Review militèr

India lan China setuju kanggo nerusake latihan militer gabungan

11

India lan China dina iki sarujuk kanggo nerusake latihan militer bebarengan, sing bakal nambah hubungan keamanan lan mbangun kapercayan ing antarane negara kasebut. Iki, miturut ITAR-TASS, kasebut ing laporan resmi Kementerian Pertahanan India sawise rapat Menteri Pertahanan India Arakkaparambila Kurian Anthony lan kancane China Liang Guangle.

Pihak-pihak kasebut nggawe keputusan babagan kerjasama antarane pasukan angkatan laut loro negara kasebut.

Arakkaparambil Kurian Anthony nyebat rembugan kasebut "berhasil banget" lan nyatakake yen negara-negara kasebut ngrembug babagan kepinginan kanggo "ngapikake hubungan ing tapel wates lan kahanan ing Asia Kidul lan wilayah Asia-Pasifik kanthi sakabehe." Menteri Pertahanan China uga nambahake manawa para pihak "wis tekan konsensus sing dibutuhake kanggo kerjasama" lan mbahas kemajuan sing ditindakake dening loro-lorone.

Menteri India nampa tawaran kanggo bali menyang Beijing taun ngarep.

Liang Guangl dadi Menteri Pertahanan China pisanan sing ngunjungi India sajrone wolung taun. Kunjungan pungkasan Menteri Pertahanan India menyang China ditindakake ing taun 2006.
Sumber asli:
http://www.arms-tass.su
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ars_pro
    ars_pro 4 September 2012 18:54
    -1
    ayo kang ndeleng apa mengkono sabanjuré, Rusia ora kadhemen ora panas
    1. UAZ Patriot
      UAZ Patriot 4 September 2012 20:16
      +3
      Aku ora setuju India minangka sekutu langgeng Rusia! Sampeyan ndeleng China lan kita bakal nemokake cara metu!
  2. AlexTarov
    AlexTarov 4 September 2012 18:59
    +4
    Kabar iki lan njupuk menyang akun, minangka I. Korotchenko ngandika dina ing blog kang, sing "Saka 4 nganti 7 September, Pasukan Rudal Strategis bakal nindakake kamar komando lan kontrol kanggo latihan aksi praktis pasukan kanggo nindakake tugas pencegahan nuklir. Tujuan utama yaiku Amerika Serikat " Amerika bingung. Watu-watu iki ana ing kebone.
    1. UAZ Patriot
      UAZ Patriot 4 September 2012 20:18
      +2
      Raine klitoris bengkong maneh amarga nesu impoten! Ayo goyangake saraf wanita tuwa lan jam bakal tiba! nangis ombenan kanggo kesehatan Hillory minangka favorit kita!
  3. Delink
    Delink 4 September 2012 20:10
    +4
    Mung kanthi nyawiji asil bisa digayuh. Ayo padha latihan. Sugeng dalu.
  4. andrei332809
    andrei332809 4 September 2012 20:42
    +3
    China lagi ditindhes ing Samudra Pasifik, salah siji Jepang munggah pulo, utawa Clinton karo kritik. yen sampeyan terus asu karo India, banjur China bakal sedhih banget
  5. sapulid
    sapulid 4 September 2012 21:00
    -3
    Kabar paling ala. Yen, China lan India sing, nimbang setengah saka populasi bumi karo rong pertiga saka potensial produksi Sharik .... Plus, kita, China lan India padha diwenehake karo senjata nuklir. Gusti Allah pareng, saka kekancan kuwi. Apa, siji, apa, liyane mbutuhake papan lan sumber daya. Mbokmenawa, dheweke bakal nggoleki ing Mongolia utawa Myanmar :)
    Damn, burr liyane ing bokong kita..nitsa.
    1. patsantre
      patsantre 4 September 2012 21:42
      0
      Ya, dheweke duwe hubungan es karo saben liyane ...
  6. sasha 19871987
    sasha 19871987 4 September 2012 21:42
    0
    kita kudu kekancan karo negara-negara wétan, amarga negara-negara kulon isih nganggep kita minangka mungsuh ... NATO padha tetep, sanajan Pakta Warsawa ambruk.
  7. kadcin-max
    kadcin-max 4 September 2012 22:46
    +1
    Rusia uga kanthi ora langsung melu senjata sing dadi duweke kita
  8. REPA1963
    REPA1963 4 September 2012 23:37
    +1
    Meh 4 milyar wong bakal bebarengan.
  9. vladimir64ss
    vladimir64ss 4 September 2012 23:54
    -1
    Ing India, mbokmenawa ana jitters langgeng ing ngarepe cilik-shaven lan amers. Kerjasama iki bakal ngganggu amers ing wilayah iki. Wong India bakal luwih wani ing PBB.
    1. sapulid
      sapulid 5 September 2012 00:22
      -1
      Lan ing ngendi saiki, ora ana ing PBB?
      Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis?
      1. vladimir64ss
        vladimir64ss 5 September 2012 00:32
        +1
        Kutipan saka sapulid
        Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis?

        Masalah karo Rusia? Ayo kula nerangake, ing PBB, India asring njupuk sikap tunggu-lan-ndeleng ing masalah sensitif.
  10. dojjdik
    dojjdik 5 September 2012 06:57
    +1
    iku apik banget sing India lan Cina, senadyan nyoba kanggo padu, terus kerjo bareng; iki kudu ditrapake utamane kanggo nggawe sistem pertahanan udara terpadu; kabeh kontradiksi antarane telung negara bakal ditanggulangi dening wong-wong mau (ayo Yahudi ngatasi masalah ing Israel)