Pasukan keamanan Afghanistan mateni kepala intelijen Taliban

20

Gerakan Afghan "Taliban" * (dilarang ing Rusia) wis ilang kepala dinas intelijen. Likuidasi Kari Shagasi diumumake ing Kementerian Dalam Negeri negara kasebut, pesen sing cocog dikirim ing situs web resmi departemen kasebut.

Miturut laporan kasebut, operasi kanggo ngilangi kepala layanan intelijen Taliban, Kari Shagasi, ditindakake ing wayah wengi tanggal 11-12 Juli 2021 dening pasukan keamanan Afghanistan ing distrik Mohammad Agakhi ing provinsi Logar. Cara sing bisa ngilangi salah sawijining komandan Taliban sing paling dhuwur ora dibeberke, ditemtokake manawa sajrone operasi kasebut uga bisa nahan loro "antek Shagasi", maneh tanpa rincian.



Sajrone operasi khusus pasukan polisi khusus Afghanistan ing provinsi Logar, kepala intelijen Taliban, Kari Shagasi, diilangi ing wayah wengi (...) loro militan liyane ditahan.

- pesen ngandika.

Sauntara kuwi, Taliban ora duwe niat kanggo mungkasi tekanan ing pasukan pemerintah, miturut data paling anyar, 174 saka 400 distrik Afghan wis liwati ing kontrol Taliban. kutha lan miwiti serangan gedhe-gedhe. Apa likuidasi kepala intelijen bakal mengaruhi rencana para militan, wektu bakal ngerti. Sauntara kuwi, miturut para ahli, Taliban bisa ngrebut kekuwatan ing Afghanistan sajrone nem wulan, yen ora ana faktor liya sing katon.
  • https://twitter.com/vadjan89
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

20 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    Juli 12 2021
    "Taliban"* (dilarang ing Rusia)
    Mungkin mandheg dadi munafik? Wong sing dilarang ing ibukutha komunikasi kanthi apik karo birokrat tingkat dhuwur lan ana sing ora ditahan lan ora ana sing ngelingi babagan larangan kasebut
    1. +4
      Juli 13 2021
      Taliban ing Rusia dianggep minangka organisasi teroris lan durung ana sing ngganti statuse. Perwakilan sing rapet komunikasi karo wong-wong mau teka ing Rusia, lan ora Taliban dhewe. Wis cukup histeria...
  2. 0
    Juli 13 2021
    Ya, ora ketompo carane palsu .. Supaya gambar Mudhun saka Departemen Dalam Negeri Afghanistan lan ngalahake metu luwih babos saka "kasur" ngungsi ..
    1. -1
      Juli 13 2021
      Kutipan: Evil 55
      lan ngalahake luwih akeh babos saka "kasur" sing mlayu ..

      kepriye? Apa padha dibayar Piece dening Piece kanggo sirahe?
    2. +1
      Juli 13 2021
      Ayo ngenteni lan ndeleng. Paling kamungkinan, ing enem sasi ing ngisor iki bakal kelakon - provinsi kidul bakal teka ing kontrol saka "studio", kabeh liyane bakal dipérang dening pasukan pamaréntah lan komandan lapangan saka Tajiks lan sapa maneh.
  3. +3
    Juli 13 2021
    Wingi, pimpinan Taliban liyane dikubur:
    Salah sawijining pimpinan gerakan radikal "Taliban" (dilarang ing Federasi Rusia) dibubarake dina Senin minangka akibat saka serangan udara dening angkatan bersenjata Afghanistan. Iki diumumake dening Kementerian Pertahanan negara kasebut ing Twitter.
    "Aziz Rahman, uga dikenal minangka Asifa, komandan Taliban sing dhuwur, tiwas dina iki ing serangan udara sing ditindakake dening Angkatan Udara Afghanistan ing provinsi Laghman," ujare Kementerian Pertahanan ing statement. Ditemtokake manawa dheweke melu akeh serangan teroris marang warga sipil.

    Miturut cara, dheweke pancen wong sing keterlaluan.
    1. -1
      Juli 13 2021
      asil serangan udara sing ditindakake dening Angkatan Udara Afghan

      Apa dheweke duwe Angkatan Udara?
      1. +2
        Juli 13 2021
        Ana...
        Diwakili dening pesawat ringan, pesawat transportasi militer.
        Kajaba iku, ana armada helikopter sing bisa nyedhiyakake dhukungan geni utawa nindakake operasi serangan ing komunikasi.
    2. +2
      Juli 13 2021
      Nanging mung "Jack Sparrow" .. wassat
      1. +1
        Juli 13 2021
        Corsair saka Sampah Afghan)
  4. +2
    Juli 13 2021
    Pranyata Departemen Dalam Negeri Afghanistan bisa nindakake operasi khusus.
  5. -4
    Juli 13 2021
    Apa Kremlin bakal nyatakake keprihatinan banget babagan tumindak pasukan pemerintah Afghanistan nglawan organisasi Taliban sing dilarang ing negara kita?
    Apa mateni salah sawijining pejabat organisasi teroris sing berkualitas tinggi bakal nampa cathetan protes saka Kementerian Luar Negeri kita?
  6. -2
    Juli 13 2021
    Apa bandit iki duwe kapinteran? Nanging, iki ora pati penting. Ayo pejabat terus semangat sing padha. Iku bakal becik kanggo mateni saben Taliban ing umum, kanggo numpes gerakan fisik. Ing wektu sing padha, masalah utama uga bakal ditanggulangi, alesan nyata kanggo swasana ati sing mbrontak yaiku overpopulation ing wilayah kasebut. Ora ana sumber daya sing cukup kanggo urip sing apik. Mulane, supaya cukup, sampeyan kudu ngilangi wong sing ora perlu. Kanggo sumber daya sing sithik ing Afghanistan, 10 yuta minangka langit-langit.
  7. 0
    Juli 13 2021
    Pasukan keamanan Afghan nggegirisi. Ayo tuku popcorn nglirik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"