"Ana ambisi kekuwatan donya": persetujuan babagan tuku 250 tank Amerika Abrams dikomentari ing Polandia

61

Warsawa nggawe keputusan pungkasan kanggo entuk 250 saka AS tank M1A2 Abrams versi paling anyar saka SEPv3 minangka bagéan saka perjanjian tuku senjata. Media Polandia saingan kanggo muji kendaraan tempur kasebut lan menehi kesepakatan kasebut minangka perkara sing penting banget kanggo negarane.

Khususe, para ahli menehi perhatian khusus marang pembangkit listrik tank, sing nganggo minyak tanah, nanging yen perlu, bisa nganggo bensin utawa malah diesel. Iki "multi-bahan bakar", miturut ahli, iku kauntungan ageng.



Ya, ing cilik saka nggunakake bahan bakar diesel, daya engine bakal rada suda, nanging minangka laku Australia wis ditampilake (Abrams wis ngisi bahan bakar mung diesel), kuwi "mundhut" iku ora dhasar wigati.

Kajaba iku, persenjataan saka kendaraan tempur, kacepetan lan maneuverability, uga tingkat dhuwur saka pangayoman kru, nampa pujian dhuwur.

Nanging, warga Polandia biasa, ngomentari persetujuan babagan tuku 250 tank American Abrams, menehi ciri "deal of the century" kanthi cara sing rada beda. Dadi, ing ngisor iki ditulis babagan alasan kanggo akuisisi kendaraan militer Polandia saka Amerika Serikat.

Sawetara alasan sing prasaja banget. Tinimbang profesional, kita duwe dominasi wong bodho ing tentara. Kita duwe ambisi dadi kekuwatan jagad - WOT, kapal sing ora katon, helikopter lemah, kepala sing dipandu laser. Kita duwe tentara Mohair Berets. Kita duwe sumber daya finansial sing ora ana watesan - defisit saya mundhak kanthi cepet. Pungkasan, kita kudu gumunggung babagan sejarah - Cedynia, Grunwald, Peperangan Warsawa, Westerplatte lan bagean katelu saka Persemakmuran

nyerat Tomek75.

Ana siji alesan. Lord Washington dhawuh marang Katolik kanggo tuku tank, padha tuku

ngandika Gluś.

Pungkasan, ana sawetara humor "halus" kanthi rada ngejek.

Abrams nganggo Kit Survival Urban Tank - yaiku, peralatan kanggo pertempuran kutha? Dadi, kita isih bisa menyang Moskow?

- pangguna kanthi julukan Napolją menehi komentar babagan pilihan "paling penting" saka tank.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    61 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +8
      Juli 15 2021
      Iki "ambisi" liya dina bakal drive Polandia menyang coffin, apa telung partisi lan pendhudhukan Nazi Polandia ora cukup kanggo wong-wong mau?
      1. + 11
        Juli 15 2021
        -Kita duwe dominasi wong bodho ing tentara.
        ".... Sing paling wani saka wong sing wani asring banget dipimpin dening wong sing paling jahat! Nanging mesthi ana loro Polandia: siji perang kanggo bebener, lan liyane groveled ing meanness "
        W. Churchill.
        1. +3
          Juli 15 2021
          Wong Polandia wis ndilat Amerika, mula didilat. Aku wonder apa padha bakal nindakake karo tank iki? Abrams abot kanggo lemah Eropah.
          1. +5
            Juli 15 2021
            Abrams nganggo Kit Survival Urban Tank - yaiku, peralatan kanggo pertempuran kutha? Dadi, kita isih bisa menyang Moskow?


            Ora sabar kanggo mbaleni?
            1. +7
              Juli 15 2021
              Kayane wong Polandia, kaya wong Ukrainia, duwe kompleks inferioritas liar. Abram lawas, sanajan rada modern, didol kaya-kaya anyar, lan iki ngurmati hegemon, ngujo (ora jelas apa karakteristik kinerja unik kasebut) lan siap mbayar master.
              Ya, dheweke bakal duwe 250 Abrams - apa sabanjure?
              Apa dheweke mikir yen Angkatan Bersenjata RF ora duwe daya ing ngarep kothak kasebut? Apa kita ora duwe apa-apa kanggo ngobong sisa-sisa Perang Dingin iki?
              Sing salah!
              1. +4
                Juli 15 2021
                Kutipan saka umah
                Aku wonder apa bakal padha nindakake karo tank iki?

                Aku wis lali apa sing diarani (aku wis suwe maca) dening Bulgakov, misale jek crita babagan pemilik apartemen, sing dibagi kamar ing omah dadi 16 kamar.
                Nalika padha ditakoni: "Napa?", padha mangsuli,
                - Bisa mbayangno, padha takon kita carane akeh kamar ing apartemen, lan kita bakal mangsuli: "Nembelas"!
          2. +6
            Juli 15 2021
            Kutipan saka umah
            Wong Polandia wis ndilat Amerika, mula didilat. Aku wonder apa padha bakal nindakake karo tank iki? Abrams abot kanggo lemah Eropah.

            Inggih, sing padha didilat, lan ora luwih. Kita katon: jumlah Abrams ing donya wis diganti? Ora, wis suwe ora diproduksi, nanging mung modernisasi sing kasedhiya. Lan yen ana perang antarane negara NATO lan Rusia, ing kasus apa wae, NATO bakal nyoba nggunakake kabeh sumber daya sing kasedhiya. Mung banjur 250 tank iki bakal duwe ing Amerika Serikat, lan saiki lagi ana ing Polandia.
            Nyatane, dheweke mung ngganti pemilik resmi (pesenan kanggo elit Polandia didikte dening Komite Daerah Washington). Sing. Poland, nyatane, mung mbayar lintang lan loreng liyane manut yasak, tanpa nemen entuk apa-apa saka iki, nanging kalah (lan carane lan ing ngendi Abrams bakal digunakake ora kanggo dheweke mutusake).
            Siji-sijine alesan kanggo menehi hasil sing ora duwe bathi kanggo Polandia yaiku kanthi cara sing licik lan larang, Polandia sejatine nampa bahan kanggo resimen tank liyane, sing sacara resmi ora dadi anggota pasukan gabungan NATO lan bisa tetep ing Polandia kanthi basis permanen, nunggu ing wings nalika master Western printah liyane drang nah osten.
            Ngelingi yen infrastruktur Polandia pancen ora cocok kanggo Abrams, iki mung luwih yakin yen Polandia ora butuh tank kasebut kanggo tentara dhewe. Kajaba iku, versi SEP3 lagi dituku, sing larang banget lan dirancang khusus kanggo agresi (Abrashi kuwi dirancang kanggo tumindak. ing wong liyo kutha ngendi RPGs bisa mabur saka saben jendhela, lan ora kanggo nimbali).
        2. -4
          Juli 16 2021
          Aku wonder yen Polandia bakal sijine KAZ? Amarga jenuh tentara Rusia karo ATGM, iki bakal cocog banget
      2. +2
        Juli 15 2021
        Kutipan: Fedor Sokolov
        Iki "ambisi" liya dina bakal drive Polandia menyang coffin, apa telung partisi lan pendhudhukan Nazi Polandia ora cukup kanggo wong-wong mau?

        Iku ora cukup kanggo ndeleng ... Nanging aku padha arep Cut mati Piece saka Ukraina karo bantuan saka tank iki! Iku bakal dipérang rauh, kita Kiev lan sethitik luwih, lan liyane, kanggo neraka karo iku, ana biasane Banderaism .. Ayo wong Polandia seret kanggo forelocks, padha digunakake kanggo iku.
    2. +2
      Juli 15 2021
      Padha bungah-bungah kaya wong galak karo manik-manik.
      Padha menehi manik mung kanggo savages, lan ngedol menyang psheks.
      1. -16
        Juli 15 2021
        Inggih, kita uga, sawise kabeh, akeh bungah ing sembarang Peresvet, nanging Zircons ..))
        1. +9
          Juli 15 2021
          Ya, iki Zircons lan Peresvets kita ... lan dudu Amerika.
          1. -10
            Juli 15 2021
            Abrams sawise tuku uga bakal dadi Polandia ..
            Saben uwong ngentekake dhuwit.

            Nanging, reaksi kaya ngono sing dakkarepake.
            1. +4
              Juli 15 2021
              Kutipan: Roman070280
              Saben uwong ngentekake dhuwit.

              Nanging, reaksi kaya ngono sing dakkarepake.


              Wong Polandia ora nindakake pakaryane dhewe. Wong Papua.

              Kita lan Amerika nindakake dhewe.

              Lan dhuwit mung alat.
              1. -5
                Juli 15 2021
                Wong Polandia ora nindakake pakaryane dhewe. Wong Papua.

                Kita lan Amerika nindakake dhewe.


                Kocak .. Lan nang endi wae - kabeh sing ana ing sekitar Cina..))

                Lan dhuwit mung alat.
                Dadi dheweke entuk dhewe, kanthi bantuan alat sing kasedhiya ..
        2. AVM
          +4
          Juli 15 2021
          Kutipan: Roman070280
          Inggih, kita uga, sawise kabeh, akeh bungah ing sembarang Peresvet, nanging Zircons ..))


          Dadi, paling ora kita nggawe Peresvet lan Zircon dhewe ...
          1. -6
            Juli 15 2021
            Aku ngerti kanthi bener, yen kita dhewe nggawe Peresvet - sampeyan bisa bungah ..
            Lan yen kita tuku (kaya, contone, turbin Siemens kanggo Crimea) - banjur iki minangka kabungahan sing padha karo wong galak sing tuku manik-manik ??)
            1. +1
              Juli 15 2021
              Kutipan: Roman070280
              Lan yen kita tuku (kaya, contone, turbin Siemens kanggo Crimea) - banjur iki minangka kabungahan sing padha karo wong galak sing tuku manik-manik ??)

              Persis.

              Kanggo tuku turbin saka Jerman, kita kerja kanggo Jerman.
              Nilai tambah lan kabeh.

              Apa sing ora jelas ing kene?

              Pamrentah ngumpulake pajak saka populasi kita lan menehi menyang Jerman.
              Kita kerja, mbayar pajak, lan dhuwit iki menyang luar negeri. Dadi, kita kerja kanggo sing ngasilake lan ngedol barang-barange.

              "Peresvet" lan senjata liyane digawe ing Rusia - investasi ing ekonomi dhewe. Iki minangka gaji para ilmuwan, insinyur lan buruh sing melu nggawe senjata dhewe lan alat produksi kanggo nggawe.

              Minangka Trump ngandika:
              - kanggo gawé ing negara dhewe apik;
              - tuku ing luar negeri iku ala.
              1. -5
                Juli 15 2021
                Padha bungah-bungah kaya wong galak karo manik-manik.
                Padha menehi manik mung kanggo savages, lan ngedol menyang psheks.


                Lan yen kita tuku (kaya, contone, turbin Siemens kanggo Crimea) - banjur iki minangka kabungahan sing padha karo wong galak sing tuku manik-manik ??)


                Persis.
                Apa sing ora jelas ing kene?


                Kabeh wis jelas - kita galak, luwih ala tinimbang Polandia ..))
                1. +5
                  Juli 15 2021
                  Kutipan: Roman070280
                  Kabeh wis jelas - kita galak, luwih ala tinimbang Polandia ..))

                  Ora luwih elek, nanging galak ing pirang-pirang cara.

                  Mulane perlu kanggo nggawe produk teknologi dhuwur dhewe.

                  Lan aja lali yen cepet-cepet kabeh Abrams bakal ngadeg yen Amerika mandheg nyedhiyakake (adol) suku cadang menyang tentara Polandia.

                  Tuku peralatan teknologi dhuwur gumantung marang pabrikan.

                  Yen produksi kita dhewe, banjur kita gumantung ing awake dhewe.
                  Yen barang kasebut manca, mula kita gumantung ing negara liya.

                  Minangka Trump ngandika:
                  - kanggo gawé ing negara dhewe apik;
                  - tuku ing luar negeri iku ala.

                  Roman, aku menehi tandha plus, yen ora, kita komunikasi, lan ana sing ngetung minus. ngguyu
                  1. -1
                    Juli 15 2021
                    Ora luwih elek, nanging galak ing pirang-pirang cara.

                    Mulane perlu kanggo nggawe produk teknologi dhuwur dhewe.


                    Ya, aku ora mbantah babar pisan ing kene, apa perlu utawa ora ditindakake..
                    Mung tembung sing narik mripatku
                    Padha bungah-bungah kaya wong galak karo manik-manik.

                    Miturut logika iki, kita umume mung kudu nangis ing urip..))
                    1. 0
                      Juli 15 2021
                      Ya, lan aku ora mbantah.
                      Ya, kita lagi ngomong.
                      Dipikir banter.

                      Lan supaya wong-wong padha nangis kanggo sapa kaca setengah kosong. ngguyu
        3. 0
          Juli 15 2021
          Sialan lucu.
          Terusake kanthi semangat sing padha.
      2. +1
        Juli 15 2021
        Manik-manik uga ora tansah diwènèhaké marang wong galak, wong-wong Amerika nawar tanah ing kono kanggo kaca, lan sisa-sisa wong India sacara demokratis dibuwang menyang kamp-kamp konsentrasi, ing ngendi padha suda kaping 90. Lan ing ngendi ILM, ing ngendi perjuangan kanggo hak-hak India ing AS?
    3. +5
      Juli 15 2021
      Abrams nganggo Kit Survival Urban Tank - yaiku, peralatan kanggo pertempuran kutha? Dadi, kita isih bisa menyang Moskow?
      Ya, sampeyan bakal tekan kono, mung yen mangkono.
    4. +6
      Juli 15 2021
      Sing nggumunake, saka ngendi asale tangki, kayane nulis ing VO manawa pabrik produksi ditutup, digunakake, saka panyimpenan?
      1. +8
        Juli 15 2021
        Saka panyimpenan, upgrade. Lan padha ngedol minangka akeh sing padha perlu.
      2. +3
        Juli 15 2021
        Kasunyatan iku padha ora pengin Cut menyang logam, kang tegese sampeyan kudu ngedol kanggo wong. Pabrik ora ditutup, malah disubsidi negara, kanggo masa depan. Padha nindakake ndandani lan modernisasi, lan ora mung tank. Produksi mandhek ing 2000, Staff suda.
      3. +2
        Juli 15 2021
        Kabeh pabrik tutup miturut pendapatku ing Amerika Serikat. Ana siji baris ing Yunani, sing dakeling-eling, sawetara ewu kendaraan disimpen ing kana, mung dimodernisasi. Aku mung nganggep yen Amerika bakal duwe tank anyar lan iki. siji kudu urgently di-push kanggo dhuwit
        1. +1
          Juli 15 2021
          Kutipan saka APAS
          Kabeh pabrik ditutup miturut pendapatku ing AS.

          Ana siji, jinis analog Amerika saka UVZ kita. Nanging dheweke durung ngumpulake tank, yaiku, dheweke mung modernisasi.
          1. 0
            Juli 16 2021
            Kutipan saka Kuroneko
            Kutipan saka APAS
            Kabeh pabrik ditutup miturut pendapatku ing AS.

            Ana siji, jinis analog Amerika saka UVZ kita. Nanging dheweke durung ngumpulake tank, yaiku, dheweke mung modernisasi.

            Sampeyan sing nolak analog saka uvz kasebut. Iki asline pabrik ndandani, yen sampeyan ketegangan, bisa nggawe udakara 15 tank saben taun.
    5. +4
      Juli 15 2021
      Tank apik, nanging massa, kreteg Polandia ora dirancang kanggo iku, lan ana cukup kali lan wilayah rawa banget.
      1. 0
        Juli 16 2021
        Iku prasaja - dheweke bakal muter peran kothak pil. Carane Jerman ing Berlin ing prapatan sijine tank ing caponiers.
    6. +3
      Juli 15 2021
      Abrams nganggo Kit Survival Urban Tank - yaiku, peralatan kanggo pertempuran kutha? Dadi, kita isih bisa menyang Moskow?


      Inggih rampung, rightly ngeweruhi ... carane iki omong kosong 70-ton arep numpak ing lemah Eropah, utawa beton-aspal wis glethakaken kanggo sadurunge perang? ngguyu
      1. +4
        Juli 15 2021
        Abrams nganggo Kit Survival Urban Tank - yaiku, peralatan kanggo pertempuran kutha? Dadi, kita isih bisa menyang Moskow?

        Miturut pendapatku, Lvov bisa dadi target. Kakehan kabeh muter ing negaraku, aku mikir kabeh wong bakal ngupayakake dhewe kanthi biaya.
        1. +1
          Juli 15 2021
          Mbok, nanging carane bakal pindhah menyang Lviv? Ing platform sepur, nganggo pita belang abang, nganggo pipa, lan balon pelangi? nglirik
    7. +2
      Juli 15 2021
      Aku wonder ngendi Polandia bakal nemokake 250 loaders Negro ing tank iki? Dheweke ora ngidini para migran mlebu ...
      1. +1
        Juli 15 2021
        250 Ukrainians naturalized bakal ngatasi masalah
    8. +2
      Juli 15 2021
      Ya, aku pengin akeh iki ing Moskow. Banjur padha capitulate. Iki saiki, kita kudu mbayar larang kanggo Wishlist
    9. ***

      Ambisi Polandia minangka fenomena psikopatologis massa sing kompleks lan individu sing ana ing Polandia, lan dadi ciri kabijakan luar negeri Polandia.

      (Materi saka ensiklopedia Rusia "Tradisi") gratis

      ---

      Bagian saka Persemakmuran:

      - Pemisahan pisanan Persemakmuran ing taun 1772,

      - Pemisahan kapindho Persemakmuran ing taun 1793,

      -Divisi katelu saka Persemakmuran ing 1795;

      -Kongres Wina ing taun 1815, kadhangkala disebut minangka partisi kaping papat saka Polandia;

      -Pakta non-agresi antarane Jerman lan Uni Soviet ing taun 1939 diarani partisi kaping papat utawa kaping lima saka Polandia ...

      (Materi saka Wikipedia - ensiklopedia bebas)

      ***
    10. +2
      Juli 15 2021
      Wis poles biasa tangi otak?
      Sanajan, mesthine, kesepakatan kasebut aneh saka kabeh pihak. Kaping pisanan, dheweke duwe Leopards - kenapa regrading ing tentara? Sareh, babagan masalah logistik Abramov ing Eropah - mung kesed ora nulis. Dheweke mung duwe papan ing ara-ara samun.
      1. +2
        Juli 15 2021
        Kutipan saka Cowbra.
        Wis poles biasa tangi otak?
        Sanajan, mesthine, kesepakatan kasebut aneh saka kabeh pihak. Kaping pisanan, dheweke duwe Leopards - kenapa regrading ing tentara? Sareh, babagan masalah logistik Abramov ing Eropah - mung kesed ora nulis. Dheweke mung duwe papan ing ara-ara samun.

        Iki sing duwe sepisan maneh nyebut selir "bojo kinasih."
        Banjur, Kutub ing Abrams bakal katon kaya Amerika nyata. ngguyu Iku kelangan!
        1. +3
          Juli 15 2021
          Kutipan saka x.andvlad
          Iki sing duwe sepisan maneh nyebut selir "bojo kinasih."

          Piye wae kejiret ing jaring, aku bakal menehi kutipan:
          "Wingi piye wae aku ngerti yen umume kabeh sing kedadeyan ing" jagad beradab "saiki kedadeyan miturut aturan pimping sing cukup. Sapa pimp - jelas ing kene, dheweke ana ing foto.
          7. Hongaria, Romania lan Bulgaria liyane - bocah-bocah wadon ilegal ing striptis deso. Digawa ing wadhah, janji kanggo njaluk proyek minangka ballerinas lan sekretaris, Nanging, padha nari wuda ing tataran minangka paling bisa. Kanggo nyoba metu saka lawang, pimp nendhang sikil meja tanpa rasa welas asih. Dheweke njupuk mbah nenek saka klien dhewe, menehi panganan lan klambi dhewe. Dheweke ngelingake yen dheweke nyoba narik, dheweke bakal ngisi ......
          8. Polandia. Wong wadon ilegal padha, nanging inspirasi, kebak Roman. Dheweke ngarep-arep yen dheweke nyoba banget, Pimp bakal tresna karo dheweke lan dheweke bakal nikah. Ngetok-ngetok ...... wong wadon liya, nyoba mrentah, sanajan diutus, merga dheweke nganggep awake dhewe sing mbarep ing omah bordil. Dheweke uga ora menehi dhuwit, nanging dheweke ngalahake dheweke sithik.
    11. +1
      Juli 15 2021
      Apa iki kotori ne bit lan ne dicet?)))
    12. +1
      Juli 15 2021
      Ora 250, nanging paling 1000 tank, lan uga sawetara operator pesawat lan kabeh cruisers decommissioned saka jinis Ticonderoga. Lan, f35, aja lali 500 pesawat, banjur Amerika Serikat bisa uga sok dong mirsani pakulinan lackey ing quasi-kekaisaran anyar, lan padha bakal uncalan balung juicier, lan ngeruk konco kuping karo crowbar ...
    13. +1
      Juli 15 2021
      Log bakal luwih apik yen Abrams nggarap jus apel .....
    14. KCA
      -1
      Juli 15 2021
      T-80 Kantims bakal slip liwat Polandia lan ora bakal sok dong mirsani, 250 Abrams ana, utawa 500, uga, yen padha sok dong mirsani, Mungkin padha bakal uncalan saperangan carnations, ora kéwan, nanging wong budaya.
    15. +2
      Juli 15 2021
      Ayo, padha bakal sijine tank abot iki. abot banget. 0.96 kg / cm2 ing kit basa kosong, nanging kanthi kit awak kutha, uhhh terus ... Dheweke ora bakal teka ing Rusia - dheweke bakal tenggelam ing dalan. Lan minangka sarana kanggo narik metu lan ngombe dhuwit kanggo spare parts, jenderal Polandia bakal rampung mampir. Sanajan wis digunakake saka panyimpenan. Ing cendhak, Yankees adol menyang Polandia ora mung BEU, nanging uga sadurunge kamenangan padha bakal diijini kanggo parse pesawat incomplete panyimpenan isih / disassembly. Banjur adol sampah kanggo ndandani garasi kanthi kaping pindho!
    16. 0
      Juli 15 2021
      lan bagean katelu saka Persemakmuran
      Apa sing kudu ditambah utawa dikurangi? wong bodho wong bodho
    17. bar
      0
      Juli 15 2021
      Apa dheweke wis nggawa kreteg lan dalan menyang kondisi sing dibutuhake supaya supertank iki bisa ngliwati? Yen ora, dheweke bakal macet sadurunge tekan tapel wates.
    18. 0
      Juli 15 2021
      Pitakonan kanggo wong sing ngerti. Ngendi wong Polandia bakal entuk 250 tank? Iki anyar utawa saka ngendi? Cadangan m. b. sembarang? Apa Amerika bakal tiba saka pasukane? Aku ngerti, Amerika wis nggawe lan saiki nganyarke yen perlu. Pabrik sing nggawe wis ora ana maneh.
    19. +7
      Juli 15 2021
      Mergo wong-wong Polandia dadi bungah banget.
      1. 0
        Juli 15 2021
        Kutipan: Raven-95
        Mergo wong-wong Polandia dadi bungah banget.

        Gentry tansah dibedakake dening iki. Slogan - "Polandia Agung saka segara menyang segara (Polska od morza do morza)" ora diciptakake saiki.
    20. +1
      Juli 15 2021
      Katresnan "manic" kanggo jins Wrangler lan permen karet permen karet pungkasane dadi tresna marang Abrams lan F-35 ing ruang pasca-Soviet. Bocah-bocah wis gedhe ...
      Ing sisih liyane, sampeyan bisa seneng karo Polandia, saiki bisa njupuk sekuel film "Four Tankmen and a Dog" kanthi peraga lan lingkungan sing beda. Nanging ing wektu sing padha, kewarganegaraan para karakter utama bisa dilestarekake, sing penting. Ora mungkin yen sampeyan ndeleng bagean saka tong minyak tank Amerika (aku ngelingi operasi kasebut ditindakake dening mantan tanker sinematik Tentara Merah kanthi tank T-34), bakal ditembak. Wektu bakal nuduhake.
    21. 0
      Juli 15 2021
      Sing penting dilebokake ing sadawane tapel wates supaya ana prinsip saingan, sapa sing luwih dhisik entuk sandal.
    22. 0
      Juli 15 2021
      Dheweke mesthi bakal tuku saka Afghan.
    23. 0
      Juli 15 2021
      Kutub kudu nguatake jembatan kanthi biaya dhewe, nguatake dalan, nguras rawa-rawa ing wilayah Belarus lan wilayah Kaliningrad supaya "mastodon" iki bisa pindhah kabeh.
    24. +1
      Juli 15 2021
      Abrams nganggo Kit Survival Urban Tank - yaiku, peralatan kanggo pertempuran kutha? Dadi, kita isih bisa menyang Moskow?

      Padha ngimpi kanggo njaluk menyang Lviv, banjur iku medeni .. heh heh
    25. Komentar wis dibusak.
    26. 0
      Juli 16 2021

      ..................
    27. 0
      Juli 16 2021
      Pitakonan: sapa sing bakal ditemtokake minangka loader? wong Ukraina? Saiki padha ireng ing Polandia.
    28. 0
      Juli 17 2021
      Aku wonder ngendi padha arep ing tank iki. menyang jembatan pisanan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"