Menteri Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov mundur

108

Siji-sijine menteri Ukraina pasca-Maidan sing nahan jabatane wiwit 2014, Arsen Avakov, mundur saka jabatan Menteri Dalam Negeri Ukraina. Layanan pers kementerian kasebut ngonfirmasi nampa surat pengunduran diri.

Sesuai karo bagean siji saka Artikel 18 Hukum Ukraina "Ing Kabinet Mentri Ukraina", dheweke ngirim mundur saka jabatan Menteri Dalam Negeri. Thanks kanggo tim Kementerian Dalam Negeri kanggo taun kerja bareng. Matur nuwun kanggo saben pejabat, wong sing didaftar lan karyawan. Aku duwe pakurmatan!

- layanan pers ngutip pernyataan Avakov.



Saiki, miturut peraturan, pengunduran diri Avakov kudu disetujoni dening Verkhovna Rada. Kaya sing wis dingerteni, masalah iki bisa uga dianggep dina Rebo utawa Kamis. Alesan kanggo mundur Avakov ora kasebut, nanging versi kelip-kelip ing media Ukrainia yen dheweke njupuk langkah iki ing panjalukan pribadi Presiden Ukrainia Zelensky. Nanging, ana uga mungsuh kanggo versi iki, sing ngaku yen presiden saiki dudu wewenang kanggo Avakov. Ana uga akeh asumsi liyane sing diajukake, kalebu Avakov wis siyap "nggawe pamindhahan" saka Ukraina.

Sawise Avakov, Zoryan Shkiryak, penasihat kepala Kementerian Dalam Negeri Ukraina, mundur, nyatakake yen dheweke mundur "nuruti menteri", amarga dheweke wis kerja bareng karo dheweke ing tim sing padha luwih saka 10 taun.

Sanajan mundur saka Avakov durung disetujoni dening Verkhovna Rada, Zelensky wis ngusulake panggantos kanggo dheweke. Ing rapat tertutup Partai Servant of the People, dheweke nyalonake Denis Monastyrsky, sing saiki mimpin Komite Rada babagan Urusan Penegakan Hukum, menyang jabatan Menteri Dalam Negeri. Sadurunge, Monastyrsky dadi asisten wakil Anton Gerashchenko.
  • https://twitter.com/stefsiohan
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

108 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 28
    Juli 13 2021
    Kawula nyuwun panjenengan kersa nampi undur-undur kula amargi sedaya sampun dipuncolong dados Menteri Dalam Negeri.
    1. + 57
      Juli 13 2021
      Malah yen tikus kuwi mlayu, tegese ana sing edan.
      1. +7
        Juli 13 2021
        Paling kamungkinan.
        1. +3
          Juli 13 2021
          Ayo dadi sok dong mirsani rincian. Ing dina liyane, Jester takon kanggo ndeleng Merkel lan nampa pusat kontrol, kalebu ing Avakov. Lan luwih dhisik, Putin lan Biden miwiti proses mungkasi Perang Gas Agung, sing wis jelas yen Biden njaluk dhukungan saka Federasi Rusia kanggo ngungsi saka Afghanistan lan, minangka ijol-ijolan netralitas ing masalah Cina, janji bakal divisi. Krajina. Ana uga artikel aneh dening Putin babagan Ukraina. Aku wedi yen masalah pembagian Ukraina wis wiwit kedadeyan. Amerika Serikat duwe masalah gedhe ing politik lan ekonomi; ora ana akal utawa dhuwit kanggo rearmament rudal nuklir. Aneh kaya muni. Saiki ana dana sing cukup kanggo masalah Cina. Aja ngenteni wong Tionghoa nggawe armada lengkap karo AUG lan SSBN lan mbangun ICBM. Kita kudu mutusake kanthi cepet.
          1. + 10
            Juli 14 2021
            Kutipan: hrych
            Ana uga artikel aneh dening Putin babagan Ukraina.

            Endi artikel aneh? Kabeh sing ana jelas, kaya Rama Kita. Crimea iku kita, Donbass kita. Lan yen durung jelas kanggo NATO, mula Rusia duwe klaim teritorial sing serius marang Ukraina.
            Saora-orane aku ngerti artikel iki
            1. 0
              Juli 14 2021
              Kutipan saka Tusv
              Artikel aneh endi?

              Sing aneh yaiku Presiden nulis artikel kabeh.
              1. +2
                Juli 14 2021
                Ya, sampeyan ngerti manawa iki luwih saka pidato "artikel presiden." Prakara keputusan kolektif, mung dijenengi kaya ngono lan mung kanggo Presiden.
                1. +2
                  Juli 14 2021
                  Aku ora mangu-mangu babagan iki. "Sastra Negro" durung dibatalake ... bab sèket wong ngguyu
              2. 0
                Juli 14 2021
                Diklumpukake Karya V. I. Lenin - 55 jilid
                Diklumpukake karya J.V. Stalin - 18 volume
                Diklumpukake karya L. I. Brezhnev - 9 volume
                Aneh yen dheweke nulis sithik :)
          2. +6
            Juli 14 2021
            Dheweke duwe pakurmatan. ngguyu Dheweke bajingan dheweke wis suwe. Go matèni dhewe marang tembok, sampeyan anakan Himmler. wong bodho am
            1. +1
              Juli 15 2021
              Quote: Wong jenggot
              Dheweke duwe pakurmatan. ngguyu Dheweke bajingan dheweke wis suwe. Go matèni dhewe marang tembok, sampeyan anakan Himmler. wong bodho am

              "Aku duwe pakurmatan!" Apa pakurmatan Amerika "enem", Bandera lan lomba Avakov? Ora!

              Kanggo mundur, aku percaya yen tumindak pungkasan saka drama "Ambruk Ukraina Merdeka" diwiwiti ing / ing Ukraina. Avakov "godhong" bali minangka Fuhrer saka remnants Ukraina. Lan geng Bandera bawahan dheweke bakal nindakake kabeh kanggo nyelehake dheweke ing dhampar!

              Kawirangan iki kudu cepet rampung sadurunge kebak getih kabeh Ukraina!!!
      2. + 29
        Juli 13 2021
        Aku seneng pracaya, nanging laku nuduhake yen "pinter" iku ora perlu: Yatsenyuk padha ngaco munggah ora amarga ana akeh kaancam bakal punah, nanging mung amarga tingkat wutah Mudhun saka ibukutha, kang tetep ing kantor ora ana guna. Luwih kamungkinan, Avakov wis nemokake trough sing luwih sugih nang endi wae: mbok menawa dheweke wis ngarahake panggonan presiden, lan kanggo iki dheweke kudu nyingkirake badut saiki kanthi tepat wektu ...
        1. +5
          Juli 13 2021
          Kutipan: BMP-2
          Praktek nuduhake yen "kepinteran" ora perlu: Yatsenyuk sing padha ngaco ora amarga ana sing ngancam dheweke, nanging mung amarga tingkat pertumbuhan ibukutha sing mudhun nggawe dheweke tetep ing kantor tanpa guna. Luwih kamungkinan, Avakov wis nemokake trough sing luwih sugih nang endi wae: mbok menawa dheweke wis ngarahake panggonan presiden, lan kanggo iki dheweke kudu nyingkirake badut saiki kanthi tepat wektu ...

          Iku katon kaya iki. Avakov nindakake tugas kanggo nyuda gerakan protes ing Ukraina. Modal angsal. Iku wektu kanggo njaluk adoh saka tanah long-sangsara iki saka "Avakovs, Kapitelmans, Valtsmans lan Zelenskys" ... Kanggo presiden ...? sad Persetujuan Omerighi dibutuhake ing kene ... wassat
          1. +4
            Juli 13 2021
            Ya kayane ora kecut modal nalika mlebu jabatan. Iki dudu wong miskin kaya Senya.
            1. +1
              Juli 14 2021
              Kutipan saka alexmach
              ora kelangan modal.

              Tambah, kuwat. ora tau kakehan dhuwit.
      3. +8
        Juli 13 2021
        Kutipan: Panguwasa
        Malah yen tikus kuwi mlayu, tegese ana sing edan.

        Aku pengin aku bisa njupuk kabeh bandit karo kula! Ayo dheweke dijaga nang endi wae ing Tahiti
        1. +3
          Juli 13 2021
          Elena, Tahiti minangka papan sing apik. Haiti iku ala. nglirik
          1. +9
            Juli 13 2021
            Kutipan saka: sabakina
            Tahiti minangka papan sing apik

            Serius? Sanalika dheweke katon ing kono karo genge, dheweke bakal dadi ala. Nanging banjur, nalika ngunjungi "Nezalezhnaya" dheweke bakal takon: "Apa sampeyan wis menyang Tahiti?" )))
            1. +2
              Juli 13 2021
              Quote: Egoza

              Serius? Sanalika dheweke katon ing kono karo genge, dheweke bakal dadi ala. Nanging banjur, nalika ngunjungi "Nezalezhnaya" dheweke bakal takon: "Apa sampeyan wis menyang Tahiti?" )))

              Elena, apa gunane ngowahi panggonan sing apik dadi jamban? Pancen aku durung nate menyang Tahiti lan ora bakal teka, nanging aku mikir yen dhokter bener sing kandha: "Menyang kamar mayat, ora ana pitakonan,"
      4. -1
        Juli 13 2021
        Aku ngerti iki nalika rumus Steinmeier dileksanakake ing presiden kita ing Jerman. Aku pengin mbaleni prestasi jaran saka kartun pisanan babagan pahlawan - kanthi tembung "Wah bodho!" ndhelik ing panggonan sing sepi.
        Ngaso mung ing impen kita.
      5. +1
        Juli 13 2021
        Kutipan: Panguwasa
        Malah yen tikus kuwi mlayu, tegese ana sing edan.

        Sing bener, wong Ukrainia dhewe bakal miwiti nggantung prajurit sukarelawan. Kulkas kalah karo TV... ya
        1. +7
          Juli 13 2021
          Sing bener, wong Ukrainia dhewe bakal miwiti nggantung prajurit sukarelawan.
          Kita wedi karo batalyon sukarelawan kaya asu perang; gething sejati disebabake dening pamrentah lan pejabat kita.
          Kulkas kalah karo TV... 
          Durung, aku mbaleni, Ukrainia ora nggawe gangguan ing mangsa panas. Nanging ing musim gugur, nalika kebon sayur entek lan tarif ngencengi ...
          1. +5
            Juli 13 2021
            Kutipan: Igor Ushakov
            Nanging ing musim gugur,

            Dadi Ya.
          2. +3
            Juli 14 2021
            Ukrainians ora nggawe gangguan ing mangsa panas. Nanging ing musim gugur, nalika kebon sayur entek lan tarif ngencengi ...

            Apa sing bakal kelakon ing mangsa?
            1. 0
              Juli 14 2021
              Apa sing bakal kelakon ing mangsa?
              protes bakal ilang utawa berkembang dadi luwih. Panguwasa saiki njupuk langkah-langkah aktif kanggo ngganggu populasi ing lapangan informasi lan meksa dheweke ngalih menyang liyane.
          3. +3
            Juli 14 2021

            Amerika nyiapake kejutan sing ora nyenengake kanggo para nasionalis.

            Columbia University Press (AS) nerbitake buku dening sejarawan Kanada Ivan-Paul Khimki, "Ukrainian Nationalists and the Holocaust. Partisipasi OUN-UPA ing pemusnahan Yahudi Ukrainia 1941-1944."

            Buku kasebut rampung ngilangi mitos babagan pahlawan modern Ukraina.
            Iki nyritakake partisipasi Organisasi Nasionalis Ukrainia (OUN) lan angkatan bersenjata, Tentara Pemberontak Ukraina (UPA), ing pemusnahan populasi Yahudi Ukraina ing pendhudhukan Jerman ing taun 1941-1944.
            1. +1
              Juli 14 2021
              Amerika nyiapake kejutan sing ora nyenengake kanggo para nasionalis.

              Menarik, lan sing paling penting, kenapa saiki?
              Apa AS ninggalake Ukraina? Lan sapa wae? Türkiye lan Inggris Raya?
              1. -1
                Juli 14 2021
                Ana pilihan liyane ...
                1. +1
                  Juli 14 2021
                  Ana pilihan liyane ...
                  Aku bisa guess apa sing sampeyan maksud.
                  Aku pengin ngomong yen Amerika iku pilihan padha ora pengin, supaya padha bakal pass kita minangka baton kanggo salah siji allies. Kaya wong Inggris, dheweke duwe hubungan sing dawa karo dheweke. Lan sing terakhir lan wong Turki duwe kepentingan umum ing wilayah Segara Ireng.
      6. +1
        Juli 13 2021
        Iki Avakov, Zoryan lan Shkiryak ngerti sing rauh bakal diantemi ana painfully, mbok menawa malah ing sirah, mbok menawa malah kicked. Sajrone fade, sampeyan ora bisa ngiyanati, lan sampeyan malah ora bisa foresee iku, nanging sampeyan bakal pisanan bengok-bengok marang. hi
        1. +2
          Juli 14 2021
          Zoryan lan Shkiryak? 2 in 1?!))
      7. SSR
        +2
        Juli 13 2021
        Kutipan: Panguwasa
        Malah yen tikus kuwi mlaku

        Wong Armenia sing pinter iki ora mung mlayu.
        PS.
        Obrolan Mri karo warga Kaukasus.
        - "Ing Rusia, mung wakil saka republik sing kudu kuwasa, wektu."
        Kepiye kepala distrik "Galustyan" menyang Yerevan lan "Aliev" menyang Baku?
        Aku ora tau mikir babagan iki.
      8. +6
        Juli 13 2021
        Kutipan: Panguwasa
        Malah yen tikus kuwi mlayu, tegese ana sing edan.

        Avakov isih dadi ghoul, nanging dheweke nduweni perasaan, ing wangun titik kalima, sing bisa tetep ndhisiki acara. Ing pungkasan taun bisa uga ana owah-owahan ing pinggiran.
        Ana pirang-pirang versi babagan mundur. Ayo ngenteni lan ndeleng. hi
      9. -5
        Juli 13 2021
        Kutipan: Panguwasa
        Malah yen tikus kuwi mlayu, tegese ana sing edan.

        Tikus-tikus iki mung kalah karo tikus-tikus liyane, kuwi wae
      10. -1
        Juli 14 2021
        Kapal "Ukraina" wis miring lan tikus pungkasan lagi ngemas tas? lol
    2. +1
      Juli 13 2021
      Kutipan saka Machete
      Kawula nyuwun panjenengan kersa nampi undur-undur kula amargi sedaya sampun dipuncolong dados Menteri Dalam Negeri.

      Lan apa sing dicolong kudu dilestarekake! ya Mulane, sadurunge kasep, kita kudu ngadeg!
      1. +6
        Juli 13 2021
        Sing pertama lunga... Dienteni kelanjutane.
        Zelensky sukses lelungan menyang Jerman. ngguyu
        1. +6
          Juli 13 2021

          Aku wis trip banget sukses ...
    3. +4
      Juli 13 2021
      Avakov nduweni pakurmatan, kaya sing dikandhakake, ing buntut lan ing mane))
      Iku aneh yen tembung "kahormatan" iku wadon lan Avakov ora krasa lara gadhah))
      Umumé, kabeh dovecote kasebar ing wayah wengi saka ruse grandiose)))
      Proyek Ukraina ditutup, matur nuwun kabeh, kabeh wong gratis))
      1. +6
        Juli 13 2021
        Quote: Anchor
        Umumé, kabeh dovecote kasebar ing wayah wengi saka ruse grandiose)))

        Ing sawijining wektu, wong-wong Yahudi sing pisanan metu saka Chechnya, banjur wong Armenia!
        Senya kelinci wis lunga, Avakov arep masang ski maneh.... aran
        1. +4
          Juli 13 2021
          Sanajan mundur saka Avakov durung disetujoni dening Verkhovna Rada, Zelensky wis ngusulake panggantos kanggo dheweke. Ing rapat tertutup Partai Servant of the People, dheweke nyalonake Denis Monastyrsky, sing saiki mimpin Komite Rada babagan Urusan Penegakan Hukum, menyang jabatan Menteri Dalam Negeri. Sadurunge, Monastyrsky dadi asisten wakil Anton Gerashchenko.


          Wis dadi konyol. Sawise kabeh, kabeh wong ngerti yen Anton Gerashchenko minangka wakil. Avakov, aku ora ngerti saiki, nanging aku biyen dadi wakil Avakov ing Kementerian Dalam Negeri. Sing, Gerashchenko iku wong Avakov. Asisten monastik kanggo wakil, yaiku Gerashchenko sing padha. Lan nggantèkaké Avakov ing kirim saka Departemen Dalam Negeri. Sing, ing kasunyatan, Avakov dadi menyang bayangan, ninggalake kirim kanggo wong dipercaya.

          .Avakov miwiti reformasi Departemen Dalam Negeri, lan kanggo tujuan iki narik kawigaten tim Georgia saka wong-wong sing ngreformasi Departemen Dalam Negeri ing Saakashvili ing Tbilisi. Georgians enom lan Ukrainians (salah siji saka wong-wong mau, Anastasia Deeva, dadi wakil ing umur 24) dadi kertu telpon, kabeh katon banget Eropah lan Western. Dheweke uga nemokake wakil sing wicaksana lan wicaksana - Anton Gerashchenko, bawahan Kharkov lawas, sing dadi mouthpiece ing Departemen Dalam Negeri.


          Kasunyatane, kahanan ing Ukraina babagan korupsi lan kejahatan durung saya apik, sing dadi salah sawijining sebab kanggo kekalahan Poroshenko. Nanging, wektu iku Avakov wis entuk gambar sing ora bisa diganti, lan Zelensky, sing menang ing taun 2019, ninggalake dheweke dadi siji-sijine saka pamrentah sadurunge. Avakov wis kakehan apa karo pasukan keamanan, lan ngerti akeh banget bab elit, kalebu Zelensky. Nanging liwat rong taun liwati. Wektune Zelensky nglaporake prestasine. Nanging padha ora ana, lan padha ora ana. Ing kahanan kasebut, sing "ora bisa diganti" kudu dibusak. Pengunduran diri Avakov ora bakal menehi presiden akeh babagan gambar, nanging, ing kasus apa wae, Zelensky saiki bakal rumangsa luwih bebas, amarga sadurunge menteri kasebut kanthi jelas nutupi dheweke kanthi wewenang ing pimpinan polisi. Nanging Avakov dhewe, sawise ngirim mundur pisanan, bisa ninggalake anggun, partisipasi Avakov ing politik umum cukup bisa. Pemilu kanggo walikota Kharkov, kutha asale, sing ora ana pimpinan sing jelas lan tanpa syarat, wis cedhak. Avakov bisa dadi tokoh consolidating ing camp kabeh pasukan pro-Kulon, amarga Poroshenko cetha ora cocog kanggo peran iki. Ing kasus apa wae, kanggo Avakov bab politik uripe cetha durung ditutup, lan ing Ukraina kita bisa nyana reformasi sistem politik.

          https://bloknot.ru/politika/pochemu-ushyol-v-otstavku-samy-j-drevnij-i-nezamenimy-j-ministr-pravitel-stva-ukrainy-arsen-avakov-788745.html
    4. +1
      Juli 13 2021
      Nyetujoni mundur saka avakyashka kanthi "segel" kaliber 9mm! Yen ora, Belykh wis ngenteni ing neraka ...
    5. +3
      Juli 13 2021
      Ndelok foto karo moncong, aku mung arep ngomong "mug njijiki" !!!
    6. +1
      Juli 13 2021
      Kutipan saka Machete
      Kawula nyuwun panjenengan kersa nampi undur-undur kula amargi sedaya sampun dipuncolong dados Menteri Dalam Negeri.

      Apa babagan tanah? Sang Rada ngijinake dodolan tanah marang wong manca. 70% tanah isih kudu didol. Avakov bisa uga alon-alon ing potongan sing kapisah. Ukraina ora mung batu bara, lemah ireng, sawetara gas lan bijih polymetallic. Ana uga amber, uranium (!).
    7. +5
      Juli 13 2021
      Avakov: Thanks kanggo tim Kementerian Dalam Negeri kanggo taun kerja bareng. Matur nuwun kanggo saben pejabat, wong sing didaftar lan karyawan. Aku duwe pakurmatan!

      Ngenteni, konco, ya? lungguh menyang trek nglirik

      Ora eling, aku kudu ya
      1. +2
        Juli 13 2021
        Kutipan: Terenin
        Avakov: Thanks kanggo tim Kementerian Dalam Negeri kanggo taun kerja bareng. Matur nuwun kanggo saben pejabat, wong sing didaftar lan karyawan. Aku duwe pakurmatan!

        Ngenteni, konco, ya? lungguh menyang trek nglirik

        Ora eling, aku kudu ya

        Ya, mlaku cepet Arseny, sadurunge duwe wektu kanggo maca artikel saka dokumen liyane lol

        Sesuai karo bagean siji saka Artikel 18 Hukum Ukraina "Ing Kabinet Menteri Ukraina" ...
    8. +3
      Juli 13 2021
      Miturut sumber MK, Avakov nulis pernyataan kasebut kanthi panyuwunan Presiden Ukraina V. Zelensky.
      1. +2
        Juli 14 2021
        Quote: cetha
        Miturut sumber MK, Avakov nulis pernyataan kasebut kanthi panyuwunan Presiden Ukraina V. Zelensky.

        Miturut informasi liyane, Avakov ketemu karo Kent sadurunge ngumumake mundur. Lan ing konteks iki, mundur kasebut digandhengake karo kasunyatan manawa Amerika Serikat ora seneng karo anarki ing Ukraina lan mutusake kanggo nguatake posisi Zelensky, amarga luwih trep kanggo dheweke ngatur Ukraina liwat siji pusat kekuwatan. Iki uga ana hubungane karo penundaan kunjungan Ze menyang Amerika Serikat. Ing wektu sing padha, Biden nolak Ze rapat karo anggota kongres. Iki uga nuduhake rasa ora puas AS karo karya Presiden Ukraina.
    9. +3
      Juli 14 2021
      satrap lagi disiapake kanggo presiden.









      .......................................... ...............
  2. +2
    Juli 13 2021
    Sing utama yaiku "njaluk" sikilmu rampung ing wektu!
  3. +3
    Juli 13 2021
    Yen shkiryak ana ing tim kanggo 10 taun.......
  4. +6
    Juli 13 2021
    Aku duwe pakurmatan!

    Nanging aku ora duwe pakurmatan ... iku sifatku ... Aku ora duwe kualitas minangka pakurmatan, nanging aku ngidoni pakurmatan iki ing kelaminku ...
    Inggih, paling aku ora ngapusi)))
  5. +2
    Juli 13 2021
    Temenan, Ukrainia-Armenia iki, sawise kunjungan Ze menyang Jerman, ngrasakake apa-apa.
    1. +5
      Juli 13 2021
      Dheweke asli Baku Armenian!
      1. +2
        Juli 13 2021
        Iki campuran sing mbledhos, aku ora ngerti. Luwih tepate, aku ora kasengsem.
      2. 0
        Juli 14 2021
        Quote: rampung
        Dheweke asli Baku Armenian!

        Mulane dheweke ora bakal bisa menang ing pemilihan presiden ing Ukraina, sing tegese mundur mung ana hubungane karo kepentingan dagang. Mbok Amerika menehi jaminan marang buron saka ibukutha ing luar negeri, kanggo kasunyatan sing bakal pindhah menyang lalen, utawa nang endi wae bakal nggiling ing posisi secondary. Dheweke langsung ngelingi mantan Perdana Menteri Ukraina Lazarenko, sing njabat wektu ing pakunjaran Amerika, lan setuju karo tawaran sing ora bisa ditolak.
  6. 0
    Juli 13 2021
    Mishiko Georgia bakal bali kayane ...
  7. +3
    Juli 13 2021
    V. Zelensky digawa menyang "biara" (Menteri Dalam Negeri anyar - D. Monastyrsky...)
    sedulur
  8. +2
    Juli 13 2021
    Moor nindakake pakaryane. Wis wayahe Moor budhal. Pikiran sing wicaksana iki kok mung teka ing pikiran?!
    Ketoke padha wis hinted transparan / kuwat.
  9. + 16
    Juli 13 2021
    Wong lanang, apa ora ana sing nonton Ukraina? Ana luwih saka rolas wong saka kono - lan ora ana sing ngerti VO.
    Kronologi.
    wingi, kurator arah Ukraina ing Departemen Luar Negeri, George Kent, mabur menyang Ukraina. minangka I.O TEMPORARY. Duta Besar AS
    FIRST, dheweke ketemu karo Avakov.
    TODAY Avakov nyerat pratelan.
    Maneh, ora ana sing ngerti apa-apa?
    DINA LAIN
    Kyiv mbatalake teken ing pratelan kanggo mbela Uyghur supaya ora kelangan 500 dosis vaksin koronavirus China, lapor AP.

    Sawise iki, Nuland nyatakake penyesalan yen Kyiv wis dadi korban Beijing ing perang vaksin.
    Sawisé iku, kurator arah mabur kanggo Kyiv, kang pisanan ketemu karo Avakov.
    ________________
    Ing kene kabeh kaya kayu bakar - Ze, sing wis mutusake yen dheweke dadi presiden, dicopot kanthi bodho. Langkah siji yaiku nggawe presiden saka wong sing bisa nggulingake dheweke. Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku Avakov.
    1. +1
      Juli 13 2021
      Kutipan saka Cowbra.
      wingi, kurator arah Ukraina ing Departemen Luar Negeri, George Kent, mabur menyang Ukraina. minangka I.O TEMPORARY. Duta Besar AS
      FIRST, dheweke ketemu karo Avakov.

      Dheweke nulis ing kene yen iki ora mung rapat, nanging rapat karo kanca-kanca lawas ...
      "Kanggo matur nuwun kanggo informasi rahasia saka Kementerian Dalam Negeri, George Kent mbantu Avakov ing masalah sing angel banget - ngisi dompet pribadi Arsen Borisovich. Iku Kent sing ing Maret 2016 mrentahake kepala Kantor Khusus Anti-Korupsi Jaksa Nazar Kholodnitsky lan direktur Biro Anti-Korupsi Nasional Ukraina Artem Sytnyk kanggo nutup kasus pidana marang Avakov, sing diprakarsai dening Kantor Kejaksaan Militer Utama. Ukraina," lapor Boyko.
      Pakar Ukraina ngelingi yen ing Desember 2014, Kamentrian Dalam Negeri Ukraina nggawe skema korupsi kanggo nyedhiyakake tas ransel militer menyang Pengawal Nasional kanthi rega sing mundhak.
      https://eadaily.com/ru/news/2021/07/13/i-o-posla-ssha-na-ukraine-stal-drug-i-podelnik-arsena-avakova
      Lan saliyane vaksin Cina, yen dikarepake, reshuffle ing Naftogaz uga bisa ditindakake ing kene - Departemen Luar Negeri - "Kita prihatin banget babagan manipulasi anyar sing ditindakake dening kabinet menteri Ukraina babagan masalah regulasi supaya bisa ngilangi dewan direksi lan ngganti manajemen perusahaan energi terkemuka ing Ukraina"
    2. +8
      Juli 13 2021
      Aku saka Ukraina. Aku ora setuju karo kabeh.
      Langkah siji yaiku nggawe presiden dadi wong sing bisa nggulingake dheweke. Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku Avakov.
      Miturut informasi saka sawetara saluran telegram njero, Razumkov, sing dadi speaker Verkhovna Rada, duwe kesempatan kanggo ngatur kudeta konstitusional. Lan lagi nyiapake Klitschko utawa salah sijine bocah Soros dadi presiden.
      Kajaba iku, yen Avakov nempuh dalan, banjur:
      1. Sawise ilang jabatane, dheweke ilang bagean sing penting saka kekuwatane, utamane amarga Denis Monastyrsky tartamtu, saka "Abdi", wis ditunjuk kanggo njupuk Panggonan.
      2. Musim panas umume minangka musim politik sing kurang, populasi wis panganan lan luwih tenang amarga tanah Ukrainia sing sugih, plot dhewe, liburan lan tabungan kanggo pemanasan. Luwih logis kanggo muddy banyu wiwit pertengahan musim gugur.
      1. +1
        Juli 13 2021
        Kutipan: Igor Ushakov
        plot sing, vacations

        Iki pisanan
        Kutipan: Igor Ushakov
        Kanthi kelangan jabatane, dheweke ilang bagean sing signifikan saka kekuwatane

        Lan batalyon sampeyan? Utamane sing ora ana ing Kementerian Dalam Negeri, nanging diatur saka Azov? Lan tanpa jabatan, dheweke ora tanggung jawab. Iki sing nomer loro.
        Kita nambah pisanan karo kaloro, lan kita njaluk sing nalika everyone nganti kuping ing amben, sampeyan ora malah croak, malah yen wong wanted kanggo, nalika Ex-Dung mung forcefully uncalan metu Monica Selyansky. Wis wayahe. Ora ana sing ngelingi yen Avakyan, lan luwih-luwih "wisatawan India" Shkuryak, awake dhewe ditutupi korupsi, ora ana sing bisa njupuk conto - saiki bakal ana ing saos iki - panguwasa dicolong, sing nesu. massa, dipimpin blah blah blah lan pejabat penegak hukum sing jujur, sing ora tahan maneh
        1. +2
          Juli 13 2021
          Lan batalyon sampeyan? Utamane sing ora ana ing Kementerian Dalam Negeri, nanging diatur saka Azov? Lan tanpa jabatan, dheweke ora tanggung jawab.
          ya, nanging Avakov njamin kakebalan kanggo tumindak batalyon saka pasukan keamanan. Batalyon kasebut beku, nanging mung ana prajurit garis ngarep lan Pengawal Nasional, lan uga dilengkapi, luwih apik tinimbang akeh unit Angkatan Bersenjata Ukraina.
          1. 0
            Juli 13 2021
            Bakal komandan lokal direkrut dening Avakyan lan Shkuryak, dilatih kaping satus dening wong-wong mau, croak soko marang mantan boss? Dheweke lunga, nanging karo dheweke lunga menyang dossier ing kabeh exploitasi, lan kok ora ana sing murni - sampeyan dhewe, saka Ukraina - apa sampeyan pracaya ana ing paling siji malaekat? Pasuryan ing jaket ireng bakal kanthi tenang mlebu ing Rada, malah Bank Negara, lan polisi ing papan kasebut bakal ndalang yen lagi naleni tali sepatu. Lan Nazi, sing kita ngerti, mung geng dheweke
            1. 0
              Juli 13 2021
              soko bakal croak marang mantan bos?
              tombol punika "mantan". Dadi dheweke kudu nglawan pesenan sing saiki.
              Dheweke lunga, nanging karo dheweke lunga menyang dossier ing kabeh exploitasi, lan kok ora ana sing murni - sampeyan dhewe, saka Ukraina - apa sampeyan pracaya ana ing paling siji malaekat?
              lan sapa sing bakal nyulam? SBU, apa sing ana ing ngisor ijo? Utawa ora ana bapak kanggo Avakyan dhewe?
              Pasuryan ing jaket ireng bakal kanthi tenang mlebu ing Rada, malah Bank Negara, lan polisi ing papan kasebut bakal ndalang yen lagi naleni tali sepatu.
              Lan iki ora bakal dadi kudeta maneh sing ditutupi dening akeh "wong sing seneng kebebasan sing nesu". Ing Kulon, dheweke ora seneng karo iki; kanggo ndhukung kekacauan kasebut yaiku ngrusak awake dhewe lan menehi preseden kanggo pemain liyane.
               Lan Nazi, sing kita ngerti, mung geng dheweke
              koreksi, lagi bawahan kanggo Kepemimpinan Kamentrian Dalam Negeri, lan ora pribadi kanggo warga Avakov. Mesthine, ana akeh wong sing setya marang dheweke, nanging dudu kasunyatan manawa dheweke bakal pengin mlebu kabeh, ngerti apa sing bisa kedadeyan yen upaya kasebut gagal. Dheweke bakal lungguh ing pinggir - ora apa-apa. Nanging kita ngirim ora lali Layanan Keamanan Ukraina, kang laporan pribadi kanggo presiden.
            2. +1
              Juli 14 2021
              Good day!
              Aku kepeksa ngakoni yen sampeyan bener, ing negara wiwit.
              Veteran saka pasukan keamanan nyerbu Rada karo panjaluk kanggo mbayar mundhak pensiun. Ing Zaporozhye, malah luwih menarik - organisasi veteran nyerang dewan kutha, ing ngendi Platform Oposisi kanggo Urip Nyoba kanggo subjugate fraksi liyane. Akibaté, kutha saiki anarki.
    3. +1
      Juli 13 2021
      Sampeyan salah, Avakov duwe hubungan apik karo Ze. Kemungkinan dheweke bakal dadi walikota Kharkov. Monastyrsky dianggep wong Avakov (sanajan miturut informasi liyane, dheweke ambegan ora rata menyang OP) saengga sing terakhir ora ana ing bebaya.
      Kent teka rong minggu, mbokmenawa nggawa "usul" lan ing wektu sing padha dissuading saka kerjasama karo China, uga posisi koordinasi ing kunjungan Ze menyang Amerika Serikat.
      Ngomong-ngomong, Zelensky ngobrol karo Pakdhe Xi ing telpon sore iki lan setuju babagan perjalanan tanpa visa
      1. +1
        Juli 13 2021
        Sampeyan salah, Avakov wis hubungan apik karo Ze
        Hubungan pribadi ing rawa kita ora ateges apa-apa. Nanging kapentingan umum ...
        Paling kamungkinan, dheweke bakal dadi walikota Kharkov. Avakov minangka wong monastik, mula sing terakhir ora ana bebaya.
        Kok kaya castling? Avakov kepengin nguwasani Kharkov tanpa kelangan Mentri Dalam Negeri? Kanggo apa?
        mbantah saka kerjasama karo China
        vassals dhawuh, minangka ing cilik saka Motorsich.
        1. +2
          Juli 14 2021
          Kharkov minangka kutha sugih. Suwi-suwi aku nglirik, sakwise Gepa, kabecikan tetep ora duwe
          Aku mutusake kanggo mlebu bisnis kanthi tenanan lan njupuk Panggonan Firtash (saiki mung titanium, nanging). Kent menehi go-ahead
    4. Langkah siji yaiku nggawe presiden dadi wong sing bisa nggulingake dheweke. Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku Avakov.

      Apa pancene mokal kanggo Avakov mlumpat menyang kepresidenan langsung saka menteri? Kosok baline, bakal luwih gampang.
  10. +1
    Juli 13 2021
    Sadurunge, Monastyrsky dadi asisten wakil Anton Gerashchenko.


    IMHO - sampah wektu.
  11. +3
    Juli 13 2021
    Nanging, ana uga mungsuh kanggo versi iki, sing ngaku yen presiden saiki dudu wewenang kanggo Avakov.


    Mesthi, iki minangka keputusan AS, kita bakal weruh ...
    1. +2
      Juli 13 2021
      Kutipan saka cniza
      Nanging, ana uga mungsuh kanggo versi iki, sing ngaku yen presiden saiki dudu wewenang kanggo Avakov.


      Mesthi, iki minangka keputusan AS, kita bakal weruh ...

      Rating Ze wis dropped rampung. Korupsi, Kolomoisky, "sektor tengen" - kabeh iki irritates Amerika Serikat
  12. Komentar wis dibusak.
  13. +1
    Juli 13 2021
    Endi nalivaychenok saiki?
  14. 0
    Juli 13 2021
    Aku mikir iku prasaja: ana pemilihan walikota ing Kharkov ing musim gugur, lan Avakov pengin saingan karo Mikhail Dobkin ora iso lali.
    1. Eug
      +2
      Juli 13 2021
      Ora ukurane, dheweke duwe calon dhewe ing pemilihan walikota, lan luwih gampang lan luwih efektif kanggo pengaruhe pemilihan saka jabatan Menteri Dalam Negeri.
      1. 0
        Juli 13 2021
        Posisi walikota sawise reformasi desentralisasi Poroshenko minangka tambang emas. Lan ing kutha kaya Kharkov ana bonanza pindho.
        1. Eug
          +2
          Juli 13 2021
          Dheweke duwe calon dhewe - sing dadi wakil walikota ing Kernes. Lan jabatan Menteri Dalam Negeri menehi luwih akeh kesempatan kanggo ngendhaleni pesaing lan ngalahake salah sijine. Ketua Dewan Wilayah Kharkov ora kurang minangka "tambang emas", lan dheweke wis nggawe Avakov. Dadi kanggo jabatan walikota - malah Kharkov - dheweke ora kudu mundur. Pitakonan liyane yaiku apa Verkhovna Rada bakal nampa mundur, bisa uga ana nuansa. Nanging paling kamungkinan, Washington pancene ora seneng giliran cetha Ukraina menyang China, sing wis ditulis ing dina anyar. Dene kula, disiapake luwih dhuwur ...
  15. +2
    Juli 13 2021
    Iku katon kaya dheweke ora arep ngendi wae, maneh lagi nglakoake sawetara jenis rencana multi-langkah. mandheg
  16. +1
    Juli 13 2021
    Apa jenis "Aku duwe pakurmatan"? Aku mikir yen dheweke ujar "Aku duwe pakurmatan."
    1. +2
      Juli 13 2021
      Kutipan saka Dart2027
      Apa jenis "Aku duwe pakurmatan"? Aku mikir yen dheweke ujar "Aku duwe pakurmatan."

      Kabeh iku prasaja ing kene. Elinga: "Aku duwe pakurmatan kanggo ninggalake"? Iki minangka anggota dewan sipil lan "jaket" liyane ing Kekaisaran Rusia, lan militer ujar "Aku duwe pakurmatan." Nah, kaya sing aku kelingan saka sejarah.
      1. +1
        Juli 13 2021
        Thanks aku bakal ngerti.
  17. +1
    Juli 13 2021
    Menteri Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov mundur
    . Dadi kita kudu ngelingi sapa sing pertama ninggalake kapal sing tenggelam?! Padahal kebeneran mung wong sing paling pinter.
  18. Eug
    +2
    Juli 13 2021
    Aku mikir yen wong-wong sing prédhiksi pemilihan ulang skala gedhe ing Ukraina bener lan, ing hubungane karo iki, Avakov ora mlaku - dheweke wis siyap dadi perdana menteri.
  19. +2
    Juli 13 2021
    Tokoh sing nggegirisi, Baku Armenia, mantan gubernur wilayah Kharkov, pencipta Batalyon Pertahanan Nasional Ukraina lan reformis Kamentrian Dalam Negeri Ukraina lan Pengawal Nasional, wong-wong kuwi ora mung pensiun, paling mungkin Amerika nyiapake Avakov dadi kepala salah sawijining kementerian kekuwatan Ukraina, umpamane Kementerian Pertahanan, utawa Layanan Khusus Ukraina, bisa uga dadi kepala Dewan Keamanan tinimbang pastor Turchinsky.
    1. 0
      Juli 14 2021
      Avakov iku setengah-Armenia lan setengah-Ossetian.
    2. +1
      Juli 14 2021
      Kepala Dewan Keamanan yaiku Danilov, mantan walikota Lugansk lan dokter hewan part-time. Trupchinsky dikirim menyang pensiun biyen.
  20. 0
    Juli 13 2021
    Zelensky bakal rauh bakal ngaco!
    Avakov mung ninggalake sirkus iki.
    Presiden ora dadi badut.
    Lan aku ora pengin narik plug ing amatir.
    Umumé, salah sawijining sikil kursi presiden sing kuat ngangkat tangane.
    Pira sing isih ana? Maksudku bobot politik lan moral ing masyarakat?
    Ya, nyatane, ora ana.
    Dadi wektune Zela siap-siap mlayu.
    Nanging yen Yanyk ora dirilis dening bea cukai lan pengawal tapel wates, iku cetha ora kasempatan.
    Dheweke bakal dadi presiden pertama sing dipenjara. Amarga dheweke nindakake akeh perkara lan uga ngandhani kabeh menyang kamera.
    Badut!
  21. +2
    Juli 13 2021
    Senya Avakyan nulis iki kanthi bener - dheweke nduweni pakurmatan ing kabeh cara lan ing kabeh bolongan teknologi
  22. 0
    Juli 13 2021
    Offtopic
    manungsa waé! Sampeyan ora duwe ijin kanggo ndeleng teks sing didhelikake.

    Ing AS, pinggiran wis ilang. Radio Stydoba, uga tukang nyedhot, minangka proyeke dhewe.
  23. ***
    Dhawuh marang Arsen kulon—

    - Nglangi ing arah liyane ...
    ***
  24. +2
    Juli 14 2021
    "Ikut kelinci"
  25. +1
    Juli 14 2021
    ".......Matur nuwun kanggo saben pejabat, swasta lan karyawan. Aku duwe pakurmatan! " - apa pakurmatan, apa sing sampeyan omongake, sayangku!? Miturut definisi, ora bisa ing Kementerian Dalam Negeri.
  26. Komentar wis dibusak.
  27. 0
    Juli 14 2021
    Aku malah nambah "Aku duwe pakurmatan." A cockerel ora bisa duwe pakurmatan, miturut definisi. Carane "wicaksana" wong Ukraina. Kekuwatan "wicaksana" apa sing dipilih kanggo awake dhewe? Kabeh iku uga pantes. Kabeh iku adil.
    1. 0
      Juli 14 2021
      Sapa sing kandha yen panguwasa dipilih? Dheweke diangkat dening para pengawas.
  28. 0
    Juli 14 2021
    Matur nuwun kanggo saben pejabat, wong sing didaftar lan karyawan. Aku duwe pakurmatan!

    Mugi iku HONOR nyata kanggo wong, lan bakal "jancok" wong kaya wong secara harfiah!
  29. +1
    Juli 14 2021
    Sesuai karo bagean siji saka Artikel 18 Hukum Ukraina "Ing Kabinet Mentri Ukraina", dheweke ngirim mundur saka jabatan Menteri Dalam Negeri. Thanks kanggo tim Kementerian Dalam Negeri kanggo taun kerja bareng. Matur nuwun kanggo saben pejabat, wong sing didaftar lan karyawan. Aku duwe pakurmatan!
    ...Dheweke duwe pakurmatan...Hormat!!!!!!!!!!!!!!!Kajen apa sing diomongake setan iki, sampeyan kanca-kanca nerangake marang aku ... yen ora mung deja vu.
  30. +1
    Juli 14 2021
    Aku bakal nulis apa aku ngerti!
    Ing Ukraina, kudeta bersenjata disiapake kanthi cepet, dibandhingake karo Maidan sadurunge bakal katon kaya bocah cilik. Miturut tradhisi Yahudi lawas, Klovan Zelts disiapake kanggo muter peran "kambing hitam" kanggo "nyumerepi" kabeh sing bisa "digantung" marang dheweke. Kajaba iku, dheweke ora bakal bisa lolos ing ngendi wae lan bakal dipateni kanthi cara sing paling brutal - Nazi bakal ngobong dheweke urip ing krematorium Kiev, nyiarake online iki ing Internet. Akeh pejabat utama lan oligarki Ukraina uga bakal dipateni. Sawise iki, kediktatoran brutal nasionalis saka kabeh garis bakal ditetepake ing Kyiv, lan panguwasa kita isih kudu nggawe keputusan kanggo ngirim pasukan perdamaian menyang wilayah bekas Ukraina kanggo nglindhungi populasi sing nganggo basa Rusia sing tentrem saka tirani. militan neo-Nazi lan ancaman karusakan fisik.
    Kabeh iki lan bakal ditindakake kanthi konsultasi lan persetujuan karo Amerika, sing persetujuan dhasar kanggo ngrampungake masalah mantan Ukraina lan divisi wilayahe ditampa lan digabungake ing rapat Putin karo Bidon ing Jenewa.
    Iki bakal dadi prolog lan wiwitan fase aktif pemugaran USSR 2.0, sing bakal dipulihake kanthi resmi ing sawetara taun sabanjure! hi
    1. +1
      Juli 14 2021
      Versi sampeyan duwe hak kanggo mulihake USSR 2.0, nanging mung kanggo konfrontasi karo China.
  31. +2
    Juli 14 2021
    Aku nyolong, saiki wektune liburan menyang Miami, aku pantes dadi bajingan
  32. +1
    Juli 14 2021
    Tikus mlayu saka kapal sing tenggelam sing diarani "Ukraine Used".
    Saiki sampeyan bisa pindhah menyang Spanyol, kang misale jek duwe kewarganegaraan kapindho ana.
    1. +1
      Juli 14 2021
      Kanggo Italia, dheweke lan sanak-sedulure ora mung duwe kewarganegaraan Italia, nanging uga duwe bisnis ing kana, lan uga istana ing kutha elit ing pinggir Lake Como, sing dituku ing jaman biyen!
  33. +1
    Juli 14 2021
    Aku rumangsa yen Ukraina wis lemes, mula dheweke pindhah. Logis hi
  34. 0
    Juli 14 2021
    Arsen Avakov, mundur saka jabatan Menteri Dalam Negeri Ukraina

    Kanggo apa? Ora kurang saka Maidan liyane sing lagi disiapake.
  35. +1
    Juli 14 2021
    Inggih, ana sing bakal kelakon ... negatif negatif hi
  36. +1
    Juli 14 2021
    - Dadi asu-asu mabur menyang Kidul ...
    - Rauh Autumn ...
  37. 0
    Juli 14 2021
    Biden lan Co bisa nyetak dheweke dadi presiden sabanjure. Iki minangka tokoh sing kuat sing cocog karo akeh, utamane Amerika.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"