AS terus mbangun pasukan ing sisih lor-wétan Suriah

34
AS terus mbangun pasukan ing sisih lor-wétan Suriah

Senadyan panjaluk Damaskus resmi ninggalake wilayah Suriah, Amerika ora bakal nindakake iki, nanging luwih nguatake posisi kanthi nambah kehadirane. Miturut kantor berita SANA, konvoi militer AS liyane wis teka ing provinsi Hasakah.

Miturut agensi kasebut, konvoi peralatan militer lan truk kanthi amunisi teka ing Suriah saka tetanggan Irak, ngliwati perlintasan tapel wates al-Walid sing ilegal. Konvoi kasebut kalebu 37 truk kanthi gaman lan amunisi, uga 11 trailer kanthi peralatan militer sing ditutupi. Konvoi kasebut dijaga kendaraan lapis baja lan diiringi pejuang saka unit pertahanan diri Kurdi.



Kacathet yen sadurunge Amerika nindakake konvoi maneh saka Irak menyang Suriah. Ing tanggal 7 Juli, 44 truk sing nggawa kargo sing ora dijenengi kanthi label "logistik" nyabrang tapel wates. Apa sing sejatine ora dilaporake. Ing wektu sing padha, konvoi karo lenga lan gandum obah ing arah ngelawan. Sumber daya saka wilayah Siria sing dikuwasani AS lan Kurdi diekspor dening Amerika menyang Irak.

Kaya sing wis dilaporake sadurunge, Amerika terus nguwasani bagean wilayah ing sisih lor-wétan Suriah, sing ana lapangan minyak lan gas. Perlindhungan celengan kasebut, bebarengan karo Amerika, ditindakake dening pasukan Kurdi saka aliansi Pasukan Demokratik Suriah (SDF).

Bubar iki, Amerika wis nggawe sangang pangkalan militer ing Suriah sisih lor ing provinsi Hasakah lan Deir ez-Zor, sing pungkasan diatur ing cedhak desa Ain Dawar ing cedhak tapel wates karo Irak lan Turki. Mungkin Amerika Serikat wis mutusake kanggo masang pangkalan militer liyane, amarga dheweke ora bakal ninggalake lapangan minyak.
  • https://twitter.com/InfoRUnews
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

34 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Juli 13 2021
    Kaya sing wis dilaporake sadurunge, Amerika terus nguwasani bagean wilayah ing sisih lor-wetan Suriah,

    Amerika Serikat mundur saka Irak lan Afghanistan lan dikirim menyang Suriah, nanging ora kabeh.
    1. 0
      Juli 13 2021
      Kutipan saka tihonmarine
      Kaya sing wis dilaporake sadurunge, Amerika terus nguwasani bagean wilayah ing sisih lor-wetan Suriah,

      Amerika Serikat mundur saka Irak lan Afghanistan lan dikirim menyang Suriah, nanging ora kabeh.

      Dheweke pengin nyurung Rusia metu saka Suriah, mesthine .. Kita wis nggawe pijakan sing luwih cedhak karo Israel lan pengaruh iki efektif banget (kaya asuransi)))
      Kita banget nyegah wong-wong mau saka pembajakan, nanging kita durung aktif banget ... Kita ngenteni!
      Yen setan teka ing Asia Tengah kita, respon bakal langsung saka Hizbullah, Hamas, etc. .. Ayo padha milih! nglirik
      PS Sadurunge, aku kaget nalika wong kita dumadakan dipindhah menyang Suriah, nalika getih mili ing Donbass lan Ukraina (banjur stabil banget)))
      Putin ngerti ngendi asu kasebut dikubur. ngguyu Dadi kita ora bisa ditarik metu saka Suriah. prajurit
      We ndudhuk ing kanggo dangu lan ngenteni! Lan Amers mlebu ing genangan lan wis suwe
      1. -4
        Juli 13 2021
        Wong tuwa, dheweke menehi sampeyan negatif, nanging aku setuju karo sampeyan. Mugi-mugi. Aku uga mikir babagan nalika kita tiba-tiba rampung ing Suriah.
        1. +4
          Juli 13 2021
          Kutipan: Oleg Aviator
          Wong tuwa, dheweke menehi sampeyan negatif, nanging aku setuju karo sampeyan.

          Aku ora nuduhake negatif, nanging ide kasebut kudu dirumusake kanthi jelas. Bisa uga ana gandum, nanging ... ekspresi
          Kita wis luwih cedhak karo Israel ing kana lan pengaruh iki efektif banget (kaya asuransi)))
          iku bakal worth justifikasi ...
        2. -6
          Juli 13 2021
          Kutipan: Oleg Aviator
          Wong tuwa, dheweke menehi sampeyan negatif, nanging aku setuju karo sampeyan. Mugi-mugi. Aku uga mikir babagan nalika kita tiba-tiba rampung ing Suriah.

          Kontra iku omong kosong, sing utama sampeyan ngerti.. Ana propaganda kaya ngono ing kene, setan dhewe ora bakal ngerti.. Coba pikirake, analisa, maca kabeh lan mbandhingake. buktine.. Ya nulis wae., lan ana. . hi
          Kabeh banget mbingungake ing geopolitik, nanging kasunyatane ana ing endi wae
          Sugeng Oleg!
      2. +1
        Juli 13 2021
        Kutipan saka xorek
        Dheweke pengin nyurung Rusia metu saka Suriah, mesthine .. Kita wis nggawe pijakan sing luwih cedhak karo Israel lan pengaruh iki efektif banget (kaya asuransi)))

        Sapa kowe? Lan kepiye sampeyan luwih cedhak karo Israel? Ora, aku ora nggawe keluhan, nanging piye wae ... Aku ora ngerti ing umum.
        1. +1
          Juli 13 2021
          Lan dheweke mung mangsuli kanthi minus? ngguyu
        2. -4
          Juli 13 2021
          Kutipan: NIKNN
          Kutipan saka xorek
          Dheweke pengin nyurung Rusia metu saka Suriah, mesthine .. Kita wis nggawe pijakan sing luwih cedhak karo Israel lan pengaruh iki efektif banget (kaya asuransi)))

          Sapa kowe? Lan kepiye sampeyan luwih cedhak karo Israel? Ora, aku ora nggawe keluhan, nanging piye wae ... Aku ora ngerti ing umum.

          Nah, yen sampeyan ora ngerti, sampeyan ora bakal ngerti ... Ora ana gunane njelasake hi
          Kutipan: NIKNN
          Lan dheweke mung mangsuli kanthi minus? ngguyu

          Minus dudu aku..
          1. 0
            Juli 13 2021
            Kutipan saka xorek
            Nah, yen sampeyan ora ngerti, sampeyan ora bakal ngerti ... Ora ana gunane njelasake

            Ketoke ora gedhe, nuwun. hi
            1. -6
              Juli 13 2021
              Kutipan: NIKNN
              Kutipan saka xorek
              Nah, yen sampeyan ora ngerti, sampeyan ora bakal ngerti ... Ora ana gunane njelasake

              Ketoke ora gedhe, nuwun. hi

              Nduwe wong apik sampeyan uga.. keprunguMungkin wong bakal nerangake, nanging aku ora duwe wektu kanggo whine karo sampeyan negatif
      3. -1
        Juli 13 2021
        Kutipan saka xorek
        Lan Amers mlebu ing genangan lan wis suwe

        Dadi konvoi lungguh ing genangan lan ngirim ... ya.
        Kutipan saka xorek
        Dheweke pengin nyurung Rusia metu saka Suriah, mesthine

        Yen arep dicemplungake, mesthine wis suwe banget, nanging kanthi tenang lungguh ing sumur lan nguatake wilayah sing ditunggu-tunggu.
        1. +1
          Juli 13 2021
          Kutipan saka Canecat
          padha lungguh kanthi tenang ing sumur lan nguatake papan sing ndhelik.

          Mungkin Amerika Serikat wis mutusake kanggo masang pangkalan militer liyane, amarga dheweke ora bakal ninggalake lapangan minyak.

          Ahli geologi Amerika, mriksa lapisan bantalan minyak, nemokake sawetara negara Arab ing ndhuwur!
    2. +1
      Juli 13 2021
      Kutipan saka tihonmarine
      Kaya sing wis dilaporake sadurunge, Amerika terus nguwasani bagean wilayah ing sisih lor-wetan Suriah,

      Amerika Serikat mundur saka Irak lan Afghanistan lan dikirim menyang Suriah, nanging ora kabeh.

      Iku misale jek sing Amerika Serikat wis mutusaké kanggo tindakake conto Kosovo - kanggo Cut mati wilayah saka panggonan kompak Kurdi ing Irak lan Suriah, kanggo nggawe apa-disebut ing wilayah iki. negara Kurdistan, ngumumake pengakuane bebarengan karo negara Uni Eropa lan nggawe liyane (utawa sabanjuré) pangkalan militèr ana, bebarengan profiting saka sumber daya alam Irak lan Suriah.
      Kahanan kasebut kondusif kanggo aspirasi agresif Amerika Serikat lan, sing paling penting, ora kaya wong Afghan, wong Kurdi luwih milih Amerika Serikat.
  2. -5
    Juli 13 2021
    Target kanggo Iran wis teka
    1. -3
      Juli 13 2021
      Kutipan saka Cowbra.
      Target kanggo Iran wis teka

      Lan ora mung ... hi
      PS Saiki wong sepi lokal bakal teka mlaku lan miwiti brutal mencet tombol.
      1. -4
        Juli 13 2021
        Wis tuwa).... ora seneng).... Mbokmenawa Fessor lagi dolanan) umume bocah nakal)
        1. -5
          Juli 13 2021
          Kutipan: Oleg Aviator
          Wis tuwa).... ora seneng).... Mbokmenawa Fessor lagi dolanan) umume bocah nakal)

          Dheweke wis ana ing kene lan weker wis diumumake "dheweke ngalahake kita" wassat
          PS Aku wis mriksa kene kaping pirang-pirang .. Iku worth nulis tembung Iran, Israel, Hezbola Lan dumadakan metu saka ngendi wae padha teka ing akeh, malah dina Setu ngguyu Dheweke kerjane apik.
  3. +1
    Juli 13 2021
    Tali angin lan angin, nanging wis pungkasan ... iku, iku, lan bakal tansah.
    1. 0
      Juli 13 2021
      Kutipan saka roket757
      Tali angin lan angin, nanging wis pungkasan ... iku, iku, lan bakal tansah.

      Aku mikir ... apa yen sawetara jinis bom lemah dites ing Siri ... supaya ing wilayah testing ora mung peranganing lemah ambruk ing militan, nanging lapisan bakal pindah, break kabeh rampokan. .
      1. 0
        Juli 13 2021
        Ora ana pilihan ... ana lapangan minyak ing kana, bisa uga diarani gudang, sumber daya negara. Sampeyan bisa ngubur wong-wong mau, nanging kepiye sampeyan bisa nyedhaki dheweke?
  4. -1
    Juli 13 2021
    Target anyar wis teka, wektune kanggo macem-macem kanca lokal munggah.
    1. +1
      Juli 13 2021
      Nganti pageblug wiwit ing kasur utawa nganti lenga entek, padha ora bakal ninggalake Siria.
  5. +5
    Juli 13 2021
    Kanggo Amerika, Hukum ora ditulis ing kabeh! Apa sing ditindakake ing Suriah? Apa sing ditindakake ing Irak? Ing Januari 2020, Parlemen Irak kanthi suara bulat milih mundur pasukan Amerika. Amerika isih ana ing Irak lan ora duwe rencana lunga. Ing Suriah, Amerika ngontrol wilayah kanthi cadangan minyak sing signifikan. Ing basis apa padha teka ing wilayah SAR? Lan karo kabeh iki, padha isih duwe impudence kanggo kuliah kita bab hukum internasional! Aku mung ora duwe tembung! Impudence saka rasa seneng kapindho nyata!
    1. 0
      Juli 13 2021
      Undhang-undhang kasebut ditulis mung kanggo wong liya) Dheweke nggawe undang-undang kanggo wong sing ditresnani. Kaya perang nglawan terorisme internasional.) Lan asu-asu sing bisa dibuwang.
  6. +2
    Juli 13 2021
    Senadyan panjaluk Damaskus resmi ninggalake wilayah Suriah, Amerika ora bakal nindakake iki, nanging malah nguatake posisi kanthi nambah kehadirane.

    Panjaluk sing paling apik yaiku serangan rudal ing wilayah teroris ... lan wong-wong sing ana ing kono kanthi ilegal lan tanpa ijin. Cara mung.
    1. 0
      Juli 14 2021
      Aneh..
      Apa sing kita tunggu?
  7. +3
    Juli 13 2021
    Irak, sing dadi pendhudhukan Amerika, dadi landasan kanggo tumindak Amerika lan sekutune ing Suriah, ngekspor mineral lan produk pertanian saka Suriah. Apa iki kelakuane para penjajah, apa sing dijanjekake Biden lan Kurdi minangka ijol-ijolan kanggo kesetiaan?
    1. 0
      Juli 13 2021
      Apa sing dijanjekake Biden lan Kurdi minangka ganti kesetiaan?

      Hmm.. Dagang lenga, tetanen. produk lan pangayoman?
      ora... ora bisa ngono :)
      1. -1
        Juli 14 2021
        Paling kamungkinan, support ing nggawe negara dhewe, iki ngimpi long-ngadeg Kurdi
        1. -1
          Juli 14 2021
          Negara mung turunan saka ekonomi ...
          Minangka kanggo ngimpi lawas, iku banget debatable; Kurdi beda banget.
  8. -4
    Juli 13 2021
    Aku ora ngerti kenapa pasukan khusus Siria ora nyerang pangkalan AS?

    Ya, sanajan kanthi kedok militan ISIS. Ganti sandhangan, lengen awak lan lunga!

    Yen aku dadi Assad, aku ora bakal menehi dina tentrem.

    Bases bakal murub ing karo mortir, kolom karo ATGMs, lan detonated karo landmines.

    Aku wis ing jaga kanggo dina karo MANPADS ing pangkalan, ngenteni helikopter kanggo fly munggah supaya aku bisa langsung dijupuk mudhun.

    Bajingan iki ora ngerti cara liya sing ora duwe papan ing Suriah.
    1. -3
      Juli 13 2021
      Ya, dheweke mlumpat menyang zona Yankee ing Suriah tanggal 7 Februari 2018. Isih kabeh elinga carane rampung. Kabeh wong kepengin urip.
      Yen sampeyan pengin nglawan AS, maju, sampeyan bakal nemokake cara.
      1. +1
        Juli 14 2021
        Apa kita kudu masang lilin ing misbyah?

        Lilin bisa diselehake ing candhi ing ngendi wae ing ngendi ana candlestick, nanging, minangka aturan, ing candhi ana papan khusus - canon, kanthi salib lan candlestick khusus, ing ngendi lilin diselehake kanggo istirahat..
        Apa iku altar?
        Mesbèh minangka bagéan utama candhi, dumunung ing sisih wétan. Tembung altar asalé saka tembung Latin alta lan ara: altar sing dhuwuré utawa altar sing dilebokake ing platform sing diunggahake. Pancen mesthi ana ing bukit dibandhingake karo wilayah candhi liyane. Kok ngono? Altar - iki minangka pralambang Dhampar Pangéran.

        https://www.pravmir.ru/altar-v-pravoslavnoy-tserkvi/
    2. 0
      Juli 14 2021
      Quote: Ratmir_Ryazan
      Aku ora ngerti kenapa pasukan khusus Siria ora nyerang pangkalan AS?

      Ya, sanajan kanthi kedok militan ISIS. Ganti sandhangan, lengen awak lan lunga!

      Ora pilihan, dheweke bakal cepet ngerti sapa sing ana ing mburi iki lan jawaban bakal teka.
      Sampeyan bisa meksa wong-wong mau ninggalake ing kono mung kanthi cara sing padha karo pos pengamatan Turki ing Idlib - ngrebut wilayah lan ngalangi pangkalan ing lapangan. Nanging kanggo iki sampeyan kudu duwe kaunggulan militèr liwat Kurdi lan basis wesi kanggo tumindak kuat, supaya Amerika ora aran nyaman melu karo wong-wong mau.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"