Ing Ukraina, padha weruh mirip karo mortir transportable 120-mm sing dikembangake ing Belarus karo "Bars-8MMK" Ukrainia.

37

Kendaraan lapis baja Belarusia diowahi dadi peluncur mortir seluler. Ing Ukraina, padha weruh podho saka 120-mm mortir self-propelled dikembangaké ing Belarus karo Ukrainian Bars-8MMK.

Warta Ukrainia Defense Express nyerat babagan iki.



Kanggo pisanan, mortir seluler sing diprodhuksi ing Belarus ing sasis kendaraan lapis baja MZKT-490100 diwenehake dening perusahaan Belspetsvneshtekhnika ing pameran senjata MILEX 2021 sing dianakake ing Minsk. Publikasi Ukrainia ngaku yen konsep kasebut diwenehi. gaman, uga katon saka mekanisme unloading lan loading, banget meh podo proyek instalasi mortir Bars-8MMK, presented sawetara taun kepungkur dening Ukroboronservis State Enterprise lan digawe ing collaboration karo pabrikan Spanyol.


Senjata sing dikembangake Belarusia yaiku mortir 120 mm portabel. Dumunung ing mburi mobil ing negara unfolded. Butuh siji menit kanggo mbongkar lan nransfer menyang posisi tembak. Jarak tembak maksimal bakal luwih saka pitung kilometer.


Defence Express nyatakake yen ing sawetara aspek mortir Ukrainia luwih apik tinimbang Belarusian. Secara khusus, kacepetan panyebaran yaiku 35 detik. Jarak tembak kira-kira padha. Bener, Departemen Pertahanan Ukraina durung cepet-cepet ngetrapake pembangunan domestik anyar.
  • https://vk.com/iammilitary
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    Juli 16 2021
    .Defense Express nyatakake yen ing sawetara aspek mortir Ukrainia luwih apik tinimbang Belarusian.
    Pfft, ngendi mortir Ukraina paling apik ing donya saiki? Apa sampeyan tuku akeh kanggo pasukan?))
    1. + 11
      Juli 16 2021
      Kutipan saka Torins.
      Pfft, ngendi mortir Ukraina paling apik ing donya saiki? Apa sampeyan wis tuku akeh kanggo pasukan?

      Nanging saiki, ing pasukan Ukrainia, mortir Hammer dominasi.
      1. + 13
        Juli 16 2021
        Ing Ukraina, padha weruh mirip karo mortir transportable 120-mm sing dikembangake ing Belarus karo "Bars-8MMK" Ukrainia.
        Apa bagasi uga bunder?
      2. +5
        Juli 16 2021
        Kutipan saka tihonmarine
        Nanging saiki, ing pasukan Ukrainia, mortir Hammer dominasi

        ========
        senjata apik tenan! lol

        Apa dheweke ora dadi "prototipe" kanggo "Bars-8MMK" seluler ?? opo
    2. +4
      Juli 16 2021
      Ukraina lan soko migunani, iki antipodes! Manure, Nanging, saged ngasilaken ing skala industri...Bahan mentah mung strategis! ngguyu
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      Juli 16 2021
      Aku malah kanggo bagean seluler iki konsep outdated. Lan dina iki dheweke luwih seneng:

      Lan kanggo batalyon mechanized iki uga ora pilihan paling modern.
      1. +3
        Juli 16 2021
        temtunipun plus, nanging ana mamang andhap asor babagan platform rodha, kaya siji karo survivability saka poros mburi?
        1. 0
          Juli 17 2021
          Kutipan saka forcecom
          temtunipun plus, nanging ana mamang andhap asor babagan platform rodha, kaya siji karo survivability saka poros mburi?

          Lan sampeyan ora mung siji. "Aku disiksa dening keraguan sing ora jelas" (Ivan Vasilyevich)
      2. 0
        Juli 17 2021
        Aku malah kanggo bagean seluler iki konsep outdated. Lan dina iki dheweke luwih seneng:
        Nah, yen tugase "bang" ... Nyuwun Lan kadhangkala sampeyan kudu mencet target.
      3. 0
        Juli 22 2021
        Quote: Aron Zaavi
        Aku malah kanggo bagean seluler iki konsep outdated. Lan dina iki dheweke luwih seneng:

        ora kudu, Aku sing mangsa cedhak
        -) salah siji konco sistem kapisah ing wangun mesin loro-link lan / utawa ing wangun Trailer, ing kasus iki mesin bisa dipérang dadi loro helikopter cahya.
        -) utawa kanggo pangembangan pesawat, luwih tepat kanggo "pesawat multifungsi (minangka kacepetan lan konsumsi bahan bakar saben jarak unit) pesawat angkut kanthi VVPZ (VTOL) sing bisa ngangkut\loading\unloading non-stop siji salinan BBT, pisanan kabeh" DShL pr.02800 ", "BA Tiger", "peralatan konstruksi". Lan uga: macem-macem kompleks adhedhasar pesawat kasebut.
        Pilihan kapindho, miturut pendapatku, paling nguntungake.
    4. +1
      Juli 16 2021
      Pfft, ngendi mortir Ukraina paling apik ing donya saiki?
      Mortir uga, "saka Eropa", banjur kerja. Bo Ukraina-tse Eropah,
    5. nnm
      + 18
      Juli 16 2021
      Sorry offtopic...dina iki aku ketemu karo kanca. Pilot, nindakake misi ing Suriah. Aku njaluk salam kanggo kabeh sing maca lan komentator. Kabeh staf maca situs kasebut saben dina. Saben uwong pengin jumlah lepas landas padha karo jumlah pendaratan. Apik kanggo kabeh!
      1. +3
        Juli 16 2021
        Lan kabeh sing paling apik kanggo dheweke !!!
        1. nnm
          +5
          Juli 16 2021
          Aku bakal nerusake. Ing seminggu dheweke mabur maneh.
  2. +6
    Juli 16 2021
    Mortir paling apik ing donya Ukrainia yaiku mortir sing ngrusak awake dhewe, Hammer! lol
    1. +2
      Juli 17 2021
      Quote: Irit
      Mortir paling apik ing donya Ukrainia yaiku mortir sing ngrusak awake dhewe, Hammer! lol

      Mbok masalah ana ing jeneng. Ing ngendi ana "Hammer", ana "Arit", lan iki minangka peninggalan jaman Soviet sing peteng! Dheweke bakal decommunize, de-Sovietize, lan Svidomites bakal seneng. Nanging apa jeneng sing bener? Sawise kabeh, yen padha bubar, ngomong, Bandera, iku ora bener politik. Cukup nimbang judhul ing warta: "Bandera" ambruk ing Angkatan Bersenjata Ukraina maneh, ana korban.
      1. 0
        Juli 17 2021
        Inggih, supaya wong-wong mau ora ngarani Hammer, nanging Dupa, lan njaluk dhuwit saka Belarusians, kegiatan iki ing mode kanggo wong saiki.
        1. 0
          Juli 17 2021
          Cukup nimbang judhul ing warta: "Dupa" ambruk ing Angkatan Bersenjata Ukraina maneh, ana korban jiwa. Iki pancen salah politik lan ngina marang minoritas LGBTQ, sing saiki dibudidayakake dening Svidomites!
  3. -2
    Juli 16 2021
    Sing bener, padha masang mortir ing kendaraan lapis baja. Yen ana kemungkinan pecah laras, ora ana korban jiwa ing antarane personel militer kita dhewe. Belarusians adoh saka "ajaib" kuwi
  4. + 12
    Juli 16 2021
    Inggih, mesthi, Ukrainians padha pisanan teka karo idea iki. Bener, durung tekan titik persenjataan, nanging wong Belarus isih kudu mbayar plagiarisme. Kepriye maneh yen kabeh wong duwe utang kanggo kabeh.
    1. +1
      Juli 17 2021
      Umumé, wong Ukrainia minangka sing pisanan nindakake akèh perkara, iki minangka buaian peradaban manungsa :)))
  5. + 10
    Juli 16 2021
    Bentenipun punika Belarusians bisa cukup realistis nggawe, lan ing cara sing gedhe ora break loro.
  6. +7
    Juli 16 2021
    Apa wong bodho ora njaluk dhuwit luwih akeh kanggo "plagiarisme" saka Belarus? Gangguan!
  7. +6
    Juli 16 2021
    Nah, apa sing dikarepake saka keturunan langsung Pithecanthropus? wassat
  8. +6
    Juli 16 2021
    Zrada! Lesung katon kaya lesung!
  9. +1
    Juli 16 2021
    Mati. Iku misale jek sing ora mung babu, nanging uga bendarane seneng njupuk ayunan ing Penny, lan banjur éling sing malah ora bisa mencet Penny))) Data anyar ing rudal hipersonik)

    Lan jarak kasebut dipotong, lan target mung stasioner lan ora nganggo senjata))) Lan kepiye ambegan, kepiye ambegan)))
    Ngomong-ngomong, dheweke kudune wis setaun saiki, miturut dongeng Hollywood, uh, Pentanoga.
  10. -2
    Juli 16 2021
    Apa wong-wong mau arep mbuwang kotoran saka mortir? nglirik
  11. +4
    Juli 16 2021
    lan Zaporozhets kaya Porsche klasik 911 ing tata letak, lan apa saiki, padha uga bakal saiki ??? ngguyu
    1. +1
      Juli 16 2021
      Desain Zaporozhets humpbacked meh podho Fiat 600
      Amarga iku digawe saka :)
      1. 0
        Juli 17 2021
        Kutipan saka Avior
        Desain Zaporozhets humpbacked meh podho Fiat 600
        Amarga iku digawe saka :)

        Mulane iku Zadorozhets. Bokong saka VW, pasuryan saka FIAT.lol
  12. +4
    Juli 16 2021
    "Ing Ukraina padha weruh mirip karo mortir transportable 120-mm sing dikembangake ing Belarus karo Ukrainia Bars-8MMK."
    Lan kasunyatan sing "Bars-8MMK" Ukrainia bodho "disalin" saka Spanyol "Alakran" ora katon ing Ukraina?
    1. -1
      Juli 16 2021
      Kutipan saka Bogalex
      Lan kasunyatan sing "Bars-8MMK" Ukrainia bodho "disalin" saka Spanyol "Alakran" ora katon ing Ukraina?

      Inggih, sampeyan bisa nggambar
      Kasunyatane yaiku sistem sing dikembangake dening wong Spanyol wiwit taun 2010 lan diuji ing taun 2015, diuji ing mobil kayata Toyota Land Cruiser 70, Land Rover Defender, Jeep J8 lan Agrale Marrua.

      nanging luwih angel kanggo nggawe.

      ing situs web Ukrainia ditulis ing endi wae
      "Bars-8MMK" (UKR-MMC) minangka pangembangan gabungan saka anak perusahaan "Ukroboronservice" lan Everis Aeroespacial Y Defensa SL (Spanyol)

      dadi ing endi wae padha nulis sing Spaniards mbantu / lisensi / joints.
      Bars-8MMK dilengkapi sistem mortir seluler Spanyol ALAKRAN UKR-MMC, kasil diuji ing Spanyol
      Lan wong Spanyol uga njaluk salinan siji saka kedadeyan kasebut (AFV Bars-8MMK)
      1. 0
        Juli 18 2021
        LAN? Apa kabeh iki pancen menehi hak Ukraina kanggo nggawe klaim marang sapa wae kanggo nyalin Bars-8MMK minangka pangembangan Ukrainia?
  13. +1
    Juli 16 2021
    Aku weruh sawetara> 500 nm ing gambar lan diunekake. Mung banjur aku nyadari yen iki dudu nanometer, nanging mil laut. ngguyu
  14. +1
    Juli 16 2021
    Desain kasebut disusun kanthi sukses, ora nggumunake yen Belarusians mutusake kanggo nyalin. Nanging aku ora peduli, aku luwih seneng mortir "Drok", kru dilindhungi, mortir breech-loading cocok kanggo geni langsung, lan uga ana senapan mesin.
    1. +1
      Juli 16 2021
      Napa sampeyan ora seneng karo Nona kita?
      1. 0
        Juli 17 2021
        Nona utawa LOTOS minangka versi mortir self-propelled sing luwih larang lan dilengkapi; kudu dibandhingake karo AMOS lan NEMO Finlandia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"