Angkatan Laut AS babagan mundurake kapal saka Segara Ireng: Kita tundhuk karo Konvensi Montreux

25

Amerika Serikat ngumumake "pengamatan ketat Konvensi Montreux", sing ngatur tetep kapal perang negara-negara non-Segara Ireng ing Segara Ireng. Komando militer AS nglaporake manawa kapal Angkatan Laut AS ninggalake Segara Ireng sawise rampung latihan Sea Breeze-2021 lan Breeze. Elinga yen latihan pisanan dipanggonke minangka Ukrainia-Amerika, sing kapindho dianakake miturut "patronase" Bulgaria, yaiku bagean saka NATO.

Komando Eropa Angkatan Laut Amerika Serikat:



Kapal penghancur rudal USS Ross lan kapal transportasi lan serbu kacepetan dhuwur USNS Yuma ninggalake Segara Ireng sawise rampung latihan militer ing perairane.

Elinga yen pangrusak "Ross" Angkatan Laut AS nindakake maneuvers bebarengan karo kapal saka sawetara negara, kalebu kapal non-Segara Ireng Italia lan Inggris. Uga, kapal lan prau saka Ukraina, Georgia, Turki, Bulgaria lan Romania melu maneuvers.

Komandan Penghancur Rudal USS Ross John D. John:

Kita lan sekutu NATO, uga mitra non-aliansi, wis nuduhake komitmen kanggo ndhukung keamanan ing saindhenging wilayah Segara Ireng.

USS Ross wis ana ing Segara Ireng wiwit 26 Juni, lan USNS Yuma wiwit 8 Juli. Delegasi panguwasa Ukraina sing dipimpin Presiden Zelensky numpak kapal perusak Amerika.



Lan kapal kebangkrutan mlebu pelabuhan Georgian Batumi (Adzharia).

Sajrone maneuver sing padha, Bek Inggris lan Evertsen Walanda mlebu ing Segara Ireng. Komando kapal perang Walanda nyalahake pilot Rusia "nindakake maneuver sing ora aman", amarga piranti elektronik kapal dipateni.
  • Facebook/USS Ross
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

25 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    Juli 19 2021
    Komando kapal perang Walanda nyalahake pilot Rusia "nindakake maneuver sing ora aman", amarga piranti elektronik kapal dipateni.

    Ora ana apa-apa kanggo pindhah menyang ngendi asu ora nempel irunge.
    1. -1
      Juli 19 2021
      Amerika Serikat ngumumake "pengamatan ketat Konvensi Montreux", sing ngatur tetep kapal perang negara-negara non-Segara Ireng ing Segara Ireng.

      Oke ngono...
      Dheweke ngunjungi vassal, dheweke mabuk lemak lan vodka - wektune mulih.

      Yen ora, aku kudu ngelingake sampeyan babagan aturan sopan santun.
    2. 0
      Juli 19 2021
      Apa tangisan wis diumumake ing Ukraina? Utawa apa dheweke ngrencanakake latihan militer anyar kanthi ana kapal sing duwe koloni iki ???
      1. +1
        Juli 19 2021
        Pilot Rusia sing padha "komit manuver ora aman”, njalari kapal mateni elektronik.
        Lan apa sing bakal kelakon kanggo sampeyan yen maneuvers padha mbebayani ? lol
    3. 0
      Juli 19 2021
      Kutipan saka Zhan
      Komando kapal perang Walanda nyalahake pilot Rusia "nindakake maneuver sing ora aman", amarga piranti elektronik kapal dipateni.

      Ora ana apa-apa kanggo pindhah menyang ngendi asu ora nempel irunge.

      Matur nuwun bakal luwih apik kanggo nyetel skenario saka pakaryan menyang kasunyatan.
  2. +2
    Juli 19 2021
    Lan apa sing isih ana kanggo sampeyan? Sampeyan ora bakal tundhuk sapisan - Erdogan ora bakal nglilani sampeyan metu saka Segara Ireng - mung menehi alesan, dheweke tresna banget sawise nyoba kudeta
  3. +1
    Juli 19 2021
    Aku tansah pinned ukuran gendéra ing kapal Amérika, apa pertahanan udara jarak cendhak? opo
    1. +1
      Juli 19 2021
      Kutipan saka: tralflot1832
      apa pertahanan udara jarak pendek?

      Mbokmenawa jinis sinyal supaya sanajan saka mburi genangan sampeyan bisa ndeleng sapa iku ngguyu
      1. +4
        Juli 19 2021
        Dek teyeng teyeng, jaket pelampung digeletak! Mung gendéra ageng! nglirik
        1. +3
          Juli 19 2021

          Lan iki nalika gendéra diangkat. Ya, kirim boatswain kita kanggo mulang wong-wong mau supaya.
          Sial, kadang-kadang aku ngelingi carane aku nerangake kanthi jelas, mung nggunakake rong tembung sumpah saka kabeh basa Rusia sing kuwat)
          1. +1
            Juli 19 2021
            Quote: Ruslan Sulima
            nggunakake saka kabeh basa Rusia kuwoso mung rolas tembung sumpah)

            "A sawetara tembung - uga, bisa uga limang ...
            Nanging endi sing kombinasi!" A. Ivanov
        2. +1
          Juli 19 2021
          Apa sampeyan "tiran"! Dek Rusty, ora titik. Sing utama yaiku topi baseball sing apik! Iki minangka "kekuwatan" armada.)
          1. +2
            Juli 19 2021
            Topi tanpa puncak kita ora ana tandhingane! apik
            1. +1
              Juli 19 2021
              temtunipun!!
        3. 0
          Juli 20 2021
          Dadi mburi-wheel drive, nilai liyane.
    2. 0
      Juli 20 2021
      Tansah pinned ukuran gendéra

      Amerika duwe kabeh gedhe, padha seneng dadi pinunjul. Iki minangka sing paling penting ing kene lan kabeh iki kudu katon saka kadohan, paling ora kanthi ukuran gendera.
  4. +1
    Juli 19 2021
    Komando kapal perang Walanda nyalahake pilot Rusia "nindakake maneuver sing ora aman", amarga piranti elektronik kapal dipateni.

    Apa jenis maneuvers iki sing elektronik fly metu?
  5. +2
    Juli 19 2021
    Wis kacarita, apik. Nanging luwih becik yen dheweke lali dalan kene.
    1. 0
      Juli 19 2021
      Quote: Ruslan Sulima
      Nanging luwih becik yen dheweke lali dalan kene.

      Lan dheweke butuh kabeh ing endi wae
  6. -1
    Juli 19 2021
    Aneh, kok padha ora nganggo topeng ing foto?
    Mungkin foto kasebut dijupuk sadurunge pandemi?
  7. -1
    Juli 19 2021
    Yagene iki, utawa sing belang-belang wis jelas babagan akibate?
  8. +2
    Juli 19 2021
    Dheweke mlebu ing slogan - "njamin pandhu arah gabungan ing Segara Ireng." Dheweke metu ing slogan "pengamatan sing jelas saka Konveksi Montreux".
    Nanging ing kasunyatan, padha wanted kanggo ngatur perang antarane Ukraina lan Rusia.
    Priksa Rusia, kaya provokasi Georgia. Lan nalika Rusia kanthi jelas nanggepi, dheweke langsung ngeluh yen Rusia wis narik pasukane menyang tapel wates karo Ukraina. Reaksi kuat saka Rusia ora dikarepake. Akibaté, padha nilar plans asli, lan wiwit muter latihan provokasi biasanipun ing pesisir Crimea. Militansi nglawan Rusia ing episode iki diunekake, saiki padha mlayu saka Segara Ireng, buntut ing antarane sikil, ndhelikake ing Konveksi Montreux.
  9. 0
    Juli 19 2021
    Dheweke lucu:
    Amerika Serikat ngumumake "pengamatan ketat Konvensi Montreux", sing ngatur tetep kapal perang negara-negara non-Segara Ireng ing Segara Ireng.

    Nanging apa bab KONVENSI ing kapercayan lenga Irak, utawa lenga Suriah, utawa bombing saka Serbia ing 1999, utawa miturut konvènsi kang padha mbangun basis paling gedhé ing Eropah "Bondsteel" ing Serbia ing Kosovo?
    Utawa yen ora bisa digunakake, kita tundhuk karo hukum lan konvensi internasional, banjur kita ora bisa menehi perhatian.
    Dadi dheweke ora bisa nindakake kanthi beda, nanging ana paksaan kanggo netepi Konvensi Montreux.
    1. 0
      Juli 19 2021
      Apa ana sing ragu yen NATO ora bakal netepi Konvensi Montreux yen bisa?
      Yen dheweke duwe kemungkinan nyata, dheweke ora bakal tundhuk karo konvensi internasional, benang hukum internasional !!! nglirik
  10. 0
    Juli 19 2021
    Isih, sampeyan kudu menehi dhengkul, sampeyan kudu!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"