Konstruksi kamp militer kanggo resimen serangan udara anyar Angkatan Udara diwiwiti ing Crimea

113

Tahap pertama kamp militer anyar sing dibangun ing Crimea kanggo omah resimen serangan udara anyar bakal ditugasake ing pungkasan taun 2021. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan.

Kolonel-Jenderal Andrei Serdyukov, komandan Angkatan Udara, teka ing Feodosia kanggo mriksa pambangunan kamp militer anyar kanggo omah Resimen Assault Airborne 56th. Kajaba iku, komandan Angkatan Udara wis kenal karo kahanan urip militer miturut kontrak lan infrastruktur sosial sing ana, kayata taman kanak-kanak, sekolah, lan liya-liyane.



Resimen anyar dibentuk kanthi basis Brigade Assault Airborne 56th sing dipasang ing kutha Kamyshin, Wilayah Volgograd. Ing wayahe, batalyon serangan udhara Angkatan Udara disebarake ing Crimea ing Feodosia.

Ing pungkasan taun, resimen anyar kudu nampa bangunan markas, loro asrama prajurit, saben dirancang kanggo 300 wong, kamar panedhaan kanggo 750 wong lan loro checkpoints - checkpoint (checkpoint) lan technical. Ora ana tembung babagan tanggal rampung kanggo tahap kapindho.

Kamentrian Pertahanan njlentrehake manawa penyebaran resimen anyar ing Feodosia uga direncanakake ing pungkasan taun iki.

Kasunyatan manawa resimen serangan udara bakal disebar ing Crimea diumumake ing pungkasan Maret dening Menteri Pertahanan Sergei Shoigu ing rapat ing Kementerian Pertahanan. Miturut dheweke, iki ditindakake kanggo nguatake arah kidul, uga kanggo nglindhungi semenanjung kanthi latar mburi nambah tekanan NATO ing wilayah Segara Ireng.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    113 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 17
      Juli 14 2021
      Theodosius asli ya
      1. +1
        Juli 14 2021
        iki ditindakake kanggo nguatake arah kidul, uga nglindhungi semenanjung saka latar mburi nambah tekanan NATO

        Singkat lan jelas.. prajurit Umumé, aku mikir Crimea bakal kaya Benteng Brest!
        Ana akeh barang ing katakombe lan bunker sing dipulihake saka jaman USSR
        Jembatan Kerch sing nganggo rel sepur lan barang-barange lunga.. Amer ngerti iki..
        Nanging arah kidul ing bebaya, aku mikir.. Ora ana pangarep-arep kanggo wong Uzbek, Tajik, Kazakhs, yen bakal didol, perlu kanggo nguatake.
        1. +2
          Juli 14 2021
          Tenang, Meehan. Kabeh komentar dibanjiri omong kosong dheweke.
          1. +3
            Juli 15 2021
            Kutipan: Ryazan87
            Tenang, Meehan. Kabeh komentar dibanjiri omong kosong dheweke.

            Inggih, inggih.
            Menehi kontrol gratis: atur paduan suara "Pyatnitsky" ing kene, paling ora pasang kuping ..
            Kritik minangka perkara sing apik lan perlu, nanging sampeyan uga kudu ngerti ukurane.
            1. 0
              Juli 17 2021
              Ora masalah yen sampeyan Meehan:
              Kutuzov Misha, malah Lomonosov!
              Mungkin, dadi musang, -
              Lan ing kene aku ora weruh isin;
              Dadi skunk - lan ora masalah;
              Masalahe yaiku sampeyan minangka generator spam.

              hehe
              1. -1
                Juli 17 2021
                Kutipan: Ryazan87
                Ora masalah yen sampeyan Meehan:
                Kutuzov Misha, malah Lomonosov!
                Mungkin, dadi musang, -
                Lan ing kene aku ora weruh isin;
                Dadi skunk - lan ora masalah;
                Masalahe yaiku sampeyan minangka generator spam.

                hehe

                Adhuh, Nikita, aku ora bisa nulis kanggo sampeyan kaya nanggepi
                Sampeyan nulis omong kosong murni..
                Meehan, celukan iki wis kanggo sampeyan, carane urip
                Lan sampeyan nesu marang kabeh wong ing kene, sing diarani "mikhans"
                Lan julukan Meehan, sampeyan ing kene, ngebom kabeh wong kanthi kriya!
                Meehan asline keren banget..
                "Meehan" lan tembung iki kaya dijupuk saka "AURORA" !!!

                Dadi langsung sampeyan mangsuli.. "sajak" sampeyan kita hehe
        2. +5
          Juli 14 2021
          Kutipan saka xorek
          iki ditindakake kanggo nguatake arah kidul, uga nglindhungi semenanjung saka latar mburi nambah tekanan NATO

          Singkat lan jelas.. prajurit Umumé, aku mikir Crimea bakal kaya Benteng Brest!
          Ana akeh barang ing katakombe lan bunker sing dipulihake saka jaman USSR
          Jembatan Kerch sing nganggo rel sepur lan barang-barange lunga.. Amer ngerti iki..
          Nanging arah kidul ing bebaya, aku mikir.. Ora ana pangarep-arep kanggo wong Uzbek, Tajik, Kazakhs, yen bakal didol, perlu kanggo nguatake.

          Crimea minangka operator pesawat alam sing ora bisa dicelupake!) Lan Crimea, kaya Kaliningrad, minangka balung titanium sing sapa wae bakal ngilangi untune!
          1. 0
            Juli 15 2021
            Kutipan saka: skif8013
            Crimea minangka operator pesawat alam sing ora bisa dicelupake!) Lan Crimea, kaya Kaliningrad, minangka balung titanium sing sapa wae bakal ngilangi untune!

            Persis! Iku ora kanggo apa-apa sing West nangis lan mesjid, kita secara harfiah njupuk wong adoh saka ing irung .. Operasi sarwa!
      2. -1
        Juli 14 2021
        Apa sing ditindakake Putin !! Kanthi resimen, saliyane, kita bakal menehi menyang Ukraina: jembatan, bandara, dalan lan unit militer kanthi lengkap ... Logistik alun-alun wis mlaku kanggo nyiapake papan panyimpenan kanggo properti resimen kita? ngguyu
        1. 0
          Juli 14 2021
          lan loro checkpoints - checkpoint (checkpoint)
          Gulung koil menyang gearbox (s) ngguyu
    2. + 15
      Juli 14 2021
      Yeees! Aku mikir bakal ana perang serius ing antarane para perwira Angkatan Udara. Ana akeh sing pengin ngladeni ing Crimea. Kabar apik yaiku Crimea kudu dikuatake, lan Feodosia bakal entuk atusan pelarut, wong normal. Bocah-bocah wadon wis mlaku menyang salon kecantikan.
      1. +6
        Juli 14 2021
        Kutipan: URAL72
        Yeees! Aku mikir bakal ana perang serius ing antarane para perwira Angkatan Udara. Ana akeh sing pengin ngladeni ing Crimea. Kabar apik yaiku Crimea kudu dikuatake, lan Feodosia bakal entuk atusan pelarut, wong normal. Bocah-bocah wadon wis mlaku menyang salon kecantikan.

        Lan apa jenis "perang", karo nangis, snot lan moans, saiki bakal ing Kyiv, iku malah mokal kanggo mbayangno.
        Irung kurcaci, sing dijuluki Zelya, lan kabeh kumpul politik lokal, saiki bakal ngatur tur ing AS lan Uni Eropa, kanthi njaluk dhuwit, senjata, vaksin lan produk gratis kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, kanthi latar mburi penciptaan. saka pangkalan militer liyane ing Crimea sing dikuwasani, kanthi tujuan kanggo ngrebut wilayah Kherson lan Nikolaev.
      2. +6
        Juli 14 2021
        Kutipan: URAL72
        Kabar apik, Crimea kudu dikuatake

        Nanging ora ing beyo saka wilayah Volgograd? Opo kuwi? Ana brigade ing Kamyshin, nanging bakal ana resimen ing Feodosia? Pengurangan potensial pertempuran bakal metu. Utawa carane? Apa brigade 56 bakal tetep ing Kamyshin, lan apa resimen 56 uga bakal ana ing Feodosia?
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +8
          Juli 14 2021
          Ora cukup nyuda, mung pasukan udhara dikirim menyang Crimea kanggo mbebasake kamp militer kanggo kebangkitan maneh divisi bedhil bermotor kaping 20 kanthi basis OMBR kaping 20. Nalika brigade kaping 56 saiki ninggalake Kamyshin, divisi kasebut bakal miwiti nyebarake.
        3. +9
          Juli 14 2021
          Brigade Serangan Udara 56 bakal diatur maneh lan dipindhah. Saiki mantan pasukan payung Kamyshin bakal dipindhah menyang Crimea, laporan RIA Novosti, kanthi nyebutake tembung Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu.
        4. +2
          Juli 14 2021
          Kutipan: Hyperion
          Nanging ora ing beyo saka wilayah Volgograd? Opo kuwi? Ana brigade ing Kamyshin, nanging bakal ana resimen ing Feodosia? Pengurangan potensial pertempuran bakal metu.

          Ora babar pisan. Kamp militer mantan Brigade Airborne kaping 56. bakal manggoni unit militèr saka unit sing dibentuk lan unit MSD 20 sing mentas ditugasake (adhedhasar Brigade Rifle Motorized saiki 20.) ...
          Apa brigade 56 bakal tetep ing Kamyshin, lan apa resimen 56 uga bakal ana ing Feodosia?

          Umume Brigade Airborne 56th. saka Kamyshen, bebarengan karo DSHB sing wis ditugasake ing Feodosia, dheweke bakal nggawe DSHP, sing bakal dadi bagian saka DSHD kaping 7 (gunung) (Novorossiysk), sawise DSHD sing dituduhake bakal dadi struktur telung resimen ...
          1. +2
            Juli 14 2021
            Kutipan: Lara Croft
            Ora babar pisan. Kamp militer mantan Brigade Airborne kaping 56. bakal manggoni unit militèr saka unit sing dibentuk lan unit MSD 20 sing mentas ditugasake (adhedhasar Brigade Rifle Motorized saiki 20.) ...

            Inggih banjur apik. We kudu relokasi iki. apik
      3. +8
        Juli 14 2021
        Kutipan: URAL72
        Aku mikir bakal ana perang serius ing antarane para perwira Angkatan Udara. Ana akeh sing pengin ngladeni ing Crimea.

        Ya, latihan tempur ing + 35C ing steppe minangka perkara sing nyenengake - ketoke sampeyan duwe ide sing ora apik babagan iklim Crimea.
        Iku apik kanggo manggon ing Crimea ing pensiun, nanging narik tali layanan ora vacation ing resort.
        Kutipan: URAL72
        Crimea kudu dikuatake,

        Ora ana sing mbantah babagan iki - iki pancen bener.
        Kutipan: URAL72
        lan Feodosia bakal entuk atusan solvent, wong normal. Bocah-bocah wadon wis mlaku menyang salon kecantikan.

        Dheweke dipandu dening pengunjung sing sugih, lan wong-wong layanan saiki ora ana ing mode - jaman Soviet wis liwati, nalika wong lanang normal ana ing mode. Saiki kontingen liyane kadhaptar - lan iki jelas dudu perwira Angkatan Udara, utamane amarga wanita wis teka ing kana. Kok ora jelas tenan...
        1. + 10
          Juli 14 2021
          Aku njabat istilah cedhak Odessa, iku uga panas. Nanging kaya sing diomongake ing tentara, luwih becik pasir ing untune tinimbang frost ing bokong.
        2. +7
          Juli 14 2021
          Aku bakal nantang statement babagan panas. Gagasan sampeyan ora bener, kutha paling monjo ing Rusia yaiku Astrakhan lan Volgograd, lan ora Feodosia ing Crimea. Wiwit Kamyshin ora adoh banget saka Volgograd, bisa dianggep yen gerakan kasebut ditindakake menyang iklim sing luwih apik.
          Kanggo persuasiveness luwih, kita mbukak peta suhu langsung lan ndeleng Kamyshin +27, Feodosia +25, sanajan wis peteng.
          Lan wong layanan padha lan bakal tetep ing mode, supaya iku, supaya iku lan bakal ing mangsa foreseeable.
          1. +2
            Juli 15 2021
            Kutipan: Sergey Alexandrovich
            Lan wong layanan padha lan bakal tetep ing mode, supaya iku, supaya iku lan bakal ing mangsa foreseeable.

            Wong lanang padha tresna, tresna lan bakal tansah tresna! Iki dudu blogger Tik Tok. Lan dudu bocah lanang janggut homo sing umure patang puluh taun, kanthi buntut pony ing mburi sirahe lan ora ana otak. . Sampeyan ngerti defisit kanggo wong!
          2. -2
            Juli 15 2021
            Kutipan: Sergey Alexandrovich
            Aku bakal nantang statement babagan panas. Gagasan sampeyan ora bener, kutha paling monjo ing Rusia yaiku Astrakhan lan Volgograd, lan ora Feodosia ing Crimea.

            Astrakhan lan Volgograd kalebu ing wilayah daratan, lan ana unit sing luwih sithik dibandhingake karo wilayah tapel wates, ing ngendi latihan tempur luwih kuat - prajurit apa wae bakal ngonfirmasi iki kanggo sampeyan. Lan umume, wong-wong sing ngladeni akeh bakal tansah ngonfirmasi yen latihan paling apik ditindakake ing iklim sedheng, yen mung amarga salju kudu diresiki kurang, lan ora perlu wedi yen prajurit bakal kelangan eling nalika latihan. overheating awak. Inggih, sing ora nemoni iki, ora ana gunane kanggo ngyakinake.
            Kutipan: Sergey Alexandrovich
            Lan wong layanan padha lan bakal tetep ing mode, supaya iku, supaya iku lan bakal ing mangsa foreseeable.

            Aku pengin percaya karo ramalan sampeyan, nanging pengalaman kadonyanku ora ngonfirmasi optimisme sampeyan.
            1. +1
              Juli 15 2021
              Sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas manawa kahanan iklim ing Kamyshin luwih abot tinimbang Feodosia, sanajan musim panas luwih panas, semangka ditanam ing kana, lan ora ana sing bisa dicritakake babagan musim dingin, sepira abote. Feodosia minangka resort, ana kahanan sing cocog kanggo negara kita. Aku ora ngerti maksudmu?
              1. 0
                Juli 15 2021
                Kutipan: Sergey Alexandrovich
                Sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas manawa kahanan iklim ing Kamyshin luwih abot tinimbang Feodosia,

                Kawula pitados dhateng panjenengan, nanging sanès-sanèsipun, malih brigade punika kabucal saking Kamyshin, mila saking pundi kemawon, punika langkah ingkang dipun pikir-pikir.
                Kutipan: Sergey Alexandrovich
                Feodosia minangka resort, ana kahanan sing cocog kanggo negara kita. Aku ora ngerti maksudmu?

                Ya, ora bakal ana resort ing kana, nanging bakal angel banget kanggo sawetara personel militer, utamane sing ora biasa karo iklim panas. Aku ora ngerti apa kesiapan tempur ing brigade Kamyshin, nanging aku ora mangu-mangu yen resimen ing Feodosia bakal tetep siyap tempur. Lan iki minangka tingkat sing beda kanggo nindakake tugas latihan tempur - profesional apa wae bakal ngonfirmasi iki kanggo sampeyan.
      4. 0
        Juli 15 2021
        Aku setuju, iku serves ing panggonan kuwi - mung dongeng
      5. 0
        Juli 16 2021
        Apa maneh perjuangane wong sing dipecat?
        - Dadi padha, sepi!
        - Tengen-IN!
        - Kanggo langkah Crimea MARCH!
        - Orchestra, muter "Pamit Slavyanka!"

        Lan kanggo nglirwakake kabeh sing sadurunge dipikolehi ing mantan panggonan layanan?
      6. 0
        Juli 16 2021
        Ing Feodosia, bocah-bocah wadon dadi-dadi, tegang.)
    3. -8
      Juli 14 2021
      Dhuh Gusti, mangga kula aturi, apa sampeyan butuh pesawat kanggo resimen serangan Angkatan Udara?
      Yen perlu, saliyane asrama, kantin lan papan papriksan, lapangan udara luwih dhisik dibutuhake. Dadi, supaya maskapai murah ora mabur saka Simferopol menyang situs kebangkrutan
      1. +6
        Juli 14 2021
        Kanggo 300 km dawane kabeh semenanjung, kanthi gabungan mung lapangan udara militer konkrit kanthi landasan pacu saka 2 nganti 4 km, ana 11 unit, saiki ana 6 "urip", 4 saka saben 3,5 km.
        Apa cukup kanggo sampeyan kanggo kepuasan moral supaya ora ngganggu babagan "maskapai murah" saka bandara Simferopol sing ora kalebu ing dhaptar ing ndhuwur?
        1. -15
          Juli 14 2021
          Saka Feodosia kudu mlaku 200 kilometer menyang Sevastopol, Simferopol, Saki utawa Krasnogvardeyskoye.
          Lan ya, aku kanthi moral puas karo jawaban sampeyan. Saiki kita uga bakal nyedhiyakake pesawat transportasi militer kanggo dheweke. Yen ora, 10 IL-76 kanggo kabeh negara ora bakal cukup.
          1. + 10
            Juli 14 2021
            Yen ora, 10 il76 kanggo kabeh negara ora bakal cukup.
            Apa sampeyan mikir yen ana 10 IL-76 kanggo kabeh negara? Lan lapangan udara cedhak Feodosia, 10 km menyang kutha, landasan pacu 3000 meter. Resimen kasebut bisa uga luwih cedhak.
            1. -14
              Juli 14 2021
              Ya, ora 3000 meter, nanging 1300 lan dheweke tiwas lan wiwit taun 2016 disewakake suwene 25 taun.
              1. +1
                Juli 15 2021
                Inggih, ora 3000 meter, nanging 1300 lan dheweke tiwas

                Dawane gampang diukur sanajan ing peta. Yen perlu, ndandani yaiku 1-2 taun. Saiki akeh lapangan udara kanggo Angkatan Udara sing didandani lan dioperasikake maneh.
            2. 0
              Juli 15 2021
              Dheweke, troll, diwenehake ing manual latihan. hi Ayo dadi uap!
            3. +1
              Juli 15 2021
              Bisa uga diwiwiti kanthi nerangake marang wong bedane antarane resimen serbu udara lan resimen udhara?) Banjur nerangake babagan lapangan udara?)
          2. +2
            Juli 14 2021
            Yen aku ora salah, mesthine kudu ngontrol unit helikopter ing mangsa ngarep.
            1. -1
              Juli 15 2021
              Kutipan saka Xenofont
              Yen aku ora salah, mesthine kudu ngontrol unit helikopter ing mangsa ngarep.

              Iki kabeh ora nyata, amarga kita durung bisa ngenalake resimen helikopter menyang struktur divisi, lan sampeyan pengin unit helikopter ditugasake langsung menyang resimen serangan udara. Komandan resimen udhara ora bisa mimpin lan nyedhiyakake unit helikopter kanthi kabeh sing dibutuhake - dheweke lan masalahe luwih dhuwur tinimbang atap kanthi panyimpenan parasut lan peralatan sing padha. Dadi iki mesthi ora nyata saiki utawa ing mangsa ngarep.
              1. 0
                Juli 15 2021
                Nanging, ana logika ing keputusan kasebut, amarga ing kahanan database nyata luwih gampang kanggo komandan kanggo ngrampungake tugas sing ditugasake, nalika BTA "nyuwek-nyuwek" dening akeh wong sing butuh.
          3. +5
            Juli 14 2021
            Apa sampeyan duwe pakulinan kanggo moaning metu saka biru? Kaping pisanan, IL-76 ora ana 10, lan nomer loro, lapangan terbang militer GLITsovsky Kirovskoye kanthi landasan pacu sing apik ing kabeh babagan, 35 km saka Feodosia. Saiki, amarga ora cukup truk "tiba-tiba" kanggo njupuk pasukan pendaratan menyang landasan pacu, kita kuwatir? ngguyu
            P.S. Ora ana apa-apa ing Krasnogvardesk, padha nggawe sosis Crimean ing kono, lapangan udara dumunung ing desa Gvardeyskoye, alias Sarabuz, kanthi jarak 4 km saka lapangan terbang sipil bandara Simferopol lan slope lateral landasan pacu yaiku 400 m, kadohan saka Feodosia punika 140 km nglirik
      2. +2
        Juli 14 2021
        Ana lapangan udara, ing jejere Feodosia. Pesawat dibutuhake, ya.
      3. +2
        Juli 14 2021
        Napa lapangan udara ing Kirovsky ala?
      4. 0
        Juli 14 2021
        Sejatine wong-wong mau dibutuhake, nanging staf resimen dhewe ora nyedhiyakake penerbangan, mula lapangan udara kanggo kamp militer resimen ora dibutuhake.
      5. 0
        Juli 14 2021
        Dhuh Gusti, mangga kula aturi, apa sampeyan butuh pesawat kanggo resimen serangan Angkatan Udara?
        Yen perlu, saliyane asrama, kantin lan papan papriksan, lapangan udara luwih dhisik dibutuhake. Dadi, supaya maskapai murah ora mabur saka Simferopol menyang situs kebangkrutan

        Iku luwih gampang lan luwih produktif kanggo mbangun UDC kanggo wong-wong mau, yaiku apa sing ditindakake.
        1. -19
          Juli 14 2021
          Ing asas, iku uga pilihan, sisih dhuwur ing UDC, iku bakal bisa kanggo mlumpat karo parachute menyang gisik mungsuh unequipped.
          1. +4
            Juli 14 2021
            Ing asas, iku uga pilihan, sisih dhuwur ing UDC, iku bakal bisa kanggo mlumpat karo parachute menyang gisik mungsuh unequipped.

            Inggih, mbandhingake pira operasi landing ing donya saka pesawat lan saka UDC (BDK) Tanpa pertahanan udara lan dhukungan udara (kalebu helikopter), operasi pendaratan bakal ditakoni.
            1. -17
              Juli 14 2021
              Dadi mungkin iki tugas kanggo Korps Marinir? Lan sampeyan uga bakal ngidak-idak peralatan landing kanthi helikopter ing darat? Utawa liwat ramp kanggo drown langsung?
              Lair kanggo nyusup - ora bisa mabur, lan kosok balene.
              1. +4
                Juli 14 2021
                Lan sampeyan uga bakal ngidak-idak peralatan landing kanthi helikopter ing darat? Utawa liwat ramp kanggo drown langsung?
                Lair kanggo nyusup - ora bisa mabur, lan kosok balene.

                Lan sampeyan ndeleng carane lan peralatan apa Amerika Serikat ndharat ing pantai, lan ing kahanan pertempuran.
                UDC modern PS ora ndharat liwat ramp)))
                1. -17
                  Juli 14 2021
                  Napa sampeyan narik manuk hantu ing globe? Yen UDC, banjur ing ngendi pasukan udhara abriaveatura dhewe?
                  Kandha mangkono, dheweke nggawe brigade ing Feodosia, nganggo jumlah, nanging ora ana rompi ireng, nanging mung biru - mulane dheweke dadi Angkatan Udara. Lan yen rompi abang ana ing gudang, banjur resimen Garda Nasional.
                  Kaya ing tetanggan Ukraina, ing ngendi sampeyan ora ngidoni - mung brigade mobil udara lan udhara. Ora ana pesawat - nanging muni ngancam
                  1. +1
                    Juli 14 2021
                    Yen UDC, banjur ing ngendi pasukan udhara abriaveatura dhewe?

                    Saiki mung sarana kiriman. Operasi modern Angkatan Udara yaiku transfer pesawat menyang lapangan udara sing paling cedhak karo mungsuh, ora bakal ana pendaratan maneh ing mburi garis mungsuh.
                    Ngomong ngono, dheweke nggawe brigade ing Feodosia

                    Nanging, kanggo nglindhungi semenanjung dhewe, dheweke bakal cepet maju lan ngusir serangan kasebut.
                    1. + 11
                      Juli 14 2021
                      Aja dipakani troll, dheweke mung ngrusak sing sopan lan pinter, sanajan dheweke dhewe ... ora pinter lan sombong.
      6. +2
        Juli 14 2021
        Quote: Zelimkhan
        Dhuh Gusti, mangga kula aturi, apa sampeyan butuh pesawat kanggo resimen serangan Angkatan Udara?

        Ya, unit serangan udara Angkatan Udara, ora kaya mitra saka paratroopers, utamane diasah kanggo ndharat saka helikopter ...
        Yen perlu, saliyane asrama, kantin lan papan papriksan, lapangan udara luwih dhisik dibutuhake.

        Ana sithik....
        1. Bandara Belbek.
        2. Lapangan Udara Kacha.
        3. Lapangan udara "Kidul" ing Chersonese.
        4. Lapangan Udara Nitka.
        5. Lapangan Udara Evpatoria.
        6. Lapangan Udara Donuzlav.
        7. Bandara Simferopol.
        8. lapangan udara Gvardeyskoye.
        9. Lapangan udara Oktyabrskoye.
        10. Lapangan Udara Veseloye.
        11. Lapangan Udara Dzhankoy.
        12. Lapangan Udara Karagoz.
        13. Airfield "Severny" - Kirovskoye.
        14. Lapangan Udara Bagerovo.
        15. Bandara Kerch.
        16. Lapangan Udara "Zavodskoye"
        17. Heliports ngluwihi Primorsky.

        https://tehnowar.ru/5253-voennye-aerodromy-kryma.html
        Kita kasengsem ing
        Airfield "Severny" - Kirovskoye.

        Loro landasan pacu 3 000 utama (beton) lan cadangan 2 200 m (lemah).
        https://media-inform.com/8149417/1/kirovskoe-aerodrom.html
        1. 0
          Juli 14 2021
          Padha kelalen kanggo nunjukaké - meh kabeh ana kode ing Uni! Lan kita ora perlu nyumerepi mie kanthi ngucap "ana sithik." Deleng peta online. Bandara Zavodskoye sing padha dibubarake sadurungé lan taun iki, senadyan protes saka populasi, kasugihan nouveaux lokal wiwit mbangun.
        2. 0
          Juli 14 2021
          Kutipan: Lara Croft
          Ana sawetara ...14. Lapangan Udara Bagerovo.
          .
          Ing Bagerovo, slab wis suwe ditarik, lan setengah saka lapangan udara sing sampeyan kadhaptar ana ing negara mati, lan ora mungkin dibalekake maneh. Paling ora, minangka salah sawijining penulis nulis babagan lapangan udara Dzhankoy, kabeh sing ana wis suwe ditinggal.
          1. +1
            Juli 14 2021
            Kutipan saka ccsr
            lan setengah saka airfields sampeyan kadhaptar ing negara mati, lan padha ora bisa dibalèkaké. Paling ora, minangka salah sawijining penulis nulis babagan lapangan udara Dzhankoy, kabeh sing ana wis suwe ditinggal.

            Aku ora mbantah. Nanging. Kanthi "0" luwih angel nggawe. Ing sisih lor, 19 lapangan udara militer dibangun utawa dipulihake ... ing NSR ...
            Ora perlu mulihake kabeh lapangan udara ing Crimea, Angkatan Udara lan RF MA isih luwih cilik ing babagan pertempuran lan kekuatan angka tinimbang Angkatan Udara USSR lan MA ....
            Panglima Angkatan Udara Rusia Viktor Bondarev ngumumake yen modernisasi lapangan udara wis diwiwiti ing Semenanjung Krimea. Miturut dheweke, kabeh lapangan udara Krimea bakal digawa menyang kondisi kelas siji.

            http://ru-an.info/новости/модернизация-военных-аэродромов-в-крыму/
            Ing Crimea, modernisasi lapangan udara Belbek wis rampung. Pelabuhan udara sing direnovasi bisa, yen perlu, dadi pangkalan permanen kanggo operator rudal strategis lan pengebom jarak jauh. Belbek nduweni posisi strategis sing penting, minangka salah sawijining pangkalan paling kidul saka Pasukan Angkasa Militer (VKS) ing Rusia. Pesawat-pesawat ing sangisore Sevastopol nguwasani wilayah Asia lan Eropa kidul. Para ahli percaya manawa modernisasi Belbek bakal nggedhekake kemampuan Angkatan Udara ing wilayah Segara Ireng.

            https://iz.ru/776748/aleksei-ramm-aleksandr-kruglov-bogdan-stepovoi/krym-prevrashchaetsia-v-aviabazu-dlia-strategov
            Secara total, ana wolung lapangan udara sing beroperasi ing semenanjung. Pitu diwènèhaké marang aparat keamanan. Crimea kanthi mbenerake judhul "pesawat pesawat Rusia sing ora bisa dicelupake".

            Sumber asli publikasi: https://politikus.ru/army/60550-sushki-dlya-tavridy.html
            Politicus.ru
            Dadi ana 7 lapangan terbang militer aktif saka 16 saka dhaptarku, ora kabeh dadi ala, heliport isih kudu dibangun ....
            Kabeh bakal apik karo Angkatan Udara lan RF MA ing Crimea, wenehi wektu.....
          2. +1
            Juli 14 2021
            Iku gumantung sing njupuk piring iki loro. Aku ngerti manawa (Aku njabat ing unit sistem NTsUO kanggo 4 taun) sing mbusak piring airfield kanggo situs panyimpenan diatur saka landasan pacu sing ora digunakake ing Distrik Militer Kidul. Mulane, bisa uga yen saiki wis ana keputusan babagan panggunaan ing konstruksi. Lan aku ngerti saka lapangan udara Dzhankoy manawa saliyane pilot helikopter sing dipasang ing kana, bisa nampa paling ora transportasi An-26. Staf komando korps tentara sing ana ing semenanjung ajeg kesah menyang macem-macem panggonan kanggo netepke negara lan prospek kanggo nggunakake karo laporan luwih kanggo ndhuwur.
            1. 0
              Juli 15 2021
              Kutipan: Dmitry Khayritdinov
              Iku gumantung sing njupuk piring iki loro.

              Malah miturut panguwasa Ukrainia, dheweke wiwit nyolong, tanpa tujuan ngekspor menyang papan panyimpenan - mung kanggo pengayaan pribadi.
              Kutipan: Dmitry Khayritdinov
              dheweke bisa nampa paling ora An-26 transports.

              Dheweke ngadeg ana ing jaman Soviet - buntut pesawat katon sanajan saka dalan ing sadawane kanal.
              Nanging kabeh iki ana ing jaman kepungkur, lan saiki ora ana gunane kanggo mulihake kabeh lapangan udara Krimea, sanajan saka sudut pandang yen tentara kita wis suda.
              Kutipan: Dmitry Khayritdinov
              Staf komando korps tentara sing ana ing semenanjung ajeg kesah menyang macem-macem panggonan kanggo netepke negara lan prospek kanggo nggunakake karo laporan luwih kanggo ndhuwur.

              Iki minangka praktik umum kanggo angkatan bersenjata, utamane nalika acara organisasi wis liwati lan mutusake apa sing kudu ditinggal lan apa sing kudu ditindakake.
              Dadi, yen paling ora loro utawa telung lapangan udara militer rampung dibalekake ing Crimea, ora ngetung sipil sing wis ana, iki bakal sukses banget. Kanggo mulihake 16 lapangan udara, iki mung fantasi ...
              1. 0
                Juli 17 2021
                Apa aku prihatin karo periode kamardikan? Aku nuduhake apa sing kedadeyan ing wektu saka 16 nganti 20, nalika aku njabat mung ing panggonan kasebut lan, miturut laporan saben dina babagan layanan operasional distrik kidul, aku weruh kegiatan sing lagi ditindakake, kalebu. lan transportasi piring.
                Kabeh, mesthi, ora perlu kanggo mulihake lapangan udara. Penekanan nganti saiki ana ing Belbek, aku uga mikir babagan Kacha. Bisa uga ana sawetara kemajuan karo Dzhankoy, nanging ora mungkin amarga cedhak karo tanggane sing gelisah. Nanging wong-wong sing bakal ndharat peralatan penerbangan ing lapangan udara iki mesthi ngerti.
                Lan aku bakal mbenerake babagan lelungan pengintaian. Kawruh bab apa sing dimaksudaké kanggo dipuji. Mung sawise semenanjung iki squeezed metu, kothak ana mung luwih saka apa luwih gampang kanggo uncalan utawa numpes menyang lemah, lan banjur .... Nanging aku kudu sculpt jenis Candy metu saka apa aku tak. Untunge kahanan saya suwe saya ganti.
        3. +1
          Juli 14 2021
          16. Lapangan Udara "Zavodskoye"

          Inggih, mung driji menyang langit. Dheweke wis ora ana maneh.
      7. 0
        Juli 14 2021
        Zelimkhan, mbok menawa paling sadurungé, resimen udhara-divisi saka Angkatan Udhara, iki kanggo siji, lan brigade serbu udhara kapisah (ODSHBr) Luwih kanggo liyane, padha beda (ing kasus iki, kita ora njupuk menyang. akun staffing saka tatanan, iki dingerteni ) lan ing liyane, mung Sejatine, miturut cara kebangkrutan lan taktik operasi militer. garis mungsuh, padha duwe lapangan udara dhewe karo transportasi abot Lan kanggo serangan udhara (DSh), landing parachute dudu siji utama, padha ora duwe transportasi abot dhewe karo airfields, padha ketoke digawe kanggo mungsuh cedhak mburi. lan bisa uga kanggo garis ngarep, mbok menawa jumlah lompatan parasut kanggo (PD) unit luwih akeh tinimbang bagean (LH), yen wis suwe, saiki bisa uga beda.
    4. +2
      Juli 14 2021
      Konstruksi kamp militer kanggo resimen serangan udara anyar Angkatan Udara diwiwiti ing Crimea
      karo Crimea, kabeh cetha, dumunung ing siji, ing bagean panas banget.
    5. -1
      Juli 14 2021
      iki lagi dibangun udk
      1. + 22
        Juli 14 2021
        Kutipan saka Ryaruav
        iki lagi dibangun udk

        Marines dibutuhake kanggo udk. Lan iki (VDV) kanggo tugas liyane
        1. +3
          Juli 14 2021
          Marines dibutuhake kanggo udk. Lan iki (VDV) kanggo tugas liyane

          Iku mung kendaraan pangiriman. Operasi modern Angkatan Udara bakal katon kaya pangiriman pesawat menyang lapangan udara sing paling cedhak karo mungsuh, ora bakal ana pendaratan maneh ing mburi garis mungsuh.
      2. +3
        Juli 14 2021
        iki lagi dibangun udk

        Kanggo UDC sing dibangun ing Crimea ana brigade marinir.
    6. NKT
      0
      Juli 14 2021
      Apa resimen bakal dibentuk kanthi basis brigade, utawa isih dadi divisi, sing bakal kalebu resimen iki?
      1. 0
        Juli 14 2021
        Nanging, brigade bakal dikurangi dadi ukuran resimen.
      2. -1
        Juli 14 2021
        Kutipan saka N.K.T.
        kang bakal kalebu resimen iki?

        Bisa kapisah, ing subordinasi distrik, paling kamungkinan sing tanggung jawab kanggo iku bakal rencana iku.
    7. +2
      Juli 14 2021
      Kanggo nelpon resimen Massandrovsky, miturut tradisi lawas apik ...
    8. +1
      Juli 14 2021
      Dadi kenapa pager taman? Senajan, "jerapah iku gedhe, dheweke luwih ngerti" (c)
      1. +1
        Juli 14 2021
        Paling kamungkinan padha diselehake ana, nanging saben wong mbangun dhewe, anyar.
      2. -3
        Juli 14 2021
        Kutipan saka Ramon Merkader
        Dadi kenapa pager taman?

        Sing ngerti Pervomaisky wis ditulis ing kene - kabeh wis numpes ana, lan iku luwih gampang kanggo mbangun kabeh anyar saka kanggo mulihake lawas.
        1. +2
          Juli 14 2021
          Mbok wektu pungkasan aku ana 21 taun kepungkur. Lan amarga bagean kasebut ditransfer menyang bawana 18 taun kepungkur, luwih mungkin. Lan kanthi biaya lapangan udara, jarake 15 kilometer, lan TPA kira-kira padha. Kanggo paratrooper - siji march throw)
    9. Komentar wis dibusak.
      1. +2
        Juli 14 2021
        Batalyon telu
        1. Komentar wis dibusak.
      2. -2
        Juli 14 2021
        Kutipan saka rudolf
        Apa ana sistem rong batalyon ing DSHP?

        Artikel kayane wis ditulis:
        Tahap pisanan saka kamp militèr anyar, lagi dibangun ing Crimea kanggo nampung resimen serangan udhara anyar, bakal rampung ing pungkasan taun 2021.Ing pungkasan taun, resimen anyar kudu nampa gedung markas, два prajurite hostel, saben dirancang kanggo 300 wong, kamar panedhaan kanggo 750 kursi lan loro checkpoints - checkpoint (checkpoint) lan technical siji. Ora ana tembung babagan tanggal rampung kanggo tahap kapindho.

        Kabeh katon logis. Dshb pisanan wis kasedhiya kanggo kabeh wong, amarga. iki diselehake sadurungé ing Crimea, lan kanggo loro pasukan udhara teka, kabeh mung bakal dibangun ing pungkasan taun iki, ing panggonan liya taun sabanjuré bakal mbangun panggonan, kalebu. asrama kanggo unit lan subunit saka "set resimen" .. gunners, signalmen, RKhBZ, etc.
        1. Komentar wis dibusak.
    10. -2
      Juli 14 2021
      Serdyukov dhewe teka, ing bagean kabeh cemlorot)
    11. +5
      Juli 14 2021
      Inggih, iku kabeh .... warta iki kanggo media Ukraina kanggo setahun ... Crimea lagi militerisasi, Rusia digawa menyang Crimea, militer ngombé kabeh banyu ing Crimea ... Ya, kita nindakake apa kita arep.
    12. -2
      Juli 14 2021
      Aku ora ngerti ...
      Tinimbang brigade 56 (Kamyshin) bakal nggawe resimen 56 ing Crimea?
      1. -1
        Juli 14 2021
        Kutipan: Bez 310
        Aku ora ngerti ...
        Tinimbang brigade 56 (Kamyshin) bakal nggawe resimen 56 ing Crimea?

        Inggih, kadosipun. Lan amarga resimen ora kapisah, banjur divisi liyane bakal ditambahake, ketoke ngguyu
        1. + 18
          Juli 14 2021
          Ora, brigade saka Kamyshin ngembangake menyang Crimea. Banjur bakal dadi divisi.
          1. -1
            Juli 14 2021
            Kutipan saka Alma
            Ora, brigade saka Kamyshin ngembangake menyang Crimea. Banjur bakal dadi divisi.

            Kancaku, nggawe divisi saka awal ing Federasi Rusia saiki ora nyata, mula sarkasme. Utamane landing.
            1. + 19
              Juli 14 2021
              Kutipan saka Doliva63
              nggawe divisi saka awal ing Federasi Rusia saiki unrealistic

              Aku ngomong mengko
              1. +1
                Juli 16 2021
                Kutipan saka Alma
                Kutipan saka Doliva63
                nggawe divisi saka awal ing Federasi Rusia saiki unrealistic

                Aku ngomong mengko

                Inggih, kuldi punika badhe mati, utawi padishah ngguyu
      2. -1
        Juli 14 2021
        Kutipan: Bez 310
        Aku ora ngerti ...
        Tinimbang brigade 56 (Kamyshin) bakal nggawe resimen 56 ing Crimea?

        Ya, lan bakal dadi bagéan saka 7th DShD (gunung) dumunung ing Novorossiysk ...
        1. -1
          Juli 14 2021
          Kutipan: Lara Croft
          Kutipan: Bez 310
          Aku ora ngerti ...
          Tinimbang brigade 56 (Kamyshin) bakal nggawe resimen 56 ing Crimea?

          Ya, lan bakal dadi bagéan saka 7th DShD (gunung) dumunung ing Novorossiysk ...

          Aja nemokake omong kosong iki - divisi gunung serangan udara?
          1. 0
            Juli 14 2021
            Kutipan saka Doliva63
            Aja nemokake omong kosong iki - divisi gunung serangan udara?

            Iki jeneng resmi dheweke -
            Serangan Udara Pengawal 7 (Gunung) Pesenan Spanduk Merah Suvorov lan Kutuzov Divisi Kelas 2

            Apa sampeyan mikir aku ngapusi anggota forum sing apik lan gampang ditipu? muspra.
            Iki minangka link menyang situs web Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.
            https://structure.mil.ru/structure/forces/airborne/structure/details.htm?id=11270%40morfOrgEduc
            Jerman duwe divisi sing padha ing WWII, kalebu. njupuk babagan. Kreta...
            Lan aku ora nemokake. DShD disebarake ing Distrik Militer Kidul, lan ana gunung - Kaukasus, masing-masing, teater operasi kalebu. lan gunung...
            Kenapa iki katon kaya omong kosong kanggo sampeyan, aku ora ngerti ...
            1. -4
              Juli 14 2021
              Ora, ora ana keluhan babagan komunikasi informasi menyang sampeyan. ngguyu Ing ngarsane soko ana ing Wehrmacht ora ateges apa-apa, nanging ing nalisir - iki ora cilik ing Tentara Abang, nanging sampeyan ngerti asil, apa titik referring kanggo iki? Inggih, ndharat ing pagunungan Kaukasus umume omong kosong. Ana divisi udhara ing Kaukasus ing USSR - apa sampeyan mikir iki dimaksudaké kanggo nggunakake ing gunung? Dadi, mbokmenawa, Shoigu uga mikir ngguyu
              1. +1
                Juli 14 2021
                Kutipan saka Doliva63
                Anane soko ana ing Wehrmacht ora ateges apa-apa,

                Ngapa ora. Jerman ngrebut pulo kasebut, sing dijaga dening garnisun Inggris sing luwih akeh ... efek samping iki yaiku yen Jerman ing operasi kasebut ngrusak kabeh warna pasukan udhara Jerman lan unit parasut saka pasukan gunung, sing ora tau dibalekake maneh. nganti akhir perang....
                Iki ora kedadeyan ing Tentara Merah, nanging sampeyan ngerti asile, apa gunane ngrujuk iki?

                Unit serangan udara ora penemuan kita, katon ing komposisi SA dshb lan dshbr. ana pangerten pengalaman Amerika ing Perang Vietnam, Zhukov uga nuntut nggawe unit AA ing SA sawise asil Perang Korea lan pengalaman Amerika ....
                Inggih, ndharat ing pagunungan Kaukasus umume omong kosong.

                Ana macem-macem pendaratan, ora mung parasut utawa landing utawa gabungan, nanging uga airmobile .... ing gunung DRA padha digunakake kabeh wektu .... ing ZakVO padha ... (gunung) ...
                Punika VDD ing USSR ing Kaukasus

                Ing Kirovabad, kaya (AzSSR) ... 104th ...
                apa sampeyan mikir iki dimaksudaké kanggo nggunakake ing gunung?

                Ora babar pisan. Tugase yaiku kanggo nguatake MSD sing dibingkai saka Korps Angkatan Darat 31 (Georgian SSR) lan OA 7 (SSR Armenia) lan nutupi tapel wates negara sajrone periode mobilisasi ...
                Mungsuh utama Turki ...
                Ing gunung, kalebu. lan nglawan eselon kapindho SV Turki, Brigade Airborne kaping 21 bakal makarya. (Kutaisi)...
                Aku ora lulus saka Akademi, nanging misale jek dadi logis yen unit parasut lan serbu udhara Angkatan Udara duwe tugas sing beda-beda ....
                Dadi, sampeyan ora mangsuli pitakonan - kok koyone omong kosong kanggo sampeyan yen Divisi Airborne 7, antara liya, duwe katrampilan lan tujuan, kalebu. kanggo melu ing permusuhan ing gunung, amarga ing VChV dheweke melu bebarengan karo unit MSD 42 (!) Nglawan formasi bandit ing gunung Republik Chechen?
                1. +2
                  Juli 14 2021
                  Dheweke ora bakal mangsuli, ing koma, amarga pengalaman Afghan kaya rong driji ing aspal, dheweke dhewe wis ngliwati kabeh lan ngerti kabeh. Gunung - iki tegese latihan lan peralatan sing cocok, latihan njupuk Panggonan ing gunung. Oalah, brigade bedhil motor uga duwe status gunung (2 miturut pendapatku), malah nggunakake kewan pak minangka transportasi.
                  1. +2
                    Juli 14 2021
                    Ing gunung, kalebu. lan nglawan eselon kapindho SV Turki, Brigade Airborne kaping 21 bakal makarya. (Kutaisi) ... Bagéyan saka Divisi Lintas Udara 7 247 Divisi Lintas Udara (Stavropol), iki minangka Brigade Lintas Udara kaping 21 ing jaman biyen.
                    1. -1
                      Juli 15 2021
                      Kutipan: 26 rus
                      Divisi Infanteri Lintas Udara 7 (Stavropol), sing dadi bagéan saka Divisi Lintas Udara 247, minangka Brigade Lintas Udara kaping 21 ing jaman kepungkur.

                      Matur nuwun ora ngerti. Umume formasi Angkatan Udara USSR ana ing njaba RSFSR, lan saiki meh kabeh ana ing Federasi Rusia ...
                      Pranyata manawa Georgia ora duwe apa-apa saka Angkatan Udara Soviet, kaya ing Abkhazia PDP dipasang ing Uni ...
                  2. 0
                    Juli 15 2021
                    Kutipan: Okolotochny
                    Oalah, brigade bedhil motor uga duwe status gunung (2 miturut pendapatku), malah nggunakake kewan pak minangka transportasi.

                    Persis. Distrik Militer Kidul rangking pisanan ing nomer gunung (duwe pengalaman ing operasi tempur ing gunung) unit lan formasi ...
                    1. DShD kaping 7 (gunung) (Novorossiysk);
                    2. Loro MSBRs. (pagunungan) 34 lan 33 (K-ChR lan RD);
                    3. Brigade Lintas Udara 56. (Wilayah Volgograd, Kamyshin), bebarengan karo unit lan subunit saka MSD 42nd, ndamel "Chekhovs" wis pengalaman ing operasi pertempuran ing gunung, Aku ASR 56th anyar ing Crimea bakal teka ing Handy karo pengalaman iki;
                    4. Salah sawijining UKM (Pengawal 291) saka MSD kaping 42 dipenjara amarga operasi tempur ing pegunungan (CR);
                    5. 1st SSB (gunung) saka 126th Gorlovskaya Br. BO (Crimea).
                2. -2
                  Juli 15 2021
                  Kutipan: Lara Croft
                  Dadi, sampeyan ora mangsuli pitakonan - kok koyone omong kosong kanggo sampeyan yen Divisi Airborne 7, antara liya, duwe katrampilan lan tujuan, kalebu. melu perang ing wilayah pegunungan,

                  Amarga pengalaman Amerika ing Afghanistan nuduhake yen kanggo perang ing gunung paling apik duwe intelijen, penerbangan lan macem-macem jinis rudal taktis operasional.
                  Mulane, kita bakal ngarahake VKS ing gunung, lan dudu resimen serangan udara. Intine dudu yen dheweke ora bakal bisa ngatasi, nanging iki bakal ana gandhengane karo kerugian lan kesulitan gedhe kanggo nyedhiyakake lan ngamanake. Dadi, kenapa kita kudu nggunakake pengalaman Wehrmacht yen tentara kita sacara kualitatif luwih dhuwur tinimbang sing ana ing taun 1941.
                  1. 0
                    Juli 16 2021
                    Thanks mate, Aku arep ngomong bab sing padha.
                3. 0
                  Juli 16 2021
                  Colleague ccsr praktis mangsuli kanggo kula. Kanggo kabeh perang ing mburi Uni, iki ora model maneh, sayangé. Ana, lan ORRspN minangka GPZ digunakake - sampeyan uga bakal supaya kanggo nyalin?
    13. +2
      Juli 14 2021
      Ya, kanthi bener, resort kesehatan Rusia kudu dilindhungi, aku meneng babagan kapal induk sing ora bisa dicelupake lan pangkalan angkatan laut. apik
    14. -3
      Juli 14 2021
      Resimen Pasukan Rudal Strategis lan normal!
    15. +1
      Juli 14 2021
      Oh, sampeyan kudu tuku earplugs, saiki saka Kyiv kaya nangis babagan militarization Crimea bakal muni sing khan gendang telinga ..
    16. -3
      Juli 14 2021
      Aku pengin jembatan liyane menyang Crimea, saiki ing ngendi nyebrang menyang Kerch.
      1. -2
        Juli 15 2021
        Kutipan: Sergey Alexandrovich
        Aku pengin jembatan liyane menyang Crimea, saiki ing ngendi nyebrang menyang Kerch.

        Lan kenapa sing dibangun ora cocog karo sampeyan? Utawa dhuwit ekstra kobong kanthong?
        1. -1
          Juli 15 2021
          Dhuwit kasebut dudu duweke, mula aku ora menehi saran "kanggo bingung kanthongmu karo negara" ngguyu. Jembatan tambahan ora bakal cilaka kanggo nambah throughput lan minangka cadangan ing kasus perbaikan lan pemugaran.
          1. -3
            Juli 15 2021
            Kutipan: Sergey Alexandrovich
            Jembatan tambahan ora bakal cilaka kanggo nambah throughput lan minangka cadangan ing kasus perbaikan lan pemugaran.

            Dadi, kita bakal cepet ngluncurake negara ing saindenging jagad kanthi proyek Manilov kasebut. Konstruksi jembatan kasebut kuwat banget, nganti 50-70 taun ora perlu didandani, kajaba sing saiki. Apa fungsi sing bakal ditindakake jembatan liyane yen ora ana kemacetan lalu lintas ing jembatan kasebut utawa ing lawang mlebu sanajan ing musim panas?
            1. -1
              Juli 15 2021
              Apa ana macet ing lawang mlebu jembatan? Apa sampeyan wis ana ing rong utawa telung taun kepungkur? Taun iki lan taun kepungkur, watesan karantina ngrusak gambar kasebut. Yen nggawe dalan sing apik ing Semenanjung Taman, kreteg dhewe bakal kakehan beban.
              Lan aja bingung manilovisme karo proyek sing dibutuhake. Ing sisih lor kita, konstruksi gedhe-gedhe iki ditindakake yen jembatan tambahan menyang Crimea mung minangka dhuwit kanggo latar mburi iki. Lan ing wektu sing padha, apa sing dibangun ing garis lintang lor banjur bakal ditinggal lan dilalekake, kaya sing wis kedadeyan sadurunge.
              1. -1
                Juli 15 2021
                Kutipan: Sergey Alexandrovich
                Apa ana macet ing lawang mlebu jembatan? Apa sampeyan wis ana ing rong utawa telung taun kepungkur?

                Saben taun wiwit bukaan lan luwih saka sepisan aku nyopir - aku ora weruh macet. Kajaba sing dibentuk ing Kuban 20 km saka jembatan, ing ngendi dalan anyar dilebokake, nanging ora luwih saka 5 kilometer.
                Kutipan: Sergey Alexandrovich
                Yen nggawe dalan sing apik ing Semenanjung Taman, kreteg dhewe bakal kakehan beban.

                Sapa sing menehi pitungan kaya ngono, amarga ora ana macet saka sisih Krimea?
                Kutipan: Sergey Alexandrovich
                . Ing sisih lor kita, konstruksi gedhe-gedhe iki ditindakake yen jembatan tambahan menyang Crimea mung minangka dhuwit kanggo latar mburi iki.

                Iki minangka dhuwit sing ora ana gunane sing dibuwang - luwih becik mbuwang ing jembatan ing sisih Eropa utawa ing Siberia. Miturut cara, "mereka dhuwit" paling sethithik 220 milyar rubel, saka ngendi asale pemborosan kasebut?
                1. 0
                  Juli 15 2021
                  Semenanjung Taman terus-terusan ngliwati macet, ora ana dina tanpa macet ing kana, mesthine kita ana ing kasunyatan sing padha.
                  Saka endi angka 220 milyar rubel kasebut? Jembatan bakal meh kaping telu luwih cendhek tinimbang liwat Tuzla, sepur kasebut wis ana, lan bisa digawe kaping pindho luwih sempit, trek siji kanggo sepur utawa rong jalur kanggo mobil. Rega bakal telu utawa malah kaping papat luwih murah tinimbang sing wis dibangun. Biaya tambahan kanggo jembatan liwat Tuzla dijupuk supaya ora ngganggu operasi nyebrang feri.
                  1. -2
                    Juli 15 2021
                    Kutipan: Sergey Alexandrovich
                    Semenanjung Taman terus-terusan ngliwati macet, ora ana dina tanpa macet ing kana, mesthine kita ana ing kasunyatan sing padha.

                    Apa prasarana dalan Semenanjung Taman kudu dilakoni karo kapasitas Jembatan Krimea? Apa bakal luwih apik yen jembatan liyane dibangun? Mungkin luwih becik mbuwang dhuwit iki ora kanggo mbangun jembatan, nanging kanggo ningkatake dalan ing Wilayah Krasnodar?
                    Kutipan: Sergey Alexandrovich
                    Jembatan bakal meh kaping telu luwih cendhek tinimbang liwat Tuzla, sepur kasebut wis ana, lan bisa digawe kaping pindho luwih sempit, trek siji kanggo sepur utawa rong jalur kanggo mobil.

                    Apa sampeyan dhewe liwat nyebrang ferry, apa sampeyan nganggep jembar Chushka lan dhuwure ing sadhuwure segara? Lan ora bakal luwih cendhek, amarga bedane dhuwur.
                    Kutipan: Sergey Alexandrovich
                    Biaya tambahan kanggo jembatan liwat Tuzla dijupuk supaya ora ngganggu operasi nyebrang feri.

                    Iki ora kabeh bener - ing sisih lor Kerch, beban es luwih kuwat tinimbang cedhak Tuzla, iki uga dianggep.
                    1. -2
                      Juli 15 2021
                      Ing 2020, udakara 1 triliun rubel ora dibuwang saka anggaran. rubel. Dadi masalah katon beda saka sampeyan njlèntrèhaké iku, temen beda, ana dana kanggo construction.
                      Lan sampeyan bisa tansah golek minangka akeh bantahan sing pengin nyegah. Sampeyan bisa teka munggah karo mbukak es sing padha bener ngerti carane menehi hasil karo wiwit abad sadurunge pungkasan, sampeyan bisa invent prabédan dhuwur, sampeyan bisa teka munggah karo akèh iku.
    17. +6
      Juli 14 2021
      Aku lali soko. Apa pasukane Pakdhe Vasya kanggo pertahanan utawa kanggo nyerang?
      opo
    18. 0
      Juli 15 2021
      Staf resimen serangan udara - 1600 wong.
      Rong asrama kanggo 300 wong kanggo 4 perusahaan personel utawa rong batalyon sing ora lengkap.
      Dadi apa maneh kanggo mbangun lan mbangun ....
    19. -1
      Juli 15 2021
      Ett apik) yen memori sandi serves kula, Marines padha adhedhasar ana sadurunge.
    20. -1
      Juli 15 2021
      Aku bakal ngidini pitakonan amatir: Yen iki unit udhara, banjur "apa neraka" ing Feodosia? Mesthi, ing Ukraina. Lan yen diselehake ing sisih kidul, iki wilayah Evpatoria. Yen nglawan sisih wétan, banjur iki Kerch - Shchelkino, nang endi wae ing Kazantip ... Lan ing Fedosk, sapa sing kudu ndharat? Kajaba iku, paratroopers Theodosian ngrusak awake dhewe ing tanggal 14 supaya luwih apik kanggo ngatur unit anyar, tanpa tradhisi lan referensi menyang lokalitas tradisional.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"