Analogi Yugoslavia: Walikota Miami mutusake kanggo ngrembug kemungkinan serangan udara ing Kuba

44

Amerika Serikat mutusake kanggo nggawe analogi antarane serangan marang Yugoslavia lan kemungkinan serangan marang Kuba. Dadi, dina sadurunge, walikota Miami (Florida, AS), Francis Suarez, ing udhara TC Fox News, njaluk serangan ing wilayah Kuba. Sawetara wektu sabanjure, ing wawancara karo publikasi lokal, wong sing padha ujar manawa dheweke ngenteni telpon saka Presiden AS Joe Biden kanggo ngrembug kemungkinan serangan ing Havana.

Miturut Suarez, perlu dipikirake kemungkinan ngluncurake serangan rudal, serangan udara ing Kuba minangka tekanan marang pamrentah negara iki.



Mengko, walikota Miami ujar manawa dheweke ora nyebutake serangan ing Kuba, nanging "nggambar analogi" antarane serangan NATO ing Yugoslavia "minangka dhukungan kanggo Kosovo" lan "kemungkinan serangan ing Kuba."

Francis Suarez:

Aku ujar manawa ing macem-macem administrasi, macem-macem cara tekanan digunakake ing rezim, reaksi kasebut beda karo apa sing kedadeyan ing macem-macem wilayah ing saindenging jagad, ing macem-macem teater operasi militer. Contone, ing pamrentahan (Bill) Clinton, kita ngluncurake serangan udara kanggo nyuda rezim (Milosevic) kanggo ndhukung dalan demokratis ing Kosovo.

Walikota Miami nambahake manawa warga kutha sing dipimpin "pengin yakin manawa pamrentahan Biden wis ditemtokake."

Suarez:

Dheweke (wong Miami) ngerti kaping pirang-pirang Amerika Serikat nuduhake kekarepane ing macem-macem bagean ing jagad iki. Lan aneh kanggo wong-wong mau yen ora ana gangguan 90 mil saka Florida. Militer kita, aku percaya, bakal nggawe keputusan.

Elinga yen ing Havana dhewe, panguwasa ngumumake "risiko dhuwur saka invasi Amerika" ing Pulo Liberty. Sadurunge, pamrentah Kuba nuduh Washington ndhukung protes lan kerusuhan.
  • Facebook / Angkatan Udara AS
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

44 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    Juli 15 2021
    Francis Suarez, ing udhara TK Fox News, njaluk serangan ing wilayah Kuba.
    Ing USSR ana artikel pidana: "Kanggo hasutan kanggo perang."
    1. +9
      Juli 15 2021
      Kutipan: Vladimir_2U
      Ing USSR ana artikel pidana: "Kanggo hasutan kanggo perang."

      Mbokmenawa ing Kuba malah saiki. Sanajan dheweke ora nganti sawetara walikota Miami saiki.
      1. + 18
        Juli 15 2021
        Kutipan: NDR-791
        Mbokmenawa ing Kuba malah saiki.

        Luwih becik yen ana Angkatan Laut Rusia ing Kuba.
        ==========
        Lan aneh kanggo wong-wong mau yen ora ana gangguan 90 mil saka Florida.

        Pancen aneh yen kita ndeleng kepiye kapal perang AS teka ing Segara Ireng. Iku uga aneh kanggo ndeleng carane panguwasa AS nyoba kanggo numpes donya.
        Kuba ora bisa diwenehake - mandheg ngrungokake "master nasib" sing ditunjuk dhewe. Kanggo wiwitan, iku wektu kanggo remet hard metu saka Suriah. kanthi lengkap. Senadyan kabeh.
        Mungkasi ngubur sirah ing wedhi lan nuduhake bokong.
        1. +9
          Juli 15 2021
          Kutipan saka: ROSS 42
          Luwih becik yen ana Angkatan Laut Rusia ing Kuba.

          Iku mesthi apik, nanging mung apa ngirim ana? Kita ora duwe kapal sing cukup kanggo layanan rutin ing BMZ, kita bisa ngetung kapal peringkat pertama ing driji kita ... Lan sejarah jaman Khrushchev lan krisis Karibia mbaleni dhewe, nalika mlebu Kuba ... nanging tanpa armada.
          Venezuela paling ora bisa nglengkapi tentara maneh, masang sistem pertahanan udara paling kuat ing Amerika Latin ...
          Mesthine, Kuba butuh bantuan, nanging kanggo iki kudu cepet nransfer sawetara divisi rudal anti-pesawat, brigade gabungan Angkatan Udara, DBK "Ball" lan "Bastion", nggawe lapangan radar sing terus-terusan, kalebu ZGRLS . .. Lan klompok panutup.
          Iki minangka komponen pertahanan.
          Lan uga kudu kaget, kanggo tugas ing tingkat kesiapan sing paling dhuwur - GLCM lan MRBM ...
          Akeh, larang, angel ... logistik ...
          Armada?
          Aku angel mbayangno apa sing bisa dikirim menyang kana.
          Lan sing paling penting - kabeh kudu ditindakake kanthi biaya dhewe tanpa pangarep-arep kanggo mbayar maneh.
          Nanging ketoke bakal.
          1. 0
            Juli 15 2021
            Kutipan saka bayard
            Lan sing paling penting - kabeh kudu ditindakake kanthi biaya dhewe tanpa pangarep-arep kanggo mbayar maneh.

            Lan anane pangkalan angkatan laut, ing ngendi Angkatan Laut Rusia bisa mlebu, wis positif. Ing pangkalan, sampeyan bisa ngatur tugas RSD (minangka Amerika Serikat nyelehake misil ing Polandia), sampeyan bisa nggawe lapangan terbang kanggo penerbangan strategis ...
            Sampeyan bisa dagang karo Kuba lan negara bakal tuku barang sing diprodhuksi ing Rusia.
            1. +4
              Juli 15 2021
              Kutipan saka: ROSS 42
              , sampeyan bisa nggawe lapangan terbang kanggo penerbangan strategis ...

              Mbebayani kanggo nandur ahli strategi ing kana - Amerika Serikat cedhak banget. Kanggo pesawat kasebut, Venezuela luwih trep. Nanging sampeyan bisa nggawe skuadron MiG-31K ing kana - iki minangka pengganti MRBM, lan ora nglanggar perjanjian.
              Sawetara divisi S-400 bisa ditransfer dening Ruslan malah sesuk - kanggo nutupi Havana.
              Kabeh liyane mbutuhake sawetara karya serius. Tanpa Angkatan Laut, usaha kasebut angel lan beboyo banget.
              Kutipan saka: ROSS 42
              Sampeyan bisa dagang karo Kuba lan negara bakal tuku barang sing diprodhuksi ing Rusia.

              Sampeyan bisa lan perlu kanggo perdagangan karo, iku tega sing bisa nyedhiyani sethitik. Lan daya beli wong Kuba kanggo barang kita rada kurang. Pendekatan terpadu dibutuhake ing kene.
              1. +3
                Juli 15 2021
                Mbebayani kanggo nandur ahli strategi ing kana - Amerika Serikat cedhak banget. Kanggo pesawat kasebut, Venezuela luwih trep.

                Ora luwih trep - Venezuela minangka penandatangan Perjanjian kabeh-Amerika sing nglarang panyebaran operator senjata nuklir.
                Wis mlayu menyang iki sak riko 2 Tu-160. hi
                Kanggo walikota Miami, aku rumangsa yen kerusuhan ing Kuba lan telpon kanggo pamboman minangka gema saka rencana Trump lan Partai Republik.
                Trump ora ana maneh, lan proses sing diluncurake isih ditindakake.
                Biden wis cukup masalah dhewe.
                1. +4
                  Juli 15 2021
                  Kutipan: Alex777
                  Ora luwih trep - Venezuela minangka penandatangan Perjanjian kabeh-Amerika sing nglarang panyebaran operator senjata nuklir.
                  Wis mlayu menyang iki sak riko 2 Tu-160.

                  Nanging, dheweke wis mabur kaping pindho, sanajan tanpa senjata, utamane nuklir. Pungkasane, yen Venezuela nganggep yen prajanjen kasebut nglanggar kemampuan pertahanan dheweke, dheweke bisa mundur kanthi cara sing padha Amerika Serikat mundur saka kabeh perjanjian sing wiwit nggawe isin.
                  Kutipan: Alex777
                  Biden wis cukup masalah dhewe.

                  Biden kolektif minangka penyebab masalah. Lan padha ngrancang kanggo "ngrampungake" Kuba kanggo dangu, ketoke wektu wis teka. Kita wis dilatih ing Haiti.
                  Miturut cara, isih awal banget kanggo ngubur Trump, dheweke isih bakal nuduhake awake dhewe. Mbok menawa ora suwe ngenteni.
                  1. +1
                    Juli 15 2021
                    Miturut cara, iku banget awal kanggo ngubur Trump

                    IMHO, kanggo Rusia, Trump luwih jahat tinimbang Biden. hi
                    1. +2
                      Juli 15 2021
                      Lan aku seneng karo dheweke.
                      Lan kanggo Rusia, dheweke bakal dadi mitra sing luwih menarik.
                      Lan sanksi sing ditandatangani iku bisnis saka Demokrat Clintonide. Saiki, momentum wis suda sethithik, amarga ing perang nglawan Trump, Rusia wis overdone banget.
                      Luwih apik karo timnya tinimbang Nancy Pelosi lan Kamala Haris karo wong sing ora sopan.
          2. +1
            Juli 15 2021
            Kutipan saka bayard
            Nanging ketoke bakal.

            Krisis Karibia kaping pindho? Mung ana siji rinci, saiki Amerika Serikat pengin, yen ora, ora bisa ngganti alignment piye wae. Iki ngendi keputusan kudu teka. Ing kene aku ora bakal fantasize, ana kepala ing ndhuwur, kita diprovokasi tumindak, aku bakal provokasi (aku ing kursi), nanging nganti wates sing dibutuhake, ora mambu perang. , provokasi, nanging sampeyan bisa, pinter, extract akeh saka iku.
            1. +2
              Juli 15 2021
              Kutipan: NIKNN
              provokasi, nanging sampeyan bisa, pinter, extract akeh saka iku.

              Wis digawa metu. Walikota utawa gubernur dudu presiden, senator utawa sekretaris pertahanan, nanging reaksi kasebut serius. Dheweke uga miwiti ing Venezuela lan ngetung kanthi cepet kamenangan, nanging dadi bummer ... Dheweke mbantu Venezuela.
              Ayo bantuan Kuba.
              Ing kasus apa wae, wis ana alesan kanggo nyebarake sistem pertahanan udara lan sistem pertahanan rudal ing kana.
        2. -1
          Juli 16 2021
          Bokong wis diganti lan bakal diganti ing negara iki, anggere pengusaha mrentah ing negara kita, ora ketompo apa area aktivitas, pengusaha ndemek ing endi wae, saka peralatan teknis kanggo presiden, lan ing ngendi wae. bisnis ana kabeh ditresnani saka nesu lan meanness manungsa, utamané karo kapitalisme alam bébas kaya ing negara kita. Lan oh, suwene wektu kanggo ndhelikake sirah ing pasir ing kahanan iki.
    2. +3
      Juli 15 2021
      Ing kasus kaya mengkono, Amerika Serikat ngarep-arep yen ora bakal ana perang) lan "pemboman karpet demokratisasi sing tentrem" ora bakal nampa serangan rudal bali menyang Miami sing padha, sing, kaya kasebut ing ndhuwur, mung 90 mil saka Liberty Island)
      Cuba Libre !!!)) dina iki aku bakal ngombe rum Kuba ing dacha supaya kasur maneh bakal diunekake snarling ing Kuba)
    3. +2
      Juli 15 2021
      Detasemen kapal perang "ing kunjungan ramah" menyang Kuba kudu dikirim langsung kanggo nyegah upaya kudeta! Gusti Allah piyambak dhawuh supaya kita mbela Kuba saka invasi Amerika!
      1. 0
        Juli 15 2021
        Sampeyan kudu ngirim, nanging sapa sing ngirim? We duwe rangking pisanan ing driji kanggo count.
        "Marsekal" Ustinov "karo pasangan BODs?
        Sampeyan bisa nransfer sawetara divisi S-400 kanthi udhara - tutup Havana.
  2. +8
    Juli 15 2021
    Iki minangka Demokrasi Amerika sing nyata.
    1. 0
      Juli 15 2021
      Kutipan: Ravik
      Iki minangka Demokrasi Amerika sing nyata.

      Bom demokratis ora ngerti ngendi para demonstran sing bener lan ora ana.
      Liberal kita kudu ngelingi iki.
  3. +2
    Juli 15 2021
    Lan kenapa walikota Miami mutusake urusan negara merdika, lan malah kanthi cara iki?) Ya, mung kanggo iki, dheweke kudu nutup Crimea.
    1. +3
      Juli 15 2021
      Amarga akeh sederek revolusioner Kuba sing manggon ing Miami) sing wis tuwuh ing budaya sing beda lan dadi kartun nganggo paspor Amerika) lan ngremehake sedulure komunis Kuba)
  4. +5
    Juli 15 2021
    Gusti, pira ana "tingkat paling lemah saka retardasi mental amarga keterlambatan perkembangan utawa karusakan organik ing otak janin." ing kekuwatan.
    PS Aku kudu paling kaya iki, kaya istilah medis, nanging saringan ora nglilani.
  5. +3
    Juli 15 2021
    Kuba tansah bisa ngundang pangkalan udara China utawa Federasi Rusia, kanthi gratis. Cara metu mung.
  6. +6
    Juli 15 2021
    Gelombang protes dadakan ing Kuba digandhengake karo vaksin koronavirus sing dikembangake dening ilmuwan Kuba saka Pusat Teknik Genetik lan Bioteknologi. Apik banget yen bisa saingan karo perkembangan Amerika lan "nyingkirake" pasar Amerika Latin saka Amerika Serikat. . Lan malah bagean saka pasar Asia.
    Efektivitas vaksin Abdal kira-kira 92,3%, sing malah para ahli Barat ora mbantah, bener, telung dosis obat kasebut dibutuhake.
    Kuba wis nilar vaksin Cina lan Rusia, nanging negara kasebut dhewe, kanthi populasi 11 yuta, ora duwe dana kanggo tuku jarum suntik lan nambah kapasitas produksi vaksin.
    Miami ing Amerika Serikat dianggep minangka pusat emigrasi anti-komunis Kuba. Malah nalika Perang Dingin, akeh imigran saka Kuba - "anti-Castro" - manggon ing kene. Walikota Miami saiki, Francis Suarez, yaiku putrane Xavier Suarez, sing uga dadi walikota kutha kasebut lan keturunan Kuba.
    PS A flotilla pribadi (inisiatif CIA) kumpul ing Florida kanggo mbantu para demonstran /
    PP.S Miturut perjanjian sing ditandatangani Khrushchev lan Kennedy, USSR ora bakal masang misil ing Kuba, lan Amerika Serikat ora bakal njupuk tindakan militer marang iku.
    1. +2
      Juli 15 2021
      Kutipan saka knn54
      Gelombang protes dadakan ing Kuba digandhengake karo vaksin koronavirus sing dikembangake dening ilmuwan Kuba saka Pusat Teknik Genetik lan Bioteknologi. Apik banget yen bisa saingan karo perkembangan Amerika lan "nyingkirake" pasar Amerika Latin saka Amerika Serikat . Lan malah bagean saka pasar Asia

      Banget padha karo bebener. Kuping belang seneng kompetisi sing ora adil. Bom pesaing sethitik, lan masalah wis ditanggulangi. wassat
    2. +2
      Juli 15 2021
      Iku apik banget sing bisa saingan karo perkembangan Amerika lan "nyingkirake" pasar Amerika Latin saka Amerika Serikat. Lan malah bagean saka pasar Asia.


      Rave. Ana cara sing wis kabukten lan bisa digunakake kanggo ngilangi vaksin sing ora perlu kanthi efisiensi apa wae. Ora diakoni WHO lan EU, AS. Sing, neraka birokrasi kanggo 1,5-3 taun lan iku. Ana Sputnik padha carane teknis padha nggabung. EU ora ngakoni, dadi yen sampeyan pengin menyang Prancis, njaluk divaksinasi karo Pfizer.

      Kanthi Kuba bakal luwih gampang. Ya, dheweke bakal nggawe vaksin paling ora 99,99999% kanthi efek samping 0%, mula kepiye? Sampeyan ora bakal diidini ing ngendi wae kanthi paspor vaksin Kuba.
    3. +2
      Juli 15 2021
      Kutipan saka knn54
      Miturut perjanjian sing ditandatangani dening Khrushchev lan Kennedy, USSR ora bakal nyebarake misil ing Kuba, lan Amerika Serikat ora bakal njupuk tindakan militer.

      Nanging ora dilarang kanggo nyelehake penerbangan ing kana. Dadi MiG-31K bisa uga katon ing kana. Bebarengan karo pesawat liyane. Pitakonan yaiku organisasi penerbangan kanthi ngisi bahan bakar.
      1. 0
        Juli 15 2021
        Masalahe yaiku kemauan politik. Lan dheweke ora. Nanging, China bakal mbantu.
      2. +1
        Juli 15 2021
        USSR ora bakal masang rudal ing Kuba, nanging AS ora bakal njupuk tindakan militer nglawan.
        Ing telpon saiki kanggo langkah Miami, ana persis nglanggar persetujuan iki. Dadi mung masalah kemauan politik kanggo nanggapi kanthi cara.
  7. +1
    Juli 15 2021
    Supaya sampeyan bisa nimbang jotosan kanggo Miami, marin iki ketoke ora bakal pikiran.
    1. +1
      Juli 15 2021
      Dheweke ora duwe pilihan kaya ngono ing sirahe, lan ketoke tanpa, dheweke ora bisa nyetel otak ...
  8. Komentar wis dibusak.
  9. 0
    Juli 15 2021
    Pisanan dheweke ngucap, banjur mikir, banjur nutupi awake karo pedunung Miami ...
    Suarez Suarez...
    Kabeh katon kaya iki.
    Nanging ora, mesthine iki minangka trik pribadi saka walikota. Kayane iki pesen sing jelas kanggo "pulo kebebasan", sing bisa uga ...
  10. +2
    Juli 15 2021
    Walikota Miami mung barks amarga wedi karo kursi. Sewulan kepungkur, gedhonge 12 lantai setengah ambruk, dadi ing telung minggu dheweke ora bisa ngilangi pamblokiran nganti pungkasan lan nemokake kabeh wong wuta, sing jumlahe luwih saka satus. Bandhingake karo kacepetan Kamentrian Situasi Darurat ing kahanan sing padha. Aku ora nonton minggu kepungkur, mungkin aku wis raked. Ing ngriku para warga sami botên marêm dhatêng panguwasa, saha para panguwasa, supados njagi panyengkuyungipun para pamilih, mêdal saking kathokanipun, ing ngriku ngrêmbag para diaspora Kuba.
  11. 0
    Juli 15 2021
    Nutup Kedutaan Besar Amerika, ngusir kabeh wong lan kabeh wong bakal tenang, yen ora, Kuba bakal ngadhepi wektu sing angel. "dermokratisasi"
  12. +2
    Juli 15 2021
    Walikota Miami nambahake manawa warga kutha sing dipimpin "pengin yakin manawa pamrentahan Biden wis ditemtokake."

    Pasukan sing ditarik saka Afghanistan wis digunakake. Departemen Luar Negeri ngomong liwat walikota Miami.
    1. +3
      Juli 15 2021
      Pasukan, ya, nanging ana akeh PMC sing beku tanpa kerja ...
  13. +5
    Juli 15 2021
    Mengko, walikota Miami ujar manawa dheweke ora nyebutake serangan ing Kuba, nanging "nggambar analogi" antarane serangan NATO ing Yugoslavia "minangka dhukungan kanggo Kosovo" lan "kemungkinan serangan ing Kuba."


    Impunitas njupuk otak kabeh ...
  14. 0
    Juli 15 2021
    Krisis Karibia 2.0?
  15. +4
    Juli 15 2021
    Dadi, dina sadurunge, walikota Miami (Florida, AS), Francis Suarez, ing udhara TC Fox News, njaluk serangan ing wilayah Kuba.
    Aku bisa mbayangno carane Walikota Smolensk nelpon - "We kudu serangan ing Warsawa", uga, lan reaksi sing cocog saka Kulon.
    1. +2
      Juli 15 2021
      Warsawa apik, nanging kenapa kita ora nyerang Kyiv kanggo mbantu pangembangan demokrasi ing Donbass? Padha bisa ngomong, kita uga ora lara ngomong.
  16. -1
    Juli 15 2021
    Obrolan babagan penyebaran pangkalan kita ing Kuba tetep dadi obrolan. Aku ora bakal kaget yen pin-dos pancen ngebom pulau kebebasan. Mugi ana ing paling kubus ing Kuba.
    Ya, lan Rusia sing dipimpin dening dheweke ora bakal mbantu. Nesu maksimum.
  17. +1
    Juli 15 2021
    nganti wong cepet matèni sawetara ewu. lan luwih apik tinimbang puluhan ewu Amerika, iki ora bakal tenang
  18. 0
    Juli 15 2021
    Walikota Miami Francis Suarez, Kuba lair. Dheweke minangka putra saka politisi sing kondhang, mungsuh rezim Castro, Javier Suarez. J. Suarez lair ing taun 1949 ing Las Villas, Kuba.
  19. +1
    Juli 15 2021
    Politik Amerika sing Damai! Ing endi ana statement menacing babagan campur tangan ing urusan internal, nelpon kanggo nggulingake kekuwatan kanthi kekerasan, nanging ora ana wong!
    Iki minangka keadilan global kita
  20. 0
    Juli 18 2021
    Oh carane! Banjur, ketoke, kita uga kudu ngebom Kyiv, kanggo nyuda kediktatoran Zelensky kanggo ndhukung demokrasi lan kebebasan DPR lan LPR.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"