rencana lan alasan kanggo keputusan kasebut. Miturut pratelan taun kepungkur, sistem pertahanan rudal basis laut domestik sing janjeni ing mangsa ngarep bisa dadi respon kanggo sistem Euro-Atlantik, uga nglindhungi negara kita saka serangan rudal nuklir. Wigati dicathet yen salah sawijining pimpinan Kementerian Luar Negeri ngomong babagan sistem anyar kasebut. Kanggo alasan iki, mbokmenawa, kabar babagan sistem pertahanan rudal angkatan laut ora narik kawigaten.

Pranyata, wektu sing wis suwe ditindakake kanthi apik. Gagasan nggawe sistem anti-rudal kanggo kapal armada ora mung ilang, nanging uga dikembangake. Kabeh nuduhake yen sawetara wulan pungkasan wis ditindakake kanggo pambentukan tampilan sistem lan syarat referensi kanggo perusahaan pangembangan. Kesimpulan kasebut bisa ditarik saka wawancara karo kepala departemen Ordo Pertahanan Negara saka United Shipbuilding Corporation A. Shlemov. Miturut dheweke, nggawe sistem pertahanan rudal strategis kapal minangka masalah topikal, lan industri kasebut wis diwenehi tugas sing cocog. Kajaba iku, tembung Shlemov, senadyan samar-samar lan tembung sing ramping, uga bisa diinterpretasikake minangka konfirmasi wiwitan pembangunan.

Salah siji cara utawa liyane, preduli saka tataran tartamtu saka project, orane proyek kanggo sistem pertahanan rudal basis segara domestik, karo leladen tartamtu, bisa dianggep meh fait accompli. Mulane, siji bisa nyoba kanggo mbayangno katon saka Komplek kuwi, contone, njupuk menyang akun pengalaman manca. Wis telung puluh taun saiki, Angkatan Laut AS wis nggunakake sistem informasi lan kontrol tempur Aegis (waca "Aegis" - "Aegis"). Ing versi paling anyar, CICS iki ngidini sampeyan ngawasi papan ing saubengé kapal kanthi radius udakara 190-200 kilometer, nglacak nganti telung atus target sekaligus lan nyerang nganti 18. Sistem kontrol disambungake langsung menyang kabeh gaman kapal lan bisa nyedhiyani kabeh informasi sing perlu. Basis kompleks Aegis yaiku sawetara komputer, uga stasiun radar AN / SPY-1, dilengkapi susunan antena bertahap. Modifikasi paling anyar saka radar lan komputer diarani bisa ndeteksi target balistik ing dhuwur nganti 320 kilometer lan dibombardir nganggo misil SM-2 utawa SM-3, gumantung saka dhuwur lan kacepetan target tartamtu.

Nganti saiki, ora ana informasi babagan apa sing kudu dadi komposisi peralatan sistem domestik sing janjeni. Persis kahanan sing padha karo organisasi pangembangan, kira-kira wektu lan jinis kapal sing bakal dipasang CIUS anyar. Iku mung dikenal sing keprihatinan Almaz-Antey melu karya, nanging ora ana informasi bab sawijining tugas. Amarga kekurangan informasi sing nemen - A. Shlemov luwih seneng ora ngomong akeh babagan "Aegis Rusia" - macem-macem versi wiwit katon. Contone, rudal jarak jauh 40N6E sing dikembangake kanggo sistem rudal anti-pesawat S-400 bisa dianggep minangka senjata sing dirancang kanggo nggayuh target balistik. Iku kamungkinan sing sawetara modifikasi bakal dibutuhake kanggo operasi ing kapal, sanajan iku banget awal kanggo pirembagan bab iki. Kajaba iku, rudal kompleks S-300F, sing digawe adhedhasar kulawarga S-300P, uga duwe kemampuan tartamtu (banget winates) kanggo nggayuh target balistik. Ing wektu sing padha, ora mungkin sistem rudal anti-pesawat lawas kasebut bakal digunakake ing kapal sing anyar. Ora suwe sawise laporan pisanan babagan eksistensi proyek kasebut, ana versi babagan versi kapal tartamtu saka sistem pertahanan udara S-500. Amarga kurang informasi umum babagan kompleks iki, versi kasebut bisa uga bener lan salah. Pungkasan, sistem pertahanan udara Redut bisa dadi "lengan dawa" kapal. Wigati dicathet menawa komplek iki meh tansah kasebut ing tandem karo stasiun radar Poliment. Sing terakhir, kaya AN / SPY-1, dilengkapi karo papat array antena phased, kanthi bantuan sing ndeteksi lan nglacak target. Komplek anti-pesawat Poliment-Redut, miturut informasi sing mbukak, durung bisa nggarap target ing papan sing dhuwur banget lan, minangka asil, meh ora bisa nggayuh target balistik kajaba rudal taktis.

Pitakonan liyane babagan BIUS anti-rudal babagan kapal operator. Nganti saiki, ora ana informasi babagan proyek tartamtu, kapal sing bakal dilengkapi. Ing wektu sing padha, sawetara fakta ngidini kita nggawe asumsi. Ora suwe kepungkur, diumumake manawa ndandani lan modernisasi kapal penjelajah Project 1144 Orlan bakal diwiwiti. Ing taun-taun teka, kapal penjelajah nuklir abot Admiral Nakhimov bakal nampa peralatan lan senjata anyar. Mbokmenawa, dheweke ora duwe wektu kanggo entuk informasi lan sistem kontrol anyar kanthi kemampuan kanggo nyerang misil balistik. Ing wektu sing padha, kita kudu ora lali babagan loro "sadulur" kapal iki. "Admiral Lazarev" lan "Kirov" saiki ana ing endhas lan nasibe isih diputusake. Sampeyan bisa uga yen ing pungkasan modernisasi Admiral Nakhimov, proyek bakal dikembangake kanggo nglengkapi maneh cruisers Project 1144 sing isih ana karo sistem informasi lan kontrol sing digawe ing wektu kasebut. Nanging, asumsi iki bisa uga ora bisa ditrapake: Shlemov nganggep modernisasi Kirov lan Lazarev ora cocog. Miturut dheweke, kanggo dhuwit sing bakal pindhah menyang cruiser piyambak, iku bisa kanggo mbangun loro pangrusak anyar karo peralatan modern lan gaman. Mbok menawa sudut pandang iki bakal nemokake panyengkuyung ing Kementerian Pertahanan lan mung rong Orlan sing bakal tetep ing layanan. Mangkono, pitakonan operator saka CICS janji lan anti-rudal tetep mbukak.

Kanthi kabutuhan sing jelas, CICS sing janjeni kanthi kemampuan kanggo nggarap target balistik lan obyek ing ruang ekstraatmosfer minangka proyek sing ora jelas. Mesthine, ngalahake misil mungsuh ing tahap penerbangan sing paling rentan sacara teknis trep lan migunani kanthi taktik. Ing sisih liya, lokasi geografis Rusia lan negara-negara sing duwe senjata nuklir kaya ngono, mula ora ing kabeh kasus, interceptor adhedhasar kapal bakal dibutuhake kanggo ngusir serangan. Contone, penghancur utawa kapal penjelajah kanthi anti-rudal bakal ora ana gunane nalika nyegat rudal Cina sing dituju ing negara kita: Rusia lan China duwe wates umum sing ngliwati daratan utawa kali. Temenan, ing kahanan kaya mengkono, kapal angkatan laut bakal mung ora ana gunane. Kanthi gati kanggo sisih taktik nggunakake kapal anti-rudal, iku worth mbayar manungsa waé kanggo mratelakake panemume A. Frolov, editor-in-chief saka publikasi Arms Export. Dheweke percaya yen dudu sistem pertahanan rudal strategis, nanging sing taktik bakal luwih relevan. Iku seng di pengeni pisanan kabeh kanggo nggawe Komplek adhedhasar segara kanggo nimbali tatanan angkatan laut.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ana luwih akeh pitakonan tinimbang jawaban nganti saiki. Iki cukup dingerteni, amarga saiki kita mung duwe sawetara pernyataan fragmen sing ora narik siaran pers sing prasaja. Bisa uga informasi anyar utawa rincian serius babagan proyek anyar bakal diterbitake kanthi cepet.


Miturut situs web:
http://ria.ru/
http://vz.ru/
http://izvestia.ru/
http://vpk.name/
https://netc.navy.mil/
Pengarang:
52 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wadimus
    wadimus 5 September 2012 08:16
    +4
    Wis wayahe tumindak kaya ngene iki. Kita ketinggalan ing kene babagan sistem lan jumlah kapal. Lan sampeyan kudu nyekel!
    1. Tirpitz
      Tirpitz 5 September 2012 09:29
      +4
      Aku dukung +. wis kabeh negara maju duwe Aegis utawa analoge. Lan ing kene, kaya kapal induk, ora ana sing bakal pindhah saka pusat mati sajrone 5 taun sabanjure.
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 10:37
        +3
        Kutipan saka Tirpitz
        Aku dukung +. kabeh negara maju wis duwe Aegis utawa analoge

        Ya, wit-witan Natal ijo :)))) Dear Tirpitz, sistem pertahanan rudal, sing direncanakake dipasang ing kapal kita, lan Aegis (CICS, analog kerja sing kita butuhake) ora ana sing umum!
        1. Tirpitz
          Tirpitz 5 September 2012 11:11
          0
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          CICS, analog kerja sing kita butuhake banget

          Sampeyan dhewe nulis yen kita butuh analog.
          1. nycsson
            nycsson 5 September 2012 12:14
            +3
            Lanjutane...
            Lan iki tanpa njupuk menyang akun operator pesawat, kapal saka zona pesisir lan armada kapal selam. Lan bubar, artikel dikirim ing kene babagan komposisi armada kita ......... Sawetara kapal sapu ranjau, rudal cilik lan kapal artileri, BDK. Amerika ora nganggep prau kasebut ......... Dadi, neraka liyane, ora ana ngendi kanggo "nyisipake" sistem iki ......... nangis
          2. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 12:32
            +3
            Dadi aku wedi yen dheweke bakal nggawe sistem pertahanan rudal, nanging ora ana analog Aegis nangis
          3. wvivon
            wvivon 6 September 2012 03:44
            0
            bener, sampeyan kudu mbangun penghancur anyar ing platform universal armata Rogozin Li4no janji bakal mlebu layanan ing taun 20 ing mangsa ngarep .......... nglirik
        2. nycsson
          nycsson 5 September 2012 12:10
          +1
          Lanjutane.......
          DDG-103 "Trakstan" (Truxtun), 2009
          DDG-104 "Steret" (Sterett), 2008
          DDG-105 Dewey, 2010
          DDG-106 Stockdale (Stockdale, 2009)
          DDG-107 Gravely, 2010
          DDG-108 "Wayne E. Meyer" (Wayne E. Meyer), 2009
          DDG-109 "Dunham" (Dunham), 2010
          DDG-110 "William P. Lawrence" (Dunham), 2011
          Frigate URO
          ngetik "Oliver H. Perry" (Oliver H. Perry) - 26
          FFG-28 "Boon" (Boon), 1982, wiwit 1998 ing cadangan.
          FFG-29 "Stephen W. Groves" (Stephen W. Groves), 1982, wiwit 1997 ing cadangan.
          FFG-32 "John L. Hall" (John L. Hall), 1982
          FFG-36 "Underwood" (Underwood), 1983
          FFG-37 "Crommelin" (Crommelin), 1983, wiwit 2003 ing cadangan.
          FFG-38 "Kurts" (Curts), 1983, wiwit 1998 ing cadangan.
          FFG-40 Halyburton, 1984
          FFG-41 "Mc'Clusky" (McClusky), 1983, wiwit 2002 ing cadangan.
          FFG-42 "Klakring" (Klakring), 1983, wiwit 2002 ing cadangan.
          FFG-43 Thach, 1984
          FFG-45 "De Wert" (De Wert), 1983
          FFG-46 "Rentz" (Rentz), 1984
          FFG-47 "Nicholas" (Nicholas), 1984
          FFG-48 Vandegrift, 1984
          FFG-49 "Robert G. Bradley" (Robert G. Bradley), 1984
          FFG-50 "Taylor" (Taylor), 1984
          FFG-51 "Gary" (Gary), 1984
          FFG-52 "Kerr" (Carr), 1985
          FFG-54 "Ford" (Ford), 1985
          FFG-55 "Elrod" (Elrod), 1985
          FFG-56 "Simpson" (Simpson), 1985, wiwit 2002 ing cadangan.
          FFG-57 "Reuben James" (Reuben James), 1986
          FFG-58 "Samuel B. Roberts" (Samuel B. Roberts), 1986
          FFG-59 "Kauffman" (Kauffman), 1987
          FFG-60 "Rodney M. Davis" (Rodney M. Davis), 1987, wiwit 2002 ing cadangan.
          FFG-61 "Ingram" (Ingraham), 1989
        3. papik09
          papik09 7 September 2012 06:26
          0
          100%. Aku setuju karo sampeyan. Kaya sing diucapake ing Odessa: "Dadi, iki rong perkara sing beda, Sarah!"
      2. nycsson
        nycsson 5 September 2012 12:09
        +1
        Lanjutane.........
        Pangrusak URO
        ngetik "Arleigh Burke" (Arleigh Burke) - 60.
        DDG-51 Arleigh Burke, 1991
        DDG-52 "Barry" (Barry), 1992
        DDG-53 "John Paul Jones" (John Paul Jones), 1993
        DDG-54 "Curtis Wilbur" (Curtis Wilbur), 1994
        DDG-55 Stout, 1994
        DDG-56 John S. McCain, 1994
        DDG-57 Mitcher, 1994
        DDG-58 "Laboon" (Laboon), 1995
        DDG-59 Russell, 1995
        DDG-60 "Paul Hamilton" (Paul Hamilton), 1995
        DDG-61 Ramage, 1995
        DDG-62 Fitzgerald, 1995
        DDG-63 "Stetem" (Stethem), 1995
        DDG-64 "Carney" (Carney), 1996
        DDG-65 "Benfold" (Benfold), 1996
        DDG-66 "Gonzalez" (Gonzalez), 1996
        DDG-67 "Cole" (Cole), 1996
        DDG-68 "Sullivans" (The Sullivans), 1997
        DDG-69 "Milius" (Milius), 1996
        DDG-70 "Hopper" (Hopper), 1997
        DDG-71 "Ross" (Ross), 1997
        DDG-72 Mahan, 1998
        DDG-73 Decatur, 1998
        DDG-74 "McFaul" (McFaul), 1998
        DDG-75 "Donald Cook" (Donald Cook), 1998
        DDG-76 "Higgins" (Higgins), 1999
        DDG-77 "O'Kane" (O'Kane), 1999
        DDG-78 "Porter" (Porter), 1999
        DDG-79 Oscar Austin, 2000
        DDG-80 "Roosevelt" (Roosevelt), 2000
        DDG-81 "Winston S. Churchill" (Winston S. Churchill), 2001
        DDG-82 "Lassen" (Lassen), 2001
        DDG-83 "Howard" (Howard), 2001
        DDG-84 Bulkeley, 2001
        DDG-85 McCampbell, 2002
        DDG-86 "Shoup" (Shoup), 2002
        DDG-87 "Mason" (Mason), 2003
        DDG-88 "Preble" (Preble), 2002
        DDG-89 "Mastin" (Mustin), 2003
        DDG-90 "Chaffee" (Chafee), 2003
        DDG-91 "Pinkney" (Pinckney), 2004
        DDG-92 "Momsen" (Momsen), 2004
        DDG-93 Chung-Hoon, 2004
        DDG-94 Nitze, 2005
        DDG-95 "James E. Williams" (James E. Williams), 2004
        DDG-96 Bainbridge, 2005
        DDG-97 "Halsey" (Halsey), 2005
        DDG-98 "Forrest Sherman" (Forrest Sherman), 2006
        DDG-99 Farragut, 2006
        DDG-100 "Kidd" (Kidd), 2007
        DDG-101 Gridley, 2007
        DDG-102 "Sampson" (Sampson), 2007
    2. nycsson
      nycsson 5 September 2012 12:08
      0
      Rave. mares! Ing endi sampeyan arep nginstal sistem iki? Aku bakal menehi conto carane akeh kapal Amerika Serikat karo sistem iki:
      komposisi tempur
      Ing tanggal 28 Agustus 2011, Angkatan Laut AS duwe 288 kapal lan kapal saka macem-macem jinis, kalebu [3]:
      Cruisers URO
      ngetik "Ticonderoga" (Ticonderoga) - 22
      CG-52 "Bunker Hill" (Bunker Hill), 1986
      CG-53 "Mobile Bay" (Mobile Bay), 1987
      CG-54 Antietam, 1987
      CG-55 "Teluk Leyte" (Teluk Leyte), 1987
      CG-56 "San Jacinto" (San Jacinto), 1988
      CG-57 Lake Champlain, 1988
      CG-58 "Segara Filipina" (Segara Filipina), 1989
      CG-59 "Princeton" (Princeton), 1989 Direncanakake mateni ing 2014 [6]
      CG-60 "Normandy" (Normandy), 1989 Direncanakake kanggo decommission ing 2013[6]
      CG-61 "Monterey" (Monterey), 1990
      CG-62 Chancellorsville, 1989
      CG-63 Cowpens, 1991 Direncanakake bakal dipateni ing taun 2014[6]
      CG-64 "Gettysburg" (Gettysburg), 1991 Direncanakake bakal dipateni ing 2014 [6]
      CG-65 "Chosin" (Chosin), 1991. Direncanakake kanggo decommission ing 2014 [6]
      CG-66 "Kutha Hue" (Kutha Hue), 1991 Direncanakake bakal dipateni ing taun 2014[6]
      CG-67 Shiloh, 1992
      CG-68 "Anzio" (Anzio), 1992 Direncanakake bakal dipateni ing taun 2013 [6]
      CG-69 Vicksburg, 1992. Dijadwal bakal dinonaktifake ing 2013.[6]
      CG-70 Lake Erie, 1993
      CG-71 "Cape St. George" (Cape St. George), 1993 Direncanakake bakal dipateni ing taun 2013[6]
      CG-72 "Teluk Vella" (Teluk Vella), 1993
      CG-73 "Port Royal" (Port Royal), 1994
      1. lelikas
        lelikas 5 September 2012 15:49
        +2
        Aku ing karya tho, nanging aku saiki bisa duwe dhaftar lengkap kru saben karusakan? , menarik banget .
        1. nycsson
          nycsson 5 September 2012 19:14
          0
          Quote: lelikas
          pancen menarik banget.

          Omonganmu ora jelas karo aku ........ diomongke karo ngece ........ Aku ora ngerti kok ........
          1. Maju
            Maju 5 September 2012 20:24
            0
            Kutipan saka nycson
            .omonge karo ngece ........ Ora ngerti kok ........

            Amarga dheweke lagi kerja! ngguyu
          2. lelikas
            lelikas 5 September 2012 22:30
            -1
            Apa gunane copy-paste teks sing ora perlu, yen cukup kanggo menehi nomer saben jinis kapal? Apa sing luwih cetha?
            1. nycsson
              nycsson 6 September 2012 08:28
              0
              Quote: lelikas
              Apa gunane copy-paste teks sing ora perlu, yen cukup kanggo menehi nomer saben jinis kapal? Apa sing luwih cetha?

              Cukup. Nuwun sewu kulo mboten remen.........
              1. lelikas
                lelikas 6 September 2012 13:40
                0
                Mboten wonten lepat nyuwun pangapunten, sepisan malih sarujuk kaliyan kiriman panjenengan, nanging kathah bukof ing daftar paling anyar. nglirik
          3. strategi
            strategi 6 September 2012 19:20
            0
            Zhi-shi ditulis karo I.
        2. Maju
          Maju 5 September 2012 20:22
          0
          Quote: lelikas
          Aku isih kerja

          Iki frasa sing aku seneng lan bingung ... nglirik
          1. lelikas
            lelikas 5 September 2012 22:32
            0
            Sayange, karya tegese 2-3 jam ora nindakake apa-apa, lan banjur "hand on call" sing cetha sajrone jam lan sateruse nganti 12 jam berturut-turut. Banjur ora ana sing butuh sampeyan - banjur kabeh wong, sepisan, kanthi cepet .....
        3. papik09
          papik09 7 September 2012 06:28
          0
          Kanthi indikasi jeneng LENGKAP, pliz, lan, tanggal lair wassat
    3. Igorboss16
      Igorboss16 5 September 2012 14:51
      0
      uga, kanggo iki, bèntèng m kudu modern lan pluru saka 400 kudu mbanting, uga, iku ora babras ing mburi adoh uga, lan iku kabeh siap lan dites ing irung kita, iku tetep prakara cilik kanggo gawe uwong yakin pejabat sing ora peduli babagan iki
      1. Su24
        Su24 5 September 2012 20:31
        0
        banjur iku luwih apik kanggo nindakake versi marine S-500.
    4. atine1954
      atine1954 5 September 2012 22:26
      -1
      Yen ora salah, Aegis pisanan muncul ing Tikanderog.
      Praktis, ing wektu sing padha, USSR Navy nampa analog sawijining!
      1. patsantre
        patsantre 6 September 2012 22:29
        +1
        Analog saka sapa? Teconderogi? Iki ora ateges yen analog iki ana analog saka Aegis.
        Ya, lan apa kita duwe analog Ticonderoga - iki kudu diurutake.
        1. atine1954
          atine1954 7 September 2012 03:33
          -1
          Sampeyan bisa uga kudu ngerti, nanging aku .... Aku ora mikir!
          Kaping pisanan, kita ngomong babagan "Aegis", lan ora babagan "Tikanderoga", nanging
          Kapindho, aku mikir yen Angkatan Laut Soviet entuk sing luwih apik tinimbang
          "Tikanderoga"!

          1. patsantre
            patsantre 7 September 2012 16:28
            0
            Aja ngguyu wong, kita ora tau ana analog saka Aegis, lan yen dibandhingake Ticonderoga karo soko, banjur mung karo Atlanteans, lan saiki Teconderogi luwih sampurna, amarga padha wis modernized luwih saka sepisan. Lan "Aku mikir" sampeyan ora ana apa-apa ing kene utawa ing kana.
  2. Armata
    Armata 5 September 2012 08:23
    +1
    Kita pengin berkembang. Pisanan sampeyan bakal nglengkapi armada ing volume sing dibutuhake karo kapal, yen ora, sampeyan kudu mbuwang dhuwit kanggo pangembangan BIUS kanggo 1-2 kapal. wong bodho
  3. gor
    gor 5 September 2012 09:12
    -11
    Aku pracaya))))))))))))) carane kabeh iku rapi ing kertas, padha wanted, kaya printer 3D.
    1. tronin.maxim
      tronin.maxim 5 September 2012 09:20
      +5
      Oh, sampeyan wong ala! Ora, kanggo bungah sing kita duwe T-50, sampeyan moyoki! Lan T-50 (prototipe) kita nuduhake asil sing luwih dhuwur tinimbang pejuang Amerika saka generasi kaping 5! Lan yen perlu, banjur kita bakal nyuda bios kita! Kepiye carane sampeyan ngungkapake dhewe!
      1. gor
        gor 5 September 2012 18:59
        +1
        kaya, apa sampeyan ngerti karakteristik kinerja pejuang Amerika generasi kalima kanggo pirembagan bab apa iku nuduhake? Aku mung ora manggon kaya sampeyan ing donya fiksi kang ora ana analog))))))))))) )))))) wong Swedia mabur liwat Belarus lan ora ana sing ora ngerti, nanging nyatane para patriot nembak scuds ing Israel ing awal 90s lan ditampilake ing saluran Uni Soviet pisanan. .
      2. strategi
        strategi 6 September 2012 19:22
        0
        Prototipe bakal bener, Kamerad Jenderal Angkatan Darat!
      3. gor
        gor 6 September 2012 23:19
        0
        nanging kene link kanggo topik ngendi raptor nggawe misahake lan njupuk mati ing 200 meter karo buntut, kurang kanggo njupuk mati, jenis pesawat lawas lan misunderstanding minangka akeh dijuluki kene.
        http://www.youtube.com/watch?v=FuD8KXPD3HI
      4. peteng
        peteng 10 September 2012 08:11
        0
        Apa padha ngomong babagan Aegis utawa Aegis BMD? Amarga iki Aegis BMD. (modifikasi)
        tronin.maxim, Apa asile? Malah ora duwe senjata lan elektronik ... Dadi saiki dadi drive utawa PR.
  4. NickitaDembelnulsa
    NickitaDembelnulsa 5 September 2012 09:32
    +1
    Ps, kayane aku nggawe sistem iki kudu miturut urutan.
  5. cucun
    cucun 5 September 2012 11:36
    +1
    Iku wis lumaku kanggo dangu. S-400 minangka bagéan saka sistem iki ...
    1. tukang pos
      tukang pos 5 September 2012 16:52
      0
      Kutipan saka cucun
      S-400 minangka bagéan saka sistem iki ...

      C-400 tanah.
      Kanggo integrasi ing kapal, sampeyan kudu
      - BIUS liyane
      - adaptasi menyang lingkungan sing beda (kabeh komponen miturut bahan pabrikan)
      -adaptasi kanggo media seluler
      -adaptasi kanggo volume winates lan area platform
      -adaptasi proyek kru tempur
      lsp. lsp.
      PS - Komplek anyar
  6. Understudy
    Understudy 5 September 2012 11:37
    +3
    Lyayaya ... ya kapan tembung "bakal" diganti "is" ??? Kampanye, ora miturut pimpinan lan pimpinan saiki ...
    1. nycsson
      nycsson 5 September 2012 19:22
      +1
      Quote: Understudy
      Lyayaya ... ya kapan tembung "bakal" diganti "is" ??? Kampanye, ora miturut pimpinan lan pimpinan saiki ...

      ngguyu ngguyu ngguyu Aku pancen setuju karo sampeyan! Kanggo kula, iki minangka subyek sing lara. Dheweke bakal nindakake uncalan maneh, banjur wong-wong mulai bengok-bengok ... ngguyu ngguyu ngguyuTinimbang mbandhingake kasunyatan sing jelas.......
  7. wolverine7778
    wolverine7778 5 September 2012 11:38
    0
    Lan apa bakal dadi asil saka pegawe mental dhewe utawa carane Cina salinan saka Aegis Amérika?
  8. nycsson
    nycsson 5 September 2012 11:58
    +1
    Minangka sampeyan bisa ndeleng, ana luwih akeh pitakonan tinimbang jawaban nganti saiki. Iki cukup dingerteni, amarga saiki kita mung duwe sawetara pernyataan fragmen sing ora narik siaran pers sing prasaja. Bisa uga informasi anyar utawa rincian serius babagan proyek anyar bakal diterbitake kanthi cepet.
    Pisanan sampeyan kudu mbangun kapal zona segara, paling ora 50 potongan! Banjur mikir babagan komponen angkatan laut pertahanan rudal. Kanggo kapentingan, deleng komposisi armada AS ..............
  9. Axel
    Axel 5 September 2012 12:05
    0
    Padha mulang ing sirah dhewe carane njupuk rudal liyane karo roket, nanging ana pisanan
    ing wilayah iki!
  10. nnz226
    nnz226 5 September 2012 12:55
    +3
    Kutipan: "Ing versi paling anyar, CICS iki ngidini sampeyan ngawasi papan ing sekitar kapal kanthi radius kira-kira 190-200 kilometer ..." CICS ora ngawasi! Iku mung proses informasi saka sistem ndjogo: radar, sonar, etc. Jarak kuwi ora ditrapake kanggo Aegis, nanging kabeh gumantung ing sawetara locator. Mulane, kanggo ngluhurake BIUS ora ana gunane. Iki padha karo ngluhurake otak nalika ngolah informasi, nanging wong wuta-budheg-bisu nduweni aliran informasi sing winates, lan apa wae otak kasebut, ora bakal bisa kanthi lengkap. Mulane, ora perlu nyekel BIUS, nanging radar, lsp. Malah CICS saka 80s ing USSR bisa ngolah nganti 40 target, lan iki ana ing m / skema seri 133! Saiki aku mikir dheweke bisa nindakake luwih akeh. Nanging kanggo mbangun pertahanan rudal angkatan laut??? Lan ing ngendi kita bakal ngumpulake stok kapal pengangkut ??? Amerika duwe atusan wong ing segara, nanging kita kepiye???
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 13:55
      +4
      Kutipan saka nnz226
      Mulane, kanggo ngluhurake BIUS ora ana gunane.

      Sampeyan salah. Kita ora kalah ing stasiun radar utawa (supaya mati) ing GAS lan liya-liyane. Nanging ing BIUS - kahanan banget ala.
      Apa gunane malah sistem senjata paling apik ing donya yen ora ana kontrol sing nyukupi? Sa adoh aku ngerti, ing Peter Agung, kita ora tau bisa gawe uwong yakin kabeh sistem senjata kanggo bisa ing sirkuit siji. Maksuté Kepiyé? mabur kanggo ngunjungi dheweke, ngomong, 4 harpoons. Dadi, bisa uga kabeh sistem (kajaba Fort, mbok menawa) bakal fokus ing 1 utawa 2 rudal anti-kapal, sanajan padha duweni potensi bisa murub kabeh 4. Akibaté, 2 rudal anti-kapal bakal nampa kaping pindho luwih akeh. perlu, lan loro liyane bakal mabur ...
      Ngapunten yen ing driji, nanging luwih cetha
  11. sxn278619
    sxn278619 5 September 2012 13:55
    -1
    Pitakonan utama yaiku apa Rusia butuh pertahanan rudal lan marang sapa?
    Cetha yen ing 100 taun sabanjure ora ana pertahanan rudal sing bakal nglindhungi serangan pisanan sing ditindakake dening Amerika Serikat utawa Rusia.
    Sistem pertahanan rudal AS lagi digawe nglawan serangan pembalasan Rusia, yaiku. Amerika Serikat nimbang kemungkinan ngirim serangan pencegahan kanthi cara nuklir utawa non-nuklir (ing mangsa ngarep).
    Mulane, sistem pertahanan rudal Rusia kudu zonal. Marang rudal China lan kanggo nglindhungi penyebaran rudal strategis basis lemah kanggo nyedhiyani serangan retaliatory.
    Kesimpulane yaiku Rusia ora butuh unsur pertahanan rudal angkatan laut.
    Elinga perjanjian ABM pisanan. Apa sing dibela ing USSR yaiku kepemimpinan militer-politik, lan ing AS - basis rudal strategis, i.e. potensial mbales.
    1. Su24
      Su24 5 September 2012 20:38
      -1
      PRO TVD. Lan kenapa, nganti 100 taun ora ana pertahanan rudal sing lengkap? Mungkin ing sawetara taun bakal ana revolusi ing salah sawijining industri, contone, pangembangan nanoteknologi bakal nggawe laser murah sing kuat, nambah efisiensi radar kanthi urutan gedhene.
    2. Dnipropetrovsk
      Dnipropetrovsk 5 September 2012 23:05
      +1
      "ABM AS lagi dibangun nglawan serangan pembalasan Rusia". Pertahanan rudal Rusia bisa lan bakal nglawan pertahanan rudal AS)). Kanggo mbales.
  12. gregor6549
    gregor6549 5 September 2012 14:01
    +4
    Nalika nerangake Aegis, kudu eling yen wis suwe dikembangake lan sajrone pirang-pirang taun, kabeh komponen utama (saka radar nganti rudal) wis ngalami akeh modifikasi. Kajaba iku, Aegis wiwitane dikembangake minangka sistem tunggal sing nyedhiyakake integrasi kabeh jinis sensor lan gaman kapal lan ora mung sistem pertahanan udara. Dadi kanggo mbandhingake karo C400 yaiku, kanthi gampang, ora bener. C400 minangka sistem adhedhasar tanah, lan kasunyatan manawa pendahulune, C300, digawe lan digawe "uwak banyu" ora ateges sistem kasebut bakal efektif kaya ing darat. Saka pengalamanku dhewe, aku ngerti carane angel lan kadhangkala ora cocog kanggo nggunakake angsa, crayfish lan pike dadi siji kreta. Lan ora saka urip sing apik yen tim kasebut lair.
    Babagan sing mulang sapa lan sing sinau saka sapa lan pitakonan apa sing rada rumit. Jerman uga disebut bodho ing siji wektu, nanging saiki dadi metu sing akeh "super duper" sistem senjata Soviet lan Amérika ora luwih saka pawujudan ing basis unsur modern saka apa desainer Jerman digawe bali ing taun perang.
    Lan pungkasan. "Will" lan "is" iku rong perkara sing beda banget. Aegis wis suwe saya suwe lan efektifitas wis diuji ing kahanan pertempuran. Sampeyan bakal bisa ngomong apa sing bakal metu saka analog Rusia saka sistem iki nalika katon lan paling ora liwat kabeh siklus test dibutuhake.
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 14:36
      +1
      Kutipan saka: gregor6549
      Lan pungkasan. "Bakal" lan "iku" iku rong perkara sing beda banget. Aegis wis suwe saya suwe lan efektifitas wis diuji ing kahanan pertempuran.

      Kanthi kabeh sadurunge - aku setuju, nanging babagan kahanan pertempuran - misale jek sampeyan bungah. Loro saka downing saka airbus penumpang dening Vincennes, misale jek sing Aegis ora sukses. Utawa aku salah?
  13. Rumata
    Rumata 5 September 2012 14:07
    +1
    Ora ana sing dingerteni, nanging aku yakin yen CIUS iki luwih dhisik tinimbang kabeh analog donya =))
    Z.Y
    Minangka kanggo panggonan seko, Rusia wis sawetara cruisers rudal, iku ora bisa kanggo shove menyang 1144 Orlan padha, kanggo siji bakal unfreeze lan ngowahi sing ing cadangan, iku ora worth kanggo tsatska kuwi kanggo teyeng ing konservasi ...
    1. gregor6549
      gregor6549 5 September 2012 16:36
      +1
      Sampeyan ora kleru, nanging kasus sing sampeyan sebutake luwih akeh amarga kesalahan manungsa (kesalahan manungsa) tinimbang bukti efisiensi Aegis sing kurang. Dheweke mung menehi kabeh informasi menyang operator kanthi bener lan ditindakake kanthi bener. dhawuhe kanggo numpes target udara. Nanging ing ANY sistem pertempuran sing padha, keputusan kanggo ndeteksi target (bener utawa salah) saka hubungan negara, kelas, panggonan kanggo ngiringan lan keputusan kanggo numpes digawe dening wong. Sing. (Ing penerbangan sipil, keputusan kasebut ditugasake kanggo otomatisasi). Lan manungsa minangka makhluk sing kompleks. Aku ngombe wiski tanpa soda utawa vodka tanpa sosis ing wayah sore, lan ing wayah esuk aku salah lan ngirim 300 jiwa sing ora lugu menyang para leluhur. Menapa malih, ing kahanan tartamtu, iku ora angel kanggo bingung, minangka adoh saka aku kelingan. Sawise kabeh, sampeyan isih bisa ngelingi carane Amerika yawned ramming prau karo bahan peledak. Nanging apa wae, sistem kasebut ngunjungi titik panas, dites ing kana lan, adhedhasar asil "ujian" kasebut, akeh perbaikan sing ditindakake. Dheweke isih ditindakake lan ora didhelikake utamane.
      1. patsantre
        patsantre 6 September 2012 22:38
        0
        Lan kepiye carane sampeyan ngerti apa dheweke ngolah perintah kasebut kanthi bener utawa ora? Apa sampeyan ana ing kapal?
        ZY Kanthi kasunyatan manawa Aegis migunani banget lan ora ana analoge, aku ora mbantah, nanging sampeyan duwe kapercayan lan kesadaran sing aneh babagan kepiye.
        1. gregor6549
          gregor6549 7 September 2012 15:22
          0
          Dear Patsantre,

          Nuwun sewu, aku ora weruh pitakonan sampeyan sadurunge. Ing ngisor iki ana pranala menyang laporan babagan penyelidikan resmi babagan kedadeyan iki. Bener, bahan kasebut ana ing basa Inggris, nanging yen sampeyan kasengsem, sampeyan bakal nemokake cara kanggo nerjemahake materi kasebut menyang basa Rusia.

          Umumé, materi sing ana hubungane karo operasi tempur Angkatan Bersenjata AS luwih gampang diakses tinimbang materi sing ana hubungane karo operasi tempur Angkatan Bersenjata USSR.

          http://www.dtic.mil/cgi-bin/GetTRDoc?Location=U2&doc=GetTRDoc.pdf&AD=ADA203577

          Salajengipun. AS lan ora mung kapal perang (fregat, operator pesawat, lan sapiturute) kadhangkala ngunjungi pelabuhan Melbourne lan kabeh wong diijini mlebu ing jam-jam tartamtu. Alami, aku ora kantun kesempatan kanggo menek kapal kasebut lan takon pitakonan liyane babagan teknologi.
          Miturut cara, nalika sampeyan takon pemilik kapal pitakonan profesional, sampeyan njaluk jawaban rampung profesional lan rinci.
          Mesthi wae, yen pitakonan ora ana hubungane karo sawetara sistem rahasia, kayata sistem perang elektronik.
          Lan kabeh liyane sing gelem ditampilake, marang lan diwenehi cobi.
          1. patsantre
            patsantre 7 September 2012 21:57
            0
            Cetha, aku percaya, nanging isih ana kemungkinan sing bisa ndhelikake alesan sing nyata. Ya, supaya Aegis ora mandheg dihormati, umpamane. Nanging panemuku padha karo sampeyan - ora mungkin sistem kasebut bisa gagal kaya ngono)
    2. Su24
      Su24 5 September 2012 20:39
      -1
      luwih murah kanggo mbangun kapal anyar.
  14. gen.meleshkin
    gen.meleshkin 5 September 2012 15:04
    +4
    Artikel kasebut dadi asli babagan topik apa bakal, apa ora, apa ireng, apa putih.
  15. Su24
    Su24 5 September 2012 20:41
    -2
    Ya, Aegis minangka sistem sing keren, nyerang 18 target kanthi siji kapal kaya telung divisi S-400 bebarengan. Kajaba iku, tekan rudal SM-3 ing jarak 500 km, dhuwure 250.
    1. Armata
      Armata 5 September 2012 20:56
      -1
      Kutipan: Su24
      Ya, Aegis minangka sistem sing keren,
      Dheweke duwe akeh kekurangan.
      Kutipan: Su24
      nyerang 18 target kanthi siji kapal,
      Mikir antarane nelusuri lan nyerang.
      Kutipan: Su24
      Kajaba iku, tekan rudal SM-3 ing jarak 500 km, dhuwure 250.
      Dadi aja bingung C300 lan C400. Nalika kapal kita ora bisa nglawan apa-apa
      1. patsantre
        patsantre 6 September 2012 22:40
        0
        Quote: Lokomotif uap
        Mikir antarane trek lan serangan

        bener nyerang.

        Quote: Lokomotif uap
        Dheweke duwe akeh kekurangan.

        Tuladhane?
        1. Armata
          Armata 7 September 2012 07:52
          +1
          kutipan = patsantre] contone [/ kutipan] Aku menehi saran supaya maca buku "Masalah lan kaluwihan sistem nglindhungi kapal kita" dening Matt Colson. Salah sawijining pangembang Aegis. Kabeh rinci banget ana. Lan kesalahan ing ngenali target lan milih cara karusakan. Lan akeh liyane.
  16. Maju
    Maju 5 September 2012 22:31
    0
    Lan maneh iki "Aegis". Nanging kepiye yen kita mikir lan mangsuli ora kaya sing dikarepake, yaiku kanthi asimetris? Sawise kabeh, tegese wis kaya - MiG-25, contone. wassat
  17. saturnus.mmm
    saturnus.mmm 5 September 2012 23:27
    +2
    Quote: Maju
    Nanging kepiye yen kita mikir lan mangsuli ora kaya sing dikarepake, yaiku kanthi asimetris?

    Ya, asimetris.
    Mbangun kira-kira telung kapal saka jinis "Ural" pr.1941 dimodernisasi kanthi cara modern lan miwiti kira-kira enem instalasi saka jinis "Pole" menyang angkasa.
  18. gregor6549
    gregor6549 6 September 2012 05:18
    +1
    Disaranake ora pindhah ing siklus ing jeneng. Dheweke duwe Aegis lan ora mung dheweke, nanging ing USSR / Rusia duwe sistem dhewe sing dikembangake kanggo kapal saka macem-macem kelas. Sistem Akkord sing padha dikembangake kanggo kapal selam nuklir kelas Lira ora ala ing wektune. Titik ora ing jeneng sistem, nanging ing efektifitas pertempuran. Lan ditemtokake dening kombinasi akeh faktor, sing kudu dibahas (yen dibahas) kanthi cara substantif lan profesional, lan ora ing tingkat Odessa Privoz. Aku wis weruh kapal, loro Soviet lan manca. Perasaan mesthi kaya sampeyan ganti saka Zhiguli dadi Mercedes. Nanging ing asas, loro Zhiguli lan Mercedes bisa njaluk saka titik A kanggo titik B, kang padha digawe kanggo. Mangkono uga karo sistem sing dibahas .. Sing utama yaiku BE lan bisa ndeleng, krungu lan mencet target sing diwenehake, lan klik apa sing bakal ditindakake ora penting.
  19. gregor6549
    gregor6549 6 September 2012 06:52
    +2
    Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo ngelingi iku supaya kabeh penembake iki, game mabur, etc., kabeh limo ironi dadi efektif, padha kudu digawe lan maintained dening SPECIALISTS, lan tanpa wong-wong mau, kabeh uap bakal dadi whistles kaya. "MAKE BY TOMORROW" lan "BU DONE" lan kabeh dhuwit sing diwenehake kanthi tangan sing loman bakal mabur menyang cerobong asep supaya tiba kaya udan emas ing villa ing endi wae ing Kapuloan Canary, ing ngendi pena kasebut ditemokake.
  20. strategi
    strategi 6 September 2012 19:44
    +5
    1. Kapal lan kabeh jinis omong kosong kanggo wong-wong mau kayata BIUS, S-No. omong kosong (CICS, Radar, GAS ...)
    2. Kanggo nggawe kapal lan omong kosong, sampeyan kudu mulihake cabang ilmu lan ekonomi sing cocog.
    3. Kanggo nggunakake kapal lan omong kosong, sampeyan kudu nggawe infrastruktur cocok (lokasi, pangopènan lan ndandani).
    4. Operasi lan panggunaan kompleks kasebut (kapal lan horseradish) mbutuhake sistem latihan personel, nanging pisanan kabeh, nggawe materi sing cocok kanggo sistem iki (disiapake kanthi tepat, kalebu ideologis lan moral, lan dilatih, sehat fisik lan mental. warga).
    5. Sing paling penting, pisanan kabeh, nindakake ramalan pangembangan situasi militer-politik (MPS), ngenali musuh potensial, fokus ing sing paling maju (loro-lorone ing militèr-teknis, lan ing militèr-teoretis lan syarat-syarat militèr-praktis), lan banjur, njupuk menyang akun prospek kanggo pangembangan mungsuh paling majeng, nemtokake alam saka kamungkinan konflik militèr mangsa (utamané saka sisih militèr lan technical). Saiki sampeyan bisa ngomong APA, pira lan wekdal apa sing kita butuhake, lan nerusake langkah 1.
    Kepiye babagan jargon blogging, IMHO?
    1. gregor6549
      gregor6549 7 September 2012 05:59
      +1
      Mikir strategis vol. Strategia. A plus gedhe kanggo sampeyan.
      Iki minangka pendekatan sistematis kanggo kabeh sing ana gandhengane karo pangembangan, pabrikan, uji coba lan operasi sistem senjata lan peralatan militer sing kudu dadi dhasar. Kajaba iku, kudu diwiwiti kanthi pendekatan sistematis kanggo nemtokake apa lan pira pesawat sing dibutuhake kanggo periode sing bisa diramal lan karakteristik kinerja apa sing kudu diduweni. Sabanjure, iki "apa lan pira" logis kudu tindakake saka doktrin militèr saka negara, njupuk menyang akun kemampuan ekonomi lan produksi, uga efektifitas saka sistem administrasi negara.