Pemecah es patroli Arktik kaloro HMCS Margaret Brooke (431) gabung karo Angkatan Laut Kerajaan Kanada

26

Angkatan Laut Kerajaan Kanada wis ngirim kapal pemecah es patroli kelas Harry DeWolf HMCS Margaret Brooke sing kapindho. Upacara solemn iki dianakaké ing galangan kapal Halifax Shipyards, sing mbangun seri pemecah es. Iki dilaporake dening layanan pers armada.

Icebreaker HMCS Margaret Brooke, sing wis mlebu armada, bakal ngalami pirang-pirang tes, sawise iku bakal dileksanakake kanthi resmi. Upacara kasebut dijadwalake ing Oktober 2022. Pemecah es utama HMCS Harry DeWolf (430), sing menehi jeneng kabeh seri kasebut, ditugasake tanggal 27 Juni 2021, sanajan mlebu ing Angkatan Laut Royal Kanada setaun sadurunge.



Secara total, ing kerangka kontrak rampung, Halifax Shipyards bakal mbangun enem patroli icebreakers proyek iki, utawa, kaya sing diarani ing Kanada, Arktik Offshore Patrol Ships.

Tugas utama kapal anyar yaiku pengawasan lan pengintaian, perlindungan kedaulatan, kontrol kahanan ing zona ekonomi eksklusif negara, lan operasi telusuran lan nylametake.

AOPS nduweni pamindahan 6440 ton, dawane 103 m, jembaré 19 m, dilengkapi pembangkit listrik tenaga diesel-listrik. Kacepetan nganti 17 knot. Jarak ing kacepetan rata-rata 14 knot - 6800 mil laut. Kapal kasebut bisa ngilangi es kanthi kandel siji meter kanthi kecepatan telung knot. Otonomi kapal individu ing perairan Arktik yaiku patang sasi. Crew - 65 wong.

Kapal kasebut bersenjata meriam otomatis 38 mm BAE MK25 lan rong bedhil mesin M2 Browning. Ana papan kanggo nampung helikopter CH-148 lan rong prau.
  • https://twitter.com/PSPC_SPAC
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

26 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ***
    Pemecah es kita minangka pemecah es paling gedhe ing donya ...
    ***
    1. -7
      Juli 17 2021
      Wong Kanada pancen edan: dheweke nggawe pemecah es kanggo Arktik kita.
      1. +2
        Juli 17 2021
        Quote: Wong jenggot
        Wong Kanada pancen edan: dheweke nggawe pemecah es kanggo Arktik kita.

        =======
        Yen iki sarkasme utawa banter - soko banget ora kasil utawa luwih bodho .... Nyuwun
        PS Aku ora sijine cons - padha "mbuwang" ing sampeyan tanpa kula!
      2. 0
        Juli 17 2021
        Quote: Wong jenggot
        pemecah es kanggo Arktik kita lagi dibangun.

        Aja kuwatir, pemecah es "kembung" kasebut ora cocog kanggo Arktik kita.
      3. 0
        Juli 18 2021
        Quote: Wong jenggot
        Wong Kanada pancen edan: dheweke nggawe pemecah es kanggo Arktik kita.

        Kanada duwe Arktik dhewe.
    2. + 11
      Juli 17 2021
      Dheweke bakal bisa beroperasi ing Arktik wiwit wulan Juni nganti Oktober, ing kahanan es (taun pisanan) nganti ketebalan 120 cm.
      Senjata nuklir "njupuk" nganti 5 m .. "Yamal" ing tes ngatasi kekandelan es kira-kira 9 m.
      1. -3
        Juli 17 2021
        Lan sapa sing arep patroli? Utawa njupuk Bandera, sing bakal kesusu nglangi hehe
        1. Kok nglangi? Ing es, kaya Ulyanov tartamtu. Ora mung ing Finlandia, nanging ing Kanada ...
      2. + 14
        Juli 17 2021
        Salam iki!

        Iku luwih saka patroli, ora icebreaker nglirik
        Analog kita yaiku proyek 23550, pimpinan "Ivan Papanin", sing bisa ngatasi es kanthi kekandelan paling gedhe nganti 1,7 meter, kanthi gerakan terus-terusan - nganti 1,0 meter.
        Dheweke 2 ton luwih gedhe tinimbang Kanada, lan artileri luwih serius:
        1 × 76,2 mm artileri gunung AK-176MA;
        2 × 30 mm AK-630M.

        Miturut cara, ing tampilan, aku pribadi luwih seneng Papanin.

        Tata letak:

        Status saiki:
      3. kig
        0
        Juli 17 2021
        Kutipan saka knn54
        Bakal bisa digunakake ing Arktik wiwit wulan Juni nganti Oktober

        Ora mesthi ing cara sing. Utawa luwih, ora kabeh. Pemecah es dibangun kanggo Kelas Polar 5 miturut aturan Asosiasi Masyarakat Klasifikasi Internasional, lan iki Ybunder kuping operasi ing medium pisanan-taun es, kang bisa kalebu inklusi es lawas
    3. 0
      Juli 17 2021
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      Pemecah es kita minangka pemecah es paling gedhe ing donya ...

      ========
      "Panjenengan" punika Kanada utawa isih Rusia? Nyuwun
  2. -4
    Juli 17 2021
    Lan kabeh Rusty - Ukraina. Lan ora kanggo "hadiah" nanging kanggo ngedol. Ukrainians bakal tarik trisula ing linggis Rusty iki.
  3. 0
    Juli 17 2021
    Inggih, dheweke bakal mlaku ing wilayah Alaska, banjur ora, ora, kekandelan es ngganggu.
  4. -5
    Juli 17 2021
    Cantik, parasit ... Aku ora ngerti carane iku ing syarat-syarat kualitas icebreaking, nanging ayu ...
    1. +5
      Juli 17 2021
      Wis ditulis...
      Kapal kasebut bisa ngilangi es kanthi kandel siji meter kanthi kecepatan telung knot.
  5. +2
    Juli 17 2021
    Ya ... ora bakal ana perang sing ringkih kanggo Arktik ... enggal.
  6. -1
    Juli 17 2021
    Ana proyek pemecah es!!!Saiki aku mlayu ngubengi Labrador, sing bisa normal karo es sanajan musim panas. Dheweke telat ngerti. Perikanan kod ditutup wiwit taun 1992. Mung udang sing menarik kanggo nelayan. Aquamarine trawler nyekel ana, dheweke bakal mriksa saka Murmansk. Ana profesional ing kapal, padha digunakake ing zona Norwegia.
  7. -5
    Juli 17 2021
    Ora ana pertahanan udara, ora ana pertahanan anti-pesawat, ora ana misil, siji kentut 25 mm. A aib, dudu kapal!
    1. +5
      Juli 17 2021
      Jujur, aku ora ngerti apa sebabe kudu ngukir 25mm ing kapal iki (iku militer, tegese dudu kapal?), 25mm iki luwih kaya koper tanpa gagang, sanajan sarana kanggo pertahanan dhiri nemen, iku apik kanggo apa-apa, kajaba kanggo wuta kanggo tujuan nuduhake , ya, bisa uga sawetara fun. Iku bakal luwih apik yen artikel diterangake (yen, mesthi, lagi ana ing kapal iki) radar, sarana kanggo madhangi kahanan jero banyu, sarana komunikasi, perang elektronik, sanadyan yen padha ora ana, iku luwih kaya. rumah sakit ngambang, transportasi, kanggo path-lapisan, dheweke dhewe cilik banget, mung kanggo operasi ngluwari lan pas.
      1. +1
        Juli 17 2021
        Kutipan: Alex2048
        Iku bakal luwih apik yen artikel diterangake (yen, mesthi, lagi ana ing kapal iki) radar, sarana cahya kahanan ing jero banyu, komunikasi, perang elektronik.

        Ya, bakal luwih menarik. Ing opsi kasebut, luwih menarik, aku ora mangu-mangu yen dheweke dadi sing utama ing kana. Sanajan anane helikopter wis ora jelas, tugas apa? Aku ora mikir sing mung pengintaian saka kahanan es, gumantung apa jenis helikopter bakal adhedhasar.
    2. 0
      Juli 17 2021
      Mbangun nalika kita nyekel sumber daya iwak, wong Spanyol lan Portugis, supaya bear kutub diitung! Investasi dhuwit sing kompeten!
    3. 0
      Juli 18 2021
      Kutipan saka: seregin-s1
      Ora ana pertahanan udara, ora ana pertahanan anti-pesawat, ora ana misil, siji kentut 25 mm. A aib, dudu kapal!

      Pemburu Cina lan Korea Lor wis cukup kanggo dadi ngipi elek.
  8. 0
    Juli 17 2021
    Garis-garis karat - iki kepiye para perancang?
    1. 0
      Juli 17 2021
      Yen kapal Rusia, "liberal" kita mesthi histeris babagan noda karat ing kapal anyar kasebut.
      Uga, aja lali kanggo sebutno: 3,5 milyar dolar (Kanada) digunakake kanggo pembangunan lan construction. Biaya program konstruksi tambah $ 810 yuta (Kanada). Mesthi, minangka asil saka ngethok lan kickbacks.
      Shift tenggat wektu kanggo pangiriman kapal pisanan lan kaloro saka 19 lan 20 kanggo 20 lan 21. Wektu saka laying kanggo transfer kanggo armada punika 5 taun.
      Dadi, sampeyan kudu marem karo frasa favorit: "Beda" ™.
      1. +1
        Juli 17 2021
        Kutipan: Servisinzhener
        bakal perang ing hysterics babagan iki smudges Rusty ing kapal anyar.

        Ya, nanging cetha yen ora kembung, sampeyan bisa ngethok milyaran.
    2. +2
      Juli 17 2021
      Quote: Sergey Kulikov_3
      Garis-garis karat - iki kepiye para perancang?

      Ana prakara apa padha ngomong iku inflatable, iku sejatine sifate kanggo nglereni.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"