Review militèr

Perwira markas Tentara Senjata Gabungan 2 Distrik Militer Tengah dilengkapi maneh karo pistol 9-mm Yarygin "Rook"

86
Perwira markas Tentara Senjata Gabungan 2 Distrik Militer Tengah dilengkapi maneh karo pistol 9-mm Yarygin "Rook"

Kamentrian Pertahanan terus peralatan maneh bertahap saka perwira karo pistol Yarygin Grach. Miturut layanan pers departemen militèr, kumpulan pistol "PYA" mlebu ing 2nd Guards Combined Arms Army saka Distrik Militer Tengah.


Miturut lapuran, para perwira markas Tentara Senjata Gabungan kaping 9 Distrik Militer Tengah sing dipasang ing Samara wis dilengkapi maneh karo pistol Yarygin "Grach" 2-mm. Pistol anyar ngganti pistol Makarov (PM), sing sadurunge digunakake karo perwira.

Kacathet yen pistol Yarygin dikirim minangka bagéan saka program rearmament. Sadurunge, pistol iki mlebu layanan karo intelijen lan pasukan khusus saka distrik, uga perwira saka tentara gabungan saka distrik militèr Tengah lan Wétan. Pisanan "Grach" wiwit nampa perwira saka District Military Western.

Senadyan pistol kanthi jeneng "9-mm Yarygin Pistol" (PYa) diadopsi dening Angkatan Bersenjata Rusia ing 2003, iku wiwit mlebu ing pasukan mung ing 2012, lan malah banjur ing kelompok cilik kanggo ngganti PM. Pancen angel kanggo ngadili kahanan saiki, amarga Kamentrian Pertahanan ora nglaporake babagan persenjataan maneh ing Rook.

Pistol Yarygin "Grach" minangka pistol self-loading semi-otomatis buatan Rusia. Dikembangake dening tim perancang sing dipimpin dening V. A. Yarygin, produksi serial dikuwasani ing Pabrik Mekanik Izhevsk. Otomasi dianggo miturut skema nggunakake recoil kanthi stroke tong minyak cendhak. Kanggo tembak, kartrid kaliber 9X19 mm digunakake, kapasitas majalah 18 puteran. Kunci safety tumindak kaping pindho, sing ngidini wong kiwa lan tangan tengen nggunakake bedhil kanthi padha. Ana gunung kanggo senter taktis underbarrel.

Length gaman - 190 mm, dawa laras - 114 mm, dhuwur gegaman - 140 mm, jembaré senjata - 38 mm, bobot tanpa cartridges - 950 g.
86 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. URAL72
    URAL72 15 Juli 2021 14:42
    0
    Gegaman jembaré 38mm? Apa ora kakehan? Ana sing, cartridges ing telung larik?
    1. kn54
      kn54 15 Juli 2021 14:50
      +1
      Ya, bobote ngganggu.
      1. Alex777
        Alex777 16 Juli 2021 00:23
        0
        Ya, bobote ngganggu.

        Kanggo 18 pangisi daya - bobot normal.
        APS - 1,02 kg. hi
        1. madrobot
          madrobot 18 Juli 2021 09:02
          0
          Stechkin umume luwih saka bedhil submachine tinimbang mung pistol otomatis. Ana, mbokmenawa, siji rana saben setengah kilo narik (uga, iki drawback tradisional saka sirkuit rana free) :-)). Aku malah ora ngerti kanggo sapa digawe lan diprodhuksi. Max Popenker nyerat manawa kanggo kru kendaraan lapis baja lan pilot, nanging gedhe banget kanggo tanker. Lan yen sampeyan uga ing mangsa sakabèhé, sampeyan mesthi ora bakal mlumpat metu saka departemen kontrol gampang lan gampang. Mergo kuwi.
    2. Maz
      Maz 15 Juli 2021 15:21
      +4
      Lan kenapa petugas staf butuh bedhil iki? Luwih becik yen komandan peleton lan kompeni digandhengake karo dheweke. Padha narik webbing j ing pasukan.
      1. URAL72
        URAL72 15 Juli 2021 16:51
        +8
        Anggota staf butuh bedhil - asring nggawa kertas kantor, flash drive, laptop. Artikel kasebut kanthi jelas nyatakake yen dheweke adoh saka sing pisanan nampa tong minyak - sing pisanan mung spesialis, lsp.
      2. mmaxx
        mmaxx 16 Juli 2021 19:23
        +1
        Ing rasukan tiyang istri pindhah PM konco mata.
        Lan sak kilo ing sabuk ....
        Saiki ayo padha ndeleng apa bedhil kuwi perlu utawa ora.
    3. Rostislav Prokopenko
      Rostislav Prokopenko 15 Juli 2021 15:28
      +5
      "Kanggo tembak, kartrid kaliber 9X19 mm digunakake, kapasitas majalah 18 puteran."
      kaya iki. ora baris ngguyu
    4. Mlaku-mlaku
      Mlaku-mlaku 15 Juli 2021 21:17
      0
      Kaya Beretta 92 (dikenal minangka M9 ing Angkatan Darat AS).
      M17 / M18 sing diadopsi saiki wis 2,5mm luwih sempit (35,5)
      Apa ora kakehan? Lan ana uga cartridges ing 3 larik?
  2. unspeech
    unspeech 15 Juli 2021 14:43
    -25
    lol wew we! Inggih, saiki iku bakal soko kanggo njupuk saka! Banjur ora saben bathuk waja bisa nembus PM ... Ya, lan luwih angel ilang PY bodho sing gedhe banget kanthi cara mabuk ...
    1. Contone
      Contone 15 Juli 2021 14:46
      + 19
      Quote: nespech
      Banjur PM, banjur ora saben bathuk waja bisa nembus ...

      Apa sampeyan ora rusak? ngguyu
      1. ioan-e
        ioan-e 15 Juli 2021 18:16
        +4
        Quote: Contone
        Quote: nespech
        Banjur PM, banjur ora saben bathuk waja bisa nembus ...

        Apa sampeyan ora rusak? ngguyu

        Dheweke nembak awake dhewe ing dupa saben dina!
    2. Andrey 2510
      Andrey 2510 16 Juli 2021 12:08
      0
      lol wow kita! Inggih, saiki iku bakal soko kanggo njupuk saka
      Sampeyan mbokmenawa kudu nindakake apa sing sampeyan tulis.
    3. mmaxx
      mmaxx 16 Juli 2021 19:24
      +2
      Aku bakal nyoba nyuda kekurangan ...
  3. Sasha saka Uralmash
    Sasha saka Uralmash 15 Juli 2021 14:44
    +5
    Warta saka kategori-Sensasi! Kabeh uripku aku ngimpi lan Punika, iku dadi kasunyatan!
    1. marchcat
      marchcat 15 Juli 2021 15:59
      -4
      njagi malih para punggawa markas
      Ora jelas kenapa staf kudu dilengkapi maneh, dheweke ndeleng bedhil saben taun, nalika ditembak ???
      1. ccsr
        ccsr 15 Juli 2021 19:09
        +4
        Kutipan saka marchcat
        Ora jelas kenapa staf kudu dilengkapi maneh, dheweke ndeleng bedhil saben taun, nalika ditembak ???

        Sembarang profesional militer bakal nerangake yen ana rencana ANNUAL ing layanan RAV saka distrik apa wae kanggo ngganti utawa nglengkapi senjata anyar, kalebu senjata cilik. Wektune para punggawane wis tekan, mula ditanggepi pistul anyar saka gudang ing tengah, lan sing lawas dicekel. Iki minangka tugas rutin ing layanan distrik RAV sing ora nyenengake kanggo ngrungokake "teori" lokal sing nggawe sensasi saka panggantos banal iki. Yen dideleng saka tanggal PY diadopsi, petugas staf nampa meh pungkasan.
        Nanging ana siji nuansa cilik ing informasi iki - carane misuwur 2 Pengawal Tank Tentara dadi 2 Pengawal Gabungan Tentara Arms, lan iki ora sakabehe cetha saka sudut pandang saka tradhisi saka angkatan bersenjata.
        1. Doliva63
          Doliva63 16 Juli 2021 15:09
          0
          Yen sampeyan ngomong bab 2. GvTA sing ana ing GSVG, banjur mung duwe Staff OA, i.e. 1 td lan 3 msd. Kosok baline, aku kaget kok diarani tank?
          1. ccsr
            ccsr 16 Juli 2021 18:45
            -1
            Kutipan saka Doliva63
            Yen sampeyan ngomong babagan GvTA kaping 2 sing ana ing GSVG,

            Iku babagan dheweke - dheweke duwe sejarah sing sugih.
            Kutipan saka Doliva63
            banjur dheweke mung duwe Staff OA, i.e. 1 td lan 3 msd.

            Aku ketemu dheweke ing limang divisi, supaya ana cukup tank ana. Senajan aku elinga ana tank liyane ing 3 OA, padha nyedhaki tapel wates.
            Umumé, panglima kita tansah mbudidaya soko ing atine, ing tartamtu, rawuh saka cadangan, supaya 2 Pengawal TA piye wae muni adhem kanggo kahanan saiki, yen kita njupuk path sajarah sawijining. Lan yen spanduk tempur Soviet bali, ora bakal ana rega kanggo Shoigu.
            1. Doliva63
              Doliva63 16 Juli 2021 18:50
              0
              Kutipan saka ccsr
              Kutipan saka Doliva63
              Yen sampeyan ngomong babagan GvTA kaping 2 sing ana ing GSVG,

              Iku babagan dheweke - dheweke duwe sejarah sing sugih.
              Kutipan saka Doliva63
              banjur dheweke mung duwe Staff OA, i.e. 1 td lan 3 msd.

              Aku ketemu dheweke ing limang divisi, supaya ana cukup tank ana. Senajan aku elinga ana tank liyane ing 3 OA, padha nyedhaki tapel wates.
              Umumé, panglima kita tansah mbudidaya soko ing atine, ing tartamtu, rawuh saka cadangan, supaya 2 Pengawal TA piye wae muni adhem kanggo kahanan saiki, yen kita njupuk path sajarah sawijining. Lan yen spanduk tempur Soviet bali, ora bakal ana rega kanggo Shoigu.

              Ya, ora, ing mripatku ora ana rega kanggo Shoigu, kaya Serdyukov - siji lapangan woh wohan beri.
              1. ccsr
                ccsr 16 Juli 2021 19:51
                +1
                Kutipan saka Doliva63
                Ya, ora, ing mripatku ora ana rega kanggo Shoigu, kaya Serdyukov - siji lapangan woh wohan beri.

                Setuju. Nanging mentri pungkasan paling ora soko cukup, lan ora cilaka sabab kaya Serdyukov. Wis kanggo iki wis diapura kathah, kalebu incompetence profesional.
      2. RaDeVl
        RaDeVl 16 Juli 2021 08:21
        +1
        Sampeyan ngerti manawa sapisan taun ing latihan. Spesialis sing ngerti.
    2. mmaxx
      mmaxx 16 Juli 2021 19:24
      0
      Kepengin krungu pendapat liyane ngguyu
  4. Bez 310
    Bez 310 15 Juli 2021 15:06
    0
    Nah, wis rampung...
    Lan padha kanggo perwira markas tentara gabungan tanpa pistol anyar ing umum, pinggiran! Aku malah ora bisa mbayangno carane padha digunakake kanggo ngawula tanpa pistol iki.
    1. Kosta153
      Kosta153 15 Juli 2021 15:13
      -7
      In-vo Padha sing pisanan perang.
      1. Bez 310
        Bez 310 15 Juli 2021 15:15
        -7
        Kutipan: Kosta153
        In-vo Padha sing pisanan perang.

        Ya, wong-wong iku sing pisanan perang.
        Nanging padha ndeleng mungsuh mung ing wangun simbol ing peta.
        Lan ing kene, tanpa pistol anyar, angel banget, nanging sampeyan bisa ngomong - ora ono!
        1. VO3A
          VO3A 15 Juli 2021 15:23
          +3
          Dheweke lulus tes pungkasan kaping pindho saben taun ... Ana tes ing shooting ... Lan uga kompetisi ing perwira kabeh-mubeng uga 2 kaping taun kanggo sawetara ... Lan tugas ...
        2. Kapten45
          Kapten45 15 Juli 2021 21:24
          +2
          Kutipan: Kosta153
          In-vo Padha sing pisanan perang.

          Kutipan: Bez 310
          Ya, wong-wong iku sing pisanan perang.
          Nanging padha ndeleng mungsuh mung ing wangun simbol ing peta.
          Lan ing kene, tanpa pistol anyar, angel banget, nanging sampeyan bisa ngomong - ora ono!

          Aneh-aneh.... Apa sampeyan maca artikel kasebut kanthi ati-ati utawa nggawe genangan kaya ngono?
          Punika nyatet sing Pistol Yarygin diwenehake minangka bagéan saka program rearmament. Sadurunge, pistol iki mlebu layanan karo unit intelijen lan pasukan khusus distrik, uga para perwira tentara gabungan saka distrik militèr Tengah lan Wétan. "Grach" pisanan wiwit nampa perwira saka Distrik Militer Kulon.(c)
          Badut....
          1. Bez 310
            Bez 310 15 Juli 2021 21:34
            -7
            Kutipan: Kapten45
            Badut....

            Mungkasi, ora perlu ngomong babagan saiki!
            Ana perkara sing luwih penting tinimbang pistol sampeyan - "Menteri Pertahanan Shoigu mrentah militer supaya sinau artikel Presiden Putin babagan Ukraina."
            1. Alex777
              Alex777 16 Juli 2021 00:30
              0
              Lha yen sesuk kowe mlaku-mlaku? nglirik
            2. ccsr
              ccsr 16 Juli 2021 13:14
              0
              Kutipan: Bez 310
              Menteri Pertahanan Shoigu mrentahake militer supaya sinau artikel Presiden Putin babagan Ukraina.

              Apa sampeyan dhewe wis lali carane sinau "Tanah Cilik", apa sampeyan ora ngabdi? Dadi aja manthuk ing conto iki - tho, paling pejabat ora bakal maca iki.
              1. Kucing
                Kucing 16 Juli 2021 15:29
                +1
                tho, paling perwira ora bakal maca iki.

                Ora ketompo carane. Abstrak, paling ora 30% saka volume sumber asli, ing tulisan tangan sampeyan dhewe.
                "Yen aku nyekel sapa wae karo abstrak wong liya, apa sing isih ana bakal diukum." (Kanthi)
                1. ccsr
                  ccsr 16 Juli 2021 18:49
                  -2
                  Kutipan saka Gato
                  Ora ketompo carane. Abstrak, paling ora 30% saka volume sumber asli, ing tulisan tangan sampeyan dhewe.

                  Inggih, aja wedi - ora ana sing bakal mriksa iki, kaya sing kedadeyan karo "Tanah Cilik". Acara kasebut minangka pertunjukan, nanging aku kaget sepira cepet Menteri Pertahanan kita nggunakake pengalaman Soviet babagan karya politik partai. Utawa dheweke bali menyang sikap Marxis-Leninis babagan tentara, utawa mambu sycophancy ...
                  1. Kucing
                    Kucing 16 Juli 2021 22:42
                    +1
                    mambu wangi..

                    Aku ora bisa nemokake panjelasan rasional. Ora mungkin Shoigu nganggep bawahane minangka tunggul lumut sing ora nonton TV lan ora maca Internet.
        3. Alex777
          Alex777 16 Juli 2021 00:28
          0
          Nanging padha ndeleng mungsuh mung ing wangun simbol ing peta.

          Kabeh kedadeyan ing Suriah.
          Wektu ganti cepet.
          Tentrem ora diarep-arep nganti suwe. hi
          1. Bez 310
            Bez 310 16 Juli 2021 07:50
            -1
            Kutipan: Alex777
            Kabeh kedadeyan ing Suriah.

            Ora perlu!
            Mesthine ora "cara apa wae", kudu kaya sing diatur.
            Apa "perdamaian sing ora diramalake"? Mungkin mandheg gelut?
            1. Alex777
              Alex777 16 Juli 2021 09:34
              0
              Mungkin mandheg gelut?

              Mesthi, aku kanggo apa wis cukup kanggo dangu.
              Nanging sampeyan salah takon.
              Sampeyan alamat menyang Departemen Luar Negeri lan Pentagon.
              Nalika padha ninggalake Suriah padha?
      2. tanker lawas
        tanker lawas 15 Juli 2021 17:22
        0
        Dheweke wis suwe ora melu perang nganggo pistol. Mung minangka senjata sekunder.
    2. K150
      K150 16 Juli 2021 13:40
      -1
      Kutipan: Bez 310
      Nah, wis rampung...
      Lan padha kanggo perwira markas tentara gabungan tanpa pistol anyar ing umum, pinggiran! Aku malah ora bisa mbayangno carane padha digunakake kanggo ngawula tanpa pistol iki.

      Kutipan: Kosta153
      In-vo Padha sing pisanan perang.

      Loro badut, iku salah siji saka pungkasan kanggo njaluk wong.
  5. Beria
    Beria 15 Juli 2021 15:11
    +3
    Iki pratelan serius kanggo kamenangan !
    Kanthi pistol kaya ngono, para perwira markas Distrik Militer Pusat bakal bisa nahan tantangan apa wae!
    Kabar iki kudu nyebabake keprihatinan banget ing Pentagon.
  6. Inggenegr
    Inggenegr 15 Juli 2021 15:19
    + 10
    Luwih ing "VO" ing bagean "News": "Kanggo letnan junior Ivanov I.I. saka bagean N-th saka distrik militer M-th, pistol anyar PYA "Rook" ditugasake. Kepiye kahanan karo perwira liyane saka bagean N-th, Kementerian Pertahanan ora ngandhani."
    Iki minangka tingkat warta
  7. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    +1
    ***
    "Wong Rook wis teka ...
    ***
  8. Nemo
    Nemo 15 Juli 2021 15:23
    +1
    Pitakonan apa?
    Saiki Boa constrictor ing prom. produksi diwiwiti. Ya, lan ing kartrid 9x19.
  9. wuta
    wuta 15 Juli 2021 15:31
    -1
    Petugas kudu bersenjata MPYa, nanging kayane dipateni kanggo nyenengake kapal selam. Sing nggumunake, kanthi panjaluk "lima kompak" Google menehi pistol Lebedev. Laka? Aja mikir.
    1. Okolotochny
      Okolotochny 15 Juli 2021 15:43
      -1
      Uga googled lan sampah padha. Nanging kompak bakal cocog kanggo lembaga penegak hukum.
  10. kagulin58
    kagulin58 15 Juli 2021 15:35
    +7
    Aku murub pistol iki. Kesan dudu sing paling apik. Spring bolt banget kaku, pemicu abot, ora nyaman ing tangan. Nyandhang sing didhelikake pancen ora trep amarga ukuran lan bobote. Aku ora ngerti babagan desain, nanging ora ana "desain" ing PM, kaya korek bensin. Ana sing kudu golek dhuwit. Ngonversi PM menyang kartrij parabellum saperangan saka trifles.
    1. penembake gunung
      penembake gunung 15 Juli 2021 16:02
      +7
      Kapethik saka: kagulin58
      Ngonversi PM menyang kartrij parabellum saperangan saka trifles.

      A pistol blowback chambered kanggo 500+ joules matèni wong, utawa bakal crumble dhewe, utawa panah.
      1. Split
        Split 15 Juli 2021 17:16
        +2
        Quote: penembak gunung
        kamar kanggo 500+joules

        Iku ora babagan energi, nanging babagan momentum peluru .... Miturut Newton, iku ngirimaken momentum iki kanggo casing-bolt. Nalisir pendapat sing kene spring uga dampens recoil - iki ora supaya, iku mung njupuk bagean saka energi, mesthekake muter maneh. Impuls dipateni kanthi tepat kanthi massa rana kanthi otomatisasi gratis, kanggo semi-gratis - impuls dipateni kabeh massa senjata lan, kanthi mangkono, kanthi tangan penembake. Sawise bolt lan tong minyak disengaged, kabeh wis dipateni dening bolt lan wis nalika tekan limiter bali menyang tangan lan kabeh massa gegaman (suwene sepuluh taun aku wis tresnani saka desain senjata lan ana akses. kanggo bahan kanggo panggunaan khusus kanggo ilmuwan forensik)
        Peluru cilik, entheng, lincah, sanajan kanthi energi kasebut (~ 500 J), bisa digawe ing rana gratis. Nanging meh ora ana pistol kaya ngono ... Ana luwih akeh masalah ing tekanan gas bubuk lan nyandhang laras kanggo kartrid kasebut. Nanging, sanajan limang pitu ing ngisor 5,7x28 uga rana semi-gratis ... ana kacepetan peluru ~ 700 m / s
        1. penembake gunung
          penembake gunung 15 Juli 2021 18:08
          +2
          Kutipan saka Split
          Peluru cilik, entheng, lincah, sanajan kanthi energi kasebut (~ 500 J), bisa digawe ing rana gratis. Nanging meh ora ana pistol kasebut ... Ana luwih masalah ing tekanan gas bubuk lan

          Sampeyan pancen bener. Nanging babagan kartrid Parabellum 9x19. Lan ing kana sawetara massa peluru ora amba banget.
          1. Split
            Split 15 Juli 2021 18:26
            +1
            Ana, misale jek, ana ++ cartridges, kang kacepetan tekan 450 m / s. Kanggo ngimbangi impuls uap saham kanthi rana gratis ... massa bakal kurang saka 400+ gram. Aku ora ngelingi persis, bobot saka rana PM punika 320 utawa 350 gram (Aku dijupuk saka bapakku + ana 79 gas, Aku iki umume kaget carane reloads karo massa kuwi. recourse .... wong saka polisi khusus menehi kula nangani bakelite kanggo ulang tahun apik ). Kacepetan rana bakal kurang saka 7 m / s - PMM duwe 5,5 EMNIP ing kana lan nyuwil baja, kaya rana dhewe, lan limiter ing penjaga pemicu.
        2. Bad_gr
          Bad_gr 15 Juli 2021 23:20
          0
          Kutipan saka Split
          Peluru cilik, entheng, lincah, sanajan kanthi energi kasebut (~ 500 J), bisa digawe ing rana gratis.

          Ana siji caveat: skema blowback, sawise ditembak, peluru wiwit obah ing sadawane tong minyak lan ing wektu sing padha wiwit mindhah maneh bolt, narik kasus cartridge metu saka kamar. Lengan metu saka kamar nalika isih akeh tekanan ing tong minyak. Aku ngira yen pecah kasus kartrij 9x19, kanthi skema iki, bakal dadi umum.
          Contone, karo pistol Efimov PE-10 (karo stroke tong minyak cendhak), tong minyak disengages saka bolt mung sawise peluru ninggalake tong minyak lan, mesthi, meksa gas wis dirilis. Minangka bonus tambahan, bedhil praktis ora dicemari dening produk pembakaran mesiu.
    2. Marconi41
      Marconi41 15 Juli 2021 16:40
      +7
      Kapethik saka: kagulin58
      ora nyaman ing tangan. Banget ora trep kanggo didhelikake nggawa

      Shooting saka PY karo tangan siji iku jenis nemen perversion, Aku ora malah ngomong bab siluman, lan apa perwira infantri perlu iku. Plus, PJ wis sudhut banget cetha ing nangani, padha banget sensitif tangan (saiki bisa uga wis didandani). Sadurunge, nempel uga kerep kedadeyan, sing umume nesu. Umumé, pistol kasebut kaya-kaya.
      1. Split
        Split 15 Juli 2021 18:37
        0
        YA, nempel penyakit "pistol" iki, liyane mung individu ... yen tangan cilik, ya. Yen normal, banjur bisa ditoleransi. Nanging ora ketompo carane bobote, lsp. - pistol minangka sarana pungkasan lan linuwih kritis banget, uga kanggo polisi, sing biasane bersenjata pistol.
        Aku ndeleng sawetara video ing ngendi polisi saka negara sing padha tiwas amarga gagal Glock sing misuwur. Dheweke dhewe dijupuk saka 34 glocks ... jujur ​​- pistol njijiki ora Ana isih ora misfires, nanging saka Taurus padha 92, saka 25 meter, aku nindakake kabeh saka 3ki kanggo 10 dhuwur (10cm) lan kabeh 30 babak (konsultan ing chain mail kaget yen wong teka lan sijine kabeh ing 10. nglirik ), saka glock, yaiku jinis olahraga lan shooting kanthi tliti dhuwur - kabeh seri ana 1 9-ka
        Z.Y. Sapa sing ora ngerti apa triple, iki dudu peta subway, nanging latihan standar kanggo PM. PM ing sawetara kuwi (25 meter) STP bab 15cm
        1. Bad_gr
          Bad_gr 15 Juli 2021 23:36
          0
          Kutipan saka Split
          YA, nandhang penyakit "pistol" iki,

          Iki, misale jek, wis didandani: telung alur guide digawe ing kamar.
          Nalika aku ngerti, loro grooves panuntun kanggo cartridges panganan saka sisih beda saka majalah, nanging apa tengah kanggo? Utawa ana toko ing PJ sing nyuda cartridges ing tengah?
          1. Split
            Split 16 Juli 2021 12:38
            +1
            Inggih, aku ora bakal pitutur marang kowe kene, kanggo dangu ing awal taun 2-an, nalika pisanan muncul, sawetara dikirim menyang polisi khusus (kalebu GSh-18). Ana stickings, paling asring nalika toko kebak. Yen sampeyan njupuk telung standar kaya wedges (uga, aku ngomong babagan kelet) ora ana. GSh-18 koyone ora nimbulaké keluhan, sanajan ana shortcomings ing pasuryan, lan kasunyatan sing iki pistol polisi maksimum ketok. Dheweke wedi rereget ... lan lagi ngomong, senjata tresna caress, reresik lan lubrication - iku luwih saka ditrapake kanggo wong, lan PJ banget. Njupuk paling sethithik IZH 79 lan IZH 78-9tm .... Sampeyan nggawa karo sampeyan lan kanggo 15 taun kepemilikan umum sampeyan entuk skor ing pelumasan ... nanging! Aku dijupuk saka wong-wong mau tanpa lubricating kanggo saperangan taun (cetha sing padha umume "garing") - ora wedge siji .... senadyan kasunyatan sing cartridges uga ing toko kanggo sawetara taun! Cetha manawa iki ora apik kanggo sumber daya - nanging ora ana sing dijupuk. Saka PSM bundhas (78), Aku bener dijupuk bab 70 (AKBS magnum mau 50). Panggunaan nyata - mung 6 babak. 3 kaping, lan kabeh - nalika dheweke urip ing Falcon ing Moscow, kita bisa duwe distrik kuwi - xs. Sawise iku, ora tau. Inggih, aku uga kudu njaluk ing Yasnoye, lan malah ing bab-bab cilik ing Moscow, ndeleng siyap kanggo njupuk, iku cukup. lol Aku mung njupuk saka PM 2! seng! Inggih, ora kanggo sebutno sing suwene 10 taun aku wis arep menyang sawetara shooting ajeg - Aku dijupuk saka kabeh hukum ngidini. Nanging kanggo kula pribadi (Aku ngomong bab pistol) - Aku disenengi Taurus 92 paling kabeh (salinan saka Beretta 92 FS ing kasunyatan). Ya, aku ora mbantah, uga sensitif banget kanggo ngresiki amarga adhesion tong minyak, nanging akurasi 1,5 kaping luwih dhuwur (miturut perasaan pribadi lan njupuk praktis) dibandhingake karo sistem pengurangan tong minyak Browning. GS, ya, iku uga cukup akurat, nanging aku mung njupuk paket ing kana lan saiki angel mbandhingake sawise suwene wektu.
        2. Split
          Split 16 Juli 2021 00:31
          0
          Lan sampeyan ngerti apa sing lucu? Iki, mesthi, menehi ganti rugi dening skill, nanging Taurus nduweni rana longitudinal sliding, lan Glock duwe ngisor miturut skema Browning.
    3. Split
      Split 15 Juli 2021 17:04
      +9
      Dene PM, gawe maneh kanggo saperangan, wah, mesthi sampeyan nolak ombenan Impuls dheweke luwih dhuwur ... padha nyoba kanggo nggawe PMM, nanging pungkasanipun boten teka saka iku - pistol gagal malah kadhangkala sawise sawetara atus nembak. PM duwe ~1.95 Nsec, dene pulsa 9x19 diwiwiti paling ora ing 2.75. Umumé, kanggo rana gratis, watesan EMNIP maksimal 2

      Z.Y. Kanggo PY dhewe, aku setuju - aku uga kudu njupuk saka "ajaib" iki, uga saka GSh-18 ... bakal luwih apik yen Gryazev lan Shipunov melu bedhil, padha jenius. .(Sayang banget yen dheweke ora ana maneh karo kita nangis prajurit ) iku langsung ketok sing padha ora perang ing lendhut .... lying malah ing pinggir dalan ing udan ing puluhan cm slurry lan lendhut ing peluru - Aku appreciate linuwih saka SVDU padha ... ~ 170 tembakan - ora ana siji wedge, sanajan dheweke uga ditutupi lumpur (1 misfire, kartrid sing disalahake, ana bedhil mesin biasa - BZT lan cangkang biasa .... sniper sevens (7n1 emnip) ) mung ana 3 majalah + 2 majalah BPeshek). Nyatane, aku njupuk tape cadangan saka PKM, sing ana ing kono karo puluhan placers, mung dikirim menyang kamar nalika wong lanang ora duwe wektu kanggo nglengkapi majalah - Kapadhetan geni ing 10 menit pisanan mung luar biasa. (Aku nembak satus tembakan supaya wong Chechen ora bisa ngangkat sirahe, penembake mesin Seryoga tatu ing lengen nalika isih ana ing UAZ - radius rusak, Mukhamet - penembak jitu saka Timur ing weteng, peluru nyerang gabungan piring, cangkang aramid ditundha, nanging inti ricocheted)
    4. ccsr
      ccsr 15 Juli 2021 19:17
      0
      Kapethik saka: kagulin58
      Aku ora ngerti babagan desain, nanging ora ana "desain" ing PM, kaya korek bensin.

      Pancen, PM kanggo pejabat staf kudu ditinggal, lan ora mbuwang dhuwit kanggo ngganti. Minangka tong minyak gagal utawa rusak, copot lan ganti karo sing anyar.
      Kapethik saka: kagulin58
      Ngonversi PM menyang kartrij parabellum saperangan saka trifles.

      Aku ora ngerti subtleties kuwi, nanging aku yen pengin, iki uga bisa rampung, amarga. PM minangka desain sing rada sukses, diuji nganti pirang-pirang dekade. Wiwit pelaut wis mlaku-mlaku nganggo keris nganti pirang-pirang abad, lan ora ngganti apa-apa, mula ora perlu cepet-cepet PM, paling ora aku ora weruh titik kasebut, utamane kanggo markas. Nanging ketoke, saka titik tampilan manunggalaken, padha mutusaké kanggo ngalih menyang pistol siji, nilar lawas, lan ing wektu sing padha ana wong nggawe dhuwit apik ...
    5. Kapten45
      Kapten45 15 Juli 2021 21:31
      +3
      Kapethik saka: kagulin58
      Ngonversi PM menyang kartrij parabellum saperangan saka trifles.

      Nanging kok, padha dirilis PMM 12-babak lan kartrid paling 9X18, nanging apik. Ing pungkasan taun 90-an aku duwe kertu layanan ing "panggonan permanen". Aku ora ngerti carane, nanging aku ora keluhan.
    6. mmaxx
      mmaxx 16 Juli 2021 19:29
      0
      Kanggo babak 1 +. Nanging kanggo nggawe PM ing parabellum .... Ora cara.
  11. AlexFly
    AlexFly 15 Juli 2021 16:00
    +4
    Lan apa sebabe para petugas butuh mesin pengirik kaya ngono? Apa ora luwih gampang dheweke nggawa PM favorit lan obs%ra%ku?
  12. Dobel Mayor
    Dobel Mayor 15 Juli 2021 16:04
    -3
    Mesthine wis limang taun kepungkur. Saiki wektu kanggo pindhah menyang Lebedev. Sanajan kanggo tentara, pistol kudu ngarahake kanthi akurat ora kurang saka 100 m. Kita maneh nyoba nggawe umum kanggo tentara lan Kementerian Dalam Negeri, lan iki minangka senjata sing beda.
    1. Sergei Averchenkov
      Sergei Averchenkov 15 Juli 2021 18:36
      +7
      Saka pistol ing 100 meter ngarahke? Mungkin ora sengaja, nanging kanthi kasempatan?
  13. awg75
    awg75 15 Juli 2021 16:34
    +2
    kene kanggo wong, nanging petugas staf mung butuh))))
  14. DKuznekov
    DKuznekov 15 Juli 2021 17:54
    -4
    Apa ana kompetisi, aku wonder.
    Lan sapa sing dadi pesaing.
    Glock, Beretta, nanging sampeyan ora ngerti pesaing sing pantes ...
    Aku mikir nganti ana kompetisi sing adil,
    ora bakal ana alternatif sing bisa dipilih.
  15. ngorek
    ngorek 15 Juli 2021 18:08
    -3
    Kamentrian Pertahanan terus peralatan maneh bertahap saka perwira karo pistol Yarygin Grach.

    Sing ngomong apa-apa bab bedhil iki, nanging Makarov, iku wektu kanggo ngganti kabeh padha ..
    Ing proses permusuhan, kabeh bakal dijlentrehake lan didandani.
  16. Popandos
    Popandos 15 Juli 2021 19:05
    +2
    Guano rampung, yarygin iki sampeyan, spesialis ora seneng PM, nanging yen sampeyan milih, banjur ora ana sing bakal njupuk yarygin menyang perang.
  17. S.Sergey
    S.Sergey 15 Juli 2021 19:07
    +1
    Spring, seng nembus waja, ... ora utamané menarik kanggo wong-wong mau. Bobot saka PM lan Rook karo 2 majalah dilengkapi kira-kira 1 lan 1,5 kg. Sampeyan kudu nggawa ekstra 0,5 kg ing dhewe nalika tugas, kaping pirang-pirang sasi. Ora ana petugas sing bakal matur nuwun.
  18. Shaman
    Shaman 15 Juli 2021 19:32
    -4
    Ing markas, iku bakal ngumpulake bledug ing kho, padha ora kamungkinan kanggo nyandhang saben dina.
    1. ccsr
      ccsr 15 Juli 2021 21:05
      -1
      Kutipan saka dukun
      Ing markas, iku bakal ngumpulake bledug ing kho, padha ora kamungkinan kanggo nyandhang saben dina.

      Aja fantasize, yen mung amarga, pisanan, padha biasane pindhah ing tugas karo pistol. Sareh, padha pindhah menyang kabeh latihan karo senjata pribadi, lan minangka aturan padha nggawa pistol malah ing jamban, ora kanggo sebutno kasunyatan sing padha turu karo. Yen sampeyan ora tau ngleksanani sajrone seminggu utawa sepuluh dina, mula sampeyan ora bisa ngadili kepiye pistol bledug lan apa tegese ora mbusak holster saka sabuk. Katelu, perwira staf tentara terus-terusan tindak bisnis menyang markas distrik, asring nganggo dokumen utawa peralatan rahasia, mula dheweke tansah njupuk senjata.
      Dadi angen-angen sampeyan mung saka ora ngerti babagan layanan perwira markas tentara, lan ora liya.
      1. Shaman
        Shaman 17 Juli 2021 10:34
        -1
        Tenang, histeris, ora ana sing nyinggung sampeyan minangka tikus staf, mung pendapat pribadi, ngombe valacardine utawa laxative, bisa uga ayo.
  19. saygon66
    saygon66 15 Juli 2021 21:22
    +2
    - Iku bakal menarik kanggo ndeleng holster standar kanggo pistol iki .... Apa sing digawe dening pengrajin negara ing kono? Kanthi bobot lan dimensi kasebut, siji ora bisa nganggo dawa ing sabuk pinggang siji, lan, sawayah-wayah aku ngerti, tali bahu ora ditanggepi maneh ... Tuku pribadi saka manufaktur sing sah?
    1. RED_ICE
      RED_ICE 16 Juli 2021 09:49
      +1
      Gun iku gedhe lan abot dibandhingake karo PM. Majalah kapasitas kanggo 17 lan 18 babak (padha beda-beda), spring punika kaku, supaya iku angel kanggo nglengkapi. Ing holster, iki umume lagu. Nggantung nganti dhengkul. Siji-sijine sing dakkarepake yaiku turunane sing lembut
      1. saygon66
        saygon66 16 Juli 2021 10:32
        0
        - Aku menowo karo versi olahraga ... Iku tetep ngarep-arep sing panguwasa ora bakal marang versi komersial saka holster.
    2. ccsr
      ccsr 16 Juli 2021 13:20
      0
      Kutipan saka saygon66
      - Iku bakal menarik kanggo ndeleng holster biasa kanggo pistol iki ....

      Lan aku uga kasengsem ing apa jenis wong bodho teka karo pistol kuwi kanggo perwira saka markas lan Staff komando ndhuwur divisi - ketoke wong ora pinter banget. Kita wis siji PSS antarane liyane saka PM ing lemari kanggo pangareping, lan ana ing GSVG - pistol banget lan cahya kanggo pasukan khusus. Padha isih bisa gawé seri iki, iku mung pas kanggo nyandhang malah ing sabuk saka clono dowo sipil, nalika iku perlu kanggo lelungan karo dokumen ing urip sipil.
      1. saygon66
        saygon66 16 Juli 2021 22:32
        0
        - Saben awan duwe lapisan perak ... Saiki malah komandan divisi bakal bisa ngrasakake kasusahan lan kasusahan ing layanan! nglirik
        1. ccsr
          ccsr 17 Juli 2021 14:31
          -1
          Kutipan saka saygon66
          Ora ana ala tanpa becik..

          Aku bakal nyebataken tiruan liyane saka kegiatan kasar.
          Kutipan saka saygon66
          Saiki malah komandhan divisi bakal bisa ngrasakake rekasa lan rekasa layanan!

          Yen ora, dheweke ora nyoba nalika dheweke arep menyang posisi iki, wiwit dadi kadet saka sekolah militèr ...

          Miturut cara, masalah tentara saiki temen beda, lan iku ora bab pistol. Yen sampeyan kasengsem, maca babagan:
          Apa mbedakake perwira modern saka Soviet? Apa sebabe para perwira mlayu saka tentara? Panemu Veteran

          Alesan #1.
          Ing sekolah militer, ora perwira sing dilatih, nanging manajer, spesialis manajemen personel - yen sampeyan ora pracaya, deleng diploma. Ora ana sing nglatih perwira, korps guru wis "dipateni" dening reformis. Mulane, nalika teka ing pasukan, letnan mung ora ngerti yen dheweke kudu mulang lan ngajari personel, supaya peralatan lan senjata ing urutan apik. Dheweke ora ngerti carane.
          Alasan nomer 2....

          https://zen.yandex.ru/media/lifeitslife/chto-otlichaet-sovremennyh-oficerov-ot-sovetskih-pochemu-oficery-begut-iz-armii-mnenie-veteranov-60be82b5eeb0cd2673d45ae5
          1. saygon66
            saygon66 17 Juli 2021 19:24
            0
            Nah, nalika lintang gedhe katon ing tali pundhak, mesthine akeh sing lali .... nglirik Lan kasunyatan sing bedhil ora cocog mung kurang saka evils - Aku setuju ... Iku wektu kanggo pedagang!
  20. Shever
    Shever 16 Juli 2021 01:42
    0
    Pira taun dheweke nyoba nglengkapi maneh "Rook" ...
  21. Svoboda
    Svoboda 16 Juli 2021 09:38
    0
    Mungkin padha kudu njupuk pistol Lebedev minangka panggantos kanggo PM, Grach, mesthi, nampa koreksi liyane ing wektu kuwi, nanging isih.
  22. RED_ICE
    RED_ICE 16 Juli 2021 09:38
    0
    Kita wis suwe wis dilengkapi maneh limang taun, malah 7 taun kepungkur.
  23. johnht
    johnht 16 Juli 2021 14:06
    0
    Pistol apik, karo peluru waja-tindik, lembaran baja pierces 8 mm, lan 6 mm utamané kuwat. Minangka polisi kerusuhan kita ngomong, njupuk saka yaryga luwih akurat tinimbang saka Makar, lan flatness saka peluru 9x19 luwih apik.
    1. adoh
      adoh 16 Juli 2021 15:43
      0
      Ing Kawa 8 Maret Sergei Shoigu congratulated prajurit wadon. Ana luwih saka 41 wong ing tentara Rusia, miturut menteri, lan udakara 4 sing dadi perwira, kalebu 44 kolonel. Luwih saka 30 ewu wanita dadi prajurit kontrak lan sersan, udakara 7 ewu - panji lan midshipmen
      .
      kaya sing ditulis kanthi bener ing ndhuwur - 1.5 kg lawan 1 kg - tali ijo, lan sabuk ing babak nggulung nalika dipakai
      lan sawise kabeh, sampeyan isih kudu nglengkapi toko karo gaweyan liyane.
      lan nyekeli nalika njupuk bakal kesenengan liyane.
  24. Doliva63
    Doliva63 17 Juli 2021 16:56
    0
    Kutipan saka ccsr
    Kutipan saka Doliva63
    Ya, ora, ing mripatku ora ana rega kanggo Shoigu, kaya Serdyukov - siji lapangan woh wohan beri.

    Setuju. Nanging mentri pungkasan paling ora soko cukup, lan ora cilaka sabab kaya Serdyukov. Wis kanggo iki wis diapura kathah, kalebu incompetence profesional.

    Bojoku yakin yen dheweke mung ngrampungake bagean sing beda saka rencana sing padha - kanggo nggawa tentara menyang tingkat sing perlu lan cukup kanggo nglindhungi "pipeline" lan "kedaulatan pipa" Federasi Rusia. Mbok aku setuju karo dheweke. ngguyu Ing cahya iki, aku weruh kang "soko wajar" ora ing cahya rosy kaya sampeyan.
    1. ccsr
      ccsr 18 Juli 2021 14:21
      0
      Kutipan saka Doliva63
      Ing cahya iki, aku weruh kang "soko wajar" ora ing cahya rosy kaya sampeyan.

      Aku ngevaluasi kanthi senjata anyar - sawise kabeh, iki dudu taun nineties lan nol, banjur ana kegagalan lengkap. Saiki kita wis nggawe terobosan sing kuat ing senjata strategis, lan kita kudu menehi dalan kanggo wong-wong sing bisa nggawa militer kita. - Komplek industri metu saka stagnasi.
  25. Doliva63
    Doliva63 18 Juli 2021 17:58
    0
    Kutipan saka ccsr
    Kutipan saka Doliva63
    Ing cahya iki, aku weruh kang "soko wajar" ora ing cahya rosy kaya sampeyan.

    Aku ngevaluasi kanthi senjata anyar - sawise kabeh, iki dudu taun nineties lan nol, banjur ana kegagalan lengkap. Saiki kita wis nggawe terobosan sing kuat ing senjata strategis, lan kita kudu menehi dalan kanggo wong-wong sing bisa nggawa militer kita. - Komplek industri metu saka stagnasi.

    Jebule apa, ngapunten? Nganti saiki, aku durung krungu apa-apa sing anyar, digawe "saka awal". Lan apa sing ditindakake ing backlog Soviet yaiku crumbs, perlu lan cukup kanggo njaga kedaulatan "pipa", ora ana maneh.