Mirip karo operasi militer lengkap: babagan nguji kendaraan lapis baja ing Rusia

18

Tes apa wae jinis kendaraan lapis baja, kalebu manca, ing Rusia ditindakake ing Institut Pengujian Riset Armamen lan Peralatan Armored. Ing papan latihan khusus ing Kubinka, macem-macem kendaraan lapis baja diuji, kalebu pangembangan domestik sing janjeni.

Ing lapangan latihan Institut Riset BTVT (BTT) kaping 38, prosedur ditindakake sing padha karo operasi militer lengkap. Kendaraan lapis baja dibuwang ing kene kanggo ngenali kekurangan lan kaluwihan pilihan pesenan. Menembak praktis ing target dipraktikake, kalebu ing pamindhahan - kanthi giliran tank menara, nalika nggunakake bedhil utama utawa senjata modul pertempuran. Nalika nyinaoni karakteristik kendaraan lapis baja, eksperimen ditindakake kanggo nemtokake sudut apa, kanthi beban maksimal waja bisa nahan cangkang artileri, carane nglindhungi kendaraan lapis baja saka tembakan saka kompleks sing dipandu anti-tank.



Plot "Military Acceptance" ing saluran TV "Zvezda" ngandhani kanthi rinci babagan tes sing ditindakake dening personel militer ing lapangan latihan NIIII kasebut. Utamane, Dmitry Degtyarev, wakil kepala departemen Institut, ngomong babagan tes sing ditindakake ing platform gabungan Armata domestik, kalebu tank T-14. Sinau tembakan ditindakake kanthi nggunakake peralatan khusus, kalebu stasiun radar Doppler.

Plot saka TC "Star":

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    18 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      Juli 18 2021
      . Kendaraan lapis baja dibuwang ing kene kanggo ngenali kekurangan lan kaluwihan pilihan pesenan. Menembak praktis ing target lagi dipraktikake, kalebu ing pamindhahan - kanthi giliran menara tank, nalika nggunakake bedhil utama utawa gaman modul tempur. Nalika nyinaoni karakteristik kendaraan lapis baja, eksperimen ditindakake kanggo nemtokake sudut apa, kanthi beban maksimal waja bisa nahan cangkang artileri, carane nglindhungi kendaraan lapis baja saka tembakan saka kompleks sing dipandu anti-tank.

      Круто apik
      1. -3
        Juli 18 2021
        Kutipan: Seryoga64
        Круто

        Iku bakal kelangan yen Angkatan Laut Rusia bakal nindakake tes minangka ngirim, lan ora kanggo nyetel kanggo asil sing dikarepake, nyatane, falsification. Utawa nalika padha mung wedi kanggo terus, amarga kabeh wong interested ngerti sing iki ora bakal mimpin kanggo apa-apa apik kanggo wong-wong mau.
        Ing VO, akeh penulis wis bola-bali ngungkapake masalah sing katon ing armada kita. =_=
        Lan samubarang isih ana.
        1. +1
          Juli 18 2021
          Kutipan saka Kuroneko
          Bakal kelangan yen Angkatan Laut Rusia nindakake tes kaya sing dikarepake,

          Aku ngandika bab sawetara tank.
          Aku ora ngerti apa-apa babagan tes ing kisaran Angkatan Laut
    2. 0
      Juli 18 2021
      Ora ana rahasia (Putin ngakoni sacara umum) Bantuan Rusia marang Suriah ngidini tentara Rusia nambah kemampuan tempur lan nyoba senjata anyar.
      Contone, peluncuran MASSIVE saka rudal jelajah adhedhasar segara.
      Uralvagonozavod njupuk menyang akun pengalaman gelut ing kahanan kutha ing sakteruse ngukur kanggo ngiyataken pangayoman saka kendaraan wojo lan kru sawijining, lan ing nitahaken saka tank kanggo operasi militèr ing kutha ing memulang, gampang ing perang.
    3. ***
      Waja iku kuwat, lan tank kita cepet,
      Lan wong kita kebak wani:
      Kapal tanker Rusia ana ing rangking -
      Putra-putra Tanah Air...
      ***
    4. +1
      Juli 18 2021
      Kaz t72 ora bisa utawa katon kanggo kula?
      1. +6
        Juli 18 2021
        Kutipan: -sa-
        Kaz t72 ora bisa utawa katon kanggo kula?

        A granat mabur ana ing bunder abang. Shooting submunition ing tank

        bledosan submunition

        Jeblugan submunition, granat isih mabur, ing saubengé ing lemah ana banyu mancur saka pecahan.

        Dering ireng minangka granat sing njeblug (ditembak mudhun dening pecahan submunition)
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          Juli 18 2021
          "Sub.amunisi" dudu ekspresi sing bener ing kasus iki! Jeneng "amunisi kontra" (KB) utawa "amunisi protèktif" (ZB) biasane digunakake nalika njlèntrèhaké tank KAZs ... (Kadhangkala ekspresi "amunisi-interceptor" digunakake) ...
        3. 0
          Juli 18 2021
          Ora, aku ngomong babagan kaz sing dites karo kru film, mall Zvezda
        4. 0
          Juli 18 2021
          Dheweke ngomong babagan tes ing menit 29. Ditembak saka SPG-9, KAZ ora bisa.

    5. +3
      Juli 18 2021
      Nalika "diskusi" babagan KAZ muncul, banjur "ahli" entuk crita medeni babagan "efek mbebayani saka amunisi protèktif KAZ ing infanteri ..."! Menapa malih. bantahan yen infanteri ora kudu "clump" cedhak tank kabeh wektu ora bisa ing wong ... Nanging, yen infantri "clings" watara tank. bisa uga kudu eling yen amunisi protèktif Arena murub ing jarak 25-30 m saka MBT ... lan pecahan kasebut mlebu ing lemah kanthi sudut sing cetha saka kendaraan lapis baja! Lan yen infantri "ngancani" tank, ing wektu sing padha ndhelikake lan "jarah" ing sisih; banjur saka sisih ngendi iku bakal luwih kamungkinan kanggo murub ing tank? Saka "ngarep" ing arah lelungan ... ana lan KAZ bakal, pisanan kabeh, ngarahke, lan ora ana infantri ana!
      1. +3
        Juli 18 2021
        Ya, lan saka pinggir tank nalika memungsuhan biasane ora numpuk ... luwih asring ing mburi peralatan. wis mabur menyang sisih, saben wong sing cedhak ora cukup katon.
        1. -4
          Juli 18 2021
          Kutipan: -sa-
          Ya, lan saka pinggir tank nalika memungsuhan biasane ora numpuk ... luwih asring ing mburi peralatan. wis mabur menyang sisih, saben wong sing cedhak ora cukup katon.

          Iki yen tank piyambak ing jawata lapangan. Inggih, yen ana sawetara tank, banjur sembarang tank tetanggan iku pati saka infanteri. Inggih, kajaba sing nawakke ngadeg ing baris kaya ing parade ing ngarepe Kremlin.
      2. +1
        Juli 18 2021
        Sing penasaran ... nanging yen sampeyan nggawe kaz saka javelin kaya perangkap panas ing penerbangan?
      3. +2
        Juli 18 2021
        Kutipan: Nikolaevich I
        Nalika "diskusi" babagan KAZ muncul, banjur "ahli" entuk crita medeni babagan "efek mbebayani saka amunisi protèktif KAZ ing infanteri ..."!

        Yen crita medeni marang Ukrainia KAZ "Barrier", iku cukup sabdho: mows mudhun kabeh cedhak tank, sanajan amunisi nyerang ora dijamin bakal diantemi.
        Sektor sing ditutupi beling
        1. +1
          Juli 18 2021
          Kutipan saka: Bad_gr
          Yen crita medeni marang Ukrainia KAZ "Barrier", iku cukup sabdho

          Nah, "Barrier" .... iki "Barrier"! Nanging ana KAZ liyane sing ora mbebayani kaya "Barrier"; nanging aku ora pengin ngadeg ing jejere, sanajan diiklanake minangka "aman kanggo infantri"! Contone, ADS Jerman! Lan ngomong babagan "Barrier"! Apa sing kita ngerti babagan dheweke? Kita ngerti yen KAZ "Barrier" Ukrainia minangka KAZ "Rain" Soviet sing luwih apik! Apa sing biasane kita waca babagan "Rain"? Sing "kapal tacked, tacked; nanging padha ora nyekel!" Nolak ing Uni saka "Rain"! Nanging artikel "tiba-tiba" wiwit katon bubar, ngendi padha ngomong bab KAZ "Rain" ...: 1. Padha uga makarya ing "Rain" sawise KAZ "Drozd" ... 2. Hasil apik dipikolehi! ; 3. Ora jelas kenapa kerja ing KAZ "Rain" mandheg! Sampeyan bisa menehi ciri KAZ "Rain / Barrier" kanthi cara apa wae, nanging yen ana kekurangan tartamtu, sampeyan bisa nyathet "tanda plus" ...: Murah (relatif komparatif ...) KAZ lan gampang instalasi! Efisiensi "nyuda" KAZ bisa "diimpensasi" kanthi padha ... "murah lan kesederhanaan"!
          1. -3
            Juli 18 2021
            Rintangan kasebut digawa menyang seri Turks. Modifikasi kasebut wis katon ing kahanan pertempuran.

      4. +1
        Juli 20 2021
        serangan punika 5% saka total wektu nggunakake kendaraan wojo ngendi asor dadi ing 30 derajat sadawane dalan, utamané kanggo panggonan dijamin dening remot sensing.
        biasane ing 95% kasus tank lan kendaraan tempur infanteri ing pertahanan ing trenches kuwi

        bunker keren - PKT, senapan mesin 30mm lan peluncur ATGM 100mm

        tank dump

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"