Parasut utama Angkatan Udara Rusia D-10 bakal dicopot saka peralatan

75

Angkatan Udara Rusia bakal ngganti parasut utama D-10 dadi anyar. Sistem parasut anyar "Kadet-100D" disiapake kanggo ngganti parasut sing dicopot saka peralatan. Igor Nasenkov, CEO Technodinamika, ngomong babagan iki.

Pengujian sistem parasut anyar direncanakake rampung ing taun 2022, lan ing taun 2023 bakal ditampa kanggo peralatan lan pangiriman menyang Angkatan Udara, ing ngendi Kadet-100D bakal ngganti D-10.



Minangka kepala nyekeli diterangno, parasut anyar uga duwe wangun bunder, nanging ora kaya model sadurungé, iku sampurna kontrol, kang minangka salah siji saka syarat utama landing Russian. Kanthi bantuan saka sistem anyar, massa saka paratrooper karo mbukak bisa tekan 160 kg, lan kacepetan tiba ora ngluwihi 5 meter per detik. Parachute bisa nguripake lengkap 360 derajat ing 12 detik, bali ing kacepetan 4 m / s.

Sauntara kuwi, sanajan "Cadet-100D" durung ditampa kanggo nglengkapi Angkatan Udara, nanging wis disiapake kanggo nggunakake piranti Sotnik anyar. Kaya sing diterangake Nasenkov, para spesialis saiki lagi ngupayakake nambah kapasitas parasut saka 160 kg dadi 190-200 kg, sing bakal ngidini para pejuang parasut ing peralatan canggih, kalebu exoskeleton.

Ing podo karo, nyekeli terus bisa ing platform kargo kanggo kebangkrutan kendaraan wojo "Typhoon" lan "Tiger". Minangka bagéan saka Parachute R&D, sistem kargo terpadu digawe sing ngidini kebangkrutan peralatan gedhe-ukuran bobot saka 9 kanggo 18 ton, i.e. "Tiger" lan "Typhoon-VDV" bebarengan karo kru.

Saiki, tes awal lagi ditindakake, platform anyar wis diuji kanthi beban 9 lan 11 ton. Ing mangsa ngarep, direncanakake nambah muatan dadi 18 ton.
  • https://vk.com/polyotskydive
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

75 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -6
    Juli 10 2021
    Saiki, spesialis digunakake kanggo nambah kapasitas mbeta parasut saka 160 kg kanggo 190-200 kg, kang bakal ngidini kanggo parachute pejuang ing peralatan canggih, kalebu exoskeleton.

    Operasi kebangkrutan kanthi semangat "esuke abang" saiki katon ragu, amarga operasi pengintaian lan sabotase isih ora ana ing ngendi wae.
    1. -6
      Juli 10 2021
      Kutipan saka: Alex_You
      Operasi kebangkrutan kanthi semangat "esuke abang" saiki katon ragu,

      "Minangka kepala holding diterangake, parachute anyar uga duwe wangun bunder, nanging ora kaya model sadurungé, iku sampurna kontrol, kang minangka salah siji saka syarat utama landing Rusia." Ing "esuke abang" padha tabrakan ing langit - kabeh wong bakal "ngatur" ..
      1. +3
        Juli 10 2021
        Supaya ora "ngalahake" dheweke mlumpat nganti pirang-pirang jam ing VDK lan terus-terusan latihan ing dalan, konvergensi minangka masalah sing paling cilik lan ora jelas, ditundha nalika mlumpat.
        1. -3
          Juli 10 2021
          Kutipan saka tutup segara
          Supaya ora "ngalahake" dheweke mlumpat nganti pirang-pirang jam ing VDK lan terus-terusan latihan ing dalan, konvergensi minangka masalah sing paling cilik lan ora jelas, ditundha nalika mlumpat.

          Lan nalika padha bisa nindakake ing setahun ... oh ya .. sesi latihan liyane minus ..
          1. +1
            Juli 10 2021
            taun pinten? Umume Angkatan Udara minangka basa ganda. Conscripts nang endi wae ing peran secondary.
            1. -8
              Juli 10 2021
              Kutipan saka Oden280
              taun pinten? Umume Angkatan Udara minangka basa ganda. Conscripts nang endi wae ing peran secondary.

              Kanggo uncalan, kaya ing "Red Dawn", sanajan Serdyukov bali kabeh, ora bakal cukup dhuwit kanggo bass pindho .. lan mbokmenawa ora bakal cukup pesawat ..
              Yen sampeyan terus ngobrol, coba maca thread kasebut..
              1. +5
                Juli 10 2021
                Sampeyan duwe sawetara jinis clouding apik tenan yen sampeyan mikir sing basis saka tentara kita conscripts.
                1. -8
                  Juli 10 2021
                  Kutipan saka Oden280
                  Sampeyan duwe sawetara jinis clouding apik tenan yen sampeyan mikir sing basis saka tentara kita conscripts.

                  Aku ora bakal ngrembug babagan "pikiran" sampeyan, mung sepisan maneh - "yen sampeyan tetep omong, coba maca thread paling ora.." ... sanajan katon muspra ...
                  1. +4
                    Juli 10 2021
                    Aku malah ora menehi komentar babagan omong kosong sampeyan babagan "subuh abang". Aku ngomong babagan statement spesifik sampeyan babagan taun layanan.
                    1. -4
                      Juli 10 2021
                      Kutipan saka Oden280
                      Aku malah ora menehi komentar babagan omong kosong sampeyan babagan "subuh abang".

                      Iku mung sing sampeyan komentar, mung mbokmenawa "mendung sing luar biasa saka pikiran" ora jelas, wah, kedadeyan..
          2. +2
            Juli 10 2021
            Kelas sing direncanakake miturut program latihan tempur, ditambah kelas tambahan mingguan wajib. Menapa malih, Aku pengin Wigati sing VDP minangka subyek pendidikan lan latihan mung salah siji saka cara kanggo ngirim payung terjun paprangan, i.e. sanajan pinunjul, pancet ing wektu, nanging ora bagean utama program latihan pertempuran sakabèhé saka paratrooper.
            1. -4
              Juli 11 2021
              Kutipan saka tutup segara
              Kelas sing direncanakake miturut program latihan tempur

              Inggih, ing USSR ora ana program latihan tempur.
            2. 0
              Juli 12 2021
              Saiki, sampeyan kudu nambah jam latihan kontrol parasut tambahan. Aku elinga ing kaping tau-paling ana parachute kuwi, D6 ser5, Mungkin jeneng liyane, karo nggulung .. Iku uga bisa kontrol, maju, mundur, nguripake watara. Dadi, kepala PDS nglarang UNLOCKING supaya ora tabrakan ing udhara nalika ndharat karo AN-2 (tambang ora manut lan mriksa omong kosong iki ing pengalamanku dhewe - kabeh iku Einstein-relatif bisa digunakake), nanging wiwit tanggal 76 iki. kabeh utama banjur mriksa kunci ing saben). Pitakonan - ing akordion tombol wedhus? Nalika dibuwang saka 76th ing pertempuran, pejuang malah ora bakal duwe 10 detik kanggo nguripake ... Kasunyatan bilih ukuran kubah sing luwih gedhe, aku sarujuk, tansah karo sampeyan, lan iki 25kg + -, sampeyan bisa ' tak pasang ing RD54..
              1. 0
                Juli 12 2021
                "Nalika mudhun saka 76th ing pertempuran"
                Mangga nerangake bab iki.
                1. -1
                  Juli 14 2021
                  dhuwure 400m...
                  1. 0
                    Juli 15 2021
                    Lan uga tanpa nyisakke, mbok menawa?
                    Lan saiki, mangga, nuduhake referensi menyang dokumen normatif.
                    1. -1
                      Juli 15 2021
                      Sampeyan bisa mlumpat malah luwih murah tanpa roda cadangan ... Nanging aku ora bakal nyenengake sampeyan karo dokumen peraturan, saka tembung, supaya bisa ngomong ... Apa sing dakrungu, dakkandhakake ... Ing tembung liyane, iki isih ing jaman USSR, nalika perestroika durung ngerti....
                      1. 0
                        Juli 15 2021
                        Ing cendhak, sumber OBS.
                        Susah.
                        Zadolbali "ahli banyu mancur".
                        Aku kudu kerja sawetara dina lan nggawe emboss artikel sing darmabakti kanggo mbantah "Cerita saka Crypt of the Airborne Forces."
                        Kanthi pranala menyang dokumen panuntun dhumateng.
                        Aku bakal nyebut sampeyan, apa sampeyan keberatan?
                        Ngomong-ngomong, jeneng sing apik, apa ora?
                      2. 0
                        Juli 16 2021
                        Ya, ora masalah, sayang, aku ora duwe isin, aku njabat ing Angkatan Udara sanajan sadurunge perestroika, aku duwe RAP luwih saka cukup. Lan ing mooring uga. Lan nalika mlumpat, sampeyan bisa uga ora bakal saingan karo aku, mula maju ... aku bakal setuju, Pak.
      2. +1
        Juli 10 2021
        Kutipan saka: matvey
        Kutipan saka: Alex_You
        Operasi kebangkrutan kanthi semangat "esuke abang" saiki katon ragu,

        "Minangka kepala holding diterangake, parachute anyar uga duwe wangun bunder, nanging ora kaya model sadurungé, iku sampurna kontrol, kang minangka salah siji saka syarat utama landing Rusia." Ing "esuke abang" padha tabrakan ing langit - kabeh wong bakal "ngatur" ..

        Iki mbokmenawa sebabe ing seri D-6 4 "gulungan" personel Angkatan Udara dikunci.
        1. -3
          Juli 10 2021
          Kutipan saka Doliva63
          Iki mbokmenawa sebabe ing seri D-6 4 "gulungan" personel Angkatan Udara dikunci.

          Aku ora mlebu akeh .. Aku duwe lampu kilat "cilik".
    2. -4
      Juli 10 2021
      Kutipan saka: Alex_You
      Saiki, spesialis digunakake kanggo nambah kapasitas mbeta parasut saka 160 kg kanggo 190-200 kg, kang bakal ngidini kanggo parachute pejuang ing peralatan canggih, kalebu exoskeleton.

      Operasi kebangkrutan kanthi semangat "esuke abang" saiki katon ragu, amarga operasi pengintaian lan sabotase isih ora ana ing ngendi wae.

      Lan kenapa pramuka butuh? Kanggo ndeleng pesawat / helikopter, banjur ngenteni kanthi tenang ing papan kebangkrutan? ngguyu Kanggo pengintaian, parasut minangka cara pungkasan "infiltrasi" sadurunge nyerah ngguyu Dibandhingake karo parasut, aku luwih seneng karo glider gantung motor - kanthi tenang, ora katon, lan sampeyan bisa njupuk kabeh. Ing pertengahan 80-an, dheweke wis latihan ing panggonan.
      1. 0
        Juli 10 2021
        Kutipan saka Doliva63
        Lan kenapa pramuka butuh?

        Kajaba iku, bisa uga luwih trep kanggo dheweke ing "swiwi" ..
      2. 0
        Juli 10 2021
        Kutipan saka Doliva63
        Kutipan saka: Alex_You
        Saiki, spesialis digunakake kanggo nambah kapasitas mbeta parasut saka 160 kg kanggo 190-200 kg, kang bakal ngidini kanggo parachute pejuang ing peralatan canggih, kalebu exoskeleton.

        Operasi kebangkrutan kanthi semangat "esuke abang" saiki katon ragu, amarga operasi pengintaian lan sabotase isih ora ana ing ngendi wae.

        Lan kenapa pramuka butuh? Kanggo ndeleng pesawat / helikopter, banjur ngenteni kanthi tenang ing papan kebangkrutan? ngguyu Kanggo pengintaian, parasut minangka cara pungkasan "infiltrasi" sadurunge nyerah ngguyu Dibandhingake karo parasut, aku luwih seneng karo glider gantung motor - kanthi tenang, ora katon, lan sampeyan bisa njupuk kabeh. Ing pertengahan 80-an, dheweke wis latihan ing panggonan.

        Kutipan saka: matvey
        Kutipan saka Doliva63
        Lan kenapa pramuka butuh?

        Kajaba iku, bisa uga luwih trep kanggo dheweke ing "swiwi" ..

        Apa sampeyan mikir ana bedane gedhe antarane "swiwi" lan babak ing organisasi landing?
        1. -2
          Juli 10 2021
          Kutipan saka Doliva63
          Apa sampeyan mikir ana bedane gedhe antarane "swiwi" lan babak ing organisasi landing?

          Nah, kaya-kaya saka tembung "cilik", dheweke mlumpat iki lan iki .. Inggih, "babak" ngandika luwih kanggo endah ..
    3. +2
      Juli 10 2021
      Kutipan saka: Alex_You
      Operasi kebangkrutan kanthi semangat "esuke abang" saiki katon ragu, amarga operasi pengintaian lan sabotase isih ora ana ing ngendi wae.

      =======
      "Mangu" ana utawa "ora mangu-mangu", nanging bab iku perlu!
      Sayange, mesthi, D-10 - iku parasut sing keren: dipercaya, prasaja .... Nanging apa sampeyan bisa nindakake ... Kabeh wis tuwa ..... Syarat liyane .... Nyuwun
  2. + 10
    Juli 10 2021
    Saiki, D-10 wis dibusak saka layanan ... Lan aku isih kelingan "Oaks" .. nangis
    1. +3
      Juli 10 2021
      supaya padha ora wesi, padha tuwa luwih cepet
      1. +2
        Juli 10 2021
        dadi dudu wesi,

        Parasut wesi iku soko! Leonardo da Vinci langsung mikir babagan proyeke, nanging ana pigura kayu, sing uga lucu banget.
      2. +7
        Juli 10 2021
        Aku isih duwe PD-47 ing gudang bledug. Aku malah ora ngelingi apa aku nyekel dheweke, ketoke refleks bisa aran
        1. +9
          Juli 10 2021
          Ensign? :)
          1. +7
            Juli 10 2021
            Kutipan saka segi enam
            Ensign? :)

            Lha nek "ensign" enggal-enggal piye? Mungkin ora sengaja. ngguyu
            1. 0
              Juli 10 2021
              Refleks ... refleks entuk .... XD
              1. +2
                Juli 10 2021
                dadi ing sekolah panji-panji padha mulang lunga (luwih tepate padha mulang) ..
                1. 0
                  Juli 10 2021
                  latihan "refleks nyekel"? :)
                  1. +1
                    Juli 10 2021
                    Kutipan saka segi enam
                    latihan "refleks nyekel"? :)

                    Nanging ing kene aku ora ngerti ... kita ora ngrampungake gimnasium iki, Pak ... nanging kanca-kanca nggawa lelucon saka Afghanistan.
                    1. +8
                      Juli 10 2021
                      Ninggalake lapangan terbang, deleng yen sampeyan lali babagan omah. nglirik
                      1. +1
                        Juli 10 2021
                        Nanging ekonomi nglirik
                  2. +3
                    Juli 10 2021
                    Aku ngelingake sejarah:
          2. +4
            Juli 10 2021
            Ensign? :)

            Kanggo ngendhegake sindiran biyasa ing pucuke, aku nggatekake yen pangkat kopral, mandor, pr-ka, seni. pr-ka, ml. l-ta lan ndhuwur polkan ing urip nyata aku kasil liwati.
            Lan umume, ing SA, refleks sing dikembangake dhewe, preduli saka kepinginan prajurit. Nyuwun
            1. +3
              Juli 10 2021
              Kutipan saka Gato
              Ensign? :)

              Kanggo ngendhegake sindiran biyasa ing pucuke, aku nggatekake yen pangkat kopral, mandor, pr-ka, seni. pr-ka, ml. l-ta lan ndhuwur polkan ing urip nyata aku kasil liwati.
              Lan umume, ing SA, refleks sing dikembangake dhewe, preduli saka kepinginan prajurit. Nyuwun

              Lan apa sing nyerang ing judhul sing kadhaptar? judhul biasa. Mandor - supaya umume kelangan ing SA.
              1. +3
                Juli 10 2021
                Kutipan saka Doliva63
                Mandor - supaya umume kelangan ing SA.

                Lan legendaris piye wae - saka perang ...
              2. +1
                Juli 10 2021
                Sersan Mayor - dadi umume kelangan ing SA

                Kanggo wajib militer - ya, nanging iki arang banget, lan jangkrik - tandha yen dheweke ora cukup pinter kanggo ngrampungake sekolah panji. Kanggo kopral, crita rakyat tentara babagan topik iki dikenal kabeh wong ngguyu
                1. 0
                  Juli 11 2021
                  "Institusi panji-panji wis dibubarake ing tentara. Kita duwe 142 ewu panji. Wiwit tanggal 1 Desember 2009, ora ana sing isih ana. Kira-kira 20 ewu perwira waran sing ana ing posisi komando ditunjuk, liyane dipecat utawa dipindhah menyang posisi sersan, "ujare Kepala Staf Umum Nikolai Makarov.
                  Lan saiki pejabat jaminan kudu dadi sarjana lan mung dadi spesialis..
        2. 0
          Juli 11 2021
          Refleks sing bener, penting!
    2. +2
      Juli 10 2021
      Kutipan saka Gato
      Saiki, D-10 wis dibusak saka layanan ... Lan aku isih kelingan "Oaks" .. nangis

      Maksudmu D - 1 seri 8, nganggo "kaos kaki" putih? Aku uga kelingan wassat
      1. +2
        Juli 10 2021
        Maksudmu D - 1 seri 8,

        D-1-5, Aku isih elinga tandha, iku lompat pisanan ing DOSAAF.
        1. +2
          Juli 11 2021
          Kutipan saka Gato
          iku lompat pisanan ing DOSAAF.

          Aku uga mlumpat saka dheweke menyang DOSAAF. Aku isih ngelingi tingkat keturunan ing 100kg yaiku 3m / detik, lan cadangan yaiku 5m / detik, lan tali kanggo break ing d-1-5 lan d-1-8 yaiku 125 kg kanggo break, lan kanggo break. cadangan 150 kg. Dheweke nyoba nggunakake sling tinimbang tali - pengalaman kasebut ora kasil (dheweke tansah ngeculake).
          Nanging mlumpat saka simulator luwih medeni tinimbang mlumpat saka pesawat. Aku ora ngerti yen padha nggawe iku saiki: tong minyak timah, nang ana motor listrik 100 kilowatt lan nguripake baling-baling saka pesawat. Grille ndhuwur karo railings. Sampeyan ngadeg ing grate, nyekel mangetan, lan nalika mesin diuripake, sampeyan narik ring lan katon munggah ngendi kubah kudu mbukak. Sadurunge mbukak kanthi lengkap, ora bisa mbuwang pager, yen ora, bisa dibuwang sepuluh meter lan dibuwang metu saka kali, banjur dalan menyang lemah kanthi parasut sing durung dibukak. Ora ana kasus kaya ngono kanggo aku. Kulit ing telapak tangan terus-terusan suwek. Kashin teka karo unit iki, padha ngandika sing padha digunakake dening pasukan terjun payung. Lan aku mlumpat ing kutha Cherkasy ing stadion, aliran udara nggawa aku luwih dhuwur tinimbang menara lampu stadion. Aku biasane mlumpat saka cadangan, nanging parachutes liyane kadhangkala kenek, T-4 contone.
      2. +1
        Juli 10 2021
        Secara pribadi, aku "dibuwang" ing D-1-5U, sanajan miturut pendapatku huruf "U" malah katon nantang!
    3. 0
      Juli 12 2021
      Mekaten ... D-5s2, PSN-71, D-1-5u, lan uga "Foresters" pisanan lan kaloro ... Ana wektu ... hi
  3. -7
    Juli 10 2021
    Ayo dadi miwiti saka awal, kanggo nggunakake sistem parasut, sampeyan kudu duwe cara sing cocok kanggo pangiriman iki ing nomer cekap. Lan kemungkinan BTA ing wayahe, kanggo sijine iku mildly, luwih saka andhap asor lan kemajuan piye wae ora foreseeable ing mangsa foreseeable, utamané considering sing Jeksa Agung bisa ngetokake iki ditangani dening "manajer efektif produksi Furnitur."
    1. -1
      Juli 12 2021
      Lan kenapa kita minus, ahli sofa? Pira papan IL-76 sing dibutuhake kanggo kebangkrutan udhara kanthi jumlah 1 unit, lan pasukan udhara? Pira kabeh VTA Federasi Rusia bisa ngangkat lan nindakake kebangkrutan, sanajan tanpa njupuk kelas pilot, sisih sing dilengkapi lan kerugian sing ora bisa dihindari saka pertahanan udara, kondisi teknis, lan liya-liyane? Apa sampeyan ngusulake mbangun pasukan divisi utawa brigade ing wilayah pendaratan, nganti suwene? Ora ana sing bisa ngganti An-2 lan Mi-8 kanggo latihan, sawetara pesawat Ilov didorong ing saindenging negara kanggo ngrampungake program b / n. Ora ana sing ngomong yen sistem parasut anyar iku ala utawa apik, mesthine apik, pitakonan ana ing komentar babagan sarana transportasi. Aku weruh wong wis lali carane maca lan ngerti makna saka tembung lan ukara saka wong-wong mau. Aku ngomong babagan kasunyatan manawa masalah kita ora ana ing sistem parasut, sing paling apik lan paling dipercaya ing donya, nanging ing kasedhiyan lan kemampuan BTA, pangembangan sing, utamane, Taburetkin, melu. mulane iki nuwuhake keraguan kasebut ing perspektif sing positif.
  4. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      Juli 11 2021
      Carane - apa? Master anggaran! ngguyu
  5. +1
    Juli 10 2021
    Kutipan saka: matvey
    Kutipan saka Doliva63
    Iki mbokmenawa sebabe ing seri D-6 4 "gulungan" personel Angkatan Udara dikunci.

    Aku ora mlebu akeh .. Aku duwe lampu kilat "cilik".

    Kutipan saka: matvey
    Kutipan saka Doliva63
    Iki mbokmenawa sebabe ing seri D-6 4 "gulungan" personel Angkatan Udara dikunci.

    Aku ora mlebu akeh .. Aku duwe lampu kilat "cilik".

    Saiki, dheweke ora "nyebul" ing 4 utas, supaya sampeyan bisa ngontrol.
    1. 0
      Juli 10 2021
      Kutipan saka Doliva63
      Saiki, dheweke ora "nyebul" ing 4 utas, supaya sampeyan bisa ngontrol.

      Nah, ing kene sampeyan uga kudu nglatih pilot ...
      Senajan yen katon ing awal "diskusi", iku bakal mung bab iki ... Senajan misale jek Alex_You (Alexander) wrote banget subtly bab "Red Dawn" - ora saben wong diwenehi ..
  6. +1
    Juli 10 2021
    Kutipan saka: matvey
    Kutipan saka Doliva63
    Mandor - supaya umume kelangan ing SA.

    Lan legendaris piye wae - saka perang ...

    Persis!
    1. 0
      Juli 10 2021
      Simbah kakungku wis dadi mandor ing saindhenging perang wiwit taun 1938. Komandan platun senapan mesin, mung ana papat Bintang Merah, lan ora bisa digambarake pagelarane.
      Miturut cara, film uga wis "Foreman" karo Gostyukhin.
  7. +2
    Juli 10 2021
    Kutipan saka Gato
    Sersan Mayor - dadi umume kelangan ing SA

    Kanggo wajib militer - ya, nanging iki arang banget, lan jangkrik - tandha yen dheweke ora cukup pinter kanggo ngrampungake sekolah panji. Kanggo kopral, crita rakyat tentara babagan topik iki dikenal kabeh wong ngguyu

    Folklor tentara ing bagean celaka, mesthi, dikenal.
  8. +1
    Juli 10 2021
    D - 1 NORMAL! 27 KALI "PUSHED OUT"
  9. 0
    Juli 11 2021
    Parachute bisa nguripake lengkap 360 derajat ing 12 detik, bali ing kacepetan 4 m / s. (karo)
    Reinkarnasi D1-5U - apik banget - bahan anyar, daya dukung sing rada dhuwur. Unkillable ana lan isih, mesthi.
  10. 0
    Juli 11 2021
    Quote: non-principal
    Secara pribadi, aku "dibuwang" ing D-1-5U, sanajan miturut pendapatku huruf "U" malah katon nantang!

    Huruf "U" tegese "dikelola", nanging. ngguyu
  11. 0
    Juli 11 2021
    Kutipan saka Gato
    Maksudmu D - 1 seri 8,

    D-1-5, Aku isih elinga tandha, iku lompat pisanan ing DOSAAF.

    Aku ora ngelingi D-1-5 tanpa huruf "U". Lan sing pisanan mlumpat ing D-1-8, yen sclerosis ora ngapusi. Iku padha karo D-1-5U, nanging sacoro prakteke ora bisa dikendhaleni - uga, mbok menawa, free setengah ends kanggo narik. nglirik
  12. 0
    Juli 11 2021
    Kutipan saka: matvey
    Kutipan saka Doliva63
    Saiki, dheweke ora "nyebul" ing 4 utas, supaya sampeyan bisa ngontrol.

    Nah, ing kene sampeyan uga kudu nglatih pilot ...
    Senajan yen katon ing awal "diskusi", iku bakal mung bab iki ... Senajan misale jek Alex_You (Alexander) wrote banget subtly bab "Red Dawn" - ora saben wong diwenehi ..

    Inggih, pilot ... Padha duwe 1 mlumpat taun, nanging ing mangsa panas ing cuaca apik, lan "ing guise" saka PDS prayoga karo MPG dhewe - Gusti Allah ngalang-alangi, apa! Apa wae, nalika aku dadi Angkatan Udara, kaya ngono. Nanging ing Angkatan Udara, kabeh beda. Lan bab "esuke abang", sajujure, ora nggambarake apa iku.
    1. +1
      Juli 16 2021
      Kutipan saka Doliva63
      Inggih, pilot ... Dheweke duwe 1 mlumpat saben taun

      Pilot kudu bisa njaga kacepetan, arah pesawat sing dikontrol .. Sing cilik ngomong yen dheweke wis kenal (wis pensiunan - ing DOSAF utawa carane dheweke kerja ing kana saiki) - dheweke bisa tetep 76 km / jam ing 300 nganti 200 wong ninggalake papan kasebut.
      Film kasebut Merkan nalika USSR nelukake negara-negara .. padha ndharat pasukan ing kana - langit putih .. saka puluhan pesawat ..
      1. 0
        Juli 16 2021
        Kutipan saka: matvey
        Kutipan saka Doliva63
        Inggih, pilot ... Dheweke duwe 1 mlumpat saben taun

        Pilot kudu bisa njaga kacepetan, arah pesawat sing dikontrol .. Sing cilik ngomong yen dheweke wis kenal (wis pensiunan - ing DOSAF utawa carane dheweke kerja ing kana saiki) - dheweke bisa tetep 76 km / jam ing 300 nganti 200 wong ninggalake papan kasebut.
        Film kasebut Merkan nalika USSR nelukake negara-negara .. padha ndharat pasukan ing kana - langit putih .. saka puluhan pesawat ..

        Mbok aku arep golek film, kasengsem ombenan
        1. 0
          Juli 17 2021
          Kutipan saka Doliva63
          Mbok aku arep golek film, kasengsem

          Oh, muspra ... kanthi gampang, dudu mahakarya ...
  13. 0
    Juli 11 2021
    Kutipan saka: matvey
    Kutipan saka Doliva63
    Apa sampeyan mikir ana bedane gedhe antarane "swiwi" lan babak ing organisasi landing?

    Nah, kaya-kaya saka tembung "cilik", dheweke mlumpat iki lan iki .. Inggih, "babak" ngandika luwih kanggo endah ..

    Aku ora ngomong babagan eksotis, nanging babagan organisasi proses kasebut.
    1. 0
      Juli 16 2021
      Kutipan saka Doliva63
      Aku ora ngomong babagan eksotis, nanging babagan organisasi proses kasebut.

      Lan "endah" iku olahraga sampeyan bisa muter apa wae sing dikarepake, nanging sampeyan bodho mung "nindakake" mlumpat meh kaya penumpang ing mendhoan - mlumpat metu, mudhun, ndharat - nguripake sumbu kanggo paling sethithik. 40 detik..
  14. 0
    Juli 11 2021
    Lan spesialis sing bakal ujar manawa ana sistem parasut kanthi tingkat turunan sing beda-beda? Iku bakal becik kanggo alon mudhun sakdurunge landing.
    1. 0
      Juli 11 2021
      sadurunge kebangkrutan, alon mudhun

      Sa adoh aku ngerti, kanggo l / s ora. Sadurunge kebangkrutan, kacepetan bisa suda ing parasut gliding. Nanging kanggo peralatan sing digunakake (aku ora ngerti saiki) sistem parachute-reaktif PRSM-915/925 - ana, sadurunge kebangkrutan, makarya pamblokiran saka mesin jet-rem.
      Sampeyan bisa, mesthi, ngetokake blok kasebut menyang paratrooper kanggo kebangkrutan sing alus. Nanging aku ora bakal. belay
  15. +1
    Juli 12 2021
    Napa prajurit luwih seneng sistem kubah minangka misteri gedhe. Kanggo kula - kubah kanggo ban serep cocok.
  16. +2
    Juli 12 2021
    "ing wektu sing padha, kacepetan tiba ora ngluwihi 5 meter per detik"
    Downgrades, ing umum.
  17. 0
    Juli 13 2021
    Inggih, pilot ... Padha duwe 1 mlumpat taun, nanging ing mangsa panas ing cuaca apik, lan "ing guise" saka PDS prayoga karo MPG dhewe - Gusti Allah ngalang-alangi, apa! Ing kasus apa wae, nalika aku njabat ing Angkatan Udara, kaya iki ... [/ kutipan]
    Pilot mlumpat nganggo parasut mung nalika mabur ing pesawat luwih nggegirisi! (karo)
  18. +1
    Juli 16 2021
    Kutipan saka Gato
    sadurunge kebangkrutan, alon mudhun

    Sa adoh aku ngerti, kanggo l / s ora. Sadurunge kebangkrutan, kacepetan bisa suda ing parasut gliding. Nanging kanggo peralatan sing digunakake (aku ora ngerti saiki) sistem parachute-reaktif PRSM-915/925 - ana, sadurunge kebangkrutan, makarya pamblokiran saka mesin jet-rem.
    Sampeyan bisa, mesthi, ngetokake blok kasebut menyang paratrooper kanggo kebangkrutan sing alus. Nanging aku ora bakal. belay

    Lha piye? Ing D-1-5u sing padha, sadurunge ndemek, dheweke narik panggedhe - kubah katon beku sedhela. Aku ora ngelingi "feint" kuwi ing D-6.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"