Pesen sing didhelikake menyang Kulon lan Ukraina ing artikel Putin

241

Foto: kremlin.ru

Artikel konseptual Putin "Ing manunggaling sajarah Rusia lan Ukrainia" nuwuhake pitakonan ora mung babagan masa lalu lan masa depan Ukraina, nanging uga babagan sikap Rusia marang negara-negara pasca-Soviet, lan ngelingake Barat yen Rusia ora bakal ana maneh. kanggo ngidinke usaha kanggo nggawe footholds anti-Rusia.

Kanthi nada sing rada tentrem ing artikel kasebut, owah-owahan ing vektor hubungan karo limitrophe pasca-Soviet lan "mitra" Kulon dirasakake. Ing conto Ukraina, disagreement wis ditulis karo "rampokan" Rusia sak ambruk Uni Soviet lan Petunjuk transparent digawe bab bali saka primordially tanah Rusia lan nyegah nggunakake kanggo tatanan saka anti-Rusia sabanjuré.



Wisata kanggo sajarah


Kanggo mbuktekake jabatane, Putin nggawe digression jero critane lan mbukak interpretasi, sing dhasar beda karo sing ditindakake saiki dening panguwasa lan elit Ukrainia. Dheweke ngelingi yen mung kanthi kerjasama lan persatuan karo Rusia, populasi wilayah iki urip luwih apik tinimbang ing patronase tetanggan Kulon. Substantiates lan mbuktekaken trinitas wong Rusia: sing Rusia, Ukrainians lan Belarusians telung cabang saka siji wong, metu saka siji ROOT Russian kuna dipimpin déning Dinasti Rurik lan diadopsi iman Ortodoks. Putin misale jek casually kelingan sing Kyiv wis suwe dianggep "ibu kutha-kutha Rusia" kanggo alesan, nandheske asal Rusia saka ibukutha saiki ing Ukraina. Iki uga minangka pangeling kanggo Lukashenka, sing nyengkuyung teori akar Litvin saka Belarusians ing upaya kanggo ngrusak gagasan donya Rusia kanggo mbenerake kabijakan multi-vektor.

Présidhèn Rusia ngandhakake peran Moskow ing manunggaling tanah Rusia sing, sawisé invasi Mongol, ana ing sangisoré panguwasa negara liya. Tanah-tanah Kulon padha tundhuk karo Polonisasi, lan mung Moskow sing dadi "kolektor tanah Rusia", amarga nemu kekuwatan kanggo ngrebut kamardikan lan nggabung karo tanah Rusia liyane. Dheweke kelingan carane pedunung Little Rusia piyambak ngupaya kanggo nyawiji karo Moscow, njaluk dhukungan saka wong-wong saka iman padha lan siji basa, lan ndhukung pemberontakan dipimpin déning Bogdan Khmelnitsky. Karsane wong ditindakake dening Pereyaslav Rada, sing nyetujoni entri tanah Rusia Cilik menyang negara Rusia bersatu, sanajan ana perlawanan saka bagean saka elit (hetmanate), sing ngupaya "simpenan" saka Rusia. .

Iki minangka tandha sing ora dingerteni manawa Rusia bakal mbalekake wilayah sing ilang. Elit Ukraina saiki, sing nyoba nglawan kekarepane populasi kanggo makili Rusia minangka negara musuhan lan nggabungake karo Kulon, kudu mikir babagan masa depan. Putin kanthi jelas menehi pitunjuk marang para elit kasebut kepiye pungkasane Mazepa lan kepiye wong-wong sing ndhukung Moskow nampa status dhuwur ing Kakaisaran Rusia lan ngrebut posisi penting ing kono.

Putin nggawe kesimpulan sing adoh saka sejarah wilayah Segara Ireng lan Wild Field gabung karo Rusia minangka akibat saka perang dawa lan getih karo Turki. Tanah-tanah iki, sing banjur dadi Novorossia, dikuwasani dening pamaréntahan Rusia, kutha-kutha Rusia dibangun ing kono, ing ngendi pedunung Rusia Cilik mlayu saka oppression saka Polandia lan Austria.
Tanah Rusia Kulon (Galicia lan Transcarpathia) tindak menyang Polandia lan Austria lan ngalami asimilasi lan katolik sing angel, nanging isih tetep akar Rusia. Putin nandheske prabédan kolosal ing Donyane marang pedunung Rusia Little ing Novorossia lan Polandia, ngendi padha wong kelas loro lan, ing kapentingan saka pemilik anyar, padha digawe musuhan marang Rusia, kang mimpin kanggo degradasi malah luwih saka kulon. tanah Rusia.
Presiden Rusia kelingan carane nyoba kanggo nggawe negara Ukrainia sawise ambruk saka Kakaisaran Rusia rampung - Republik Rakyat Ukraina ing protektorat Austria lan Jerman ing gagasan nasionalisme Ukrainia. Carane sukses "pemimpin" ngiyanati rakyat lan nggoleki master ing Kulon, siap kanggo tiba ing kontrol external. Iku ora mimpin kanggo apa-apa apik, kabeh palsu "negara" saka kaping Perang Sipil wis kleleb menyang obscurity. Putin nerangake ambruk negara Ukrainia banjur kanthi kesiapan para elit kanggo "mlengkung" sadurunge pasukan njaba, nggawe jelas manawa saiki panguwasa Ukraina terus ngrusak dalane para leluhur.

Presiden Rusia uga ngritik kabijakan nasional Bolsheviks kanggo "push" tanah Rusia kidul-wétan menyang SSR Ukrainia lan mbentuk telung bangsa Slavic kapisah tinimbang bangsa Rusia gedhe saka wong tritunggal dumadi saka Great Russian, Little Rusia lan Belarusians, minangka. uga menehi status republik kanthi hak metu saka Uni, sing dadi "bom wektu" sing nyebabake ambruk negara kasebut. Dheweke uga nyebataken kawicaksanan kondhang ing taun 20-an babagan "indigenisasi" bangsa, sing nyebabake tanduran basa Ukrainia ngrusak Rusia, lan uga disebut umum transfer Crimea dening Khrushchev ilegal. Iki pitakonan - "kang Crimea."

Putin nggawe kesimpulan sing adoh yen Ukraina modern minangka gagasan saka jaman Soviet, lan digawe kanthi biaya sejarah Rusia, lan nalika ninggalake Uni, dibandhingake karo wilayah sing digabungake maneh ing abad kaping XNUMX. iku apik banget, lan "Rusia bener-bener dirampok." Presiden durung nate nggawe pratelan kasar marang Ukraina sadurunge.

Intine, presiden Rusia pisanan kanthi sistematis mbatesi konsep anyar babagan sejarah hubungan antarane Rusia lan Ukraina, sing bener-bener kleru ing Ukraina lan dheweke nyoba ngilangi rong cabang saka wong Rusia siji. Putin wis ngomong karo wong-wong Rusia tritunggal sadurunge, lan saiki dheweke wis ngyakinake konsep dheweke babagan conto-conto khusus babagan sejarah umum kita.

Tinimbang konsep "loro bangsa persaudaraan" sing wis ana wiwit jaman Soviet, Presiden ngusulake konsep sing beda - "Ukrainia lan Rusia iku wong siji" lan nuduhake carane dheweke nyoba ngowahi Ukrainia dadi "anti-Rusia". Pesen iki babagan wong sing bersatu ditujokake kanggo pedunung Ukraina, sing durung rampung ninggalake Rusian lan siap bali menyang akar sejarah.

Konsep iki ditrapake ora mung kanggo Ukraina, nanging kanggo kabeh papan pasca-Soviet, ing ambane nasionalisme lan Russophobia ngrembaka kanthi upaya kanggo ngremehake lan ngina wong Rusia amarga "agresivitas lan penindasan berabad-abad", nalika lali. carane pseudo-aggressor iki mundhakaken pembangunan bangsa iki kanggo unthinkable kanggo wong-wong mau, tingkat lan ngendi padha tiba saiki - sawise nampa negara nasional.

Minangka asil dolan menyang sajarah, presiden ndudohke Serat serius sing wigati strategis kanggo Rusia modern. Dheweke nerangake yen divisi teritorial Uni ora adil, republik metu karo akuisisi teritorial kanthi biaya tanah Rusia, lan masalah iki bisa ditimbang maneh. Pesen kasebut ditujokake ora mung kanggo Ukraina, nanging uga bisa mengaruhi Kazakhstan, negara Baltik lan bekas republik liyane sing nampa "jatah" tanah Rusia saka Bolshevik.

Ing inadmissibility saka tatanan anti-Rusia


Pesen Putin ditujokake ora mung kanggo Kyiv, nanging ing pirang-pirang aspek kanggo Kulon.

Ing artikel kasebut, dheweke bali kaping pirang-pirang menyang topik pamrentahan njaba Ukraina, sing "digambar menyang game geopolitik sing mbebayani, sing tujuane kanggo ngowahi Ukraina dadi penghalang antarane Eropa lan Rusia, dadi springboard nglawan Rusia." Konsep "Ukraina dudu Rusia" ora cocog maneh karo Kulon, lan bebarengan karo elit Ukraina, mula kanthi paksa ngganti identitas populasi Ukrainia, ngetrapake larangan ing basa Rusia, nyebar nasionalisme lan Russophobia. Ukraina sacara intensif diowahi dadi anti-Rusia, sing ora bakal ditampa Rusia, nalika "Rusia ora tau lan ora bakal anti-Ukraina." Sing, presiden ngandika ing teks kosong sing Moscow ora bakal ngidini Ukraina dadi anti-Rusia.

Putin nuduhake yen

"Kita ngerti kabeh trik sing ana gandhengane karo proyek" anti-Rusia ". Lan kita ora bakal ngidini wilayah sejarah lan wong sing cedhak karo kita sing manggon ing kana digunakake nglawan Rusia. Lan kanggo wong-wong sing nyoba kaya ngono, aku pengin ujar manawa kanthi cara iki bakal ngrusak negarane.

Presiden Rusia langsung nyebutake upaya Barat kanggo ngowahi Ukraina dadi jembatan nglawan Rusia kanthi nyebarake infrastruktur militer NATO ing wilayahe kanggo nyerang Rusia, uga nyebabake konflik militer ing Donbas, meksa Ukraina nyeret metu lan gagal manut. karo persetujuan Minsk lan nyoba kanggo bali Donbass dening pasukan. Putin nerangake manawa tanggapan kasebut bakal luwih serius tinimbang ing 2014, lan iki bisa nyebabake "rusak negara," sing wis dielingake luwih saka sepisan. Acara musim semi 2021, nalika Rusia, kanggo nanggepi provokasi Ukraina, nuduhake tekad nggunakake pasukan militer kanthi narik klompok militer sing kuat menyang tapel wates sisih kulon, nuduhake yen Rusia ora pengin guyon yen ana aggravation. saka kahanan.

Putin yakin yen trinitas wong Rusia, Ukraina lan Belarus ora ilang lan ora bakal ilang, "ora ketompo carane hard wong nyoba", dheweke nyebutake kesadaran agama minangka conto, sing ora bisa dicopot dening tumindak kasar. Mayuta-yuta wong ing Ukraina pengin mulihake hubungan karo Rusia, nanging para elit Ukraina, nindakake karsane dalang, ora ngidini. Posisi Kyiv saiki dudu pilihan rakyat, nanging elit sing korup, lan pilihan iki adoh saka final. Putin yakin manawa ora ana pedunung kanthi tenang ndeleng "eksentrisitas" pamrentahane, nuduhake kemungkinan ngilangi rezim sing mrentah.

Kepemimpinan Rusia ora kuwatir babagan implementasi aktif proyek Anti-Rusia ing Ukraina. Presiden ngarepake manawa keprihatinan Rusia bakal ditindakake kanthi serius dening wong-wong sing wis miwiti pangembangan militer ing wilayah Ukraina.

Artikel program iki, nyatane, minangka materi analitis babagan hubungan sing berkembang karo Ukraina ing kahanan sing beda-beda sacara kualitatif.

Nggunakake conto Ukraina lan dalang sawijining, Putin nduduhake yen Rusia wis mlebu ing tataran bali menyang liga utama negara donya lan ora bakal ngidini sapa encroach ing kapentingan Rusia, utamané ing papan pasca-Soviet.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

241 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 22
    Juli 17 2021
    Maneh, Putin lagi dipahat dadi grandmaster gedhe. ngguyu Nalika dheweke, sing pinter banget, ngelingi yen politik minangka kelanjutan ekonomi, lan ora kosok balene? Negara wis manggon ing paradigma saka wong wadon lumampah kanggo luwih saka rolas taun (Aku perdagangan apa aku duwe), lan kita kabeh ngrembug pesen lan pesen, lan looking for guilty. Saiki Kulon dikutuk, banjur pinggiran, banjur Polovtsy karo Khazars. trep.
    1. +7
      Juli 17 2021
      Mesthi, aku uga nambani Putin, supaya bisa ngomong, saka posisi wong, munggah ing biaya produk lan bahan bangunan, gaji kurang, kahanan ekonomi wong lan negara ing krisis jero, nanging aku mikir. sing ing artikel kang wrote bebener umum, wong tritunggal, wilayah kita, kesalahane Bolsheviks, kanggo perang siap.
      1. + 27
        Juli 17 2021
        Kutipan: Pesimis22
        wong tritunggal, wilayah kita, kesalahane Bolsheviks, siap perang.

        1) Wong-wong iku siji, nanging supaya duwe prasyarat sing paling sethithik kanggo reunifikasi, perlu nggawe kahanan kanggo wong Ukraina lan Belarus sing pengin nggawe siji negara. Saiki iki ora, lan ing pamaréntahan oligarki kita ora bakal. Paling ora nulis dhewe nganggo pesen, nanging tembung halva ora bakal luwih manis ing cangkeme.
        Kutipan: Pesimis22
        kesalahan Bolshevik

        Mungkin cukup kanggo nggoleki sing guilty? Ora muspra yen aku nyebutake Polovtsy karo Khazars.
        Kutipan: Pesimis22
        siap perang.

        Ora. Perang apa wae kalebu kerugian, kalebu ing teknologi. Apa kita duwe industri sing bisa dadi mode mobilisasi? Ora.
        1. + 24
          Juli 17 2021
          Bolshevik sing kudu disalahake ...
          Ngangkat ekstrem ora angel.
          Nanging pitakonan muncul, apa sing ditindakake Presiden Federasi Rusia sajrone 20 taun, nalika Ukraina alon-alon nanging mesthi lelayaran menyang Kulon kanggo mungkasi gerakan iki?
          1. +1
            Juli 18 2021
            Aku bakal nggawe reservasi langsung yen ing negara kita peran individu ditemtokake dening Negara. Wis kaya iki wiwit jaman Ivan the Terrible (ing kene aku bisa salah, mbok menawa Kalita - ora ana tanggal sing tepat kanggo nggawe layanan keamanan negara). Bakal suwe banget kanggo njawab.
            Pilihan sing paling gampang: kenapa pasukan Wehrmacht nyedhaki Moskow ing taun 1941, nalika pasukan seger dipasang ing sisih lor, kidul lan wétan? Perlu tuku wektu!
          2. -1
            Juli 18 2021
            Kutipan: u-345
            Bolshevik sing kudu disalahake ...
            Ngangkat ekstrem ora angel.
            Nanging pitakonan muncul, apa sing ditindakake Presiden Federasi Rusia sajrone 20 taun, nalika Ukraina alon-alon nanging mesthi lelayaran menyang Kulon kanggo mungkasi gerakan iki?

            Amarga Putin minangka penerus Bolshevik Russophobia
        2. + 16
          Juli 17 2021
          Kasunyatan bilih tinimbang idea saka Trinitas Little Russian, Great Russian lan Belarusians, Bolsheviks dipun promosiaken idea saka manunggal aspirasi saka telung sedulur, nanging beda bangsa, meh ora bisa dianggep salah. Iku mung nderek langsung saka ideologi internasionalisme. Sapa Lenin lan para pengikuté ing wiwitan - pejuang kanggo Rusia Agung utawa pejuang kanggo rasa seneng proletariat? Jawaban, miturut pendapatku, jelas.

          Iku Stalin sing bali menyang posisi patriotisme, sanajan ing edition anyar. Minangka kanggo "bom wektu", Bolsheviks reassembled negara, nindakake kanggo paling saka kemampuan lan pangerten. Saiki gampang golek kesalahan ing tumindak, khayalan lan nyata, mung bal-balan, sing sampeyan ngerti, sing paling apik dimainake dening wong sing lungguh ing pager.
          1. +5
            Juli 17 2021
            Artyom setuju kabeh poin, nanging luwih adil kanggo ngevaluasi game saka pager, sanajan ora dadi pemain. hi
            1. +4
              Juli 17 2021
              Mung, misale jek aku ora cukup cetha nuduhake yen aku dhewe ora nuduhake internasionalisme saka Bolsheviks. Paling ora versi asline. Uga persetujuan kanggo nimbang Ukrainians minangka wong kapisah. Mung ing kerangka ideologi, dheweke tumindak kanthi bener, maneh. Iku makarya kanggo 70 taun, loro.
              1. +1
                Juli 17 2021
                Quote: Artyom Karagodin
                Mung ing kerangka ideologi, dheweke tumindak kanthi bener, maneh. Iku makarya kanggo 70 taun

                Iku makarya, makarya, lan ing 1991 makarya.
                1. +3
                  Juli 17 2021
                  Ya, kerjane nganti elit Soviet bubar, kaya kekaisaran sadurunge. Ana akeh conto ing njaba Rusia.
                  1. -2
                    Juli 19 2021
                    Elit ing USSR ora dadi luwih Soviet minangka Marxis. Tujuane Marx yaiku karusakan saka Kakaisaran Rusia, lan wong Rusia kanthi otomatis dadi mungsuh utama kanggo Marxis "nyata". Kaya, Rusia mung apik minangka kayu sikat kanggo ngobong revolusi donya.
                    Elit saiki, aku curiga, isih Marxis sing padha, nanging wis duwe modal pribadi, sing ora pengin ilang ing kahanan apa wae.
              2. 0
                Juli 17 2021
                Quote: Artyom Karagodin
                kang ora dak jelasake
                Aku langsung ngerti sampeyan. Lan panemuku padha.
                1. +1
                  Juli 17 2021
                  Seneng banget, Igor))). Iku tansah apik kanggo ngerti yen sampeyan ndeleng mata-kanggo-mripat karo wong, malah ing siji subyek. Mungkin ora mung siji, nanging kita bakal ngerti ing wektu. Aku bakal maca komentar sampeyan kanthi teliti. apik
          2. -6
            Juli 17 2021
            Aku nyetujoni artikel Yuri Mikhailovich, sanajan aku ora seneng paragraf netral babagan Bolshevik.

            Aku dhewe uga maca artikel gedhe sing menarik, lengkap, multifaceted dening Vladimir Vladimirovich meh akurat lan bener, karo kang, Sejatine, Aku setuju. Aku ora setuju lan VERY ora disenengi telung TCTerms.

            Pisanan - wacana babagan fallacy lan perniciousness saka kawicaksanan Bolsheviks lan pamaréntah Soviet ing pitakonan nasional. Aku mikir iki digawe: iku Wong lanang ing sing wektu tumindak jumbuh karo kasunyatan своего wektu. Lan kanggo iku wektu padha tumindak tengen! Salah nyalahke wong saka posisi dina iki dina!

            Kapindho - Napa panguwasa Rusia ngakoni lan mbantu panguwasa kudeta Bandera sawise 2014? Pangenalan lan bantuan TO 2014 kanthi babagan, nanging bisa dingerteni. TAPI NULIS 2014 - BANGET mamang. Bantuan kanggo wong Ukrainia biasa bisa dingerteni, nanging kanggo kudeta - ora!

            Katelu - tembung "...apa dadi Ukraina - kanggo mutusaké sawijining warga". Iku ora sakabehe cetha apa tegese Vladimir Vladimirovich iki. Yen, sawise mardika saka oppression Amérika-Bandera, banjur, mesthi, iku bener. Yen "dhewe" mbebasake piyambak saka meksa saiki, banjur (dheweke wrote liyane luwih saka sepisan) populasi Ukraina sing aktif banget saiki dikuwasani dening Amerika / pasukan keamanan / SBU / Bandera (lan kabeh pimpinan sing hasrat dipateni / dipenjara / mlayu) saengga ora bisa ngatur perjuangan sing kuat utawa njupuk daya dhewe TANPA bantuan njaba.. Lan mung Rusia sing bisa menehi pitulungan kasebut. Kanggo nawarake kanggo mbebasake awake dhewe warga Ukraina iku padha karo nawakake kanggo mbebasake warga Jerman saka Reich Katelu. I.V. Stalin ngerti iki. Mugi Putin mangertos iki lan bakal tumindak kaya Stalin!
            1. 0
              Juli 17 2021
              Kutipan: Vladimir Mashkov
              warga Ukraina - iku padha bakal kurban kanggo mbebasake piyambak kanggo warga Jerman saka Reich Katelu. I.V. Stalin ngerti iki. Muga-muga Putin ngerti iki lan bakal tumindak kaya Stalin!

              Pegawean??? Apa warga setuju? Apa warga Ukraina siap?
              1. -2
                Juli 18 2021
                Kutipan: my 1970
                Pegawean??? Apa warga setuju? Apa warga Ukraina siap?

                Sampeyan ngerti, ya, siap! Paling ora meh kabeh wong ing sekitarku. Lan, minangka adoh aku ngerti, mayoritas warga Ukraina. Yen sampeyan lan sedulur-sedulurmu ora setuju karo iki boten sampeyan ora bisa ngganti: sampeyan ora bisa mungkasi setir sajarah, iku bakal tresna sampeyan. eseman
                1. +1
                  Juli 18 2021
                  Kutipan: Vladimir Mashkov
                  Lan, minangka adoh aku ngerti, mayoritas warga Ukraina.
                  -pinten Pravosekov tiwas dening warga sipil wingi ??ah, ora siji ....
                  Yaiku, dheweke lungguh lan ngenteni - nalika pasukan kita bakal teka ing kabeh wilayah Ukraina lan mbebasake dheweke?
                  Kutipan: Vladimir Mashkov
                  iku bakal kanggo kurban kanggo mbebasake piyambak warga Jerman saka Reich Katelu.
                  - Lan banjur warga Reich Ukraina ngandika - iku kabeh Fuhrer Zelensky, kita mung nuruti prentah, kita mesthi nglawan dheweke, nanging kasunyatan manawa 17 gelombang mobilisasi rampung ora kanggo kita, dudu kita, eh.banjur mbokmenawa alien wis perang karo LDNR kanggo 7 (!!!!!!) taun
                  Posisi sing trep banget kanggo warga Ukraina, apa sing ana ...
                  1. -3
                    Juli 18 2021
                    Kutipan: my 1970
                    Kutipan: Vladimir Mashkov
                    Lan, minangka adoh aku ngerti, mayoritas warga Ukraina.
                    -pinten Pravosekov tiwas dening warga sipil wingi ??ah, ora siji ....
                    Yaiku, dheweke lungguh lan ngenteni - nalika pasukan kita bakal teka ing kabeh wilayah Ukraina lan mbebasake dheweke?
                    Kutipan: Vladimir Mashkov
                    iku bakal kanggo kurban kanggo mbebasake piyambak warga Jerman saka Reich Katelu.
                    - Lan banjur warga Reich Ukraina ngandika - iku kabeh Fuhrer Zelensky, kita mung nuruti prentah, kita mesthi nglawan dheweke, nanging kasunyatan manawa 17 gelombang mobilisasi rampung ora kanggo kita, dudu kita, eh.banjur mbokmenawa alien wis perang karo LDNR kanggo 7 (!!!!!!) taun
                    Posisi sing trep banget kanggo warga Ukraina, apa sing ana ...

                    Rungokake, pahlawan sofa, nanging kepiye sampeyan, ing wong apa sampeyan wis nggawe kepinginan sampeyan? Sampeyan duwe akeh! Apa sing wis ditindakake kanthi pribadi ing uripmu? Ora kanggo sampeyan dhewe, nanging kanggo Rusia? Ora kanggo mink lan dhewe, nanging kanggo Rusia?
                    1. 0
                      Juli 19 2021
                      Kutipan: Vladimir Mashkov
                      Rungokake, pahlawan kursi, apa sing sampeyan lakoni kanthi pribadi kanggo nggayuh kekarepan sampeyan? Sampeyan duwe akeh!

                      Apa sampeyan mikir kaya ngono? Padha lying ing sofa sandi, eavesdropping? belay
                      Kutipan: Vladimir Mashkov
                      Ora kanggo sampeyan dhewe, nanging kanggo Rusia?
                      Aku kerja kabeh uripku, kanthi katrampilan lan kawruh sing paling apik.
                      Lan tanpa asil karyaku, negara saya sedhih ...

                      Lan sampeyan, ketoke, ngusulake supaya Rusia ngirim pasukan menyang Ukraina? Given sing paling katelu saka populasi ana panyengkuyung ardent saka Bandera?
                      Investasi pirang-pirang adonan ing kana kanggo nyegerake industri, ningkatake standar urip?
                      Banjur penggerak slogan babagan roda sejarah bakal kaget yen ana maneh roda iki salah ....

                      Z. Y. Mulane, minangka slogan, supaya karo idu lan ing "sampeyan"?
                      1. -3
                        Juli 19 2021
                        Kutipan: my 1970
                        Z. Y. Mulane, minangka slogan, supaya karo idu lan ing "sampeyan"?

                        Kenapa "sampeyan"? Amarga aku luwih tuwa tinimbang sampeyan, aku wis weruh, ngerti lan ngerti luwih akeh. Maneh, ora kaya blinkered lan narrowly mikir egoist mung ing kapentingan dhewe, nanging - dinuga - patriot Rusia.

                        Kabeh wong kerja. Lan Makarevich karo Akhedzhakova, lan Navalny karo Gozman. Kanggo sing paling apik saka kemampuan lan kawruh. lol Petunjuk babagan pentinge karyane Kanggo Rusia TANPA spesifik - omong kosong.

                        Ukraina lan Ukrainians ora soko kapisah, nanging bagean saka Rusia gedhe lan wong Rusia. Apa sampeyan maca, muga-muga, artikel Putin? Dheweke nerangake kabeh kanthi apik.

                        Kanggo katelu saka populasi Ukraina, ana program denazifikasi, lan kanggo Nazi hardened, ana institusi saka Federal Penitentiary Service. Aku percaya yen wektu iki dheweke ora bakal salah lan ora bakal dianggep minangka condescendingly kaya ing Stalin lan Khrushchev.

                        Sampeyan ora perlu nandur modal akeh adonan kanggo kawentar, nanging sampeyan kudu kanggo mbantu ngganti daya kanggo nyukupi lan titik bantuan bali nguntungake utangan. Bakal nindakake liyane сам wong Ukraina.

                        Kanggo slogan, aku adoh saka sampeyan, "peduli" babagan Rusia. Lan setir sajarah, ora ketompo carane hard sampeyan nyoba kanggo alon mudhun, push utawa ngirim ing trek salah, sampeyan ora bakal bisa kanggo mungkasi. Sanajan bakal ngremukake sampeyan - sayangé - ora kabeh sampeyan, akeh sing bakal metu.

                        PS Sampeyan banget evasive babagan sapa, apa sing sampeyan tindakake lan saka ngendi sampeyan, sing muncul pikiran sing sampeyan - master, pan utawa rabi - saka luar negeri. eseman
                      2. +1
                        Juli 19 2021
                        Kutipan: Vladimir Mashkov
                        PS Sampeyan banget evasive babagan sapa, apa sing sampeyan tindakake lan saka ngendi sampeyan, sing muncul pikiran sing sampeyan - master, pan utawa rabi - saka luar negeri.

                        Sampeyan bisa langsung ndeleng wong ing pesawat - sing utama yaiku kanggo nempelake label: "Trotskyist", "deviator tengen", "pan" ... Kabeh liya iku trifles ...
                        Kutipan: Vladimir Mashkov
                        Amarga aku luwih tuwa tinimbang sampeyan, aku wis weruh, ngerti lan ngerti luwih akeh.
                        - Aku wonder saka apa Serat kuwi? Babagan "Aku weruh, luwih tuwa, aku ngerti"? Murni sawise nggantung label?
                        Kutipan: Vladimir Mashkov
                        Petunjuk babagan pentinge karyane kanggo Rusia TANPA spesifik iku omong kosong.
                        allusions kanggo umur, kawruh lan pengalaman TANPA spesifik iku omong kosong.

                        Kutipan: Vladimir Mashkov
                        Kanggo katelu saka populasi Ukraina, ana program denazifikasi, lan kanggo Nazi hardened, ana institusi saka Federal Penitentiary Service.
                        lan apa sing bakal sampeyan tindakake karo wong-wong sing njabat ing ATO lan shelled LDNR? Kanthi bocah-bocah sing wis diwasa kanthi slogan babagan - ing gilyak?

                        Kutipan: Vladimir Mashkov
                        Sampeyan ora perlu kanggo nandur modal akeh adonan kanggo kawentar, nanging sampeyan kudu bantuan kanggo ngganti pemerintah kanggo cekap lan bantuan pointwise karo silihan repayable bebarengan ono gunane.
                        pinten USSR nandur modal ing GDR? Ing negara ngendi pedunung makarya kanggo jatah kanggo limang taun pisanan? Kanggo negara - ing ngendi ana saboteur bisa langsung digerakake menyang tembok sing paling cedhak amarga nglawan panguwasa? Apa sampeyan yakin yen wong Ukrainia siap kerja kanggo jatah? Lan suwene suwene?
                        Lan yen ora soldering, banjur jumlah edan saka adonan kudu nandur modhal, kita "Rencana Marshall" kudu dileksanakake.

                        ing gotong royong silihan muni umume saru - saiki padha ora duwe apa-apa, ing prinsip, ora .....
                        Nanging - sampeyan ora ngerti / lali yen Ukraina duwe utang kabeh, kalebu IMF.
                      3. -4
                        Juli 19 2021
                        Kutipan: my 1970
                        Sampeyan bisa langsung ndeleng wong ing pesawat

                        Ya, iku langsung ketok: demagogue licik impudent, evading jawaban. Dhiskusi maneh ora ana gunane, raabi.
                      4. +1
                        Juli 19 2021
                        Kutipan: Vladimir Mashkov
                        cunningly impudent demagog, evading jawaban.

                        Apa angel kanggo sampeyan njawab? Lha iki dudu slogan-slogan... Tapi tak jawab kabeh soale ngono..
                        Kutipan: Vladimir Mashkov
                        . Dhiskusi maneh ora ana gunane, raabi.
                        - kaya sing dakkandhakake, sing paling dhisik kudu ditindakake yaiku nggantung label kasebut. Tanpa iki, ora ana cara - pikirane langsung buyar lan ora ngerti apa sing kudu diomongake. Lan dheweke nggantung label kasebut - lan langsung ngerti kabeh. ... .
                        Aku ngerteni wong sing ora duwe pikiran lan ide..

                        lan kabeh trik kasebut yaiku omongan kosong sing ngrusak USSR - lan banjur nyalahake kabeh wong liya, lan ora ana ing bisnis kaya ....
                      5. -3
                        Juli 19 2021
                        Kutipan: my 1970
                        Apa angel kanggo sampeyan njawab? Lha iki dudu slogan-slogan... Tapi tak jawab kabeh soale ngono..

                        Wangsulan "ora kuwat" yen ana normal dialog karo lumrahe wong lanang. Lan apa gunane duwe obrolan karo troll kurang ajar sing licik Gak di Gatekno ora pitakonan siji, nanging mung pours pitakonan bodho kang?
                        Omar Khayyam bener nalika dheweke ora menehi saran kanggo komunikasi karo wong kaya sampeyan: "Komunikasi karo wong gemblung sampeyan ora bakal duwe isin. Mula, ngrungokake saran Omar ...". Sehat terus,...!
                      6. 0
                        Juli 19 2021
                        slogan gumunggung umur lan kawruh - tanpa menehi bukti nanging nuntut bali
                        Kutipan: Vladimir Mashkov
                        Sapa, apa sing sampeyan tindakake lan sampeyan saka ngendi?
                        lan cepet menyang bolongan ... corat-coret slogan sofa ...
                        Iki minangka patriot kursi - siap kanggo nempelake sapa wae sing dikarepake kanthi bengok "Urya-Urya" ...
                        Masalah iku ing sembarang PRAKTIS pitakonan - padha langsung wiwiti nyumerepi label, ora luwih
        3. + 10
          Juli 17 2021
          Oga, ing kapitalisme, angel mobilisasi, sawetara undang-undang kudu diadopsi kanthi cepet. Nanging sing paling penting, kita ora duwe wong sing bakal kerja ing mode mobilisasi. Slogan "Kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan" ora bakal bisa digunakake ing masyarakat saiki sad
          1. +1
            Juli 17 2021
            Quote: dudu pejuang
            Nanging sing paling penting, kita ora duwe wong sing bakal kerja ing mode mobilisasi

            Kanthi wong, masalah kasebut dirampungake kanthi gampang - nalika peti mati digawa menyang saben omah, insentif bakal katon ing kepala wanita. Iku luwih angel karo industri, njupuk menyang akun kasunyatan sing teknologi modern ora T-34, sampeyan ora bisa maneh mbangun tanduran ing lapangan tanpa teknologi.
            Dadi kabeh bener. hi
            1. 0
              Juli 18 2021
              Coffin bakal teka menyang tanggane sing ora ngerti. Lan sampeyan bakal nampa owah-owahan ing aturan. Kaping pisanan, Kode Buruh bakal diganti lan sampeyan bakal bisa kerja 12 jam dina, 6 dina seminggu, lan nomer loro, miturut hukum "On Mobilisasi Sumber Daya Buruh", sampeyan bakal digandhengake karo tanduran tetanggan lan sampeyan bakal bisa ora kanggo NEGARA, nanging kanggo pemilik sawijining Vasily Stepanovich 12 / 6 tanpa hak kanggo ngilangi. Kajaba iku, norma kasebut bakal dadi ora bisa ditindakake sanajan sajrone 14 jam. Lan yen sampeyan wiwit nesu, polisi huru-hara bakal cepet teka, nuthuk nganggo baton lan ngetokake denda kanggo nyerang wakil hukum. Lan saben gaji kaping pindho, miturut keputusan pemilik, bakal pindhah menyang "Dana Kamenangan", supaya sampeyan bakal mluku nganti keluwen, lan pemilik dhewe ora bakal nolak apa-apa.
              Iki bakal dadi.
              Lan babagan tank T-34. T-34-85 mod. 1945 lan T-34-76 mod 1941 cukup beda. T-34 diprodhuksi ing taun 1945 3 kaping luwih murah tinimbang tank diprodhuksi ing taun 1941, lan luwih apik ing syarat-syarat karakteristik konsumen. Iki amarga ora mung tangan ditrapake ing tank, nanging uga otak, lan kepinginan kanggo nambah release.
              Aku ora ngomong babagan kabeh wong, nanging ing kahanan sing diterangake, otakku bakal bisa ngatur dina sing ora dijadwalake, maca babagan sabotase, lan masalah utama ora kejiret.
        4. +3
          Juli 18 2021
          Wong-wong iku siji, nanging supaya bisa duwe prasyarat sing paling sethithik kanggo reunifikasi, perlu kanggo nggawe kahanan kanggo wong Ukraina lan Belarus pengin nggawe siji negara. Saiki iki ora, lan ing pamaréntahan oligarki kita ora bakal.

          Apa sampeyan mikir tansah bisa? Ibuku (Veps miturut kewarganegaraan, lair ing wilayah Vologda) lan adhine (Rusia, kaya aku lair ing Ukraina) karo bojone (asli saka Pechory, Komi) lan keponakane manggon ing wilayah Lugansk ing Ukraina. . Apa sing bisa ditindakake nglawan Nazi?
        5. 0
          Juli 18 2021
          Kutipan: Ingvar 72
          Ora. Perang apa wae kalebu kerugian, kalebu ing teknologi. Apa kita duwe industri sing bisa dadi mode mobilisasi? Ora.

          Apa sampeyan bisa nerangake kenapa kita kudu ngenalake rezim mobilisasi kanggo industri, yen potensial nuklir akumulasi nyedhiyakake karusakan sing dijamin ing Amerika Serikat lan China? Sampeyan wis ora bingung jaman yen isih delirious karo rencana mobilisasi mitos sing ana ing USSR minangka asil saka bilai 1941. Nanging banjur bilai langgeng kanggo sasi, kita ngatur kanggo mungkasi lan mindhah bagéan saka industri, lan saiki kabeh bakal pas ing puluhan menit. Dadi, kenapa kita butuh rencana mobilisasi industri sing sampeyan lakoni, yen akeh wong sing langsung mati lan bakal ana karusakan gedhe ing infrastruktur? Apa sampeyan bakal perang karo NATO nganti pirang-pirang taun?
          Mudhun menyang bumi, utawa paling ora miwiti maca VO kanthi teliti, ana akeh artikel babagan perang ing mangsa ngarep, lan akeh penulis sing njlentrehake kanthi bener, yen mesthi wae.
          1. -2
            Juli 18 2021
            Kutipan saka ccsr
            yen potensial nuklir akumulasi nyedhiyakake karusakan sing dijamin saka Amerika Serikat lan China?

            Apa sampeyan yakin yen presiden saiki wis cukup cocos kanggo nggunakake senjata nuklir nglawan tenaga nuklir liyane?
            1. 0
              Juli 18 2021
              Kutipan: Ingvar 72
              Apa sampeyan yakin yen presiden saiki wis cukup cocos kanggo nggunakake senjata nuklir nglawan tenaga nuklir liyane?

              Sampeyan ora wagu, nanging terus terang, kenapa sampeyan butuh rencana mobilisasi kanggo industri babagan senjata nuklir? Utawa apa sampeyan mikir NATO bakal perang karo kita tanpa senjata nuklir? Wah...
              1. -4
                Juli 18 2021
                Kutipan saka ccsr
                Sampeyan ora wagu, nanging ngomong langsung kenapa sampeyan butuh rencana mobilisasi

                Aku dudu wong wadon, rampasan. Wag kene zaputintsy Sejatine.
                Lan kesempatan mobilisasi minangka sisih liya saka industri sing kuwat. Sing ora ana saiki. Pira suwene, kanthi tingkat degradasi kaya ngono, tongkat nuklir bakal cukup? Utawa sampeyan pracaya ing tentara kuwat karo ekonomi gumantung ing impor?
                1. 0
                  Juli 19 2021
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Utawa sampeyan pracaya ing tentara kuwat karo ekonomi gumantung ing impor?

                  Aku nyadari yen ora ana gunane kanggo nerangake urusan militer marang sampeyan - sampeyan ora bisa misahake kasunyatan saiki saka kasunyatan sing ana ing tengah abad kaping XNUMX ing jaman pra-nuklir.
      2. + 20
        Juli 17 2021
        Kutipan: Pesimis22
        Kesalahan Bolshevik, siap perang.

        Dheweke kesel karo Bolshevik kanthi kesalahan ... Dheweke wis lungguh rong puluh taun lan nyebar demagoguery ... lan nalika nyebar, dheweke ngrampok kita ..
        1. -1
          Juli 17 2021
          Ya, lan penulis kesel karo lamentations siji-sisi. Senajan, kita kudu mbayar pajeg - sadurungé Apukhin wrote mung babagan Ukraina, lan saka menara lonceng. Saiki aku swung ing ukuran luwih gedhe lan mutusaké kanggo mbukak pesen saka dheweke....
      3. -19
        Juli 17 2021
        Kutipan: Pesimis22
        Mesthi, aku uga nganggep Putin, supaya bisa ngomong, saka posisi wong

        Apa sampeyan pancene nggambarake pendapat wong? ngguyu
        - 77% saka wong milih kanggo presiden.
        - 78% saka wong, lapangan mundhakaken umur pensiun, milih kanggo wong ing "referendum" ing amandemen Konstitusi.

        Kutipan: Pesimis22
        Aku sing ing artikel kang wrote bebener umum

        Akeh wong ing donya pengin bebener sing umum iki ilang lan sing anyar dileksanakake, nanging kita ngerti lan ora bakal nglilani wong liya lali.

        Kutipan: Pesimis22
        kesalahan Bolshevik

        Ing titik iki, aku ora setuju karo dheweke..
        Nalika republik dibentuk, negara iki dipimpin déning Trotskyists, ora Bolsheviks. Keseimbangan kekuwatan ing partai kasebut yaiku ~ 1/8 kanggo para Trotskyists, lan kaya sing dingerteni, kabeh keputusan digawe kanthi swara mayoritas. Stalin Bolshevik nglawan "republik", nanging dheweke wiwit ngrebut kekuwatan mung sawise taun 1924, nalika divisi wilayah dadi "republik" wis ana.



        Saiki ora ana Bolshevik, lan Rusia, sawise perestroika, dipérang dadi 24 republik. Sapa sing kudu disalahake kanggo iki? Jawabane yaiku Trotskyists, apa banjur, apa saiki.
        1. + 11
          Juli 17 2021
          Kutipan: Boris55
          78% saka wong, lapangan mundhakaken umur pensiun, milih kanggo wong ing "referendum" ing amandemen Konstitusi.

          Tegese tembung referendum ing tanda petik kanthi bener! apik
          Apa sampeyan wis maca UU Pemilu? nglirik Ora referendum, nanging voting ing tunggul. ngguyu
          PS Lan Trotskyists saiki ing kuwasa. Kajaba iku, sing paling penting risiko mbaleni nasib Trotsky, amarga dheweke dadi bintang kanthi cara sing padha.
          1. -4
            Juli 17 2021
            Kutipan: Ingvar 72
            Kajaba iku, sing paling penting risiko mbaleni nasib Trotsky

            Putin ing manajemen mbaleni nasib Stalin.

            Banjur, sawise nelpon Lenin menyang partai, kelas ngisor ndhukung Stalin kaya saiki - ana Putin lan ana wong sing ndhukung dheweke. Lapisan antarane bangsa lan panguwasa ora marem babagan iki lan saiki melu sabotase.

            Minangka conto. Wong kita sadar lan vaksin nglawan covid bisa uga lancar, nanging lapisan iki kudu mbengkongake wong, rudo pekso ...
        2. +7
          Juli 17 2021
          Kutipan: Boris55
          - 78% saka wong, lapangan mundhakaken umur pensiun, milih kanggo wong ing "referendum" ing amandemen Konstitusi.

          Lan yen ing pemilihan Duma bakal ana voting liwat layanan umum, banjur "kita mangan Rusia" bakal duwe rating luwih saka 90%! Iki jenis "pikiran" sing kudu sampeyan duwe kanggo ngutip surat suara ing stumps minangka conto?
          1. -14
            Juli 17 2021
            Kutipan saka: aleksejkabanets
            Lan yen ing pemilihan Duma bakal ana voting liwat layanan umum

            Apa jenis kawruh wong ing manajemen sing bisa dipasrahake kanggo milih manajer?

            Aku wis nulis babagan pemilihan, aku bakal mbaleni.



            Babagan pemilihan lan aturan tangan loro.

            Ana limang driji ing tangan tengen lan kiwa - saben limang pihak. Nalika sirah perlu, ngomong, pihak saka tangan tengen kanggo ngatasi masalah sawijining, tangan tengen ditampilake karo limang pihak lan wong bisa milih sembarang - saka jempol (EP) kanggo driji sethitik (Apple). Sapa wae sing dipilih rakyat, asile bakal padha - kabeh padha milih tangan tengen. Pihak saka tangan kiwa (Barkashovtsy, Ampilovtsy, Tyutyukintsy, lan sapiturute), kanggo wektu iki, diumumake ekstremis lan kanthi periodik medeni wong supaya nggawe pilihan "tengen". Loro tangan iki ngawula siji sirah.

            Babagan sistem pemilihan.

            Luwih tepate babagan sawetara aspek kasebut. Saben uwong mlaku, utawa paling ora krungu babagan pemilihan lan dana apa sing digunakake kanggo ngontrol penipuan iki ing TPS. Apa sampeyan ngerti carane voting sampeyan diitung? Ora, lan aku ora ngerti kepiye akunku. Kertas suara ora ana pasuryane lan yen wis mlebu ing kothak suara, kertas kasebut ora dadi duweke, dadi umum lan sampeyan bisa njupuk apa wae sing dikarepake. Ora, ora ing TPS, kontrol diamati ing kono. Nanging banjur menyang ngendi lan apa sing kedadeyan - mung Gusti Allah sing ngerti.

            Ora ana tahanan politik ing negara kita, ora ana sing dianiaya amarga panemu politik, ora ana diskriminasi adhedhasar status partai utawa non-partai - mula kenapa pemilihan kasebut rahasia? Aku mikir yen mung migunani kanggo wong sing duwe kekuwatan - kanggo menehi khayalan pilihan tanpa menehi pilihan dhewe.

            Iki ing tangan siji, lan ing sisih liyane.

            Saben uwong ngerti yen mung tukang sepatu sing bisa milih sing paling apik. Tukang roti sing paling apik bisa dipilih - tukang roti. Ora mungkin kanggo ngandelake pilihan manajer kanggo wong sing buta huruf. Pramila ing pemilihan kita ana kompetisi tokoh, lan dudu programe. Wong mung ora ngerti apa sing ditulis ing kono. (pendidikan biasane sekunder)

            Carane mbebayani kahanan iki kanggo masyarakat.

            Elit sing wis ngrebut hak kanggo mrentah lan kanggo kesejahteraan luwih ora ngidini sapa wae saka njaba, sing ndadékaké degradasi, minangka akibat saka efisiensi manajemen lan degradasi kabeh masyarakat minangka sakabehe. suda lan, pungkasane, ambruk negara utawa owah-owahan kasar saka elit (revolusi).

            Lan pitakonan favorit kabeh warga ngangap kanggo nasib Motherland - apa apa?

            Kaya ing taun 1917 pitakonan babagan buta huruf total wis akut, saiki pitakonan babagan buta huruf manajerial total uga kudu ditanggulangi. Mung sawise iku, nalika wong wis nguwasani dhasar saka manajemen, iku bakal bisa kanggo introduce kertu suoro kadhaptar kanthi hak kanggo ngontrol carane kabeh votes dijupuk menyang akun ing kabeh tataran saka count.

            Ing kene sing cendhak banget. Lan sawetara kutipan liyane saka buku pinter:

            “Satemene Allah ora ngowahi apa kang ana ing manungsa nganti dheweke dhewe ngowahi apa kang ana ing awake dhewe”. (Quran 13:12)

            "... Kratoning Allah ora bakal teka kanthi cara sing katon, lan ora bakal ujar: Lah, ana ing kene, utawa: Lah, ana ing kana. Awit lah, Kratoné Gusti Allah ana ing kowé.” (Lukas 17:20-21)
            1. +4
              Juli 17 2021
              Kutipan: Boris55
              Apa jenis kawruh wong ing manajemen sing bisa dipasrahake kanggo milih manajer?

              Apa sampeyan bisa martakake raja reset sampeyan?

              Kutipan: Boris55
              Ana driji lima ing tangan tengen lan kiwa ...

              Ing babagan kasunyatan manawa demokrasi borjuis minangka penipuan, aku setuju karo sampeyan. Nanging, kanggo liyane, aku bakal ujar manawa kabeh wis diciptakake sadurunge sampeyan. Apa sampeyan ngerti konsep sentralisme demokratis? Pamilihan timbalan nuduhake awake dhewe uga, ora ing basis teritorial, nanging ing kolektif buruh.
              1. 0
                Juli 17 2021
                Kutipan saka: aleksejkabanets
                Pemilu deputi nuduhake awake dhewe uga, ora ing basis teritorial, nanging ing kolektif buruh.

                Jinis MSG dipilih ing kolektif tenaga kerja ... Apa iki asil sing apik?
                1. -4
                  Juli 17 2021
                  Kutipan: my 1970
                  Jinis MSG dipilih ing kolektif tenaga kerja ... Apa iki asil sing apik?

                  Aku bakal pitutur marang kowe rahasia, MSG iki "dipilih", bab setengah abad mengko saka periode dituduhake. Nalika padha wiwit milih miturut prinsip teritorial, ngerti? Apa dheweke ora mulang babagan iki ing sekolah-sekolah saiki?
                  1. -1
                    Juli 18 2021
                    Ya, nah... belay belay belay .. Menang....

                    Aku sejatine tegese pemilihan dheweke mung setengah abad sadurunge ....

                    Kutipan saka: aleksejkabanets
                    Apa dheweke ora mulang babagan iki ing sekolah-sekolah saiki?
                    - Alhamdulillah, ing sekolah modern, karya Gorbachev ora diterangake ....
            2. 0
              Juli 18 2021
              Kutipan: Boris55
              - 77% saka wong milih kanggo presiden.
              - 78% saka wong, lapangan mundhakaken umur pensiun, milih kanggo wong ing "referendum" ing amandemen Konstitusi.


              Kutipan: Boris55
              Babagan pemilihan lan aturan tangan loro.


              Boris, sampeyan wis salah dening kabecikan saka matématika .. milih (ayo njupuk iku kanggo bebener sing tanpa stuffing lan juggling, kang ridiculous) maksimum 2/3 .. iki mesthi ora kabeh wong .. lan ora 100 % sing teka.. yaiku. kira-kira mung setengah wong, senadyan kasunyatan sing sampeyan dhewe ngomong sing Pemilu sing dipentasake omong kosong lan langsung gumantung ing persentasi saka wong-wong sing milih kanggo Putin - logika normal? Sampeyan ana ing kene utawa ing kana nglirik
              1. -3
                Juli 19 2021
                Quote: penasehat level 2
                milih (ayo kita njupuk minangka bebener sing tanpa stuffing lan juggling, kang ridiculous) maksimum 2/3 .. iki mesthi ora kabeh wong .. lan ora 100% sing teka. bab setengah wong

                Apa sampeyan mikir yen sing ora teka bakal milih Putin? ngguyu
                Utawa bakal kita isih ora njupuk menyang akun nihilis?
                1. +3
                  Juli 19 2021
                  opo maneh kowe, aku ora ngerti sapa sing bakal dipilih.. nanging miturut pengamatanku, mayoritas sing nglawan, mung ora menyang jajak pendapat (salah sawijining alesan yaiku amarga grafik sing nglawan, ora. ) .. nanging tetep - Aku ngomong babagan kasunyatan .. nyatane dheweke milih setengah utawa luwih.

                  Quote: penasehat level 2
                  Sampeyan dhewe ujar manawa pemilihan kasebut ditindakake kanthi omong kosong lan langsung gumantung marang persentase sing milih Putin - logika normal? Sampeyan ana ing kene utawa ing kana

                  Apa sampeyan bisa ngomong babagan pitakonan iki? (babagan khayalan pemilu sing adil ing umum (ora preduli ing negara endi) aku setuju banget karo sampeyan) ngguyu
                  Ngomong-ngomong, Boris, supaya sampeyan bisa ngerti posisiku - aku mikir sistem sing paling apik kanggo negara (apa wae) yaiku monarki .. ana uga kekurangan, nanging pro luwih gedhe tinimbang ..
                  1. -3
                    Juli 19 2021
                    Quote: penasehat level 2
                    Miturut pengamatanku, mayoritas - sing nglawan - mung ora melu milih

                    Lan ing mratelakake panemume - wong-wong sing, kanggo macem-macem alasan, ora bisa. Aku mbaleni maneh, sampeyan ora kudu nggatekake swarane lan kanthi mangkono melu manipulasi. Sapa sing kepengin, dheweke golek dalan, sing ora pengin, dheweke golek alesan.

                    Quote: penasehat level 2
                    Apa sampeyan bisa ngomong babagan pitakonan iki?

                    Aku bakal ngomong babagan iki yen dina iki asil pemilihan gumantung banget marang sapa sing duwe Sarana Pembentukan Pandangan Dunia, amarga sawetara alasan diarani media.

                    Quote: penasehat level 2
                    Aku mikir sistem paling apik kanggo negara (apa wae) yaiku monarki ..

                    Monarki apik karo populasi sing kurang pendidikan utawa umume buta huruf sing bisa dimanipulasi. Aku Bolshevik, kanggo kapentingan mayoritas, aku kanggo Stalin, kanggo ngunggahake kesejahteraan kabeh, ora mung individu.
                    1. +1
                      Juli 19 2021
                      Aku ndhukung gagasan komunisme, nanging saka periode Stalin .. Nanging, sayangé wong ngrusak kabeh .. lan ora ana sing bakal ngidini kita mbangun ... kanggo iki sampeyan kudu mbaleni periode tatanan ing USSR sawise "gendarme of Europe" saka Kakaisaran Rusia - disposisi ora saiki ... ing Kajaba iku, diwenehi sing kita duwe hubungan cedhak karo kapitalisme donya, padha ora mung menehi .. Mungkin liyawektu, yen kita tekan tingkat saka USSR, sanajan banjur kenapa ana wong sing nggawe revolusi .. ing umum, aku ora mikir yen kita duwe prospek nyata kanggo komunisme .. lan monarki luwih stabil - ora ana alesan kanggo raja nyolong lan ana ora usah dipikir saiki istilahe bakal entek.. Inggris
                      Kutipan: Boris55
                      Monarki apik karo populasi sing kurang pendhidhikan utawa umume buta huruf
                      Aku ora bakal ujar manawa Inggris cocog karo definisi kasebut ..

                      Kutipan: Boris55
                      Aku bakal ngomong babagan iki yen dina iki asil pemilihan gumantung banget marang sapa sing duwe Sarana Pembentukan Pandangan Dunia, amarga sawetara alasan diarani media.

                      Aku setuju .. iku ora kabeh kasunyatan sing padha milih sing paling apik, jujur ​​lan bener, luwih asring ing nalisir .. mulane aku mamang babagan asil apa wae ..

                      Kutipan: Boris55
                      Lan ing mratelakake panemume - wong-wong sing, kanggo macem-macem alasan, ora bisa. Aku mbaleni maneh, sampeyan ora kudu nggatekake swarane lan kanthi mangkono melu manipulasi. Sapa sing kepengin, dheweke golek dalan, sing ora pengin, dheweke golek alesan.

                      Boris, Aku ngandika bab kasunyatan lan sing kabeh, ora ana liyane - padha ora milih ing sembarang cara .. digunakake carane padha bakal milih demagogy lan spekulasi .. nyatane padha ora milih FOR .. uga marang . .mulane pemilu mung mujudake perangan saka kekarepane rakyat (yen jujur ​​senajan ora jujur ​​uga)..
        3. +2
          Juli 18 2021
          Yen Stalin nglawan republik-republik ing USSR, banjur kenapa, sawise dadi kuwasa, dheweke nggawe RSR Kazakh (1936), RSR Tajik (1929), RSR Kirghiz, RSR Karelian-Finlandia (1940) lan RSR Baltik. SSR (1940), lan uga nransfer wilayah RSFSR menyang republik BSSR, SSR Ukrainia?
      4. 0
        Juli 20 2021
        Kutipan: Pesimis22
        Mesthi, aku uga nambani Putin, supaya bisa ngomong, saka posisi wong, munggah ing biaya produk lan bahan bangunan, gaji kurang, kahanan ekonomi wong lan negara ing krisis jero, nanging aku mikir. sing ing artikel kang wrote bebener umum, wong tritunggal, wilayah kita, kesalahane Bolsheviks, kanggo perang siap.

        Ing materi iki, aku ndeleng rong pesen.
        1 Putin narik kawigatosan marang Ukraina, kemungkinan gedhe perkara kasebut ora bakal terus maju dhewe. Wis wayahe nggawe keputusan
        2 Pesen kanggo Kulon: perang bakal teka lan tantangan bakal diluncurake, dhasar perang iki yaiku populasi sing nganggo basa Rusia.
    2. + 14
      Juli 17 2021
      Pak Agung wis tumpuk-tumpuk, saiki giliran juru catur. sedulur Lan sanalika badai salju anti-Soviet wiwit nindakake, paling ora njupuk kabeh wong suci, lan dheweke bener-bener nglangi ing garis lurus. nglirik
      1. -7
        Juli 17 2021
        Mesthi wae, aku njaluk ngapura, nanging sampeyan nulis apa sing sampeyan ora setuju ing artikel kasebut, kita bakal ngrembug ing kene.
      2. 0
        Juli 17 2021
        Quote: Pilot
        Lan carane badai salju anti-Soviet bakal diwiwiti supaya paling ora bisa nahan kabeh wong suci

        Sing, ing mratelakake panemume, wis dibagi Rusia menyang Rusia dhewe, Ukraina lan Belarus, Bolsheviks nindakake kabeh tengen? Apa ora ing RSFSR? Yagene dheweke nggawe dheweke kapisah?
        1. -1
          Juli 17 2021
          Artikel konseptual Putin "Ing kesatuan sajarah Rusia lan Ukrainia" nimbulake pitakonan ora mung babagan masa lalu lan masa depan Ukraina, nanging uga babagan sikap Rusia marang negara-negara pasca-Soviet., lan ngelingake Kulon yen Rusia ora bakal ngidinke upaya kanggo nggawe jembatan anti-Rusia ing wilayah negara kasebut.


          Umumé, Kulon wis dielingake, lan saiki kita kudu nerusake, ing sadawane dalan sing digarisake kertas konsep (bener- Pandhuan kanggo tumindak).

          Ing wektu sing padha, mesthine kudu ngelingi kabutuhan kanggo njamin kemungkinan kompetisi (kemampuan kanggo urip) ing kahanan modern.
          Ya, nyatane, komponen ekonomi rally bebarengan paling ora bagean saka papan pasca-Soviet uga worth soko.
          Cukup kanggo ngelingi yen USSR, ing taun-taun paling apik, nganti 20% saka "pie" global GDP, Rusia modern, sawise sawetara kejutan ing taun 90-an - mung udakara 1,5 - 2%.
          Lan para ahli ekonomi prédhiksi manawa penyatuan ekonomi mung bagean saka republik bekas USSR bisa nambah udakara 30% saka PDB donya ...

          Kaya sing diucapake ing Ukraina - "Iku apik kanggo ngalahake bapak (bebarengan)"
          1. +8
            Juli 17 2021
            Lan para ahli ekonomi prédhiksi manawa penyatuan ekonomi mung bagean saka republik mantan USSR bisa ngasilake kira-kira 30% saka PDB donya.

            Matematikamu aneh. Yen Federasi Rusia 1,5-2% saka PDB donya, sapa ing CIS bakal nambah nganti 30%? Kazakhstan, Ukraina, Belarus? Sapa sing ndhelikake kekuwatan ing kana? 15 republik ing 1%, iki ora 30%. Utawa kabeh 14 republik duwe PDB kaya Federasi Rusia, meh 2% saka donya?
            1. -10
              Juli 17 2021
              Kutipan: Nevsky_ZU
              Matematikamu aneh.

              Kutipan: Nevsky_ZU
              Sapa sing ndhelikake kekuwatan ing kana? 15 republik ing 1%


              Iki dudu petungan matematika lan ekonomi, nanging prakiraan sawetara ahli ekonomi terkemuka. Kajaba iku, kita lan Kulon.
              Iku Kulon sing kuwatir yen "USSR V 2.0" bisa, mulane, karo kita, lan watara kita, kabeh iki kedados.

              Aku nulis yen ing taun-taun beda ekonomi Uni (15 republik) tekan 20% saka PDB donya, dadi Aku mbaleni sing ana apa-apa Fantastic ing kasunyatan sing sawise makarya kanggo mulihake ekonomi saka ruang united anyar (ayo nelpon iku kanggo saiki), nduduhake sing banget 30%, katelu saka GDP donya, malah karo komposisi cilik.

              Nalika ngetung, uga nimbang kasunyatan manawa industri saiki dibangun ing sawetara prinsip teknologi sing beda-beda saka, contone, 70-an abad kaping XNUMX ...
              1. 0
                Juli 17 2021
                Wilayah sing banjur dadi Novorossia dikuwasani dening pamaréntahan Rusia, kutha-kutha Rusia dibangun ing kono, ing ngendi populasi Rusia Cilik kumpul.


                Iki minangka impen utama penulis: populasi Little Russian sing ora wajar ing kontrol administrasi Rusia. ))))))
              2. +2
                Juli 17 2021
                Kutipan: PiK
                Iki dudu petungan matematika lan ekonomi, nanging prakiraan sawetara ahli ekonomi terkemuka. Kajaba iku, kita lan Kulon.

                Ekonom iki khayalan ... Loro-lorone kita lan Barat ...
                Kutipan: PiK
                supaya sawise karya ing mulihake ekonomi saka ruang united anyar (ayo sebutno iku kanggo saiki), nduduhake sing padha 30%, katelu saka GDP donya, malah karo komposisi cilik.

                Kanggo iki sampeyan kudu - TOTAL - mbangun wong industri karo ngeruk - amarga kabeh padha nyebul resik ....
                1. -2
                  Juli 17 2021
                  Kutipan: my 1970
                  amarga kabeh padha nyebul resik....

                  Lan kita durung resik? Pira sisa kanggo brahalamu?
                  1. +1
                    Juli 18 2021
                    Kutipan saka: aleksejkabanets
                    Kutipan: my 1970
                    amarga kabeh padha nyebul resik....

                    Lan kita durung resik? Pira sisa kanggo brahalamu?

                    Mulane para pseudo-ekonom iki khayalan .... Kita kudu paling ora mulihake kita - supaya ana sing bisa mulihake ...
                    Terus pancake 30%..... kok ora 1000%....

                    Lan ya - lan kene sawetara brahala saka wong - saka ngendi sampeyan entuk iki? wong bodho
        2. -2
          Juli 17 2021
          Quote: Sidor Amenpodestovich
          Yagene republik Ukrainia lan Byelorussia ora dadi bagéan saka RSFSR? Yagene dheweke nggawe dheweke kapisah?

          Ya, banjur padha nyuwil kayu bakar, lan saiki, sawise 100 taun, utawa meh abad, kita hiccuping.
          Nanging apa sing ditindakake dening para leluhur wis rampung. Saiki kita kudu dig metu.
          Aja rake - iki bakal nutupi lan nutupi kita ya
        3. + 14
          Juli 17 2021
          Sidor Amenpodestovich, apa sampeyan mikir yen ing 1917 kabeh dadi tenang lan Bolsheviks, ora duwe apa-apa, ayo dibagi Rusia. Banjur wangsulane, perang apa saiki sing menehi wong Norwegia bagean saka Segara Barents. Lan sapa sing nyegah bali Novorossiya ing 2014?
          1. -15
            Juli 17 2021
            Dadi Bolsheviks bener ing misahake Ukraina lan Belarus saka Rusia? Kanggo tujuan apa? Apa ora ninggalake ing RSFSR?
            1. +8
              Juli 17 2021
              Flavius ​​Vespasianovich, apa sampeyan troll? Sampeyan ngerti banget kahanan ing 1917-18, nalika pasukan Jerman ditugasake ing Ukraina, nalika Amerika ndharat ing Arkhangelsk. Lan iku perlu kanggo nerusake saka kahanan.
              Lan iki blah blah bab bangsa fraternal kesel. Rossel bakal misahake Republik Ural, sing saiki bakal dirusak dening Internet babagan wong-wong persaudaraan.
              1. -6
                Juli 17 2021
                Kutipan: Gardamir
                Sampeyan ngerti banget kahanan ing 1917-18, nalika pasukan Jerman ditugasake ing Ukraina, nalika Amerika ndharat ing Arkhangelsk. Lan iku perlu kanggo nerusake saka kahanan.

                Apa, banjur, wilayah Arkhangelsk ora dipilih minangka republik sing kapisah?
                Yagene Republik Timur Jauh dadi bagéan saka RSFSR tanggal 15 November 1922, nalika Ukraina lan Belarusia dipisahake?
                1. +1
                  Juli 17 2021
                  Sidor lan Flavius. sampeyan bocah-bocah Chukchi naif. Napa Crimea dadi bagéan saka Rusia ing 2014? Donetsk lan Luhansk ninggalake kapisah?
                  1. -4
                    Juli 17 2021
                    Dadi aku ora padu, mung takon. Aku ora nemtokake sapa sing bener lan sapa sing ora. Aku mung takon. Apa sampeyan bisa mangsuli?
                    1. +3
                      Juli 17 2021
                      Lan aku takon. Aku kasengsem ing dina iki. Lan temokake sapa sing bener. sapa sing luput. ing acara satus taun kepungkur, iku tugas tanpa panuwun.
                      1. -2
                        Juli 17 2021
                        Wis cetha. Sampeyan ora bisa mangsuli. Napa sampeyan nyerang aku, nelpon aku troll, bocah enom Chukchi? Apa aku ngukum tumindak Bolshevik? Utawa apa tabu kanggo ngrembug tumindake para Bolshevik, nanging mung kudu dipuji lan ditampa?
                      2. +5
                        Juli 17 2021
                        Njupuk kula kanggo kulo ing mesin wektu.
                        Ya, pemerintah saiki seneng ngrembug lan ngukum tumindake para leluhure. Kita manggon ing kene lan saiki, ora ing jaman kepungkur. Nanging ngrembug tumindake wong-wong saiki iku mesthi tabu, awit kowe isin.
                      3. -9
                        Juli 17 2021
                        Kados dene ekonomi minangka kelanjutan saking politik, makaten ugi samangke minangka kelanjutan saking jaman biyen. Lan manungsa sacara sakabèhané, lan negara-negara individu, lan saben wong ing jaman saiki ngalami akibat saka keputusan sing ditindakake ing jaman kepungkur.
                  2. +1
                    Juli 18 2021
                    Kutipan: Gardamir
                    Napa Crimea dadi bagéan saka Rusia ing 2014? Donetsk lan Luhansk ninggalake kapisah?

                    Kaping pisanan, Rusia bakal diremehake kanthi ekonomi, nanging sampeyan bisa uga ora ngerti iki.

                    Banjur Crimea minangka bagéan saka Ukraina amarga Republik Otonomi Crimea lan Crimea duwe parlemen dhewe, malah konstitusi dhewe, apa sampeyan ngerti bedane antarane wilayah Ukraina lan Republik Otonomi? Lan kasunyatan sing wilayah Ukraina, uga, ora, kaya, ora bisa secede saka Ukraina ing framework saka hukum internasional, nanging Republik Otonomi kuwi kesempatan nalika voting dening populasi sing manggon ing Crimea, kang Crimea njupuk kauntungan. saka.
                    1. +2
                      Juli 18 2021
                      nanging Nanging - iku salah, amarga. lan Crimea ora diakoni ing donya .. Kajaba iku, Donbass dhewe ana ing Ukraina, mula butuh sumber daya sing sithik.
            2. + 10
              Juli 17 2021
              Quote: Sidor Amenpodestovich
              Dadi Bolsheviks bener ing misahake Ukraina lan Belarus saka Rusia?

              Ing kasunyatan, Bolsheviks ora misahake apa-apa, nanging mung ditempelake. Ing USSR, Ukraina, Belarus lan RSFSR padha siji negara. Lan ora ana masalah saiki antarane wong-wong mau (lan yen ana masalah, komunis ndamel Bandera liwat alas). Apa jenis divisi internal ana lan apa - iki sejatine sifate prakara kanggo USSR.

              Saiki wong-wong sing biyen manunggal dipérang dadi bagéan. Kajaba iku, bagean kasebut dadi musuhan. Nanging mergo, sing disalahake dudu pimpinan saiki, nanging sing kepungkur! Where kabeh ana ing urutan sampurna.

              Umum iku aneh kanggo nyalahke Bolsheviks, sing nyambungake 15 republik Soviet bebarengan (lan ngatur blok CMEA lan ATS). Kabijakan nasional sing adil ditindakake kanthi cara sing ora ana Maidan lan kerusuhan. Akeh republik digawa bali saka Abad Pertengahan menyang saiki Soviet maju anyar.

              Nanging prestasi paling global saka raja saiki yaiku aksesi saka salah sawijining republik Soviet. Crimea ing wilayah 5-6% saka kabeh Ukraina.
              1. -5
                Juli 17 2021
                Kutipan: Stas157
                Ing kasunyatan, Bolsheviks ora misahake apa-apa, nanging mung ditempelake. Ing USSR, Ukraina, Belarus lan RSFSR minangka siji negara.

                Nanging, transfer Crimea menyang SSR Ukraina saiki diarani tragedi. Yagene, yen Crimea, kaya Soviet, tetep?
                Nanging, kenapa Ukraina lan Belarus ora ditinggalake minangka bagéan saka RSFSR, nanging dipisahake dadi republik sing kapisah?
                1. +8
                  Juli 17 2021
                  Quote: Sidor Amenpodestovich
                  Nanging, kok Ukraina lan Belarus ora ninggalake bagean saka RSFSR, nanging diparengake kanggo misahake republik?

                  Padha dadi bagéan saka USSR. Sing wis cukup. Republik kapisah ora kapisah saka USSR, saka negara minangka kabèh.

                  Masalah pamrentah saiki, sing digawe dhewe, mung masalahe dhewe. Komunis minangka wong sing nggoleki masa depan sing luwih cerah. Ora ana sing mbayangake yen negara kasebut bakal bali menyang masa lalu sing peteng, lan sing becik bakal dadi wektu Nicholas 2. Bolsheviks ora nyana kanggo muter bebarengan karo para penghancur USSR.

                  Lan aku ora gumun yen pemerintah saiki sing ora duwe daya nyalahake komunis kanggo kabeh masalahe. Iku bakal aneh yen ora.
              2. -10
                Juli 17 2021
                Kutipan: Stas157
                Ing kasunyatan, Bolsheviks ora misahake apa-apa, nanging mung ditempelake. Ing USSR, Ukraina, Belarus lan RSFSR minangka siji negara

                wong Bolshevik ngethok bagéan saka Rusia, lan dina iki wis wates negara, ditetepake dening wong-wong mau ing 1917-1940, nalika negara padha panggang saka awak Rusia kaya kue panas.

                Ana telu ing USSR NEGERI -Ukrainia SSR, BSSR lan RSFSR (maca Konstitusi sing), kang wis Konstitusi hak EXIT ing sembarang wektu, kang padha njupuk kauntungan saka
                Kutipan: Stas157
                Lan ora ana masalah saiki ing antarane. Apa jenis divisi internal ana lan apa - iki sejatine sifate prakara kanggo USSR.

                Dadi dheweke bakal ninggalake GUBERNIES minangka bagean saka RSFSR, yen ora ana bedane lan mesthine ana wates "administratif". lan
                Kutipan: Stas157
                Saiki wong-wong sing biyen manunggal dipérang dadi bagéan. Kajaba iku, bagean kasebut dadi musuhan. Nanging mergo, sing disalahake dudu pimpinan saiki, nanging sing kepungkur! Where kabeh ana ing urutan sampurna.

                lali, nalika Rusia dirudopekso menyang Ukrainians ing telung gelombang Ukrainization dipeksa lan padha teka munggah karo "sajarah" kuna lan wong kapisah metu saka abad kaping 14? Maca TSB.

                Utawa apa Nazi Poroshenko, Yarosh lan liya-liyane tuwuh sawise 1991?
                utawa 1991 dumadakan muncul, metu saka boten?
                Kutipan: Stas157
                Umumé, aneh kanggo nyalahake Bolshevik, sing nyambungake 15 republik Soviet

                disambungake - Amarga Rusia lan ngrampok wong Rusia
                Kutipan: Stas157
                Kabijakan nasional sing adil ditindakake kanthi cara sing ora ana Maidan lan kerusuhan.

                Ayo kula ngelingake sampeyan yen dheweke wiwit ngethok lan ngusir Rusia ing Asia Tengah sanajan ing USSR, lan uga ana Karabakh, Baku, Sumgait, lan liya-liyane, lan iki minangka asil saka kabijakan nasional sing "sukses".

                Lan wong Rusia dhewe urip luwih mlarat tinimbang warga negara, sing entuk dhuwit luwih murah tinimbang wong Rusia. artikel ing VO-sing padha Georgia urip 5-6 kaping luwih saka ing RSFSR
                Kutipan: Stas157
                Nanging prestasi paling global saka raja saiki yaiku aksesi saka salah sawijining republik Soviet. Crimea ing wilayah 5-6% saka kabeh Ukraina.

                mung FAKTA: Putin minangka pimpinan pisanan negara ing 100 taun pungkasan, ing ngendi wilayah Rusia mundhak.

                Wiwit taun 1922 nganti 1940 TURUN saben 4 yuta km2.

                Ya, kabeh iku "bersyarat", kabeh "kaya iku" nanging padha dipotong, sakperangan alesan, mung .... RUSIA

                1922, dikurangi Ukraina lan Belarus:


                lan iki sisa-sisa ing taun 1940, sing saiki ana:
                1. + 11
                  Juli 17 2021
                  Kutipan: Olgovich
                  Ing USSR ana telung negara

                  Kutipan: Olgovich
                  Putin pisanan pimpinan negara liwat 100 taun kepungkur, ing ngendi wilayah Rusia wis berkembang.

                  Olgovich, aku malah ora pengin menehi komentar babagan rekaan sampeyan. Ya, lan yen mung Putin 2 ora, lan banjur maneh kabeh wis warisaken karo kita.
                  1. -11
                    Juli 17 2021
                    Kutipan: Stas157
                    Olgovich, aku malah ora pengin menehi komentar babagan rekaan sampeyan.

                    Stas157, sampeyan FAKTA wangkal ora ana apa-apa mbantah.

                    Lan ya: USSR kanthi tenang ambruk sawise 70 taun kabijakan nasional "sukses" tanpa gangguan.

                    Bolshevik ndadékaké negara-negara republik ngombe lemah Rusia, getih Rusia, dhuwit Rusia lan wong-wong mau, banjur padha ambruk, wis kebak.
                    1. +1
                      Juli 17 2021
                      Kutipan: Olgovich
                      Stas157, sampeyan ora duwe apa-apa kanggo mbantah FAKTA wangkal sing diwenehake

                      Andrew, sampeyan guyon aku? belay Kepiye wilayah Rusia tuwuh ing sangisore Putin? Miturut kasunyatan? Vova ngethok bagean saka China, lan luwih saka siji. Keputusan pribadine, nanging ing Crimea iku keputusane rakyat.
                      1. -6
                        Juli 18 2021
                        Igor, sampeyan ora ngerti apa-apa? Kanthi brahala-brahalamu dipotong saka Rusia 5 yuta km2 (PART PAT), Putin minangka wong pisanan sing nambah menyang Crimea, lan tanpa keputusane kanggo nganakake referendum, ora bakal ana keputusane rakyat.

                        Minangka kanggo Enggo bareng - sinau resmi data statistik saka wilayah Rusia DO supaya disebut-. "gear" lan sawise lan ndeleng sing ora owah-owahan ora.

                        Lan maneh aku ngelingake sampeyan babagan 5 yuta km2 - utawa LOGS - kita ora weruh?
                        wis urip ing paradigma wong wadon mlaku luwih saka rolas taun (aku perdagangan apa sing duwe)

                        banjur sampeyan kaya ngono lan USSR kaya ngono (mung kayu bunder, lenga lan gas sing dadi barang kompetitif), lan kabeh wong kaya ngono: apa sing diduweni, didol. Ora ana sing ngedol sing ora.
                      2. +1
                        Juli 18 2021
                        Kutipan: Olgovich
                        Kanthi brahala sampeyan, 5 yuta km2 dipotong saka Rusia (bagean PAPAT)

                        Sampeyan ngerti banget yen idolaku yaiku Stalin, nanging dudu Lenin. Ing Stalin, negara mbalekake bagean saka apa sing ilang.
                        Kutipan: Olgovich
                        sing ora ana owah-owahan.

                        Sing. Big Ussuri lan Damansky ing urutan? belay Ya, wilayah ora akeh, nanging regane gedhe.
                        Kutipan: Olgovich
                        lan saben wong kaya ngono: apa sing dipangan, didol

                        Ora. Non-walkers nggawe obyek perdagangan. nglirik
                      3. -7
                        Juli 18 2021
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Sampeyan ngerti banget yen idolaku yaiku Stalin, nanging dudu Lenin. Ing Stalin, negara mbalekake bagean saka apa sing ilang.

                        mulang babagan sejarah negarane: ana ing sangisore Stalin sing dipotong saka Rusia PATANG yuta km2, siji KFSSR isin, kang Cut mati Murmansk saka Rusia, apa biaya, lan BSSR dadi TWO luwih gedhe amarga wilayah Smolensk, lan Guryevs Rusia lan Verny dadi ... Kazakhstan, etc., etc.
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Sing. Big Ussuri lan Damansky ing urutan? Ya, wilayah ora akeh, nanging regane gedhe.

                        Damansky ditransfer ing taun 1991 dening USSR, lan dadi wong Tionghoa ing taun 1969, Fr. Ussuri wis mesthi ora Rusia, nanging wilayah regejegan.
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Ora. Non-walkers nggawe barang dagang

                        Ya.
                        Apa sing diduweni yaiku apa sing didol: saka "obyek" sing digawe dening USSR lol Kulon ora kasengsem ing apa-apa lan dagang ing kayu bunder lan fosil, malah bensin kanggo perdagangan ora bisa nindakake.
                      4. +1
                        Juli 18 2021
                        Kutipan: Olgovich
                        mulangake sejarah negarane:

                      5. -6
                        Juli 18 2021
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Kutipan: Olgovich
                        mulangake sejarah negarane:


                        asil saka uninterrupted "prestasi" ana sabenere Bolshevism bilai 1991 wates abad kaping 17, diadegaké ing 1917-1940 lan salib Rusia.

                        Semono uga critane. Mung FAKTA.

                        Kanggo gamblang, wiwit 1922, kanggo 18 taun, Rusia wis Cut saka saben taun ing CRIMEA.
        4. -12
          Juli 17 2021
          Quote: Sidor Amenpodestovich
          Duwe dibagi Rusia dadi Rusia sing tepat, Ukraina lan Belarus, apa Bolshevik nindakake kabeh kanthi bener? Apa ora ing RSFSR? Yagene dheweke nggawe dheweke kapisah?

          Dheweke main demokrasi lan saben wong duwe kebebasan kanggo macem-macem bangsa .. Ing rezim Tsarist, kabeh ana ukuran sing cocog karo kabeh, lan yen ana, langsung njerit pemberontak lan kerja keras!
          Kabeh warga negara kita (kajaba Rusia) mesthine kanggo mbangun monumen kanggo Lenin, sing narik Kakaisaran Rusia menyang republik nasional kanthi cara iki. .))))) lsp. Lan padha njupuk lan numpes kabeh monumen kanggo Lenin ngguyu Apa dheweke pengin bali saka Kakaisaran Rusia lan divisi menyang provinsi (distrik)))))?
          1. + 10
            Juli 17 2021
            Ing sosialisme, ora ana masalah karo republik. Padha kedaden ing kapitalisme.

            Kapitalis ora bisa ngalangi proses sentripetal lan ngatasi permusuhan sawetara bekas republik Soviet. Nanging kabeh padha nyalahke, mesthi, ing komunis! Lan sapa maneh!! Sawise kabeh, pemerintah saiki ora nate tanggung jawab. Lan presiden reset, kang tradisional wis boten apa karo!
            1. 0
              Juli 17 2021
              Kutipan: Stas157
              Ing sosialisme, ora ana masalah karo republik

              Nagorno-Karabakh, ora?
              Kerusuhan ing Alma-Ata ing 1985 - nalika padha mbusak Kunaev?
              1. +1
                Juli 18 2021
                Kutipan: my 1970
                Nagorno-Karabakh, ora?
                Kerusuhan ing Alma-Ata taun 1985

                ana apa? Apa ana sing pisah? Aku malah ora krungu ing taun 1985!
        5. +2
          Juli 17 2021
          Romanovs lan Bolsheviks, uga mungsuh-mungsuh komunis, sawise RSFSR dijupuk dening wong-wong mau, dibagi negara wilayah ing cara sing trep kanggo wong-wong mau. Lan sadurunge mungsuh-mungsuh komunis ngrebut USSR lan dibagi-bagi, ora ana masalah.
          Lan Putin ing artikel kasebut nyebataken nitahaken Republik Rakyat Ukraina, supaya ora divisi menyang provinsi nyegah mungsuh Bolsheviks saka dismembering Rusia ing sipil. Yen kabeh 30 taun sawise nyekel RSFSR, mungsuh-mungsuh komunis duwe ideologi pengecut "lan kita ora ana hubungane, kabeh kesalahane komunis", banjur Putin wis entuk Bolshevik, mung kanggo njaluk. nyisihaken saka pembunuh nyata saka USSR - Gorbachev lan Yeltsin, dipuji dening wong.
        6. +4
          Juli 17 2021
          Quote: Sidor Amenpodestovich
          Duwe dibagi Rusia dadi Rusia sing tepat, Ukraina lan Belarus, apa Bolshevik nindakake kabeh kanthi bener? Apa ora ing RSFSR?

          Ya salah. Iki sing nggawe prasyarat kanggo ambruk. Nanging EBN luwih maju lan wis dibagi Rusia. Nanging, Putin nganggo kembang ing kuburan saben taun. nglirik
        7. +6
          Juli 17 2021
          siji). Prajanjian tentrem karo Jepang mung babagan ngumpulake lemah.
          2). Ing jaringan sampeyan bisa nemokake jajak pendapat babagan topik kesatuan 3 wong - mayoritas pedunung negara ora mikir.
          3). Salajengipun, mratelakake panemume saka writer Prokhanov, ajeni kula kanggo bebener:

          "KGB melu aktif ing ambruk Uni Soviet. KGB minangka struktur sing paling kuat, ing jerone, pisanan, ide babagan unprofitability kekaisaran Soviet dibentuk. Banjur kabeh teknologi ambruk Uni Soviet dipasrahake menyang KGB. KGB nyawiji Jerman, KGB numpes Pakta Warsawa lan matèni Ceausescu miskin. KGB nggawe front populer ing saindhenging Uni Soviet, ing kabeh republik. Lan, ing intine, KGB miwiti perestroika lan ngenalake pimpinan Kryuchkov menyang GKChP, sing nyimpulake perestroika ngipi elek sing ana gandhengane karo karusakan Uni Soviet, Alexander Prokhanov percaya. - Mulane, Vladimir Vladimirovich, minangka perwira keamanan negara, KGB kudu sampurna ngerti sing numpes Uni Soviet, apa drama saka karusakan saka Uni Soviet. Lan, mbok menawa, minangka pejabat sing ngerti babagan iki, dheweke, mbok menawa, duwe tanggung jawab internal, bisa uga ora pribadi, nanging perusahaan - ya.


          Lengkap: https://argumenti.ru/society/2021/07/730336
        8. +6
          Juli 17 2021
          Quote: Sidor Amenpodestovich
          Sing, ing mratelakake panemume, wis dibagi Rusia menyang Rusia dhewe, Ukraina lan Belarus, Bolsheviks nindakake kabeh tengen?

          Iku mung galoshes ijo langgeng ora teka saka memori.
          Kanggo ekonomi Soviet diprodhuksi istimewa THEM. ya
      3. + 10
        Juli 17 2021
        Saka baris pisanan, aku langsung kelingan taun sekolah. Pawulangan babagan ekonomi politik lan sejarah anyar. Aku rumangsa ora suwe bocah-bocah sekolah bakal sinau karya lan karya Putin Agung. Aku ora kaget apa-apa sawise ngreset!

        pitunjuk cetha digawe bab bali saka tanah primordially Rusia

        Kanggo pitunjuk iki ora cukup. Tsarek ora bisa nampa pecahan apes saka Donbass menyang plabuhan pribumi, ngendi iku menyang tanah kabeh Ukraina.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +3
        Juli 17 2021
        lan khusus nglangi ing garis lurus ..

        Yen antrian pancen lurus.. cukup lurus.. mesthi kecemplung.. Usaha kita ambruk, saiki kudu taksi.. lan yen dheweke krungu pendapat nyata saka wong babagan dheweke.. umume, mlumpat tikar. lan penghinaan liyane. .kabeh iku mung kanggo eksekusi..
        1. +3
          Juli 17 2021
          Kutipan saka Svarog
          и yen krungu pendapate rakyat sing bener bab dheweke .. umume, skipping tikar lan moyoki liyane .. kabeh mau mudhun kanggo eksekusi ..

          Hello Vladimir hi Ing dina liyane Kinchev ngandika. Ya jarene suwe-suwe dheweke nyoba setya marang pamarentah iki – ora bisa.

          Ing kasunyatan, masyarakat polarisasi.
          1. +3
            Juli 17 2021
            Kinchev sing melu Alice ing Vote or Lose?
            1. +4
              Juli 17 2021
              Kutipan: Pesimis22
              Kinchev sing melu Alice ing Vote or Lose?

              ya wis. Aku ing konser iki. Lan milih Yeltsin. Lan aku ngakoni kesalahanku.
              Apa sampeyan tansah bener lan ora tau salah?
          2. +4
            Juli 17 2021
            Kutipan: Stas157
            Kutipan saka Svarog
            и yen krungu pendapate rakyat sing bener bab dheweke .. umume, skipping tikar lan moyoki liyane .. kabeh mau mudhun kanggo eksekusi ..

            Hello Vladimir hi Ing dina liyane Kinchev ngandika. Ya jarene suwe-suwe dheweke nyoba setya marang pamarentah iki – ora bisa.

            Ing kasunyatan, masyarakat polarisasi.

            Hi Stas hi Kinchev tersinggung, konsere dibatalake.. lan ora dibayar ganti rugi.. gara-gara penobatan.. Korupsi, akeh.. Shevchuk ora payu.. lan Kinchev tenggelam kanggo Putin.. wah, yen dheweke ngerti tenan..
            1. +2
              Juli 17 2021
              Kutipan saka Svarog
              Shevchuk ora ngedol.

              lanang ayu! Salah sawijining album paling apik "Cinta Indah"
          3. +3
            Juli 17 2021
            lan dina liyane Kinchev ngandika. Ya jarene suwe-suwe dheweke nyoba setya marang pamarentah iki – ora bisa.
            Anggere dheweke ngombe manis lan mangan kanthi manis, kekuwatane cocog karo dheweke. Lan ing kene, konser dilarang kanggo sawetara covids, nanging ora kanggo wong liya, iku kabeh crita lolongan Kostya ................. nyatane, Kinchev mati kaya ngono kira-kira rong puluh taun. biyen.
        2. -3
          Juli 18 2021
          Kutipan saka Svarog
          Yen antrian pancen lurus.. cukup lurus.. mesthi kecemplung.. Usaha kita ambruk, saiki kudu taksi.. lan yen dheweke krungu pendapat nyata saka wong babagan dheweke.. umume, mlumpat tikar. lan penghinaan liyane. .kabeh iku mung kanggo eksekusi..

          Apa Putin kudu disalahake amarga ambruk perusahaan ing kutha sampeyan? Apa sampeyan serius? Sawise runtuh USSR, meh kabeh perusahaan, pabrik-pabrik wiwit dadi milik pribadi, kapitalisme ora beda, mula, mungkin pedagang swasta iki mung manajer sing ala? Lan dheweke mung perampok, ngrusak perusahaan nalika ngisi dhuwit akeh ing kanthong, nanging ing wektu sing padha Putin isih disalahake, ora ana sing bisa dicritakake babagan logika sing keren.
          Ing kutha Volgograd ana akeh pabrik lan ing kutha Volzhsky, sing cedhak karo kutha Volgograd, lan ing Volzhsky akeh pabrik sing dilestarekake lan terus dienggo, lan ing Volgograd meh kabeh wis ilang, manajer i.e. sing nduweni pabrik-pabrik ing Volzhsky dadi luwih pinter lan njaga pabrik-pabrik kasebut, ora ana ing Volgograd, lan Putin uga kudu disalahake? Utawa sing nduweni pabrik ing Volgograd isih ora ana gunane?
    3. -11
      Juli 17 2021
      Maneh, Putin lagi dipahat dadi grandmaster gedhe. ngguyu Nalika dheweke bakal ngelingi supaya pinter yen politik minangka kelanjutan ekonomi, lan ora kosok balene? Negara wis manggon ing paradigma saka wong wadon lumampah kanggo luwih saka rolas taun (Aku perdagangan apa aku duwe), lan kita kabeh ngrembug pesen lan pesen, lan looking for guilty. Saiki Kulon dikutuk, banjur pinggiran, banjur Polovtsy karo Khazars. trep.

      Sampeyan kudune nulis iki kanggo Kamerad Stalin nalika perang 1942. Kaya, iki lan liya-liyane - apa jenis pemimpin negara yen aku ora duwe jamon ing toko?
      Saiki ana Perang Dingin anyar, sing, ing siji wektu, USSR ora bisa ngadeg, lan Rusia saiki ngadeg, lan cukup sukses.
      1. + 10
        Juli 17 2021
        Kutipan saka lucul
        Kaya, iki lan liya-liyane - apa jenis pemimpin negara yen aku ora duwe jamon ing toko?

        Apa karo ham? Yen aku, kanthi gaji rata-rata ing wilayah kasebut, mbuwang kabeh gaji kanggo panganan lan keperluan, apa iki normal kanggo negara sing paling sugih ing sumber daya? Aku meh ora tuku daging, pitik, nanging jamon ora bakal metu saka iku.
        Kutipan saka lucul
        lan Rusia saiki terus metu, lan cukup sukses.

        kasil? belay Lan yen sampeyan mbandhingake karo China?
      2. +2
        Juli 17 2021
        USSR rampung nindakake perang sing adhem banget nganti titik tartamtu. Nganti kudu kesusu. Apa sampeyan yakin manawa iki ora bakal kedadeyan ing Rusia? Diwenehi kesempatan sing beda-beda saiki lan saiki?
    4. -16
      Juli 17 2021
      Kutipan: Ingvar 72
      Maneh, Putin lagi dipahat dadi grandmaster gedhe. Nalika dheweke, sing pinter banget, ngelingi yen politik minangka kelanjutan ekonomi, lan ora kosok balene?

      Kita duwe ngelawan ing Rusia, aku pengin ngelingake sampeyan .... Rusia minangka negara sing ageng (sanajan ilang wilayah) lan hukum Barat sampeyan ora bisa digunakake kanggo kita! Kaping pisanan, politik, banjur Angkatan Darat lan Angkatan Laut, lan mung nalika wates dikuwatake lan kabijakan sing tegas.. Banjur sampeyan bisa kanthi tenang ngatasi urusan internal lan ekonomi, kalebu. ing sanksi, Angkatan Darat lan Angkatan Laut durung cukup rearmed lan mungsuh secara harfiah climbing wong gemblung ..lan kolom kalima rages nang negara ..Iku banget awal kanggo saiki!
      1. +5
        Juli 17 2021
        Kutipan saka xorek
        lan hukum Western Panjenengan ora bisa karo kita ALL

        Hukum kasebut ora Barat, nanging dhasar. Ora bakal ana negara sing kuwat tanpa ekonomi sing kuwat. Lan kolom kalima ing kuwasa, kang menehi kritik dening lokasi properti saka sederek lan kanca-kanca. nglirik
        1. -14
          Juli 17 2021
          Kutipan: Ingvar 72
          Hukum kasebut ora Barat, nanging dhasar.

          Ya, aku duwe ekonomi sing luwih dhuwur kaping pindho .. Dadi aku ora butuh ing kene babagan krim sing ora nguntungke lan pasar (kepiye Gaidar smacked ana))))
          Kutipan: Ingvar 72
          Ora bakal ana negara sing kuwat tanpa ekonomi sing kuwat.

          Aku mbaleni maneh ing Rusia ekonomi kuwat wiwit karo Tentara kuwat lan kuat lan kawicaksanan manca tenan .. Kita mung ora diijini kanggo menehi hasil karo ekonomi kita, sanksi padha (sanajan padha wis mbantu lan bantuan ekonomi kita kathah) Nganti gludhug bledheg, aja nyabrang dhewe..
          Kutipan: Ingvar 72
          Lan kolom kalima ing kuwasa, kang menehi kritik dening lokasi properti saka sederek lan kanca-kanca.

          Lenggah persis, nanging wis piye wae ora nyaman banget keprungu .. Dheweke ora duwe papan kanggo mbukak, malah London lan Israel ora nate nampa maling kita lan mbutuhake konfirmasi penghasilan (ora, banjur mung mbatalake ..) Lan aku seneng proses iki ..
          Dadi padha kesusu karo anak-anake, akeh sing wiwit kobong .. ngguyu
          Kabeh wong donya, kabeh bakal apik..!
          1. +8
            Juli 17 2021
            Kutipan saka xorek
            Ya, aku duwe ekonomi sing luwih dhuwur kaping pindho

            Aku uga duwe menara ekonomi! nglirik
            Kutipan saka xorek
            Aku mbaleni maneh ing Rusia ekonomi sing kuwat diwiwiti kanthi Tentara sing kuwat lan kuat lan kabijakan luar negeri sing kuat.

            Tentara sing kuwat ora bisa dibayangake tanpa mburi sing kuwat. Iku kaya klub ing tangane bocah.
            Kutipan saka xorek
            Lenggah persis, nanging wis piye wae ora nyaman banget

            Biasane lungguh, karo penak. Serdyukov ngendi, kelingan?
            1. -11
              Juli 17 2021
              Kutipan: Ingvar 72
              Aku uga duwe menara ekonomi!

              Dadi kita ngerti saben liyane, nanging saka trenches ngelawan, sayangé ..)))
              Kutipan: Ingvar 72
              Tentara sing kuwat ora bisa dibayangake tanpa mburi sing kuwat. Iku kaya klub ing tangane bocah.

              Ora ana pitakonan, mburi (provinsi) nesu banget ing kabeh sing kedadeyan ing Moskow, lsp. ..
              Kutipan: Ingvar 72
              Biasane lungguh, karo penak. Serdyukov ngendi, kelingan?

              Inggih, kanthi biaya Serdyukov, aku ora bakal ujar manawa dheweke kaya ngono .. nglirik
              Shoigu teka lan langsung dadi Tentara siap tempur lan Crimea dijupuk lan igils direndhem ing Suriah lan rearmament diwiwiti langsung .. Dasawarsa dibutuhake kanggo iki lan saben kontribusi wis nandur modhal quietly .. Lan kasunyatan sing wartawan wrote, uga, padha mbuwang balung ... heh heh
              PS. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo nindakake kabeh ing kasepen lan methodically, lan aku bakal uncalan lanang kanggo whipping .. Gusti Allah mberkahi Rusia lan wong Rusia!
      2. +6
        Juli 17 2021
        Kutipan saka xorek
        Kaping pisanan, politik, banjur Angkatan Darat lan Angkatan Laut, lan mung nalika wates dikuwatake lan kabijakan kasebut tegas .. Banjur sampeyan bisa kanthi tenang ngatasi urusan internal lan ekonomi, kalebu ..

        Komersial, nyingkirake kahanan sosial populasi, sampeyan kudu nutup tapel wates supaya wong ora mlayu. Ing wektu sing padha, langkah-langkah represif lan aparat propaganda kudu dikuatake. Apa ora Korea Utara.
    5. +9
      Juli 17 2021
      Kutipan: Ingvar 72
      banjur Polovtsy karo Khazars

      Pechenegs!!!
      Pechenegs LALI !!!
    6. +4
      Juli 17 2021
      Saiki Kulon dikutuk, banjur pinggiran, banjur Polovtsy karo Khazars. trep.
      Padha kelalen Bolsheviks lan Lenin, amarga padha isih sijine tambang kanggo Putin ing wayah wengi, ing lawang .....
    7. -2
      Juli 17 2021
      Kutipan: Ingvar 72
      Sing dikutuk West

      Lan apa, ora ana Kulon sing musuhan? Apa iku digawe? Apa ora wong-wong sing meksa kita mbuwang dhuwit sing akeh banget kanggo mbangun maneh sistem pertahanan wilayah kita lan nglengkapi sistem iki nganggo senjata modern sing nyukupi syarat modern? Apa ora wong-wong sing nambah biaya produksi kita liwat sistem sanksi? Mungkin Kulon wis dadi mitra dagang nyata kanggo kita?
      Kutipan: Ingvar 72
      Negara iki wis manggon ing paradigma wanita mlaku luwih saka rolas taun (aku dagang apa sing duwe)

      Aku wonder yen non-mlaku wadon ngedol mergo? Temenan, sampeyan nampa paradigma sing beda, sing duwe mitra saka "miliar emas" - tuku apa sing bisa sampeyan tuku, sing ora bisa sampeyan tuku, banjur nyerang kanthi paksa lan mung njupuk ... ngguyu
      Kutipan: Ingvar 72
      Maneh, Putin lagi dipahat dadi grandmaster gedhe.

      Aku ora ngerti carane dheweke main catur, nanging apa sing ditindakake ing sirkuit njaba diakoni sanajan mungsuh kita. Sampeyan ora bisa iki. Ing kasus kaya mengkono, biasane dianjurake kanggo meri meneng. hi
      1. +1
        Juli 17 2021
        Kutipan saka Hagen
        Dudu wong-wong sing nggawe kita mbuwang dhuwit sing akeh banget.

        Kanggo ngluwihi pipa gas kanggo wong-wong mau, lan ora kanggo wong ing negarane? Apa dheweke nyegah investasi saka adol hidrokarbon ing ekonomi dhewe, lan ora ing negara "mitra"? Lan banjur whine babagan lack of investasi? Apa dheweke meksa utang sing gedhe-gedhe dibuwang, nyatakake yen ora bisa dibalekake, nalika kita mbayar utang Soviet lan tsarist?
        Kutipan saka Hagen
        Aku wonder yen non-mlaku wadon ngedol mergo?

        Wanita sing ora mlaku-mlaku kerja ing macem-macem lapangan. Ora ngerti? nglirik
        Aku ora arep njawab omong kosong liyane.
        Kanggo ing Panggonan pisanan kudu ana pangenalan prestasi dening wong, lan ora dening mungsuh. Sing mitra. nglirik
        1. -2
          Juli 17 2021
          Kutipan: Ingvar 72
          Kanggo ngluwihi pipa gas kanggo wong-wong mau, lan ora kanggo wong ing negarane?

          Sampeyan kudu dadi spesialis dhuwit sing "bakat" supaya ora ngerti manawa saluran pipa utama eksternal dipasang kanthi tepat supaya bisa uga duwe kesempatan kanggo nyelehake pipa internal. Nanging iki, mesthi, omong kosong saka sudut pandang intelektual sing durung berkembang. ngguyu
          1. +1
            Juli 17 2021
            Kutipan saka Hagen
            pipelines utama external glethakaken sabenere supaya bisa mengko kanggo lay internal uga.

            Tegese, wong wadon kudu ngiwa kanggo sawetara wektu kanggo njaluk nikah? Sampeyan ora pengin milih bojo miturut kritéria iki? wong bodho
            Apa sampeyan wis ilang kalbu kanggo nggawe bantahan kaya ngono?
            1. -3
              Juli 17 2021
              Kutipan: Ingvar 72
              Apa sampeyan wis ilang kalbu kanggo nggawe bantahan kaya ngono?

              Sampeyan kudu njaluk bebarengan sethitik karo pangertèn umum supaya ngerti sing pipa ing Kulon minangka bisnis sing duwe bathi, lan pipa kanggo kepemilikan omah ing negara sampeyan larang regane. Ing ekonomi, sampeyan kudu entuk dhuwit, banjur mbuwang apa sing wis sampeyan entuk. Sampeyan ora ngerti iki. Mesakaké.
              1. +1
                Juli 18 2021
                Kutipan saka Hagen
                Sampeyan ora ngerti iki.

                Sampeyan ora ngerti yen bocah-bocah wiwitane minangka proyek sing nggawe kerugian, lan yen kita mung entuk bathi, mula luwih bathi yen urip dhewe.
                Aku katon analogi ora tekan sampeyan.
                1. -1
                  Juli 18 2021
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Aku katon analogi ora tekan sampeyan.

                  Analogi sampeyan ora cocog karo topik obrolan. Dheweke mung ora relevan ing kene.
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Sampeyan ora ngerti yen bocah-bocah wiwitane minangka proyek sing nggawe kerugian, lan yen kita mung entuk bathi

                  Nanging sampeyan ora entuk anak yen sampeyan duwe mung siji ara ing kanthong. Bener, "penerbangan" lan lair saka bocah bisa dadi akibat sing ora dikarepake ... ngguyu Dadi analogi kanggo topik iki adoh banget sampeyan. Mung siji bab sampeyan ora ngganti - a disregard lengkap kanggo hukum ekonomi prasaja. Mung aja mangkat kerja gratis. Senajan mungkin aku salah? Sampeyan bakal ngumpulake bantahan babagan topik kasebut, yen ora, kabeh bakal ana ing sisih, garwa lan anak beda. Lan kita ngomong babagan pipa, bener .... ngguyu
                  1. +2
                    Juli 18 2021
                    Kutipan saka Hagen
                    Bener, "penerbangan" lan lair saka bocah bisa dadi akibat sing ora dikarepake.

                    Apa sampeyan bisa ngerti babagan bocah-bocah? Aku duwe lima, lan ora kaya sampeyan, aku ngerti yen kabeh langkah sing diumumake dening PDB kanggo nambah tingkat lair iku omong kosong.
                    Kutipan saka Hagen
                    Sampeyan bakal ngumpulake bantahan babagan topik kasebut, yen ora, kabeh bakal ana ing sisih, garwa lan anak beda. Lan kita ngomong babagan pipa, bener ....

                    Argumentasi karo analogi dirancang kanggo wong sing pinter. Apa iki masalah ing omah troll?
                    Lan sampeyan ora perlu kanggo pirembagan bab untung - ing prices gas saiki SP-2 lan Power of Siberia mung bakal ngalahake biaya laying ing dekade.
                    1. +2
                      Juli 18 2021
                      Kutipan: Ingvar 72
                      Apa sampeyan bisa ngerti babagan bocah-bocah? Aku duwe lima, lan ora kaya sampeyan, aku ngerti yen kabeh langkah sing diumumake dening PDB kanggo nambah tingkat lair iku omong kosong.

                      apik Igor, lan aku duwe lima, papat wong sekolah! Aku mulang dhewe, aku nambani dhewe, etc. Ora, mesthi, 200 rubel kanggo saben bocah sing ditampa saben wulan, kaya kulawarga gedhe, kudu dianggep minangka ukuran keprihatinan negara kanggo nambah tingkat lair.
                      1. +1
                        Juli 18 2021
                        Kutipan saka: aleksejkabanets
                        Igor, lan aku duwe lima

                        Aku kelingan Alex. hi Hello
                        Padha ngisi kita luwih akeh, nanging kita isih manggon ing bokong - kanca menehi luwih akeh barang bekas kanggo bocah cilik.
                        Upah urip sing dijanjekake dening Putin kanggo bocah-bocah saka 3 nganti 7 dadi baloney - nalika ngetung penghasilan, kabeh keuntungan lan gaji sadurunge potongan pajak penghasilan pribadi dianggep (!). ngguyu Yen ora kolymas, preian kudu dientekake ing omah.
                    2. -3
                      Juli 18 2021
                      Kutipan: Ingvar 72
                      Argumentasi karo analogi dirancang kanggo wong sing pinter. Apa iki masalah ing omah troll?

                      Iki bener karo analogi sing kompeten, lan sampeyan duwe elderberry ing kebon sampeyan ....
                      Kutipan: Ingvar 72
                      Apa sampeyan bisa ngerti babagan bocah-bocah? Aku duwe lima, lan ora kaya sampeyan, aku ngerti yen kabeh langkah sing diumumake dening PDB kanggo nambah tingkat lair iku omong kosong.

                      Aku weruh sampeyan bisa tanpa Putin. Inggih rampung. Apa aku bisa ngerti babagan bocah-bocah? Contone, aku bisa ngerti apa telung medali emas kanggo kursus SMA ing wektu sing beda-beda. Utawa ijasah calon ngelmu kanthi sertifikat "master of sports" .... Piye wangsulane? ngguyu
                      Kutipan: Ingvar 72
                      Lan sampeyan ora perlu kanggo pirembagan bab untung - ing prices gas saiki SP-2 lan Power of Siberia mung bakal ngalahake biaya laying ing dekade.

                      Aku ora pengin ngrembug topik iki karo sampeyan. Sampeyan ora nglangi ing .... babar pisan. Salah sawijining pranala menyang SS nuduhake jarak sampeyan saka topik kasebut.
                      1. +2
                        Juli 18 2021
                        Kutipan saka Hagen
                        Salah sawijining pranala menyang SS nuduhake jarak sampeyan saka topik kasebut.

                        Miturut komentar sampeyan, sampeyan bisa ngomong yen sampeyan adoh saka kapentingan wong Rusia, lan saka kalbu dhewe.
                      2. -1
                        Juli 18 2021
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Miturut komentar sampeyan, sampeyan bisa ngomong yen sampeyan adoh saka kapentingan wong Rusia, lan saka kalbu dhewe.

                        Songko. Yen aku ora setuju karo sampeyan ing kabeh, iki ora ateges aku adoh saka wong. Sampeyan ora kabeh wong. Lan kalbu, luwih-luwih, aku ora menehi hak kanggo makili. Aku uga nggawe sawetara ide babagan sampeyan adhedhasar komentar sampeyan. Nuwun sewu, nanging sampeyan, wis nggawe anak kanggo awak dhewe lan nampa keuntungan sing ora daktampa, sengit marang negara sing mbayar sampeyan. Sampeyan manggon kanthi tenang ing penghasilan sing ditampa lan ora ngupaya nambah kanthi pindhah menyang wilayah liya sing ana kekurangan tenaga kerja kanthi gaji sing lumayan. Bener, iklim ana (ing negara kita, contone, ing mangsa iku luwih saka 55 frosts) Luwih angel. Sampeyan tenggelam ing lingkungan sosial ing USSR mung amarga ana sing gratis, lan ora ana gagasan babagan keadilan lan kesetaraan karo paseduluran. Mangkono, aku bisa nyimpulake yen sampeyan minangka materi kaya borjuis, dheweke mung ngatur urip, pendidikan lan kesempatan sing ditawakake luwih kompeten tinimbang sampeyan. Lan mulane dheweke kebak materi, lan sampeyan, nyuwun pangapunten, iri marang dheweke. Lan umume komentator ing kene uga tenggelam kanggo USSR, amarga kemungkinan kesejahteraan materi gratis tanpa perlu kringet. Iku kabeh gagasan sampeyan babagan kapentingan rakyat. Aku mangu-mangu yen nalika nggawe anak liyane sampeyan reveled ing pamikiran saka wutah saka bangsa Rusia. Nuwun sewu, kula mboten pitados. Wong-wong sing pancene urip kanthi gagasan moralitas komunis utawa sosial-demokratis, sing siap ngorbanake awake dhewe kanggo ide, nggawe aku ngurmati, sanajan aku ora nuduhake gagasan kasebut ing sawetara cara. Apa aku ora bisa ngomong bab sing nostalgia kanggo free feeder.
                      3. 0
                        Juli 18 2021
                        Kutipan saka Hagen
                        Nuwun sewu, nanging sampeyan, wis nggawe anak kanggo awak dhewe lan nampa keuntungan sing ora daktampa, lan sengit marang negara sing mbayar dheweke marang sampeyan.

                        Aku mbayar dhewe keuntungan iki, amarga padha ora ngluwihi jumlah pajak ing ongko. Lan negara mung ing tembung stands munggah kanggo Tambah ing tingkat lair. Deleng langkah-langkah dhukungan sosial ing negara-negara pengekspor minyak lan gas. Lan mungkin sampeyan bakal ngerti soko. Senajan ora mungkin, sampeyan milih dalan manuk hantu, kanggo 30 potongan perak.
                        Lan ana ora perlu agitate kula kanggo watch, Aku adherent tampilan ngendi aku lair, lan teka ing Handy ana. Iki negaraku, aku dudu wong perantauan, beda karo kowe.
                      4. 0
                        Juli 18 2021
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Aku penganut tampilan ngendi aku lair, lan iku teka ing Handy ana. Iki negaraku, aku dudu wong perantauan, beda karo kowe.

                        Sampeyan minangka pembicara sing kesed lan ora tanggung jawab kanthi ora ngerti apa sing pengin diomongake karo jagad iki. Aku mesakake anak-anakmu. Paling kamungkinan, dheweke bakal tuwuh kanthi gething marang negarane lan wong-wong sing digedhekake kanthi aktif. hi
                      5. 0
                        Juli 18 2021
                        Melas marang awakmu. Cepet utawa mengko sampeyan bakal diganjar kanggo mbenerake pembantaian wong Rusia.
                      6. +1
                        Juli 18 2021
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Kanggo sampeyan bakal diganjar cepet utawa mengko

                        Sampeyan isih anathematize kula. ngguyu Sampeyan lucu, dening Gusti Allah. Sampeyan mesthi bakal ngandhani topik kasebut, yen ora, sampeyan dhewe bakal mlebu ing alas demografi dhewe lan nuntun aku. Lan aku bodho tuku ngguyu Oke, aku ora tersinggung. Lan aku ora pengin nyinggung sampeyan. Urip sak bisa. Sugeng tanggap warsa . . . ing lapangan kependudukan ...
                      7. -1
                        Juli 18 2021
                        Kutipan saka Hagen
                        Lan aku bodho tuku

                        Inggih, saora-orane alesan kasebut diakoni kanthi objektif. Aku wis rangking sampeyan ing antarane mungsuh ing masalah Stalinis! ngguyu
                      8. 0
                        Juli 18 2021
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Aku wis rangking sampeyan ing antarane mungsuh ing masalah Stalinis!

                        Amarga ukuran cilik, aku ora bisa narik luwih saka mungsuh. ngguyu
                      9. -1
                        Juli 18 2021
                        Kutipan saka Hagen
                        Amarga skala cilik, luwih akeh

                        Yaiku, ing obrolan troll sampeyan duwe posisi sing andhap asor? nglirik
                      10. 0
                        Juli 19 2021
                        Kutipan: Ingvar 72
                        Yaiku, ing obrolan troll sampeyan duwe posisi sing andhap asor?

                        Aku mung ora pengin ngasilake entitas mungsuh saka taman kanak-kanak. Sampeyan dadi ekstrem ora nuduhake lulus saka prasekolah.
        2. +3
          Juli 18 2021
          Kutipan: Ingvar 72
          Kanggo ngluwihi pipa gas kanggo wong-wong mau, lan ora kanggo wong ing negarane?

          Lan ngelingake aku carane akeh persen gasified ing USSR? 15 taun sawise mbuwang pipa ing Jerman ????
          Kutipan: Ingvar 72
          Apa dheweke nyegah investasi saka adol hidrokarbon ing ekonomi dhewe, lan ora ing negara "mitra"?

          Pendapatan saka anggaran Federasi Rusia kalebu 52% saka hasil saka Layanan Pabean Federal. Array utama yaiku tugas kanggo ekspor hidrokarbon. Yaiku, kabeh pensiunan, dokter lan guru nampa dhuwit - mung saka hidrokarbon
          1. -1
            Juli 18 2021
            Kutipan: my 1970
            Lan ngelingake aku carane akeh persen gasified ing USSR

            Apa sampeyan kelingan jangkah gasifikasi ing USSR, lan biaya kanggo warga? Ing ngendi ora ana gas, padha nggawa kayu bakar utawa batu bara sing meh gratis.
            Kutipan: my 1970
            Yaiku, kabeh pensiunan, dokter lan guru nampa dhuwit - mung saka hidrokarbon

            Pensioners nampa saka FIU. nglirik
            Dene liyane, ora ana sing bisa dibanggakake, amarga ekonomi sing gumantung saka ekspor hidrokarbon, ora njalari rasa hormat.
            1. +3
              Juli 18 2021
              Kutipan: Ingvar 72
              Apa sampeyan kelingan jangkah gasifikasi ing USSR, lan biaya kanggo warga?

              tapi ngingetin!!!!!
              banjur aku bakal nuduhake sampeyan resolusi babagan gasifikasi 1985 ... kanthi nomer isin (lan kesimpulan sing nggegirisi ...
              "Stok omah ing kabeh RSFSR gasifikasi 65%, kalebu gas alam ing kutha-kutha lan pemukiman buruh kanthi 48%, ing deso mung dening 6,2 (!!!!) persen."
              Gas didorong menyang Jerman ing wektu iki paling ora 12 taun

              Biaya gasifikasi (kanggo wilayah kita !!) dikenal - rubel 672. Ora nomer gila, nanging ora 5 rubel.

              Kutipan: Ingvar 72
              meh gratis kayu utawa batu bara.
              - belay - bener, 14 rubel ton batu bara (1980) ing wilayah Trans-Volga kita. We needed 4 ton kanggo mangsa (5-8 yen batu bara karo sampah rock - lan iku)

              Kutipan: Ingvar 72
              luwih ekonomi gumantung marang ekspor hidrokarbon,
              - uga, umume, iku dudu mahakarya, nanging USSR kanthi ekonomi mandhiri (miturut sawetara !!!!) uga lungguh kanthi rapet ing jarum iki lan ora bakal mudhun ... padha ora njupuk potongan rambut .... nanging gas didorong menyang Eropa kanthi cepet ...
              1. -3
                Juli 18 2021
                Kutipan: my 1970
                tapi ngingetin!!!!!

                USSR DEWAN MENTERI
                RESOLUSI
                tanggal 30 Januari 1954 N 173
                Ing pangembangan luwih saka pasokan gas kanggo kutha-kutha RSFSR. Minangka bagéan saka résolusi iki, atusan institusi pendidikan khusus digawe, paling saka pemukiman padha gasified.
                Waca, lan dokumen kasebut dhewe, laporan ing domain umum.
                Kayu bakar ditanggepi kanggo mbah putri liwat farm negara kanggo Penny, semi-trailer kanggo 20 kopecks. Sampeyan njupuk kabeh mangsa. Ngelingi kasunyatan yen pensiun dheweke 60 rubel, lan mbah kakunge duwe 80 rubel, dheweke uga ngirim dhuwit. Dina iki, ibu mbayar pensiun siji setengah sasi kanggo mobil saka kayu bakar.
                Ing USSR, industri kita makarya, dudu Cina. Gas lan lenga didol, nanging ekonomi ora gumantung saka impor.
                1. +1
                  Juli 18 2021
                  Kutipan: Ingvar 72
                  nanging ekonomi ora gumantung ing impor.

                  Sampeyan mung ora menowo ekonomi saka USSR ing 70s lan 80s. Lan mulane sampeyan ora ngerti apa sing gumantung saka apa.
                2. +1
                  Juli 18 2021
                  lan iki sawise 31 taun

                  R S F S R Dewan Mentri
                  P O S T A N O V L E N I E
                  tanggal 6 September 1985 N 385
                  kutha Moscow

                  ING LANGKAH-LANGKAH PENGEMBANGAN GASIFIKASI LANJUT
                  Kutha lan pamukiman LAIN RSFSR
                  IN 1986 - 1990

                  Dewan Menteri RSFSR nyathet yen ing Federasi Rusia
                  Pakaryan lagi ditindakake kanggo gasifikasi ekonomi nasional. Gasified
                  957 kutha, 1600 pemukiman jinis kutha lan luwih saka 73 ewu deso
                  pamukiman.
                  Nanging, jangkah karya iki tetep kurang. Simpenan omah ing
                  ing RSFSR minangka kabèh, 65% gasified, kalebu gas alam ing
                  kutha lan pemukiman buruh kanthi 48%, ing deso mung dening 6,2
                  persen
                  .
                  Kapasitas desain pipa-cabang gas sing ana
                  digunakake rata-rata ing RSFSR dening 42 persen. Wigati
                  jumlah perusahaan industri lan tetanèn, uga
                  konsumen rumah tangga ora diwenehi gas alam, ing
                  kabutuhan ing volume gedhe digunakake bahan bakar lenga.

                  Akeh Dewan Menteri saka republik otonomi, komite eksekutif regional lan
                  komite eksekutif regional kurang melu masalah konstruksi
                  jaringan distribusi gas ing kutha lan pemukiman buruh, lan
                  Kamentrian Pertanian RSFSR lan Kamentrian Woh lan Sayuran
                  ekonomi RSFSR - ing deso.
                  Dewan Mentri Kalmyk
                  ASSR, Dewan Menteri Mari ASSR, Voronezh, Kursk, Lipetsk,
                  Komite eksekutif regional Pskov lan Tambov ora nyedhiyakake ing 1981-1984
                  commissioning saka 222 km saka jaringan iki. Karya iki durung apik
                  separo pisanan taun 1985. Departemen Konstruksi Perusahaan Minyak lan Gas Bumi
                  industri, Kementerian Perindustrian Gas lan Kementerian
                  omah lan layanan komunal RSFSR ora dileksanakake kanthi apik
                  construction saka cabang pipa gas, kanggo separo pisanan 1985 sing
                  mung 210 km dibangun, silts 17% saka target taunan.

                  Kutipan: Ingvar 72
                  Waca, lan dokumen kasebut dhewe, laporan ing domain umum.


                  lan ing wektu sing padha Wigati sing gas alam total gasified 45+6,2=51,2% saka 65% gasifikasi umum..
                  Ing kene, 13,8% gas botol diiseni kanthi licik menyang gasifikasi. Lan iki ing taun 1985 ...

                  Lan aja ngomong babagan gasifikasi ing USSR - ing wilayah Saratov Trans-Volga ing USSR, Saratov / Engels digasifikasi, banjur ing taun 1976 - Aleksandrov Gai (konstruksi dalan gedhe Asia Tengah - Pusat) ...
                  Liyane saka populasi wilayah Volga wiwit gasify ing 1997-99
                  1. -2
                    Juli 18 2021
                    Kutipan: my 1970
                    lan ing wektu sing padha, mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing mung 45 + 6,2 = 51,2% saka 65% saka total gasifikasi gasifikasi karo gas alam ..

                    Sampeyan mikir cara sing padha ing pemilu. ngguyu Apa sampeyan ngerti apa dana perumahan? Apa ana bukti kalebu gas botol ing gasifikasi?
                    Nanging sanajan iki bener, tarif kasebut ora cedhak karo kecepatan gasifikasi saiki, lan sing paling penting, kanthi PRICE. Bandingake jangkah saka 1954 kanggo 1985, lan saka 1991 kanggo 2021. Istilah iku siji. Lan nganggep kasunyatan manawa ing tingkat kemajuan ilmiah lan teknologi saiki, perbandingan tarif gasifikasi adoh saka pamrentah sampeyan, kabeh goroh sampeyan wis metu.
                    P.S. Apa sampeyan maca keputusan kasebut kanthi lengkap sadurunge nggawe argumentasi? nglirik
                    1. +1
                      Juli 19 2021
                      Kutipan: Ingvar 72
                      Nanging sanajan iki bener, tarif kasebut ora cedhak karo kecepatan gasifikasi saiki, lan sing paling penting, kanthi PRICE. Bandhingake tarif saka 1954 nganti 1985, lan saka 1991 nganti 2021

                      Apa sampeyan malah maca apa sing sampeyan bales?
                      Kanggo 31 taun, 6,2% saka saham omah ing deso wis gas saka 1954 kanggo 1985 ...
                      Saka 1997 kanggo 2006, kabeh populasi wilayah Saratov Trans-Volga gasified. Umumé, kabeh ... Biaya ora edan, mung omah-omah sing ora bisa digasifikasi sacara fisik tetep ora digasifikasi - ing babagan budaya lan dhuwur langit-langit. Iki mung alangan, saben wong sing pengin - gasified.
                      Kutipan: Ingvar 72
                      kabeh gorohmu metu.
                      - kang? Kasunyatan bilih kutha mayuta-yuta iku penting kanggo pamaréntah Soviet, sing luwih gampang kanggo gasify lan rumiyin nemtokke ing desa?
                      Aku nggawa sampeyan dokumen sing ditulis ing basa Rusia - yen ing taun 1985 kabeh wong ana ing gasifikasi drum lan rencana ora ditindakake ....
    8. -2
      Juli 18 2021
      Sarujuk banget!
      Dina iki kabeh Eropah ing dhengkul sadurunge Gazprom lan Transneft!
      Lan dheweke wis entuk iki!
    9. +1
      Juli 18 2021
      Putin malah ora bisa meksa pejabat dhewe kanggo netepi dekrit Mei! Strategi 2020 sing dikembangake lan diadopsi ing taun 2008 kasil GAGAL!!! Presiden mung bisa ngeruk ilat.
    10. 0
      Juli 21 2021
      Ingvar 72. Nanging Putin ora weruh Yeltsin titik-kosong. Iku fault Lenin sing Yeltsin numpes USSR.
  2. ***
    Kita wong sing tentrem, nanging sepur waja ...
    Aja ngganggu cara kita! ...
    ***
    1. -12
      Juli 17 2021
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      ***
      Kita wong sing tentrem, nanging sepur waja ...
      Aja ngganggu cara kita! ...
      ***

      Mangan nanas, ngunyah grouse, dina pungkasan sampeyan teka borjuis ..
      Kabeh dadi iki! hi
      PS Minus bajingan, iki ora bakal nylametake sampeyan tho.. Penyebab kita mung!
      1. + 10
        Juli 17 2021
        Kutipan saka xorek
        PS Minus bajingan, iki ora bakal nylametake sampeyan

        Sampeyan bisa langsung ndeleng wong karo loro pendidikan sing luwih dhuwur ("menara" kaloro ekonomi)! ngguyu
        1. -10
          Juli 17 2021
          Kutipan saka AUL
          Kutipan saka xorek
          PS Minus bajingan, iki ora bakal nylametake sampeyan

          Sampeyan bisa langsung ndeleng wong karo loro pendidikan sing luwih dhuwur ("menara" kaloro ekonomi)! ngguyu

          Pedagogical pisanan .. Mbayangno apa sing digawa wong Rusia duka
          Dadi kudu komunikasi karo snoops saka Kulon hehe
          PS Lan kita uga duwe iki ing provinsi "Aja pracaya, aja wedi, aja takon!"
          Pidana, nanging ana inti saka iki, utamané saiki ing Rusia!
          1. +6
            Juli 17 2021
            Kutipan saka xorek
            Pedagogical pisanan .. Mbayangno apa sing digawa wong Rusia


            Jaga Gusti saka guru-guru kuwi! Amin...

            Kaya sing iki guru-guru piye kabare, sing ora bisa logis nyambung sawetara tembung lan format bener ing komentar, lan nggawa negara.
      2. +4
        Juli 17 2021
        dina pungkasan sampeyan teka borjuis.
        sampeyan katon tansah kanggo bourgeoisie. Sing wong lan nempatno sampeyan cons.
  3. +8
    Juli 17 2021
    mung yen, sawise artikel iki dening Putin, tumindak tartamtu wiwit ngumpulake tanah Rusia, mung banjur artikel Putin ora bakal dadi tembung kosong, nanging bakal dadi sinyal sing dikirim Rusian terus karya dipunwiwiti ing 2014 ing Crimea. Banjur kita bakal bisa ngomong yen pimpinan kaya Putin mung ora nulis artikel kasebut. Yen ora, bisa uga ujar, aku nulis artikel, lan kepiye ...
    1. +2
      Juli 17 2021
      Quote: utara 2
      mung yen, sawise artikel iki dening Putin, tumindak tartamtu wiwit ngumpulake tanah Rusia, mung banjur artikel Putin ora bakal dadi frase kosong.


      Aku setuju 100%.
    2. -1
      Juli 17 2021
      Sampeyan bisa njupuk wilayah saka mungsuh komunis sing wis ngrebut republik liyane saka USSR mung kanthi cara bersenjata. Kepengin gelut?
      1. +2
        Juli 17 2021
        Kutipan saka tatra
        Sampeyan bisa njupuk wilayah saka mungsuh komunis sing wis ngrebut republik liyane saka USSR mung kanthi cara bersenjata. Kepengin gelut?

        Dadi yen padha ora perang nalika mungsuh saka komunis ngrebut Ukraina, banjur sawise 1941 Rusia bisa uga ing sawetara wektu lan bakal mung ana saka Urals kanggo Vladivostok, nganti budak Rusia, ing pengawasan saka Jerman, digawe. Jerman ing tlatah bagéan Eropah saka Rusia, kang dening pasukan kanggo master Trans-Urals lan Siberia. Uga, yen padha ora perang ing nineties saka abad XX, nalika mungsuh saka komunis dijupuk Chechnya lan Degestan, banjur kanggo dina iki tanah Rusia ora maneh wilayah Rusia.
        Aku ora arep gelut. Nanging sing sampeyan ngerti, milih antarane perang lan isin, sampeyan entuk perang lan isin. Lan Rusia isin ndeleng carane tanah leluhure ing pinggiran negara dijupuk lan ora nindakake apa-apa kanggo mbalekake tanah iki kanggo awake dhewe, iki malah Samsaya Awon kanggo negara ing mangsa cedhak saka perang ilang. Rusia tansah misuwur amarga tansah teka dhewe. Iki minangka salah sawijining
        pilar ideologi Rusia. Lan Rusia tanpa ideologi mung apa sing dikarepake Rusia
        kanggo dibagi pungkasan lan ing salawas-lawase.
  4. +3
    Juli 17 2021
    Alesan sing bisa dingerteni. Iku mung ora cetha apa sing kudu dilakoni karo kabeh iki. Ana akeh pernyataan sing adil babagan bebaya kanggo Federasi Rusia saka munculé Ukraina sing musuhan minangka pijakan NATO. Iku bakal becik kanggo ngerti persis carane Federasi Rusia bakal menehi hasil karo iki. Sawise kabeh, ora ana sing pengin gelut. Sawetara menehi saran kanggo nyelehake rudal ing Kuba, nanging ora takon, lan Kuba setuju karo iki. Katon sepur wis mangkat.
    1. -1
      Juli 17 2021
      Quote: mikh-korsakov
      Sawetara menehi saran kanggo nyelehake rudal ing Kuba, nanging ora takon, lan Kuba setuju karo iki. Katon sepur wis mangkat.

      Lan Kuba bakal setuju! Mung menehi kula panjalukan! Lan aja mandheg kaya biyen.
      1. +3
        Juli 17 2021
        Elena. Apa Kuba bakal percaya? Lan pamrentah sing ana bakal tetep ana? Enak dicekel, apik yen China mbuwang dhuwit. Banjur ana kemungkinan. Nanging banjur bakal dadi kanca karo China
        1. -1
          Juli 17 2021
          Quote: mikh-korsakov
          Apa Kuba bakal percaya?

          Isih akeh wong sing sinau ing USSR, lan keturunane ora sing pungkasan
          Quote: mikh-korsakov
          Luwih becik yen China mbuwang dhuwit. Banjur ana kemungkinan. Nanging banjur bakal dadi kanca karo China

          Ya, pangkalan militer Rusia ora bakal lara. Sing utama yaiku wong Kuba ora dibuwang maneh. Lan kasunyatan manawa dheweke bakal kekancan karo China penting banget supaya Amerika Serikat ora ngganggu dheweke, lan wis ana upaya kasebut.
          1. +3
            Juli 17 2021
            Kanggo nyebarake pangkalan militer Rusia ing Kuba, sawetara faktor kunci dibutuhake ... nganti saiki aku ora weruh ... mung kepinginan anggota forum ora cukup.
      2. +1
        Juli 17 2021
        Dear Elena, mesthi, Kuba bakal setuju. Nanging iki mesthi bakal mbutuhake belanja kolosal saka anggaran kanggo ndhukung ekonomi Kuba (elinga pirang-pirang milyar sing ditindakake sajrone periode Soviet lan pira Kuba wis diapura ing Vladimir Vladimirovich). Aku dadi panyengkuyung kanggo miwiti maneh kerjasama sing cedhak karo Kuba, kalebu. lan militèr, nanging aku seneng Rusia pisanan kanggo mutusake masalah masalah karo LDNR - padha pantes iku, njupuk langkah konkrit lan nemtokake kanggo nglindhungi Rusia ing Ukraina. Banjur sampeyan bisa menyang Kuba ....
        1. +3
          Juli 17 2021
          Kutipan saka Borz
          Aku pengin, pisanan kabeh, Rusia kanggo mutusake masalah masalah karo LDNR - padha pantes iku, njupuk langkah konkrit lan nemtokake kanggo nglindhungi Rusia ing Ukraina. Banjur sampeyan bisa menyang Kuba ....

          Setuju banget. Aku mung ngerti yen nalika padha nilar Kuba, Kuba terus nampa anak Chernobyl (lan mengko, ora mung wong-wong mau) lan dianggep free. Dheweke ora ngiyanati. Lan iki minangka indikator kesopanan. Mesthine, isih ana Fidel, nanging aku pengin hubungane dadi luwih apik saiki.
          1. +3
            Juli 17 2021
            Maneh, aku ora bisa ora setuju karo sampeyan. Perawatan lan rehabilitasi anak-anak kita dening wong Kuba minangka kasunyatan sing kamanungsane aku seneng.

            Ngeculake Kuba metu saka pengaruhe iku salah. Kajaba iku, ana sawetara negara lan wong ing donya sing tulus ngormati USSR lan Rusia. Ya, lan para pejuang saka Kuba apik banget. Amerika lan Afrika Kidul bisa konfirmasi.

            Nanging (aku ngringkes) - ing wayahe perlu kanggo nylametake Rusia ing sawetara bekas republik Soviet, kanggo nyegah pembantaian lan penghinaan.
            Kuba, kanthi hormat marang negara iki, bakal ngenteni sethithik.
  5. + 11
    Juli 17 2021
    Wiwit awal taun, tanggal 12 Juli, rega kentang ing Rusia mundhak 80,42 persen, kubis - 88,69 persen, bawang - 35,01 persen. Wiwit awal taun, wortel mundhak regane 151,89 persen, apel - 8,13 persen. Lan iki miturut Rosstat))
    Vladimir Vladimirovich, apa iki kaluwihan sampeyan?
    1. +2
      Juli 17 2021
      Inggih, sapa maneh sing bisa disalahake ing Rusia?
      1. + 10
        Juli 17 2021
        Igor, aku bakal pitutur marang kowe rahasia, yen wong wis tanggung jawab kanggo bab luwih saka rong puluh taun, iku tanggung jawab kanggo kabeh.
    2. +4
      Juli 17 2021
      Nanging pisang lan nanas luwih murah, kahanane padha karo ruble lan mata uang eseman
    3. +5
      Juli 17 2021
      "ing Rusia wis munggah ing rega"

      Prices kanggo kabeh sing skyrocketing. Lan iki sadurunge pemilihan, bayangake apa sing bakal kelakon sawise dheweke.
  6. + 11
    Juli 17 2021
    Putin telat karo artikele, telat banget ... luwih kaya kampanye pemilihan.
    Mungsuh ing wates kita kanthi tenang nindakake latihan militer Drang Nah Osten anyar.
    NATO wis rampung ngulu Eropah Wétan lan ora arep mandheg.
    Mula, pikirane Putin sing telat ora ngrampungake apa-apa maneh ... sepur wis lunga.
    1. -15
      Juli 17 2021
      Quote: Lech saka Android.
      Telat, Putin karo artikel, telat banget ... luwih kaya kampanye pemilihan.
      Mungsuh ing wates kita kanthi tenang nindakake latihan militer Drang Nah Osten anyar.
      NATO wis rampung ngulu Eropah Wétan lan ora arep mandheg.
      Mula, pikirane Putin sing telat ora ngrampungake apa-apa maneh ... sepur wis lunga.

      Aku ora setuju sethitik .. Putin wrote artikel iki, aku sadurunge mutusaké kanggo njupuk langkah serius ing hubungan kanggo Ukraina .. Ana padha cetha ngrancang soko lan artikel iki kaya ukara pungkasan kanggo ngganti pikirane .. Nanging kabeh ora ana gunane. ! Ukraina lagi lemes lan Rusia kudu ngresiki .. Ana bakal ketok !!
      1. + 10
        Juli 17 2021
        Kepiye sampeyan mbayangno pembersihan iki ...
        generasi anyar wong wis thukul munggah ing Ukraina (Aku ora mikir LDNR) kang ora raos anget kanggo Rusia.
        Kasetyane ora bisa digayuh kanthi paksa.
        Kelas pamrentah ora bakal nyerahake feeder ing negara kasebut, lan iki ora mung Bandera lan Nazi saka kabeh garis, iki pejabat lan wakil sing korup, iki uga akeh pengisap getih saka LSM Amerika lan Eropa ... saiki kabentuk ana ... Ibu aja nangis .
        1. 0
          Juli 17 2021
          Apa conto Jerman 45 taun ora cocog karo sampeyan?
          1. +5
            Juli 17 2021
            Bandhingake Jerman 45 taun lan Ukraina modern ... eseman
            Zelensky kalium sianida ora bakal ngobong ...
            ora...ora ana podho.
            1. +1
              Juli 17 2021
              Lan mung ana siji Ze urip?
          2. +2
            Juli 17 2021
            Jerman dikalahaké kanggo 45 taun lan sekutu ora utamané ngganggu ing wilayah dikuwasani dening USSR. Saiki ora ana kahanan kaya ngono.
            1. +4
              Juli 17 2021
              Kutipan: Kronos
              lan sekutu ora utamané ngganggu wilayah sing dikuwasani USSR ...

              1. Isih carane padha ngganggu ...
              2. USSR dudu Rusia.
              Kutipan: Kronos
              Saiki ora ana kahanan kaya ngono.

              3. Saiki nggarap ...
              1. +5
                Juli 17 2021
                Sampeyan ora bisa mbantah kanthi nyatane yen USSR luwih apik lan luwih kuwat tinimbang Rusia.
                1. +7
                  Juli 17 2021
                  Lan ora amarga wilayah utawa kasugihan, nanging thanks kanggo kader, wong-wong sing, kanggo sisih paling, ngawula Motherland tulus lan sepenuh ati ...
        2. -14
          Juli 17 2021
          Quote: Lech saka Android.
          Kepiye sampeyan mbayangno pembersihan iki ...

          Inggih, siswa Sudoplatov tetep karo kita .. Kabeh bakal sepi lan tanpa gangguan.
          Dheweke dhewe bakal mlayu, amarga, nyatane, ora akeh wong Kulon sing kurang ajar lan maling sing nyekel Kyiv sajrone Maidan (sawise kabeh, dheweke dadi link serangan utama kanthi dhukungan saka Kulon).!
          Quote: Lech saka Android.
          generasi anyar wong wis thukul munggah ing Ukraina (Aku ora mikir LDNR) kang ora raos anget kanggo Rusia.

          Lan kita ora bakal ndemek wong-wong mau, lan malah luwih supaya padha ora bakal diwenehi freebie .. Ayo padha mratobat lan Donbass bakal bantuan wong ing iki, padha ngerti carane lan apa ..
          Lan Putin bener ngaso .. Padha kudu ripen!
          1. +6
            Juli 17 2021
            Napa siswa Sudoplatov ora bisa nindakake apa-apa ing Ukraina ing 2014 ...
            Kahanan kasebut bisa ditindakake miturut skenario sing paling ora sampeyan ngarepake ... nganti aku ndeleng prasyarat kanggo ngganti kahanan dadi luwih apik.
            1. -10
              Juli 17 2021
              Quote: Lech saka Android.
              Napa siswa Sudoplatov ora bisa nindakake apa-apa ing Ukraina ing 2014 ...

              Analis menehi saran marang Putin supaya ora mlebu ing viper iki kanggo wektu iki lan padha nindakake kanthi bener.Ing kono, sawise kabeh, dina Sabat wiwit, padha numpes kabeh, nindakake kekejeman ing euforia sing bakal ditampa ing EU lan dhuwit bakal mili menyang Ukraina. .. Alas, ora ana sing kedadeyan kaya ngono .. Kabeh wis rusak, spesialis mlayu kalebu menyang Rusia. Pembicara lan pipa tetep .. ngguyu
              Lan iki brilliantly nemokke, kanggo rush menyang Suriah ndadak lan rendhem igil
              Ora ana sing nyana (kabeh wong ngenteni invasi Outskirts) ..
              Nanging ana siji negara cilik lan licik cedhak lan wakil sawijining aturan ing Kyiv (saiki aku ngarep-arep)! Kowe ngerti karepku..?
              Kasus kasebut kedadeyan ing pasukan khusus ing tapel wates Ukraina lan Israel .. prajurit
              1. +8
                Juli 17 2021
                Iki kabeh omongan licik kanggo wong miskin lan iman marang Putin sing sarwa.
                1. -13
                  Juli 17 2021
                  Kutipan: Kronos
                  Iki kabeh omongan licik kanggo wong miskin lan iman marang Putin sing sarwa.

                  Apa sing sampeyan pracaya? Ing kamardikan wicara lan demokrasi ing donya Kulon? Oh nggih
          2. +9
            Juli 17 2021
            Inggih, siswa Sudoplatov tetep karo kita .. Kabeh bakal sepi lan tanpa gangguan.
            Lan ing ngarepe Mikhan bakal nuntun dheweke kanthi saber ing tangane .....
  7. +8
    Juli 17 2021
    Kita kudu ngakoni kanthi jujur ​​yen kita wis ilang Ukraina. Utawa Ukraina dhewe, kiwa. Minangka sampeyan seneng liyane. Artikel telat ... Sadurunge, iku perlu kanggo "mulang sajarah." Kita malah duwe duta ing kana - M. Zurabov, sing uga ora dibutuhake ing Rusia .. Mulane, siji ora bakal kaget. Kabeh cukup dingerteni lan alami.
    1. 0
      Juli 17 2021
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Kita kudu ngakoni kanthi jujur ​​yen kita wis ilang Ukraina. Utawa Ukraina dhewe, kiwa. Minangka sampeyan seneng liyane. Artikel telat ... Sadurunge, iku perlu kanggo "mulang sajarah."

      Aja ngomong. Saiki rega bakal munggah, pensiun lan gaji paling apik bakal tetep, dheweke dhewe bakal dijaluk bali "marang sedulur." Nanging akeh sing bakal gumantung marang sapa sing bakal ditindakake Amerika tinimbang Ze.
      1. +1
        Juli 17 2021
        Ora, aja takon, para elit lokal wis ana hubungane karo Amerika Serikat.
      2. +1
        Juli 17 2021
        Malah yen "Aku takon sampeyan bali, sedulur", banjur karo apa? .. Kanthi ekonomi, kesehatan, banderization rusak? Apa kita bakal urip?
    2. -4
      Juli 17 2021
      Luwih telat tinimbang ora tau krungu ekspresi kasebut?
      1. -1
        Juli 17 2021
        Ros56, sampeyan mung ngomong babagan kabeh kaya iki: "bakal ditakoni", "sedulur", "sedulur". Aku gumun, bener. Nuwun sewu, nanging sampeyan ngelingake kula babagan instruktur politik ing kelas politik sing ngandhani para prajurit yen Jerman iku sedulur kita lan proletar sing padha. Lan ora bakal nembak prajurit Tentara Abang, nanging bakal nguripake senjata marang Hitler kapitalis. A prajurit naif lenggah ing trenches ing 22 Juni lan nguwuh "Comrat, aku uga proletarian arbeiten! Aja njupuk!" Lan entuk peluru ing bathuk, saka "Deutsche Arbeiten".
        Ayo sadar, cah ayu! Ukraina dudu SSR Ukrainia. Padha ngidoni ing pasuryan kita, lan sampeyan maneh mlayu lan menek kanggo ngrangkul karo wis 30 taun, wong aneh. Banjur, sawise kabeh, sampeyan bakal nesu: "sadulur-sadulur kita biyen padha ngapusi kita." Kabeh kudu ditindakake kanthi kapinteran, kanthi kamulyan lan ajining dhiri. Nuwun sewu,
        1. +1
          Juli 17 2021
          Lho, nggih, nggih, kulo niki nyumurupi nalar kula, mboten salah paham? bukti ing meja.
          1. -2
            Juli 17 2021
            Mangga, Pak! "Luwih telat tinimbang ora tau, apa sampeyan krungu ekspresi kasebut?" Nuwun sewu, driji sampeyan ora katon ing tabletku.)
            1. +2
              Juli 17 2021
              Apa iki pikiranku? Minangka Evstigneev ngandika ing peran Ruchechnik, ing papan patemon, sampeyan kudu nyipta dongeng, Andryusha. Ora perlu nggawe bayangan liwat pager wattle lan mateni fantasi minangka bebener.
              1. -4
                Juli 17 2021
                Inggih, Ruchechnik ngandika liyane: "Sampeyan ora duwe hak. Sesepuh dhawuh." Iki kok aku duwe bayangan ing jamur? Ing tembung sampeyan dhewe, "Bukti ing meja."
    3. +7
      Juli 17 2021
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Posting telat...

      Ya, sethithik, kanggo 30 taun ...
  8. -3
    Juli 17 2021
    Pesen sing didhelikake menyang Kulon lan Ukraina ing artikel Putin

    Miturut artikel kasebut - Putin ngeculake tangane)))
    1. +2
      Juli 17 2021
      Secara pribadi, aku krungu bab utama, nanging isi ing ngisor iki: Aku ngutip secara harfiah "Ninggalake karo apa sing teka karo" ....
      1. 0
        Juli 17 2021
        Ya pancen kaya ngono. Siji TAPI ... Saben uwong sing pengin ninggalake kanggo dangu karo apa sing dikarepake. Apa iki pesen kanggo liyane???
    2. -7
      Juli 17 2021
      Kutipan saka lucul
      Pesen sing didhelikake menyang Kulon lan Ukraina ing artikel Putin

      Miturut artikel kasebut - Putin ngeculake tangane)))

      Dheweke sing ngeculake, ngowahi pungkasan kanggo wong Ukrainia (ora menyang wong Kulon, Banderaites) Ana sing bakal diwiwiti kanthi cepet, utamane nalika pipa dipotong ..
    3. -4
      Juli 17 2021
      Sampeyan ora bisa ngomong. Dideleng saka teks kasebut, (utamane pungkasane) dheweke mung diusir dening ubun-ubun, kanthi angkuh lan cidra. Dheweke pancen wong sing sabar ...
      Mengko, aku ngrungokake marang godfather Medvedchuk. Malah bapak baptis, getun marang kabodhoane kanca-kancane. Nanging ora ana sing bisa mbantu. Ora malah nesu. Aku mung ngangkat tangan ...
  9. +3
    Juli 17 2021
    Yen kita ngilangake kritik saka Bolsheviks, banjur ing dasare kabeh dadi. Nanging kritik iki, iku ngrusak kabeh kaya teyeng. Yen ana apa-apa ing umum antarane Kulon lan negara kita, iku anti-Sovietisme. ruang pasca-Soviet gedhe, nanging implementasine saka plans iki bakal gumantung ing swasana ati saka perusahaan Ya, lan prices kita gumantung ing ekspor.
  10. 0
    Juli 17 2021
    Ora ketompo apa sing dikandhakake sapa wae, nanging saka sudut pandang kepentingan Rusia lan wong Rusia, kabeh kasebut ing artikel kasebut kanthi bener lan iki kudu dadi pandhuan kanggo tumindak. Mung wektu ora kudu nyeret, yen ora, bakal dadi luwih angel kanggo ngatasi masalah geopolitik saben taun.
  11. +5
    Juli 17 2021
    Aku mikir sampeyan kudu ngatur barang-barang ing omah sampeyan, banjur mulang wong liya carane urip. Terus, pirang-pirang artikel "konseptual" sing padha, pesen, keputusan Mei wis .. apik kanggo wong-wong mau ..
    1. +1
      Juli 17 2021
      Mekaten. Kita kudu nggawe urip ing Rusia atraktif. Mung ing kasus iki reinkarnasi Uni bisa. Nanging ing pamaréntahan saiki, sayangé.
  12. -2
    Juli 17 2021
    Mungsuh saka komunis ora tau ngakoni guilty salah siji kanggo Kadurjanan, utawa kanggo kesalahane lan kabodhoan, padha tansah cowardly ngalih nyalahke kanggo wong-wong mau ing wong liya, kalebu kanggo kasunyatan sing padha dibagi antarane piyambak ora mung USSR, nanging de facto, abad-lawas Rusia, lan padha wiwit nandur nesu lan gething marang saben liyane, lan tinimbang jujur ​​ngakoni iki, padha cowardly pindah nyalahke kanggo iki menyang komunis Bolshevik. Nanging iki ora bakal ngrampungake masalah sing digawe. Lan omong kosong babagan sawetara "wong Rusia triune", sing, sawise Bolshevik disebut Rusia Agung Rusia, lan Rusia Cilik Ukrainians, dumadakan langsung mandheg. Kabeh wong sing padha tetep manggon ing wilayah sing padha, nganggo basa sing padha.
  13. +8
    Juli 17 2021
    Maneh, ana wong sing nyelehake tambang ing Putin .......
    1. +4
      Juli 17 2021
      Maneh, ana wong sing nyelehake tambang ing Putin .......
      Ora, jebule durung suwe iki jebule dheweke manggon ing sawah. ngguyu
  14. 0
    Juli 17 2021
    Dheweke uga nyebutake kabijakan sing kondhang ing taun 20-an babagan "indigenisasi" bangsa, sing nyebabake nandur basa Ukrainia kanggo ngrusak basa Rusia,
    Mungsuh-mungsuh komunis paling ora setuju ngapusi anti-Sovietisme kanthi cara sing padha. Banjur mungsuh Rusia saka komunis nuduh Bolsheviks nindakake "indigenisasi" ing Ukrainia SSR, lan Ukrainia sing Bolsheviks gelar "holodomor" kanggo ngrusak identitas nasional saka Ukraina.
  15. + 10
    Juli 17 2021
    eseman GDP, sijine kabeh ing rak-rak, ketemu guilty - Bolsheviks, ngumumaké mungsuh - Kulon lan nasionalis outlying, menehi idea mestine nasional - Moscow, kolektor saka tanah Rusia asli - kita bakal bali sing ilang. cheered munggah, pungkasanipun, kene lagi mungsuh, lan saiki dheweke idea. "Kanggo Fest, aku bakal mati!" eseman Ternyata, kue sing apik banget lan enak. Iku tetep kanggo nyelehake "cherry" - kepiye carane bakal ditindakake? Kaya, papan ekonomi siji ing tlatah tilas USSR? supaya kabeh ngaso lan CIS lan negara kesatuan Federasi Rusia lan Republik Belarus .. Dadi carane kita bakal ngumpulake tanah? Kepiye carane bakal kaget? eseman
    1. -13
      Juli 17 2021
      Kutipan saka parusnik
      Dadi, kepiye carane ngumpulake tanah? Kepiye carane bakal kaget?

      Kulon bakal nulungi kita.
      Ing jaman Internet, mokal kanggo ndhelikake maksud sejatine peradaban Barat. Siji-sijine papan ing Bumi kanggo njaga budaya lan identitas yaiku Rusia. Putin ing artikel iki, nggunakake conto Ukraina, menehi conto kanggo kabeh wong - negara bisa berkembang mung ing swiwi saka peradaban Rusia. Cepet utawa mengko wong-wong ing donya bakal ngerti iki.
      1. +8
        Juli 17 2021
        Kutipan: Boris55
        Cepet utawa mengko wong-wong ing donya bakal ngerti iki.

        Ing kene soal wektu iku penting banget.. lan ora cukup dimangerteni.. kudu ditata-tata ing omahmu dhewe banjur nglumpukake lemah nganggo tuladha lan gagasane.. nanging saiki pitakonane wis beda.. . pira kita bakal ditinggal ing seket taun?
        1. +6
          Juli 17 2021
          Kutipan saka Svarog
          Carane akeh kita bakal ditinggalake ing sèket taun?

          Ing Moscow lan St. Petersburg, 20 yuta ...
      2. +2
        Juli 17 2021
        Kulon bakal nulungi kita.
        tanpa teknologi canggih, investasi, ekonomi Rusia ora bisa dimodernisasi, sing dikandhakake ing kabeh forum ekonomi internasional sing dianakake ing Rusia. eseman
        1. -13
          Juli 17 2021
          Kutipan saka parusnik
          tanpa teknologi canggih

          Teknologi "maju" dheweke ora bisa mbaleni senjata kita.

          Kutipan saka parusnik
          investasi ing ekonomi Rusia

          Sanalika Rusia miwiti dagang sumber energi kanggo rubel, investasi manca ora bakal dibutuhake.

          Kutipan saka parusnik
          Buzova, Milokhin, Morgenstern, pasuryan budaya lan identitas Rusia

          Iki minangka busa sing langsung ngganti sepatu gumantung saka owah-owahan cuaca.
          1. +6
            Juli 17 2021
            Ya, umpluk, sanalika diwiwiti. Teknologi "maju" dheweke ora bisa mbaleni senjata kita. ngguyu Kabeh sing paling apik. ngguyu hi Aja lara ngguyu
      3. +8
        Juli 17 2021
        Siji-sijine papan ing Bumi kanggo njaga budaya lan identitas yaiku Rusia.
        Buzova, Milokhin, Morgenstern, pasuryan budaya lan identitas Rusia. ngguyu
    2. + 10
      Juli 17 2021
      Kutipan saka parusnik
      RB.. Lha terus kepriye carane nglumpukake lemahe? Kepiye carane bakal kaget?

      Dadine wis 20 tahun ngoceh..kok iso gawe kaget..ngomong-ngomong wis ora nggumunake..
      1. + 12
        Juli 17 2021
        uh-huh, 25 yuta proyek, etc ... ngguyu
      2. +9
        Juli 17 2021
        Kutipan saka Svarog
        apa sing kaget dheweke ...

        Pajak utawa cukai anyar...
  16. +5
    Juli 17 2021
    ... lan ngelingake Kulon yen Rusia ora bakal ngidinke upaya kanggo nggawe jembatan anti-Rusia ing wilayah negara kasebut.

    Ing wektu...
  17. + 10
    Juli 17 2021
    Paling kamungkinan, kabeh pesen iki minangka campuran ora sampurna saka ancaman samar, pesen lan probing demagogic saka baris sing bisa evoke respon ing masyarakat sadurunge pemilihan Autumn.
    A bagean pinunjul saka masyarakat Ukrainia mesthi ora musuhan kanggo kita, nanging uga mokal kanggo nelpon iku "pro-Rusia" - wong-wong iki politik Moderately utawa immoderately indifferent, nalika latently Ukrainianized - ora dadi luwih linguistically minangka budaya. Secara teoritis, bisa uga melu perang nglawan sawetara inisiatif sing aktif banget, kanthi nggunakake antagonis budaya lan estetis, sing mesthi ana lan tambah akeh, sanajan kabeh kekacoan sing kita deleng ing Ukraina. Ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka "kekacoan biasanipun" utawa "stagnasi surem mboten umum mbesuk" proporsi pinunjul saka populasi bakal milih "kekacoan biasa" amarga ing periode sajarah iki pesen budaya, ekonomi lan estetika kita rada luwih apik tinimbang Ukrainia, lan mesthi rodok olo ing mripate wong Ukrainia ing dalan kanggo Eropah.
    Anggere kita duwe iki, ora ana pitakonan apa wae "bali saka tanah", iku bakal dadi mortale somersault.
    GDP bisa samar-samar utawa ngipi elek Kulon kaya sing sampeyan seneng - ing wayahe lan cukup suwe, kahanan strategis umum ing arah republik pasca-Soviet berkembang miturut pola sing cocog karo Kulon, lan kemampuan kita kanggo pengaruh iki bisa diterangake minangka "praktis dying". Kabeh ana ing posisi ing kahanan sing berkembang dhewe, ora nguntungake kanggo kita lan tanpa mbuwang sumber daya dening Kulon, lan kita kepeksa mbuwang sumber daya lan liya-liyane kanggo njaga kacepetan pangembangan iki, nanging duwe kesempatan kanggo ngilangi. gaya (utawa kepinginan ..) Ekonomi kita dipeksa kanggo merata kerjo bareng karo ekonomi saka tilas republik sing antagonize kita, kang bener ngidini elit kanggo "mangan saka rong troughs."
    Sampeyan bisa nyeret sajarah kaping "Kyiv Rus" menyang iki minangka akeh sing sampeyan seneng, iki latihan bodho sing ora ana hubungane karo ROOT saka masalah, lan malah luwih karo cara kanggo ngatasi - ing kasunyatan, kita ketoke ora bakal ngatasi iku piye wae kanggo dangu utawa cukup, gumantung ing pendekatan situasional lan brute force, dening analogi karo privasi domestik kita.
  18. + 10
    Juli 17 2021
    Putin saiki banget ngeling-eling karo almarhum Brezhnev kanthi latihan sastra ing wangun trilogi "Abadi" "Little Land", "Renaissance", "Virgin Land", sing disinaoni lan dikagumi dening kabeh negara lan ilang menyang lalen. bebarengan karo penulis, mung ninggalake anekdot. Pranyata, “warisan sastra” panguwasa sabanjure uga wajib disinaoni.
    1. +4
      Juli 17 2021
      Ing Brezhnev ana NEGARA. Lan ora ana sing ngucap. Ah, alesan-alesan konyol iki katon konyol. Marang latar mburi bojo, anak lan liyane. Urip ing mburi cordon lan ngisep kabeh saka negara. Siji Peskov worth soko.
    2. +5
      Juli 17 2021
      Guru ing universitas perang karo Brezhnev, ngandika apik banget saka wong.
      1. +5
        Juli 17 2021
        Brezhnev perang. Ora kaya sawetara menteri saka Wilayah Moskow. Anyar lan anyar.
    3. +2
      Juli 17 2021
      Dheweke njupuk langsung saka ilat ...
  19. +8
    Juli 17 2021
    Ora narik kreasi ing "Short course .."
    A pesawat saka platitudes, kang, ing tangan liyane, menehi orane katrangan ageng kanggo komentator lan interpreter, lan iki roti lan butter!
  20. +7
    Juli 17 2021
    Kita nunggu opus anyar, lan ing mangsa ngarep koleksi lengkap karya. Ing taun 2024, buku kasebut kudu dadi buku referensi kanggo kabeh wong.
  21. +2
    Juli 17 2021
    Aku ora ngerti kenapa presiden ngelingi Sobchak, amarga hukum diadopsi tanggal 03.04 April 1990 babagan penarikan Republik Uni saka USSR?
  22. +3
    Juli 17 2021
    Apa sing kudu didhelikake?
    Wong-wong Rusia wis suwe banget ... banjur ora menyang ngendi wae.
  23. +2
    Juli 18 2021
    dheweke terus nyuwek Ukraina kanthi cepet, nglarang basa kasebut, nglukis sejarah anyar, covid mbantu ngresiki generasi sing ngelingi manawa beda, generasi pasca-Maidan (nimbang anti-Rusia kaloro) wis sekolah, lan Kang Mulia kuat nanggapi karo artikel, ngirim ngendi banjur, kanggo wong maneh sinyal cetha.
  24. +2
    Juli 18 2021
    Ah, nulis kabeh master, lan nulis kanthi apik, nanging nalika sampeyan teka ing toko, deleng, kabeh wis mundhak regane ....
    Sampeyan ndeleng kabar - katon, maneh janji ing mangsa ngarep lan rekor kanggo ekspor barang saka negara .... gas, baja, gandum, Sputnik ....

    Corat coret-coret, lan rakyat ing negari saya suda ....
  25. +3
    Juli 18 2021
    Apa kabeh wis dadi apik karo letnan kolonel ing Rusia? Apa pancene ora ana apa-apa ing njero negara? Aku mutusaké saiki, metu saka bosen, kanggo njupuk munggah Ukraina. Marasmus.
  26. 0
    Juli 18 2021
    Pesen sing didhelikake menyang Kulon lan Ukraina ing artikel Putin

    Inggih, apa pesen - biasanipun anti-Soviet! Aku kepengin weruh apa jeneng samaran dheweke liwat ing CIA? Padha perang nglawan USSR nganti pirang-pirang taun, lan iki minangka "hadiah" ...
  27. +1
    Juli 18 2021
    Pesen sing didhelikake menyang Kulon lan Ukraina ing artikel Putin

    A dropout, iku - dropout. sad
  28. 0
    Juli 20 2021
    Maneh Bolshevik sing kudu disalahake kanggo kabeh? Lan yen sampeyan mikir sethitik, supaya offhand tanpa deepening menyang wilds? Ing 30 taun, saka 22 kanggo 52, Bolsheviks nggawe negara industri saka awal, saka "lapangan mbukak" sawise 8 taun perang, revolusi, epidemi, etc. Kanthi potensial, personel ilmiah lan teknik, aparat lan kepemimpinan negara sing profesional banget, lan sing paling penting, kanggo nggawe lan ngajari komunitas wong anyar, sing melek lan duwe motivasi banget kanggo pangembangan kreatif. Kabeh iki digawe iku bisa kanggo menang perang EU arr. Ing wektu sing paling cendhak, wilayah sing wis dibalekake dening penjajah "demokratis", digawe nuklir, industri angkasa, lan liya-liyane, pangembangan Siberia lan Lor diwiwiti. USSR dadi kuwasa kuwat karo bal gedhe pengaruh ing donya.
    Lan saiki "kamenangan" wis modern. Kekuwatan kasebut dikhianati lan dirusak dening tangane para pemimpine dhewe, sing pengin ngedol kekuwatan lan gabung karo "masyarakat luhur" ing jagad iki. Marga saka iku, marga saka ambisi-ambisi sengsara, padha ngianati, ngapusi lan dipateni, masyarakat kelas pusaka digawe, dibagi dening jurang sing ora padha, urip miturut hukum sing beda-beda. Negara digawe ing basis saka goroh lan ngiyanati, kanthi bantuan saka angkara lan khianat, ngendi kabeh struktur negara wis kebak goroh, ngendi ngerti, rampasan daya temen ora tanggung jawab lan unpunished, ngremehake wong lan negara, kang. menehi lan menehi kasugihan hypertrophied, ora sregep lan ora prospek pembangunan. Wilayah kolosal wis ilang, akeh disiram karo getih para leluhur kita lan ditinggalake kanggo kita, ahli waris sengsara, lan tanpa perang lan pendhudhukan, ekonomi sing rusak lan ketergantungan total marang impor kabeh lan kabeh, sing durung tau ana ing sejarah manungsa, njarah-rayah kekuwatan sing biyèné gedhé, ngowahi dadi koloni bahan mentah, ngrusak sistem pendidikan lan pendidikan, ngelmu lan pendidikan kejuruan, budaya lan moral, diganti karo nilai-nilai wong liya, pembantaian rakyat, lsp. lan liya-liyane, ing kene dheweke minangka "prestasi" saka warta saiki, seneng-seneng ing permissiveness, stupefied dening adonan saka kritéria utama kanggo ngukur kabeh lan kabeh. Apa EU arr.1 gagal ing 41, EU2 kasil, karo bantuan saka bangsawan komprador piyambak, sing malah ora bisa ngetung jalaran ing hubungan kanggo awake dhewe, ngulungaké kanca lan allies.
  29. 0
    Juli 24 2021
    Putin minangka penari ala ... Kabeh wektu Bolsheviks ngganggu.
  30. 0
    Juli 25 2021
    "... iki dudu pilihan saka wong, nanging saka elit korup" - Aku kelalen nulis kene sing iki uga ditrapake kanggo Rusia. Ya, lan dheweke ora bakal ngomong babagan EBN ...
    Lan kabeh iki katon kaya nyoba kanggo ngatasi masalah kanthi reaktif, i.e. nangani akibate. https://youtu.be/I1SDVc8trtc - edisi 2010 wis njlentrehake kabeh kanthi becik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"