Skuadron tempur multirole F-16 Angkatan Udara AS disebar ing Bulgaria

43

Amerika Serikat ngirimake skuadron pesawat tempur multirole F-16 Fighting Falcon menyang Bulgaria. Miturut perintah Angkatan Udara AS ing Eropa, pesawat kasebut bakal melu latihan militer Thracian Star 21.

Miturut laporan kasebut, wolung pesawat tempur F-16 njupuk saka pangkalan udara Aviano ing Italia, ing ngendi dheweke adhedhasar lan wis teka ing pangkalan Bulgaria Graf-Ignatievo. Pesawat kasebut bakal melu latihan AS-Bulgaria sing bakal nindakake "penyebaran kanthi cepet" jet tempur ing wilayah terpencil kanggo njamin stabilitas efektif ing wilayah kasebut.



Komando Angkatan Udara AS ing Eropa ujar manawa latihan Thracian Star 21 (bintang Thracian 21) bisa nambah koordinasi Angkatan Udara AS karo angkatan udara sekutu lan mitra. Latihan kasebut taunan lan dianakake ing pimpinan Bulgaria.

Perlu dicathet yen rong skuadron pesawat tempur multi-peran F-16 Angkatan Udara AS disebarake ing pangkalan udara Aviano ing Italia, khusus kanggo operasi ing wilayah Segara Ireng. Ing wulan Agustus taun kepungkur, rencana dilaporake dening Komando Angkatan Udara AS ing Eropa kanggo mindhah skuadron F-16 liyane menyang Aviano saka pangkalan udara Spangdahl ing Jerman kulon. Apa redeployment wis ditindakake ora dilaporake.
  • https://twitter.com/RealAirPower1
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

43 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    Juli 12 2021
    Mangkene carane
    Amerika- .... ngganti negara apa wae ... latihan

    supaya iki kanggo njamin stabilitas efektif ing wilayah ...
    am
    Nanging minangka Rusia, ing wilayah kita, utawa ing wilayah sekutu - supaya iki agresi lan militerisme. ngguyu
    Apa dheweke ora lucu dhewe?
    1. +6
      Juli 12 2021
      Kutipan saka Orkraider
      Apa dheweke ora lucu dhewe?

      Ora, dheweke bangga amarga ora bisa dikalahake, kebebasan sing ora bisa dirusak, pertahanan sing mantep nglawan tantangan Rusia sing nggegirisi! ngguyu
      Ilmuwan politik Inggris Anatol Lieven ngusulake kanggo ngganti jeneng NATO sing pretentious saka latihan kasebut kanthi luwih cocok, contone, "The Possessed Hedgehog" ya
      1. +3
        Juli 12 2021
        Ya... aku isih nyoba mlebu
        kanggo nyedhiyani stabilitas efektif ing wilayah.
        , recourse
    2. +6
      Juli 12 2021
      Kutipan saka Orkraider
      Apa dheweke ora lucu dhewe?

      Kocak?
      Ya, dheweke duwe rasa humor "Amerika". Dheweke rumangsa lucu nalika ana wong sing tiba mudhun utawa, ana, kanthi kue ing pasuryan ...
      Nanging ora bakal natoni kita ngomong luwih kerep babagan manuver agresif NATO ing cedhak tapel wates kita.
      1. +1
        Juli 12 2021
        Skuadron tempur multirole F-16 Angkatan Udara AS disebar ing Bulgaria
        bungah, "sedulur" pengkhianat?
      2. -7
        Juli 12 2021
        Nah, wong Amerika iku BODO. Iku mung sakperangan alesan, tingkat kematian bayi, pangarep-arep urip lan kesejahteraan wong tuwa padha incomparable karo Rusian. Lan iPhone, Internet lan piranti liyane padha nemokke ing AS. Lan akeh ilmuwan gedhe saka kono. Nanging isih padha bodho, lan sampeyan pinter
        1. +6
          Juli 12 2021
          Mesthi BODO. Kanthi kabeh kemungkinan, padha ngatur ora kanggo subjugate donya kabèh, ora kanggo njupuk kauntungan saka woh-wohan saka ambruk USSR, lan sawise kabeh iki, kanggo mundhakaken kuburan dhewe ing pasuryan saka China karo tangane dhewe.
        2. +1
          Juli 13 2021
          Quote: Wali Tembok
          Lan akeh ilmuwan gedhe saka kono. Nanging isih padha bodho, lan sampeyan pinter


          Kanggo "ora bodho", saka paus minke favorit sampeyan ana crita video sing menarik (wawancara universitas karo profesor pinter lokal) - saka kabeh pakar sing apik lan ora banget kerja ing AS saiki, mung siji sing lair ing Amerika. lan nampa "paling apik" pendidikan Amérika ana , liyane sing pengunjung. nglirik
          1. -8
            Juli 13 2021
            Inggih, mikir bab apa pikiran paling sarwa ing donya teka ing Silicon Valley, lan ora kanggo Skolkovo.
            1. +1
              Juli 13 2021
              Lha, pikiren - sapa sing nyetak rampasan donya tanpa mbalik (saiki) - iki sing pertama, lan sing nomer loro - aja muter-muter, komentarku ana ing sampeyan sing saka ing kono, ora. mrana, nanging pikirane dhewe asale saka ngendi pikirane karo pendidikane ora ana. Lha, kowe ngemil karo lawan bab sing paling pinter ta?
      3. -1
        Juli 12 2021
        Ya.... Lan ora samar-samar mumbul. Lan luwih kerep nindakake piwulange. Luwih becik ing wilayah jaban rangkah. Lan nulis banter ing media sing kanggo njaga stabilitas lan tentrem ing wilayah.
    3. -1
      Juli 12 2021
      Dheweke ngerti kabeh kanthi sampurna. Lan bisa uga lucu yen propaganda kasebut dipercaya tanpa syarat.)
    4. 0
      Juli 12 2021
      iku kebijakan trolling
  2. +2
    Juli 12 2021
    Pesawat kasebut dudu kapal, Bulgaria minangka anggota NATO.
    Ora ana medali sing dianugerahi.
    1. 0
      Juli 12 2021
      Kanggo mung siji "anggota" Order of the Stooped 1st degree diwènèhaké.
    2. +1
      Juli 12 2021
      Kutipan saka knn54
      Pesawat kasebut dudu kapal, Bulgaria minangka anggota NATO.
      Ora ana medali sing dianugerahi.

      mung kontol...cilik...
  3. +8
    Juli 12 2021
    Shas "sedulur" bakal ngerti yen iki Liyane, pangayoman, kaya, saka Iran! Jancok ih!!!
  4. -5
    Juli 12 2021
    Komando Angkatan Udara AS ing Eropa ujar manawa latihan Thracian Star 21 (bintang Thracian 21) bisa nambah koordinasi Angkatan Udara AS karo angkatan udara sekutu lan mitra.

    Soko maneh wiwit mambu unpleasantly saka excrement US.
  5. +3
    Juli 12 2021
    Iku tansah nggawe aku ngguyu nalika padha nelpon latihan AS-Bulgaria utawa US-Ukraina.
    Dheweke bakal ngomong kanthi cetha lan cetha: sing belang nglatih, lan enem njamin proses iki. Lan iku bakal bener.
  6. 0
    Juli 12 2021
    Bisa uga F-16 iki uga teka ing "pengantin". Angkatan Udara Bulgaria mutusake kanggo ngganti "warisan Soviet" sing diwarisake
  7. ***
    Oh sedulur, bocah-bocah sing wani,
    Endi nuranimu?...
    ***
  8. +1
    Juli 12 2021
    Dadi kanggo penulis lan utamane kanggo wong Bulgaria ing kene Thracian utawa Thracian utawa Tracani minangka terjemahan Yunani saka jenenge amarga wong Yunani ngomong aneh lan saiki uga T, R, C, lsp. swara (layang) Saiki NAME saka Trachans, Thracians RASHCHANI (RASENI, RASI, RATSI).
    Saben uwong ngerti sapa sing nguatake Aviano, ora ana sing nglawan Iran, malah ora ana benang nglawan Rusia.
    Katelu, kenapa penting banget kanggo wong Bulgaria sinau?
    Dadi sedulur Bulgaria, yen wektu iki sampeyan ditusuk ing mburi, kaya ing perang 2 kepungkur, sampeyan ora ngarep-arep AWAS UTAWA RAHMAT UTAWA GENEVA, kita bakal ngalahake Bulgaria ing wektu iki! nglirik
    1. 0
      Juli 12 2021
      Master sampeyan ing NATO bakal kaget banget, lan wektu iki ora ana pertahanan Rusie KP ing kene! nglirik
      1. 0
        Juli 12 2021
        Lan ora ana thread Trotskyist J.B. Tito!!!
    2. 0
      Juli 12 2021
      Yugoslavia karo Nokia ... Seka taun, model kompak)))
      1. +2
        Juli 12 2021
        Ora ana maneh Yugoslavia ing kene, lan ora ana Trotskyists, mung wong Serbia sing isih ana, banjur kita kudu ngelingi Voevod Misic lan 1918 lan pungkasane Perang Dunia I Bagatur. 1918 Serbs FORCE HABSBURG ing Bulgaria kanggo SURRENDER, banjur padha menyang Wiene-Becha, banjur Jerman SURENDED supaya Serbia ora bisa menyang Wina, supaya ora ana apa-apa kanggo bungah-bungah lan ora ana wong! nglirik
    3. -4
      Juli 12 2021
      Ayo elinga sapa sing ana ing lemah Bulgaria - ing Dobruja lan Makedonia nalika Perang Dunia I, sing nyerang Varna lan Balchik, sing ngebom Varna ing taun 1941 lan 1944, sing nglelebke Struma, apa sing ditindakake sisa-sisa 5 kapal selam Soviet, lan perairan wilayah Bulgaria, sing dirampok. arsip Bulgaria lan cadangan emas?
      Terus piye?
      1. +3
        Juli 12 2021
        Tanah Bulgaria ing Makedonia ???????? Nalika Makedonia ana Bulgaria, Mungkin nalika Sveta Sava disarèkaké ing TRNOVA, utawa nalika Raja Milutin disarèkaké ing Sofia, utawa nalika Tsar Dushan nampa Mahkota Tsar ing Skopje. Cukup SEJARAH PALSU HABSBURGS LAN RENCANA DRAG NAKH OSTEN !!! Sapa sing ngebom Bulgariu ing taun 1941 utawa 1944? Lan padha entuk sethitik kanggo ALLIANCE karo Hitler lan Nazi, supaya maneh ing kumpul GINEOV !!!
        Wektu iki ora bakal dadi! nglirik
        1. +1
          Juli 12 2021
          Utawa nalika Raja Marko Mrnjachevich ana ing Bulgarin? ngguyu
      2. +1
        Juli 12 2021
        Lan Komuso setengah saka Bulgaria, kabeh nganti Segara Ireng ana Serbia, lan wong Serbia kaya zpr. Shopi, amarga iki, wong isih nyanyi lagu kanggo King Mark lan King Volkashin !!! Kasunyatan bilih Habsburgs, Masoni lan Fanarioti WROTE YOU A SEJARAH PALSU lan sampeyan pracaya iku MASALAH DOKTER dudu kanggo rembugan lan obrolan!
        1. -2
          Juli 13 2021
          Sampeyan butuh psikiater ... Yen ora ana wong ing Serbia, aku bakal nulungi sampeyan nemokake ing Bulgaria! Chauvinisme wis nggawa sampeyan menyang Dayton lan Paris. Padha ilang kabeh padha nyolong, Kosovo, banget, ora bakal Serbia maneh ... Punika paukuman saka Gusti Allah!
          1. -1
            Juli 13 2021
            Chauvinisme? BENER kanggo sampeyan chauvinis?
            Kandhaku ing kene, apa kabeh wong bakal maca THE PEOPLE IN BULGARIA SING SONGS TO THE KINGS MARK AND VOLKASHIN APA ORA?
            Kok nyanyi lan asale saka ngendi?, mbok menawa para chauvinis Serbia ing Bulgaria meksa rakyat nggawe lagu kanggo RAJA-RAJA SERBIKA?

            Dene apa sing digawa Serbe menyang Dayton lan Paris lan Gaga lan liyane saka INSTITUSI AGUNG KRIMINAL NATO, IKI SERBI ORA nate tas sirah ing ngarepe ZOLCHINTS, iku ora ketompo carane akeh wong lan ora tau ana ing A. PACK OF HYENES kanggo bedane siji saka pepadhane!
            Wong Serbia ora tau duwe bokong ing ngarepe ati lan jiwane !!!
            KARO NATO ING KESATUAN MUNG SING BURUK, SCAM LAN SAUCHESNIKI ING PIKIRAN, ORA LUD!!!
            Minangka kanggo Kosovo, iku ketok lan ora adoh! Serb lan kekaisaran tiwas luwih awal tinimbang AS, mula wektu KITA bakal teka lan tanpa mangu! nglirik
            1. 0
              Juli 13 2021
              Lan Bagatur, apa bedane Wolf lan Hyena utawa Jackal?
  9. +1
    Juli 12 2021
    kene wong Bulgaria padha apes kanggo njaluk ing kumpulan nuklir.
  10. 0
    Juli 12 2021
    Wis wektune kanggo ngganti jeneng Pangkalan Udara Count Ignatiev dadi pemenang Nobel Obama
  11. -2
    Juli 12 2021
    Kutipan: Wolf
    Tanah Bulgaria ing Makedonia ???????? Nalika Makedonia iku Bulgaria

    Nalika tembung "Serbia" durung krungu ing Beograd.
    1. -1
      Juli 13 2021
      Banjur ana Bulgaria ing HUMU (Balkan)? Sapa sejatine spr. Boris? lan saka ngendi dheweke ing Beograd? Lan apa sing sampeyan pikirake, wong sing pinter, yen wetan BUDAK lan kidul wis pisah sadurunge abad 19 lan nggawe BANGSA ROMUN ing sisih Gréja Katulik FRANKS?
      BUDAK-BUDUK IKI SALAH SATU KIEV RUSIA SADURUNGE JEGEY LEBIH SAMBUNGAN KARO TOKO KABEH KOYO KANG "SEJARAH" HABSBURTS ORA TULIS ING BUKU PAKSA! nglirik
      TRADING antarane ZPR. KEJAHATAN LAN HUM (BALKAN) DIKEMBANGKE BANGET IKI KABEH BEDA SUKU SATU UMAT !!! LAN KABEH ING BASA INGGRIS! eseman
      Aku ngerti sing padha diwulang beda ing sekolah, nanging bebener iku gampang banget, ngenteni, dheweke kepengin kanggo lumahing lan ora ana sing bisa nyegah dheweke! eseman
      Banjur pitakonan sapa sing nulis buku "sejarah" kanggo sampeyan lan kenapa? nglirik
    2. 0
      Juli 13 2021
      LAN TEMBUNG SERB LUWIH LUWIH tinimbang TEMBUNG BULGARIN, apa sampeyan ngerti, malah sejarah Habsburg ora bisa dibantah! ngguyu
      1. -1
        Juli 13 2021
        Dadi ayo ditambahake kanggo "sejarawan" MASON lan Gréja-gereja Katholik YESUI lan FANARIOT ING TSARIGRAD.
        Dadi tembung SERBI ya, SUKU-SUKU SLAVIK SEGERA JERMAN TEKAN SEgara EGEAN LAN BOSPORUS AWAL ZPR. TEMBUNG LAN JENENG BUDAK!!!
        Dadi dina iki kita duwe Luzhichka Serb lan Serb ing Huma, nanging padha dudu sanak keluarga sing sacara genetis, lan siji lan sijine yaiku BUDAK.
        Dadi iki jenenge, jeneng iki digunakake dening BUDAK KULON lan KULON!
        Hubungan antarane suku Slavik tansah dadi loro ekonomi lan budaya lan militèr, nanging Slavs asring perang antarane piyambak.
        BASA INGGRIS PETHIKAN NGANGGO TEMBUNG BASA INGGRIS KANG WUSANANÉ KAYA LUWIH SAMPEYAN SADURUNG AWALI 19 TALI SAIKI SAKSES MASONIC LAN JEsuit "REFORMASI" BASA SLAVIC!!!
        Dadi luwih lan sirah!!!
        ORA ORA TANGGUNG JAWAB BUDAK ING ABAD 6-7!!! Suku padha campur.
        BUDAK ITU SALAH SATU SEgara jerman sakdurunge Ural ing jaman KERAJAAN ROMA !!!
        KABEH ANAK-ANAK "GOTI" VANDAL, WENDY "MURNI BUDAK, KARAJAAN ROMAN DANUBE UTARA ORA BISA NGANJUK LUAR Amargi ANA BUDAK !!! Roma bisa nelukake bagéan saka Slavia SOUTHERN ing Balkan lan tekan Dacians ing Danube, nanging ora luwih! Lan kamenangan liwat mung bagean cilik saka Slavs "Dacians" padha misuwur kanggo abad minangka sukses gedhe saka kekaisaran.
        1. 0
          Juli 13 2021
          CONTOH SIAPA WENDI - WENDY, WINDY, lsp.
          Lan dina iki Jerman wis CLEARLY ORDER !!! lan padha ana sadurunge abad 6 lan 7! ;)


          1. -2
            Juli 13 2021
            Lara otak srbsky Bulgaria e dzharzhava kanthi jeneng kanca lan ing tlatah tasi saka 681 g lan vie save togava durung menek mudhun saka darvetat.
            1. -1
              Juli 13 2021
              Komuso lara "sajarah" sampeyan sing Bulgaria 681? 681 ing wilayah Bulgaria ana SUKU BUDAK WETAN !!! Sampeyan malah ora serius babagan kesatuan suku.
              BODOH NGrungokake lan sing ati-ati!!!
              Ing abad 6 - 7 lan kabeh nganti abad 19 ORA ANA BANGSA, LAN ORA ANA TIM BULGARIA!!!
              ANA WONG LAN SUKU BEDA-BEDA!!! Ing tlatah Bulgaria saiki ana RASCHANI sing diarani wong Yunani Trachani utawa BUDAK Thracian padha kaya DACHANI (DAKI).
              Sadurunge Dinasti Nemanjic, ana 3 Dinasti Serbia ing Huma (Balkan)
              : Svevladovichi (saka 490 kanggo 641), Svetimirovi (saka 641 kanggo 794) lan Oshtrivojevi (saka 724 kanggo 1171).
              Ora Matter sing Habsburgs ora marang sampeyan "sejarawan".
              Apa sampeyan mikir wong Bulgaria sadurunge BORIS padha RASHCHANI, suku kabeh nganti saiki Ukraina !!!
              1. 0
                Juli 13 2021
                Invasi Tatar, suku-suku padha ngrebut kabeh wilayah nganti saiki Italia lor lan Austria, kabeh Hungaria lan Rumunia saiki lan bagean gedhe saka Bulgaria, nanging SERBIA ora dijupuk lan kabeh sadurunge karantina (saiki Slovenia)!
                Lan takon "sejarawan Panjenengan" kok Tamerlane dirilis tentara lengkap SERB STEFAN LAZAREVICH ing perang, kode Angora 1402 utawa 1404, Aku ora ngelingi saiki nalika numpes tentara Ottoman lan dijupuk Sultan Bayazit, kabeh karo senjata lan jaran. Banjur 1 pedhang Serbia regane kaya tank T90, ora ngetung waja Vitez lan jaran.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"