Lithuania nampa Israel Spike LR ATGM kanggo nglengkapi Vilkas armored personel operator

76

Operator personel lapis baja Lithuania Vilkas (dicocogake kanggo kabutuhan tentara Lithuania BTR Boxer) dilengkapi rudal anti-tank Israel Spike LR. Miturut layanan pers Kementerian Pertahanan Nasional Lithuania, pangiriman ATGM wis rampung.

Miturut laporan kasebut, ing pungkasan wulan Juni, Kamentrian Pertahanan Lithuania nampa kumpulan pungkasan Spike LR ATGM kanggo nglengkapi operator personel lapis baja Vilkas (Wolf - lit.). Kontrak kanggo pasokan rudal ditandatangani lan dileksanakake dening Badan Dhukungan lan Pengadaan NATO (NSPA) kanthi kerjasama karo OCCAR (Organization for Arms Cooperation). Kontrak kasebut nyedhiyakake pasokan ATGM Rafael Spike-LR kanthi batch wiwit taun 2018 nganti 2021. Pira rudal sing wis dipesen ora dilaporake.



Kaya sing dilaporake sadurunge, ing wulan Agustus 2016, Kementerian Pertahanan Lithuania nandatangani kontrak karo konsorsium Jerman ARTEC kanggo nyedhiyakake 88 GTK Boxer wheeled armored personel operator kanthi rumus roda 8x8 ing versi adaptasi, uga telung kendaraan latihan. Tentara Lithuania wiwit nampa kendaraan pertama ing 2019, pungkasan pangiriman dijadwalake ing taun iki, 2021.

Ing varian kanggo Lithuania, operator personel lapis baja linier, sing diarani Vilkas, dilengkapi versi modifikasi saka modul tempur Israel Rafael Samson Mk 2 kanthi meriam otomatis ATK Orbital Bushmaster Mk 30 44-mm, senapan mesin 7,62-mm coaxial. lan peluncur Rafael Spike-LR ATGM sing bisa ditarik maneh. Saka kendaraan sing dikirim, papat dikirim ing versi komando-staf, lan liyane ing versi linear.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    76 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -23
      16 Juli 2021 15:20
      Israel climbing nang endi wae lan kabeh cedhak tapel wates Rusia meksa nindakake perkara gegaman sawijining .. Mungkin kita uga bisa sijine rudal normal ana cedhak tapel watese? ngguyu
      1. -8
        16 Juli 2021 15:32
        Iki bisnis bedhil. Dheweke nggawe tembung "Ora ana pribadi, bisnis." Pitakonan: apa garpu iki bisa tekan garis nggunakake bedhil anti-tank? Utawa bakal padha bang ing rute karo MLRS biaya cluster?
      2. +5
        16 Juli 2021 15:32
        S-300 dipasang ing wilayah Masyaf. Dadi apa?
      3. + 10
        16 Juli 2021 17:19
        Lan operator personel wojo umume ora ala.


        1. +1
          16 Juli 2021 17:43
          Ragu-ragu sing ora jelas ...
          Samson. A jeneng janjeni kanggo modul pertempuran.
          Apa sampeyan mikir sing bakal ngalahake pasangan, telung "Singa"?
          Lan "Spikes" minangka pengganti "jaws kuldi"?
          1. 0
            16 Juli 2021 18:35
            Kutipan saka hohol95
            Ragu-ragu sing ora jelas ...
            Samson. A jeneng janjeni kanggo modul pertempuran.
            Apa sampeyan mikir sing bakal ngalahake pasangan, telung "Singa"?
            Lan "Spikes" minangka pengganti "jaws kuldi"?

            Witty. ombenan
            1. +2
              16 Juli 2021 19:08
              Kabeh ana ing titik. Simson nyuwek singa? Nyuwek. Meh kaya Hercules...
              Jaw kuldi gelut?
              perang. Lha, ”putrané wong Yahudi” kuwi ora duwé gaman sing cocog karo kekuwatané. Dheweke mbokmenawa nyuwil kabeh pedhang lan klub sadurunge iku !!!
              Rahang kuldi dadi luwih kuwat ...
              Bokmanawi para tukang bedil bangsa Yahudi kala wau dereng ngertos pakaryanipun. Utawa
              materi sumber gagal.
              ombenan ombenan ombenan
              1. -2
                16 Juli 2021 19:14
                Kutipan saka hohol95
                Kabeh ana ing titik. Simson nyuwek singa? Nyuwek. Meh kaya Hercules...
                Jaw kuldi gelut?
                perang. Lha, ”putrané wong Yahudi” kuwi ora duwé gaman sing cocog karo kekuwatané. Dheweke mbokmenawa nyuwil kabeh pedhang lan klub sadurunge iku !!!
                Rahang kuldi dadi luwih kuwat ...
                Bokmanawi para tukang bedil bangsa Yahudi kala wau dereng ngertos pakaryanipun. Utawa
                materi sumber gagal.
                ombenan ombenan ombenan

                Rahang kuldi minangka kekuatan. ngguyu
                1. +1
                  16 Juli 2021 19:20
                  Ana artikel ing Internet "ngaku" manawa bisa dadi "rahang ngisor bison Eropa kuno."
                  Padha ngomong yen wong primitif digunakake minangka gegaman kejut-crushing ing gambar padha klub kayu Indian.
              2. +2
                16 Juli 2021 19:41
                Kutipan saka hohol95
                Simson nyuwek singa? Nyuwek.

                Nyuwek ing banyu mancur lol

                ombenan
                1. +1
                  16 Juli 2021 21:13
                  Ing taun 90-an abad kaping 20, lelucon wiwit nyebar. Korea Selatan bakal ngalahake Lor lan Samsung bakal nyuwek rahang Kim Il Sung ... ombenan
          2. -1
            16 Juli 2021 22:52
            Kutipan saka hohol95
            Ragu-ragu sing ora jelas ...
            Samson. A jeneng janjeni kanggo modul pertempuran.
            Apa sampeyan mikir sing bakal ngalahake pasangan, telung "Singa"?
            Lan "Spikes" minangka pengganti "jaws kuldi"?

            Miturut cara, crita Simson kedaden ing Gaza, banjur Filisti ngguyu ombenan
            1. +1
              16 Juli 2021 22:56
              Dadi ora ana bantahan kanggo "Jaw of the Donkey"?
              Lan ganti jeneng dadi SPIKE?
              Luwih euphonious - Stitch ... ombenan
              1. -2
                16 Juli 2021 23:05
                DankiChin)))
                Yen ing basa Inggris ngguyu ombenan
                Meh ngakak))
        2. +2
          16 Juli 2021 19:28
          Quote: Aron Zaavi
          Lan operator personel wojo umume ora ala.

          Jerman tansah bisa nggawe kendaraan lapis baja lan ora mung wong-wong mau.
      4. +5
        16 Juli 2021 17:55
        Kutipan saka xorek
        Mungkin kita bisa nyelehake misil normal ing cedhak tapel watese

        Sadurunge sampeyan lair, ana "pinter" sing luwih kuwat tinimbang sampeyan.
        Dheweke ora mung nginstal rudal, nanging uga mbentuk Divisi Rudal Anti-Pesawat Khusus kaping 18
        Gunggunge rombongan kasebut dumadi saka 32 ewu jenderal, perwira lan prajurit.
        Secara total, 21 divisi rudal anti-pesawat Soviet disebar ing Mesir.
        Pamrentah Soviet nyedhiyakake Mesir kanthi puluhan pesawat MiG-21, MiG-17, Su-7, Il-28, Tu-16, Il-14, helikopter Mi-4, komunikasi lan RTO, lan liya-liyane. Ing Januari 1970, grup penerbangan Soviet dipindhah menyang ARE, sing kalebu skuadron tempur pengintaian kapisah kaping 35 (30 MiG-21 mf, 42 pilot - komandan Kolonel Yu. Nastenko) lan resimen penerbangan tempur kaping 135 (40 MiG-21 mf). , 60 pilot - komandan Kolonel K. Korotyuk). Sistem pertahanan udara Shilka S-75 S-125 "Strela-1"
        Iku USSR, nanging ora mbantu, wis nandhang losses, kabeh bali
        Ora kaya anti-Semitisme sampeyan, pimpinan saiki ngerti manawa kudu ngobrol karo Israel kanthi posisi sing padha, lan kanggo pisanan wiwit taun 1951, iki cocog karo loro.
        1. +1
          16 Juli 2021 19:22
          Apa sampeyan mikir yen kerugian sing ditindakake kudu disalahake amarga kelingan personel militer Soviet?
          Utawa "konco layar" saka pimpinan Mesir?
          1. +5
            16 Juli 2021 19:39
            Kutipan saka hohol95
            Apa sampeyan mikir yen kerugian sing ditindakake kudu disalahake amarga kelingan personel militer Soviet?
            Utawa "konco layar" saka pimpinan Mesir?

            Ora ana sababe, mesthi ana sababe kompleks. Ing kasus tartamtu, ana losses ing komposisi, mbukak dening masyarakat donya saka partisipasi saka USSR ing perang regional, dissatisfaction saka Kepemimpinan Mesir karo tumindak musuhan ing pangarep-arep sing USSR bakal bali wilayah kanggo. wong-wong mau. Kasunyatan tetep yen akeh pasukan lan senjata ora bisa ngganti acara kasebut. Aku nulis iki kanggo nanggepi proposal kanggo nginstal sawetara jenis pluru, karo ancaman kanggo Israel. Saiki, Israel duwe triad nuklir lan meh ora ana sing pengin nglalu.
            1. -4
              16 Juli 2021 19:44
              Sampeyan maca maneh komentar sampeyan. Sampeyan mung duwe babagan kerugian militer Soviet!
              Nanging mung.
              Lan pimpinan Israel ora ngakoni triad nuklir!
              Lan ora ngakoni maneh. Sing penting jaga sumber banyu...
              Tanpa banyu lan ora ana ing kene..
              1. +4
                16 Juli 2021 20:47
                Kutipan saka hohol95
                Sampeyan maca maneh komentar sampeyan. Sampeyan mung duwe babagan kerugian militer Soviet!

                Aku maca lan menehi saran
                Ora ana sababe, mesthi ana sababe kompleks. Ing kasus tartamtu iki ana kerugian ing komposisi, otopsi dening masyarakat donya, partisipasi USSR ing perang regional,
                Kutipan saka hohol95
                Sing penting jaga sumber banyu...
                Tanpa banyu lan ora ana ing kene..

                Dina iki ora relevan maneh, 60% tanduran desalinasi.
                80% banyu limbah didaur ulang lan digunakake ing tetanèn.
                1. -1
                  16 Juli 2021 20:52
                  Aku ngomong babagan sing padha - ngurus tanduran desalinasi lan fasilitas perawatan banyu. Lan komentar sampeyan minangka sing pertama! Ora sing kapindho.
                  Sawise desalinasi, ing ngendi sampeyan ngeculake brine kimia? menyang ara-ara samun Negev?
                  1. +4
                    16 Juli 2021 21:42
                    Kutipan saka hohol95
                    Sawise desalinasi, ing ngendi sampeyan ngeculake brine kimia? menyang ara-ara samun Negev?

                    Apa sampeyan wis tau nggunakake uyah segara?

                    Sadurunge nulis, sampeyan kudu mikir.
                    Coba hi
                    1. +1
                      16 Juli 2021 21:44
                      Sampeyan kudu mikir cara sing padha sadurunge ngirim kaya iki.
                      Utawa mung ing antarane pedunung Israel sing "brine" sawise desalination cukup cocok kanggo nggunakake?
                      Ora cocok kanggo kabeh wong, nanging kanggo sampeyan ...
                      Coba... hi
                      1. +1
                        16 Juli 2021 22:04
                        Kutipan saka hohol95
                        Ora cocok kanggo kabeh wong, nanging kanggo sampeyan.

                        Apa sampeyan ora ngerti yen kita ora kaya wong liya?
                        1. +1
                          16 Juli 2021 22:23
                          Lan ati sampeyan kaping telu luwih produktif!
              2. -1
                18 Juli 2021 20:16
                Kutipan saka hohol95
                Lan pimpinan Israel ora ngakoni triad nuklir!

                Iki ora ateges ora bakal digunakake yen ana ancaman eksistensial, utawa minangka sarana retribusi (tangan mati).
          2. 0
            16 Juli 2021 22:55
            Kutipan saka hohol95
            Apa sampeyan mikir yen kerugian sing ditindakake kudu disalahake amarga kelingan personel militer Soviet?
            Utawa "konco layar" saka pimpinan Mesir?

            Kahanan kasebut kudu disalahake - Sinai ora bali, perang attrition diwiwiti dening Mesir (lan counterweight kanggo blitzkrieg ing 67th) kudu mandheg. hi
            1. +1
              16 Juli 2021 22:59
              Nanging saluran kasebut dipeksa. Banjur wong Mesir "mbubrah menara", kaya biasane!
              Lan kabeh nyalahke - garwane Caesar ora bisa guilty ...
              1. +1
                16 Juli 2021 23:07
                Saluran kasebut wis dilewati ing taun 1973
                Tentara Soviet takon ing taun 1972
                Banjur - wong Mesir kudu ngiyataken pertahanan ing wilayah Sinai saka terusan, lan ora pas karo wong Siria, ninggalake payung pertahanan udara.
                1. +1
                  17 Juli 2021 22:25
                  Lan wiwit taun 1972, USSR mandheg nyuplai senjata menyang Mesir? ora
                  1. 0
                    17 Juli 2021 23:51
                    Aku ora ngerti iki, nanging ing taun 1973, nalika perang, dheweke lunga menyang Mesir miturut prinsip residual (dibandhingake karo Suriah).
        2. -2
          16 Juli 2021 21:15
          Apa militer sampeyan wis lali "kegagalan" nalika wong Mesir nyabrang Terusan Suez?
          Disiapake dening penasehat Soviet!
          1. +3
            16 Juli 2021 21:54
            Kutipan saka hohol95
            Apa militer sampeyan wis lali "kegagalan" nalika wong Mesir nyabrang Terusan Suez?
            Disiapake dening penasehat Soviet!

            "Ing kebon ana elderberry lan ing Kyiv ana paman"
            Aku ora nulis babagan operasi militer, sing sukses lan sing gagal.
            Intine yaiku negara kasebut kaping pirang-pirang luwih gedhe ing kabeh babagan kanthi klompok kasebut gunggunge 32 ewu jenderal, perwira lan prajurit. Duwe ora netepi kewajibane, apa wae alasane, dheweke lunga menyang tanah air lan sadurunge perestroika kabeh diklasifikasikake.
            Lan dina iki, wong-wong sing melu tumindak kasebut ngupaya pensiun. padha ora diakoni minangka melu perang ing luar negeri.
            1. -4
              16 Juli 2021 22:22
              Israel "cilik banget" nganti nggawa senjata saka sak ndonya. Minangka teknologi. Lan dhuwit! Utawa apa sampeyan nggunakake tambang rahasia Raja Suleman ing kana?
              Lan kasunyatan sing Amerika Serikat "menehi" Sadat. Mungkin dheweke mung "sold out" kanggo sawetara "hot dogs" ...
              Lan aku ora njaluk sampeyan ngelingi - elinga "mati karo mripatmu" - lali - "loro"!
              1. +5
                16 Juli 2021 22:40
                Kutipan saka hohol95
                Israel "cilik banget" nganti nggawa senjata saka sak ndonya. Minangka teknologi.

                Nyuwun pangapunten, golek wong liya sing bakal ngomong omong kosong karo sampeyan.
                sugeng dalu!
                1. 0
                  16 Juli 2021 23:57
                  Apa sampeyan nggawe dhewe, utawa ana sing menehi saran?
            2. -2
              17 Juli 2021 03:14
              Lan padha ora ngakoni, sanajan padha tekan Mahkamah Agung.
              "Negara ora butuh pahlawan sing urip" (c)
      5. +5
        16 Juli 2021 19:33
        Kutipan saka xorek
        Nang endi wae Israel minggah lan kabeh sing cedhak karo tapel wates Rusia nyurung senjatane

        Ya, dheweke ora bakal nggawe Israel, nanging Amerika utawa Eropa, mula kepiye? Apa sampeyan bakal turu luwih apik yen ngerti yen wong non-Yahudi entuk bisnis?
        1. +5
          16 Juli 2021 23:56
          wong Indian Amérika nyalahake masalah ing pasukan alam, amarga padha ora ngerti apa-apa bab wong Yahudi
      6. +1
        16 Juli 2021 23:55
        sampeyan wis nyediakke kanggo setengah abad. nanging iki beda.
    2. + 19
      16 Juli 2021 15:30
      The spikes nuduhake piyambak mung gedhe ing Karabakh. ATGMs banget nggegirisi.
    3. -3
      16 Juli 2021 15:31
      sawise kabeh, iki bisnis, boten pribadi, kok ora ngedol yen ana sing arep tuku, iku luwih pitakonan saka ngendi Lithuania njaluk aliran denyuh, nang endi wae comrades kita wis ora cukup, iku cukup kanggo Petrov lan Bashirov kanggo ngaso, iku wektu kanggo racun ekonomi sprat minangka "pendatang anyar".
    4. +1
      16 Juli 2021 15:33
      Ing platform numpes ATGM "Kornet" Mk-4A Mk-4M dibangun. Telung tanker Israel tiwas ing tank kasebut.
      1. -1
        16 Juli 2021 15:37
        Video ora kasedhiya kanggo kita.
        1. 0
          16 Juli 2021 15:57
          Kutipan saka OgnennyiKotik
          Video ora kasedhiya kanggo kita.

          Ora ngerti.
      2. +4
        16 Juli 2021 16:15
        Quote: Aron Zaavi
        Ing platform numpes ATGM "Kornet" Mk-4A ana dibangun Mk-4M. Telung tanker Israel tiwas ing tank kasebut.

        Ora "dibangun", nanging "dipulihake". mangkono, losses irretrievable tank ing VTL gunggungipun 4 (papat) tank.
    5. +6
      16 Juli 2021 15:35
      Ya, ora ing kreta, Tayotovskih padha nyopir. Lan ekonomi ora gumantung ing sprats, nanging ing produksi komponen kanggo industri Kulon. Dadi kanggo mbandhingake: Lithuania ekspor $ 33 milyar, Ukraina ekspor $ 49 milyar, kanggo 2020 covid .. Ukraina aku bakal nemokake ing peta langsung, nanging kanggo Lithuania aku kudu nganggo kaca tingal.
      1. +6
        16 Juli 2021 16:18
        Kutipan saka: tralflot1832
        Ya, ora ing kreta, Tayotovskih padha nyopir. Lan ekonomi ora gumantung ing sprats, nanging ing produksi komponen kanggo industri Kulon. Dadi kanggo mbandhingake: Lithuania ekspor $ 33 milyar, Ukraina ekspor $ 49 milyar, kanggo 2020 covid .. Ukraina aku bakal nemokake ing peta langsung, nanging kanggo Lithuania aku kudu nganggo kaca tingal.

        Dadi kanggo mbandhingake: PDB per kapita ing Lithuania yaiku $37,231, lan ing Federasi Rusia $27,044. Mungkin sampeyan bisa ngalih menyang "sprats" amarga lenga ora ngidini sampeyan tekan Lithuania. nglirik
        1. +1
          16 Juli 2021 16:26
          Lan akeh wong sing ora kerja? Ing sawijining wektu, produktivitas saya ing babagan PDB saya dhuwur banget, $ 27. Setahun gaji saya luwih dhuwur. Ora nangis, kudu menehi panganan pensiunan. lan bocah-bocah.
          1. -1
            16 Juli 2021 16:30
            Kutipan saka: tralflot1832
            Lan pira populasi kita ora bisa digunakake?

            RF
            Pengangguran, umur enom 15-24
            total: 15.2%
            lanang: 14.8%
            wadon: 15.6% (2019 est.)

            Lithuania
            Pengangguran, umur enom 15-24
            total: 11.9%
            lanang: 14.1%
            wadon: 9.3% (2019 est.)

            Ora kabeh kedadeyan ing Lithuania.
            1. -1
              16 Juli 2021 16:38
              Lan Lithuania dudu conto kanggo aku, aku duwe negara dhewe ing sawijining negara, mula aku urip luwih apik tinimbang sawetara wong Lithuania, yen dheweke ora ngganggu aku.
              1. +5
                16 Juli 2021 16:43
                Kutipan saka: tralflot1832
                Lan Lithuania dudu conto kanggo aku, aku duwe negara dhewe ing sawijining negara, mula aku urip luwih apik tinimbang sawetara wong Lithuania, yen dheweke ora ngganggu aku.

                Mung sawetara wong Lithuania? nglirik Kita ora ngrembug Abramovich utawa Buffett, nanging kelas menengah.
                1. 0
                  16 Juli 2021 16:45
                  Aku ora bakal narik sing pungkasan, yacht, aku kesel karo segara. Luwih becik nonton srengenge ing Segara Ireng saka pesisir. Kaendahan !!! Aku ora kerja kanthi sia-sia.
                  1. +5
                    16 Juli 2021 17:23
                    Kutipan saka: tralflot1832
                    Aku ora bakal narik sing pungkasan, yacht, aku kesel karo segara. Luwih becik nonton srengenge ing Segara Ireng saka pesisir. Kaendahan !!! Aku ora kerja kanthi sia-sia.

                    Ing kene aku setuju karo sampeyan. Saiki aku lagi ngombe bir lan ndeleng srengenge ing Segara Mediterania. Urip iku apik.
                    ombenan
                    1. +1
                      16 Juli 2021 17:25
                      Kanggo sing ditulis, nanging aku kangen fishing ing Kola, supaya karo nyamuk! ombenan
                    2. -4
                      16 Juli 2021 20:27
                      Quote: profesor
                      Kutipan saka: tralflot1832
                      Aku ora bakal narik sing pungkasan, yacht, aku kesel karo segara. Luwih becik nonton srengenge ing Segara Ireng saka pesisir. Kaendahan !!! Aku ora kerja kanthi sia-sia.

                      Ing kene aku setuju karo sampeyan. Saiki aku lagi ngombe bir lan ndeleng srengenge ing Segara Mediterania. Urip iku apik.
                      ombenan

                      Oleg, bakal angel ndeleng Segara Mediterania tanpa kaca tingal peteng sajrone lampu kilat atom. Tansah dipikir iki kanggo mangsa. Lan ya, ora bakal ana bir maneh. Mung banyu asin.
                      1. +2
                        16 Juli 2021 23:59
                        Lan bakal ana kiamat. lan alien. lan tsunami dhuwure 500 meter. apa padha mung ora teka munggah karo supaya ora bisa
              2. +1
                16 Juli 2021 17:14
                Lithuania sing demokratis lan bebas ilang 25% saka populasi. Mordor elek kanggo padha 3.5%. Kayane ana sing salah...
                1. 0
                  16 Juli 2021 17:20
                  Padha milih nganggo sikil.
                2. +5
                  16 Juli 2021 17:24
                  Kutipan saka Moskovit
                  Lithuania sing demokratis lan bebas ilang 25% saka populasi. Mordor elek kanggo padha 3.5%. Kayane ana sing salah...

                  RF uga ora bisa gumunggung. Ilang yuta.
                  1. -2
                    16 Juli 2021 19:25
                    Lan kenapa Lithuania ilang sewu?
                    We are mayuta-yuta ... Lan aku ngerti kok.
                    Lan padha?
                    Apa padha demokratisasi?
                    Lan dheweke dadi wong Eropa ...
                    Ngendi padha "lunga"?
                  2. -1
                    16 Juli 2021 20:29
                    Quote: profesor
                    Kutipan saka Moskovit
                    Lithuania sing demokratis lan bebas ilang 25% saka populasi. Mordor elek kanggo padha 3.5%. Kayane ana sing salah...

                    RF uga ora bisa gumunggung. Ilang yuta.

                    Oleg, kakehan manuk Phoenix mati? nglirik
    6. -2
      16 Juli 2021 15:54
      Yagene dheweke butuh akeh teknologi? Sawise kabeh, padha duwe kabeh tentara saka loro-minangka Lithuanians-as, patriot-ace.
      1. +7
        16 Juli 2021 15:58
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Yagene dheweke butuh akeh teknologi? Sawise kabeh, padha duwe kabeh tentara saka loro-minangka Lithuanians-as, patriot-ace.

        Ketoke sethitik liyane.
        1. -2
          16 Juli 2021 20:32
          Quote: Aron Zaavi
          Kutipan: Andrey Nikolaevich
          Yagene dheweke butuh akeh teknologi? Sawise kabeh, padha duwe kabeh tentara saka loro-minangka Lithuanians-as, patriot-ace.

          Ketoke sethitik liyane.

          Harun, sedulur alas ing kasunyatan saiki ora bakal menehi kulo maneh. Boom kanggo argue? nglirik
          1. +1
            17 Juli 2021 11:05
            Kutipan saka: sabakina
            Quote: Aron Zaavi
            Kutipan: Andrey Nikolaevich
            Yagene dheweke butuh akeh teknologi? Sawise kabeh, padha duwe kabeh tentara saka loro-minangka Lithuanians-as, patriot-ace.

            Ketoke sethitik liyane.

            Harun, sedulur alas ing kasunyatan saiki ora bakal menehi kulo maneh. Boom kanggo argue? nglirik

            Dina iki, Angkatan Bersenjata Lithuania duwe cukup 2 brigade mekanis sing siap tempur kanthi pertahanan udara, artileri lan kendaraan lapis baja. Kajaba iku, ana sawetara batalyon kapisah. Saka SSPN kanggo logistik. L / s ing massa banget uga disiapake lan motivasi. Mesthine, iki ora cukup kanggo operasi nyerang, nanging sajrone karya pertahanan, mungsuh sing maju bakal mbutuhake detasemen pasukan sing luwih gedhe tinimbang Lithuania saka mungsuh sing maju.
      2. -5
        16 Juli 2021 16:42
        Kita kudu ndhukung kompleks industri militer Israel lan NATO. Dheweke ora manggon ing San Morino. Saben uwong percaya ing dongeng, nanging Abraham muter-muter sekel ing jar telung liter.
    7. +2
      16 Juli 2021 16:32
      Nanging kita ora wedi, kita wis teka karo visor anti-spike. nglirik
      1. +8
        16 Juli 2021 17:27
        Kutipan saka Kaw
        Nanging kita ora wedi, kita wis teka karo visor anti-spike. nglirik

        Ora bakal nulungi. Panggangan nyuda efektifitas RPG Soviet kanthi 50%. Ora bakal bisa digunakake karo Spike. Kuma tetep kerja. Malah yen efektifitas sudo dening 5 kaping, bakal nembus 200 mm waja, lan gendheng ora luwih saka 50 mm.
        1. +1
          16 Juli 2021 19:27
          Apa ing lapangan, nanging ing alas pinus ing pesisir Segara Baltik?
          Lan carane "Fork" iki mlaku ing sadawane gumuk pasir?
          Apa ora "ngubur"?
        2. -4
          16 Juli 2021 20:34
          Oleg, terwelu kanggo mbangun super-megamind saka dhewe!
          1. +3
            17 Juli 2021 00:00
            lan apa, iku isin sing ngendi otak?
    8. +6
      16 Juli 2021 19:21
      Spike apik banget lan toothy ATGM.
    9. -1
      16 Juli 2021 22:41
      Kutipan saka hohol95
      Lan ati sampeyan kaping telu luwih produktif!

      Lan pikiran uga
    10. 0
      17 Juli 2021 16:13
      ATGM generasi katelu.
      "Tembak lan lali."
      Ayo padha ngedol menyang brigade DNR lan LNR.
      Sanalika iku bakal.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"