Sevmash ngluncurake sawetara kapal selam nuklir kanggo uji coba laut

72

gambar ilustrasi

Sevmash ngluncurake sawetara kapal selam nuklir sing dibangun ing pabrik kasebut kanggo dites ing segara. Iki nyatakake ing statement saka layanan pers perusahaan galangan kapal.

Miturut laporan kasebut, kapal selam nuklir proyek Yasen-M lan operator rudal kapal selam proyek Borei-A wis mlebu ing segara lan dites bebarengan. Ora ana informasi babagan kapal selam tartamtu menyang segara. Kacathet yen sawetara kapal selam pisanan menyang segara, lan sawetara terus nyoba.



Kapal selam nuklir generasi kaping 4 saka proyek Yasen-M lan Borey-A, dibangun ing Sevmash, lagi aktif navigasi. Sawetara kapal nguji sistem lan mekanisme ing segara

- nyatakake layanan pers Sevmash.

Miturut data sing kasedhiya saka macem-macem sumber ing industri pertahanan, amarga ora ana informasi resmi saka Sevmash lan Kementerian Pertahanan, kapal selam nuklir multi-tujuan pertama "Novosibirsk" saka Project 885M "Yasen-M" saiki lagi diuji. uga minangka cruiser strategis kapal selam rudal nuklir serial pisanan saka proyek Borey-A "Pangeran Oleg". Kajaba iku, ing pungkasan wulan Juni, dilaporake manawa operator Poseidon, kapal selam nuklir tujuan khusus K-329 Belgorod Project 09852, menyang segara kanggo pisanan.

Sisa Borei lan Yasen isih ana ing tahap konstruksi; paling ora, ora ana informasi sing ditampa babagan wiwitan uji coba kapal selam anyar. Ya, utawa pilihan liyane - kita mung ora ngerti apa-apa.
  • https://twitter.com/AnatolyVlasov87
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

72 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 40
    Juli 14 2021
    "Sevmash ngluncurake sawetara kapal selam nuklir sing dibangun ing pabrik kanggo dites ing segara."

    -Aku rumangsa yen garis-garis kasebut nyebabake rasa bangga..
    1. +4
      Juli 14 2021
      Kutipan: Atlant-1164
      "Sevmash ngluncurake sawetara kapal selam nuklir sing dibangun ing pabrik kanggo dites ing segara."

      -Aku rumangsa yen garis-garis kasebut nyebabake rasa bangga..

      Mesthi, ya, nanging aku rumangsa bakal luwih bangga yen nggawe permen saka kutha sing dibangun kaendahan iki, sing katon mung bakal nggawe akeh wong enom sing pengin tetep lan manggon ing kono ing salawas-lawase. ketimbang golek rejeki ing daratan.
      1. -22
        Juli 14 2021
        Quote: kredo
        Kutipan: Atlant-1164
        "Sevmash ngluncurake sawetara kapal selam nuklir sing dibangun ing pabrik kanggo dites ing segara."

        -Aku rumangsa yen garis-garis kasebut nyebabake rasa bangga..

        Mesthi, ya, nanging aku rumangsa bakal luwih bangga yen nggawe permen saka kutha sing dibangun kaendahan iki, sing katon mung bakal nggawe akeh wong enom sing pengin tetep lan manggon ing kono ing salawas-lawase. ketimbang golek rejeki ing daratan.

        Nganti saiki, mung ndeleng dheweke nggawe aku pengin lunga ((
      2. -3
        Juli 14 2021
        Nemtokake kutha cilik bisa uga luwih murah tinimbang biaya kapal selam siji. Nanging ora persis.
    2. +9
      Juli 14 2021
      Kutipan: Atlant-1164
      -Aku ngira yen garis-garis kasebut nyebabake rasa bangga.

      Ora tembung kasebut! Nanging iki terobosan nyata..

      Kajaba iku, ing pungkasan wulan Juni, dilaporake manawa operator Poseidon, kapal selam nuklir tujuan khusus K-329 Belgorod Project 09852, menyang segara kanggo pisanan.

      Inggih Sevmash, negara bangga karo sampeyan.. hi
      1. -33
        Juli 14 2021
        Kutipan saka xorek
        Kutipan: Atlant-1164
        -Aku ngira yen garis-garis kasebut nyebabake rasa bangga.

        Ora tembung kasebut! Nanging iki terobosan nyata..

        Kajaba iku, ing pungkasan wulan Juni, dilaporake manawa operator Poseidon, kapal selam nuklir tujuan khusus K-329 Belgorod Project 09852, menyang segara kanggo pisanan.

        Inggih Sevmash, negara bangga karo sampeyan.. hi

        Kebanggaan ora bakal suwe yen sampeyan ora duwe pangarep-arep ...
        Kabeh wong bodho iki sing nyuda pesen nyata urip ing kahanan sing beda-beda ...
        1. -26
          Juli 14 2021
          Ora ana gunane kanggo nerangake apa-apa marang dheweke; padha mabur kaya kacang polong saka tembok. wong bodho
        2. + 32
          Juli 14 2021
          Kutipan: SovAr238A
          Kebanggaan ora bakal suwe yen sampeyan ora duwe pangarep-arep ...
          Kabeh wong bodho iki sing nyuda pesen nyata urip ing kahanan sing beda-beda ...

          Lan kabeh whiners iki, tansah ora marem karo kabeh lan kabeh wong, bisa nggawa Rusia ambruk (USSR wis ambruk)
          Ana akeh masalah, nanging kenapa kita ora bisa seneng karo kapal selam nuklir anyar, utawa malah loro bebarengan? Kok kabeh neng kene merengek-rengek.. Aku ora ndemek kowe, merengek malah nyerah, masalahmu
          1. +5
            Juli 14 2021
            Akibat saka trauma liberal-Marxis saka wong Rusia. Begjanipun, masyarakat wis marasake awakmu, kajaba minoritas rame isih howling ing Internet
          2. -26
            Juli 14 2021
            ++++ kok ora bisa seneng karo kapal selam nuklir anyar

            USSR seneng banget babagan iki. Ana akeh kapal selam, ora ana kertas jamban, lan populasi wis siyap ngedol nyawane kanggo permen karet lan jins. Lan, kanthi karakteristik, didol. Amarga sawetara wong seneng karo kapal selam, nanging wong sing mbayar pesta iki beda banget.
      2. -35
        Juli 14 2021
        Inggih Sevmash, negara bangga karo sampeyan..

        Apa iki nggawe luwih gampang kanggo wong-wong mau? Luwih becik yen kutha ditata lan mbayar dhuwit sing layak.
        1. + 25
          Juli 14 2021
          Kutipan: Kucing Laut
          Inggih Sevmash, negara bangga karo sampeyan..

          Apa iki nggawe luwih gampang kanggo wong-wong mau? Luwih becik yen kutha ditata lan mbayar dhuwit sing layak.

          Utawa diwènèhaké marang pensiunan hehe lan mbangun dalan normal. Aku terus pikiran liberal sampeyan..
          Rusia wis, wis lan bakal didhukung dening romantis, ideologis lan mung buruh hard ... Lan wong-wong kaya sampeyan Liberal biasane ngrusak lan isi negara karo getih karo whining Panjenengan ...
          Kutipan: Kucing Laut
          Ora ana gunane kanggo nerangake apa-apa marang dheweke; padha mabur kaya kacang polong saka tembok. wong bodho

          Lan wong-wong kaya sampeyan ing taun 90-an ngrusak Armada lan Angkatan Darat lan nyerahake negara kasebut menyang Amer lan wong jahat liyane.
          Kita isih ora bisa pulih lan maneh ana whining ing kabeh media.
          Sampeyan sing pisanan miwiti. wong bodho
          1. -12
            Juli 14 2021
            Kutipan saka xorek
            Lan wong-wong kaya sampeyan ing taun 90-an ngrusak Armada lan Angkatan Darat lan nyerahake negara kasebut menyang Amer lan wong jahat liyane.

            Lan sampeyan wis ing ngendi?
            1. +7
              Juli 14 2021
              Kutipan saka: kanggo
              Kutipan saka xorek
              Lan wong-wong kaya sampeyan ing taun 90-an ngrusak Armada lan Angkatan Darat lan nyerahake negara kasebut menyang Amer lan wong jahat liyane.

              Lan sampeyan wis ing ngendi?

              Kita ngrungokake sampeyan, kaget karo grojogan slop sing diwutahake ing kabeh sing diraih mbah kakung lan Uni Soviet. duka ..Kita mung kaget lan ora siyap. mung pracaya ing Rusia slamet lan pracaya lan nesu lan distorts sampeyan.. Kaya mengkono kelakon ing bagean tank saka Urals! hi
              Saiki kita manggon ing telek-cracy lan kebebasan wicara, lan mungsuh wis nendhang ing lawang, nguwuh-uwuh "Rusia metu kanggo perang," nanging kita ora pengin, lan saiki kita ora duwe liyane kanggo perang karo. (kita menehi panganan marang oligarki lan roh jahat liyane).
              Nanging yen kita metu, sing isih ana mung sumpah prajurit. prajurit
              1. 0
                Juli 17 2021
                Mesthi, kita bakal nyirnakake sampeyan kanthi tembung kutukan
          2. -1
            Juli 14 2021
            Kutipan saka xorek
            ..Lan wong liberal kaya sampeyan biasane ngrusak lan ngebaki negara kanthi getih karo rengekan sampeyan ...
            Lan wong-wong kaya sampeyan ing taun 90-an ngrusak Armada lan Angkatan Darat lan nyerahake negara kasebut menyang Amer lan wong jahat liyane.

            Wong kaya "dheweke" nggawe prau iki lan manggon ing kutha-kutha kasebut.
            Wong kaya "kita" mbela negara iki, lan kulawargane urip ing dosis bobrok.
            Wong kaya "sampeyan" bengok-bengok saka sofa lan ngibarake gendera.

            Mangkene kahanane saiki.
            Dadi mengko.

            Apa salah yen wong-wong ing Severodvinsk ngimpi kanggo beautifying iku?
            Mungkin dheweke mung pengin ngrasa kaya wong ...
            opo? Iki???
            ...........
            Lan sampeyan, Vitaly, nyoba mbuwang zat liberoid ing pundhak.
            Divisimu......
            1. +6
              Juli 14 2021
              Quote: Aleks TV
              Lan sampeyan, Vitaly, nyoba mbuwang zat liberoid ing pundhak.
              Divisimu......

              Aku ora pengin nyumerepi apa-apa lan uncalan ing ... Aku mung bungah sing loro kapal selam nuklir metu kanggo testing lan iku!
              Banjur lolongan sing nggegirisi diwiwiti, kaya urakl Lan kepiye bobote lan wektune kanggo ngatur Maidan kaya ing Ukraina supaya kaya kabeh "wong" Ugh peduli
              1. +6
                Juli 14 2021
                . Aku ora pengin nyumerepi apa-apa lan uncalan ing ... Aku mung bungah sing loro kapal selam nuklir metu kanggo testing lan iku!
                Banjur lolongan sing nggegirisi diwiwiti, kaya urakl Lan kepiye bobote lan wektune kanggo ngatur Maidan kaya ing Ukraina supaya kaya kabeh "wong" Ugh peduli

                Kabeh padha bungah-bungah.
                Saben uwong sing "root kanggo armada."
                Lan aku bungah, sanajan aku wong lelungan darat.

                Lan ora ana lolongan.
                Lan ora ana tembung sing diomongake babagan Maidan sing kurang ajar. Mungkasi nempel ing ngendi wae.
                Wong mung ngeluh yen Severodvinsk, kutha pembuat kapal - kanthi gampang ... ora kepenak kanggo urip, utamane karo kulawarga.
                Aku duwe tangga saka kono.
                Miturut cara, Kurangé populasi saka kono terus nganti saiki.
                Lan iki SALAH.
                Mergo ngono.
                1. +1
                  Juli 14 2021
                  Quote: Aleks TV
                  Wong mung ngeluh yen Severodvinsk, kutha pembuat kapal - kanthi gampang ... ora kepenak kanggo urip, utamane karo kulawarga.
                  Aku duwe tangga saka kono.

                  Inggih, apa sing dikarepake wong bisa nambah?
                  Aku mikir alesan iku
                  Quote: Aleks TV
                  Kurangé populasi saka kono terus nganti saiki.

                  ora dadi luwih ing Severodvinsk, nanging amarga kabeh saka seri TV kanggo gaji nyumbang kanggo kasunyatan sing wong, utamané wong enom, pindhah menyang Moscow lan St Petersburg, kadhangkala kanggo Sochi lan Krasnodar. Lan kadhangkala aku menyang Turki lan Mesir kanggo nglipur wong.
                  Mulane, contone, aku ora bisa mbayangno apa sing bisa ditindakake ing Severodvinsk supaya wong-wong bakal langsung pengin tetep ana ing kono. Nanging yen gaji lan tunjangan sosial layak, banjur kapentingan bakal katon. Lan kutha dhewe ora dadi ala, ora luwih ala tinimbang liyane.
                2. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                3. 0
                  Juli 15 2021
                  Padha bisa ngandika bab Komsomolsk-on-Amur. (((Kok bolong
          3. -8
            Juli 14 2021
            Apa sampeyan nelpon pikirane sing dididik dening keprihatinan kanggo wong liberal? Dadi wong liya - sosialis, komunis, fasis, jelas mung peduli karo awake dhewe?
            Sampeyan ngomong omong kosong, lan sampeyan ora isin nindakaken umum. Oalah, ing insting sampeyan, nalika sampeyan kabeh padha nguwuh "URYA," kabeh ambruk, lan saiki sampeyan nggoleki sing kudu disalahake. menyang pangilon!
            1. +4
              Juli 14 2021
              Kutipan: Kucing Laut
              Apa sampeyan nelpon pikirane sing dididik dening keprihatinan kanggo wong liberal? Dadi wong liya - sosialis, komunis, fasis, jelas mung peduli karo awake dhewe?
              Sampeyan ngomong omong kosong, lan sampeyan ora isin nindakaken umum. Oalah, ing insting sampeyan, nalika sampeyan kabeh padha nguwuh "URYA," kabeh ambruk, lan saiki sampeyan nggoleki sing kudu disalahake. menyang pangilon!

              Yagene kowe golek salah karo aku, kowe loro-lorone karo rengeng-rengengmu?
              Aku ora ndemek sampeyan, aku mung nulis maneh yen aku seneng karo artikel iki..Lan sampeyan wis tatu kaya kutu buku
              1. -9
                Juli 14 2021
                Dadi biasane sampeyan sing ngeluh. Nyuwun
            2. +2
              Juli 15 2021
              Kutipan: Kucing Laut
              Apa sampeyan nelpon pikirane sing dididik dening keprihatinan kanggo wong liberal?

              Ing ngendi sampeyan, kanca sing peduli, nalika nggawa daging rebus menyang Sevmash kanggo taman kanak-kanak lan sekolah sing dijaga bersenjata??? Wong mlaku, wong pengin yuta langsung, lan tanpa kerja! Lan bapak-ibu wong-wong iki ora entuk gaji nganti nem wulan.
        2. +4
          Juli 14 2021
          Kutipan: Kucing Laut
          Luwih becik yen kutha ditata lan mbayar dhuwit sing layak.

          1. Iki perlu supaya potongan ing wangun pajak tetep (paling ora 30%!) ing anggaran lokal, lan ora disapu resik menyang "pusat federal", sing bisa uga ora menehi subsidi kanggo kabutuhan lokal, "yen ora. greased lan njebadi "(expression saka classmate, mantan wakil Duma State).
          2. Babagan bayaran prayoga. 80-100t ora gaji "pantes"!?
          Lan kapindho. Gaji kasebut kalebu ing biaya nduwur sirah lan langsung ing biaya pesenan! Apa sampeyan pengin njaluk "emas" prau ing metu?
          3. Nanging sampeyan bener: loro masalah kudu dirampungake "kanggo kepuasan bebarengan saka pihak."
          AHA.
        3. +9
          Juli 14 2021
          Kutipan: Kucing Laut
          Inggih Sevmash, negara bangga karo sampeyan..

          Apa iki nggawe luwih gampang kanggo wong-wong mau? Luwih becik yen kutha ditata lan mbayar dhuwit sing layak.

          Wong apa kowe?! Sampeyan ngatur kanggo telek ing saben Piece saka warta lan whine lan whine endlessly. Bojoku merengut kurang saka sampeyan, sanajan dheweke wanita sing rapuh. Respect kanggo tim Sevmash, apik guys. Kanthi luwih akeh iki lan luwih sithik, bisa uga kita bisa ngangkat negara.
          1. -12
            Juli 14 2021
            Apa sampeyan ora mikir yen tangisan jingoistic sampeyan luwih gawe piala tinimbang pambiji kahanan sing sober lan seimbang, sing sampeyan sebut whining?
            Apa sampeyan ora ngelingi siji lagu lucu saka kartun lawas babagan Pinocchio, sing ora butuh piso, sing ngapusi lan nindakake apa wae sing dikarepake karo dheweke? hi
            1. +6
              Juli 14 2021
              Kutipan: Kucing Laut
              Apa sampeyan ora mikir yen tangisan jingoistic sampeyan luwih gawe piala tinimbang pambiji kahanan sing sober lan seimbang, sing sampeyan sebut whining?
              Apa sampeyan ora ngelingi siji lagu lucu saka kartun lawas babagan Pinocchio, sing ora butuh piso, sing ngapusi lan nindakake apa wae sing dikarepake karo dheweke? hi

              Kanggo iku, whining mung bisa nggawa kerusuhan lan owah-owahan kekerasan. Lan iki ora rampung apik kanggo negara. Aku ngerti yen kabeh ing negara iku adoh saka becik, nanging yen sampeyan ora seneng iki utawa kutha kasebut (tata), sampeyan kudu pindhah whining menyang forum liyane. Nanging ora kene! Ing kene saiki lagi ngrembug babagan prestasi para pembuat kapal, lan ora ana dalan sing rusak lan omah sing bobrok!
              1. -11
                Juli 14 2021
                . Nanging ora kene!

                Sampeyan ora nyetel aturan komunikasi ing situs. Lan babagan prestasi, aku bisa ngelingake sampeyan lagu liyane saka jaman Soviet:
                "Nanging kita nggawe roket, ngalangi Yenisei,
                Lan sebagean, ing lapangan balet, kita luwih dhisik tinimbang liyane "(c)
                Inggih, kabeh wong ngerti carane kabeh rampung karo prestasi iki.
                Lan sikap sampeyan marang urip saiki katon kaya iki - "Hurray lan urip!"
                Lan kanggo liyane - ndeleng ngisor. ngguyu
                1. +4
                  Juli 14 2021
                  Kutipan: Kucing Laut
                  . Nanging ora kene!

                  Sampeyan ora nyetel aturan komunikasi ing situs. Lan babagan prestasi, aku bisa ngelingake sampeyan lagu liyane saka jaman Soviet:
                  "Nanging kita nggawe roket, ngalangi Yenisei,
                  Lan sebagean, ing lapangan balet, kita luwih dhisik tinimbang liyane "(c)
                  Inggih, kabeh wong ngerti carane kabeh rampung karo prestasi iki.
                  Lan sikap sampeyan marang urip saiki katon kaya iki - "Hurray lan urip!"
                  Lan kanggo liyane - ndeleng ngisor. ngguyu

                  Singer, sampeyan begja yen aku ora nyetel aturan, yen sampeyan bakal nyanyi lagu karo mbah putri ing lawang. Ngapunten kanggo nada, mesthi, nanging sampeyan ora bisa nindakake luwih saka iku, dear!
                  1. -10
                    Juli 14 2021
                    Sampeyan ora kudu njaluk ngapura nalika adhine ora duwe apa-apa, sampeyan nggunakake moyoki banal. Aku ora ngarep-arep liyane. Lan minangka kanggo aturan ... sampeyan nyetel menyang neraka ing wektu, aturan iki, lan saiki kita duwe apa, thanks kanggo input. Dadi luwih becik meneng wae... patriet.
                2. +4
                  Juli 15 2021
                  Kutipan: Kucing Laut
                  "Nanging kita nggawe roket, ngalangi Yenisei,
                  Lan sebagean, ing lapangan balet, kita luwih dhisik tinimbang liyane "(c)

                  Yen sampeyan ngutip Vizbor, paling ora nglakoni tanpa kesalahan:
                  1. +1
                    Juli 15 2021
                    Ora ana maneh sing kudu diomongake? ngguyu
        4. 0
          Juli 15 2021
          Sial, apa hubungane kutha lan Sevmash, kutha kasebut duwe walikota otak, lan aja ngeluh, artikel kasebut dudu babagan kutha, nanging kapal nuklir.
    3. +3
      Juli 14 2021
      Pengujian interaksi, manajemen terpadu.
      1. +6
        Juli 14 2021
        Kutipan saka knn54
        Pengujian interaksi, manajemen terpadu.
        ZHI lan Gosy ora melu "latih interaksi" - iki ana tugas kursus L-2,3, SL...
        Kutipan saka ultra
        Apa bisa diluncurake kapal sing lagi dibangun kanggo dites? Mungkin wis dibangun?
        Prau-prau iki, mesthi, wis "dibangun", nanging durung rampung. Mungkin ana ambush sing ndhelik nang endi wae. Iki sebabe kru pangiriman lan panampa metu bebarengan. Kakek (cathetan - ora ONE YEARS OLD!, nanging ngalami aksakals angkatan laut!) mulang wong anyar intricacies proses ing mekanisme urip (ing hardware!) Lan ing segara ... Ya-ah, ana sampeyan pindhah.
        Kutipan: Zyablitsev
        Sampeyan ora bisa tumindak kanthi cara sing padha
        Nah, pancen mokal yen ana 2 kru komisioner, kapten mentor lan ana tenggat wektu sing wis suwe banget ... Lan ana uga kepinginan kanggo metu saka bokong ing ngendi substitusi impor lan horor liyane ing kutha kita wis nyedhot kita. ...
        AHA.
    4. -2
      Juli 14 2021
      Kutipan: Atlant-1164
      dibangun ing pabrik

      Apa bisa diluncurake kapal sing lagi dibangun kanggo dites? Mungkin wis dibangun? belay
    5. +3
      Juli 14 2021
      Apa sing ditindakake Putin ... Ay-ay-ay? Daya stasiun gas regional kanthi ekonomi ambruk ora bisa tumindak kanthi cara sing padha! ngguyu
      1. -17
        Juli 14 2021
        Inggih, dheweke duwe kabeh miturut rencana. Kraton ing Gelendzhik meh siyap, rampokan wis didhelikake saka pesisir Panamanian sing kapapar, dhampar ora goyang ing sisih mburi, lan ekonomi bakal pulih dhewe. Dadi kabeh ok.
        1. +8
          Juli 14 2021
          Lan para perwira, pelaut, insinyur, buruh ... kulawargane, padha utawa kurang normal, lan kabeh wong Rusia, kalebu sampeyan, bakal ditumpuk, duwe jaminan langit tentrem ing ndhuwur sirahe ... Sampeyan bisa kanthi tenang pamer, nanging ing perang, sawise kabeh Washington bakal nelpon sampeyan menyang garis ngarep Front Wétan kanggo nggarap cookie, lan ing kana bisa mateni sampeyan, supaya uga bungah ing prestasi Rusia! Sampeyan bakal luwih sehat! ngguyu
          1. -1
            Juli 14 2021
            Kutipan: Zyablitsev
            Lan para perwira, pelaut, insinyur, buruh ... kulawargane, padha utawa kurang normal, lan kabeh wong Rusia, kalebu sampeyan, bakal ditumpuk, duwe jaminan langit tentrem ing ndhuwur sirahe ... Sampeyan bisa kanthi tenang pamer, nanging ing perang, sawise kabeh Washington bakal nelpon sampeyan menyang garis ngarep Front Wétan kanggo nggarap cookie, lan ing kana bisa mateni sampeyan, supaya uga bungah ing prestasi Rusia! Sampeyan bakal luwih sehat! ngguyu

            Matur nuwun Evgeniy, padha ngandika kabeh kanggo kula lan banget teknis .. Padha ora seneng yen wong poke irung ing bokong kaya sing .. Lan mung squeal karo nesu! hi
          2. -2
            Juli 15 2021
            Kotoran nightingale khas. Ora ana apa-apa kanggo mbantah bebener - njaluk pribadi. Patriot kuwi biasane dadi pengkhianat pisanan.
          3. +1
            Juli 15 2021
            Kutipan: Zyablitsev
            Sampeyan bisa kanthi tenang pamer, nanging ing perang, Washington bakal ngundang sampeyan menyang garis ngarep Front Wétan kanggo nggarap cookie, lan ing kana bisa mateni sampeyan, mula uga seneng-seneng karo prestasi Rusia!

            Apa sampeyan mikir, kolega, manawa Washington bakal nelpon dheweke menyang garis ngarep? Aku ora yakin. Menawi memungsuhan, nadyan dipun paringi laras senggol lan kranjang tumpeng ingkang dipun tutupi kertas ijo, tetep linggih, kados tikus ing sangisore sapu, amargi ingkang gadhah keberanian namung samaran. ing Internet, pour slop ing kasunyatan, babakan karo mongrel saka ngisor gapura lan menyang bushes, amarga padha scoundrels lan pengecut ing urip. Sawise kabeh, yen ndhaptar ing Internet nggunakake paspor sing diimpi ing ngimpi elek, banjur 99,9% penuduh lan pejuang sing nesu mung bakal nguap lan ora bakal katon maneh. "Lan ing ngendi aku bakal mangan?" (c) P.P. Sharikov
            1. 0
              Juli 15 2021
              hi Disimpulake kanthi apik, bener -Lan ing ngendi aku bakal mangan? ngguyu Persis!
              1. -2
                Juli 15 2021
                sycophancy.
      2. +2
        Juli 14 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Apa sing ditindakake Putin ... Ay-ay-ay? Daya stasiun gas regional kanthi ekonomi ambruk ora bisa tumindak kanthi cara sing padha! ngguyu

        Aja ngomong Evgeny, rong kapal selam nuklir langsung diluncurake saka galangan kapal lan tes diwiwiti.
        Aku mung seneng lan ngucapake selamat marang buruh galangan kapal SEVMASH
        Lan tangis lan tangisan wiwit ...
        Apa sing arep digayuh kanthi rengeng-rengeng, yaiku pitakonan.. Kaya kita lan ing wektu sing padha nesu lan gething marang kabeh lan kabeh wong.. Yen sampeyan ora seneng, banjur menyang kulon, tapel watese dibukak.. Lha wong kuwi piye?.Alhamdulillah ora akeh, nanging bodho nang endi-endi, arep mbuwang lendhut kabeh... Jancok.
        1. +5
          Juli 14 2021
          Apa sing dikarepake?! pasukan informasi Ukraina ing tumindak. Dhuwite Azer wis dibuwang - kita kudu kerja.
          kanthi hormat
    6. -3
      Juli 15 2021
      Nalika njupuk tes ing Washington?
  2. + 15
    Juli 14 2021
    Atas jenenge dhewe, muga-muga sampeyan sukses tes lan jumlah nyilem padha karo jumlah pendakian hi
  3. ***
    We pindhah ing banyu
    ing banyu netral.
    Kita bisa kanthi taun
    Ora peduli cuaca...
    ***
  4. +5
    Juli 14 2021
    Aku tertarik karo tembung:
    sing sawetara prau selam menyang segara kanggo pisanan
    .
    Kejabi "Novosibirsk", "Pangeran Oleg" lan "Belgorod" ora ana wong liya kanggo pindhah menyang segara. Sing kasebut ing ndhuwur wis lunga menyang segara.

    Ing ngisor iki mlebu uji coba laut pabrik:
    Tanggal 30 Mei, kapal selam kapal selam rudal bertenaga nuklir strategis K-552 "Pangeran Oleg" (kapal kapindho proyek modifikasi 09552 (proyek 955A, kode "Borey-A") kanthi nomer seri 205),
    25 Juni - kapal selam nuklir tujuan khusus "Belgorod" proyek 09852 (nomer seri 91664), lan
    1 Juli - kapal selam nuklir K-573 Novosibirsk.
    Salah paham..
    Aku nganggep sing padha nulis iku crookedly ing sumber asli
  5. -12
    Juli 14 2021
    2 kapal selam nuklir apik, nanging iki mung isin - kapal kasebut pindhah menyang segara kanggo pisanan ing enem taun lan wiwit nyoba segara. Sasuwene iki lagi didandani pabrik ing galangan kapal kaping 13. Tanggal bali kanggo hovercraft rudal Sivuch (HMC) wis bola-bali ditundha amarga macem-macem alasan.
  6. -8
    Juli 14 2021
    Lan siji opsi liyane: kita ora ngerti apa-apa, lan kita malah ora ngerti
    ora diijini. Mula, kita nambahi awake dhewe kanthi warni-warni, lan ora warni-warni, rekayasa kabeh jinis pemimpi sing nyambut gawe.
    bidang jurnalistik. Inggih, ora apa-apa, nalika padha declassify iku, kene kita
    Ayo njupuk kita. Lan kumpul mungsuh bakal mabur menyang lemah ing tekanan
    baja lan geni ...
    1. -6
      Juli 14 2021
      Quote: teka teka
      Lan siji opsi liyane: kita ora ngerti apa-apa, lan kita malah ora ngerti
      ora diijini. Mula, kita nambahi awake dhewe kanthi warni-warni, lan ora warni-warni, rekayasa kabeh jinis pemimpi sing nyambut gawe.
      bidang jurnalistik. Inggih, ora apa-apa, nalika padha declassify iku, kene kita
      Ayo njupuk kita. Lan kumpul mungsuh bakal mabur menyang lemah ing tekanan
      baja lan geni ...

      Sembarang metu menyang segara dikontrol kanthi rinci ...
      Sembarang pihak sing kepengin banget bisa nglacak kabeh iki kanthi:
      A) Ngumpulake kru saka kabeh negara,
      B) Pangiriman panganan saka gudang,
      C) owah-owahan ing aktivitas komunikasi, loro struktur pendukung lan anggota awak dhewe lan kulawargane ...
      Lan akeh liyane ...
      Lan sampeyan terus ngomong omong kosong babagan rahasia menyang segara.
      1. +6
        Juli 14 2021
        Kutipan: SovAr238A
        terus ngomong omong kosong babagan rahasia menyang segara.

        Sial, Stirlitz liyane wis muncul ...
        1. Para punggawa wis dirakit lan dumunung ing pabrik. Ora perlu ngumpulake sapa wae "ing saindenging negara" ...
        2. Apa jenis nutrisi sing kita ngomong babagan? bab boardashes utawa soko, utawa iku ora dingerteni yen unit wis cadangan minimal lan periodik replenished karo pranata sanalika bali menyang basa .... Apa jenis kreto pangiriman sampeyan ngomong bab, dear !?
        3. Yen owah-owahan, banjur mung liwat hubungan seksual! Sisane nganggo kabel utawa sumpah lisan. Lan ora ana wong ing omah, supaya ora kuwatir karo kulawargane, ngomong babagan layanan kasebut. Sedhela lan cetha: kabeh apik, ora ana masalah! Utawa: - Aku bakal ninggalake kene kanggo sawetara dina kanggo sawetara dina, lan banjur carane dadi .... Lan iku kabeh!
        Miturut pratandha intelijen sampeyan, mung nyekel deBILLS, lan dudu mata-mata Inggris ... Sampeyan sing waspada! keprungu
  7. +4
    Juli 14 2021
    Lan kita ora perlu ngerti rincian! Sing utama digawa metu kanggo tes, hadiah kanggo kita lan satelite ing Geyrop lan ing steppes negara !!!
  8. +4
    Juli 14 2021
    Kabar apik! Aja kesusu nyerahake armada, kabeh kudu sampurna! Good luck kanggo kru!
  9. +5
    Juli 14 2021
    Inggih, nyawa mung bungah.
  10. +4
    Juli 14 2021
    Severodvinsk! Sampeyan apik tenan!
  11. 0
    Juli 14 2021

    Saiki kita manggon ing telek-cracy lan kebebasan wicara, lan mungsuh wis nendhang ing lawang, nguwuh-uwuh "Rusia metu kanggo perang," nanging kita ora pengin, lan saiki kita ora duwe liyane kanggo perang karo. (kita menehi panganan marang oligarki lan roh jahat liyane).
    Nanging yen kita metu, sing isih ana mung sumpah prajurit. prajurit

    Tenang, demokrasi ing Eropa, ing ngendi Menteri Pertahanan dipecat amarga prajurit siji.
  12. +4
    Juli 14 2021
    40 taun kepungkur, minangka responder sensor kanggo salah siji saka sistem rudal dispenser bahan bakar (kompartemen 1), aku ana ing lelungan bisnis kanggo Rute Segara Lor kaping pirang-pirang ing proyèk 941 lan 949A. Saiki wis diganti jeneng dadi SevMash. Aku bangga melu ing tanduran mulya iki.
    Terus, warga Severodvinsk! Tanpa whining saka "kabeh liyane" lan liberal, wong tindak liwat karusakan saka 90s lan ... Padha menang! ombenan
  13. -1
    Juli 14 2021
    Aku kepingin weruh: apa wong-wong sing ngremehake wong sing manggon ing kutha iki, utawa "ahli" saka wilayah liyane?
  14. 0
    Juli 14 2021
    Para ahli strategi kudu cepet ngrampungake lan nambah produksi wit Ash multi-tujuan.

    Boreas uga kudu terus dibangun, mung kanggo rudal jelajah, nanging kanthi cara sing, yen perlu, bisa cepet diowahi dadi ahli strategi kanggo nggunakake senjata nuklir, yen Amerika Serikat dumadakan mutusake mundur saka perjanjian START. , kanthi latar mburi kekuwatan China sing saya tambah akeh.
  15. +3
    Juli 14 2021
    Aku weruh mongrels Departemen Luar Negeri diwenehi gaji ngguyu
  16. +1
    Juli 15 2021
    Kapal selam kaya kapal angkasa, keajaiban teknik. We kudu prau liyane supaya mungsuh wedi ngemas serigala ora kurang saka ing 40s!
  17. 0
    Juli 15 2021
    Kutipan: NDR-791
    Yen sampeyan ngutip Vizbor, paling ora nglakoni tanpa kesalahan:
    Bener, yen sampeyan mbenerake wong, sampeyan kudu dadi topik - amarga iki ora Vizbor, nanging Vysotsky. Kang Vladimir Semenovich! ngguyu
    1. 0
      Juli 15 2021
      Kutipan saka AUL
      Bener, yen sampeyan mbenerake wong, sampeyan kudu dadi topik - amarga iki ora Vizbor, nanging Vysotsky. Kang Vladimir Semenovich!

      Yen sampeyan ngomong babagan garis: "Nanging kita nggawe roket," banjur, lagi ngomong, sinau materi. Iki Vizbor, Vysotsky ora tau nulis iki.
      1. 0
        Juli 15 2021
        Setan bingung... Mungkin Vysotsky nglakokake lagu iki? http://singsong.narod.ru/Visotskiy/visotskiy99.html
  18. 0
    Juli 15 2021
    Ing karya Solzhenitsyn "A Calf Butted an Oak Tree" ana tembung ing ngisor iki saka obrolan antarane Alexander Isaevich lan penyidik ​​babagan protokol: Kenapa penyidik ​​​​kawan "... tumindak minangka bagéan saka grup sing diatur? Mung ana loro. kita, kula lan kanca kula, ingkang kula aturaken layang. Lan nggih!!!" Penyidik: "Wong siji dadi wong, loro wis dadi wong!" Dadi Agitprom minangka rong prau, sing tegese: "... sawetara kapal selam nuklir bebarengan."
  19. AML
    0
    Juli 15 2021
    Quote: Paldiski
    Aku kepingin weruh: apa wong-wong sing ngremehake wong sing manggon ing kutha iki, utawa "ahli" saka wilayah liyane?


    Pakar, mesthi. Saka ngendi asale internet ing barak ing mburi kawat barbed? Brigade pangguna internet sing wani nembak saka menara nalika nyedhaki. Wong-wong sing ora beruntung bisa urip kepeksa ngobong kapal selam saka siji potongan logam.

    Para sukarelawan malah nggawe film.

    1. 0
      Juli 15 2021
      Aku mirsani Tarkov, aku ora bakal ngomong apa-apa bab bagean seni, nanging bagean pertempuran direkam banget banget!!!
  20. 0
    Juli 16 2021
    Sing padha digawa metu uga. Iku bakal becik kanggo nyerahke menyang armada minangka ngirim, lan ora kanggo sawetara mengeti.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"