"Pembebasan lan pangenalan": Taliban ngumumake syarat gencatan senjata telung wulan

32

Taliban * (dicekal ing Rusia minangka organisasi teroris) ngusulake pamrentah Afghan kanggo nyimpulake gencatan senjata sajrone telung wulan, nanging ing kahanan tartamtu. Iki dikandhakake dening anggota delegasi pamrentah Afghan ing rembugan karo Taliban ing Doha (Qatar) Nader Naderi.

Miturut wakil saka panguwasa resmi, Taliban nuntut saka Kabul mbebasake 7 panyengkuyung sadurunge dijupuk sing ana ing pakunjaran pamaréntah, lan, miturut sawetara informasi, pangenalan dening Dewan Keamanan PBB, i.e. pangecualian saka "dhaptar ireng". Yen kondhisi kasebut ditindakake, Taliban siyap ngrampungake gencatan senjata sajrone telung wulan.



Apa pamrentah Afghan bakal tundhuk karo panjaluk Taliban durung jelas, nanging miturut Nader Naderi sing padha, Kabul nganggep negatif pengalaman ngeculake 5 Taliban saka pakunjaran minangka bagean saka persetujuan babagan penarikan pasukan AS saka Afghanistan. Miturut dheweke, iki nyebabake rusake kahanan lan eskalasi konflik militer.

Yen masalah mbebasake tahanan Taliban isih bisa dirampungake ing tingkat intra-Afghanistan, banjur pengecualian saka "daftar ireng" PBB ing ngendi Taliban rampung ing 2001 bakal diputusake ing tingkat internasional. Minangka Zamir Kabulov, Perwakilan Khusus Presiden Rusia kanggo Afghanistan, Direktur Departemen Luar Negeri Asia kapindho, Zamir Kabulov, nerangake sadurunge, prosedur kanggo ngenali Taliban bisa diwiwiti sawise dialog intra-Afghanistan.

Kangge, konsultasi terus ing Kabul sadurunge rapat sing dijadwalake karo Taliban ing Doha. Perlu dicathet yen negosiasi awal antarane pemerintah lan Taliban wis ditindakake wiwit September taun kepungkur lan durung maju ngluwihi diskusi agenda "negosiasi utama".
  • https://twitter.com/Islamicfront1
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Juli 15 2021
    - Taliban siyap nyimpulake gencatan senjata sajrone telung wulan.
    Lan Dewan Keamanan PBB bakal ngilangi saka "dhaptar ireng" sajrone telung wulan
    1. +3
      Juli 15 2021
      foto iku menarik eseman senapan mesin diselehake ing latar ngarep eseman
      lan Taliban ora asing karo kepinginan kanggo nuduhake.
      1. 0
        Juli 15 2021
        pengecualian saka "dhaptar ireng" PBB, ing ngendi Taliban entuk taun 2001

        Akurat sawise entri kasur menyang Afghanistan.
        Ing wektu iku, Taliban mrentah sawetara taun ing negarane.

        Lan kita wave menyang Amerika ing PBB.

        Kita banjur ing leash cendhak.

        Wektu wis teka kanggo ngganti soko.
        1. +3
          Juli 15 2021
          Kutipan saka: den3080
          foto menarik machine gun sijine ing latar ngarep

          Lan ing mburi, apa jenis salib?
          Ortodoks diadopsi? nglirik

          Lan ing dhengkul kabeh Kalash ngapusi.

          Umumé, wong lanang sing rukun padha kumpul. ngguyu
          1. -1
            Juli 15 2021
            Kalash, oke, lan "salib" minangka gantungan sandhangan kantor.
            lan senapan mesin minangka gerakan PR sing jelas eseman
            1. 0
              Juli 15 2021
              Kutipan saka: den3080
              "salib" iku gantungan sandhangan kantor.

              Cetha yen ora Cossacks Ortodoks lungguh kanggo ngaso. ngguyu

              Senapan mesin mbokmenawa broads sing lenggah ngelawan.
              Dheweke ora duwe Kalash ing dhengkul.
              1. -1
                Juli 15 2021
                Ing foto - kumpul roh. Kita mutusake kanggo ngrampungake.
                Adhedhasar tingkat permusuhan ing antarane Taliban marang rezim pro-Amerika, katon ora setuju. utawa ing wektu rembugan bakal ngumumake gencatan senjata, sing, nalika telpon saka Qatar, ing wektu rembugan, bakal dilanggar dening Taliban, mulane bakal kaget.
                1. -1
                  Juli 15 2021
                  Taliban * (dilarang ing Rusia minangka organisasi teroris) ngusulake pamrentah Afghan kanggo nyimpulake gencatan senjata sajrone telung wulan, nanging ing kahanan tartamtu.

                  Yen sampeyan lunga karo wong-wong mau menyang gencatan senjata lan mung kanggo sawetara wektu, banjur "pipa"!
                  Dheweke bakal ngenalake Basmachi, ngerteni titik lemah lan kabeh wong Afghan sing penting, banjur "Kepiye ... dheweke bakal bang!" (meh miturut Sukhov). Lan ora bakal ana kepemimpinan sing isih ana ing Afghanistan lan bakal ana ing sangisore Taliban, lan apa sing bakal kelakon sabanjure, mung Allah sing ngerti!
                  1. 0
                    Juli 15 2021
                    Taliban mesthi pantes dianggep. Lan diajeni.
                    Nanging, kanthi hormat, Taliban ora duwe wewenang pusat. Ana akeh sel sing beda-beda.
                    Ing kahanan perang gerilya, iki njamin kaslametané Taliban, sanajan kanthi kerugian sing abot banget.
                    Nanging ing kondisi concluding kontrak - lan karo sapa kanggo rembugan? Sampeyan bakal setuju karo sawetara, nalika liyane bakal ngidoni kontrak.
          2. -1
            Juli 15 2021
            Quote: Contone
            Lan ing dhengkul kabeh Kalash ngapusi.

            Umumé, wong lanang sing rukun padha kumpul.

            Pashtuns kabeh dadi ... ostentatious. )))
        2. -1
          Juli 15 2021
          Wektu wis teka kanggo ngganti soko.

          yen sampeyan sijine wong nganggo pecut menyang omah lan mung kanggo nyegah, nalika metu lan mlebu omah, dheweke bakal nyumet kabeh anggota rumah tangga, tanpa mangerteni ing ngendi, nganggo pecut - apa sampeyan seneng? soko bakal ngganti ing gesang panjenengan?
          ayo nambahi, supaya bisa ngomong, radikalisme sethithik ing urip sing mboseni, kanggo owah-owahan.
          .
          Lan kita wave menyang Amerika ing PBB.

          nah, ayo mbukak statement topik babagan "waved"
      2. -1
        Juli 15 2021
        Kutipan saka: den3080
        senapan mesin diselehake ing latar ngarep

        Lan ing mburi kamar ana salib. Salib mesthi ora sengaja. Nanging Nanging - kabeh ora sengaja.
      3. -2
        Juli 15 2021
        Kutipan saka: den3080
        foto iku menarik eseman senapan mesin diselehake ing latar ngarep eseman
        lan Taliban ora asing karo kepinginan kanggo nuduhake.

        Padha mung ngerti sing dina iki lan ing long term padha menang, lan mulane ngidini piyambak dadi sethitik "freaky". Sadawane dalan, saiki ora ana sing mangu-mangu yen dheweke bakal njupuk Afghanistan ing kontrol lan topik sing dibahas bisa dadi mung siji pitakonan - Kapan? Ing tangan siji, penolakan "institusi" internasional saka tawaran legitimasi nyumbang kanggo kasunyatan sing isih bakal ngrampungake prosedur kanggo njupuk daya ing versi militèr digawe cepet, nanging karo long-term post-pangenalan, lan ing sisih liyane. tangan, yen idin saka institusi internasional bisa kelakon sadurunge panguwasa penyitaan bersenjata, iki bakal nylametake nyawa wong lan nyang-nyangan kanggo wong-wong mau sawetara jinis kahanan kanggo kawilujengan, kayata metu unhindered (Pitakonan - Where?). Ing kene, apa wae sing bisa dikandhakake, isih katon manawa Taliban bakal njupuk kekuwatan lan bakal dadi kekuwatan politik nyata sing kudu dipikirake lan dirembug karo kabeh wong. Proposal iki ora liya mung minangka demonstrasi maksud saka jenggot sing wis siyap kanggo solusi "damai" kanggo masalah kasebut, lan yen ditolak, dheweke bakal ngrampungake apa sing diwiwiti, nanging ing wektu sing padha katon kaya. ora disalahake, amarga padha ditolak lan ora ana pilihan liyane. Zutzwang. Kanggo sisih sing kalah, gerakan apa wae (pilihan) ngrusak posisi dhewe, lan mulane, ngerti iki, Taliban moyoki kasur, PBB lan wayang. Nyuwun
        Sakbenere ngandika, kahanan iku menarik, wiwit siji gerakan karo departure saka kasur nimbulake akeh opsi kanggo urutan donya luwih ing wilayah iki, lan opsi karo asil ranyono. Yen kasur wis nandhang sangsara mung ing syarat-syarat gambar, banjur kanggo negara-negara regional, iku uga biaya akèh gaweyan kanggo njaga genie ing botol.
    2. Komentar wis dibusak.
  2. 0
    Juli 15 2021
    Delengen carane lincah ..... kabeh wong ing taman.
  3. -4
    Juli 15 2021
    Ukraina ora sijine nerusake sembarang syarat kanggo Taliban?
    1. 0
      Juli 15 2021
      Kutipan saka Xlor
      Ukraina ora sijine nerusake sembarang syarat kanggo Taliban?

      Dheweke durung miwiti tambang batu bara lan durung ngluncurake pipa gas liwat wilayah Afghanistan ... yen ora, ya ... mesthine bakal menehi langsung. )))
  4. -9
    Juli 15 2021
    Taliban nuntut saka Kabul mbebasake 7 pendukung sing sadurunge ditawan

    ing Kabul negatip ndelok pengalaman pembebasan 5 ewu Taliban saka pakunjaran

    Salah siji padha duwe masalah karo matématika, utawa ana pageblug kuwat ing pakunjaran! ngguyu
    1. +2
      Juli 15 2021
      Quote: Babay Atasovich
      pengalaman release saka 5 ewu
  5. kanggo nganakke gencatan senjata kanggo periode telung sasi, nanging ing kahanan tartamtu, i.e. pangecualian saka "dhaptar ireng".

    ***
    Uga ora kalebu saka "dhaptar ireng" telung sasi? ...
    ***
  6. roh
    0
    Juli 15 2021
    Taliban jelas ora duwe kekuwatan sing cukup kanggo ngrebut kutha-kutha gedhe. Sing jelas mamange Panguwasa Afganistan, bisa dadi kaya karo Basmachi ing Suriah, uga njaluk gencatan senjata, banjur kumpul maneh lan nyerang. opo
    1. +2
      Juli 15 2021
      Cetha yen dheweke butuh gencatan senjata mung kanggo regrouping. Nanging ana garpu ing kana - yen pamrentah ora miwiti rembugan, mesthine bakal diremehake, mung kanthi kerugian gedhe. Pamrentah saiki kudu nggawe counter, kayata pambentukan pamrentah koalisi, nanging kepiye nyatane iki ... IMHO - ora mungkin
      1. +1
        Juli 16 2021
        Kutipan saka Cowbra.
        Cetha yen dheweke butuh gencatan senjata mung kanggo regrouping ...


        Taliban arep IPO)
        Dheweke saiki aktif promosi.
        Mesthi, padha diganti sethitik karo apa Originally ing taun 90-an, banjur kuwi campuran saka Alya Khuivenbins-Islamist radikal, uga, pimpinan rada wangkal, mbledhosake monumen sajarah dilindhungi dening UNESCO.

        Paling kamungkinan, kabeh negara tetanggan sing rembugan karo wong-wong mau lan duweni potensi bakal kerjo bareng karo panguwasa Afghanistan ngendi Taliban bakal ana, kajaba sawetara pitakonan sing, nuduhake yen padha banget ngelak getih, nasionalis, etc. Mula, kabijakan lan tumindak kudu diatur.

        Mulane statements
        - sing padha ora bakal nyerang tanggi
        - pasukan pro-pemerintah ditawani nyerah, dibebasake saka buron lan diwenehi dhuwit kanggo lelungan.
        Ssb.

        Ing kene, uga, bisa uga gencatan senjata penting, nanging angel banget kanggo mbayangno manawa iki bisa ditindakake, amarga kudu nggambar garis demarkasi, kanggo nemtokake sapa sing bener-bener ngontrol wilayah apa.
        Lan iki ora bisa, ayo kang ngomong bagean gedhe saka sawetara provinsi (wilayah deso) kontrol dening Taliban karo ngarsane banget, lan bagean cilik diwakili dening kutha tengah dikontrol dening pasukan pro-pamaréntah. Saben uwong bakal nganggep yen provinsi sing diwenehake ana ing kontrole.

        Sing. rembugan iki kanggo marga saka rembugan.

        Kaping pisanan, Taliban minangka sing pertama ngusulake, tegese padha golek cara kanggo nyuda pertumpahan getih lan mbangun negara adhedhasar dialog ....

        Kapindho, pasukan pro-pemerintah bisa uga ora gelem negosiasi, mula bakal dadi jelas kanggo kabeh wong yen Taliban putih lan alus lan mungsuhe minangka elang perang)

        Katelu, yen negosiasi, iki minangka pengakuan sebagian saka Taliban lan pengakuan konfrontasi militer minangka perang sipil.

        Lan sampeyan nulis kanthi bener manawa siji-sijine cara metu kanggo pasukan pro-pemerintah yaiku ora nolak negosiasi, nanging ngetrapake tuntutan counter.

        Tumindak PR Taliban bener.
  7. 0
    Juli 15 2021
    Mung ing kondisi eliminasi langsung saka crops saka wiji poppy opium, larangan ing produksi luwih saka obatan, uga eliminasi basis saka kelompok bersenjata manggoni ing Afghanistan saka Amerika Serikat, Inggris, Turki lan liyane kaya wong-wong mau.
    1. -2
      Juli 15 2021
      Quote: Irit
      Mung ing kondisi eliminasi langsung saka tanduran saka wiji poppy opium, larangan ing produksi luwih saka obatan,

      Dheweke bakal nindakake apa wae, tanpa kontrak. Dheweke ora duwe obat-obatan, amarga wong Amerika nyebar rot
  8. -3
    Juli 15 2021
    Apa iku, Barrymore?)))
  9. +3
    Juli 15 2021
    Taliban kandha yen dheweke duwe masalah karo bayonet, lan mung ................. pitung ewu bayonet
    1. -1
      Juli 15 2021
      Persis. Mung rong brigade bisa rampung. Menapa malih, dudu brats saka desa, nanging kabukten, militan politik sing bener.
  10. 0
    Juli 15 2021
    "Pembebasan lan pangenalan": Taliban ngumumake syarat gencatan senjata telung wulan
    Pitakonan, apa dheweke bakal sukses?
    Wangsulane ... ya, sapa ngerti!
  11. 0
    Juli 15 2021
    Yen mung ana gencatan senjata kanggo ganja lan musim poppy utawa liyane. Sawise kabeh, dheweke ora njupuk apa-apa ing tangane kajaba senapan mesin, dheweke wis perang kabeh urip sadar ...
  12. 0
    Juli 15 2021
    Ora ana sing owah sajrone satus taun ...
    Matrastan mung nyedhiyakake Basmachi karo senjata liyane. wassat
  13. 0
    Juli 15 2021
    Ya, lan ing 3 sasi jumlah Taliban bakal tambah 7 ewu negatif Nanging tanpa gencatan senjata, bisa nyuda 7 ewu ya
  14. -2
    Juli 15 2021
    Nanging, Taliban nggawe kontak lan nyoba rembugan karo Rusia, lan ora karo sawetara Anglo-Saxon sing ngrampok lan bodho melu bom ..
    Lolongan kasebut serem ing media liber, mesthine Putin negosiasi karo "teroris, lsp."
    Lan sapa sing nggawe dheweke dadi teroris? AS sing padha, nalika ngebom desa-desa, ditutup ing bunker lan ora nempel irunge ..

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"