Warisan Soviet: mesin turbojet generasi kaping lima adhedhasar Izdeliya 79

128
Warisan Soviet: mesin turbojet generasi kaping lima adhedhasar Izdeliya 79

Nggawe mesin turbojet (TRD) kanggo pesawat tempur modern minangka teknologi sing ora kasedhiya kanggo saben negara. Mung kakuwasan teknologi anjog duwe kemampuan kanggo ngrancang lan nggawe mesin turbojet, amarga iki mbutuhake sekolah desain dikembangaké, bahan teknologi dhuwur lan pangolahan teknologi Komplek. Sajrone Perang Dingin, pangembang anjog penerbangan Mesin turbojet yaiku AS lan USSR, Inggris Raya lan Prancis ambegan ing mburi sirahe.

Lomba turun temurun


Mesin tempur minangka salah sawijining mesin sing paling rumit lan maju kanthi teknologi, sing kudu nggabungake syarat kanggo dorongan maksimal sing dhuwur lan tanpa afterburner, efisiensi bahan bakar sing dhuwur lan ukuran sing relatif kompak. Uni Soviet lan Amerika Serikat kanggo dangu meh "head to head", kanthi periodik siji negara utawa liyane ditarik maju. Kekurangan mesin pesawat Soviet asring disebabake sumber daya cilik - kemampuan teknologi Amerika Serikat tansah luwih dhuwur, asring bisa kanggo njaga paritas mung amarga kapinteran insinyur lan perancang Soviet. Nanging, ing wektu ambruk USSR, masalah iki wis prakteke ditanggulangi.




Mesin turbojet Soviet lan Amerika kanggo pesawat generasi kaping papat (skala ora diamati)


Karakteristik teknis mesin turbojet Soviet lan Amerika kanggo pesawat generasi kaping papat

Ambruk USSR cukup lumpuh industri penerbangan negara - personel, kompetensi teknologi ilang, wektu ilang. Mung ing wayahe, pangembangan pesawat generasi kalima paling anyar wis ditindakake, kang dibutuhake mesin cocok.

Akibaté, Amerika Serikat njupuk timbal, pisanan nggawe mesin F119-PW-100 kanggo pesawat tempur abot F-22 generasi kalima, lan banjur mesin F-135-PW-100/400/600 kanggo F- 35 tempur siji-mesin entheng.


Mesin turbojet Amerika kanggo pesawat tempur generasi kaping lima F-22 lan F-35


Karakteristik mesin turbojet F119 lan F-135 (karakteristik kinerja rinci mesin turbojet Amerika generasi kelima diklasifikasikake lan bisa beda-beda ing macem-macem sumber)

Ing Rusia, loro pangembangan pejuang generasi kalima lan mesin kanggo wong-wong mau wis telat. Biro desain Sukhoi lan Mikoyan, ing kondisi kekurangan dana kronis, kanthi mandiri nindakake karya ing pejuang generasi kaping lima.

Ing taun 1997, biro desain Sukhoi nampilake proyek kanggo pesawat tempur kanthi sayap mundur Su-47 (tema S-37). D-30F6 turbojet engine saka MiG-31 fighter-interceptor wis diinstal ing prototipe, nanging iki ngrancang kanggo nginstal engine beda ing mesin serial - R179-300. Sabanjure, Biro Desain Mikoyan mimpin proyek pesawat tempur garis ngarep multifungsi MiG-1.44, sing nggawe penerbangan pertama ing taun 2000. Minangka mesin, mesthine nggunakake mesin turbojet AL-41F, khusus dikembangake kanggo pesawat generasi kaping lima kanthi dorong afterburner kira-kira 18 ton.


Prototipe pejuang generasi kaping lima Rusia - Su-47 lan MiG-1.44

Loro-lorone proyek kasebut adhedhasar solusi ing abad kepungkur lan ora bisa nyukupi syarat modern. Digabungake karo underfunding kronis, iki mateni loro proyek kasebut. Mesthine, pangembangan MiG-1.44 bisa digunakake dening China ing pangembangan pesawat tempur J-20 generasi kaping lima.


China apik ing teknologi nyilih - soko saka MiG-1.44, soko saka F-22, soko saka F-35

Proyek tertutup Su-47 lan MiG-1.44 diganti karo proyek kompleks penerbangan garis ngarep (PAK-FA), tender sing dimenangake dening Biro Desain Sukhoi, sing pungkasane nggawe Su-57. pesawat. Iku bakal koyone sing kabeh apik? Nanging, akeh masalah teknis lan teknologi muncul ing dalan kanggo nggawe mesin iki. Salah siji sing paling kritis ana lack of engine generasi kaping lima.


Su-57

Iku bakal koyone sing engine iki digawe - iki engine turbojet AL-41F, kang miber MiG-1.44 ing 2000. Nanging, dimensi kasebut ora ngidini dipasang ing pesawat tempur Su-57. Ing basis saka AL-41F digawe mesin turbojet AL-41F1 ukuran suda, tikaman kang sudo saka 18000 kgf kanggo 15000 kgf, kang wis dianggep ora cukup kanggo fighter generasi kaping lima.


Karakteristik AL-41F1 TRD dibandhingake karo mesin pejuang Amerika generasi kaping lima

Pungkasane, mesin turbojet AL-41F1 dadi mesin tahap pertama kanggo Su-57, kanthi mung bagean saka kendaraan produksi sing bakal diprodhuksi. Kanggo ngganti, mesin tahap kapindho dikembangake kanthi jeneng "Produk 30", durung akeh informasi babagan iki - dorongan afterburner mesthine 18000 kgf, sing luwih murah tinimbang sing wis diproduksi massal. Amérika F-135-PW-100 / 400 (19500 kgf). Pangembangan lan tes "Produk 30" wis cukup telat.

Nanging, ana (lan ana) alternatif kanggo pangembangan line engine AL-41F1 / AL-41F / AL-41F1 / "Produk 30". Disebutake luwih dhuwur yen mesin turbojet R-47-179 dianggep minangka mesin serial sing dimaksudake kanggo Su-300 - nanging apa jenis mesin iki?

Solusi alternatif


Mesin turbojet R179-300 dikembangake kanthi basis mesin R79V-300 (produk 79) saka pesawat lepas landas lan kebangkrutan vertikal Yak-141 (VTOL).


VTOL Yak-141


Engine R79V-300 VTOL Yak-141


Karakteristik mesin turbojet R79V-300 dibandhingake karo "kanca sakelas"

Parameter dorongan ing mode maksimum lan afterburner saka mesin R79V-300 luwih unggul tinimbang mesin turbojet generasi kaping papat liyane. Massa R79V-300 rada luwih dhuwur, nanging aja lali manawa ana nozzle Rotary sing ngidini sampeyan nggunakake afterburner ing mode horisontal lan vertikal.

Ing kaca publikasi khusus lan ing Internet, lack of fighter single-engine cahya, analog saka F-16 Amérika, asring rembugan ing Angkatan Udara Rusia. Nanging, nyatane, pesawat kuwi wis prakteke digawe - Yak-141. Ya, Yak-141 - pesawat VTOL, nanging karakteristik cukup iso dibandhingke karo pejuang saka ukuran bobot padha - pesawat MiG-29 lan F-16.


Karakteristik Yak-141, MiG-29 lan F-16 - kudu dicathet menawa karakteristik Blok F-16C 50/52, sing diprodhuksi ing taun 90an

Bisa dianggep yen adhedhasar Yak-141, bisa digawe pesawat tempur mesin tunggal multifungsi entheng kanthi karakteristik penerbangan sing luwih dhuwur tinimbang versi paling anyar saka MiG-35 lan F-16.

Mangkono, nalika kulawarga pesawat Su-27 lagi dimodernisasi, pesawat tempur entheng adhedhasar Yak-141 bisa dimodernisasi, utamane ing babagan peralatan radio-elektronik ing papan (avionik) lan integrasi senjata anyar.


Konsep VTOL Yak-201 - penerus Yak-141

Pesawat kasebut bisa uga dikarepake dening Angkatan Udara Rusia lan ing pasar manca, ing ngendi MiG-29 sing padha ora entuk popularitas.

Umumé, ing kasus iki, "triumvirat" tartamtu bisa dibentuk ing industri Rusia, ing ngendi Biro Desain Yakovlev bakal fokus ing pesawat tempur mesin tunggal lan pesawat VTOL, Biro Desain Sukhoi bakal mbangun pesawat tempur kelas Su-27 sing abot. , lan Biro Desain MiG bakal ngembangake garis pencegat tempur abot (sabanjure multifungsi) saka jinis MiG-31. Mesthine, pembagian kerja ora bakal dipeksa, apa wae biro desain bisa melu kompetisi "ing topik", amarga kompetisi minangka berkah.


Konsep pejuang ringan KB "Yakovleva"

Nanging bali menyang mesin pesawat. Miturut laporan sing durung dikonfirmasi, teknologi R-79-300 "bocor" menyang China ing awal 90an:

"Ing Forum Sinodefence, salah sijine peserta nyathet terjemahan mesin saka artikel saka sumber Internet Cina tartamtu, sing dikandhakake manawa China nampa dokumentasi teknis saka Rusia lan mesin R-79-300 dhewe, sing dilengkapi pesawat Yak VTOL -141.

Ing taun 1992, Rusia, sing ngalami krisis ekonomi sing jero, mutusake kanggo mungkasi ngembangake pesawat tempur Yak-141. Kaputusan iki digawe nalika demonstrasi peralatan penerbangan ing Machulishchi (cedhak Minsk, Belarus). Mesin R-79-300 sing dikembangake dening AMNTK Soyuz ora direncanakake dipasang ing pesawat apa wae. Ing Agustus 1996, Rusia nandatangani tumindak nransfer engine menyang sisih Cina, lan uga nyedhiyani pesawat lengkap gambar lan dokumentasi technical (mesin iki ditransfer tanpa nozzle thrust vectoring). Nanging mengko, ing taun 1998, nalika krisis financial Asia nyebabake kangelan ekonomi ing Rusia, China uga ngatur kanggo njupuk R-79-300V engine nozzle karo teknologi sawijining.

Ing basis saka R-79, Institut Riset Mesin Turbin Gas China (Xi'an) wiwit ngembangake versi dhewe saka WS-15. Engine wis dikembangaké ing sawetara modifikasi:
- WS-15-10 kanggo versi ekspor pesawat tempur J-10M;
- WS-15-13 kanggo fighter siluman cahya janjeni J-13;
- WS-15-CJ kanggo fighter janjeni karo short takeoff lan landing vertikal;
- WS-15X kanggo J-20 pesawat siluman abot mesin kembar janjeni.

Kacarita kanthi sukses pangembangan mesin WS-15, China bakal nutup celah karo Amerika Serikat, Eropa lan Rusia ing pangembangan mesin jet militer canggih.

Senadyan kabeh negativity saka informasi iki, bisa rampung saka iku engine turbojet R79V-300 bisa digunakake minangka basis kanggo mesin pesawat janjeni.

Dikembangaké ing basis saka engine R79V-300, janjeni R179-300 engine turbojet wis ciri sing ketemu syarat wektu kanggo mesin generasi kaping lima. Bebarengan karo AL-41F, iki dianggep minangka basis kanggo pesawat tempur generasi kaping lima sing janjeni, nanging militer milih AL-41F amarga dipercaya bisa digawa menyang airworthiness luwih cepet.


Karakteristik R179-300 dibandhingake karo mesin turbojet AL-41F1


Parameter R179-300 saka situs web Soyuz AMNTK

Apa pilihan kasebut bener utawa ana faktor liyane sing campur tangan? Apa militer bener utawa salah iku pitakonan sing mbukak. Pilihan kanggo AL-41F digawe maneh ing taun 80-an, nanging "Produk 30" kanggo pesawat tempur Su-57, adhedhasar perkembangan AL-41F, durung digawa menyang tahap kesiapan.

Apa kesimpulan sing bisa dijupuk saka iki?

Mesin minangka basis saka kendaraan tempur - pesawat, kapal, tank. Karakteristik mesin sing nemtokake kendaraan tempur sing bakal duwe jangkauan lan kacepetan, beban tempur, perlindungan waja, lsp.

Nalika nggawe teknologi sing rumit, mesthi ana risiko manawa pangembang bakal tekan dalan buntu - pindhah menyang dalan sing salah, amarga bisa uga ana wektu tundha pirang-pirang taun, utawa malah puluhan taun. Amarga pentinge penerbangan tempur ing umum, lan khusus pesawat tempur, "nglebokake endhog ing siji basket" pancen ora bisa ditampa. Negara kasebut bisa ngandelake pangembangan mesin pesawat generasi kaping lima menyang rong biro desain. Kajaba iku, kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, kompetisi sing sehat duwe pengaruh sing positif banget marang kualitas lan biaya produk pungkasan.

Nanging, durung kasep, kahanan karo mesin turbojet isih bisa didandani. Ing AMNTK Soyuz, dheweke wis nahan kompetensi teknis lan ngembangake mesin kanggo pesawat generasi kaping lima kanthi inisiatif dhewe. Contone, ing forum Angkatan Darat-2020 diwenehi mesin turbojet R579-300 sing janjeni, karakteristik sing diumumake kanthi tundhuk karo syarat mesin pesawat kanggo pesawat generasi kaping lima.


Karakteristik R579-300 dibandhingake karo mesin turbojet AL-41F1 lan mesin pesawat Amerika generasi kaping lima


Parameter R579-300 saka situs web Soyuz AMNTK


Mesin turbojet R579-300, ditampilake ing forum Tentara-2020

Iku adoh saka kasunyatan sing mesin turbojet R579-300 utawa mesin pesawat liyane adhedhasar iku bisa Integrasi menyang airframe Su-57 amarga ukuran mismatch, sanajan iki ora tartamtu, mbok menawa Soyuz AMNTK bisa ngganti R579-300. mesin turbojet kanggo Su-57.

Nanging sanajan mesin turbojet R57-579 ora cocog kanggo Su-300, mula bisa dibangun pejuang multifungsi sing entheng, kalebu ing versi VTOL. Komplek aviation janji kanggo interception jarak adoh, utawa pesawat liyane kanggo kabutuhan Angkatan Udara Rusia utawa pasokan ekspor.

Contone, ing warta Situs web Soyuz AMNTK ngandhani babagan kemungkinan nggawe mesin sing janjeni kanggo UAV strategis kanthi kecepatan penerbangan luwih saka 579-300 M, adhedhasar mesin turbojet R3-4, sing uga bisa digunakake kanggo miwiti pesawat ruang angkasa cilik.

Mesin liyane, apik lan beda - iki kudu dadi motto industri kita. Sumber daya negara ngidini kanggo mbiayai sawetara pembangunan kanthi paralel, supaya bisa nyuda risiko teknis lan wektu nggawe produk sing janjeni.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

128 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    Juli 19 2021
    MAKS-21 bakal nuduhake prototipe utawa model pejuang, miturut tembakan, pejuang mesin tunggal, saengga artikel kasebut pas banget.

    https://bmpd.livejournal.com/4352747.html
    1. +3
      Juli 19 2021
      Iku bakal, nanging tanpa manunggalaken ing syarat-syarat komponen utama karo Su57, lan saenipun karo S-70 Hunter, idea ilang makna.
      1. AVM
        + 12
        Juli 19 2021
        Kutipan saka Zaurbek
        Iku bakal, nanging tanpa manunggalaken ing syarat-syarat komponen utama karo Su57, lan saenipun karo S-70 Hunter, idea ilang makna.


        Penyatuan ora kudu mutlak. Saenipun, nalika ana sakumpulan syarat ing ngendi produk bisa diwenehake dening sawetara perusahaan - contone, radar, OLS, mesin.

        Mesin turbojet sing dianggep khusus ora bisa diinstal ing Su-57, nanging baris mesin paralel dibutuhake supaya ora ditinggal tanpa mesin turbojet amarga ana salah ngitung.
        1. 0
          Juli 19 2021
          Saenipun, ya, sampeyan kudu nimbang loro mesin turbojet saka awal, nanging Su57 digawe ing kondisi "miskin". Kompetensi padha banjur bisa digunakake nalika nganyari baris RD-33 .... kokpit lan kompartemen gegaman, sawetara sistem.
          1. 0
            25 September 2021
            Aku wonder kok Z79V-300 (karo Yak-141) ora diinstal ing MiG-31?
            Ing syarat-syarat tikaman, Z79V-300 lan D30F6 meh padha ing afterburner, lan malah unggul ing utama. Iku unggul ing babagan ekonomi, luwih entheng lan ukurane luwih cilik tinimbang standar (yaiku, bisa dilebokake ing airframe pesawat). Spasi sing disimpen ing ukuran lan bobot mesin bisa digunakake kanggo tangki bahan bakar, nambah jangkauan lan otonomi pesawat.
            1. 0
              29 2023 Juni
              Ana akeh sing kudu ditindakake maneh, bisa uga kaya pesawat anyar babagan intensitas tenaga kerja. Ya, lan pesawat kasebut dijupuk metu saka produksi.
      2. +1
        Juli 19 2021
        Kutipan saka Zaurbek
        komponen karo Su57, lan saenipun karo "Hunter S-70

        Dheweke nulis yen S-70 duwe mesin sing padha karo Su, nanging tanpa afterburner.
        1. +3
          Juli 19 2021
          Kutipan: Vladimir_2U
          Kutipan saka Zaurbek
          komponen karo Su57, lan saenipun karo "Hunter S-70

          Dheweke nulis yen S-70 duwe mesin sing padha karo Su, nanging tanpa afterburner.

          nomer 41...
          Saka tanggal 35 ...
    2. AVM
      + 12
      Juli 19 2021
      Kutipan: Vladimir_2U
      MAKS-21 bakal nuduhake prototipe utawa model pejuang, miturut tembakan, pejuang mesin tunggal, saengga artikel kasebut pas banget.

      https://bmpd.livejournal.com/4352747.html


      Kebeneran. Aku miwiti nulis artikel mung dina sadurunge informasi pisanan babagan tampilan pesawat sing janjeni ing MAKS)
      1. +5
        Juli 19 2021
        Mesin minangka basis saka kendaraan tempur - pesawat, kapal, tank. Karakteristik mesin sing nemtokake kendaraan tempur sing bakal duwe jangkauan lan kacepetan, beban tempur, perlindungan waja, lsp.

        Katrangan sing sampurna babagan kahanan.
        Ora muspra yen Perang Donya II diarani Perang Motors - sing menang motor sing luwih apik. Mulane, bangunan motor minangka basis dhasar, lan ora ana kekurangan dana ing kene.
        Aku pengin kabeh wong ngerti iki kanthi jelas.
        1. -1
          Juli 19 2021
          Kutipan saka lucul
          Mulane, bangunan motor minangka basis saka pondasi, lan ora ana kekurangan dana ing kene.

          Saliyane pendanaan, kudu ana kontrol sing ketat babagan mbuwang dana, yen ora, bakal dadi Rospil liyane, kaya Roskosmos.
        2. +3
          Juli 19 2021
          lucul (Vitaly) Mulane, bangunan motor minangka basis saka pondasi, lan ora ana kekurangan dana ing kene.
          Lan ing ngendi kudu ana underfunding: ing ilmu, pendidikan, medicine?
          1. +7
            Juli 19 2021
            Lan ing ngendi kudu ana underfunding: ing ilmu, pendidikan, medicine?

            Ing obligasi pemerintah AS)))
        3. +3
          Juli 19 2021
          sapa sing duwe mesin paling apik menang

          tesis kontroversial. Mesin kita, M-105 sing padha, mesthi ora luwih apik tinimbang pesawat Jerman. Lan jujur, iku noticeably Samsaya Awon .. Nanging, kita menang perang.
          1. -4
            Juli 20 2021
            Nanging, saka memori, 2/3 saka pesawat Jerman uga ora ditembak mudhun dening kita.
            1. -2
              Juli 20 2021
              Nanging, saka memori, 2/3 saka pesawat Jerman uga ora ditembak mudhun dening kita.

              Rauh bakal teka menyang titik (misrepresentation saka sajarah) sing dadi metu sing kita ora perang karo Jerman ing kabeh, ing perang pisanan kita mlayu medeni, lan Jerman kanggo isih 4 taun padha looking for kita ing alas))))
              Dadi, memori sampeyan diganti karo propaganda Barat.
              1. 0
                Juli 20 2021
                Kabeh data ana ing domain umum, siji mung kudu google kanggo tembung "Losses Luftwaffe ing ngarep." Aku ngerti manawa para patriot jingoistic ora seneng kenal karo tokoh-tokoh sing ngrusak pandangane jagad. Nanging sampeyan nyoba.
                1. 0
                  Juli 20 2021
                  Kabeh data ana ing domain umum, siji mung kudu google kanggo tembung "Losses Luftwaffe ing ngarep."

                  Tenan)))
                  1. -3
                    Juli 20 2021
                    Oh, carane kabeh mlaku. Paling ora goleki sumber normal sing mbandhingake data Jerman lan sisih kita, lan dudu sertifikat GRU ... supaya luwih jelas kenapa aku meh muter mripatku, GRU sing padha menehi penilaian tank kasebut:

                    [...] ing 22.06.1941/21/000, Jerman wis 9000 tank lan bedhil self-propelled, kang 12 ing ngarep Soviet-Jerman lan 000 ing njero negara lan ing teater perang liyane. Mundhut kendaraan lapis baja Jerman ing ngarep Soviet-Jerman ing taun 1941, miturut GRU, ana 12 ewu unit, produksi - 8 ewu unit.

                    TsAMO RF, f. 38 (GABTU), op. 11353 (Markas Komandan Angkatan Bersenjata lan Mekanik Tentara Merah), d. 808 ("Referensi lan laporan informasi saka GRU KA, markas BT lan MV KA lan ngarep ing negara industri tank, ngarsane lan kondisi tank lan nggunakake senjata tank Jerman"), l. 79.
                    1. -4
                      Juli 20 2021
                      Oh carane kabeh diwiwiti

                      Tenan)))))
                      Ing garis lurus, saka Leningrad menyang Crimea, kira-kira 2000 km, lan 200 perang ing babagan iki !!! Divisi Jerman - total 1 divisi saben 10 km ngarep.
                      Lan 65 divisi Jerman perang ing Front Kulon, lan iki kabeh ing sadawane pesisir Eropah saka Calais kanggo Siprus - iki adoh luwih saka 10 km.
                      Sekutu bisa ndharat ing ngendi wae ing Front Kulon tanpa masalah, sawayah-wayah, amarga 65 divisi mung ora bisa mbela wilayah kasebut, nanging ora ditindakake ing taun 1942 utawa ing taun 1943.
                      Lan allies ndharat mung ing 1944 lan mung supaya ing wektu kanggo Berlin sadurunge Rusia.
                      Dadi ora prelu nyritakake dongeng babagan Front Kulon.
                      1. -1
                        Juli 20 2021
                        Yen sampeyan mikir sing nomer pesawat wis soko apa karo nomer infantri lan tank divisi, Aku bakal nguciwani sampeyan. Jumlah pesawat ing téater operasi tartamtu ana hubungane karo resistance mungsuh ing udhara lan sifat tugas sing ditanggulangi. Mulane, argumentasi sampeyan ora ana sing logis. Maneh, kenapa sampeyan kesed lan wedi ngrusak gambar donya sing ayu: uga, nglampahi sejam utawa rong jam nggoleki artikel, surfing forum lan kesandhung ing riset sejarah normal. Nanging, sampeyan ditarik metu sertifikat GRU apes saka kabèh Uploaded, kang contradicts Uploaded ageng data modern ... Aku uga dudu sejarawan, nanging aku kasengsem ing topik ing siji wektu lan ngginakaken akèh wektu ing. iku. Kesimpulan saka sejarawan ora persis pas ing kabeh, nanging gambar sakabèhé tansah padha - Jerman ilang luwih akeh ing perang karo Angkatan Udhara Anglo-Amérika saka ing perang karo USSR Air Force, lan bias iki wiwit ing. kuartal pisanan 43.

                        Ing kene, umpamane, tabel sing kondhang saka dokumen Quartermaster General Luftwaffe (aku njaluk ngapura sadurunge amarga ora ana referensi sing tepat, nanging sampeyan bisa nelusuri kanthi tembung kunci dhewe). https://vikond65.livejournal.com/493077.html


                        yen ora salah, program Timin babagan Pertempuran Kursk ngumumake tokoh sing (sajrone perang) Jerman mung nggunakake 25% pesawat. Jerman mbela industrie saka serangan udara dening penerbangan Anglo-Amerika, lan wiwit umur 43 taun, mayoritas kerugian wis ana ing arah iki (Norwegia lan Afrika Lor uga ditambahake ing kene.

                        PS

                        Ing kene, kanthi cara, ngrungokake Timin ing akun sing padha (kira-kira menit saka 18 nganti 27): https://www.youtube.com/watch?v=ZEb_Uq9c3jY&t=1963s. Aku mung menehi kutipan babagan 43: "Ing kene kita duwe 9 klompok pejuang, lan ing kana kita duwe 60 klompok pejuang"
                2. 0
                  Juli 21 2021
                  Dadi dheweke ngandhani yen sampeyan minangka propaganda Google
            2. 0
              Juli 20 2021
              Nanging kita 70% saka Wehrmacht ...
            3. +1
              Juli 20 2021
              saka 70 nganti 80% kabeh pasukan (bebarengan karo peralatan) ana ing sisih wétan !!! Nazi lan peralatane ditembak lan diobong dening prajurit Soviet. Sinau PERTANDINGAN !!!!
              1. 0
                Juli 20 2021
                Ora, ora "bebarengan karo teknologi." Mangkono, Jerman ngentekake meh luwih akeh kanggo armada kapal selam mung kanggo produksi tank. Nanging ana pertahanan udara sing luwih kuat, lsp.
      2. +4
        Juli 19 2021
        Thanks kanggo artikel, tenan pas wektune. Lan utamané kanggo engine alternatif kasebut, ing cahya saka demonstrasi LFMI janjeni. Yen kanggo LFMI bobot take-off maksimum sing diumumake yaiku 18 ton, daya "Produk-30" cukup cukup (mung ana 11 \ 18 t.s. lan nganti 19,5 t.s. ing mode overpowered dening suhu ing. agul-agul), banjur kanggo pesawat VTOL adhedhasar iku (kang rencana tata ngidini) mesin karo tikaman 14 \ 21 t.s. bakal luwih disenengi lan janjeni. Bener, iki bakal mimpin kanggo nambah sethitik ing bagean fuselage, nanging lepas landas lan landing tikaman saka 28 t.s. ing F-14B.
        Ing endi liyane mesin iki bisa digunakake?
        Ing MPA pesawat serangan janjeni, kang urgently needed kanggo relief dipercaya saka ancaman saka segara, kanggo ngganti wis crumbling Tu-22M3. Minangka pesawat udara dhasar, sampeyan bisa njupuk salah siji Su-34 kanthi nambah ukuran awak pesawat, utawa (amarga wis nyatakake yen Biro Desain Sukhoi bakal nangani modifikasi target anyar saka Su-57) Su-57. XNUMX pesawat.
        Nalika aku ndeleng pesawat MPA adhedhasar airframe Su-34, aku wis diterangake luwih saka sepisan, saiki aku bakal nyoba njlèntrèhaké apa sing bisa dipikolehi kanggo MPA adhedhasar pesawat Su-57.
        Kaping pisanan, butuh kabin anyar kaya Su-34 kanthi landing "mobil". Iki bakal nyebabake ekspansi teluk senjata sing logis lan harmonis kanthi jembar (1,5 - 2 kali) lan dawa, uga dhuwur / ambane. Akibaté, kompartemen persenjataan bakal tambah akeh banget lan loro pluru ukuran Zircon \\ Onyx, sepasang drum kanggo X-35, rudal kelas X-31 bisa bebas pas ing. Plus paling sethithik saperangan rudal mbledhos kanggo pertahanan diri. Kabeh iki ing fuselage ukuran elongated saka T-50. Ing cara sing padha wis rampung karo panrimo saka Su-34 saka airframe dhasar Su-27.
        Bobot lepas landas maksimum pesawat serangan MPA kasebut bisa dadi 75-80 ton, lan mesin R579-300 sing kuat bakal bisa menehi kacepetan supersonik sing dhuwur sanajan ing mode afterburner. Ing kasus iki, radius pertempuran bisa paling sethithik 2500 km.
        Iki, mesthi, ekstrapolasi, nanging cukup dibuktèkaké ing basis saka persamaan hubungan.
        Aku pancene nggunakake mesin iki (pesawat VTOL lan pesawat serangan MRA) sing luwih disenengi tinimbang ora jelas kenapa PAK DP dibutuhake ... Sawise kabeh, mungsuh ora duwe lan ora samesthine duwe. pengebom jarak jauh supersonik, sing mbutuhake alat tartamtu kanggo nyegat. lan Su-35 lan Su-57 cukup bisa ngatasi target sing wis ana lan janjeni. Kok repot-repot karo kebon binatang? Ora ana wong ing donya sing nindakake iki, lan kita ora kudu nglakoni omong kosong kaya ngono.
        Lan iku banget gratifying sing kita isih duwe kesempatan kanggo njaluk mesin alternatif kanggo pesawat generasi 5.
        Lan, kanthi cara, yen dikarepake, mesin iki bisa digunakake kanggo jet bisnis supersonik sing janjeni ... Yen kita serius babagan iki.
        hi
      3. +6
        Juli 19 2021
        Kutipan saka AVM
        Kebeneran

        Ora masalah, topik kasebut menarik amarga ana pangembangan alternatif ing mesin, sing dakkarepake kanthi tulus kabeh sukses !!!
    3. 0
      9 Oktober 2021
      Miturut cara, iku banget menarik apa jenis engine padha rencana kanggo.
      ing umum, iku bakal logis kanggo njupuk mung produk
  2. Komentar wis dibusak.
    1. +7
      Juli 19 2021
      Apa sampeyan nyampurake topik, wong miskin? Lan banjur ora suwe bakal dipasang ing tembok. wong bodho
      1. +7
        Juli 19 2021
        Kutipan: Ros 56
        Apa sampeyan nyampurake topik, wong miskin? Lan banjur ora suwe bakal dipasang ing tembok.

        Lan padha duwe, sing topik bab engine, bab sapi karo enem penthil, kabeh padha "Beria, Gulag, oprichina, St. Bartholomew kang Night." Keturunan Novodvorskaya lan Shcheransky.
        1. 0
          Juli 19 2021
          Aku weruh rasa humor ora kasedhiya kanggo sampeyan :-)))) Kanthi serius, ndeleng apa sing digabung karo Novodvorskaya lan Shcheransky ngowahi sistem pendidikan sing luwih dhuwur lan menengah, wektu ora adoh nalika yacht saka Rusia. pengusaha bakal tetep mung prestasi Rusia. Ora ketompo carane perlu kanggo pirembagan bab aviation Russian lan papan ing wektu kepungkur. Ora ana jaminan.
          1. -6
            Juli 19 2021
            Kanthi serius, sisih kulon yacht oligarki kita ora wedi karo apa-apa, nanging saya goyangake saka Vanguards kita, saka S-400,500 lan pangembangan anyar liyane. hi
            1. 0
              Juli 19 2021
              Sapa sing ngomong padha goyang? Nalika padha mung melu nggawe sistem pertahanan udara kanggo sistem Komplek, kabeh padha, hypersound arah janjeni. Nanging dheweke ora wedi karo kita, amarga dheweke ngerti manawa setengah saka pimpinan kita duwe kewarganegaraan utawa kewarganegaraan sekutu langsung ing Eropa.
              1. -3
                Juli 19 2021
                Inggih, mungkasi ngomong omong kosong wis, padha wedi lan carane.
                1. +3
                  Juli 19 2021
                  Kutipan: Ros 56
                  wedi lan carane.

                  Apa sampeyan wis percaya karo celana? nglirik
                  1. -5
                    Juli 19 2021
                    Bodho banget? wong bodho
                    1. +4
                      Juli 19 2021
                      Iku tegese sampeyan nindakake mbengok tanpa dhasar, lan aku bodho. wassat Inferensi ing tingkat, diobong! apik
                      1. -5
                        Juli 19 2021
                        Meli Emelya, minggu sampeyan.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. + 11
              Juli 19 2021
              Apa Barat wedi karo Vanguard, S-400,500 lan pangembangan anyar liyane? Lan apa sing ditulis ing? Kasunyatan yen Inggris cilik brazenly nglanggar wates maritim kita? Sampeyan mbingungake persepsi nyata Barat babagan ancaman saka Rusia kanthi tangisan ing media Kulon babagan perfidy barbar Rusia sing kudu diukum kanthi kasar.
              Supaya para Vanguard lan Awu bisa mabur menyang Kulon, paling ora kanggo mbales, kersane pimpinan dibutuhake. 0.8.08.2008/99,99/XNUMX Georgia, sing XNUMX% wong Amirkak ora bakal nemokake ing peta, nyerang tenaga nuklir Rusia. Lan apa? Pasukan kita mlebu Tbilisi kanthi menang? Ing endi karsane pimpinan?
              Karsane pimpinan kasebut nyatakake yen sawise perang ing 0.8.08.08 Agustus 865, kabeh sekolah penerbangan militer dibubarake. Ora, kanthi resmi Akademi Angkatan Udara dijenengi miturut Yu.A. Gagarin lan Akademi Teknik Angkatan Udara. prof. ORA. Zhukovsky (bareng ngrilis 1950 Pahlawan Uni Soviet) dadi cabang saka Sekolah Logistik Voronezh, sing didegaké ing taun XNUMX. Ora ana sing ngomong yen ing antarane lulusan Sekolah Voronezh ora ana Pahlawan Uni Soviet utawa Rusia. Umumé, iki minangka kasus unik nalika pasukan mburi nyolong loro akademi angkatan udara lan kabeh sekolah penerbangan ing negara kasebut.
              Sekolah militer utawa akademi ing wektu tentrem ora bisa ditransfer menyang lokasi anyar. Dheweke mung bisa diilangi lan diwiwiti saka awal ing papan anyar. Ora bisa diarani yen ora mbales dendam kanggo tumindak sing luwih sukses ing penerbangan militer ing perang 08.08.08.
              Ing Amerika Serikat, kanggo mlebu akademi militer, sampeyan butuh rekomendasi saka senator utawa kongres. Prestige iku paling dhuwur! Apa sampeyan bisa mbayangno putrane Abramovich lan Vikselberg ing sekolah militer? Ing taun 90-an, jajak pendapat umum ditindakake ing antarane warga Moskow. 40% saka sing dijajaki milih ngirim pasukan Amerika menyang Moskow kanggo mbela keuntungan demokrasi. Apa sampeyan mikir yen saiki ana owah-owahan?
              Ing tangan liyane, ing umum, kabeh sistem pendidikan sing luwih dhuwur ing Rusia wis degrading liyane lan liyane. Profesi teknik wis dibuwang. Sarjana Teknik ora. Ing universitas sipil, kanthi prentah saka Kementerian Pendidikan, dilarang njupuk sarjana sanajan dadi asisten. Iki dudu pendidikan. Padha pindhah menyang master mung supaya sah metu saka tentara. Pendaftaran master 3-4 kaping kurang saka sarjana. Sing. dhasar kanggo pilihan desainer mangsa - genius wis suda radikal malih. Kajaba iku, miturut isi magistracy, iki minangka profanation pendidikan. Sapa sing bakal ngrancang mesin pesawat super-duper lan peralatan militer liyane sajrone 30 taun?
              1. +6
                Juli 19 2021
                Quote: Tukang listrik lawas
                Sapa sing bakal ngrancang mesin pesawat super-duper lan peralatan militer liyane sajrone 30 taun?

                Iki minangka pitakonan sing mbukak lan rada serem.
              2. Eug
                0
                Juli 20 2021
                Ing sawijining wektu (aku lulus saka KhAI ing taun 1987) ing kursus sarjana, kita dikandhani yen kita bakal dadi insinyur nalika kita ngliwati siklus "konsep-pembangunan-desain-produksi (pangembangan teknologi, panggantos, owah-owahan) - operasi - analisis (perbandingan - apa sing direncanakake lan apa sing kedadeyan ing pungkasan). Aku curiga yen mung rong wong saka grup kita sing ngalami siklus kaya ngono .. Salajengipun - malah luwih sedhih ...
          2. +4
            Juli 19 2021
            Quote: Tukang listrik lawas
            wektu ora adoh nalika yacht pengusaha Rusia bakal tetep mung prestasi Rusia.

            A little bingung bab "prestasi saka Rusia." Kaping pisanan, yacht dibangun "ing bukit" lan pelabuhan ngarep kanthi gendéra, uga "ing bukit". Malah tim dijupuk saka mburi bukit.
            1. +5
              Juli 19 2021
              Kutipan saka tihonmarine
              Malah tim dijupuk saka mburi bukit.

              Vlad, masalah iku padha njupuk dhuwit kanggo kene, saka kita.
              1. +4
                Juli 19 2021
                Kutipan: Ingvar 72
                Vlad, masalah iku padha njupuk dhuwit kanggo kene, saka kita.

                Lan pindhah menyang kulon. Sanajan padha nglampahi ing yacht, sanajan ditinggalake ing bank-bank, dheweke isih ora bakal mbalekake kabeh sing dicolong.
                1. +3
                  Juli 19 2021
                  Kutipan saka tihonmarine
                  isih ora bakal mbalekake barang sing dicolong.

                  Iku gumantung carane sampeyan nyedhaki masalah! ngguyu
                  1. +3
                    Juli 19 2021
                    Kutipan: Ingvar 72
                    Iku gumantung carane sampeyan nyedhaki masalah!

                    Nanging saiki, masalah iki ditutup.
  3. +7
    Juli 19 2021
    Artikel sing menarik, aku maca kanthi minat.
    Спасибо.
  4. 0
    Juli 19 2021
    Mesin bisa uga apik, mung amarga ukuran gedhe ora bakal pas karo SU57. Lan pangembangan mesin anyar karo ukuran suda, malah ing jaman Soviet, ana 5 taun, lan saiki luwih.
    1. +1
      Juli 19 2021
      Lan pitakonan sumber daya ora ditampilake kanthi jelas. Al41 wis cukup ing tingkat mesin turbojet Western ing syarat-syarat sumber.
      1. AVM
        +5
        Juli 19 2021
        Kutipan saka Zaurbek
        Lan pitakonan sumber daya ora ditampilake kanthi jelas. Al41 wis cukup ing tingkat mesin turbojet Western ing syarat-syarat sumber.


        Ora ana data kanggo sumber. Nanging iki minangka perkara sing dipikolehi, luwih gumantung marang pangembangan proses teknis.
        1. 0
          Juli 19 2021
          Ora ana data kanggo sumber. Nanging iku makhluk urip

          tinimbang "ora kanggo mbukak printing" keprungu ing kasus iki. Iku apik yen 400 jam sad
    2. AVM
      +7
      Juli 19 2021
      Kutipan: Nikolai 293
      Mesin bisa uga apik, mung amarga ukuran gedhe ora bakal pas karo SU57. Lan pangembangan mesin anyar karo ukuran suda, malah ing jaman Soviet, ana 5 taun, lan saiki luwih.


      Iki minangka artikel babagan iki. Nanging bisa uga ana topik liyane LFI, PAK DP, VTOL.

      Mesin penting banget lan teknologi kritis kanggo ngandelake Produk 30 mung.
  5. +5
    Juli 19 2021
    Kenapa akeh tabel duplikat? Kanggo volume? Lan ya, penulis tenan mikir sing Rolls-Royce lan Snekma lagged konco USSR ing mesin?
    1. AVM
      -1
      Juli 19 2021
      Kutipan saka mvg
      Kenapa akeh tabel duplikat? Kanggo volume? Lan ya, penulis tenan mikir sing Rolls-Royce lan Snekma lagged konco USSR ing mesin?


      Miturut tabel - supaya ora nguripake artikel bali lan kasebut, minangka topik progresses liwat mesin beda.

      Miturut Rolls-Royce lan Snekma - pisanan padha ahead, nanging banjur USSR njupuk timbal.
      1. +5
        Juli 19 2021
        nanging banjur USSR jumangkah maju

        Dakkandhani, nalika sampeyan mikir? D-30, Al-21, Al-31. Inggih, paling ing pesawat apa? Kanggo jangkep, kudu paling ora nyebutake Topan lan Rafal. Aku piye wae katon ing karakteristik M88 lan British Eurojet, nalika saka versi pisanan .. padha ora tau lagged konco ... Teknologi mesin jet, yen aku elinga, mung tuku saka Inggris. Dheweke dadi pimpinan wiwit Perang Dunia II. Aku isih ngelingi yen sanajan ing penerbangan sipil ing wektu kekuwatane, ana masalah karo sertifikasi ing Eropa. Deleng ing sumber ing Snekma lan padha Al-31 .. kaping pindho minangka dhuwur, daya tartamtu, konsumsi .. Suhu. Ana teknologi liyane, luwih dhuwur. hi
        1. +2
          Juli 19 2021
          Kutipan saka mvg
          Dakkandhani, nalika sampeyan mikir? D-30, Al-21, Al-31.

          Artikel kasebut isih ngomong babagan mesin kanggo penerbangan militer. Lan yen ing sumber kita tansah lagged konco, banjur ing tikaman tartamtu lan Absolute kita tansah pindhah menyang sirah. Lan isih ora duwe mesin kaya NK-32.
          Nanging ing mesin kanggo aviation sipil ing USSR iku sedih - padha ora dirancang khusus kanggo dangu banget lan padha diinstal mesin militèr sipil, kang ora beda-beda ing efficiency.
          PD-14 menehi kasempatan kanggo nggawe serep kanggo longkangan iki.
          Yen maneh ana sing ora ngganggu.
          1. +1
            Juli 19 2021
            Dheweke isih ora duwe NK-32.

            Lan apa ing B-2, apa ing B-1B? Bobot takeoff sing sebanding. Lan, yen B-2 tanpa afterburner, B-1B wis sawetara iso dibandhingke lan mbukak pertempuran.
            Kita uga ora duwe F-135 dhewe, ora duwe mesin kanthi sumber daya 8000 jam, kaya ing Prancis. Lan umume, ing 30 taun, mesin anyar pisanan muncul (sipil)
            PS: Perlu, dheweke bakal cepet "nggambar" NK-32, teknologi kabeh ana, mung ora ana pengebom kasebut - ora dibutuhake. Dheweke dibutuhake kanggo Raider anyar, kanggo H-20, kanggo PAK DA, lan pemugaran produksi Lebed minangka langkah sing dibutuhake. Aku nganggep ora ana gunane. KR fly nganti 5000 km, iku luwih penting kanggo fly munggah unnoticed saka luwih cepet.
            1. +4
              Juli 19 2021
              Nah, apa sampeyan mbandhingake sing ora ana tandhingane? Deleng apa mesin ing V-1V, iki sederek saka F-16. NK-32 malah tanpa afterburner mrodhuksi liyane.
              Kutipan saka mvg
              Kita uga ora duwe F-135 dhewe, ora duwe mesin kanthi sumber daya 8000 jam, kaya ing Prancis.

              Aku langsung nyebutake sumber kasebut - iki mesthi dadi titik lemah kita. Nanging, kaya sing ora dikarepke, F-135 ora dadi pahlawan sing dikarepake. Sumber daya banget overestimated prodhuk iki wis dicethakaké ana, lan nganti 15% saka mesin ing F-35 mbutuhake panggantos urgent lan ndandani. Nyuwun Iku mung kedaden historis sing Amerika Serikat tansah banget overestimated karakteristik pesawat sawijining. Elingi conto karo F-111 lan kacepetan nyatakake !!! 2650 km/j!!!
              Nanging ing kasunyatan, kang lagi wae menehi metu 2000 km / h.
              Data nyata diterbitake ONLY sawise padha dibusak saka layanan!
              AL-41F-1S nduweni sumber daya 4000 jam. Iki wis angka cukup prayoga.
              Kira-kira sumber daya padha diumumake kanggo mesin MiG-35.
              Nanging 10 jam kanggo F-000 dadi nggetak langsung. Nyuwun Iku mung duwe mesin VERY panas.
              Sa adoh aku ngerti, ora ana sing mabur 8000 jam ing antarane wong Prancis, iki minangka sumber sing diumumake.
              Bisa uga bener.
              Utawa mungkin PR.
              Kabeh kanggo dodolan apik.
              Kutipan saka mvg
              : Perlu, dheweke bakal cepet "nggambar" NK-32, teknologi kabeh ana, mung ora ana pengebom kasebut - ora dibutuhake.

              Aku setuju karo iki, yen bakes, padha bakal nindakake.
              Nanging nganti saiki mung kita wis rampung.
              Sawise kabeh, kita ngomong babagan prestasi ing mesin pesawat militer.
              Lan ing wayahe sadurunge ambruk USSR.
              Kita wis nggawe (wis rampung ing 90s) unik NK-93 ... Ing babagan daya, tikaman tartamtu, efisiensi bahan bakar lan NOISE, malah saiki wis ora padha.
              Nanging kanthi pesenan saka Amerika Serikat (lan Uni Eropa), karya kasebut dijaluk mandheg, topik kasebut ditutup, jalur produksi (sing siap ngasilake mesin 100 saben taun) dibongkar ...

              Lan babagan pemugaran paksa produksi Tu-160, aku setuju karo sampeyan.
              1. 0
                Juli 19 2021
                Dadi sampeyan mbandhingake padha. Apa mesin iki ngrampungake (apa ing B-1B) karo tugas? Cukup, kenapa dheweke butuh NK-32? Lan Inggris ora duwe bom sawise gunung geni. Lan Prancis uga wis cukup Mirage-4. Keset banget nggoleki apa sing ana ing raksasa rong pesawat, apa sing digawa kapal suborbital ..
                Ing Snekma, aku munggah menyang situs web resmi, data sing padha ana.
                Lan apa, contone, ing Blackbird SR-71 ... mesin unik. Luwih rumit tinimbang NK, buku sing kapisah bisa digambar.
                Mesin kita ana ing tingkat D-30 kanthi huruf sing beda-beda, ing MiG-31, ing Il-76, lan kabeh jinis Al-41F1 lan RD-33 (93) uga kanthi huruf sing beda-beda .. Pira produk 30 wis digawe? 12 taun?
                PS: Bener, yen sampeyan ndeleng tabel komparatif (diumumake), banjur F-135 katon banget. Miturut cara, wong India uga ora seneng karo mesin kita saka segi sumber daya lan linuwih, lengkungan sing banget exaggerated.
                Sapa sing bakal mbukak data nyata, sampeyan kudu dadi teknisi pesawat kanthi pengalaman, statistik. hi
                1. +2
                  Juli 19 2021
                  Kutipan saka mvg
                  Dadi sampeyan mbandhingake padha. Apa mesin iki ngrampungake (apa ing B-1B) karo tugas?

                  Wah, ngguyu banget! Sampeyan ndeleng crita babagan carane adhedhasar B-1A (sing pancen supersonik, menehi meh 2M ... , iki digawe kanggo terobosan supersonik dhuwur-dhuwur) padha nindakake B-25B. .. Padha nginstal intake udara sing ora diatur sing diadaptasi kanggo penerbangan subsonik, sing nyuda daya mesin ... nambah bobot take-off ... ditransfer kanggo penerbangan profil rendah (terobosan ing papan sing kurang) ... bersenjata rudal aerobalistik sing ora tekan karakteristik sing diumumake ... lan jarak - luwih saka 1 km, mung bisa diluncurake kanthi muatan tambahan. menyang teluk bom kapindho. tangki bahan bakar kanggo 10 - 000 ton minyak tanah. Mulane, iku kritis gumantung ing ngisi bahan bakar. Lan kacepetan maksimum kang dadi (lan wis ngrambah karo kangelan gedhe) 10 km / h.
                  Dadi apa sing ditindakake ing kana?
                  Mung wae, Reagan mbutuhake pengebom anyar kanggo spur balapan senjata. Ora ana sing anyar, mula dheweke njupuk sing lawas (ditolak maneh ing pertengahan 70-an), kanthi paling apik, diadaptasi menyang terobosan ing dhuwur ... lan nyopir seri.
                  Lan kita minangka respon kanggo Tu-160 sing lengkap. Kang wis kabeh supaya karo sawetara lan kacepetan. Lan ing layanan karo Republik Kyrgyz kanthi jarak luwih saka 3000 km.
                  Pilot Amerika terus terang cemburu karo kita - dheweke seneng banget karo Tu-160.
                  Lan dheweke uga seneng banget karo Tu-22M3, mula ora diarani "Pretty Woman" ... banjur diarani "Oncoming Falls" (kita nerjemahake minangka "Reverse Fire").
                  Kutipan saka mvg
                  Cukup, kenapa dheweke butuh NK-32?

                  Lan saka mesin kasebut, dheweke dadi edan ...
                  Jujur - nalika ketemu (lan ing taun 90-an asring ngeluh marang kita), dheweke terus terang ngujo Tu-160s kita. Mulane padha dhawuh marang Ukraina kanggo numpes kabeh Tu-160s ing wilayah sawijining. Federasi Rusia banjur pengin tuku amarga utang gas ... mung sawetara sing sukses.
                  Sawetara taun kepungkur, aku ngomong karo jenderal ... dheweke pengin tuku Tu-160 paling ora nganggo komponen lan suku cadang sajrone pembuangan ing Ukraina ... nanging Amerika ngeyel karusakan sing paling barbar. Lan pribadi diawasi.
                  Kutipan saka mvg
                  Lan apa, contone, ing Blackbird SR-71 ... mesin unik.

                  ya Unik .
                  Kutipan saka mvg
                  Mesin kita level D-30 kanthi huruf sing beda-beda,

                  kene! Iku D-30 kanthi huruf, sing ana ing MiG-31 - ora kurang unik.
                  Mung luwih praktis.
                  MiG-31 kita mabur nalika wis siyap, lan latihan antar penerbangan ora bisa dibandhingake karo SR-71.
                  Apa sing unik babagan mesin Drozd?
                  Bypass udara sing dikompres saka kompresor menyang afterburner!
                  Mangkono uga karo D-30 kanthi huruf, bypass diatur kanthi cara sing padha. Mulane iku dadi ... dawa ... lan abot ... Minangka kudune.
                  Lan daya - kanggo D-30 kita karo huruf 15 kg.s, lan kanggo "Drozd" bab 500 kg.s.
                  Penerbangan supersonik jangka panjang?
                  Dadi, kita malah duwe MiG-25 karo Nasosnaya, nalika pindhah menyang supersonik, kanggo 20 km. lan kacepetan 2500 km / jam disimpen paling sethithik 22 menit. Dadi iki ing rute standar lan tanpa PTB.
                  Lan MiG-31 bakal duwe jarak sing luwih dawa. Mesin kasebut ngidini awake dhewe kanthi apik.
                  Iku kabeh gumantung ing tugas ngadhepi kendaraan tempur.
                  MiG-25 \ 31 kita - pejuang, rudal, bedhil sing dipakai, lan dudu peralatan ing kompartemen internal. Ya, lan pengintaian BM mabur kanthi normal.
                  Kutipan saka mvg
                  Al-41F1 lan RD-33 (93) uga nganggo huruf sing beda

                  Mesin sing cukup cocog, ora luwih elek tinimbang sing saiki ana ing F-15EX lan Super Hornets.
                  Kutipan saka mvg
                  : Pancen, yen sampeyan ndeleng tabel komparatif (ngumumaké), banjur F-135 stands metu akeh.

                  Yen kita ngrampungake "Produk-30" karo kita, kita bakal ngluwihi (dorongan tartamtu, bobot garing, telung sirkuit).
                  Lan yen R579-300 ndeleng cahya (yen padha golek nggunakake kanggo pesawat janjeni), banjur malah luwih. 14 \ 21 t.s - iki serius. Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing suhu ngumumaké ing glathi ora koyone langit-dhuwur, iku kudu apik karo sumber.
                  Kutipan saka mvg
                  . Miturut cara, wong India uga ora seneng karo mesin kita ing babagan sumber daya lan linuwih,

                  Sumber daya AL-31F punika 2500 jam, kang tenan ora akeh, lan sampeyan kudu ngganti minangka akeh minangka loro mesin kanggo pesawat siji. Iki minangka konsep biaya siklus urip.
                  Ketoke, iki sebabe dheweke pengin nganyarke kabeh armada Su-30MKI menyang "tingkat Su-35" - supaya AL-41F-1S kanthi sumber daya 4000 jam, Irbis, perang elektronik lan avionik liyane.
                  1. +1
                    Juli 19 2021
                    Sithik ora bener. Saka B-1A, sing pancene menehi 2300 km / jam, dheweke nggawe B-1B, amarga dheweke ngerti manawa terobosan pertahanan udara ing papan sing dhuwur ora janji. Cedhak lemah, dheweke mabur luwih alon, mula dadi 1300, nanging ditambahake mode enveloping terrain, kaya ing F-111.
                    Ing Ukraina lan Tu-160. Ora kabeh dipotong, soko, 8 sisih kita dituku kanggo bensin, liyane dipotong tenan. Banjur padha Cut akeh lan ICBMs banget. Ana wektu kaya ngono.
                    Drozd mabur kanthi kecepatan 3300-3400, meh kabeh. Ing babagan iki, ana artikel rinci babagan VO. Kacepetan iki ora kasedhiya kanggo MiG-25/31 Wong saka pertahanan udara nulis carane Drozd dicegat dening loro-lorone. Temtu pesawat sing luwih rumit, ana 12 ing layanan. Teknologi ruang angkasa, mula persiapan kasebut dawa banget.
                    MiG-31 keling 500+ lembar. Ing kacepetan cedhak maksimum miber 10-15 menit. Ana kasus ing Israel nalika MiG-25 ninggalake rudal kanthi kacepetan maksimal lan papan kasebut ora mabur maneh, ilang. MiG-31 dilarang mabur luwih saka 2500.
                    Yen wis rampung ya.. mung pitakonane kapan? Lan yen tekan angka kasebut.
                    Aku sangsi kanggo wong India, misale jek padha ngarahake ing Israel .. AFAR, avionics, lunak. Ya, lan iku bisa kanggo upgrade 300 Papan .. pinten adonan, apa maneh 40 bêsik diowahi dadi operator Brahmos. Dheweke bakal tuku dhewe 100+ Rafal lan bakal ngenteni Su-57
                    PS: Mungkin ora kabeh bener, nanging aku maca kaya ngono. Lan sampeyan overestimate Tu-160, ana sawetara wong, yen ana, padha bakal langsung numpes. kepriye? 18 lembar, ditambah siji "anyar" uga ana persiapan kanggo budhal 220-250 wong / jam
                    Tu-22M3 uga mabur 3000 km tanpa ngisi bahan bakar, lan kanthi 3 Kh-22s, kecepatane uga subsonik.
                    1. +3
                      Juli 20 2021
                      Kutipan saka mvg
                      Ana kasus ing Israel nalika MiG-25 ninggalake rudal kanthi kacepetan maksimal lan papan kasebut ora mabur maneh, ilang.

                      Apa sampeyan ngerti suhu rem ing M = 2,83? Kepiye babagan titik lebur OT4-1? Fiberglass?

                      Kutipan saka mvg
                      MiG-31 dilarang mabur luwih saka 2500.

                      Sapa sing nglarang? Swara ing sirahmu?


                      Kutipan saka mvg
                      Lan sampeyan overestimate Tu-160, ana sawetara wong, yen ana, padha bakal langsung numpes. kepriye? 18 lembar, ditambah siji "anyar" uga ana persiapan kanggo budhal 220-250 wong / jam

                      Datane saka ngendi? Apa sampeyan duwe akses menyang literatur WWIA? Apa sampeyan ngerti staf ing Tu-160?

                      Kutipan saka mvg
                      Tu-22M3 uga mabur 3000 km tanpa ngisi bahan bakar

                      Apa dadi trifles, iku angel kanggo njaluk menyang pepadhamu wassat
                      1. +1
                        Juli 20 2021
                        Datane saka ngendi? Apa sampeyan duwe akses menyang literatur WWIA? Apa sampeyan ngerti staf ing Tu-160?

                        Contone, saka kene, ditambahake artikel sing Kazan nglumpukake siji Tu-160M ​​anyar, sebagian saka backlog lawas ...
                        https://aviation21.ru/sostav-boevogo-aviaparka-vks-rossii-na-2020-god/
                        Kabeh data kanggo 3 menit kanggo pitakonan ... Aku mung duwe memori sethitik, Aku maca lan ngirim nomer. Aku elinga nomer serial program, telpon .. kode part. Jeneng patronymic ala.
                        Kok repot-repot karo sepele, wassat meh ora cukup kanggo tanggane

                        Saka kene, contone .. Bagéyan saka pesawat iku subsonik, serangan supersonik .. Kita njupuk nilai rata-rata,
                        https://ria.ru/20180621/1523088386.html

                        Apa sampeyan ngerti suhu rem ing M = 2,83? Kepiye babagan titik lebur OT4-1? Fiberglass?

                        Temokake uga kasus iki nalika MiG-25R mabur ing Israel .. utawa sampeyan bisa nguwasani dhewe? Pesawat ora tau mabur maneh .. kanggo write-off.
                      2. +1
                        Juli 20 2021
                        Kutipan saka mvg
                        Contone, saka kene, ditambahake artikel sing Kazan nglumpukake siji Tu-160M ​​anyar, sebagian saka backlog lawas ...
                        https://aviation21.ru/sostav-boevogo-aviaparka-vks-rossii-na-2020-god/

                        Lan ing ngendi nomer 220-250?

                        Kutipan saka mvg
                        Saka kene, contone .. Bagéyan saka pesawat iku subsonik, serangan supersonik .. Kita njupuk nilai rata-rata,
                        https://ria.ru/20180621/1523088386.html

                        Dadi sumber iku agensi warta? Ya, lan artikel babagan pesawat 105? Iki jenis guyon?


                        Kutipan saka mvg
                        Temokake uga kasus iki nalika MiG-25R mabur ing Israel .. utawa sampeyan bisa nguwasani dhewe?

                        Respect, mung ora perlu fiksi utawa memoar.
                      3. +1
                        Juli 20 2021
                        Kanggo layanan sejam - nyuwun pangapunten ... ora nanging aku stopudoff weruh tokoh iki.
                        Lan sampeyan njawab gambar kasebut.. sing luwih dhuwur ing endi? 2500? Sawise 14 kacilakan berturut-turut, ana larangan.
                        Aku bakal nemokake kanggo Israel saiki ... Aku bakal mriksa Leon ... Aku wis ing tahap pungkasan.
                        Kanggo Tu-22M3 lan 5500, tokoh iki nang endi wae. Nanging nyatane, kanthi 3xX-22, dheweke mabur kaya mangkene. Iki nalika kleleb AUG dibahas. Yen ana pilot kombatan, ayo padha mbenerake.
                      4. +1
                        Juli 20 2021
                        Kutipan saka mvg
                        Lan sampeyan njawab gambar kasebut.. sing luwih dhuwur ing endi? 2500? Sawise 14 kacilakan berturut-turut, ana larangan.

                        Manungsa waé kanggo USIM, panah tipis - kacepetan bener, 2920 km / h.

                        Kutipan saka mvg
                        Kanggo Tu-22M3 lan 5500, tokoh iki nang endi wae.

                        Miturut RLE 6800 km jarak praktis.

                        Kutipan saka mvg
                        Nanging nyatane, kanthi 3xX-22, dheweke mabur kaya mangkene.

                        Telung pluru mung ing versi transportasi, ing versi pertempuran ora luwih saka loro.
                      5. Eug
                        0
                        Juli 31 2023
                        Mung ora USIM, nanging UISM. Lan ing Israel, MiG ora nyawiji, nanging rada cacat - ngluwihi kakehan. Kanggo penerbangan menyang "langit-langit" - para insinyur (Kaydaki) tansah ngelu nalika ngrancang rencana, ing mayoritas kasus amarga kahanan kanopi ...
                    2. +4
                      Juli 20 2021
                      Kutipan saka mvg
                      Dheweke mabur luwih alon ing cedhak lemah, mula dadi 1300

                      Ora bakal ilang sanajan ing dhuwur - asupan udara ora diatur, diadaptasi kanggo penerbangan kanthi kacepetan transonik. Lan saben nyoba kanggo metu saka supersonik frail worth banget - padha ora bisa cepet liwati liwat alangi (sonik), supaya goyang banget lan kulit airframe banjur dadi ombak (akordion). Mulane, minangka aturan, padha ora nyoba kanggo ngluwihi swara.
                      Mesine ringkih. Intine 4 pcs. saka F-16. Ora ana cadangan daya, sembarang maneuvering - nguripake afterburner.

                      Kutipan saka mvg
                      ing tangan liyane, padha nambah mode enveloping terrain, kaya ing F-111.

                      Dheweke duwe blok peralatan kasebut saka F-16 - kanggo nutupi terrain.
                      Kutipan saka mvg
                      Ora kabeh dipotong, soko, 8 sisih kita dituku kanggo bensin, liyane dipotong tenan.

                      Iki bebarengan karo Tu-95 8 pcs. Liyane minangka remake saka jaman pasca-Soviet saka backlog Soviet. Anehe, Yeltsin sarujuk kanggo ngrampungake lan pendanaan Tu-160, amarga ing Kazan ana akeh dhasar sing ditinggalake - seri 100 disiapake kanggo diluncurake. pesawat kuwi.

                      Kutipan saka mvg
                      Drozd mabur kanthi kecepatan 3300-3400, meh kabeh.

                      Inggih, ora kabeh cara. Dheweke nyedhaki garis rute tempur ing 2500 - 2700 km / jam. Ing ngendi aku njabat, "Drozdy" ora mabur, nanging kanca-kanca sing njabat ing GDR lan Timur Jauh ngandhani kepiye kedadeyan kasebut. Saka Inggris, padha nyedhaki Baltik ing 2500 km / h, nanging OSNAZ kita tansah dielingake ahead wektu. Biasane ing 20 - 30 menit. Dadi ana wektu kanggo siyap, muter kesiapan, njupuk menyang udhara lan sijine MiG-31 ing area tunggu. Luwih asring pasangan. nalika Drozd muncul, MiG-31 digawa menyang dalan sing sejajar lan diiringi. "Drozd" wiwit akselerasi, kita uga, wis tekan 3000 km / h, "Drozd" wiwit break adoh lan ninggalake ing kacepetan. Nanging sawetara menit dheweke tetep ing kadohan saka serangan rudal, iki cukup kanggo karusakan sing dijamin.
                      Dilarang mabur MiG-3000 lan MiG-25 ing ndhuwur 31 km / jam - watesan suhu ing resistance glazing kanopi. Saiki MiG-31 sing dianyari wis ngganti materi glazing lan watesan wis diangkat nganti 3200 km / jam.
                      Kutipan saka mvg
                      Temtu pesawat sing luwih rumit, ana 12 ing layanan. Teknologi ruang angkasa, mula persiapan kasebut dawa banget.

                      Sing mesthi wae, MiG-25 utawa tank kaping 31 ora bocor nalika ngisi bahan bakar lan pencegat kita ora duwe masalah kaya ngono. Nalika saben penerbangan "Drozd" dadi sirkus seragam: mung tangki fuselage sing diisi bahan bakar ing lemah - lepas landas - menek - akselerasi nganti 2500 - pemanasan fuselage - supaya retakan ditutup - deceleration - ngisi bahan bakar saka tanker. - maneh akselerasi lan metu menyang rute.
                      kabeh iki mbutuhake wektu akeh lan diiringi ijol-ijolan radio energik ... Pramila kuping kuping kita saka OSNAZ ngelingake kiriman komando pertahanan udara babagan lepas landas saka hooligan. Lan dheweke wis samesthine lan dijupuk kanggo ngiringan dening kabeh cara.
                      Kutipan saka mvg
                      Ing kacepetan cedhak maksimum miber 10-15 menit.

                      Ora bener, aku pribadi ndeleng lan maca saka tablet. Kaping pirang-pirang. Aku mbaleni maneh - buruh sing dhuwur-dhuwur kita metu saben minggu kanggo nindakake intersepsi jarak sing dhuwur ing dhuwur utawa misi pengintaian ing eselon 20 m, ing 000 km / jam, lan penerbangan kasebut terus ing kacepetan paling sethithik 2500 menit. . Yen dikarepake, lan yen ana PTB (kaya ing MiG-22RB), pesawat ing mode iki lan ing kacepetan iki bisa dadi luwih.
                      Kutipan saka mvg
                      . Ana kasus ing Israel nalika MiG-25 ninggalake rudal kanthi kacepetan maksimal lan papan kasebut ora mabur maneh, ilang.

                      Ora bener, MiG-25RB miber gedhe sawise iku. Lan penerbangan liwat Israel ditindakake kanthi kacepetan 3000 km / jam. Wektu nalika kacepetan ngluwihi (nganti 3400 km / h) ana asap tipis (utawa mambu). Iki dadi sinyal kanggo pilot lan dheweke alon mudhun. Sawise kebangkrutan, kokpit kudu dibukak karo gunung - sealant glazing mili saka suhu lan glued lantern kokpit. Kabeh wis didandani lan sawetara dina mengko pesawat mabur maneh ing misi.
                      Lan saka rudal, sajrone misi kasebut, MiG-25RB mung pindhah menyang dhuwur kanthi afterburner lengkap - 32 - 34 km. Ora ana rudal sing bisa tekan ing kana. Ya, lan ing 21 km, uga.
                      Kutipan saka mvg
                      papan ora mabur maneh, leleh.

                      Kasus nalika pejuang nyilem alon-alon nyepetake nganti 3300 - 3400 km / jam lan kulite sawise kebangkrutan dadi gelombang saka deformasi suhu yaiku karo MiG-23, sing, sajrone interception wengi saka KR, ngoyak bayangan saka Rembulan ing banyu tlaga ... kanthi dhuwur banget. Padha dielingake kanthi tepat lan dheweke pindhah menyang horisontal lan ndharat kanthi aman. Mung wong kasebut digawa lunga kanthi nguber "target", sing ora bisa dicekel lan dituju ... Pesawat kasebut dicopot lan dadi monumen ing Sekolah Penerbangan Voronezh.
                      Kutipan saka mvg
                      Aku mangu-mangu kanggo wong India, padha katon ngarahake ing Israel .. AFAR, avionik, piranti lunak

                      Su-30MKI nduweni arsitektur mbukak, sampeyan bisa ngganti / nginstal peralatan apa wae. Nanging mesin ing Israel ora bakal ngganti.
                      Kutipan saka mvg
                      Lan iku bisa kanggo upgrade 300 Papan .. pinten keuangan

                      Kabeh bisa - kontrak wis ditandatangani, kanggo 12-17 milyar (aku ora ngelingi angka pas saka memori). Sawetara bakal dimodernisasi ing Rusia, lan liyane bakal dimodernisasi ing India dhewe. Ing babagan dhuwit, kita duwe nomer sing padha, ing babagan tugas - luwih sithik, nanging kanggo wong India, latihan ... sanajan nyatane luwih larang tinimbang nindakake kabeh karo kita. Nanging dheweke duwe "Make in India". Ayo padha nindakake.
                      Kutipan saka mvg
                      Kajaba iku, 40 potongan diowahi dadi operator Brahmos.

                      ya Lan bakal diobati - kabeh wong butuh mesin anyar sing luwih akeh. Lan radar daya lan kabisan kayata Irbis. Lan sarana perang elektronik, komunikasi ... uga, Israel kanggo dubbing.
                      Kutipan saka mvg
                      Dheweke bakal tuku dhewe 100+ Rafal lan bakal ngenteni Su-57

                      Ora mungkin. "Rafali" nistha, ing biaya lan akeh liyane. Lan padha ora cocok kanggo basis dhuwur-dhuwur. Dheweke ora cocog banget, mula wong India kudu tuku MiG-29 kanthi cepet ing Federasi Rusia saka kasedhiyan (saka panyimpenan), kanthi dhuwit sing apik, nanging saiki, ngenteni dheweke, MiG-25K \ KUB berbasis operator ditransfer menyang lapangan udara dhuwur-dhuwur cedhak Laddakh.
                      Kutipan saka mvg
                      Tu-160, ana sawetara, yen ana, bakal langsung dirusak. kepriye? 18 lembar, ditambah siji "anyar"

                      Lha kok padha gawe partai liyane. Carane akeh bakal duwe wektu kanggo mbangun sadurunge Bukak PAK YES, wektu bakal ngomong. planning 50 pcs. , kontrak lan pendanaan nganti saiki kanggo 10 pcs. Nanging mesin wis ana ing seri.
                      Kutipan saka mvg
                      Tu-22M3 tanpa ngisi bahan bakar uga mabur 3000 km,

                      2500 km. lan karo SM winates.
                      Kutipan saka mvg
                      lan karo 3 pcs X-22 sawijining kacepetan

                      3 pc. padha ora tau njupuk ing pertempuran, amarga padha kudu underfill bahan bakar. Standar - 2 misil.
                      1. +3
                        Juli 20 2021
                        Kutipan saka bayard
                        Dilarang mabur MiG-3000 lan MiG-25 ing ndhuwur 31 km / jam - watesan suhu ing resistance glazing kanopi. Saiki MiG-31 sing dianyari wis ngganti materi glazing lan watesan wis diangkat nganti 3200 km / jam.

                        Ing nomer akeh M, akèh iku metu bebarengan, lan resistance panas saka visor, lan wates stabilitas arah, lan kudung saka intake online. Wektu kanggo M = 2,83 diwatesi dening suhu rem maksimum, tampilan murup - alon mudhun.

                        Kutipan saka bayard
                        Lan saka rudal, sajrone misi kasebut, MiG-25RB mung pindhah menyang dhuwur kanthi afterburner lengkap - 32 - 34 km. Ora ana rudal sing bisa tekan ing kana. Ya, lan ing 21 km, uga.

                        Kanggo Fedotov, butuh wektu suwe kanggo ngetung massa lan lintasan kanggo menek 37 km. Lan mobilé diowahi banget. Pilot biasa mesthi ora bisa nindakake iki.

                        Kutipan saka bayard
                        Kasus nalika pejuang nyilem alon-alon nyepetake nganti 3300 - 3400 km / jam lan kulite sawise kebangkrutan dadi gelombang saka deformasi suhu yaiku karo MiG-23, sing, sajrone interception wengi saka KR, ngoyak bayangan saka Rembulan ing banyu tlaga ... kanthi dhuwur banget. Padha dielingake kanthi tepat lan dheweke pindhah menyang horisontal lan ndharat kanthi aman. Mung wong kasebut digawa lunga kanthi nguber "target", sing ora bisa dicekel lan dituju ... Pesawat kasebut dicopot lan dadi monumen ing Sekolah Penerbangan Voronezh.

                        Sepeda saka wiwitan nganti rampung. RLPK-23 ora bakal weruh CD, ijin ora ngidini. Keluwihan doyo relatif cilik, supaya akselerasi njupuk menit, supaya akeh gangguan ora mungkin. Miturut instrumen, kacepetan maksimum yaiku 1400 km / jam ing swiwi 72 °, miturut nomer M = 2,35, yen watesan kasebut ngluwihi, pesawat bakal ambruk. Iki carane pilot test Mikhail Komarov seda.
                      2. +1
                        Juli 20 2021
                        Kutipan saka Lozovik

                        Kanggo Fedotov, butuh wektu suwe kanggo ngetung massa lan lintasan kanggo menek 37 km. Lan mobilé diowahi banget. Pilot biasa mesthi ora bisa nindakake iki.

                        Dadi, ing Mesir, pilot kasebut uga ora biasa - penguji. Banjur MiG-25RB durung diadopsi kanggo layanan. Ana film ing ngendi peserta ing acara kasebut ngomong babagan carane sealant bocor amarga nyepetake, lan kepiye carane taktik nyingkiri rudal nganti dhuwur. Komando banjur curiga yen Tel Aviv nutupi Nike-Hercules kanthi diam-diam dikirim ing kana.
                        .
                        Kutipan saka Lozovik
                        Sepeda saka wiwitan nganti rampung. RLPK-23 ora bakal weruh KR

                        mbok . Ana artikel babagan iki pirang-pirang taun kepungkur, ing VO, minangka penasaran militer. Lan aku krungu yen saka keluwihan kulit ing ombak minangka bocah (senior), nanging aku panginten sing iku bab MiG-25, banjur artikel iki. Iku misale jek nuduhake yen kacepetan wis direkam dening radar, nanging kasunyatan sing pesawat ora ambruk mung Ajaib ... duralumin kudu, ing teori, buyar kanggo shreds ... kaya percale ing risak IL-2s.
                      3. +3
                        Juli 20 2021
                        Plus... Plus gedhe
                    3. +3
                      Juli 20 2021
                      Kutipan saka mvg
                      digawe B-1B, amarga padha nyadari yen terobosan pertahanan udara ing papan sing dhuwur ora njanjeni. Dheweke mabur alon-alon ing cedhak lemah, mula jam 1300,

                      Kacepetan maksimum B-1B sing dituduhake yaiku udakara 1162 km / jam, ing cedhak lemah yaiku pesawat subsonik.
            2. 0
              Juli 20 2021
              Sarujuk banget.
        2. +2
          Juli 19 2021
          Sauntara kuwi...

          GE wis ngrampungake uji coba prototipe saka mesin siklus adaptif 3-loop pisanane, XA100, nuntun jaman propulsi tempur anyar. GE wiwit nyoba ing pusat tes dhuwur ing Evendale, Ohio tanggal 22 Desember 2020. Kinerja mesin lan kinerja mekanik padha karo prediksi pre-test lan selaras karo tujuan Program Transisi Mesin Adaptif USAF (AETP). Tes sukses iki mbuktekake kemampuan mesin GE XA100 kanggo nyedhiyakake daya transformatif kanggo jet tempur.

          "Kita seneng banget karo cara mesin kasebut ditindakake sajrone tes," David Tweedy, manajer umum GE Edison Works kanggo mesin tempur canggih, marang Aviation Week. "Nindakake tes pisanan saka mesin tempur tengah anyar minangka tantangan lan sukses iki minangka bukti kanggo tim gedhe sing kerja keras kanggo nggawa kita ing kene. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo Angkatan Udara lan para pemangku kepentingan liyane kanggo nemtokake langkah sabanjure kanggo njupuk kemampuan revolusioner iki saka laboratorium uji lan menyang tangan para pejuang.

          Mesin XA100-GE-100 nggabungake telung inovasi utama kanggo menehi owah-owahan generasi ing kinerja pertempuran:

          - Siklus mesin adaptif sing nyedhiyakake mode dorong dhuwur kanggo daya maksimal lan mode efisiensi dhuwur kanggo ekonomi bahan bakar sing optimal lan wektu nganggur
          -Arsitektur sirkuit katelu sing nyedhiyakake owah-owahan bertahap ing kapabilitas manajemen termal, ngidini sistem misi mangsa ngarep nambah efektifitas pertempuran
          - Panggunaan ekstensif teknologi komponen canggih kalebu komposit matriks keramik (CMC), komposit matriks polimer (PMC) lan manufaktur aditif

          Inovasi terobosan iki nambah dorongan nganti 10%, nambah efisiensi bahan bakar nganti 25% lan nyedhiyakake boros panas sing luwih gedhe saka pesawat, kabeh ing kondisi fisik sing padha karo sistem propulsi sing ana.

          Nyatane, paningkatan karakteristik malah luwih signifikan:
          "Kita ora mung entuk, nanging sejatine ngluwihi nilai kasebut meh ing endi wae ing jarak penerbangan - lan ing sawetara papan - nganti 20% [luwih akeh dorongan]," ujare Tweedy. "Kita seneng banget karo apa sing wis digayuh babagan syarat program sing ngluwihi."

          "Yen sampeyan nerjemahake apa tegese kanggo platform kasebut, iku 30% luwih akeh utawa 50% luwih akeh wektu loitering gumantung carane sampeyan pengin nggunakake dandan bahan bakar iki. Iki minangka peningkatan sing signifikan ing akselerasi lan kemampuan tempur nalika nambah dorongan, "ujare.
          -
          XA100 anyar GE bisa ngasilake dorongan 45000 kilogram (20400kGf), ngluwihi Pratt lan Whitney F-135-PW-100 sing saiki digunakake ing F-35 Joint Strike Fighter mesin tunggal AS, dadi pilihan sing bisa digunakake kanggo iterasi kanthi konvensional. landasan pacu. pesawat jet F-35A. Kabar kasebut ana ing tengah-tengah keprihatinan babagan kasedhiyan mesin F-35 lan masalah pangopènan sing bisa ngancam 20% F-35 yen solusi ora ditemokake. Nalika GE XA100 ora bakal mlebu layanan ing wektu kanggo ngatasi kekurangan kasebut, mesin anyar kasebut nuduhake masa depan sing janjeni konsep kasebut, uga aplikasi potensial liyane kanggo mesin sing kalebu telung generasi pesawat tempur.
          1. +1
            Juli 20 2021
            Iki apik, mesthi, nanging kasunyatan sing "Izdeliye-30" uga telung sirkuit, uga ngleksanakake contouring maneko rupo, lan senajan bakal luwih cilik ing ukuran lan bobot, menehi ciri doyo tarik cedhak - nganti 19,5 t.s. ing rezim suhu maksimum konsep paksa. Dadi indikator spesifik dheweke luwih dhuwur. Lan ora mung dites ing ngadeg, nanging wis dawa wis mabur ing sawetara experienced Su-57s.
            Lan yen urip entuk R579-300, Federasi Rusia uga bakal duwe siji mesin generasi anyar kanthi karakteristik traksi 14 \ 21,5 t.s. Bener, ing ukuran sing rada beda, nanging aku ngarep-arep dheweke isih bisa nemokake aplikasi kasebut.
            1. 0
              Juli 20 2021
              Kutipan saka bayard
              Iki apik, mesthi, nanging kasunyatan sing "Produk-30" uga telung sirkuit

              Apa sampeyan ngerti apa ROC kanggo produk 30 diarani? "Pengembangan mesin turbojet bypass sing janjeni kanthi afterburner kanggo produk T-50"
              https://www.uecrus.com/files/essential-fact/essential_fact_19-07-2017_108.pdf

              Kutipan saka bayard
              uga ngleksanakake contouring variabel

              Ora, rasio bypass ora owah.
              1. 0
                Juli 20 2021
                Dadi kepala UEC ngapusi nalika, ing program khusus darmabakti kanggo iki, dicet persis rencana telung sirkuit lan contourness variabel? Kasunyatan manawa para pemimpin modern asring ora ngerti babagan struktur sing dipimpin, ora umum saiki ... nanging dheweke dicet kanthi rinci.
                Lan misale jek kaya kang kasebut ing Course saka karya syarat-syarat referensi ditambahi lan engine ora maneh 5th, nanging paling 5+ generasi. Mbok menawa kucing kasebut isih ditarik kanthi daya?
                1. 0
                  Juli 20 2021
                  Mungkin mung ... licik? Kepiye carane Rogozin? Punapa panjenengan kersa nuduhake link?
                  Aku mikir yen ana kasuksesan, mesthine wis suwe banget babagan mesin "ora ana analog".
                  Pranyata metu, tanpa nggawa 2-circuit ing atine, kita mutusaké kanggo ayunan tengen ing Shakespeare 3-loop? ngguyu
                  Oh inggih.
                  1. +1
                    Juli 20 2021
                    Kutipan saka: sp77ark
                    tanpa ngelingi 2-circuit,

                    Lyulka duwe kabeh sirkuit ganda.
                    Lan aku maca babagan 3-circuit karo bleger variabel ing sawetara sumber, supaya luwih saka siji resmi dicet bab mau. Bab liya yaiku ing TTZ sing diwenehake dening Lozovik, ana tanggal kanggo miwiti karya saka separo kapindho 90s. Dadi TTZ bisa diganti kaping pirang-pirang.
                    1. 0
                      Juli 20 2021
                      Maksudku, padha trompet lan nggawe film babagan Zircon lan liya-liyane, nanging produk kasebut sepi.
                      Nanging dheweke wis mabur! lol
                      1. +1
                        Juli 20 2021
                        Mesin ora mabur dhewe, kok trompet?
                        Ana laporan babagan dorongan sing diraih ing kahanan suhu sing beda-beda, refinement saka segi sumber daya, linuwih, stabilitas.
                        Nanging dheweke mabur sawetara Su-57 sing berpengalaman.
                      2. 0
                        Juli 20 2021
                        Rahayu wong kang pracaya hi
                2. 0
                  Juli 20 2021
                  Kutipan saka bayard
                  Dadi kepala UEC ngapusi nalika, ing program khusus darmabakti kanggo iki, dicet persis rencana telung sirkuit lan contourness variabel?

                  Artyukhov? Ing endi sampeyan bisa ndeleng?

                  Kutipan saka bayard
                  Lan misale jek kaya kang kasebut ing Course saka karya syarat-syarat referensi ditambahi lan engine ora maneh 5th, nanging paling 5+ generasi.

                  Lan iki lagi dikembangake kanggo masa depan. Product 30 uga mangsa, nanging ora supaya adoh.

                  Kutipan saka bayard
                  Mbok menawa kucing kasebut isih ditarik kanthi daya?

                  Ing 2011, kita mlebu persetujuan (ndeleng link ing pesen sadurunge), 15-17 taun bakal ditindakake kanggo eksekusi. Mesin, sanajan ora telung sirkuit, uga menarik. Kompresor tekanan dhuwur, sing durung nate dakdeleng ing mesin turbofan, nozzle jet unik, lsp.
                  1. +1
                    Juli 20 2021
                    Kutipan saka Lozovik
                    Artyukhov? Ing endi sampeyan bisa ndeleng?

                    Ya, kaya ora ing "Military Acceptance" darmabakti kanggo mesin.
                    Ya, lan aku duwe kesempatan kanggo maca ing pirang-pirang sumber, salah sijine, dudu Wikipedia. Ana publikasi ing "Produk", ing suhu tekan ing glathi, ing suda nomer orane tumrap sekolah ing kompresor lan turbin.
                    Mungkin penulis / ry publikasi nyampur produk rampung lan mesin janjeni sing sampeyan sebutake?
        3. +1
          Juli 20 2021
          Kutipan saka mvg
          Dakkandhani, nalika sampeyan mikir? D-30, Al-21, Al-31. Inggih, paling ing pesawat apa? Kanggo jangkep, kudu paling ora nyebutake Topan lan Rafal. Aku piye wae ndeleng karakteristik M88 lan Eurojet Inggris, nalika saka versi pisanan .. padha ora tau ketinggalan ...

          Oke, ayo mbandhingake.
          AL-31F
          Ppf=12500 kgf, m=1520 kg, mula Psp=8,22 kgf/kg.
          Cud afterburner lengkap=1,92 kg/(kgf∙h);
          Minimal afterburner Cud=0,93 kg/(kgf∙h);
          Maksimum Cd=0,76 kg/(kgf∙h);
          Kapal Pelayaran=0,685 kg/(kgf∙h).
          M88-4E
          Pf=7648 kgf, m=897 kg, Psp=8,53 kg/kgf.
          Mode afterburner Cu=1,7 kg/(kgf∙h);
          Mode non-afterburning Cud=0,8 kg/(kgf∙h).
          Lan apa inferior? Iki senadyan kasunyatan sing AL-31F nuduhake karakteristik kuwi nalika M88 ora malah ing gambar.
  6. +5
    Juli 19 2021
    Kesimpulane prasaja - ora apik kanggo nyedhiyakake kabeh jinis wong Tionghoa nganggo teknologi kita! Ora bisa digunakake kanggo sampeyan dhewe, mula luwih becik numpes tinimbang menehi menyang mungsuh sing potensial!
    1. +3
      Juli 19 2021
      Aku ora ngerti ngendi penulis entuk saka Rusia adol dokumentasi mesin menyang China. Ing wektu sing padha, China ditolak lisensi kanggo AL-31F. Saiki AL-41F wis ditolak. Semono uga karo India. Mung Ukraina sadean teknologi kuwi. Babagan AL-41, informasi ing artikel kasebut ora jelas - mbok menawa ing tingkat gosip. Apa kita kudu loro mesin ing VKS nalika iku bisa kanggo nggunakake siji? Kasunyatan yen perlu kanggo nindakake pembangunan ora dibantah, tuku ora.
      1. AVM
        +6
        Juli 19 2021
        Kutipan: URAL72
        Aku ora ngerti ngendi penulis entuk saka Rusia adol dokumentasi mesin menyang China. Ing wektu sing padha, China ditolak lisensi kanggo AL-31F. Saiki AL-41F wis ditolak. Semono uga karo India. Mung Ukraina sadean teknologi kuwi. Babagan AL-41, informasi ing artikel kasebut ora jelas - mbok menawa ing tingkat gosip. Apa kita kudu loro mesin ing VKS nalika iku bisa kanggo nggunakake siji? Kasunyatan yen perlu kanggo nindakake pembangunan ora dibantah, tuku ora.


        Saka sumber terbuka. Mulane, ditulis "miturut data sing durung dikonfirmasi."
      2. +5
        Juli 19 2021
        Ing Ukraina, ora ana teknologi kasebut lan ora ana, Motor Sich ora ngasilake mesin kanggo pejuang, kajaba kanggo latihan.
  7. +8
    Juli 19 2021
    Topik apik diangkat, menarik banget. Luwih asring artikel kaya iki.
    Minangka kanggo AL-41F, wong sing ngerti (Aku ora ngerti carane akeh) pratelan sing engine ora tau digawa munggah kanggo ciri ngumumaké (pasukan 15500 kgf tinimbang 18000). AL-41F1 - kompilasi pembangunan ing AL-41F lan AL-31, pesaing AL-31F3 (gaya tikaman - 15500), kok padha milih siji lan ora liyane, pitakonan kanggo spesialis. Topik karo R79-300 paling ora ditinggalake, contone, ing pangembangan R179-TV1 (27500 kgf) kanggo buruh transportasi abot, lan penulis kasebut sawetara wilayah. Insya Allah ora bakal ilang.
    Miturut Su mesin siji anyar, iku bakal menarik kanggo ndeleng pangembangan R79 ing (kanthi nozzle rotary, iku pesawat VTOL kaya F-35B), nanging yen manunggal karo Su-57 ing. ngarep, banjur paling kamungkinan bakal dadi edisi 30
    1. +1
      Juli 19 2021
      Kanggo pesawat VTOL, ana akeh sing kudu diganti ... ngalih turbojet menyang tengah, sijine penggemar nang endi wae, etc.
      1. 0
        Juli 19 2021
        Kutipan saka Zaurbek
        Kanggo pesawat VTOL ana akeh owah-owahan.

        Apa sampeyan duwe kawruh rahasia? Apa sampeyan duwe tata letak sing apik?
        Contone, siji-sijine sing bisa dakanggep yaiku yen Su anyar duwe konsep sing cedhak karo F-35, banjur varian VTOL uga bisa diwenehake.
        1. 0
          Juli 19 2021

          AS duwe 2 konsep ing kene:
          1. Pesawat serangan universal kanggo Angkatan Udara kanthi kemampuan pertahanan udara sing canggih
          2. pejuang gabungan kanggo Angkatan Udhara, Angkatan Laut, pesawat VTOL.


          Ora, mung maca artikel ing kene ...... Mesin turbojet VTOL dumunung luwih cedhak karo pusat massa, mula F35 wis didorong mlebu .... nanging iki luwih elek kanggo pejuang konvensional. Lan dadi angel banget kanggo ngembangake kabeh versi (A, B, C). Nanging Amerika duwe ide sing apik kanggo manunggalake, angel ing wiwitan, lan dheweke mutusake kanthi cara dhewe. Napa kita kudu ngrusak kinerja pesawat ing wiwitan? Apa sing dikarepake kanggo pesawat VTOL? Lan Kang siji kanggo fighter biasa?
          1. +2
            Juli 19 2021
            Kutipan saka Zaurbek
            RD kanggo pesawat VTOL dumunung luwih cedhak karo pusat massa,

            Inggih, mugi-mugi saged ketemu panjenengan sedaya.
            Kutipan saka Zaurbek
            Apa sing dikarepake kanggo pesawat VTOL?

            Ditundha
            Kita duwe backlog ora ala - Yak-141 / Yak-201. Sampeyan bisa uga ora ana hubungane karo proyek Su ing kene, nanging aku pengin.
            1. +1
              Juli 19 2021
              Ana pitakonan gedhe babagan Yak-201
              Gambar ing artikel sing ditandatangani yak-201 minangka fantasi modern wong karo avia.pro.
              Ora kanggo sebutno kasunyatan sing padha temen beda - sing, ora, ora, ana 2 mesin ing gambar ndhuwur, siji ing ngisor.
              1. 0
                Juli 19 2021
                Sampeyan ngilangi rincian kasebut (iki isih dadi desain awal ing sawetara versi) lan menehi perhatian marang tata letak remot kontrol lan carane bisa digandhengake karo fuselage saka Su anyar (bobot lepas landas maneh ...)
                1. +3
                  Juli 19 2021
                  Aku mangu-mangu sing gambar iki related kanggo Yakovlev Design Bureau
                  Nanging, iki minangka latihan nggambar modern, lan nggawe sawetara kesimpulan saka dheweke mung mbuwang wektu.
                  1. -1
                    Juli 19 2021
                    Banjur, aja mbuwang wektu.
                    1. +2
                      Juli 19 2021
                      Aku ora kalah. ana apa-apa kanggo ngomong bab gambar iki
            2. +1
              Juli 19 2021
              Aku bakal ngetung .... operator pesawat normal 100 ton kanthi pejuang basis operator .... utawa UDC sing luwih murah kanthi pesawat VTOL eksklusif.
              1. +1
                Juli 19 2021
                Ya, sing paling ora dakkarepake yaiku kapal induk 100 kiloton, duwe cara dhewe - pesawat VTOL uga dadi pangkalan udara sing bebas lapangan kanggo pasukan darat (sing kabeh wong lali babagan sawetara alasan) lan tambah cepet. daya serangan karo bantuan saka kapal wadhah ... Ya, lan ayo padha setuju "BASIS ANYAR" kudu duwe kemungkinan dhasar anyar.
  8. +9
    Juli 19 2021
    Uni Soviet lan Amerika Serikat kanggo dangu meh head to head, periodik siji negara utawa liyane ditarik ahead.

    Serius?
    Teknologi ngembangake bilah turbin panas saka kristal siji - dheweke dhewe "nglairake", banjur Rolls-Royce wis duwe kebetulan? (metode kanggo nggawe glathi kristal tunggal kanggo turbin mesin pesawat kanthi casting presisi saka paduan tahan panas adhedhasar nikel, kalebu casting billet kristal tunggal kanthi pertumbuhan sing berorientasi ing cetakan saka leleh nggunakake wiji kristal tunggal orientasi kristalografi tartamtu).
    Nanging para perancang ora ragu-ragu ngakoni saka ngendi "sikil tuwuh."
  9. +1
    Juli 19 2021
    [i] [/ i] Apike, penulis ora ngelingi galoshes, Rusia tanpa warisan USSR mung nul.
  10. +1
    Juli 19 2021
    Artikel kanthi kesimpulan sing bener. Plus kanggo penulis.
  11. -4
    Juli 19 2021
    Su 57 mesin kembar iku pesawat apik. Aku ngarep-arep nalika dheweke katon ing pasukan. Nanging garing siji-mesin anyar ora perlu. Iku luwih apik kanggo ngarahake sumber daya kanggo kawentar program Yak 141. Iki mesin siji-mesin banget karo kemampuan take-off vertikal. Ora ana sing luwih apik tinimbang mesin iki.



    Take-off bisa ditindakake kanthi enem cara: konvensional, nggunakake springboard, vertikal, kanthi lepas landas cendhak (120 meter), kanthi lepas landas cendhak lan nggunakake piranti tundha (kira-kira 60-80 m), kanthi ultra-short. lepas landas (6 meter).

    Landing bisa ditindakake kanthi rong cara: kanthi cara biasa (karo parasut rem) lan vertikal (ing kapal penjelajah sing nggawa pesawat).
  12. -3
    Juli 19 2021
    Sajrone Perang Dingin, pangembang utama mesin turbojet penerbangan yaiku Amerika Serikat lan USSR, Inggris lan Prancis ambegan ing mburi sirahe.

    Penulis iki jelas nesu. MiG-15, MiG-17, Il-28, Tu-14 nalika puncak Perang Dingin miber salinan Rolls-Royce Nene Inggris, nalika salinan kasebut luwih elek tinimbang asline, luwih murah tinimbang dorongan spesifik lan duwe bahan bakar khusus. konsumsi luwih saka kaping pindho.
    1. +4
      Juli 19 2021
      Sampeyan ora bungah karo konsumsi tartamtu? Yen ora angel, wenehake data lan tautan.
      Nin wis 1,06-1,1, YuMO wis -1,2, apa konsumsi tartamtu saka RD-10 lan RD-45?
      1. 0
        Juli 19 2021

        Sumber - V.A. ZRELOV DOMESTIK GTD. PARAMETER UTAMA LAN SKEMA KONSTRUKSI Part 2.
        Ning wis 1,06-1,1

        Sampeyan ora ngati-ati. Iki ing lb/(lbf⋅h) - pound/lbf jam. Yen diowahi dadi kg / (kgf jam), entuk 0,48 kg / (kgf jam)
        1. +2
          Juli 19 2021
          Kutipan saka Undecim
          Yen diowahi dadi kg / (kgf jam), entuk 0,48 kg / (kgf jam)

          Mungkin mriksa maneh? Rasio pound kanggo pound-force lan kilogram kanggo kilogram-force kudu ora beda ...
          0,48 kg / kgf jam - asil unik, aku ngerti nilai cedhak (0,49) mung kanggo NK-93
          1. 0
            Juli 19 2021
            Ya, sampeyan bener, aku ngaco ing kene.
            1. +1
              Juli 19 2021
              Kita kabeh ora tanpa dosa ...
  13. -2
    Juli 19 2021
    Amers duwe 2 pangembang nyata mesin militèr: GE lan PW. Dheweke ora duwe dhuwit sing cukup kanggo luwih akeh.
    Ing endi industri penerbangan pengemis bisa entuk 3 produsen? Kita pancene ora bisa mangan loro. Carane ora bisa Feed loro manufaktur pejuang. MiG ana ing ambang bangkrut lan panyerepan. Klimovites karo RD-33 bisa urip mung amarga tema helikopter (TV7).
    Malah Sukhoi meh ora duwe dhuwit, amarga T-50 dadi bolongan dhuwit ireng (bebarengan karo SuperJet), amarga iki kabeh gagasan Poghosyan.
    Lan kaloro - yen Lyulka ora bisa nerbitake. 30 cepet dieling-eling (senadyan kasunyatane ora duwe masalah karo volume produksi serial Al-31FP, Al-41F1), banjur ing ngendi kompetensi nyata AMNTK Soyuz, sing wis lungguh tanpa dhuwit wiwit taun 90-an ?!
    Karakteristik sing ditulis ing kertas mung tinta ing kertas.
  14. -2
    Juli 19 2021
    carane kanggo mriksa utawa carane konfirmasi kinerja tikaman saka mesin Amérika?
  15. Eug
    0
    Juli 19 2021
    579 wis ... diameteripun gedhe banget kanggo fighter. Nanging kanggo interceptor multi-tujuan sing janjeni - operator rudal angkatan laut, langsung takon ...
  16. 0
    Juli 21 2021
    Kita mung google AMNTK SOYUZ, goleki umpan balik saka karyawan, pemilik, lan kita ngerti manawa organisasi iki ora bakal ngeculake sing luwih rumit tinimbang wajan.
  17. -1
    Juli 21 2021
    Penulis,
    Kaping pisanan, Su utawa Mig ora tau melu pangembangan mesin. Iku dudu urusane wong-wong mau.
    Lan kapindho, MiG-31 ora tau "multifungsi". Dadi modifikasi pesawat Mig-25, digawe kanggo ngrampungake tugas siji - kanggo nyekel lan nyerang target sing nduweni tingkat perlindungan minimal. Miturut definisi, tanggal 31 ora bisa nindakake perang udara. Saiki digantung 1 pc Dagger. Nanging ora bakal ana akeh pesawat sing kaya ngono. Mungkin 1-2 skuadron ing 2-3 resimen
    1. AVM
      0
      Juli 27 2021
      Kutipan: AC130 Ganship
      Penulis,
      Kaping pisanan, Su utawa Mig ora tau melu pangembangan mesin. Iku dudu urusane wong-wong mau.


      Ngendi sing kasebut?

      Kutipan: AC130 Ganship
      Lan kapindho, MiG-31 ora tau "multifungsi". Dadi modifikasi pesawat Mig-25, digawe kanggo ngrampungake tugas siji - kanggo nyekel lan nyerang target sing nduweni tingkat perlindungan minimal.


      Ditulis"(sateruse multifungsi)", sing kita deleng ing modifikasi MiG-31BM:

      Peralatan anyar ngembangake kemampuan MiG-31BM, ngowahi saka interceptor khusus dadi unit tempur multifungsi sing efektif sesambungan karo sistem rudal anti-pesawat pertahanan udara. Utamane, radar sing kuat bisa digunakake kanggo target target udara kanthi misil dipandu sing diluncurake saka pejuang liyane sing nyedhaki mungsuh ing jarak salvo rudal ing mode radar bisu. Pesawat kasebut uga bisa digunakake minangka pos komando udara, koordinasi tumindak jinis pejuang liyane sing dilengkapi radar sing kurang kuat.

      Kutipan: AC130 Ganship
      Miturut definisi, tanggal 31 ora bisa nindakake perang udara. Saiki digantung 1 pc Dagger. Nanging ora bakal ana akeh pesawat sing kaya ngono. Mungkin 1-2 skuadron ing 2-3 resimen


      Iki sebabe dheweke ora bisa nindakake DVB ing ngarsane pluru lan radar bledosan jarak jauh lan medium sing kuat karo PFAR?

  18. 0
    Juli 22 2021
    Perlu kanggo ngembangake mesin kapindho, kompetisi minangka perkara sing apik. Nanging siji mesin kudu dadi produksi kanggo mesin kembar abot lan pejuang mesin tunggal sing entheng, kanthi prabédan minimal, rega biaya penting ing kene, sing gumantung saka jumlah mesin sing diprodhuksi.
  19. 0
    Juli 24 2021
    Iku katon kaya anomali pancen nglarakake, nanging kabeh ketok, ora ngomong sing kabeh mesin turbojet iki, pisanan kabeh, ora mung wesi, nanging wesi iki sing ngowahi siji jinis proses energi menyang liyane. Lan persis proses transformasi fisik sing ora dipikirake lan ora logis, mula kudu kaget karo psikosis massa para perancang sing tanggung jawab kanggo pangembangan teknologi lan mesin kasebut. Salajengipun, ora ana maneh sing kudu diomongake. Sampeyan ndeleng kabeh upaya iki lan mirsani.
  20. 0
    Juli 26 2021
    Pejuang masa depan kudu pilotless
  21. 0
    Juli 26 2021
    Lan apa, minangka ilustrasi kanggo artikel, iku gambar saka Wikipedia karo Pratt & Whitney J58 ing afterburner?
  22. +1
    Juli 27 2021
    Saka matur nuwun! Mung kuwi sing dakkarepake.
    Aku seneng artikel kaya iki. Analitik sing luwih apik lan ora adil (sanajan subyektif). :)
    Lan carane pas wektune!
  23. 0
    Juli 28 2021
    Aku ora ngerti ngendi penulis nyilih tabel karo paramèter engine saka, nanging aku pengin Wigati sing kabeh padha duwe kesalahan padha: apa sing disebut tikaman tartamtu ing afterburner ing tabel iku bener timbal balik saka rasio massa engine kanggo. nyorong ing afterburner.
    Ing tembung liyane: Sapa sing butuh mesin sing nggawe dorongan ing afterburner sepuluh kaping kurang saka bobote?
  24. 0
    Agustus 4 2021
    Matur nuwun Andrey kanggo analisis sampeyan. Lan bakal ana review prospek kanggo pangembangan aviation domestik, njupuk menyang akun integrasi mesin majeng menyang wong?
  25. 0
    Agustus 18 2021
    Ing Institut Penerbangan, fakultas AD - mesin pesawat dianggep paling angel. Tambah beasiswa dibayar kanggo siswa!
  26. 0
    1 September 2021
    nanging kita dipimpin dening manajer sing efektif sing nglumpukake kabeh endhog ing siji kranjang ..... wis rampung ... ana pesawat, nanging ora ana sing bisa mabur ...
  27. 0
    23 September 2021
    Produk 30 duwe diameter kompresor 932 mm, kanggo F-135-PW-100 yaiku 1090 mm, yaiku diameter 16 cm luwih gedhe.
    Mula bedane traksi. Ing wektu sing padha, F-135 dudu mesin sing ekonomis banget.
  28. Eug
    0
    28 September 2021
    Pejuang cahya ing mesin kanthi diameter 1m 63 cm? Apa jenis midsection kang bakal duwe?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"