Review militèr

Generasi sabanjure perusak Tipe 052D Cina

19
Ora let suwe loro penghancur saka seri Type 052С ditugasake lan diadopsi dening Angkatan Laut China, mula kerjane wiwit nggawe kapal penghancur Type 052С sing dimodernisasi sing diarani Type 052D. Kapal-kapal kasebut bakal nambah pengaruh Angkatan Laut China ing Selat Taiwan.

Foto-foto kapal anyar muncul ora suwe ing Internet, sanajan ora kualitas paling apik. Iki mung dikonfirmasi informasi sing durung diverifikasi babagan nggawe penghancur modern dening China. Ing pirang-pirang aspek, bisa dibandhingake karo mitra Amerika, penghancur kelas Arleigh Burke, dilengkapi Aegis CICS. Dikenal, paling ora, babagan pambangunan rong kapal perusak ing galangan kapal perusahaan negara gawe kapal Jiangnan (miturut foto sing kasedhiya). Turun kapal timbal saka seri Type 052D dumadi ing 28.08.2012 Agustus XNUMX.

Generasi sabanjure perusak Tipe 052D Cina


Kaya sing bisa dideleng saka proyeksi kapal, owah-owahan utama kena pengaruh penempatan senjata lan peralatan (digarisake abang). Sawetara owah-owahan menyang pangrusak, adhedhasar operasi kapal Tipe 052C. Utamane, panggantos bedhil busur 100 mm kanthi artileri PJ-130 38 mm kacathet, kaliber MZAK Type 730 30 mm dicopot kanggo nginstal sistem rudal anti-pesawat FL-3000N, penempatan tambahan. saka 16 peluncur vertikal sistem rudal anti-pesawat "HHQ-9", yaiku analog saka "S-300F / Rif". Tambah ing peluncur iki bisa ditindakake amarga penempatan peluncur sing luwih kompak (ing Tipe 052C 48, peluncur HHQ-9 digawe ing wolung modul jinis drum saben 6 peluncur, ing jinis 052D, wolung modul peluncur dirakit dadi sel wolung. saben peluncur).



Ing sumber daya Internet Cina, ana asumsi yen nganti sepuluh kapal konstruksi modern bisa diprodhuksi ing wektu iki. Nanging, selaras karo laku terus-terusan proses hukum Cina, seri kasebut biasane diluncurake sawise komisioning 1-2 kapal rampung saka seri anyar. Alasan sing bisa ditindakake kanggo ngluncurake produksi serial penghancur Tipe 052C anyar, miturut ahli militer asing, nuduhake kapercayan ing kabeh keputusan sing bakal digunakake ing pambangunan kapal modern.



Ing asas, kajaba kanggo dandan saka senjata lan instalasi saka sawetara solusi anyar kanggo peralatan elektronik, owah-owahan suntingan ing karakteristik awak, liyane saka solusi wis digarap ing construction lan operasi saka jinis 052C destroyer skuadron. Basis desain penghancur yaiku konstruksi modular. Solusi kasebut wis diuji ing pemusnah Tipe 052B lan Tipe 052C. Ing pungkasan, insinyur Cina wis nggunakake teknologi dhewe sajrone konstruksi (Tipe 052B - teknologi Rusia).

Inovasi liyane yaiku radar Type 346 anyar nggunakake array phased aktif lan radar jarak jauh Tipe 518 (L-band). Lambung Type 052D dhewe rada nggedhekake dibandhingake karo Type 052C lan dawane 160 meter lan ambane 18 meter. Pamindahan lengkap 7.5-8 ewu ton.



Nganti saiki, peluncur rudal anti-kapal YJ-62 (analog saka Tomahawk) ora katon ing kapal kasebut. Bisa uga perusak bakal luwih dilengkapi rudal anti-kapal sing dikembangake kanthi basis rudal jarak jauh DH-10 (CJ-10).
Perkiraan komisioning penghancur pisanan saka seri Type-52D anyar yaiku 2014.

Fitur Utama:
- norma pamindahan / lengkap - luwih saka 6 / 7.5 ewu ton;
- dawa - 160 meter;
- jembaré - 18 meter;
- daya "CODOG" - 2 mesin turbin gas QC-280, loro mesin diesel;
- kacepetan maksimum - 30 knots;
- peralatan: Tipe 346 phased radar, Tipe 518 long-range radar;
- persenjataan: 130 mm PJ-38 artileri gunung, 64 peluncur vertikal sistem rudal anti-pesawat HHQ-9, sistem rudal anti-pesawat FL-3000N, 6 324 mm TA;
- penerbangan persenjataan - helikopter anti-kapal selam Ka-28 utawa Z-9C.


Sumber informasi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Type_052D_destroyer
http://flot2017.com/item/news/55894
Pengarang:
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tronin.maxim
    tronin.maxim 5 September 2012 08:47
    0
    Isminets dadi norma necho. Kapal sing apik banget!
  2. Armata
    Armata 5 September 2012 08:57
    +8
    Kapal keling Cina kaya pangsit (rata-rata, mesthi, babagan kinerja nyopir lan persenjataan), lan kita malah mbangun korvet nganti pirang-pirang taun. Evil njupuk.
    1. Tirpitz
      Tirpitz 5 September 2012 09:14
      +4
      Lan ing ngendi sampeyan entuk rata-rata babagan kinerja nyopir lan persenjataan? 2 penghancur kuwi bakal nindakake "Moscow"
      1. tronin.maxim
        tronin.maxim 5 September 2012 09:29
        0
        Kutipan saka Tirpitz

        Lan ing ngendi sampeyan entuk rata-rata babagan kinerja nyopir lan persenjataan? 2 penghancur kuwi bakal nindakake "Moscow"

        Nanging iki titik moot! Yen tim wis siyap, utamane kapten, mula para perusak Cina ora bakal suwe! Sejarah kita kanthi jelas nuduhake iki!
        1. Tirpitz
          Tirpitz 5 September 2012 09:34
          +1
          crita apa? Moscow duwe pertahanan udara sing lemah.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 10:47
            +1
            Kutipan saka Tirpitz
            Moscow duwe pertahanan udara sing lemah.

            Pertahanan udara "lemah" iki nduweni kemampuan pertahanan rudal sing luwih kuwat tinimbang Arleigh Burke Amerika. Lan aku ora ngerti - apa sing bakal ditindakake EM Cina menyang Moskow? Durung ana rudal anti-kapal ing wong-wong mau ... Lan yen padha nindakake, apa sampeyan mikir yen DX-10 Cina minangka analog saka X-55 kita - i.e. apa rudal subsonik karo wong sing golek Cina bisa nindakake apa-apa?
            1. Tirpitz
              Tirpitz 5 September 2012 10:59
              +3
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              Pertahanan udara "lemah" iki nduweni kemampuan pertahanan rudal sing luwih kuwat tinimbang Arleigh Burke Amerika.

              Kapal kasebut duwe stok rudal sing sithik kanggo sistem pertahanan udara S-300F - 64 lawan 96 ing Orlans, lan pertahanan udara pertahanan diri uga dadi titik lemah, sing mung kalebu 2 sistem pertahanan udara Osa-M sing wis lungse. Project 1144 cruisers duwe 16 peluncur Kinzhal saben.
              Kerugian paling gedhe saka cruiser kalebu mung ana siji radar iluminasi target multi-saluran kanggo sistem pertahanan udara S-300F (Volna radar). Saliyane ninggalake kapal tanpa pangayoman sing nyukupi ing kasus kegagalan, uga nyegah cruiser saka ngusir serangan saka luwih saka siji arah ing wektu sing padha. Miturut perbandingan, kapal penjelajah kelas Ticonderoga AS kanthi ukuran sing padha duwe 4 radar iluminasi target independen, sing ngidini bisa ngusir serangan simultan saka luwih saka siji arah. Anane mung siji radar panuntun kanthi signifikan nyuda kemampuan kapal Project 1164 kanggo nglawan rudal anti-kapal modern sing nduweni kemampuan kanggo nyerang multi-sektor.

              Apa sampeyan ngerti babagan iki? Aja nulis omong kosong babagan pertahanan rudal sing luwih kuat tinimbang wong Amarica.
              1. viktorR
                viktorR 5 September 2012 11:08
                0
                Maneh, comparison karo salah siji Arliberks utawa elang ing umum, sampeyan nulis soko bab Cina, aja isin). Utawa, kabeh padha, nimbang maneh komentar sampeyan ing ngendi loro penghancur Cina bakal nglelebke Moskow.
                Z.Y. Radar iluminasi isih kudu dipateni.
              2. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 13:38
                +5
                Kutipan saka Tirpitz
                Apa sampeyan ngerti babagan iki? Aja nulis omong kosong babagan pertahanan rudal sing luwih kuat tinimbang wong Amarica.

                Dear Tirpitz! Matur nuwun kanggo ngutip wiki :))) Nanging isih ora pantes disorot kanthi kandel - infa kondhang amarga ora bener. Sing. tembung koyone individu bener, nanging ing kasunyatan - metu distorsi lengkap.
                Kaping pisanan, ya, Moskow duwe stasiun radar siji, nanging ing wektu sing padha ngarahake 6 misil ing 3 target. Kajaba iku, saben rudal duwe saluran kontrol dhewe, utawa kontrol rong rudal liwat siji saluran diwenehake - aku ora ngerti manawa ing kene, nanging ternyata radar kita paling sethithik 3 ing siji, yen ora 6 ing siji.
                Kanggo wong Amerika ing Arly, fungsi kasebut disebar ing 3 radar sing kapisah, sing saben bisa nyorot target siji rudal. Akibaté, saka sisih, loro Arly lan Moscow bisa nargetake 3 target saben, saka busur Arly - siji, Moscow - 0, lan saka buritan - Arly 2, Moscow - 3. Dadi ana paritas kira-kira.
                Nanging radar Arly mung radar iluminasi target. (sinyal sing dibayangke ditemokake dening GOS SAM), nalika panuntun saluran kita, sing ngiringi SAM saka peluncuran nganti hit, nyedhiyakake sistem kontrol SAM sing ora kaya sing luwih akurat lan dipercaya. Nanging ora kabeh - radar iluminasi Amerika bisa ngiringi lan ngarahake target ora luwih saka siji rudal sekaligus - yaiku. babagan jumlah rudal sing diluncurake bebarengan, Arly kalah kaping pindho.
                1. Andrey saka Chelyabinsk
                  Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 13:38
                  +4
                  Deteksi awal rudal anti-kapal ing Arly ditugasake kanggo Spy-1 - iki minangka 4 kisi sing katon ing 4 arah utama. Yen ana sing mabur menyang kothak iki, tulisake huruf, ing sektor 90 derajat, Arly dadi wuta, amarga radar iluminasi target, amarga sempit sinar, ora bisa mindai cakrawala lan ora ana cara. Kabeh sing mabur saka sektor buta dadi ora kejiret. Ya, yen stasiun radar Moscow rusak, Fort bakal tetep tanpa ngarahake ing kabeh 300+ derajat saka visibilitas, iki bener lan iki ala - nanging iki bab - Moscow isih duwe radar tampilan umum sing bisa ndeteksi mlebu. rudal lan komplek Osa sing bisa ketemu misil kasebut.
                  Kasunyatane tawon kasebut duwe radar dhewe - nanging Arly duwe Standar lan ECSM sing diakibatake sacara eksklusif dening 3 radar lampu latar sing padha.
                  Spy-1, sing dipasrahake karo tugas deteksi awal rudal anti-kapal, minangka radar decimeter, lan kanthi mangkono bisa ndeleng obyek banget ing dhuwur banget. Spy-1 apik minangka radar ndjogo, kurang mabur ora profil sawijining, sawetara centimeter dibutuhake ing kono. Lan radar katerangan Arly mung bisa digunakake ing sentimeter - nanging masalahe, dheweke ora bisa mindai cakrawala :))) Nanging radar kontrol Benteng loro sentimeter (sing menehi kontrol sing apik babagan misil anti-kapal sing mabur murah) lan multifungsi (kang menehi kemampuan kanggo nelusuri rudal Anti-kapal kanthi mandiri, lan ora ngenteni nganti radar tampilan umum dilahirake) Mulane, kemampuan Moskow kanggo deteksi awal rudal anti-kapal luwih apik tinimbang Burke.
                  Akibaté, ing sisih Moskow, ana kemungkinan sing luwih apik kanggo ndeteksi rudal anti-kapal saka kadohan, luwih akeh saluran kontrol (Radar Fort - 3 saluran saben rudal 2, Oka - 2 saluran liyane, lan total - ora kurang saka 8 rudal dipandu bebarengan) nglawan 3 radar iluminasi lan 3 ing wektu sing padha nyebabake SAM Arly lan kanthi linuwih saka panuntun dhumateng kita. Minus - nalika ngalahake radar Fort S-300, ora bisa digunakake maneh.
                  1. Yurkin
                    Yurkin 5 September 2012 15:34
                    +1
                    iku kabeh gedhe. Iku mung isin saka siji bab: carane akeh amers Arly Berkov lan Ticonderoga duwe? ....
                    + kanggo pinten keling Cina 60 ngrusak?
                    Carane njawab - banjur ...?
                    1. Andrey saka Chelyabinsk
                      Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 16:00
                      +2
                      Amerika duwe akeh. Sayange, kanthi perspektif sing cukup, Angkatan Laut kita dudu saingan
                      Dene wong Tionghoa....yen ora kliru, banjur bisa gawe perusak gedhe papat-i. 2 ing slipway lan 2 wis rampung. Dheweke mbangun 4 EM gedhe pungkasan saka 2002 nganti 2007 ... supaya wong Tionghoa nggawe 60 EM kanthi kecepatan sing padha ... 60-90 taun :))
                      1. tukang pos
                        tukang pos 6 September 2012 00:58
                        +2
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        ing jangkah padha

                        Mung bali saka Liaocheng (China).
                        Sadurunge (2 taun kepungkur) ana desa, meh 1/2 dina tekan Quingdao numpak sepur listrik.
                        Saiki: ICE 3 lan TGV REST. Saben 1-1,5, kacepetan 300-340km / h
                        Teka: stasiun ora ngerti. Ana "booth" kanggo adol karcis, ana kaca 3 lantai.

                        Manchuria luwih: Border karo Transbaikal. kita ora duwe trailer maneh, nanging ora adoh banget. Dalan ... Aku bisa menehi komentar marang sopir.
                        Saka China: autobahn multi-lane, adat lan bangunan ekspedisi: kaca 3 utawa 4 jubin (aku wis bingung), eskalator lan walkways poto-propelled + elevator.
                        Kaya jendhela menyang Eropa (yen sampeyan ndeleng saka sisih kita)

                        Kalebu, yen perlu, padha bakal bisa rivet malah 60, lan sawetara liwat taun.Intine iku padha duwe krisis (padha dicokot sethitik), perusahaan bis makarya dina lan wengi: padha netepi tatanan negara kanggo produksi bus sekolah....
                        Kabeh kenyang, kabeh seneng. Cadangan emas China (paling gedhe ing donya) bakal ngidini China rivet loro 60 lan 160, lan teknologi (+ kapasitas) wis ana ing tingkat budaya produksi EU 2009, pedantry durung cukup.
                2. tukang pos
                  tukang pos 6 September 2012 00:46
                  0
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  nanging dheweke bebarengan ngarahake 6 misil ing 3 target

                  Andrey, kabeh bener, nanging mung "survei ruang lan deteksi target ing diwenehi sektor tanggung jawab"
                  Dheweke ora bisa ndeteksi lan ngarahake 5V55RM yen target teka saka azimuth sing beda. MALAH ORA ORA NINGGALKE SING LAMPU SING DI TARIK ing meja putar.
                  Inggih, kajaba sing nggunakake "Belalang" lan "Agate" ... (Joke

                  A 3 radar A / B / -Can
                  + bakal muter peran negatif
                  cara panuntun rudal gabungan (ing bagean awal lintasan - infa saka MF RL)

                  === utawa luwih
                  ing "Moscow"
                  • Jumlah target sing dilacak: nganti 12
                  • Jumlah target sing ditembakake: nganti 6
            2. Andrey saka Chelyabinsk
              Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 17:19
              +1
              Umumé kelangan :))) 4 votes marang - telu kanggo. Nanging mung siji saka papat sing bisa mbuktekake posisine ...
              1. waf
                waf 5 September 2012 22:04
                +1
                Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                Nanging mung siji saka papat sing bisa mbuktekake posisine ...


                Aku kanggo +! Iku kabeh alasan! apik ombenan prajurit
                1. Andrey saka Chelyabinsk
                  Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 23:24
                  +1
                  AAAAARRRRGHH!!!!!
                  SERGEY, KOWE SAMPEYAN MANEH?!
                  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
                  ombenan
          2. angin
            angin 5 September 2012 10:50
            0
            Lan wong Tionghoa duwe rudal anti-kapal sing ringkih
          3. viktorR
            viktorR 5 September 2012 11:03
            +1
            Maneh, sampeyan ora ana ing subyek, nanging sampeyan lagi ngomong babagan pertahanan udara). Lan apa sing bakal menarik kanggo "nggawe" Moscow? Ora mungkin dheweke bakal nyedhaki jarak tembakan saka gunung bedhil. Mungkin dheweke bakal mbuwang rudal anti-pesawat?
            1. Tirpitz
              Tirpitz 5 September 2012 11:08
              0
              Kutipan saka victor
              Maneh, sampeyan ora ana ing subyek, nanging sampeyan lagi ngomong babagan pertahanan udara). Lan apa sing bakal menarik kanggo "nggawe" Moscow?


              Bisa uga perusak bakal luwih dilengkapi rudal anti-kapal sing dikembangake kanthi basis rudal jarak jauh DH-10 (CJ-10).
              Perkiraan komisioning penghancur pisanan saka seri Type-52D anyar yaiku 2014.


              Lan dheweke bakal nindakake. Penghancur tansah duwe misil anti-kapal.
              1. viktorR
                viktorR 5 September 2012 11:10
                0
                Saiki mbandhingake rudal anti-kapal Moskow lan rudal anti-kapal Cina. Aku paling ora tumit lan bakal dibutuhake saka arah sing beda. Banjur yen dilengkapi rudal anti-kapal. Ana akeh banget "yen".
                1. Tirpitz
                  Tirpitz 5 September 2012 11:45
                  0
                  Kepiye carane sampeyan ora ngerti iku (Radar "Volna") uga ora ngidini cruiser ngusir serangan saka luwih saka siji arah ing wektu sing padha.. Mulane aku nulis babagan 2 penghancur, lan ora babagan 1. Bakal ana rudal anti-kapal ing penghancur.
                  1. Andrey saka Chelyabinsk
                    Andrey saka Chelyabinsk 5 September 2012 14:01
                    +1
                    Kutipan saka Tirpitz
                    Mulane aku nulis babagan 2 penghancur, lan ora babagan 1. Bakal ana rudal anti-kapal ing penghancur.

                    Iku mung siji stasiun ing Moskow nyedhiyakake panuntun dhumateng rudal ing sektor 180 derajat tanpa ngowahi :))) Dadi, kanggo mujudake kauntungan iki, para penghancur Cina kudu mlebu - siji ing ngarep, sing kapindho - ing mburi :))))
                    1. tukang pos
                      tukang pos 6 September 2012 01:16
                      +3
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      panuntun dhumateng rudal ing sektor 180 derajat

                      sektor review RPN (ing azimuth), deg. 60
                      ing S-300 PMU1 (93) lan S-300 PMU2 (97), deg. 90
                      lan (yen aku ora salah) saka 26 derajat. iki 75 deg. dening elevasi

                      Nah, kepiye carane dheweke bisa dadi 180?
                      1. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 6 September 2012 06:38
                        +1
                        Aku bakal weruh yen aku salah paham ...
            2. tukang pos
              tukang pos 6 September 2012 01:25
              +1
              Kutipan saka victor
              Mungkin dheweke bakal mbuwang rudal anti-pesawat?

              Apa sing salah karo YJ-62?



              ing pangembangan penghancur Cina, pengaruh lan peran teknologi angkatan laut lan senjata asing katon kanthi jelas. Nyatane, kita bisa ngomong babagan kerjasama internasional ing nggawe kapal kasebut, ditulis kanthi kerjasama karo sawetara negara - Prancis, Jerman, Ukraina lan Rusia - ndeleng tabel

              Potensi kanggo efektifitas pertempuran lumahing kapal penghancur Cina
          4. diesel
            diesel 5 September 2012 16:29
            -5
            Lan kenapa Moskow butuh pertahanan udara kanggo nglawan para penghancur ???? Aja nggawa omong kosong. 2 granit lan juru tulis kanggo prau iki.
            1. snek
              snek 5 September 2012 16:50
              +4
              Kutipan saka Diesel
              Lan kenapa Moskow butuh pertahanan udara kanggo nglawan para penghancur ???? Aja nggawa omong kosong. 2 granit lan juru tulis kanggo prau iki.

              Pertahanan udara dibutuhake minangka pertahanan rudal, sing diwenehake ing komentar ing ndhuwur, sing ditulis, ketoke, dening wong sing luwih ngerti.
              Lan ya, ing Moskow, uga ing Atlantes liyane, ora ana granit, mula sapa sing ngomong omong kosong ing kene isih dadi pitakonan gedhe.
    2. waf
      waf 5 September 2012 23:02
      0
      Quote: Lokomotif uap
      Kapal keling Cina kaya pangsit (rata-rata, mesthi, ing babagan kinerja nyopir lan persenjataan)


      Lan kenapa penulis nulis yen foto mung kualitase ora apik ???

      Ing situs sing .... a poros saka sembarang lan akeh, ing asas, kaya Zhenya lan ngandika sing ana foto, sing kapal, kaya pai dipanggang, lan kita ????? Kene.... nyusul lan nyusul?







  3. Tirpitz
    Tirpitz 5 September 2012 11:05
    0
    Lan kepiye buktine? Pira target nyata sing kenek misil kita?
  4. togun
    togun 5 September 2012 13:20
    -1
    yen project iki biaya saben 1 milyar dolar, iku ndadekake pangertèn kanggo galangan kapal kita njupuk konsep iki kanggo nggawe prototipe, amarga armada tenan perlu kuwi "kuda kerja" ing jumlah 50-60 bêsik.
    foto cutaway saka karusakan kuwi.
    1. togun
      togun 5 September 2012 13:23
      0
      panjelasan luwih rinci kanggo ngrusak saka ing foto saka penulis artikel.
  5. iwind
    iwind 5 September 2012 14:46
    0
    Miturut pangembangan Angkatan Laut China, dheweke bakal ngetutake skema Amerika. Penerbangan bakal dadi unit penyerang utama, lan pemusnah bakal dadi pengawal. jangkah saka construction nyengsemaken, lan kualitas nalika padha nindakake iku ora ala ing kabeh, nanging uga ora mirah.
    1. snek
      snek 5 September 2012 16:52
      +1
      Ya, Varyag bakal dadi latihan tempur. Kapal induke, kayane, durung rampung. Dadi, aku mikir yen ing 10-15 taun sabanjure, operator pesawat ora bakal bisa dadi pasukan serangan utama armada China.
      1. waf
        waf 5 September 2012 21:14
        +1
        Kutipan saka snek
        Ya, Varyag bakal dadi latihan tempur.


        Nikolay, salam, +! Sanajan dudu topikku, nanging tembung sampeyan mung konfirmasi! apik

        Maskapai pesawat Cina pisanan (mantan kapal penjelajah abot Soviet "Varyag" saka project 11436), sing lagi diuji lan adhedhasar ing Dalian, nampa nomer buntut "16", ditrapake ing kapal kasebut ing 1 September 2012.
        Nomer buntut rong digit nandheske klasifikasi resmi mantan Varyag minangka kapal eksperimen lan latihan.

        Kapal kasebut, sawise rampung program uji coba, bakal ditugasake ing Institut Kapal Angkatan Laut Dalian, dadi kapal latihan katelu.

        Tilas Varyag, sing wis dibangun ing Dalian ing Galangan Kapal Dalian saka Perusahaan Industri Pembuatan Kapal Dalian (Group) wiwit 2005, mlebu uji coba laut pabrik kanggo pisanan ing 10 Agustus 2011, lan nganti saiki wis nggawe sepuluh uji coba, Duwe nginep ing segara ing total 103 dina.

        1. snek
          snek 5 September 2012 21:30
          0
          Apa wong! Sugeng rawuh, Sergey!
          Kutipan saka waf
          Kapal kasebut, sawise rampung program uji coba, bakal ditugasake ing Institut Kapal Angkatan Laut Dalian, dadi kapal latihan katelu.

          Iku mung menarik, nanging "yen sesuk ana perang" apa dheweke bisa gabung karo armada minangka kapal perang. Mesthi wae, bisa, nanging isih bakal kalah karo operator pesawat "resik".
          PS Iku lucu sing gaya nomer mbaleni gaya Amérika - topik iki rembugan ing situs adhedhasar gambar saka peralatan militer Chinese.
  6. Bashkaus
    Bashkaus 5 September 2012 20:12
    0
    Aku duwe pitakonan tormenting kanggo dangu, ngapura wong bodho, apa singkatan "Ture" diwaca kaya "Tipe" utawa wis ing Ture Rusia?
    1. snek
      snek 5 September 2012 20:49
      +1
      Iki dudu singkatan, nanging tembung sing bisa diterjemahake saka basa Inggris. minangka "jinis" utawa "pola" diwaca minangka "jinis". Aku mung mangu-mangu yen wong Cina dhewe nggunakake tembung iki. Jinis tembung umume digunakake ing sumber Kulon kanggo meh kabeh peralatan lan gaman Cina: saka bedhil mesin nganti kapal.
  7. KARBON
    KARBON 7 September 2012 13:57
    0
    Kayane wong Tionghoa luwih akeh niru Angkatan Laut Amerika, supaya ana balapan senjata anyar ing segara. Mung aku sing padha, karo salinan sing, ora bakal ngadeg marang Yankees. Kajaba iku, wong japa uga ora lenggah ing pandhita kanthi rata, nanging mbangun armada segara kanthi kuwat lan utama.
    Nanging posisi Angkatan Laut Rusia piye wae sluggish, utawa maneh mengko kita bakal ngomong "sejarah menehi kita sethitik wektu", utawa "program gawe kapal lagged konco dening 2-3 taun", aku ora pengin mbaleni ...
    Miturut cara, 17 September 118 taun wiwit perang Yalu, aku ngucapake selamat marang Moriman Tionghoa ing dina sing penting, aku pengin luwih akeh tanggal lan acara kasebut.