Putin bakal melu pambuka pertunjukan udara MAKS-2021

109

Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin bakal melu ing pambukaan pertunjukan udara internasional kaping 15 MAKS-2021 ing Zhukovsky, sing bakal dianakake wiwit 20 nganti 25 Juli. Ing pameran kasebut, pimpinan negara bakal kenal karo produk anyar industri penerbangan domestik sing ditampilake ing kene.

Iki dilaporake dening layanan pers Kremlin.



Sawise upacara pembukaan salon kedirgantaraan, kepala negara arep nganakake rapat babagan pangembangan industri pesawat. Sejatine, direncanakake kanggo ngrembug prospek manufaktur pesawat sipil ing Rusia.

Pameran kasebut bakal ditindakake ing Institut Riset Penerbangan Gromov. Antarane peserta bakal 291 perusahaan saka 56 negara ing donya. Lan sanajan amarga alasan keamanan epidemiologis, umume bakal ditampilake kanthi jarak jauh, 89 peserta bakal melu dhewe.

Cara tradisional, produk manufaktur Rusia narik kawigaten para pengunjung ing salon MAKS. Contone, ing kono sampeyan bakal bisa ndeleng setelan penyelamat anyar kanggo kru pesawat ruang angkasa Orel sing janjeni, digawe dening spesialis saka Zvezda Research and Production Enterprise.

Panggonan tengah ing pameran bakal dijupuk dening produk anyar saka United Aircraft Corporation (UAC). Pameran sing paling diantisipasi kudu dadi pesawat tempur generasi anyar sing janjeni, sing bubar diumumake. Karakteristik teknis bakal diumumake ing pertunjukan udara. Dikenal yen iki minangka mesin siji-mesin sing dikembangake dening Biro Desain Sukhoi.
  • http://kremlin.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

109 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -9
    Juli 19 2021
    iku gaya kanggo nduduhake peralatan anyar kanggo "mitra"
    1. -1
      Juli 19 2021
      Iki tegese Zelensky bakal kanthi pribadi, ngaso sirah cilik ing sasis, muter Mriya sing durung rampung saka hangar (ing ngendi dheweke menehi konferensi pers kabeh-Ukraina, ndeleng Putin), ing ngendi dheweke ora bisa ngrampungake. 30 taun ... Pertunjukan udara kasebut bakal diarani "ZeFak's 2021" ngguyu
      1. 0
        Juli 19 2021
        Kutipan: Zyablitsev
        Pertunjukan udara kasebut bakal diarani "ZeFak's 2021"

        =======
        Napa ora "Ze-Fix-2021"? belay

        ombenan
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
    2. -12
      Juli 19 2021
      iku gaya kanggo nduduhake peralatan anyar kanggo "mitra"

      Hehe, delok raine bahagia, fotone apik tenan)))
      Kanthi pasuryan sing kaya ngono, master biasane ndeleng asil kerjane)))
      Mangkene carane Putin saiki ndeleng apa sing ditindakake kanggo peradaban Barat (dheweke ora mandheg mandheg)
      1. -4
        Juli 19 2021
        Kutipan saka lucul
        Kanthi pasuryan sing kaya ngono, master biasane ndeleng asil kerjane)))

        Lan woh-wohan, aku kudu ngomong, gedhe banget ... Wortel siji regane ...
        Kutipan saka lucul
        Delengen pasuryane sing seneng, foto sing apik)))

        Yagene dheweke ora seneng? Dheweke lan kanca-kancane apik banget. "Apa kita kudu sedhih?", kaya sing diomongake.
        1. -2
          Juli 20 2021
          Kutipan: Hyperion
          Woh-wohan, mesthine, akeh banget ... Wortel siji regane ...

          Ya, bohlam ing lawang mlebu mati, Putin uga kudu disalahake.
          1. -2
            Juli 20 2021
            Quote: cetha
            Ya, bohlam ing lawang mlebu mati, Putin uga kudu disalahake.

            Yen ora!?
            Kebakar amarga jaringan mundhak.
            Mlumpat amarga jaringan lawas.
            Jaringan wis lawas - asil reformasi RAO UES Rusia, sing kedadeyan persis ing sangisore Putin! Nanging dheweke sing utama (lan mulane sing pungkasan).

            Py.Sy.
            Ora bohlam lampu sing murub, nanging stabilizer voltase.
            Malah sadurungé, bolam lampu dismantled ing pretext saka ngganti karo sawetara jenis otomatis on / off switch, kaya kanggo nyimpen dhuwit ... Iku isih ana. Sanajan iki wis ana hubungane karo reformasi perumahan lan layanan komunal, dheweke uga teka.... ana.
      2. + 12
        Juli 19 2021
        Apa peradaban Barat wis rusak, bebarengan karo ekonomi, arsitektur, lan ilmu pengetahuan? Aku ora seneng Westernisme, nanging supaya realistis
        1. + 11
          Juli 19 2021
          Kutipan: 210 okv
          Apa peradaban Barat wis rusak, bebarengan karo ekonomi, arsitektur, lan ilmu pengetahuan? Aku ora seneng Westernisme, nanging supaya realistis

          Apa peradaban Barat "ambruk"? wis? eseman
        2. -3
          Juli 20 2021
          Apa peradaban Barat wis rusak, bebarengan karo ekonomi, arsitektur, lan ilmu pengetahuan? Aku ora seneng Westernisme, nanging supaya realistis.

          Iku mung diwiwiti. Panggonan pengamatan kita trep.
          Kualitas pendidikan ing Amerika Serikat mudhun banget.
          Malah ing sekolah ora ana maneh kaya 15 taun kepungkur.
          Transfer produksi menyang negara liya duwe pengaruh sing signifikan.
          Sampeyan bakal weruh kabeh ing 5-7 taun sabanjure. hi
          1. -1
            Juli 20 2021
            Wong kita ora percaya. Kabeh bakal minus.
            Aku dhewe manggon ing kono nganti pirang-pirang taun, lan aku wis cedhak karo satus kenalan ing Amerika Serikat ing korespondensi sing tetep.
            Aku ngawasi kahanan ing wektu nyata. ngguyu
            Ora mung wong-wong sing lair ing USSR sing bali menyang Rusia, nanging uga kenalan Amerika lan Prancis sing arep pindhah menyang Moskow.
            Lan sing paling menarik, mesthi, durung teka.
            Pracaya utawa mriksa metu. nglirik
      3. -14
        Juli 19 2021
        Kutipan saka lucul
        Hehe, delok raine bahagia, fotone apik tenan)))
        Kanthi pasuryan sing kaya ngono, master biasane ndeleng asil kerjane)))
        Mangkene carane Putin saiki ndeleng apa sing ditindakake kanggo peradaban Barat (dheweke ora mandheg mandheg)

        Lan apa ora "dina iki padha dites Zircon rampung .. Hello AUGs kanggo kabeh wong, etc.! Ora suwe dheweke bakal nuduhake pejuang anyar sing didhelikake kanthi apik.
        lan iki minangka kejutan kanggo sampeyan, Putin tumindak lan tumindak kanthi yakin, ngerti yen Barat gugup lan ora bisa nindakake apa-apa karo Rusia kanthi kabeh sanksi lan ancaman ing wates. Lan iki apik!
        Aku ngrasakake lolongan sing nggegirisi lan organisasi wedhus diwiwiti ing kene kanggo mbuwang lendhut ing saben wong lan kabeh. keprungu
        Ngenteni jumat hehe! Lan setan dudu sedulur kita kanggo Rusia ... Kanggo senjata Rusia!
      4. +1
        Juli 19 2021
        Kanthi pasuryan sing kaya ngono, master biasane ndeleng asil kerjane))

        Dheweke ndeleng panyengkuyunge, sing sedhih ing sirahe, lan mikir, "sepira sethithik sing sampeyan butuhake, dheweke metu saka bunker, ngobahake manik-manik, nyenyamah Amerika, lan kabeh apik."
        1. -1
          Juli 19 2021
          Kutipan saka Karabin
          Dheweke ndeleng panyengkuyunge, sing sedhih ing sirahe, lan mikir, "sepira sethithik sing sampeyan butuhake, dheweke metu saka bunker, ngobahake manik-manik, nyenyamah Amerika, lan kabeh apik."

          Utawa mungkin dheweke mikir babagan papat masalah utama ing Rusia. Wong-wong sing ditunjuk dhewe.
          Presiden Rusia Vladimir Putin nyebutake masalah utama negara sing durung rampung. Dheweke mlarat, penghasilan kulawarga sing sithik, perawatan kesehatan dhasar sing ora apik lan bangunan sekolah sing rusak.
      5. +3
        Juli 19 2021
        Kutipan saka lucul
        Mangkene carane Putin saiki ndeleng apa sing ditindakake kanggo peradaban Barat (dheweke ora mandheg mandheg)

        Kaya ya. Ora ngganggu. Umumé, Putin asring katon ing Max. Aku weruh dheweke ana ing cedhak banget. IN 2007.
      6. -1
        Juli 20 2021
        Ing foto aku weruh prajurit apik Schweik
    3. +4
      Juli 19 2021
      Dadi, misale jek dina pisanan pertunjukan udara bakal dadi pertunjukan tertutup, nanging sedina sawise bukaan salon bakal nuduhake apa sing dianggep perlu kanggo ditampilake! hi
      1. 0
        Juli 20 2021
        Rostec intrik karo foto "acak":
    4. Maz
      -1
      Juli 20 2021
      Rostec nggodha karo foto tanpa tutup
  2. -56
    Juli 19 2021
    Ana apa-apa kanggo nuduhake ana. Ora ana teknologi anyar
    1. + 23
      Juli 19 2021
      Aku wis 4 game max, lan aku wis tau wektu ngendi ana ora teknologi anyar. wassat
      1. + 11
        Juli 19 2021
        Kutipan saka: bk316
        Aku wis 4 game max, lan aku wis tau wektu ngendi ana ora teknologi anyar. wassat

        Ora ketompo. Iki sawetara jenis jeneng celukan с komentar pseudo bab carane ala ing kita.
    2. +6
      Juli 19 2021
      Kutipan: Alexander Pseudonym
      Ana apa-apa kanggo nuduhake ana. Ora ana teknologi anyar


      Kutipan: Zyablitsev
      Iki tegese Zelensky bakal kanthi pribadi, ngaso sirahe ing sasis, nggulung Mriya sing durung rampung saka hangar, ing ngendi dheweke ora bisa ngrampungake nganti 30 taun ... Pertunjukan udara kasebut bakal diarani "ZeFak's 2021"


      Iki ana ing pseudo-Independence, kaya sing ditulis kolega Zyablintsev, ora ana sing bisa ditampilake, ora ana apa-apa. Nyuwun

      Kita, matur nuwun marang Gusti Allah, isih dadi Kekuwatan Penerbangan, lan kita duwe apa-apa sing kudu dituduhake marang jagad iki. Kalebu item anyar.
      1. +1
        Juli 19 2021
        Bakal ana rong MC 21 sing mabur ing bukaan, siji IL 114. Lan yen Gusti Allah nglarang iku mabur, banjur ana 2 ing showroom, banjur satelit ngawasi efek omah kaca bakal sok dong mirsani release cetha saka hidrogen sulfida saka anus mungsuh kita. ing sisih kulon tapel watese.Yen ana angin Yen njeblug ing Eropah, bisa ngrusak liburan kanthi kembung.
      2. +3
        Juli 19 2021
        Inggih, padha duwe soko kanggo nuduhake. Bolongan, ngiringan bocah-bocah wadon, ngedol kabeh, malah pakurmatan lan ajining dhiri.
        Nanging, angel ora setuju karo presiden yen ana wong siji, mung cabang kasebut, sayangé, ambruk ing pimpinan antek lan pengkhianat, kaya taun 90-an isih nunggang jaran.
        Kamulyan kanggo Gusti Allah, nanging ing konteks iki, kamulyan kanggo desainer ideologis, insinyur lan warisan imperishable saka sekolah Soviet.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        Juli 19 2021
        Kutipan: 30 vis
        Kowe mentas metu saka kene

        Kanggo pisanan ing limang taun pungkasan, aku katon metu saka manhole kalen ngendi thread ing Polandia, ambegan udhara, makarya tirelessly kanggo ngresiki lan mbebasake manungsa saka reged lan omong kosong.
    6. 0
      Juli 20 2021
      Kutipan: Alexander Pseudonym
      Ana apa-apa kanggo nuduhake ana. Ora ana teknologi anyar

      Apa iki ditulis ing manual sampeyan? Saka ngendi sampeyan kabeh dina iki, "sensor" ditutup?
  3. +9
    Juli 19 2021
    Pameran sing paling diantisipasi kudu dadi pesawat tempur generasi anyar sing janjeni, sing bubar diumumake.
    Pungkasane kita bakal weruh.
    Karakteristik teknis bakal diumumake ing pertunjukan udara.
    Iku bakal menarik banget kanggo mangerteni lan banjur ngrembug babagan rinci.
    1. +8
      Juli 19 2021
      Bagian ngarep rada digabung. Isih dudu pesawat VTOL. Nanging profil fuselage lan swiwi sing menarik.

      1. +4
        Juli 19 2021
        Isih dudu pesawat VTOL

        yen padha nyedhiyakake P579-300 kanthi dorongan 13000 kgf, lan karo afterburner 21000 kgf
        Padha bisa uga ngluwihi saluran udara ing 2 RD-41s tanpa bagean kadhemen, konco kabin
        kita entuk 8000 RD41; 10000 P579 nozzle puteran + 4 x 1000 = 22000 kgf
        bobot take-off punika 20000 kg, iki luwih saka Yak-141 ing mode VTOL 15800 kg.
        udakara 4000 kg
        1. +3
          Juli 19 2021
          Bisa uga ana modifikasi karo pesawat VTOL. Ing wayahe ora ana watesan kritis kanggo airframe.
          1. +3
            Juli 19 2021
            Ing wayahe ora ana watesan kritis kanggo airframe.

            Ing mburi kokpit ana intake udara, landing gear ngarep lan bisa uga ana 2 kompartemen kanthi misil cilik. Where kanggo nginstal lift lan carane?
            1. -1
              Juli 19 2021
              asupan udara ing ngisor kokpit dipérang dadi saluran udara lan mlaku ing busur
              RD41 bakal tanpa bagean kadhemen amarga bakal didhukung saka R579-300 liwat saluran udara liyane
              pilihan saka bab 20% saka daya saka 13000 kgf
              bakal menehi 10000 kgf ing buntut lan 8000 kgf ing irung
              + 2 muncung ing swiwi, 1000 kgf saben
              + 2 nozzles ing mburi keels ing buntut x 500 kgf
              + 1 ing irung landing gear 1000 kgf
              = 22000 kg
          2. 0
            Juli 20 2021
            Bisa uga ana modifikasi karo pesawat VTOL. Ing wayahe ora ana watesan kritis kanggo airframe.

            Ora ana papan kanggo nyelehake lift ing kana.
        2. +3
          Juli 19 2021
          Pitakonan ora malah apa vertikal utawa ora. Apa jenis mince elektronik sing ana? Radar lan kabeh sing ana gandhengane. Iki minangka sisih lemah saka penerbangan kita.
          1. +3
            Juli 19 2021
            Apa jenis mince elektronik sing ana?

            Logis: diadaptasi saka Su-57. Lan padha nyimpen akèh dhuwit ing pembangunan lan nampa jinis padha kokpit, sistem kontrol, lan gaman.
          2. 0
            Juli 19 2021
            Unifikasi maksimal karo Su-57
      2. roh
        +8
        Juli 19 2021
        Wong Cina wis ngerti kabeh ngguyu malah mbandhingake)))
        1. +2
          Juli 19 2021
          banget meh podho VTOL Yak-201 sing durung direalisasi
          1. +1
            Juli 19 2021
            Kutipan saka: Romario_Argo
            banget meh podho VTOL Yak-201 sing durung direalisasi

            Nozzle utama kudu luwih cedhak karo pusat gravitasi. Yen VTOL. Utawa rotor ngangkat konco kabin.
          2. +1
            Juli 20 2021
            Kutipan saka: Romario_Argo
            banget meh podho VTOL Yak-201 sing durung direalisasi

            Napa otakmu rame - mbandhingake:
            1. 0
              Juli 20 2021
              ing Yak-201, ngangkat RD-41 lunga tanpa bagean kadhemen, i.e. kompresor
              Pasokan udara dianggep saka R79-300 utama liwat saluran udara
        2. +2
          Juli 20 2021
          Kutipan saka roh
          Wong Cina wis ngerti kabeh ngguyu malah mbandhingake)))

          Iki wong licik, jujur. Nang endi wae padha duwe wektu lan wong-wonge ana ing ngendi wae.
      3. +4
        Juli 19 2021
        A sethitik liyane grafis.







        1. 0
          Juli 19 2021
          Kutipan: PiK
          A sethitik liyane grafis.



        2. +3
          Juli 19 2021
          A fighter-interceptor cahya murni ing mratelakake panemume. Kanthi kemampuan kanggo nggarap lemah. Bisa uga ana opsi adhedhasar kapal, nanging wis ana keraguan gedhe babagan vertikal. Ora ana papan kanggo mesin angkat.
          1. +6
            Juli 19 2021
            Kutipan saka Wedmak
            nanging wis ana keraguan gedhe babagan vertikal. Ora ana papan kanggo mesin angkat.

            Ing kene, sawetara wis maju tesis yen ora ana take-off vertikal, mula mesin kasebut ora bisa dianggep minangka pejuang generasi kaping lima ...

            Sejatine wong wis edan wong bodho , sawetara ing mode siluman, liyane ing vertikal take-off lan landing.
            1. +6
              Juli 19 2021
              Kutipan: PiK
              yen ora ana take-off vertikal, mesin kuwi ora bisa dianggep minangka pejuang generasi kaping lima ...

              Iki kaya apa?
              Apa hubungane generasi lan metode take-off lan landing?
              Iki bisa dadi adoh kanggo ngomong yen ora ana swara supersonik, banjur iku ora maneh pesawat, nanging dhingklik mabur ...
            2. -8
              Juli 19 2021
              Ana Mig 35, pejuang entheng. Apa maneh nggawe siji pejuang cahya? Yen sampeyan nggawe mobil anyar, mung karo kamungkinan vertikal take-off. Mobil-mobil iki minangka masa depan. Lan dhuwit sing dibuwang.
              1. 0
                Juli 19 2021
                Kutipan saka serge_
                Mobil-mobil iki minangka masa depan.

                Utawa kepungkur
                1. -2
                  Juli 19 2021
                  Ketoke sampeyan ngerti banget babagan topik kasebut, sampeyan duwe Yak-38 ing foto sampeyan. Yak-141 katon kaya iki:


                  Iki minangka pesawat lepas landas vertikal supersonik pisanan ing donya.
                  1. +1
                    Juli 20 2021
                    Apa bener?

                    Apa aku ngomong babagan 141?
              2. -2
                Juli 20 2021
                Kutipan saka serge_
                Apa maneh nggawe siji pejuang cahya?

                Pancen, kenapa? Nyuwun Sawise kabeh, ana pejuang I-15 Polikarpov sing apik banget, lan kita kudu mandheg.
                Nanging ora, padha wiwit pager mati kabeh brood saka pejuang cahya ...
                1. -2
                  Juli 20 2021
                  Sampeyan jenis aneh, Mig 35 mesin banget ing sawijining kelas, lan iki pesawat New - wis Nilai banget kanggo dhuwit. Iku luwih apik kanggo tuku satus MiG 35s cahya saka rong puluh siji-engine pesawat siluman Sukhoi, kang isih kudu sampurna. Siluman dudu panacea kanggo kabeh. Mulane, aku pracaya yen proyek pesawat siji-mesin anyar tanpa vertikal take-off minangka sampah dhuwit. Aku pancene pengin Rostec lan Biro Desain Yakovlev wiwit nggarap modernisasi Yak 141. Pesawat iki isih relevan sajrone satus taun. Ganti mung elektronik, radar lan mesin.
              3. -3
                Juli 20 2021
                Mobil-mobil iki minangka masa depan. Lan dhuwit sing dibuwang.

                Rusia ora duwe spesialis sing bisa nggawe pesawat VTOL, luwih rumit tinimbang geometri siluman, salah kalkulasi cilik lan mobil ilang keseimbangan lan nabrak sampah.
                1. 0
                  Juli 20 2021
                  Kita duwe Yak 141.
                  . Pesawat lepas landas vertikal supersonik sing wis siap. Ora perlu nyipta sepedha.
                  1. -1
                    Juli 20 2021
                    Kita duwe Yak 141

                    Lan kepiye carane iki mbantah tembungku?
                    1. 0
                      Juli 20 2021
                      Apa sampeyan duwe masalah karo logika? Pesawat kasebut wis digawe lan diuji. Ana dokumentasi teknis. Kanggo t-s: Iki tegese kabeh petungan kanggo pesawat wis digawe. Sampeyan kudu dibangun miturut dokumentasi teknis.
                2. -1
                  Juli 20 2021
                  Banjur, bedhil mesin saka operator pesawat ngguyu

                  Ora ana spesialis, nanging ana pesawat, iku paradoks ngguyu
          2. -3
            Juli 19 2021
            Ora ana papan kanggo mesin angkat

            mung ing ngendi kompartemen senjata maju ana ing mburi kokpit
            RD41 tanpa kompresor kudu ditandhani karo huruf A mung konco lawang landing gear irung
      4. -10
        Juli 19 2021
        intake online shovel-shaped ora bisa siluman, sanajan kendaraan dhewe cetha siluman
        1. +2
          Juli 19 2021
          agul-agul kompresor dumunung ing kadohan saka 5 meter saka intake udhara, lan katon kaya padha ing amba saka 45 derajat.
          rodo, malah ana lengkungan pindho lan mbalikke
          1. 0
            Juli 19 2021
            Inggih, yen mangkono, iku cetha mesin siluman
        2. roh
          +1
          Juli 19 2021
          Kenging punapa? Mbok! Conto apik yaiku x32 saka Boeing. Lan ing tender, salah sawijining syarat utama yaiku siluman. Intake udara (shovel) luwih gedhe hi
      5. Komentar wis dibusak.
      6. +2
        Juli 19 2021
        Ya, video cendhak wis bocor online. Aku heran kenapa kita ora nggawe kanopi kokpit sing ora mengikat kaya Amerika utawa Cina.

        1. +2
          Juli 19 2021
          Endi videone?
          1. +3
            Juli 19 2021
            Endi videone?
            Aku ndeleng ing telegram, uga, ketik YouTube, tho, kapal mung ngirim pranala saka kono. Lan omong-omong, foto sampeyan mung rendering komputer. Lan irung wis dawa lan nomer 75 dipindhah.

            1. +2
              Juli 19 2021
              Iki dudu render. Iki minangka distorsi optik saka optik sudhut amba.
              Kanthi sudhut amba, spasi ngembang, kanthi sudut dawa, sebaliknya, nyusut.
              1. 0
                Juli 19 2021
                Inggih, bisa uga.
        2. +5
          Juli 19 2021
          Ya, video cendhak wis bocor online.


        3. 0
          Juli 20 2021
          Amarga ora perlu.
      7. +1
        Juli 19 2021

        Punika kabeh gambar
        1. +3
          Juli 19 2021
          Kayane mung kasedhiya wingi. Dheweke direkam kanthi jelas nganggo fisheye, saengga ana distorsi geometris. Pesawat ora cilik, lensa kurang fokus.
    2. +5
      Juli 19 2021
      Quote: SERGE semut
      Iku bakal menarik banget kanggo mangerteni lan banjur ngrembug babagan rinci.

      =======
      Nanging aku bakal njupuk lan "wow": iku banget menarik carane salah aku bakal!
      Jembar swiwi, m............ ~ 10.5 - 11.5
      Dawane, m........................... ~ 16.8 - 17.5
      Dhuwur, m........................ ~ 4.0 - 4.5
      Bobot take-off (normal), t ..... ~14.0 - 16.5
      Kacepetan (maks.), M............... ~ 1.9 - 2.2
      Range (tanpa PTB), km..... ~ 2000 - 2500

      Oof! Aku isi metu kertu "Sportloto". Kita mung kudu ngenteni asil!
      1. +1
        Juli 20 2021
        Lovi + Vanga eseman
  4. +2
    Juli 19 2021
    Nah, mbok menawa sesuk kita bakal ngerti apa jenis pesawat anyar. Lan mungkin babagan S-500 utawa S-350, dheweke bakal nuduhake sing anyar lan luwih rinci
    1. +7
      Juli 19 2021
      Miturut cara, pilot helikopter bakal nindakake kanthi apik ing MAX.

      Kamov pungkasanipun bakal nuduhake Ka-32A11M. Nalika Mi-8 maju, nampa avionik modern, kemampuan, mekanisme, Ka-32 ana ing sisih mburi taun 90-an. Saiki kapal penggedhe Ka bakal mulai ketemu karo jaman, OBE paling anyar ing kaca tanpa jam weker, mesin VK-2500, akeh update ing papan, nyuda bobot amarga komposit, lsp.

      Ulan-Ude bakal teka kanggo pisanan karo brainchild sawijining. Mi-171A3 kanggo buruh lenga, umume dikembangake dening tim pabrik kanthi sesambungan karo pelanggan kanthi dhukungan saka biro desain kepala.


      Kazan bakal nggawa Ansat-M. Penerbangan pisanan ana ing mangsa. Nanging kompetisi ing babagan iki neraka, malah ing Rusia padha ngumpulake Bells ing UZGA lan ngedol menyang wilayah ing program federal. Mula, warga Kazan kudu kringet banget kanggo nyurung helikopter kasebut, utamane amarga ora jelas manawa bisa ngobati kabeh lara sing dikeluhake. Ya, mesin kasebut Amerika; dheweke bakal menehi sertifikasi ing 23 miturut rencana optimis.
  5. +1
    Juli 19 2021
    Iki tegese bakal nuduhake sing anyar. Lan iki apik.
  6. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. +5
      Juli 19 2021
      Tenang wae, penggemar wis ora bisa ngatasi maneh)))
      1. +1
        Juli 19 2021
        Kutipan saka loki565
        nggih, tenang wae, penggemar ora bisa ngatasi maneh

        Dadi dheweke mbokmenawa nguripake penggemar ing awake dhewe, supaya dheweke meksa kabeh kekuwatane. Sing liyane entuk dhewe, ahem, kesenengan.
    3. +1
      Juli 19 2021
      Napoleon? Nah, ya, Zelya diarani kaya ngono sawise peran kasebut. Nanging YOU - apa karo, apa tanpa iku - cetha ora kanggo Max. Sampeyan wis suwe ora duwe industri penerbangan ... Ngendi sampeyan kudu pindhah ... Kanggo nglereni lan kursus jahitan. Yen ora ana pesawat, sampeyan bisa ngganti berets maneh)
    4. +6
      Juli 19 2021
      Sampeyan duwe sawetara "Kryukovism" olahan ing komentar. Apa sampeyan ora saka Negara UA?
  7. -22
    Juli 19 2021
    Banjur pesawat tiba kabeh. Dirilis ing taun 1980. mabur kuburan massal.
    1. +4
      Juli 19 2021
      Persis:

      Ing pangkalan udara Inggris Lakenhus, sanalika sawise lepas landas, pesawat tempur F-15E Amerika nganakake "pertunjukan ringan"
      14.07.2021
      Ing Amerika Serikat, loro pesawat latihan armada tabrakan ing kene - T-46A (ing pangkalan udara Kingsville) - siji pesawat tabrakan (loro pilot diusir, siji tatu), sing kapindho teka ing pangkalan.

      17.05.2021
      Kurang saka XNUMX jam, ejeksi "pasangan" kapindho ing AS
      Wektu iki, kru F-15QA Qatar metu nalika landing. Louis Airport (ngendi padha nggawe). Para pilot mbokmenawa wedi ninggalake landasan pacu. Siji, maneh, tatu.

      Nah, kene aku croaked: kabeh penerbangan B-1 wis mandheg
      Apr. 23, 2021 ing 12:56

      ngguyu Jeneng julukan sing apik. Jujur - amarga sampeyan ngerti topik TERRIBLY
    2. -8
      Juli 19 2021
      "Rescuers mbusak saka segara mayat sing tiwas ing An-26 kacilakan ing Kamchatka."
      Utamané kanggo freaks. An-26 iki digawe taun pinten? Mungkin cukup pathos bosok kanggo apa-apa?
      1. +6
        Juli 19 2021
        Pesawat kasebut umure 82 taun, An-26B-100 tegese diowahi saka pesawat transportasi dadi penumpang. Pesawat iki, mesthi, ora anyar, lagi decoding recorder, siji recorder tabrakan.
      2. Komentar wis dibusak.
  8. +9
    Juli 19 2021
    Pameran sing paling diantisipasi kudu dadi pesawat tempur generasi anyar sing janjeni, sing bubar diumumake.
    Mungkin aku ora nggatekake, nanging misale jek aku ora sengaja pesawat iki "muncul", tanpa pathos utawa repot.
    1. +4
      Juli 19 2021
      Dikawruhi yen pembangunan ditindakake amarga ana pesenan. Kaya ing pesawat VTOL. Mulane, ana sawetara intrik. Nanging kita ngarep-arep kaya sing luwih cilik 57 ... Pesawat sing ora ana buntut sing menarik. Aku peran sawijining bakal diputer dening vektor tikaman variabel + sawetara mechanization cantik apik saka swiwi.
  9. +5
    Juli 19 2021

    Putin bakal weruh pesawat sawise kita
    1. +6
      Juli 19 2021
      Aku dheweke weruh dheweke sawetara sasi sadurunge kabeh fuss iki.
      1. +5
        Juli 19 2021
        Aku malah luwih dhisik babagan tata letak lan gambar ... ya
        1. +3
          Juli 20 2021
          Kutipan saka cniza
          Aku malah luwih dhisik babagan tata letak lan gambar ... ya

          Utawa luwih, aku prentah kanggo sinau masalah iki, kalebu. lan gambar...
  10. -4
    Juli 19 2021
    Kutipan saka lucul
    iku gaya kanggo nduduhake peralatan anyar kanggo "mitra"

    Hehe, delok raine bahagia, fotone apik tenan)))
    Kanthi pasuryan sing kaya ngono, master biasane ndeleng asil kerjane)))
    Mangkene carane Putin saiki ndeleng apa sing ditindakake kanggo peradaban Barat (dheweke ora mandheg mandheg)

    Aku umur 53 taun lan pirang-pirang taun iki aku krungu manawa Kulon ambruk lan ambruk, nanging nganti saiki USSR wis ambruk.
    1. -2
      Juli 20 2021
      Kutipan saka Teador
      nanging nganti saiki USSR wis ambruk

      Iki tegese wektu wis teka kanggo format pamrentahan sing beda ing Rusia. Umumé, aku mikir yen USSR digawe kanggo urip ing kahanan perang kasebut, minangka sumber mobilisasi.

      Kutipan saka Teador
      Aku umur 53 taun lan kabeh taun iki aku wis krungu yen Kulon ambruk lan ambruk

      Ing sawetara cara malah ambruk lan ambruk.
      1. 0
        Juli 20 2021
        Quote: cetha
        Umumé, aku mikir yen USSR digawe kanggo urip ing kahanan perang kasebut, minangka sumber mobilisasi.

        Sampeyan ora perlu kanggo pirembagan bab nitahaken saka USSR, kang ora manggon, ora kaya kula, kang paling gesang kawula urip ing USSR. USSR minangka negara sosialisme, sing prioritase yaiku: keadilan sosial lan panggunaan sumber daya negara kanggo pangembangane.
        Rusia saiki dadi pakan kanggo wong sugih anyar, sing ora bisa ngisi weteng. Negara sing wong kerja ora bisa urip kanthi gaji.
        Posisi sampeyan luwih jelas.
  11. Komentar wis dibusak.
  12. +5
    Juli 19 2021
    Karakteristik teknis bakal diumumake ing pertunjukan udara. Dikenal yen iki minangka mesin siji-mesin sing dikembangake dening Biro Desain Sukhoi.


    Kita penasaran, kita kabeh ngenteni ...
    1. 0
      Juli 20 2021
      Kutipan saka cniza
      Karakteristik teknis bakal diumumake ing pertunjukan udara. Dikenal yen iki minangka mesin siji-mesin sing dikembangake dening Biro Desain Sukhoi.


      Kita penasaran, kita kabeh ngenteni ...

      Wis dina iki.
  13. Komentar wis dibusak.
  14. Komentar wis dibusak.
  15. -1
    Juli 19 2021
    Sesuk bakal nuduhake ya / ora rampung ora kasunyatan. Nalika nuduhake, kita bakal miwiti ngrembug tanpa ngerti apa sing ana ing njero. Kue coklat karo klapa ana ing ngarep sampeyan. Cut isi wortel karo bumbu ana.
    15:00 26.11.2012 (dianyari: 17:34 29.02.2020)
    6381
    Komplek anti-pesawat "Pansir-S1" diadopsi dening tentara Rusia

    Sawetara wong ngerti babagan dheweke. Lan ing taun 2009, shooting dipraktikake saben dina. Lan kita ski saben dina)
    Divisi Pertahanan Udara 4 ing Elektrostal. Sabanjure, brigade pertahanan udara kaping 5 yaiku pusat komunikasi OFOSS. Aku duwe pakurmatan. Iksha, Nemchinovka, pusat komunikasi lan pangkalan panyimpenan. Aku bisa ngunjungi akeh panggonan ing 1 taun. Maling, tikus mlayu ngubengi ruang makan. Bagean sing beda nanging aku ngerti siji. Yen padha muter metu soko anyar, ana mesthi soko padha bisa surprise sampeyan karo banget rauh. Lan apa sing dibutuhake disimpen kanthi martabat. Paling ora ing wilayah Moskow. 11 taun kepungkur, sing aku ngerti, unitku bubar. Viper kuwi cedhak, kabeh dicolong, lan ing irung wilayah 5th East Kazakhstan.
    1. -2
      Juli 19 2021
      Pesawat iki isih paling kamungkinan prototipe. sing, iku bakal ngganti nemen.
      Paling kamungkinan iki minangka panggantos kanggo MIG-35, minangka pitunjuk video Rostec kanggo dodolan menyang negara katelu lan ora cukup donya. banjur sing utama yaiku rega lan gampang digunakake. dadi ojo ngeset pangarep-arepmu sing dhuwur.
  16. 0
    Juli 20 2021
    Quote: cetha
    Kutipan: Hyperion
    Woh-wohan, mesthine, akeh banget ... Wortel siji regane ...

    Ya, bohlam ing lawang mlebu mati, Putin uga kudu disalahake.
    Ora salah, nanging dheweke bisa teka lan ngganti, amarga tanpa dheweke banyu ora mili ing sangisore watu. Ing wektu sing padha aku bisa ndeleng sawetara dalan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"