Tenggat wektu anyar: Upacara pelantikan Presiden Bashar al-Assad ditindakake ing Damaskus

150

Upacara sumpah kanggo Presiden Bashar al-Assad ditindakake ing Damaskus. Sawisé pelantikan, Assad dadi présidhèn kaping 4, sawisé menangaké pemilihan kanthi amba. Elinga yen pemilihan dianakake tanggal 26 Mei. Akibaté, Assad menang, miturut CEC Siria, 95,1% swara.

Upacara peresmian ing Damaskus dirawuhi dening anggota Majelis Rakyat Republik Arab Suriah, sing diwakili dening pasukan politik liyane, tokoh agama, anggota masyarakat, kalebu anggota kulawarga prajurit sing gugur.



Sawise sumpah setya marang wong Siria, Bashar al-Assad ngandhani bangsa kasebut kanthi tembung yen dina iki tugas kanggo nglindhungi kedaulatan lan persatuan Suriah minangka tugas sing penting banget. Miturut Presiden SAR, puluhan warga negara lan wakil saka macem-macem agama manggon ing negara kasebut.

Assad:

Wis pirang-pirang dekade, umat Islam, Kristen, wakil saka macem-macem gerakan confessional manggon ing negara kita kanthi tentrem lan harmoni. Saiki, nalika negara kasebut diserang saka terorisme internasional, sing didorong dening mungsuh Siria, penting kanggo tetep dadi negara siji, wong siji.

Miturut Bashar al-Assad, ing Suriah dhewe lan ing sanjabane, sayangé, ana akeh pasukan sing nyoba kanggo dibagi SAR, ngowahi menyang patchwork, kang bagean bakal konflik karo siji liyane. Assad ujar manawa gumantung marang rakyat lan sekutu Siria, dheweke bakal nindakake kabeh kanggo nyegah iki.

Ing pidato kasebut, Assad kelingan manawa sawetara negara mbantu Suriah ing wektu sing angel, liyane nyoba ngetrapake kekarepane, ndhikte kahanan, kalebu liwat sanksi. Bashar al-Assad nyathet yen wong Siria minangka wong sing wani sing ora bisa dilanggar dening sanksi apa wae.

Bashar al-Assad nambahake manawa Suriah bakal mungkasi perang nglawan terorisme.

Dina iki tandha 21 taun wiwit Bashar al-Assad njupuk alih SAR. Sajrone wektu iki, sawetara presiden Amerika Serikat, negara-negara Eropa, perdana menteri Israel wis diganti, sing ngomong karo slogan "Assad kudu lunga." Ora ninggal...
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    150 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. ***
      Dhuh Yehuwah, Paduka mugi karsaa ngapunten sakehing dosa ingkang tanpa sengaja lan tanpa sengaja, mugi Paduka welasi lan mugi karsaa ngluwari bangsa Siria ingkang sampun dangu!
      Mbusak kabeh kebingungan lan gething ing Siria, mateni bebendune mungsuh kita, nyegah wong-wong mau saka tumindak ala lan nguripake wong-wong mau mratobat.
      Menehi katentreman lan kamakmuran kanggo negara Siria, ngluwari saka kasusahan lan kacilakan. Aweh panglipur marang wong kang sungkawa, pitutur marang wong kang kesasar;
      ing memungsuhan saka djalmo dikirim mudhun tentrem; negesake wong kang mangu-mangu marang iman; ngunggahake sing tiba; nyimpen wong lugu; lan sijine watesan ing wong
      marga saka panggawene dosa iku lumebu ing jagad.
      ***
      1. + 17
        Juli 17 2021
        Yen Assad mbalekake tatanan ing Suriah, dheweke bakal mrentah kanggo urip. Wong Siria wis cukup ngombe nilai-nilai demokrasi.
        1. +4
          Juli 17 2021
          Quote: Wong jenggot
          Yen Assad mbalekake tatanan ing Suriah, dheweke bakal mrentah kanggo urip. Wong Siria wis cukup ngombe nilai-nilai demokrasi.

          Ing Kuba uga, ing sawijining wektu padha ngombe lan wungu. Dina iki maneh padha usaha kanggo bali ing swiwi saka master lawas. Dadi beda... Nyuwun
          1. +9
            Juli 17 2021
            Kutipan: Vasyan1971
            Ing Kuba uga, ing sawijining wektu padha ngombe lan wungu. Dina iki maneh padha usaha ing swiwi saka master lawas

            Nanging Fidel Castro mrentah kabeh uripe.
            Nanging ing umur tuwa, dheweke nyerahake kendharaan pamrentah, nanging dheweke isih mati dihormati.
            1. +1
              Juli 17 2021
              Quote: Shurik70
              Nanging Fidel Castro mrentah kabeh uripe.

              ya wis. Nanging aku luwih
              Quote: Wong jenggot
              Wong Siria wis cukup ngombe nilai-nilai demokrasi.
              1. +4
                Juli 17 2021
                Kutipan: Vasyan1971
                Aku luwih babagan

                Carane akeh wong duwe inokulasi moral cukup jijik kanggo soko?
                Butuh wong Rusia sing nembak borjuis kurang saka patang generasi.
                Perlu Eropa siji generasi sawise Perang Donya I kanggo miwiti kaloro.
                Telung generasi cukup kanggo wong Kuba.
                Ayo ndeleng suwene wong Siria
                1. +3
                  Juli 17 2021
                  sing nggunakake slogan "Assad kudu lunga".
                  Iki pitakonan retorika Sapa sing utang? Kaya-kaya duwe utang, ora mbayar. Yen imbangan wis kalah, wong-wong sing "utang" ora bakal mbayar, amarga kanggo ngalahake negara lan mbangun wis rega sing beda banget ... Nyuwun
                2. 0
                  Juli 17 2021
                  ya wis. Iku apa iku ...
              2. -1
                Juli 17 2021
                Ilang cacahe wong-wong sing bengok-bengok: "Assad kudu lunga!" Nang endi kabeh? Ing lalen ing dump politik! ngguyu ngguyu ngguyu
                1. +4
                  Juli 17 2021
                  Kutipan: Vladimir Mashkov
                  sing bengok-bengok: "Assad kudu lunga!" Ana ngendi kabeh? Ing lalen ing dump politik!

                  Kabeh padha urip. Lan padha terus telek. Lan bakal terus
        2. -4
          Juli 17 2021
          Saenipun, Suriah kudu kalebu ing Rusia minangka subyek saka Federasi Rusia!Kita kudu luwih tegas lan wani ing pangertèn apik saka tembung!
          1. +5
            Juli 17 2021
            Suriah kudu kalebu ing Rusia minangka subyek saka Federasi Rusia!
            Sampeyan ora duwe cukup Uzbeks wassat ?
            1. -7
              Juli 17 2021
              Boltorez, apa aku ora kejawab? Wiwit kapan Uzbekistan dadi bagéan saka Federasi Rusia ??? belay belay
              1. +5
                Juli 17 2021
                Mangkono uga sing ora ditindakake, lan wargane ora duwe papan kanggo pindhah. Lan yen Suriah dadi? Lan rata-rata wong Siria dudu Uzbek kanthi paling sethithik pendhidhikan lan pengalaman urip ing masyarakat normal.
                1. 0
                  Juli 18 2021
                  Quote: pemotong baut
                  lan wargane ora duwe papan kanggo pindhah.

                  Inggih, ing keadilan iku kudu nyatet sing ana cenderung kanggo exodus bertahap saka gasters Asia Tengah. Kizik, uzik lan baskom sing padha dadi kurang saka telung taun kepungkur.
          2. +3
            Juli 17 2021
            Quote: Irit
            Saenipun, Suriah kudu kalebu ing Rusia minangka subyek saka Federasi Rusia!

            Ing Rusia, wis ana cukup wilayah subsidi. Senajan ... yen sampeyan mundhakaken umur pensiun kanggo 75 ... Aku padha bisa nindakake iku. Pitakonan mung: kenapa? Apa sampeyan "saenipun" ndeleng Rusia minangka sapi awis kanggo negara-negara donya katelu? USSR wis ngliwati "ideal" iki. Banjur Rusia mung duwe wektu kanggo ngapura utang negara "sedulur". Maneh ing rake padha?
          3. +1
            Juli 17 2021
            Quote: Irit
            Saenipun, Suriah kudu kalebu ing Rusia minangka subyek saka Federasi Rusia!Kita kudu luwih tegas lan wani ing pangertèn apik saka tembung!

            Gojag-gajeg.
            Nanging, ana wektu nalika Bulgaria uga njaluk gabung karo USSR.
            Ora kelakon. Kesalahan utawa ora - HZ.
            Ing mratelakake panemume, iku worth nampa. hi
        3. 0
          Juli 17 2021
          Assad pinter! Nanging, apa wae sing sampeyan ucapake, pendidikan ing kulawarga, pendhidhikan sing apik banget yaiku kebanggaan wong tuwa. Keteguhan semangat, kapercayan ing kabeneran - lan wiwit dhokter kasebut dadi pimpinan nyata negara. Lan iki kaluwihan pribadine. Inggih rampung!
          1. +1
            Juli 18 2021
            Iku angel ngomong apa jenis dhokter - Aku ora ngerti, kang ora dianggep, nanging pamimpin negara saka wong, kaya saka insole kimono, kira-kira.
            1. 0
              Juli 18 2021
              Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngunjungi negarane, paling ora.
              1. +1
                Juli 18 2021
                Aku ora mikir iku perlu.
                Kanegaraan Suriah mung ana de jure, de facto wis ora ana maneh negara.. Ana sing dikuwasani dening Kurdi, sawetara dening Ksirovite, sawetara dening Turki, sawetara dening Negara, lan sawetara dening militan Islam radikal. geng. We ngontrol bagean, adoh-sightedly ninggalake Assad ing daya mung cukup kanggo pesen nedha bengi kanggo awake dhewe.
                Pimpinan sing kaya apa?.. Dheweke bakal nambani mripate wong, tenan! Mesthi ora bisa luwih elek.
                1. 0
                  Juli 18 2021
                  Nuwun sewu, nanging kabeh sing sampeyan dhaptar iku teoritis lan subyektif banget. Ora percoyo.
                  1. +1
                    Juli 18 2021
                    Ya, ing umum, aku ora ngupaya kanggo gawe uwong yakin yen aku bener.
                    Matur nuwun kanggo dialog, Iris hi
                    1. 0
                      Juli 18 2021
                      Mangga. Cukup seneng kanggo komunikasi karo sampeyan.
    2. + 11
      Juli 17 2021
      "Dina iki tandha 21 taun wiwit Bashar al-Assad njupuk alih SAR."

      -Inggih, apa sing bisa dakkandhakake.. lan dheweke ngluwihi kekuwatane bapake ??
      1. +8
        Juli 17 2021
        Assad wis mrentah Suriah luwih saka 50 taun eseman
        1. -1
          Juli 17 2021
          Kutipan saka: den3080
          Assad wis mrentah Suriah luwih saka 50 taun

          Ya lan ayo.
          Ora ana plum sing padha raked kanthong lengkap ing wong.
          Supaya padha mrentah! hi
    3. + 13
      Juli 17 2021
      Kanthi milih Assad, wong Siria milih anané Rusia lan nglawan anané Kulon.
      1. -3
        Juli 17 2021
        Kutipan: Sergey39
        Pilih Assad

        3x hha. Sampeyan bisa uga mikir wong takon.
    4. +1
      Juli 17 2021
      Anak singa dadi singa.
      Anak sing pantes bapake
    5. -11
      Juli 17 2021
      Minangka salah siji karakter ngandika: - "Samar mamang gnaw ing kula", kang 95,1%
      Iku ngelingaken kula saka wong ngguyu
      Bakal ngenalake konsep "presiden seumur hidup" menyang Konstitusi SAR lan kenapa dibuwang kanggo pemilihan
      1. +8
        Juli 17 2021
        EU US, Friends of Syria group ... Pico lan Co. ora ngakoni pemilu minangka sah ..
        1. -11
          Juli 17 2021
          Aja kasar. Salah sawijining paman psikolog sing pinter ujar manawa ing swarga bakal ana 3% sing ora marem, lan luwih akeh ing negara sing perang.
          Kanggo knn54 lan liya-liyane kaya dheweke (sekte embun Gusti Allah), asil pemilihan kudu kaya mangkene: - "kabeh populasi Suriah bebarengan ..." lan luwih ing teks.
          1. +5
            Juli 17 2021
            Kutipan: Pico
            Salah sawijining paman-psikolog pinter ujar manawa ing swarga bakal ana 3% sing ora puas

            Yen pakdhe edan iki pinter banget, ora bakal bali saka firdaus menyang bumi dosa nglirik
            1. -7
              Juli 17 2021
              Miturut swarga tegese masyarakat ideal
          2. +2
            Juli 17 2021
            Kutipan: Pico
            Kanggo knn54 lan liya-liyane kaya dheweke (sekte embun Gusti Allah), asil pemilihan kudu kaya mangkene: - "kabeh populasi Suriah ing impuls siji ..." lan ngluwihi.

            Mangga menehi persentase ...
            Lan bagean sing digawe dowo - banjur ana sing bakal dibahas.
            1. -4
              Juli 17 2021
              95,1% ora ngganggu sampeyan?
              1. +2
                Juli 17 2021
                Kutipan: Pico
                95,1% ora ngganggu sampeyan?

                Kanggo negara ing negara perang lan veiled external agresi - ora, iku ora surprise utawa weker.
                Sampeyan bisa uncalan paling 30, paling 40% kanggo wong-wong sing wedi lan ndhelikake - iki ora bakal mbatalake kamenangan cetha.
                Bebener iku worth looking menyang. hi
                1. -5
                  Juli 17 2021
                  Nerangake kanggo kula sing surem-witted kok nggambar tokoh-tokoh kuwi? Yakin dhewe support populer? Utawa wazir nyoba?
        2. 0
          Juli 18 2021
          Kutipan saka knn54
          EU AS, Kelompok Kanca Siria..

          Sapa kabeh entitas sing kadhaptar iki? Nyuwun
      2. +1
        Juli 17 2021
        Lan sing dikarepake yaiku asil sing beda, misale jek ana perang, wong-wong mung seneng sing menang !!!
        1. -12
          Juli 17 2021
          Lan ing ngendi sampeyan ndeleng pemenang?
          1. + 10
            Juli 17 2021
            Elingi taun 2015, Assad duwe blok siji ing Damaskus, lan saiki, Assad dudu Yanik, dheweke ora tiba lan ora mlayu.
            1. -11
              Juli 17 2021
              Inggih, sapa sing menehi pundhak? Lan pira lave wis digunakake kanggo "wong liyo" ing pangertèn harfiah saka tembung, lan pinten luwih bakal ngginakaken kanggo kapentingan nasional ilusi?
              1. +5
                Juli 17 2021
                Tak delok-delok meja sampingku, dhuwite wis suda, wayah sore bojoku ngakoni yen digawa menyang tukang cukur.
                1. -9
                  Juli 17 2021
                  Mesthi, urip dadi luwih apik, urip dadi luwih nyenengake
                  1. +4
                    Juli 17 2021
                    Lan sing ora katon, musim panas ana ing irung! Ora ana sing luwih apik tinimbang ndeleng wanita sing metu saka banyu ing pantai ing Sochi, ing sinar srengenge.
                    1. -8
                      Juli 17 2021
                      "Inggih, nggih, main Vasnetsovs." ("Piranha" A. Bushkov)
                      1. +1
                        Juli 17 2021
                        Lan sing A. Bushkov KVN schik? opo
                        1. -6
                          Juli 17 2021
                          Penulis Rusia, penulis buku kanthi pirang-pirang yuta salinan ing taun 90-an. (nanging "lygan" spesifik, sanajan kok kaget)
                    2. -1
                      Juli 18 2021
                      Kutipan saka: tralflot1832
                      wanita metu saka banyu ing pantai ing Sochi, ing sinar srengenge.

                      Apa vulgarity ... wassat
              2. 0
                Juli 17 2021
                Kutipan: Pico
                Inggih, sapa sing menehi pundhak? Lan pira lave wis digunakake kanggo "wong liyo" ing pangertèn harfiah saka tembung, lan pinten luwih bakal ngginakaken kanggo kapentingan nasional ilusi?

                Sapa sing bisa, sing pengin, sing duwe kapentingan dhewe - dheweke nyetel.
                Wong-wong sing wong Siria ora liya mung sapi awis ora bakal ngganti apa-apa kajaba lelungan. hi
            2. -3
              Juli 17 2021
              Kutipan saka: tralflot1832
              Elingi taun 2015, Assad duwe blok siji ing Damaskus, lan saiki, Assad dudu Yanik, dheweke ora tiba lan ora mlayu.

              Ora karo Assad, nanging karo Rusia, yen Rusia ninggalake Suriah sesuk, Assad bakal duwe kurang saka blok.
              1. +2
                Juli 17 2021
                Lan kenapa kita kudu ninggalake, kita duwe sewa Khmeimim lan Tartus kanggo taun 49. Kanggo ngontrol Bumi Tengah Kita wis bali, kita isih ngatur tugas kapal selam nuklir kanthi terus-terusan lan kumis.
              2. +1
                Juli 17 2021
                Kutipan: andreykolesov123
                yen Rusia ninggalake Suriah sesuk, Assad bakal duwe kurang saka blok kiwa.

                ya, wis nalika Rusia durung teka, lan ora ana apa-apa, ditahan nalika Amerika tuku kabeh jenderal korupsi sing padha
          2. +9
            Juli 17 2021
            Lan akeh wektu kanggo nolak kabeh tikus iki nyuwek negara, apa ora kamenangan ing pangertèn tartamtu?
            1. -9
              Juli 17 2021
              Tanpa dhuwit, pasukan Federasi Rusia lan Iran? Aja nggawe aku ngguyu
              1. + 11
                Juli 17 2021
                Kutipan: Pico
                Tanpa dhuwit, pasukan Federasi Rusia lan Iran? Aja nggawe aku ngguyu

                Suwene Israel bakal tahan? tanpa dhuwit, USA lan Rotstaldo-Morgans?
                1. -7
                  Juli 17 2021
                  Pitakonan ana ing panggonan sing salah.
                  Lan saiki menyang alamat, kenapa angka bantuan ATS diklasifikasikake?
                  1. +3
                    Juli 17 2021
                    piye kabarmu?
                    1. -10
                      Juli 17 2021
                      Aku pancen padha, ora masalah kanggo sampeyan menyang ngendi dhuwit "digawe kanthi susah".
                      1. +5
                        Juli 17 2021
                        Aku entuk dhuwit hard-entuk dhewe! Lan aku mbuwang wong-wong mau kaya sing dakkarepake.
                        1. -7
                          Juli 17 2021
                          Apa sampeyan uga mbagi-bagi pajeg "getih" dhewe, utawa sampeyan ora mbayar pajeg?
                        2. +5
                          Juli 17 2021
                          Pajakku dhuwit pemerintah. kowe . Apa sampeyan menehi saran supaya aku nglampahi dhewe, miturut kawicaksanan sampeyan dhewe? ... Menteri Luar Negeri kita duwe paribasan sing apik .... tebak dhewe sayang ngguyu !
                        3. -5
                          Juli 17 2021
                          Aku ragu-ragu takon, nanging sing negara lan apa?
                          Bener, formasi sosial-politik lan pajak sing sampeyan bayar sing dadi anggaran umum, lan kontrol anggaran kudu umum ing parlemen sing sampeyan pilih (paling ora ing negara-negara normal)
                        4. +1
                          Juli 17 2021
                          Kutipan: Pico
                          lan kontrol anggaran kudu umum ing parlemen sing sampeyan pilih (paling ora ing negara normal)

                          Nggih
                          Dhaptar iki "negara normal" ing studio, plz!
                          Padhangake. hi
                        5. -4
                          Juli 17 2021
                          Aku paling kesengsem dening Swiss, ngendi populasi takon bab kabeh pitakonan penting lan ora penting, i. demokrasi langsung
                        6. +1
                          Juli 17 2021
                          Kutipan: Pico
                          Aku paling kesengsem dening Swiss, ngendi populasi takon bab kabeh pitakonan penting lan ora penting, i. demokrasi langsung

                          Ok.
                          Kaya sing dikarepake, padha sumunar.
                          Survei babagan topik apa pets kudu nganggo kerah antiparasit utawa ora ana hubungane karo kabijakan sosial negara utawa negara manca (lan Swiss ora ana sing njaba, nyatane).
                        7. -6
                          Juli 17 2021
                          Sing jelas, dheweke wis lunga.
                        8. +1
                          Juli 17 2021
                          Kutipan: 30 vis
                          Menteri Luar Negeri kita duwe tembung sing apik ....

                          Ya wis
                          Bener. hi
              2. 0
                Juli 17 2021
                Iku kabeh fiksi karo bantuan kang, kok lan carane ... Sing utama iku kanggo terus.
          3. +8
            Juli 17 2021
            Kutipan: Pico
            Lan ing ngendi sampeyan ndeleng pemenang?

            Minangka Presiden negara.
            1. -7
              Juli 17 2021
              Ora negara, nanging bagean tartamtu saka wilayah negara
              1. +1
                Juli 17 2021
                Kutipan: Pico
                Ora negara, nanging bagean tartamtu saka wilayah negara

                Nuwun sewu, kula mboten ngertos panjenengan Pak Sekjen PBB Nyuwun
                1. -5
                  Juli 17 2021
                  Tenang.Tanpa pangkat.Aku ora nandhang khayalan kaluhuran ngguyu
                  Nanging kanthi serius, sampeyan ora bakal ujar manawa dheweke ngontrol kabeh wilayah Suriah lan ora preduli kepiye seprapat warga negarane mlayu menyang macem-macem pojok bal.
                  1. +2
                    Juli 17 2021
                    Kutipan: Pico
                    Nanging kanthi serius, sampeyan ora bakal ujar manawa dheweke ngontrol kabeh wilayah Suriah lan ora preduli kepiye seprapat warga negarane mlayu menyang macem-macem pojok bal.

                    Lan ora kuwat kanggo dhaptar negara sing mbantu kanthi kuat lan utama kanggo nyebarake ing macem-macem sudhut bal?
                    Kanthi wangsulan sing jujur, amarga kurator utawa majikan bakal ngrusak sampeyan.
                    Sing paling apik yaiku meneng lan meneng.
                    1. -6
                      Juli 17 2021
                      Ojo dumeh aku dadi pamer, beda karo kowe, sensormu pancen ora ngganggu aku
                      Aku dhaptar: - Negara, Turki, Iran, Rusia, UAE Apa iku bisa? Saben uwong kang pasukan sing ana ing Suriah. Nanging sampeyan, ora kaya aku, ora bakal ngakoni yen Federasi Rusia uga kudu disalahake kanggo eksodus massal warga SAR.
                      Dadi terserah kowe meneng wae
                      1. -5
                        Juli 17 2021
                        Ngenteni jawaban saka sampeyan keprungu.
                        Apa titik kalima - bench press?
                      2. +3
                        Juli 17 2021
                        Kutipan: Pico
                        Ojo dumeh aku dadi pamer, beda karo kowe, sensormu pancen ora ngganggu aku
                        Aku dhaftar: - Negara, Turki, Iran, Rusia, UAE Apa iku bisa? Saben uwong kang pasukan sing ana ing Suriah.

                        Inggih, censorship punika adoh saka kula minangka aku saka iku.
                        Dhaptar sampeyan ora digulung: kabeh sing ana ing Suriah, kajaba Rusia, ana ing wilayah kasebut kanthi ilegal. Lan kanthi idin saka Suriah, Rusia nduweni hak kanggo nyopir kabeh 1.5 meter ing lemah. Bebarengan karo kafilah lenga sing dicolong. Ala banget ora.

                        Kutipan: Pico
                        Nanging sampeyan, ora kaya aku, ora bakal ngakoni yen Federasi Rusia uga kudu disalahake kanggo eksodus massal warga SAR.

                        Ya, aku ora ngakoni.
                        Nanging ora kanggo alasan censorship, nanging kanggo akal sehat:
                        eksodus wis diwiwiti kanggo campur tangan Rusia (kanthi panyuwunan pamrentah sing sah) lan nyuda после saka iku.
                        1. -4
                          Juli 18 2021
                          Kabeh wis jelas karo sampeyan.
                          Wong awam sing prasaja pancen ora peduli apa, kanthi ijin saka pamrentah Siria Federasi Rusia utawa Amerika Serikat, dheweke ngebom omahe utawa ora. mburi karo seneng
                  2. +1
                    Juli 17 2021
                    Kutipan: Pico
                    Tenang.Tanpa pangkat.Aku ora nandhang khayalan kaluhuran

                    Saka wangsulan kasebut cetha yen sampeyan isih nandhang sangsara nglirik

                    Kutipan: Pico
                    Nanging kanthi serius, sampeyan ora bakal ujar manawa dheweke ngontrol kabeh wilayah Suriah lan ora preduli kepiye seprapat warga negarane mlayu menyang macem-macem pojok bal.

                    Nanging kanthi serius, sampeyan ora bakal nolak yen dheweke minangka presiden sing sah ing Suriah?
                    Miturut cara, departure, rawuh ... warga ngandika sing Suriah negara free.
                    1. -4
                      Juli 17 2021
                      Smileed, utamané free rawuh, budhal. Sampeyan duwe tampilan donya kelangan
                      1. +1
                        Juli 18 2021
                        Kutipan: Pico
                        mesem,

                        Aja kuwatir, eseman sampeyan bisa katon sanajan atusan mil. nglirik
      3. NKT
        + 11
        Juli 17 2021
        Amerika boroske, saben patang taun sirkus karo pemilihan presiden. Sing terakhir kudu dilebokake ing buku cathetan, miturut jumlah swara saka jagad sabanjure.
        1. +8
          Juli 17 2021
          Banjur dheweke nutupi pager kanthi eri, lan njaga capitol karo Pengawal Nasional. Dheweke ora wedi yen para pamilih sing milih saka jagad liyane bakal teka ing pelantikan kanggo ngucapake selamat marang presiden sing wis "dipilih". ngguyu Wanguyu Hollywood bakal njupuk apocalypse zombie sabanjure kanthi judhul "Pemilihan kaleng kanggo periode kapindho." lol
          1. -10
            Juli 17 2021
            Iku lucu, amarga tembok Kremlin lan pager (kanthi cara, wis dibongkar) Gedung Putih. ngguyu
        2. -8
          Juli 17 2021
          "Pemerintahan sing paling ala yaiku demokrasi, lan dudu owah-owahan kekuwatan, mula dadi perbudakan."
    6. -16
      Juli 17 2021
      Dina iki tandha 21 taun wiwit Bashar al-Assad njupuk alih SAR. Sajrone wektu iki, sawetara presiden Amerika Serikat, negara-negara Eropa, perdana menteri Israel wis diganti, sing ngomong karo slogan "Assad kudu lunga." Ora ninggal...


      Taun-taun suwene mrentah minangka oculist. Ing pimpinan sing ketat, Suriah bakal ngrusak awake dhewe. apik
      1. +5
        Juli 17 2021
        Quote: profesor
        Ing pimpinan sing ketat, Suriah bakal ngrusak awake dhewe

        Apa Gusti Yesus bisik-bisik marang "wong sing dipilih" supaya padha nempelake driji ing situs kasebut?
        1. +3
          Juli 17 2021
          Kutipan saka: kot423
          Quote: profesor
          Ing pimpinan sing ketat, Suriah bakal ngrusak awake dhewe

          Apa Gusti Yesus bisik-bisik marang "wong sing dipilih" supaya padha nempelake driji ing situs kasebut?

          Iki bisik-bisike Yéhuwah - "Wong Yahudi tempelake drijimu ..."
      2. +3
        Juli 17 2021
        Quote: profesor
        Taun-taun suwene mrentah minangka oculist. Ing pimpinan sing ketat, Suriah bakal ngrusak awake dhewe.

        Kepinginan sing paling intim, liwat lambene profesor.
      3. + 16
        Juli 17 2021
        Quote: profesor
        Ing pimpinan sing ketat, Suriah bakal ngrusak awake dhewe.
        Supaya tentrem mrentah ing Timur Tengah, wong Arab kudu ngilangi mung siji negara!
        1. + 10
          Juli 17 2021
          njaluk tenanan!! aja nulis apa .. yen ora bakal kelakon))
        2. +4
          Juli 17 2021
          Kutipan: Vladimir61
          Quote: profesor
          Ing pimpinan sing ketat, Suriah bakal ngrusak awake dhewe.
          Supaya tentrem mrentah ing Timur Tengah, wong Arab kudu ngilangi mung siji negara!

          Apa sampeyan mikir "profesor" bakal ngira sapa sing sampeyan gunakake? ngguyu
        3. +1
          Juli 17 2021
          Lan kanthi tenang terus udan saben liyane? ngguyu
          Korban konflik Arab-Israel (1948-2021) ing loro-lorone kira-kira 140 ewu wong.
          Saka 2011 nganti saiki, perkiraan kasar korban Perang Sipil ing Suriah setengah yuta tiwas.
          Ana uga Libya lan Yaman.
          hi
      4. +3
        Juli 17 2021
        Iki sebabe wong Israel ora ditresnani ing Timur Tengah. Langit bakal tiba ing jalur sing sempit ing Israel luwih cepet tinimbang Suriah sing bakal ngrusak awake dhewe. Temenan bapake Assad ngepuk sampeyan, wis pirang-pirang taun kepungkur lan nesu sampeyan marang Suriah durung liwati. .
        1. -12
          Juli 17 2021
          Kutipan saka: tralflot1832
          Iki sebabe wong Israel ora ditresnani ing Timur Tengah. Langit bakal tiba ing jalur sing sempit ing Israel luwih cepet tinimbang Suriah sing bakal ngrusak awake dhewe. Temenan bapake Assad ngepuk sampeyan, wis pirang-pirang taun kepungkur lan nesu sampeyan marang Suriah durung liwati. .

          iya ta? Ayo nyimpulake 21 taun kekuwatan dokter mata:
          - Wilayah negara ora dikendhaleni dening dheweke
          - ora ekonomi
          - mayuta-yuta pengungsi
          - Atusan ewu mati
          - Ora ana tentara

          We sing sabar. Ayo ngenteni 21 taun maneh. hi

          Daddy temenan raked wong adoh saka kita, dadi luwih supaya ora ana maneh wanted kanggo nyerang kita. Lan uga putrane.
          1. +4
            Juli 17 2021
            Wiwit awal, anakku ora duwe kepinginan kanggo nyerang, lan akeh wong Israel sing sampeyan lebokake ing mburi Gallan Heights, pira urip saben km persegi, infrastruktur dipulihake, nanging katon ing sanksi, wong sing kerja keras.
            1. -3
              Juli 17 2021
              Kutipan saka: tralflot1832
              Putra wiwitane ora duwe kekarepan kanggo nyerang

              Inggih, inggih. Pasha wis untune kalah lan putrane sinau pelajaran.

              Kutipan saka: tralflot1832
              .Lan pirang-pirang wong Israel sing dilebokake ing mburi Gallan. Pira ing urip saben kothak, km.

              Ora ana wong. Kita ora perang kanggo wilayah, nanging kanggo safety warga kita.

              Kutipan saka: tralflot1832
              Dheweke ora ngontrol ing 2015, nalika para militan lungguh 1 km adoh saka dheweke ing Damaskus.

              Lan saiki dheweke ora duwe kontrol.

              Kutipan saka: tralflot1832
              Lan nggumunake sepira cepet wong Siria mulihake prasarana, nanging katon ana sanksi.

              Tuladhane?

              Kutipan saka: tralflot1832
              Wong sing kerja keras.

              wong Arab? wassat
              1. +7
                Juli 17 2021
                Quote: profesor
                wong Arab?
                Ya, kita ngerti, kita ngerti, iku wong Yahudi sing ngadeg ing asal saka negara paling kuna ing donya ing Timur Tengah, mbangun piramida lan ndudhuk metu Segara Mediterania ...
                1. 0
                  Juli 17 2021
                  Kutipan: Vladimir61
                  Quote: profesor
                  wong Arab?
                  Ya, kita ngerti, kita ngerti, iku wong Yahudi sing ngadeg ing asal saka negara paling kuna ing donya ing Timur Tengah, mbangun piramida lan ndudhuk metu Segara Mediterania ...

                  Carane "sregep" wong Arab ora bakal ngomong. Nanging sayangé kita melu ing construction saka piramida.

                  Guess saka 3 kaping ngendi Arab lan ngendi wilayah Yahudi. Iku babagan kerja keras.
                  1. +1
                    Juli 17 2021
                    Quote: profesor
                    Kutipan: Vladimir61
                    Quote: profesor
                    wong Arab?
                    Ya, kita ngerti, kita ngerti, iku wong Yahudi sing ngadeg ing asal saka negara paling kuna ing donya ing Timur Tengah, mbangun piramida lan ndudhuk metu Segara Mediterania ...

                    Carane "sregep" wong Arab ora bakal ngomong. Nanging sayangé kita melu ing construction saka piramida.

                    Guess saka 3 kaping ngendi Arab lan ngendi wilayah Yahudi. Iku babagan kerja keras.

                    Yen sampeyan pengin urip, sampeyan ora bakal mbangun kaya ngono.
                    Ing mburi mburi wong Yahudi ana sejarah patang ewu taun sing diisi perjuangan terus-terusan kanggo slamet.
                    Lan, ing rahasia kesejahteraan ekonomi Israel saiki, Aliyah saka USSR uga nduweni peran penting.
                    1. +2
                      Juli 17 2021
                      Quote: cetha
                      Yen sampeyan pengin urip, sampeyan ora bakal mbangun kaya ngono.
                      Ing mburi mburi wong Yahudi ana sejarah patang ewu taun sing diisi perjuangan terus-terusan kanggo slamet.
                      Lan, ing rahasia kesejahteraan ekonomi Israel saiki, Aliyah saka USSR uga nduweni peran penting.


                      Dene aliyah, iku ing sangisore panguwuh: "Hé wong Yahudi, padha metua menyang Israèlmu!" yuta wong wis pindhah menyang exodus anyar?
                      Lan rahasia kesejahteraan kita dumunung ing papan liya. Kita ora duwe Ural ing ngendi populasi lan industri bisa dievakuasi. Kita ora duwe papan kanggo mundur.
                      Nanging, puji marang Kang Mahakuwasa, mungsuh kita wis suda. Negara-negara Arab saya akeh sing nggawe hubungan sing apik karo kita lan saya maju, ngasilake asil kerja sama. Lan wong-wong sing isih tetep dadi mungsuh, padha kecemplung ing perang kejam, mlarat lan karusakan.
                      1. -1
                        Juli 17 2021
                        Kutipan: A. Privalov
                        Dene aliyah, iku ing sangisore panguwuh: "Hé wong Yahudi, padha metua menyang Israèlmu!" yuta wong wis pindhah menyang exodus anyar?

                        Oh, A. Privalov, aja ngapusi generasi enom. Mungkin dheweke ora ngerti babagan rapat umum wong-wong Yahudi (sing ora entuk visa metu).
                        Lan, ing taun 1968, kepala KGB, Yu. Andropov, lan Menteri Luar Negeri, A. Gromyko, nawakake wong-wong Yahudi kanggo lunga menyang Israel.
                        Lan, kabijakan sing ora diucapake kanggo nglawan "sinonim donya" ing USSR diwiwiti sawise, kanggo nanggepi nyengkuyung nggawe negara anyar ing BV, Israel, ing Perang Dingin nglawan USSR, luwih milih Kulon.

                        Kutipan: A. Privalov
                        Kita ora duwe Ural ing ngendi populasi lan industri bisa dievakuasi. Kita ora duwe papan kanggo mundur.

                        Perbandingan sing ora bener saka serangan meh kabeh Eropa, dipimpin dening Nazi Jerman, ing USSR lan serangan udara sampeyan saka wilayah Libanon marang polisi Iran ...

                        Kutipan: A. Privalov
                        Nanging, puji marang Kang Mahakuwasa, mungsuh kita wis suda. Negara-negara Arab saya akeh sing nggawe hubungan sing apik karo kita lan saya maju, ngasilake asil kerja sama.

                        Dheweke mesem bab Kang Maha Kuwasa, uga babagan sing anyar-anyar ... Sampeyan bakal rukun ing irungmu, karo wong Palestina.

                        Kutipan: A. Privalov
                        Lan wong-wong sing isih dadi mungsuh, padha kecemplung ing perang kejem, mlarat lan karusakan.
                        Apa sampeyan pengin ngerti sebabe perang, kemiskinan lan karusakan saka sekutu penting sampeyan - Anglo-Saxon?
                        1. Komentar wis dibusak.
                        2. 0
                          Juli 18 2021
                          Kutipan: A. Privalov
                          Ing Israel, Perang Kamardikan isih lumaku, lan Mikhoels wis tiwas, anggota JAC ditembak, nyoba Slansky inspirasi, teater Yahudi rusak, sekolah Yahudi ditutup,

                          Ya, iku perlu kanggo njupuk aktor Mikhoels menyang dacha saka kepala Departemen Keamanan Negara Belarus L. Tsanava, ngendi padha matèni lan banjur simulasi mobil mlayu liwat. nglirik Suwene sampeyan nulis? Uga babagan teater lan sekolah.

                          Kutipan: A. Privalov
                          Aku nglamar visa metu ing taun 1977, miturut Brezhnev, lan suwene 12 (rolas!) taun aku ditolak. Nanging, aku weruh iku worth iku. Wong-wong Yahudi wis padha lunga, nanging anti-Semit isih gatel.

                          Lan, iku ora duwe sampeyan kiwa, kene kanggo urip ing mlarat nglirik Abramovich, Berezovsky, Voloshin, Dyachenko, Yumashev, Chubais, Usmanov...?

                          Kutipan: A. Privalov
                          Nganti USSR nggawe PLO ing jero KGB lan wiwit nglatih teroris Arab ing kamp-kamp Crimean.
                          Terbukti?


                          Kutipan: A. Privalov
                          Wong-wong Yahudi wis padha lunga, nanging anti-Semit isih gatel. Ing Moskow wis meh luwih akeh tinimbang wong Yahudi ing Israel, ora bakal diidak-idak ana ing kana, ora dina lan sesuk, lan ora bakal weruh sampeyan, lan sampeyan kabeh ana ing wong Yahudi kanthi pret coklat.
                          Ora ana wong ing Rusia sing cepet-cepet ngebor (kaya sing dikarepake). Aku ora weruh siji hunchback ing rapat umum anti-pamaréntah, nanging ana minangka akeh pot-bellied sing sampeyan seneng.

                          Kutipan: A. Privalov
                          Yen sampeyan, dear, banget mrihatinake kanggo "Palestina", ngomong paling apik bab wong-wong iki.
                          Mangga, padha uga wong. Ora luwih apik, nanging ora luwih ala tinimbang sampeyan.

                          Kutipan: A. Privalov
                          "Anglo-Saxon" minangka klise sing kethul lan keras. Aku malah isin krungu saka sampeyan.
                          Nanging kepiye "kita wong Yahudi seneng karo langsung"? Aaaa nglirik Mesthi, iki mung nalika sampeyan takon.




                          Kutipan: A. Privalov
                          Delengen, bajingan apa sing sampeyan dukung, sing sampeyan lengen, sing sampeyan mangan telung tenggorokan. Iku padha sing ngatur kanggo sampeyan Beslan lan Budyonnovsk, Nord-Ost lan Khasavyurt.
                          Rusia tansah teka kanggo dhuwit ... lan yen padha teka, ora nyana ... O. Bismarck.
                          Dhaptar pejuang Chechnya sing tiwas, tentara bayaran, lan pimpinane ana ing domain umum.
                        3. +4
                          Juli 18 2021
                          Pembunuhan Solomon Mikhoels ditindakake tanggal 12 Januari 1948 ing Minsk. Sutradara teater sing misuwur ing donya lan tokoh publik Yahudi Solomon Mikhoels tiwas kanthi pesenan langsung Stalin dening karyawan Departemen Keamanan Negara USSR. Rajapati kasebut nyamar minangka kacilakan - pati ing kacilakan mobil. Kahanan kadurjanan iki dikenal sawisé Stalin séda ing taun 1953. Ana cukup informasi babagan topik iki. Nuwun sewu wektu kanggo sawetara bantahan tambahan.

                          Teater Yahudi ana ing Moscow, Birobidzhan lan Simferopol, ing Ukraina - loro teater Yahudi ing Kyiv, uga ing Odessa, Kharkov, Dnepropetrovsk lan Zhitomir. Ana siji teater Yahudi ing Belarus, Azerbaijan lan Uzbekistan. Ana grup drama Bukharian-Yahudi ing Dushanbe. Kabeh iki ditutup. Tim kasebut bubar.
                          Mangkono uga, sekolah-sekolah kanthi piwulang ing basa Yahudi ditutup, kajaba sawetara ing Daerah Otonomi Yahudi, ing ngendi sampeyan ngerti, sawetara wong Yahudi manggon.

                          Ing pungkasan taun 1947, Stalin mutusake kanggo mbubarake JAC lan penahanan massal ing antarane para intelektual budaya Yahudi.

                          17 saka 20 anggota presidium panitia ditahan, kalebu panulis Peretz Markish, Lev Kvitko, Semyon Galkin lan David Gofshtein, akademisi wanita Soviet pisanan Lina Stern, mantan kepala Sovinformburo Solomon Lozovsky, dokter kepala Botkinskaya. rumah sakit Boris Shimeliovich, aktor Veniamin Zuskin, pujangga Itsik Fefer.

                          Gunggunge, 125 wong sing melu ing kasus kasebut, 23 ditembak lan enem tiwas ing pakunjaran.

                          Banjur perang nglawan "kosmopolitan" kanthi penindasan wong Yahudi, Kasus Dokter, lan liya-liyane.

                          Negara anti-Semitisme ora bisa nyedhaki Israel lan negara Yahudi enom sing digawe dening idealis sosialis, ing ngendi Partai Komunis Israel kuwat banget lan berwibawa, lan Federasi Umum Serikat Pekerja ing sangisore sayap Kulon.

                          Pangkat dhuwur saka Securitate, kepala dinas intelijen asing, kolonel jenderal; Penasihat Nicolae Ceausescu, Sekretaris Negara Kamentrian Dalam Negeri Romania -- Mihai Pacepa nyekseni:
                          bilih pimpinan Arab Palestina, Yasser Arafat, satemene dudu "Palestina" babar pisan, kaya sing diklaim biografi resmine, nanging asli wong Mesir, sing KGB nggawe biografi ("legenda") lan kanthi rahasia. ngalami pirang-pirang taun latihan khusus ing USSR babagan subversif lan sabotase.
                          Digawe dening Yasser Arafat kanthi bantuan KGB, Organisasi Pembebasan Palestina terus-terusan nampa dhuwit, senjata, instruksi lan macem-macem cara komunikasi khusus saka USSR liwat saluran rahasia (utamane liwat Securitate Romania).
                          Kegiatan teroris ing saindenging jagad ekstremis Arab "Palestina" saka Timur Tengah (kayata bledosan, pembunuhan politik, pembajakan pesawat penumpang) minangka gagasan lan pangembangan ("kawruh") pimpinan Direktorat Utama KGB. (kepala jangka panjang KGB PGU, Kolonel Jenderal A M. Saharovsky).
                          Saka Ser. 1960-an ing USSR, kanthi permanen, personel militer sing dikirim dening Organisasi Pembebasan Palestina dilatih kanggo sinau ing institusi pendidikan militer Soviet. Latihan khusus "platoon / komandan perusahaan intelijen khusus" ditindakake utamane ing pusat pelatihan 165th kanggo latihan personel militer asing, sing ana ing Crimea.
                        4. +1
                          Juli 18 2021
                          Kutipan: A. Privalov
                          Pangkat dhuwur saka Securitate, kepala dinas intelijen asing, kolonel jenderal; Penasihat Nicolae Ceausescu, Sekretaris Negara Kamentrian Dalam Negeri Romania -- Mihai Pacepa

                          Apa iki sing mlayu menyang AS? Dadi dheweke nyalahake KGB amarga mateni Kennedy.
                        5. +2
                          Juli 18 2021
                          Kutipan: A. Privalov
                          Pembunuhan Solomon Mikhoels ditindakake tanggal 12 Januari 1948 ing Minsk. Sutradara teater sing misuwur ing donya lan tokoh publik Yahudi Solomon Mikhoels tiwas kanthi pesenan langsung Stalin dening karyawan Departemen Keamanan Negara USSR. Rajapati kasebut nyamar minangka kacilakan - pati ing kacilakan mobil. Kahanan kadurjanan iki dikenal sawisé Stalin séda ing taun 1953. Ana cukup informasi babagan topik iki. Nuwun sewu wektu kanggo sawetara bantahan tambahan.

                          Teater Yahudi ana ing Moscow, Birobidzhan lan Simferopol, ing Ukraina - loro teater Yahudi ing Kyiv, uga ing Odessa, Kharkov, Dnepropetrovsk lan Zhitomir. Ana siji teater Yahudi ing Belarus, Azerbaijan lan Uzbekistan. Ana grup drama Bukharian-Yahudi ing Dushanbe. Kabeh iki ditutup. Tim kasebut bubar.
                          Mangkono uga, sekolah-sekolah kanthi piwulang ing basa Yahudi ditutup, kajaba sawetara ing Daerah Otonomi Yahudi, ing ngendi sampeyan ngerti, sawetara wong Yahudi manggon.

                          Ing pungkasan taun 1947, Stalin mutusake kanggo mbubarake JAC lan penahanan massal ing antarane para intelektual budaya Yahudi.

                          17 saka 20 anggota presidium panitia ditahan, kalebu panulis Peretz Markish, Lev Kvitko, Semyon Galkin lan David Gofshtein, akademisi wanita Soviet pisanan Lina Stern, mantan kepala Sovinformburo Solomon Lozovsky, dokter kepala Botkinskaya. rumah sakit Boris Shimeliovich, aktor Veniamin Zuskin, pujangga Itsik Fefer.

                          Gunggunge, 125 wong sing melu ing kasus kasebut, 23 ditembak lan enem tiwas ing pakunjaran.

                          Banjur perang nglawan "kosmopolitan" kanthi penindasan wong Yahudi, Kasus Dokter, lan liya-liyane.

                          Negara anti-Semitisme ora bisa nyedhaki Israel lan negara Yahudi enom sing digawe dening idealis sosialis, ing ngendi Partai Komunis Israel kuwat banget lan berwibawa, lan Federasi Umum Serikat Pekerja ing sangisore sayap Kulon.

                          Pangkat dhuwur saka Securitate, kepala dinas intelijen asing, kolonel jenderal; Penasihat Nicolae Ceausescu, Sekretaris Negara Kamentrian Dalam Negeri Romania -- Mihai Pacepa nyekseni:
                          bilih pimpinan Arab Palestina, Yasser Arafat, satemene dudu "Palestina" babar pisan, kaya sing diklaim biografi resmine, nanging asli wong Mesir, sing KGB nggawe biografi ("legenda") lan kanthi rahasia. ngalami pirang-pirang taun latihan khusus ing USSR babagan subversif lan sabotase.
                          Digawe dening Yasser Arafat kanthi bantuan KGB, Organisasi Pembebasan Palestina terus-terusan nampa dhuwit, senjata, instruksi lan macem-macem cara komunikasi khusus saka USSR liwat saluran rahasia (utamane liwat Securitate Romania).
                          Kegiatan teroris ing saindenging jagad ekstremis Arab "Palestina" saka Timur Tengah (kayata bledosan, pembunuhan politik, pembajakan pesawat penumpang) minangka gagasan lan pangembangan ("kawruh") pimpinan Direktorat Utama KGB. (kepala jangka panjang KGB PGU, Kolonel Jenderal A M. Saharovsky).
                          Saka Ser. 1960-an ing USSR, kanthi permanen, personel militer sing dikirim dening Organisasi Pembebasan Palestina dilatih kanggo sinau ing institusi pendidikan militer Soviet. Latihan khusus "platoon / komandan perusahaan intelijen khusus" ditindakake utamane ing pusat pelatihan 165th kanggo latihan personel militer asing, sing ana ing Crimea.


                          Dheweke uga nulis warna-warni ing pager ... Percaya?
                        6. +2
                          Juli 18 2021
                          Quote: cetha
                          Kutipan: A. Privalov
                          Pembunuhan Solomon Mikhoels ditindakake tanggal 12 Januari 1948 ing Minsk. Sutradara teater sing misuwur ing donya lan tokoh publik Yahudi Solomon Mikhoels tiwas kanthi pesenan langsung Stalin dening karyawan Departemen Keamanan Negara USSR. Rajapati kasebut nyamar minangka kacilakan - pati ing kacilakan mobil. Kahanan kadurjanan iki dikenal sawisé Stalin séda ing taun 1953. Ana cukup informasi babagan topik iki. Nuwun sewu wektu kanggo sawetara bantahan tambahan.

                          Teater Yahudi ana ing Moscow, Birobidzhan lan Simferopol, ing Ukraina - loro teater Yahudi ing Kyiv, uga ing Odessa, Kharkov, Dnepropetrovsk lan Zhitomir. Ana siji teater Yahudi ing Belarus, Azerbaijan lan Uzbekistan. Ana grup drama Bukharian-Yahudi ing Dushanbe. Kabeh iki ditutup. Tim kasebut bubar.
                          Mangkono uga, sekolah-sekolah kanthi piwulang ing basa Yahudi ditutup, kajaba sawetara ing Daerah Otonomi Yahudi, ing ngendi sampeyan ngerti, sawetara wong Yahudi manggon.

                          Ing pungkasan taun 1947, Stalin mutusake kanggo mbubarake JAC lan penahanan massal ing antarane para intelektual budaya Yahudi.

                          17 saka 20 anggota presidium panitia ditahan, kalebu panulis Peretz Markish, Lev Kvitko, Semyon Galkin lan David Gofshtein, akademisi wanita Soviet pisanan Lina Stern, mantan kepala Sovinformburo Solomon Lozovsky, dokter kepala Botkinskaya. rumah sakit Boris Shimeliovich, aktor Veniamin Zuskin, pujangga Itsik Fefer.

                          Gunggunge, 125 wong sing melu ing kasus kasebut, 23 ditembak lan enem tiwas ing pakunjaran.

                          Banjur perang nglawan "kosmopolitan" kanthi penindasan wong Yahudi, Kasus Dokter, lan liya-liyane.

                          Negara anti-Semitisme ora bisa nyedhaki Israel lan negara Yahudi enom sing digawe dening idealis sosialis, ing ngendi Partai Komunis Israel kuwat banget lan berwibawa, lan Federasi Umum Serikat Pekerja ing sangisore sayap Kulon.

                          Pangkat dhuwur saka Securitate, kepala dinas intelijen asing, kolonel jenderal; Penasihat Nicolae Ceausescu, Sekretaris Negara Kamentrian Dalam Negeri Romania -- Mihai Pacepa nyekseni:
                          bilih pimpinan Arab Palestina, Yasser Arafat, satemene dudu "Palestina" babar pisan, kaya sing diklaim biografi resmine, nanging asli wong Mesir, sing KGB nggawe biografi ("legenda") lan kanthi rahasia. ngalami pirang-pirang taun latihan khusus ing USSR babagan subversif lan sabotase.
                          Digawe dening Yasser Arafat kanthi bantuan KGB, Organisasi Pembebasan Palestina terus-terusan nampa dhuwit, senjata, instruksi lan macem-macem cara komunikasi khusus saka USSR liwat saluran rahasia (utamane liwat Securitate Romania).
                          Kegiatan teroris ing saindenging jagad ekstremis Arab "Palestina" saka Timur Tengah (kayata bledosan, pembunuhan politik, pembajakan pesawat penumpang) minangka gagasan lan pangembangan ("kawruh") pimpinan Direktorat Utama KGB. (kepala jangka panjang KGB PGU, Kolonel Jenderal A M. Saharovsky).
                          Saka Ser. 1960-an ing USSR, kanthi permanen, personel militer sing dikirim dening Organisasi Pembebasan Palestina dilatih kanggo sinau ing institusi pendidikan militer Soviet. Latihan khusus "platoon / komandan perusahaan intelijen khusus" ditindakake utamane ing pusat pelatihan 165th kanggo latihan personel militer asing, sing ana ing Crimea.


                          Dheweke uga nulis warna-warni ing pager ... Percaya?

                          Pager - ora.
                          Nanging kowé pretyaya marang aku.
                          Sampeyan mung durung bisa ngakoni dhewe. Ora ana apa-apa, kedadeyan. Wiji kawruh anyar ora langsung thukul.
                          Kanggo sim, keparenga kula budhal. Tampa, lsp, aku ngambung tangan sampeyan, Bu. tresna
                        7. +2
                          Juli 18 2021
                          Kutipan: A. Privalov
                          Kanggo sim, keparenga kula budhal. Tampa, lsp, aku ngambung tangan sampeyan, Bu.

                          Duwe sing apik sampeyan uga. ombenan
                          Saka Rusia karo katresnan tresna
                        8. 0
                          Juli 19 2021
                          Sampeyan kudu nulis dongeng, sampeyan pinter
                  2. +1
                    Juli 17 2021
                    Quote: profesor
                    Guess saka 3 kaping ngendi Arab lan ngendi wilayah Yahudi. Iku babagan kerja keras.
                    Kenapa aku kudu ngira? Sampeyan, takon dhewe, - "Sisih endi saka kawat barbed, kamp pati Nazi, iku luwih apik kanggo MAN urip, mundhakaken anak, nggawe lan mbangun?". Ya, kita ngakoni Holocaust, nanging apa sing wis dilakoni pirang-pirang dekade nglawan populasi Palestina lan negara-negara Arab ora kurang kriminal!
          2. +3
            Juli 17 2021
            Oh ya, iku rampung kaya "oculist", lan negara cilik, Burry, kang muddied kabeh ana, "ora ana hubungane karo iku." Aku ngormati Israel minangka negara paling arrogant lan boorish ing donya, kang ngatur kanggo mbangun maneh sistem legal donya ing sih ing "Holocaust" lan palsu "anti-Semitism". Aku tansah menehi sampeyan scoundrels standing ovation, freaking metu saka arrogance lan kemampuan kanggo ngatur bodho kuat saka negara beda. Senajan, film apik banget "The Last Judgment" karo peran pungkasan Christopher Lambert nuduhake apa iki kedados. Ing kasus, aku sujud kanggo arrogance, meanness lan unscrupulousness. hi
            1. -1
              Juli 17 2021
              Oh ya, wis rampung kaya "oculist", lan negara cilik, burry, sing muddied kabeh ana, "ora ana apa-apa.

              Apa bingung? Privatisasi Siria ing kulawarga presiden, penolakan dhukungan negara kanggo petani, konflik Syi'ah-Sunni lan Arab Spring ing wektu sing padha? opo Aja lali carane pinter kita wong Yahudi, + 100 kanggo ajining dhiri apik
              Aku ngormati Israel minangka negara paling arrogant lan boorish ing donya, kang ngatur kanggo mbangun maneh sistem hukum donya ing sih ing "Holocaust" lan palsu "anti-Semitism"

              Ya, sampeyan wis tau krungu paling ora siji sanksi anti-Israel saka Dewan Keamanan PBB? lol
              Aku tansah menehi sampeyan scoundrels standing ovation, freaking metu saka arrogance lan kemampuan kanggo ngatur bodho kuat saka negara beda.

              Mesthi wae - kita ngontrol kabeh wong, utamane wong bodho sing bisa ngalahake kekuwatan. Lan kita uga ngontrol media, FRS, Mercedes, lan pribadi Ksenia Anatolyevna Sobchak. ya
              Ing kasus apa wae, aku sujud ing arrogance, meanness lan unscrupulousness Panjenengan

              Brazenly, kanthi cara sing paling ora sopan, tanpa prinsip, dheweke ora ngidini awake dhewe dipotong dening tangga-tanggane sing ditresnani, sing kabeh Eropa ora bisa cukup. negatif
          3. +1
            Juli 17 2021
            Quote: profesor
            We sing sabar. Ayo ngenteni 21 taun maneh.

            Iku apik sing iku ora 40 taun, lan ora ing ara-ara samun karo Musa nglirik
        2. -2
          Juli 17 2021
          Kutipan saka: tralflot1832
          Iki sebabe wong Israel ora ditresnani ing Timur Tengah. Langit bakal tiba ing jalur sing sempit ing Israel luwih cepet tinimbang Suriah sing bakal ngrusak awake dhewe. Temenan bapake Assad ngepuk sampeyan, wis pirang-pirang taun kepungkur lan nesu sampeyan marang Suriah durung liwati. .

          Dheweke patted wong hard. Matur nuwun kanggo Golan Heights hi
      5. +1
        Juli 17 2021
        Quote: profesor
        Ing tuntunan sing ati-ati

        AS gagal ngilangi Suriah.
      6. 0
        Juli 17 2021
        Kanggo apa? Pengin wilayah liyane sing ilang kaya Libya? Lha kok ngene iki? Utawa yen ana wong sing luwih elek, mula sampeyan luwih apik?
        1. -2
          Juli 17 2021
          Kutipan: Sergey Averchenkov
          Kanggo apa? Pengin wilayah liyane sing ilang kaya Libya? Lha kok ngene iki? Utawa yen ana wong sing luwih elek, mula sampeyan luwih apik?

          Sampeyan wong aneh. Yen sampeyan pengin Assad mati, sampeyan minus; yen sampeyan pengin Assad pirang-pirang taun, sampeyan minus.

          Saya suwe dheweke dadi kuwasa, luwih sithik ancaman saka apa sing sadurunge Suriah teka ing kita. Apa sing ora jelas? Miturut cara, Libanon dudu ancaman kanggo kita. Dheweke ora bakal mati keluwen. Ora ana apa-apa ing tentara. Negara-negara Teluk lagi mangan panganan. Ing kene bakal padha rukun karo Israel kaya TransYordania karo Mesir lan ora bakal urip susah. Turis kita bakal menehi panganan.
          1. -1
            Juli 17 2021
            Sing becik - supaya dheweke urip lan mrentah kanggo kabecikan Rusia. Aku ora minus - aku luwih gampang mbantah yen ana sing ora cocog karo aku nganti bisa mbukak cangkeme. Lan Siria ora prelu dibubarake ... utawa apa iku males wong Israel kanggo nasibe ing jaman biyen?
            1. 0
              Juli 17 2021
              Kutipan: Sergey Averchenkov
              Sing becik - supaya dheweke urip lan mrentah kanggo kabecikan Saka Rusia.

              apa aku kantun soko? Ing pidato kasebut, Assad saka Federasi Rusia ora nate kasebut. Ora matur nuwun, utawa shukra kasebut. sedulur

              Kutipan: Sergey Averchenkov
              Lan Siria ora prelu dibubarake ... utawa apa iku males wong Israel kanggo nasibe ing jaman biyen?

              Dadi kita ora liquidating. Kita mung njagong karo brondong lan nonton carane Assad nindakake.
              1. -1
                Juli 17 2021
                Lan kanggo keuntungan sapa dheweke bakal mrentah? Kanggo sampeyan? Dheweke ngomong apa sing kudu dirungokake. Apa sampeyan liquidating? WHO? Hmm... Kita ngomong AS - kita tegese Israel, kita ngomong Israel - kita tegese USA.
                1. -6
                  Juli 17 2021
                  Kutipan: Sergey Averchenkov
                  Lan kanggo keuntungan sapa dheweke bakal mrentah? Kanggo sampeyan? Dheweke ngomong apa sing kudu dirungokake. Apa sampeyan liquidating? WHO? Hmm... Kita ngomong AS - kita tegese Israel, kita ngomong Israel - kita tegese USA.

                  Dheweke ngrusak awake dhewe. Dheweke wis sukses ing babagan iki.
              2. +1
                Juli 17 2021
                Quote: profesor
                apa aku kantun soko? Ing pidato kasebut, Assad saka Federasi Rusia ora nate kasebut. Ora matur nuwun, utawa shukra kasebut.

                Apa kanggo nyebutake lan matur nuwun marang negara liya adhedhasar asil pemilihan internal? belay
                Ya, sampeyan bakal dadi sing pertama, profesor keselak brondong saka "pikiranku sing murka ..." yen Assad ujar.
          2. -1
            Juli 17 2021
            Quote: profesor
            Yen sampeyan pengin Assad mati, sampeyan minus; yen sampeyan pengin Assad pirang-pirang taun, sampeyan minus.


            Dadi pranyata padha minus kasus ya

            Amarga ora tulus ing pangarep-arep pirang-pirang taun, ing latar mburi kepinginan kanggo pati.
      7. -1
        Juli 17 2021
        Quote: profesor
        Taun-taun suwene mrentah minangka oculist.

        Semalat sing ora tulus teka saka sampeyan, nanging iki bisa disalahake kanggo wong Yahudi Israel ...
        Suriah ngrusak awake dhewe.

        Aja ngenteni, wong-wong sing kerja ing SAR isih bakal kedinginan ing pemakaman negara Zionis ...
    7. +1
      Juli 17 2021
      Ing pidato kasebut, Assad kelingan manawa sawetara negara mbantu Suriah ing wektu sing angel, liyane nyoba ngetrapake kekarepane, ndhikte kahanan, kalebu liwat sanksi.
      Türkiye, ing Idlib, AS, ing Kurdistan, dheweke ora bakal lunga.
      1. 0
        Juli 17 2021
        Kutipan saka parusnik
        Ing pidato kasebut, Assad kelingan manawa sawetara negara mbantu Suriah ing wektu sing angel, liyane nyoba ngetrapake kekarepane, ndhikte kahanan, kalebu liwat sanksi.
        Türkiye, ing Idlib, AS, ing Kurdistan, dheweke ora bakal lunga.

        Dadi dheweke duwe "bisnis, ora ana sing pribadi" (c) Nyuwun
    8. -10
      Juli 17 2021
      Akibaté, Assad menang, miturut CEC Siria, 95,1% saka swara.
      andhap asor! Dheweke bisa nggambar 150% ing kana. Nanging dudu kuwi. Mung sawetara wulan sadurunge wiwitan kabeh nesu ing kana, dheweke duwe dhukungan 98%.
      Sanajan kabeh wong ngerti yen dina iki Assad luwih apik kanggo wong Siria tinimbang para bandit, dheweke bakal kuwasa sajrone kita butuh pangkalan ing kana, anggere kita njaga pasukan kita ing kana. Kita bakal lunga, wong-wonge bakal langsung dibuwang dening kudeta. Taun-taun pamrentahan getih ora bakal ngapura dheweke.
      1. +5
        Juli 17 2021
        Mesthine, Assad, miturut pendapat sampeyan, duwe rezim getih, lan ing taun-taun pungkasan ISIS, p5ndos lan Turki, bebarengan karo teroris sing disponsori dening wong-wong mau, wis nggawa tentrem lan kamakmuran ing Suriah. Standar pindho - padha. Apa bener?
      2. +2
        Juli 17 2021
        Kutipan saka Nurdom
        Taun-taun pamrentahan getih ora bakal ngapura dheweke.

        Apa iki? Nalika dheweke nglawan Daesh?
        1. -7
          Juli 17 2021
          Kutipan saka Dart2027
          Kutipan saka Nurdom
          Taun-taun pamrentahan getih ora bakal ngapura dheweke.

          Apa iki? Nalika dheweke nglawan Daesh?

          Nalika 150 ewu wargane dhewe bosok ing pakunjaran. Nalika wong ilang karo kulawargané. Nalika wong diwasa lan bocah disiksa. Iku kabeh diwiwiti taun lan taun sadurunge kabeh jinis Daish lan nistha liyane.
          Kanggo sawetara dhasar, kita nyekel rezim ghoul kasebut ing bayonet kita, nanging kita ngrusak urip wong lanang kita, lan kita ngubur jutaan lan mayuta-yuta dolar dana sing dibutuhake ing pasir Siria. ..
          Ora ana sing bakal matur nuwun mengko kanggo iki. Kanggo wong-wong mau, kita padha karo Shuravi wong manca ing Afghanistan. Prajurit kita ora bakal peduli karo jejak. Kaya ing Mesir 50 taun kepungkur.
          1. 0
            Juli 17 2021
            Kutipan saka Nurdom
            Nalika 150 ewu wargane dhewe bosok ing pakunjaran. Nalika wong ilang karo kulawargané. Nalika wong diwasa lan bocah disiksa. Iku kabeh diwiwiti taun lan taun sadurunge kabeh jinis Daish lan nistha liyane.

            Lan kok sithik, mung 150 ewu? Dibunderaké nganti paling sethithik setengah yuta.
            1. +4
              Juli 17 2021
              Kutipan saka Dart2027
              Lan kok sithik, mung 150 ewu? Dibunderaké nganti paling sethithik setengah yuta.

              Iki saka opera padha lan karo pemain padha - Stalin numpes 100/500 yuta warga USSR ing kemah. Nikita petani jagung lan "aktivis hak asasi manungsa" duwe teknologi sing cukup.
              1. -2
                Juli 17 2021
                Kutipan saka Piramidon
                Iki saka opera sing padha lan karo pemain sing padha

                Dadi aku ngomong babagan carane ngomong "padha diwutahake saka siji tong minyak."
          2. -2
            Juli 17 2021
            Nalika 150 ewu wargane dhewe bosok ing pakunjaran. Nalika wong ilang karo kulawargané. Nalika wong diwasa lan bocah-bocah disiksa.

            Apa sampeyan saiki? Utawa mung: "ya, balapan m.a.t. nulis nganggo cukur cilik"? Utawa mungkin, kanggo conto sing padha, ayo njupuk 404, kanthi fiksasi foto / video saka papan panguburan atusan lan liyane wong sing tentrem ing wilayah sing direbut maneh saka dill? Lemah?
    9. +1
      Juli 17 2021
      Kanthi Assad, kabeh bisa ditebak lan bisa dingerteni.
      Penasaran karo Amerika, endi sing ora kena alangan, bakal dadi reged.
      1. 0
        Juli 17 2021
        Kutipan saka sadurunge
        Penasaran karo Amerika, endi sing ora kena alangan, bakal dadi reged.

        Oh nggih! Wiwit ndharat ing situs Omaha ing Perang Donya II, dheweke wis diobong ing endi wae ngguyu Ayo Omar Bradley matur nuwun amarga aib lan para pengikute ing sejarah sabanjure ...
        1. 0
          Juli 17 2021
          Inggih, punika ingkang kula aturaken ugi.
          Nanging ing Hollywood padha perang masterfully, carane kakehan donya wis "disimpen".
          1. 0
            Juli 17 2021
            Kutipan saka sadurunge
            Nanging ing Hollywood padha perang masterfully, carane kakehan donya wis "disimpen".

            Ai-yay-yay, saiki apologists saka "amerigi" bakal peck sampeyan ngguyu Sampeyan encroached ing suci - Willis karo hard nuts, Schwarzenegger karo balung alloy titanium ... Inggih, luwih mudhun dhaftar wassat
            1. 0
              Juli 17 2021
              Apa sampeyan ndeleng Willis iki karo rembo saiki? Alamiah karakter saka dalan Vyazemsky.
              Aku mbusak iki lan film horor wis siyap. Sampeyan malah ora perlu plot.
              Babagan apologists. Padha resiko kena poisoned peckingly, ana dadi akeh racun ing kula, Aku dhewe kaget.
              1. +1
                Juli 17 2021
                Kutipan saka sadurunge
                Apa sampeyan ndeleng Willis iki karo rembo saiki? Alamiah karakter saka dalan Vyazemsky.
                Aku mbusak iki lan film horor wis siyap. Sampeyan malah ora perlu plot.

                ombenan Aku pancen setuju karo sampeyan iki!
                Kutipan saka sadurunge
                Babagan apologists. Padha resiko kena poisoned peckingly, ana dadi akeh racun ing kula, Aku dhewe kaget.

                Ing iki - kaya aku ngerti, ana akeh "sympathizers" ing antarane moderator saka janji lan 404, dadi aku ora yakin ... Nyuwun
    10. -1
      Juli 17 2021
      Ngormati Wong sing Layak lan dudu politikus sing korupsi!
    11. -2
      Juli 17 2021
      Assad kudu lunga. Ing ngendi kabeh wong sing ngucapake tembung kasebut saiki?
    12. -2
      Juli 17 2021
      Dasar munafik!
      Bukak mekanisme perang sipil, numpes ekonomi, ayo mlebu bandit, nggawe negara dadi basis transshipment; kelangan kontrol kabeh, praktis, wilayah, njagong ing bayonet wong liya lan ing wektu sing padha "sumpah setia marang wong" ..
      Nanging, cukup ing tradhisi Siria.
      1. -1
        Juli 19 2021
        Miwiti mekanisme perang sipil, ngrusak ekonomi

        Iki carane wong mrentah negara sing makmur, lan mikir: ana sing ilang, ana akeh agama ing negara - lan bosen. Ora ana sing nyolong lenga, fanatik ora ngethok sirahe wong ... Ayo disiksa perang sipil, wah, aku bakal nyuwek dhewe !!!
        1. +1
          Juli 19 2021
          Lan sampeyan ora perlu "nggawe" apa-apa kanthi sengaja.
          Kabijakan domestik sing buta huruf wis cukup - lan ing kana bakal dadi muddied. Yen
          ing kahanan sistem klan ing kabeh kiriman kanggo njaga wong - ora kompeten, nanging dhewe - sampeyan bakal njaluk confrontation didhelikake antarane klan.
          Yen sampeyan nambahake masalah nasional sing durung dirampungake nganti pirang-pirang dekade (Kurds ing kasus iki), sampeyan bakal entuk separatisme sing surem.
          Iku tetep kanggo nambah tingkat kurang saka teknologi tetanèn ing kahanan lack banyu lan kabijakan sosial biasa-biasa wae. Rampung, ora perlu diobong - bakal murup dhewe.

          Amarga saben wong kudu ngurus urusane dhewe-dhewe. Ophthalmologist kudu nambani mata wong, ora ngatur negara.
          1. 0
            Juli 19 2021
            Ya, wong Turki luwih wicaksana karo wong Kurdi, ngendi Assad
            1. 0
              Juli 19 2021
              Kanggo nemokake kawicaksanan ing kana, ing negara sing apes lan gething iki..
    13. -2
      Juli 18 2021
      Quote: cetha
      Kutipan: Pico
      Tenang.Tanpa pangkat.Aku ora nandhang khayalan kaluhuran

      Saka wangsulan kasebut cetha yen sampeyan isih nandhang sangsara nglirik

      Kutipan: Pico
      Nanging kanthi serius, sampeyan ora bakal ujar manawa dheweke ngontrol kabeh wilayah Suriah lan ora preduli kepiye seprapat warga negarane mlayu menyang macem-macem pojok bal.

      Nanging kanthi serius, sampeyan ora bakal nolak yen dheweke minangka presiden sing sah ing Suriah?
      Miturut cara, departure, rawuh ... warga ngandika sing Suriah negara free.

      Gusti! Apa pitenah! Kanggo nelpon LIMA yuta pengungsi gratis ing pilihane... Tangi!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"