Ing Rusia, dheweke bakal ngembangake senapan mesin ringan sing kompak kanggo ngganti Stechkin

66

Ing badhan Kalashnikov, kang siji saka anjog gaman pabrikan ing Rusia bakal ngembangake senapan mesin ringan sing kompak kanggo ngganti pistol otomatis Stechkin (APS). Saiki pabrikan nemtokake dhaptar syarat kanggo senjata anyar.

Babagan iki ing wawancara karo agensi kasebut TASS Sergey Urzhumtsev, pangareping desainer Kalashnikov Concern JSC, ngandika.



Syarat sing dibutuhake kanggo senapan mesin ringan dibahas karo panampa potensial. Ing gegaman sing digawe, para pangembang bakal nggunakake teknologi sing melu ing anyar sing mentas mlebu pasar - pistol Lebedev.

Urzhumtsev nganggep pratelan manawa submachine gun sub-kompak bakal ngganti APS dadi rada salah, amarga Stechkin wis mandheg lan ora bisa digunakake. Senadyan mangkono, senjata sing dirancang Soviet iki isih populer ing saindenging jagad. Iki mung pistol otomatis subcompact diprodhuksi ing USSR.

Pistol Lebedev, digawe ing badhan Kalashnikov, mung wiwit mlebu pasar. Iki pisanan ditampilake ing pameran senjata internasional ing Uni Emirat Arab IDEX 2021. Ing kono narik minat gedhe ing antarane para pembeli potensial, utamane ing antarane wakil saka wilayah Timur Tengah.
  • https://spec-naz.org/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

66 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    Juli 13 2021
    Ya, akeh sing wis dirilis kanggo ngganti .... PC: lan APS kudu ditinggalake minangka penghargaan, sawise kabeh, legenda.
    1. +8
      Juli 13 2021
      Apa ora katon manawa keprigelan kasebut ngrusak produksi riflemen dhewe lan cukup sukses.
    2. +4
      Juli 13 2021
      Kutipan saka Cowbra.
      APS kudu ditinggalake minangka ganjaran, sawise kabeh, legenda

      Ya, "Mauser" K-96 sing "padha" tau digunakake minangka penghargaan ... uga dihormati ... uga legenda ...
      1. -8
        Juli 13 2021
        Sampeyan mung kudu bali menyang produksi APS. Sampeyan kudu nglirwakake introduksi saka fasis, kartrij Luger, sing Tentara AS terus-terusan demam lan kabeh senjata larang lan ora bisa dipercaya. Uga, tukang senjata kita ngadhepi masalah iki. Yen sampeyan ora seneng karo kemampuan penetrasi kartrij PM, banjur gunakake versi armor-piercing, lan aja ngganti standar kartrij lan aja nggawe pistol sing bakal luwih elek tinimbang Beretta sing ora bisa dipercaya. Lan Beretta lan Zig Sauer sing padha ora kudu disalahake kanggo dimensi, kerumitan desain (stroke tong minyak cendhak) lan ora bisa dipercaya, standar kartrid kudu disalahake, inferioritas sing dituduhake dening Perang Dunia II.
        1. + 12
          Juli 13 2021
          Kutipan: hrych
          Sampeyan kudu nglirwakake introduksi saka fasis, kartrij Luger, sing Angkatan Darat AS terus-terusan demam lan kabeh senjata larang lan ora bisa dipercaya.

          Ora ana sing kartrij luwih saka 120 (!!!) taun - apa sing jelas ngomong babagan kualitase ??? Sampeyan ngerti akeh kartrid - ing ngisor iki ALL negara ing donya gawé senjata?
          Kutipan: hrych
          Tukang senjata kita uga ngadhepi masalah iki.

          Paling kamungkinan, kita gunsmiths duwe tangan ... uh .... padha ora tuwuh saka kono
          Kutipan: hrych
          inferiority kang dituduhake dening Perang Donya II.
          lan kabeh SOPO terus ngasilake senjata kanggo dheweke sajrone 80 (!!!!!) taun ....
          1. +5
            Juli 13 2021
            Ora kualitas dhuwur. Lan panah kanggo gandhewo umume puluhan ewu taun. Kartrid iki kuat banget, mula mekanisme kasebut nandhang sangsara, uga mekanisme kasebut kudu rumit. Kabeh iki dadi sakabehe, abot lan ora bisa dipercaya. Ing WWII, loro kaliber perang, nyatane Luger lan Mauser. Kanggo TT nari saka Mauser. Ing standar TT, kanthi bobot mesiu sing padha, malah luwih gedhe, peluru kasebut luwih entheng lan kaliber cilik. Akibaté, PPSh lan PPS kita ndadekake Jerman bisa mudhun nganti satus meter ing jarak sing dituju. Satus meter pati iki kanggo wong-wong mau. Ing babagan pistol, TT kita uga luwih apik, ora ana bagean sudut, protruding, nanging kanthi karakteristik penetrasi sing luwih apik lan jarak sing luwih gedhe, mung ilang ing tumindak mandheg sing dibutuhake ing polisi, nanging ora ing ngarep. . Kita ora njupuk perang trench ing Perang Donya I, ing ngendi Luger ngganti Mauser. Nanging amarga kartrij kuat, TT kudu nggawe stroke tong minyak cendhak, lan iki, kanthi beban ing mekanisme, nyebabake masalah sing, sawise asil Perang Agung, ditanggulangi karo kartrij PM. Kartrid iki nduweni kaliber kaya Luger, nanging kanthi bobot mesiu sing luwih ringkih, sing bisa nggawe markas-polisi lan tentara sing paling dipercaya kanggo kru kendaraan APS. Markas-polisi PM copes karo zazhachs 100%, nanging APS kanthi mbukak standar 9x18. Nduwe sawetara target geni otomatis, ora kalah karo senapan mesin ringan Perang Dunia II, paling ora MP-40, tetep dadi pistol sing kompak. Nanging loro PM lan APS bisa nganggo stroke rana lan ora stroke laras cendhak. Kapercayan lan kinerja pertempuran sing ora ana tandhingane. Liyane bab iku relevansi saka pistol dhewe ing tentara wis suda kanggo minimal. AK lan modifikasi wis dadi senjata super pribadi. Ing Kulon, miturut filosofi, pistol kanggo pejuang dibutuhake yen M-16 gagal, supaya bisa metu saka perang kanthi nembak maneh. AK kita ora gagal ngguyu Lan nggegirisi polisi nganggo sampah Luger iku omong kosong. Sing utama yaiku rompi ora nembus PM. Kaping pisanan, ing ngendi kita duwe rompi sing mlaku ing dalan?
            1. +4
              Juli 13 2021
              Kutipan: hrych
              Perwira polisi markas PM ngrampungake 100% karo zazhachs

              Aku isin takon - sing saiki ngasilake TT lan PM? Wiwit padha super duper - ketoke kabeh donya keselak ing baris kanggo tuku lisensi? Oh, ora ... Dheweke ora nindakake ing endi wae (kajaba China), ana ...
              1. Alf
                +3
                Juli 13 2021
                Kutipan: my 1970
                Aku isin takon - sing saiki ngasilake TT lan PM?

                Yen memori sandi ngawula kula, siji daya sipit mripat. Tipe 51, Tipe 52.
                1. +7
                  Juli 13 2021
                  PM sing apik digawe dening wong Bulgaria, garis TT digawe dening wong Serbia.
                2. +2
                  Juli 15 2021
                  Tipe 51 lan jinis 54.
                  Tipe 51 minangka salinan TT sing tepat, jinis 54 rada angel karo desaine. Pistol cilik polisi jinis 52 ora ana hubungane karo TT.
                  Diprodhuksi dening macem-macem negara, nanging mung minangka pistol komersial, iku dibusak saka persenjataan tentara.
                  Yugoslavia diprodhuksi paling dawa, kabeh limo Outposts ana, utamané chambered kanggo 9 * 19, punika 11.43 * 23, 10 * 22 dirilis kanggo AS. Lan ing AS uga diprodhuksi kanggo pasar sipil
                  1. Alf
                    0
                    Juli 15 2021
                    Quote: Panjenengan
                    Pistol cilik polisi jinis 52 ora ana hubungane karo TT.

                    Mesthi ora. Aku nuding metu sing Type52 salinan Makarov, sampeyan kudu maca kanthi teliti.
                    1. 0
                      Juli 17 2021
                      Tipe 52 minangka salinan lengkap saka PPK Walther.
              2. +4
                Juli 13 2021
                Kutipan: my 1970
                Aku isin takon - sing saiki ngasilake TT lan PM? Wiwit padha super duper - ketoke kabeh donya keselak ing baris kanggo tuku lisensi? Oh, ora ... Dheweke ora nindakake ing endi wae (kajaba China), ana ...

                Mungkin ora ana sing ngeculake, lan ora ngeculake kanggo tuku, nanging iki ora negate sukses senjata kasebut. Amerika padha, sing duwe soko kanggo mbandhingaké karo, dirating PM minangka bedhil sing trep kanggo didhelikake nindakake. Luwih saka cukup kanggo polisi Rusia modern.
              3. -3
                Juli 13 2021
                Ora ana TT super-duper, nanging kanggo standar Mauser iku sing paling apik. Apa ora bisa diarani super - nggunakake stroke tong minyak sing cendhak, sing nggawe rumit lan nambah biaya produksi lan nyuda linuwih. Kanggo West, ana standar Luger lan standar dileksanakake ing enem Western. Lan PM diprodhuksi ing negara-negara blok Soviet. PM ngetokake GDR, yaiku. Jerman. Diprodhuksi dening Bulgaria. Republik Ceko mrodhuksi PM rumiyin modern lan mesthi China TT diprodhuksi dening Yugoslavia (disingkat), Hongaria, Vietnam, China, Mesir, Polandia, Korea Utara, Pakistan, Irak lan kaget ... USA. Perusahaan Amerika saiki ngeculake TT.
                1. +1
                  Juli 14 2021
                  Kutipan: hrych
                  nggunakake stroke cendhak tong minyak, kang complicates lan nambah biaya produksi lan nyuda linuwih.

                  Apa sing kedadeyan yen kasus kartrij dikembangake nalika dijupuk? Ing PM, bolt bakal tetep ing posisi maju lan efforts kudu digawe kanggo ngalahake metu lengen klambi saka kamar. Ing kasus sing padha, pistol karo stroke tong minyak cendhak: sawise dijupuk, bolt wiwit pindhah bebarengan karo tong minyak gegandhengan kanggo iku. Sawise sawetara wektu, laras metu saka bolt lan mandheg, lan bolt massive sing wis entuk momentum narik metu saka kamar lan ejects kasus cartridge.
                  Desain sing prasaja dudu kasunyatan manawa bisa dipercaya.
                  1. 0
                    Juli 14 2021
                    Yen dheweke inflates lengen klambi ing Beretta, banjur pungkasan Beretta iki. Kartrid kanthi daya kuat uga ora ngapura. Lan dheweke ngilangi lengen klambi saka PM lan PM iki bakal urip kanthi seneng. Senajan sampeyan ora kudu poke cartridges kiwa. Ing laku, ngendi periodik-permanen, prentah, latihan shooting kanggo waktu seprapat abad, ora ana sing watara kula malah wis misfire.
            2. 0
              Juli 14 2021
              Dadi Luger sangang uga ora pierce rompi modern, nanging keluwih ing daging, amarga pierces iku banget, liwat lan ciloko sabanjuré.
            3. Komentar wis dibusak.
        2. +4
          Juli 13 2021
          Luger iku fasis, nanging Borchard ora fasis? utawa nggawe kartrid 9 mm anyar? sampeyan bisa ... yen Luger njupuk 223 Remington lan shortened menyang pistol, sampeyan bisa njupuk M-43 lan, adhedhasar iku, shorten menyang 20 mm, njaluk kartrid 9 mm anyar lan nggawe PP ing ngisor, nanging iki dawa lan uga ora praktis ... Sejatine padha nggunakake 9 mm Luger: Nyuwun carane dadi? nggawe utawa ora kartrid 9 mm anyar? lan ing sangisore senjata ... Nanging, dilema nangis
          1. -3
            Juli 13 2021
            Iku dadi fasis amarga digunakake nyebar dening Reich Katelu lan negara-negara Axis umume ing Perang Donya II. Lan standar iki sing dikalahake. Standar sing kalah. Mlaku ing ngarep sing amba menyang NATO, tk. lan NATO digawe ing reruntuhan Reich lan Axis, pabrik senjata menyang NATO, bebarengan karo gunung senjata sing ditawan. Kene Reich mbengkongaken gunsmiths US, sapisan inovator utama bedhil. Lan yen USSR nggunakake pengalaman Perang Agung lan ngenalaken standar adhedhasar pengalaman iki, kalebu kaliber Luger, banjur West nerusake bid'ah panggah. Lan Angkatan Darat AS ngombe kanthi lengkap, ing wiwitan Colt karo "Luger" gagal lan ngetutake asil Vietnam, diganti dadi Beretta, lan sing terakhir ngaco sawise Irak lan Afghanistan, saiki ZigSauer lagi ngenalaken. Padha ngganti awl kanggo sinetron. Ana PM, ana kartrid 9x18. Pratelan sing ora nembus rompi uga, ora ana pratelan liyane. Njupuk amunisi waja-tindik karo inti. Kabeh. Apa sampeyan pengin shooting otomatis? Iku ora cukup kanggo sampeyan duwe Bunch saka kabeh jinis Cedars, mulihake produksi APS. Ora ana sing luwih apik sing ditemokake.
            1. +3
              Juli 13 2021
              Yarych. Ora mung babagan inti .. srengenge sampeyan sing kartrid karo inti BB menyang PM biasa, iku bakal pecah dadi pecahan ing tangan ... kabeh titik iku gegaman anyar dibutuhake kanggo amunisi anyar, lan ngendi iku njupuk? kartrid PMM cukup kuat, nanging gegaman ing ngisor iki kucing nangis, lan PM lawas lan Stachkins ora cocok .. padha mung buyar kanggo bêsik. kita bakal katon ing apa cartridges kita bakal nggawe PP anyar lan banjur kita bakal ngomong pendapat kita. ing sawetoro wektu, Aku 44 lan 45 kaliber luwih saka PM nglirik
              1. +1
                Juli 13 2021
                PM ora bakal buyar, lan sawetara cartridges wis digawe kanggo iku, kalebu tambah seng nembus. Ing kene, sampah Lugeravian duwe watesan sing cetha ing sawetara kartrid lan pilih-pilih babagan kualitas.
                1. 0
                  Juli 15 2021
                  iku bakal buyar unambiguously. Yen ora kabeh cartridges iki bakal digunakake ... nanging iki secondary, aku arep kanggo mbayar manungsa waé kanggo Efimov ... metu karo pistol banget, amunisi non-standar. PP anyar ing kartrid sing luwih kuat saka SR-6 sing padha, ayo ngomong sapa sing bakal ngrungokake lan nulungi ...
        3. +4
          Juli 13 2021
          Nyatane, "Hammer" (produsen APS) wis ngrilis sawetara potongan nggunakake teknologi anyar. Nanging ora ana wong sing pengin tuku peralatan militer, mula kemungkinan mung ana karet lan castrato kanggo para atlit.
          Aku nyeret APS ing trip bisnis kanggo North Caucasus Federal District - bab ora ana guna, ora lilin kanggo Gusti Allah - ora neraka poker . Perang - ana bedhil mesin, nyandhang kanthi terus-terusan - PM / PMM. Malah luwih elek mung nggawe bedhil submachine, yen ana potongan cendhak ing dimensi sing padha.
          1. 0
            Juli 13 2021
            Aku setuju karo sampeyan ing pambiji APS, aku dhewe nulis ing ngisor iki - sampeyan digodha kanggo mbukak karo sikil))) Nanging aku uga disaranake ninggalake minangka penghargaan. Nanging minangka ganjaran - sampeyan bakal setuju yen dheweke ora Makarov lan ora akeh remake saiki.
            Nanging kanggo ngethok cendhak. Mungkin tanganku digawe saka wanita, nanging aku ora bisa nyerna ksenia
            PiSi, sial, ora ngerti carane sampeyan nulis yen mesin kasebut dudu premium. Inggih, inggih, nyuwun pangapunten.
          2. 0
            Juli 13 2021
            Iku ora nyaman kanggo nggawa, ora mangu. Nanging ora ngganggu pilot akeh, lan ing kasus force majeure luwih apik ora. Senjata iki digawe ora kanggo digawa, nanging kanggo awak kendaraan. Sing lungguh ing kursi ngambang, crawling, nyopir lan mesin mabur. Sayange, APS ambruk ing Khrushchevism nalika kabeh kendaraan tempur wiwit suda, lan AKSU uga muncul lan sebagian kanggo kru kendaraan, ngurangi niche APS. Nanging yen sampeyan ngenalake "filsafat" Amerika saka batang tambahan, yen sampeyan pager kabeh jinis Yarygins, mula luwih becik ora nggawe APS. Iku penetrates uga, wis majalah kanggo jumlah prayoga saka babak, uga bedhil submachine karo holster ditempelake lan sawetara ngarahake banget. Aneh, nanging wektu fighter karo AK mboko sithik mungkasi. Jaman mobil lan drone wis teka. Lan yen pejuang rata-rata kita ora bakal dadi infantri, nanging isih bakal mlebu kru kendaraan, mula APS bakal relevan.
            1. +1
              Juli 14 2021
              Kutipan: hrych
              ... nyilikake ceruk APS
              Niche APS dikurangi kanthi nglengkapi pejuang mungsuh nganggo waja awak.
              1. +1
                Juli 14 2021
                Ora ana waja awak nalika iku. Iki diprodhuksi ing periode 1951-1958. Ing endi ing taun 1958 nggunakake rompi massal? Ing taun 1972, mung modifikasi skala cilik lan bisu mung diadopsi. Lan saiki pemberontak, separatis, Mujahidin lan teroris ora duwe rompi anti peluru.
    3. +3
      Juli 13 2021
      Penghargaan ora bisa otomatis hi
    4. +1
      Juli 14 2021
      Iku ora klebu ing dhaftar penghargaan :( otomatis ora bisa ... Umumé, aku ndeleng saben wong nganggep mode otomatis sawijining drawback utama ... Bobot lan dimensi meh ing tingkat beret 92 lan colt 1911 .. . Nanging sawise kabeh, mode otomatis mung pilihan tambahan, njupuk siji ...
  2. +7
    Juli 13 2021
    Hmm ... meh saben taun ana kabar yen, saiki, kabeh pengganti "Stechkin" wis diciptakake lan pindhah menyang pasukan, lan "Stechkin" nalika dheweke njabat, bakal ngladeni nganti suwe.
    1. +5
      Juli 13 2021
      Ketoke ora ana panggantos sing cukup, lan ora bisa. "Stechkin" padha bisa dianyari (laras anyar lan kartrid anyar) lan bakal ngawula kanggo liyane atus taun.
      1. -1
        Juli 13 2021
        Lan bobot. Flyers bisa uga ora peduli, nanging sampeyan ora bisa mlaku mlaku. Lan bedhil iku apik tenan. Kanthi kartrij sing padha saka Makarov, sampeyan mung bisa njupuk dhewe, banjur ing 2 saka telung kasus sampeyan bakal kantun
      2. +1
        Juli 13 2021
        APS abot banget kanggo wektu saiki. Apa ngalangi boa constrictor padha diowahi kanggo njupuk otomatis?
      3. +1
        Juli 13 2021
        Kutipan saka marchcat
        Ketoke ora ana panggantos sing cukup, lan ora bisa.

        ing asas, wis ana 3 lembar, nanging saiki (panggantos) ora pindhah luwih -
        OTs - 23/27/33.
    2. +2
      Juli 13 2021
      Kanggo sawetara alasan, misale jek Stechkin, yen ana ing papan liya, mung ana ing intelijen khusus, amarga ora ana panggantos kanggo APB karo liya, nanging sapa sing bakal nolak gadget kasebut ing peralatan?
  3. 0
    Juli 13 2021
    ing Rusia, padha bakal berkembang submachine gun kompak kanggo ngganti pistol otomatis Stechkin

    Mungkin dheweke bakal berkembang
    Utawa mungkin dheweke ora bakal ngembangake.
    Lan bisa uga padishah bakal mati, utawa kuldi bakal mati ...
    1. 0
      Juli 13 2021
      Kalashnikov ora mrihatinake. Padha cap garis kabeh wektu. Padha bakal.
  4. +4
    Juli 13 2021
    Ing saluran "Arms" bubar ana program babagan guru. Iku ngemot tembung sing ing warehouses kanggo panyimpenan long-term saka Staff memulang ing turah mbrawah lan sing nganti saiki Staff memulang digunakake dening pasukan khusus kita. ..
    1. Alf
      +1
      Juli 13 2021
      Kutipan: Alexander X
      lan nganti saiki staf pengajar digunakake dening pasukan khusus kita. ..

      Jujur, aku ora ngandel yen spesialis bakal mlaku karo staf pengajar. Ing warehouses, aku gelem pracaya. Ing salah sawijining episode Spetsnaz ing pangkalan militer, baris dawa ZIS-3 katon ing latar mburi. Dadi bisa uga disimpen. Tank T-34-85 lan IS-2 resmi ditarik saka layanan wiwit taun 1995.
  5. +2
    Juli 13 2021
    Ana uga ots23 cukup ora ala
  6. +3
    Juli 13 2021
    Ditembak....ditembak....Mobil!!bab!
    1. +4
      Juli 13 2021
      Maksudku Stechkin, lan adhine desainer mulang ing Institut kita, ngandhani akeh perkara sing menarik babagan carane sadulure ngembangake pistol iki ...
  7. 0
    Juli 13 2021
    Yen ora ana kompetisi, nggawe sing apik banget masalah. Lan KK pengin njupuk kabeh jangkoan bedhil lan apa liyane sing bisa direbut.
  8. 0
    Juli 13 2021
    Apa panggantos perlu yen ana jumlah sing cukup ing gudang APS?
    Lan saiki ana akeh operasi khusus sing ora ana cara tanpa senjata kasebut?
    Kayane njaluk "ngombe" liyane.
    1. +1
      Juli 13 2021
      Kutipan saka zwlad
      Apa panggantos perlu yen ana jumlah sing cukup ing gudang APS?

      Aja padu, pianis! Supaya ora duweke sampeyan utawa duweke ... lan kabeh wong seneng, njupuk KelTec P50 ....

      Lan nindakake apa sing dikarepake!
  9. 0
    Juli 13 2021
    APS - pistol otomatis. KK pengin nggawe bedhil submachine anyar. Piye gantine ora pas. Lan pitakonan; ana panjaluk saka srengenge?
  10. -1
    Juli 13 2021
    uga, bisa uga Kalashnikovs ngliwati dalan sing diantemi AK-12 ... njupuk APS sing padha (untunge, penulise wis suwe mati) lan kanthi cepet nambah prototipe (lan ing kene ana plastik lan ril Picatinny (ing ngendi sampeyan bisa). lan ora perlu padha)) lan woo-a-la ing metu, endhog padha, nanging .. padha wis didol kaya Hubert lan inovasi ..
    py.sy ... lan sapa sing butuh tong minyak anyar iki (yen sampeyan ngerti) .. GRU-shniks bakal entuk Vul-2 lan Vektor anyar .. SPETSNAZ umume luwih seneng Glock laras cendhak ... lan Kementerian Urusan Dalam Negeri nggawa wong gemblung sing akeh (lan abot) (kaya APS) sedina muput dadi luwih apik kanggo Ksyuhu ... lan ing akordeon kancing anjir.
  11. 0
    Juli 13 2021
    Iki ana ing sirkulasi gratis kanggo senjata sipil, tanpa sertifikat lan registrasi.
  12. 0
    Juli 14 2021
    Urzhumtsev makarya kabeh urip ing Molot, pesaing utama Izhmash, lan saiki pangareping desainer AO Kalashnikov, Nanging! Wis ana PP-2000 kompak saka TsKIB, ora mungkin bakal luwih kompak, kok repot-repot.
  13. sen
    +1
    Juli 14 2021
    Lan apa bab "kayu bakar", i.e. holster, kang clings menyang pojok lawang ngisor nalika menek metu saka tank. Aku AEK-919K "Kashtan" liyane, nanging abot, kalebu amarga kasunyatan sing automation dianggo ing Trailer blowback recoil. Ing Lebedev - otomatisasi nggunakake inersia recoil saka rana, ditambah karo tong minyak, karo stroke tong minyak cendhak. Mesthine luwih gampang.
  14. bip
    +3
    Juli 14 2021
    Ing Keprihatinan Kalashnikov ...ngembangake bedhil submachine kompak ING GANTI Pistol otomatis Stechkin (APS).
    Bab iki
    ing wawancara karo TASS Sergey Urzhumtsev, pangareping desainer Kalashnikov Concern JSC, ngandika.

    Lan, ing wektu sing padha, "kepala desainer KK" langsung mbantah awake dhewe ??! wassat
    Urzhumtsev nganggep pernyataan kasebut rada salah (dheweke?!! eseman ) sing submachine gun sub-kompak bakal ngganti APS ...

    Pancen aneh yen krungu "kekacoan tembung kasebut (tinimbang APS-NOT tinimbang APS)" saka "spesialis kepala QC sing berwibawa"?!
    Sawise kabeh, ana "convex" lack of clarity of thinking in the head, sing "nyetel nada" kanggo kabeh proyek proyek bawahane?! nglirik
    Kepiye carane bisa ndeleng ora ana sing jelas saka "kepala desain", visi "gambar" saka "gun submachine gun" sing janjeni?!
    Pancen, sanajan sawise perang, ing pungkasan taun 1940-an, konsep ngembangake "pistol otomatis subkompak" tinimbang "pistol mesin ringan" wiwitane salah (jelas "inspirasi" dening pistol otomatis sing dijupuk, Jerman lan Spanyol. ing Mauser K-96?!) lan ora mbenerake dhewe (kalebu nggunakake pertempuran APS ing mode geni otomatis, minangka bedhil submachine)!
    Bagean saka bobot total struktur lan dimensi gagang (uga holster-butt sing diikat), komplikasi mekanisme lan biaya tambah lan tenaga kerja manufaktur APS disebabake dening syarat kanggo nyedhiyakake ing paling sawetara "kasunyatan ditrima" geni otomatis saka iku! Nyuwun
    Aku malah ora ngerti, jebule iki minangka "stunt PR" kayata "kanggo promosi pelanggan-investor" kanggo nyeret "APS sing misuwur" ing kuping menyang desain "nyoba" ngembangake "senapan mesin ringan" liyane. ?!
    Utawa minangka bagéan saka "kampanye iklan" kanggo popularize "baru lawas" saka badhan - "pistol Lebedev dawa-ngenteni" ?! opo
    Apa jenis "khusus" (kayata "eksklusif pistol-Lebedev"), "teknologi" padha "melu"??!
    Malah casting presisi (miturut model investasi, ing cetakan logam ing meksa, ...) saka wesi aluminium cahya, panggilingan (dipotong saka sheet mbalek, cast, palsu utawa dicap kosong) ing mesin CNC, "dilapisi" tong minyak digawe. saka serat karbon, titanium utawa wesi duralumin, nyandhang lan lapisan tahan karat saka bagean lan rakitan ... kabeh wis suwe dikenal lan wis digunakake ing pabrik senjata!
    Apa ana supaya "unik" ing produksi desain banal sing cetha "sporty" (miturut "siji-baris metu saka cartridges" ing majalah loro-baris lan, malah metu, banget overcomplicated, energi- lan wektu. -consuming kanggo Pabrik, lan pangopènan saben dinten - "reresik lan lubrication", kaya kanggo pistol pertempuran, ora kanggo sebutno "kamungkinan" hipotetis saka gedhe-ukuran lan produksi massal iki "Ajaib teknologi", tanpa mundhut meh lengkap. sawijining "kuwalitas pertempuran", ing perang saka surrogates logam, ing peralatan worn-metu karo buruh kurang trampil!) "pistol" PL"!
    Ora, aku ngerti yen organisasi bedhil komersial iki nyoba kanggo tetep ing industri pertahanan karo liyane "umbilical cord!
    Izhevsk "epopee" long-term karo miturut omongane uwong "pengembangan AK-12" lan frank (liwat mata prajurit - "pangguna biasa produk") "zilch ing metu", sayangé, nyetel kula ing swasana ati sing mamang, banjur ana uga "petunjuk" sing dawa saka "tanggung jawab pembangunan ...
    Iku isin, panimash, "kanggo negara", wajib pajak Rusia lan pangguna biasa saka kamungkinan "produk desain"!
    Iku apik yen ing "simpenan" domestik, kanthi jumlah sing cukup, wiwit jaman Soviet, "lawas" PM, AKM, AK-74, SVD lan PK (M) disimpen - apa wae sing ana ing perang aku luwih seneng saiki ( lan mangsa, kang menehi kritik miturut tingkat "pangareping desain pikiran") dubious "novelties" saka KK!
    IMHO, aku ora ngetrapake sapa wae!
    1. +1
      Juli 15 2021
      "ing jaman perang saka surrogates logam" nyatane, ing ngarsane senjata nuklir, perang dawa ora nyata. Iki 1.
      2) PM minangka pistol tempur wis LONG TUA
      1. bip
        0
        Juli 15 2021
        hi Persis, kanca Vladcub, sing ing konteks panggunaan senjata nuklir, "topik desain gaman gaman sing prasaja", linuwih lan maintainability, bakal dadi luwih relevan, amarga. "tumindak pertempuran" bakal njupuk ing lokal, karakter fokus lan, kanggo sisih paling, "bakal pindhah lemah" (kaya ing Stalingrad lan luwih jero)!
        Ora ana gunane yen ing pusat latihan "maju" NATO, dheweke nglatih para pejuang lan komandan kanggo pertempuran ing komunikasi lemah sing dikembangake!
        Sawise kabeh, "bom atom" ora cukup kanggo kabeh wong! Nyuwun

        Pistol tempur sing sejatine yaiku "pistol tempur" sing "tuwuh ing awak" - mesthi ana karo sampeyan, dipercaya lan tanpa masalah, sing sampeyan gunakake kanthi yakin lan kanthi tangan siji, kanthi akurat mencet "bajing ing mripat" (kanggo aku , PM "long-obsolete" mung iku, ing jarak setengah atus meter aku pancen yakin., lan biasane sembarang "short-barrels" digunakake mung ing kadohan saka 8-15 meter, lan malah ing kahanan prasaja sak dina, ora kabeh mau tekan target, sanajan, ing memori, saka PM malah pamula kenek target uga ing 25 meter) "!
        Ora ana jinis "wunder-waffe" super-armor-piercing (amarga kita "inspirasi" dening produsen senjata lan "ahli" cedhak-senjata sawise nonton "film Hollywood" babagan "showdowns" mafia!) a catchy, alon-obah, sakabèhé lan abot, "depot amunisi", kang ora bakal cepet narik metu lan ora uncalan munggah (kajaba, sampeyan kudu nyekeli karo tangan loro), lan kang uga mung "bantuan" tambahan. !
        Sawise kabeh, PISTOL BEST OTOMATIS! ya
        IMHO
        1. +1
          Juli 15 2021
          Sepupuku ana ing DShMB ing Afghanistan lan duwe pendapat luwih saka PM. Dheweke kandha yen dheweke mung apik kanggo lingkungan sing tentrem.
          Padha disenengi: Stechkin utawa piala, ora digawe ing China, pistol
          1. bip
            +1
            Juli 15 2021
            hi Aku ora keberatan, kanca Vladcub! "Rasa lan werna ..." Nyuwun
            Sing perlu kanggo njaluk digunakake kanggo PM, iku ora "koyone" ing tangan kanggo pisanan banget, amarga saka nangani! ya
            Nanging banjur aku "ngerti" lan kabeh dadi kaya sing dikarepake.
            Lan, minangka senjata pribadi, aku ora bakal ragu-ragu kanggo milih mung Makarov saka 1970-separuh pisanan saka 1980s, lan ora Stechkin lan liyane! eseman
            Pisanan, ing kanak-kanak, menehi kula piwulang ing shooting saka bedhil ("siji bokong, tangan lan mripat"), banjur isih setengah baya lan kebak kekuatan, sniper baris ngarep experienced ...
            Dadi, ing urip, aku luwih seneng AKM (sanajan aku tansah njupuk kanthi akurat saka kabeh sing kudu dak lakoni).
            Ing umur, kang "dibakar" setya telung atus ewu (utawa mungkin luwih?!) cartridges saka macem-macem kaliber.
            Nanging sawise ambruk Uni, nganti 30 taun saiki, dheweke ora nembak siji-sijine, lan saiki aku jarang ndeleng ing ngimpi ... ayo lunga.
            1. +1
              Juli 16 2021
              Aku kudu terus PM, nanging aku ora duwe kesempatan kanggo njupuk utawa mbongkar. Aku mung bisa ngadili saka pengalaman wong liya.
  15. +1
    Juli 14 2021
    Inggih, ya ... Dheweke wis ngembangake GSh-18 sing entheng ... Iku gonjang-ganjing ing saben tembakan, ora ana sing nylametake. Bobot pistol kudu cocog karo kekuwatan kartrid.
  16. +2
    Juli 14 2021
    Kutipan: Sergey Alexandrovich
    Aku ora duwe kapercayan kaya ngono. Iku luwih gampang kanggo nindakake sembarang karya ing pemugaran peralatan karo bedhil ing kanthong saka AKSU ing sabuk. Ya, metu saka mobil sing rusak luwih gampang nganggo pistol tinimbang nganggo bedhil mesin. Lan aku salah yen nggunakake driver utawa operator gunner minangka penembake, panggonane ana ing mobil.

    Inggih, aku ora ngelingi gunung kanggo senapan mesin ing tank sawise T-62. Mungkin wis dilalekake, mesthine, nanging mung pistol sing dieling-eling. Lan kanggo ngganti APS, bedhil mesin teka, contone, kanggo operator radio, peluncur granat, etc.. Lan ing kono padha luwih migunani tinimbang pistol. Kajaba iku, ing DRA, pilot uga luwih seneng duwe bedhil mesin. AKSU, sawise kabeh, tenan mesin otomatis. Ora kanggo pertempuran senjata gabungan, mesthi, nanging 100% luwih apik tinimbang pistol.
  17. 0
    Juli 15 2021
    Katon kaya kapal selam bakal dijupuk minangka basis. Ing foto, dheweke cukup rapi, nanging nyatane, apa FIG ngerti dheweke?
  18. 0
    Juli 16 2021
    Kalashnikov pengin nguwasani kabeh gamut cilik? Utawa dadi kompetitif ing kabeh jinis senjata?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"