Menteri Luar Negeri Lithuania: Lukashenka ngancam kita kanthi penyelundupan bahan radioaktif

63
Menteri Luar Negeri Lithuania: Lukashenka ngancam kita kanthi penyelundupan bahan radioaktif

Para elit politik Baltik terus nyoba ngrusak Belarus lan pribadi Presiden Alexander Lukashenko. Upaya liyane kasebut ditindakake ing Lithuania, sing wis dadi papan perlindungan kanggo Svetlana Tikhanovskaya, sing nyebut awake dhewe minangka "pemimpin nasional Belarus."

Miturut Menteri Luar Negeri Lithuania Gabrielius Landsbergis, "ana ancaman penyelundupan bahan radioaktif saka Belarus menyang wilayah Lithuania."



Kepala diplomasi Lithuania:

Lukashenka ngancam krisis migrasi, ngancam karo penyelundupan obat-obatan, zat ilegal, ngancam Lithuania kanthi penyelundupan bahan radioaktif. Dheweke bisa uga nggawe alat kanggo tekanan kasebut.

Landsbergis pungkasane sarujuk nganti dheweke ngumumake yen Belarus diduga nindakake "perang nglawan Lithuania." Ing wektu sing padha, minangka kepala Kementerian Luar Negeri Lithuania nyatakake, "perang iki isih sifat hibrida lan disetujoni dening Lukashenka."

Landsbergis:

Lukashenka terus ngancam Lithuania. Salah sawijining bentuk ancaman yaiku pembajakan pesawat penumpang sing nggawa warga Republik Lithuania.

Sauntara kuwi, layanan tapel wates Lithuania ngundang kanca-kanca Uni Eropa kanggo mbantu nglindhungi tapel wates karo Republik Belarus. Kacathet yen wiwit awal taun, migrasi ilegal saka wilayah Republik Belarus wis tuwuh 25 kali saben taun. Sadurungé, sawetara rolas pengawal tapel wates saka negara Eropah liyane, kalebu Jerman, ditugasake menyang Lithuania.

Elinga yen sadurunge ing Lithuania padha ngomong babagan "ancaman metu saka pembangkit listrik tenaga nuklir Belarusia." Pembangkit listrik tenaga nuklir ing Lithuania ditutup miturut arahan EU, ngumumake pangembangan teknologi "ijo".
  • Situs web Presiden Belarus
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

63 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    Juli 18 2021
    Ing kene, saliyane Rusia, Lukas uga nyerang Kepunahan Tribaltik!
    1. +7
      Juli 18 2021
      Menteri Luar Negeri Lithuania Gabrielius Landsbergis

      Ya, iku chuvyrlo, paling dheweke marang negara kanggo perang karo Belarus. Utawa apa dheweke duwe menteri luar negeri sing tegese liya?
      1. +1
        Juli 18 2021
        Kaya sing cacat, ngunggahake pentinge liwat goroh.
      2. +1
        Juli 18 2021
        Miturut Menteri Luar Negeri Lithuania Gabrielius Landsbergis, "ana ancaman penyelundupan bahan radioaktif saka Belarus menyang wilayah Lithuania."

        Kanggo ngrungokake margenal iki, saka ngendi wae kanggo "cilik lan ora mbebayani" Lithuania ana ancaman lan bencana sing terus-terusan. Aku suggest sing padha langsung njupuk piyambak.
        1. -3
          Juli 18 2021
          Menteri Luar Negeri Lithuania Gabrielius Landsbergis histeris: Belarus nglawan Lithuania!!! Iku wektu kanggo nggoleki jendhela lan uncalan dhewe metu!!! ngguyu ngguyu
      3. 0
        Juli 18 2021
        Lukashenka ngancam krisis migrasi, ngancam karo penyelundupan obat-obatan, zat ilegal, ngancam Lithuania kanthi penyelundupan bahan radioaktif. Dheweke bisa uga nggawe alat kanggo tekanan kasebut.
        Sapa sing butuh sampeyan? Ancaman sing paling penting, sampeyan dhewe (bawah lemah) njupuk dhewe. Tikhanovskaya, iki bom kanggo sampeyan. Lan sanajan dheweke ora ana apa-apa, dheweke ora kaya bocah cilik. Kanggo oposisi sampeyan, iku Joan of Arc. Oh hiccup
    2. + 17
      Juli 18 2021
      Balts whined karo lolongan elek .. Lan carane padha bungah lan bener ndhukung kabeh kerusuhan ing Belarus, Ukraina, etc. ?
      Dadi push Man Old sing kanggo eling .. Padha manggon bajingan, amarga ekspor, lan saiki wis diblokir kabeh (pelabuhan wis mandegake .. wates ditutup) lan Ukraina sabanjuré ing baris karo pipe .. Padha uga squeal , lan Kulon meneng, mesthine ora ana hubungane.. Awake dhewe sing salah! ngguyu
      Russophobia kudu larang regane kanggo penganut, iki mung ing syarat-syarat ekonomi .. Lan banjur bisa malah Samsaya Awon lan bakal!
      1. +7
        Juli 18 2021
        Kutipan saka xorek
        Balts whined karo lolongan elek .. Lan carane padha bungah lan bener ndhukung kabeh kerusuhan iki ing Belarus

        wiwit awal taun, migrasi ilegal saka wilayah Republik Belarus wis tuwuh 25 kaping.
        Inggih, iki liberal favorit lan padha mlayu. Nampa, menehi saben wong panggonan lan menehi metu cutlet Svetka. Dheweke nandhang sangsara saka "rezim tanpa ampun". Lan sadurunge nyebrang tapel wates, rama sijine shovel saka uranium ing saben underpants. Lan pesawat kasebut dicekel kanthi rapet nganti ora ana wong Lithuania sing isih ninggalake lan durung tekan omah.
        1. -3
          Juli 18 2021
          Kutipan: NDR-791
          Inggih, iki liberal favorit lan padha mlayu. Nampa, menehi saben wong panggonan lan menehi metu cutlet Svetka. Dheweke nandhang sangsara saka "rezim tanpa ampun". Lan sadurunge nyebrang tapel wates, rama sijine shovel saka uranium ing saben underpants. Lan pesawat kasebut dicekel kanthi rapet nganti ora ana wong Lithuania sing isih ninggalake lan durung tekan omah.

          Kita bakal duwe ing Rusia! Banjur padha bengok-bengok kanthi ora sopan lan ngajak ribut..
          Lan Putin liberalisasi kabeh, wedi ora ana sing ngerti sapa.
          PS Rapat sing ora direncanakake antarane Putin lan Lukashenka wis tambah akeh, lagi ngrembug babagan sing nyata .. Liberda wis meneng lan ngemas koper ..
          1. +5
            Juli 18 2021
            Ngirim saiki ora demokratis. Nanging supaya kanthi sukarela reel munggah, sampeyan kudu bisa kanggo sijine iku ing kahanan kuwi. Daddy ngerti carane. Lan kita mung latihan nganti saiki - padha nglacak "wates sukarela" supaya bisa ngomong
            1. +1
              Juli 18 2021
              Kutipan: NDR-791
              Ngirim saiki ora demokratis. Nanging supaya kanthi sukarela reel munggah, sampeyan kudu bisa kanggo sijine iku ing kahanan kuwi. Daddy ngerti carane. Lan kita mung latihan nganti saiki - padha nglacak "wates sukarela" supaya bisa ngomong

              Inggih, aku ora bakal ngomong apa-apa, statement sampeyan relevan banget
              Mugi komunikasi antarane Lukashenka lan Putin (6 jam saben) bakal menehi asil kuwi!
              Wong-wong wis mulai nesu .. (Aku maca siji ing kene, "master" gumunggung yen dheweke sujud lan nyebut dheweke "master") Iki dikembangke ing Rusia, ora diukur ..
              Kajaba iku, dominasi Kaukasus lan liya-liyane kanthi panji-panji Turki ing pasar lan lurung-lurung ing Moskow lan kutha-kutha gedhe liyane.
              Kita minangka provinsi, kita nonton kabeh iki lan kita gulungake ing lambe.. negatif
            2. +2
              Juli 18 2021
              Kutipan: NDR-791
              Ngirim saiki ora demokratis. Nanging supaya kanthi sukarela reel munggah, sampeyan kudu bisa kanggo sijine iku ing kahanan kuwi. Daddy ngerti carane. Lan kita mung latihan nganti saiki - padha nglacak "wates sukarela" supaya bisa ngomong

              Inggih, aku setuju ing asas .. Nanging mung ing Belarus ora ana "pitu bankir" .. Wong Tua ora nglilani wong-wong mau menyang republik (uga rampung) .. Lan padha wielded gutting kabeh ekonomi lan budget ing negara kita lan Ukraina...
              Dheweke pengin njaluk sampeyan, sing tetep urip lan setya marang Putin ..
              Sampeyan ora bisa nglilani wong-wong mau menyang Belarus! Dheweke bakal nyepelekake sampeyan kabeh ing kana.
              Sampeyan bakal mangan kimia lan Traktor lan BelAZs ing diimpor bakal katasya for everyone
              Aja nganti kedadeyan iki.. Sampeyan isih duwe produksi potash paling gedhe ing kana.. Sepotong sing enak banget kanggo oligarki kita kanthi dhuwit sing akeh..
              aja padha mlebu
              1. +2
                Juli 18 2021
                kabeh iku bener - sing disebut elit Rusia ora bisa diijini menyang Belarus - padha bakal isine weteng lan ngedol kabeh. Old Man ngerti iki, mulane mung matur nuwun marang dheweke ing Belarus kabeh kapasitas produksi wis dilestarekake lan tetanèn wis dikembangake.
                1. 0
                  Juli 18 2021
                  Kutipan saka Adimius38
                  kabeh iku bener - sing disebut elit Rusia ora bisa diijini menyang Belarus - padha bakal isine weteng lan ngedol kabeh. Old Man ngerti iki, mulane mung matur nuwun marang dheweke ing Belarus kabeh kapasitas produksi wis dilestarekake lan tetanèn wis dikembangake.

                  Ala, sampeyan bener .. Aku ora ngerti sapa sing luwih apik ing kene! Inggih, aku ngormati barang Belarusia, ora kaya kita .. telek!
                  Bakal melas yen oligarki Yahudi kita isine weteng..
                  Lan pangiriman bakal diwiwiti saka adoh kentang (saka ara-ara samun "daging saka Brazil lan Polandia .. Inggih, sing ngerti, padha ngerti daging iki, etc. ora mambu, ora rasa .. KIMIA!
                  Lan Belarusians isih tetep merek! Lan ora mung ing tetanèn.
                  Dheweke bakal mateni ekonomi lan kabeh sing wis disimpen sajrone 30 taun, saka hiu kapitalisme lan penipu liyane.
      2. +1
        Juli 18 2021
        Kutipan saka xorek
        The Balts whined karo lolong elek

        Gawea kuburan sampah radioaktif ing tapel wates ing papan sing sepi lan iku, ora bakal ana sing nguwuh, Nazi bakal lunga.
        1. 0
          Juli 18 2021
          Kutipan saka Vadivak
          Kutipan saka xorek
          The Balts whined karo lolong elek

          Gawea kuburan sampah radioaktif ing tapel wates ing papan sing sepi lan iku, ora bakal ana sing nguwuh, Nazi bakal lunga.

          Wah, apa sih.. Wilayahe isih bakal migunani kanggo kita! hi
    3. +8
      Juli 18 2021
      Jujur, ora masuk akal kanggo mbuwang pasukan militer ing fragmen Baltik, Georgia sengsara lan malah cacat Ukraina, malah ora masuk akal yen aku ngentekake perhatianku marang dheweke - nalika wong cilik mongrel ngoyak sampeyan, sampeyan ora nanggepi, mula kene. ... Ayo padha ngguyu! Aku marang siji Estonia ing bar, ing Rubenstein, sing apa sampeyan sundel Amérika, uga, wong poked sethitik, lan banjur mlayu nang endi wae, ketoke kanggo njlentrehake console Amérika, bakal ana support? Lan aku ora ngomong karo Ukrainians ing kabeh, Aku wis tau ndeleng sluts kuwi ing gesang kawula!
      1. -1
        Juli 18 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Lan aku ora ngomong karo wong Ukrainia,

        Ing sekolah, kita duwe rong jinis, wetan lan Kyiv, sing kapisan yaiku norma lan Nazi sing nomer loro yaiku wangkal, nanging dheweke minangka prajurit sing keren.
        1. -1
          Juli 18 2021
          Kutipan saka Vadivak
          Kutipan: Zyablitsev
          Lan aku ora ngomong karo wong Ukrainia,

          Ing sekolah, kita duwe rong jinis, wetan lan Kyiv, sing kapisan yaiku norma lan Nazi sing nomer loro yaiku wangkal, nanging dheweke minangka prajurit sing keren.

          UNA-UNSO? Aku ngerti wong-wong kuwi ing Chechnya, etc. kewan kasebut dhewe, malah wong Ceko muntah amarga kekejaman marang para tahanan .. negatif
          1. 0
            Juli 18 2021
            Kutipan saka xorek
            UNA-UNSO? Aku ngerti wong-wong kuwi ing Chechnya, etc. kewan sing paling akeh yaiku, d

            Apa hubungane karo iki? Lan ing Chechnya ana cukup kewan

            Ing perang gedhe, negara kaloro sawise Rusia babagan kerugian yaiku Ukrainia,
            1. +2
              Juli 19 2021
              Kutipan saka Vadivak

              Ing perang gedhe, negara kaloro sawise Rusia babagan kerugian yaiku Ukrainia,

              Dijupuk metu saka konteks. Mesthi, luwih, amarga, pisanan, bangsa iku paling gedhé kaloro, lan liya, iki kalebu mundhut saka sipil ing wilayah dikuwasani. Yen aku wis pendhudhukan, ngomong, dening UzSSR, losses ana uga wis ageng.
      2. +5
        Juli 18 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        ketoke kanggo console Amérika kanggo njlentrehake, bakal ana support?

        Apa Armada 6 mlebu bar? belay
        1. +1
          Juli 19 2021
          Kutipan: Seryoga64
          Kutipan: Zyablitsev
          ketoke kanggo console Amérika kanggo njlentrehake, bakal ana support?

          Apa Armada 6 mlebu bar? belay

          ... yen dheweke ora ndharat ing bar ing dalan. :)
          1. 0
            Juli 19 2021
            Kutipan saka Avis
            ...yen sampeyan ora lungguh ing bar ing dalan

            Lan yen padha lungguh, ora ana sing bakal sedhih
      3. +1
        Juli 18 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Jujur, ora masuk akal kanggo mbuwang pasukan militer ing pecahan Baltik, Georgia sengsara lan malah Ukraina sing cacat, malah ora masuk akal yen aku ngentekake perhatianku marang dheweke - nalika wong cilik mongrel ngoyak sampeyan, sampeyan ora nanggepi, mula kene. ... Ayo padha ngguyu!

        Iki Eugene, lan kita kepeksa nanggapi, sanajan kita kabeh ngerti sapa sing narik senar .. hi
        Kutipan: Zyablitsev
        Aku marang siji Estonia ing bar, ing Rubenstein, sing apa sampeyan sundel Amérika, uga, wong poked sethitik, lan banjur mlayu nang endi wae, ketoke kanggo njlentrehake console Amérika, bakal ana support? Lan aku ora ngomong karo Ukrainians ing kabeh, Aku wis tau ndeleng sluts kuwi ing gesang kawula!

        Lha kowe wes kelangan Eugene, saiki awake dhewe kudu kaya ngene iki.. Yen ora, wong-wong kacukan iki entuk kasur Amer lan Yahudi wis kaya ngono... Sialan!
      4. +1
        Juli 18 2021
        Sampeyan kudu luwih ati-ati ana kasus iki ... Gusti Allah ora kelakon ... padha bakal diadili kaya wong normal, aku wis lulus - ngerti.
  2. +9
    Juli 18 2021
    Carane aku pengin maca komentar Alexander Grigorievich kene .. eseman Oh Lithuania, Uni Eropa wis ngowahi sampeyan bali menyang sektor iwak lan pertanian, lan sampeyan isih katon yen Lukashenko Tua nyoba ngremukake sampeyan .. eseman
  3. +8
    Juli 18 2021
    - Pembangkit listrik tenaga nuklir ing Lithuania ditutup miturut arahan EU.
    Dadi mungkin sampah Lithuania "bali"?
    1. +1
      Juli 18 2021
      Apa sampeyan lali babagan Ukraina? Sampah Chernobyl wis ana ing dalan ... oh ya, dheweke (Ukraina-Lithuania) dadi sekutu - padha nuduhake kabeh sing bisa ... kanggo sawetara taun, mungkin BR bakal nuduhake bahan bakar sing dienggo ...
  4. +4
    Juli 18 2021
    Iki labus wis bajingan munggah ing kepinginan suci kanggo dilat bokong belang. Bangsa kasebut ora bakal diremehake dening wedhus.
    1. +1
      Juli 18 2021
      Bangsa cesspoolers, kok soar kanggo wong-wong mau)
      1. +3
        Juli 18 2021
        Kutipan saka Alien Saka
        Bangsa scumbags

        Kanthi bangga wungu cucuk
  5. +4
    Juli 18 2021
    Labuses pasisir babar blas.... Bau-bau dhewe gawe kudeta, tulung-tinulung, saiki uga padha mitenah. Saking asu...ku kira-kira nganti sungu-sungune putu padha ayem. .
    1. +2
      Juli 18 2021
      Oy vey: Jare wong Yahudi.. eseman Iku mung wiwitan! Fantasi saka Lithuania iku badai .. eseman
  6. +7
    Juli 18 2021
    Kangge, layanan tapel wates Lithuania nimbali rekan-rekan Uni Eropa kanggo mbantu nglindhungi tapel wates

    Apa gunane "pagar taman" (entuk "kamardikan"), sanajan sampeyan ora bisa njaga watese dhewe, ora ana penjaga perbatasan sing cukup, kanggo ngomong apa-apa babagan tentara ...
    Kayane aku ing USSR dheweke luwih mandiri ...
    1. +1
      Juli 18 2021
      Kutipan saka doccor18
      Kayane aku ing USSR dheweke luwih mandiri ...

      Freeloaders independen, kaya republik "persaudaraan" liyane ..
      Sing paling menarik yaiku yen republik sing luwih sugih (ing USSR), luwih akeh Russophobic .. Rusia minangka jiwa sing loman, nanging wektune kanggo mbayar tagihan .. Freebie wis rampung! negatif
      1. +2
        Juli 18 2021
        Kutipan saka xorek
        .Freebie wis rampung

        Isih ora kanggo kabeh wong ...
        Kutipan saka xorek
        luwih sugih republik sadurunge (ing USSR), luwih akeh Russophobic ..

        Sayange, iki pancene.
    2. +3
      Juli 18 2021
      Apa neraka padha kudu kamardikan ing Uni, padha nitih kaya keju ing butter. Aku dibukak negara Baltik ing 80s, Aku mung dadi perkakas. Ora ana basa nightingale, lan liyane kabeh.
      1. +1
        Juli 18 2021
        Kutipan: Ros 56
        Apa neraka padha kudu kamardikan ing Uni, padha nitih kaya keju ing butter.

        Nanging sing pisanan mlayu metu ...
        1. +3
          Juli 18 2021
          Kutipan saka doccor18
          Nanging sing pisanan mlayu metu ...

          Lan padha mimpin menyang sirah sing padha bakal luwih apik ing Amerpmi
          Ternyata sampeyan kudu mbayar roti karo Russophobia.
          Kene lagi ing kringet saka brow lan olahraga metu
      2. +3
        Juli 18 2021
        Kutipan: Ros 56
        Aku dibukak negara Baltik ing 80s, Aku mung dadi perkakas.

        "Pameran sosialisme"
      3. -1
        Juli 18 2021
        Kutipan: Ros 56
        Apa neraka padha kudu kamardikan ing Uni, padha nitih kaya keju ing butter. Aku dibukak negara Baltik ing 80s, Aku mung dadi perkakas. Ora ana basa nightingale, lan liyane kabeh.

        Aku uga ana lan kaget.. Aku kelingan wong-wong mau, mripat gething lan gumun.Kok padha nindakake iki kanggo kita? muspra, Peter the Great tuku wong-wong mau saka Swedia, luwih apik yen menang, angel.
        Saiki dheweke nesu marang kemiskinan lan Amer sing ora sopan sing merudopekso wanita lan ngidoni budayane, lsp.
        Nanging dheweke ora pengin wong Rusia .. Lan menyang neraka karo sampeyan! Saiki kabeh bakal beda..
        1. 0
          Juli 18 2021
          Nanging basa saben wong padha kaiket, ora ana ing Latvia utawa ing Lithuania aku krungu tembung kasar siji, kadhangkala padha hissed, nanging liwat untu.
  7. +2
    Juli 18 2021
    Lan nindakake kanthi bener wassat
  8. +4
    Juli 18 2021
    Virus "blueness" wis serius mapan ing sirah kita, kita dadi putih gembur, kita kentut karo kupu. .
    1. +5
      Juli 18 2021
      Kutipan saka: tralflot1832
      Ing tembung, wong LGBT.

  9. +6
    Juli 18 2021
    Kaya ing lelucon:
    - Penguin ing Antartika ngupayakake kabijakan agresif marang Lithuania.
    - Dadi Lithuania ora ana ing Antartika.
    Nanging ana penguin ...
  10. +7
    Juli 18 2021
    Lha iki.... Nanging kepiye carane mbangun kuburan radioaktif ing tapel wates karo Tlaga Braslav, apa bedane? Lan kasunyatan manawa Tlaga Braslav minangka wilayah resort lan mutiara alam Belarus ora peduli. Dadi, kita ora peduli karo rasa wedi Lithuania. Lithuania minangka negara sing sugih. Amarga ana dhuwit kanggo njaga sirkus lelungan Tikhanovskaya, dheweke bakal nemokake migran lan penyelundupan.
  11. +4
    Juli 18 2021
    Aku arep ngumpulake tas string karo plutonium lan uranium. Aku bakal uncalan ing saperangan jajan sapi maneh. Rawuh ing tapel wates
  12. +2
    Juli 18 2021
    Penting banget kanggo nglarang ekspor lem Moment menyang negara Baltik.
  13. -1
    Juli 18 2021
    Dheweke cukup bisa teka karo instrumen tekanan kasebut.

    M-de ... Degradasi terus maju))) Nanging contone, ing Hollywood, dheweke duwe ide manawa wong-wong Mars mateni Presiden AS:

    Hei, Shprotbergis - nggawa demokrasi ing kana, mung aja ilang ing dalan aran
  14. 0
    Juli 18 2021
    Dheweke pengin alesan kanggo nyelehake divisi tank AS ing tapel wates.
  15. 0
    Juli 18 2021
    Kepala diplomasi Lithuania:
    Lukashenka ngancam krisis migrasi, ngancam karo penyelundupan obat-obatan, zat ilegal, ngancam Lithuania kanthi penyelundupan bahan radioaktif. Dheweke bisa uga nggawe alat kanggo tekanan kasebut.

    Apa jenis omong kosong sing ora bakal ditindakake !!! belay
    "Iya bisa"!!! Nanging ing endi kemungkinan bakal? Mung sampeyan, skizofrenia, sing ana ing pikiran.
    Aja padha karo liyane !!! wong bodho
  16. 0
    Juli 18 2021
    Lukashenka ngancam krisis migrasi, ngancam karo penyelundupan obat-obatan, zat ilegal, ngancam Lithuania kanthi penyelundupan bahan radioaktif. Dheweke bisa uga nggawe alat kanggo tekanan kasebut.


    Ya, lan dheweke uga bakal njeblug pembangkit listrik tenaga nuklir kanggo nyepelekake tanggane, nganti kabeh bahan bakar ana seger lan wiwit mbuwang panci nganggo limbah karo trebuchets. Utawa, ora, dheweke bakal ngeculake tanggane "Karbaras".

    Apa dheweke mung ngutip abjad saka pandhuan kanggo buron lan / utawa skizofrenia?
  17. 0
    Juli 18 2021
    Kodhok liyane kluruk ing rawa
  18. -2
    Juli 18 2021
    Lukashenka ngancam kita kanthi penyelundupan bahan radioaktif

    Ah ya, Pak Tua, ah ya wis rampung! Iki carane sampeyan kudu menehi hasil karo wong-wong mau!
  19. +2
    Juli 18 2021
    Saiki tetep kanggo Grigorych kanggo ngeculake Petrov lan Boshirov saka Rusia nganggo tabung "novichok"! lol
  20. 0
    Juli 18 2021
    Oh, suku-suku, Polandia, Ukrainia sing gelo. Prihatin Amerika lan Eropah. Saben uwong ngancam wong-wong mau, frightens wong-wong mau, nimbulaké wedi .. Urut saka ... Nanging nyatane padha nelpon lan nyoba kanggo nggulingaké rezim, ngganti dening pasukan pimpinan negara "agresor" ... lan pangkalan militer bebarengan. tapel wates Rusia lan Belarus, kayane ora macet kaya fly agaric ing pinggir taun jamur ...
    Bosen karo "cah wadon nangis" iki ...
    S. Lavrov ngandika bener babagan wong-wong mau ... (censorship saka situs. Utawa bisa uga ngidini ngutip statements ing kaca VO?)
  21. 0
    Juli 18 2021
    Kutipan: Max PV
    Penting banget kanggo nglarang ekspor lem Moment menyang negara Baltik.

    Conto ala.
    Sajarah lem Moment diwiwiti ing taun 1979, ing pabrik ERA Rusia ing Tosno, Wilayah Leningrad. Proses produksi diluncurake ing peralatan lan lisensi saka perusahaan Jerman Kulon Henkel. Komposisi unik saka lem ora dadi manfaat saka pangembang Soviet. Merek saiki diduweni dening Henkel.
  22. +1
    Juli 18 2021
    ya wis. Lan Rygorych nelpon sampeyan earthworms!))
  23. 0
    Juli 18 2021
    Ing elit politik Baltik, kabeh wong ora sopan.
  24. +7
    Juli 18 2021
    Bapak ngerti apa sing ditindakake.
    Utamané sawise lelungan menyang Sochi.
  25. 0
    Juli 19 2021
    Saka ngendi dheweke entuk bahan radioaktif? nglirik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"