India ora gelem nginstal mesin anaerobik kanthi desain dhewe ing kapal selam nuklir anyar

14

India nglirwakake rencana kanggo nglengkapi enem kapal selam diesel-listrik anyar kanthi pembangkit listrik mandiri udara (VNEU) saka produksi dhewe. Kacarita dening Infodefensa.

Miturut publikasi kasebut, penolakan India saka mesin anaerobik dhewe kanggo program anyar kanggo pambangunan kapal selam non-nuklir digandhengake karo rasa wedi ngganggu pangembangan lan produksi kapal selam. Mangkono, anané VNEU buatan India ing kapal selam anyar wis dibusak, lan iki minangka salah sawijining syarat utama kanggo tender sing diumumake kanggo pambangunan enem kapal selam nuklir kanggo India. armada.



Kacathet yen saiki kesempatan anyar mbukak kanggo penawar, amarga bisa menehi solusi sing wis siap kanggo VNEU dhewe. Miturut cara, Rusia uga melu tender kanthi proposal kanggo ngembangake kapal selam diesel-listrik anyar adhedhasar kapal selam proyek Amur-1650 karo VNEU.

Ing wektu sing padha, pangembangan tanduran anaerobik kita terus. Ing awal Maret taun iki, Organisasi Riset lan Pengembangan Pertahanan India (DRDO) ngumumake rampunge tahap tes bangku VNEU kanthi desain dhewe lan transisi kanggo nyoba ing kapal selam. Ditemtokake yen VNEU ing sel bahan bakar lagi dikembangake ing India. Iki dikembangake dening DRDO kanthi kolaborasi karo Larsen & Toubro lan Thermax.

Sadurungé dilapurake yen Kamentrian Pertahanan India ngrancang kanggo nglengkapi VNEU karo kapal selam kelas Kalvari, instalasi anaerobik kudu dipasang ing kapal selam kaping lima lan kaping enem saka seri kasebut. Uga ing rencana militer ana instalasi VNEU India ing seri kapal selam nuklir anyar.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -4
      Juli 20 2021
      Kita ora urip sugih lan ora ana sing kudu diwiwiti, acha-acha!
    2. 0
      Juli 20 2021
      "Rusia uga melu tender kanthi proposal kanggo ngembangake kapal selam diesel-listrik anyar adhedhasar kapal selam proyek Amur-1650 karo VNEU."

      Mutusake kanggo nyoba proyek anyar ing India?!
      1. +4
        Juli 20 2021
        Ya, kita ora ngerti kabeh - salah siji VNEU siap, utawa ora. Dheweke pengin nggawe kapal selam kanggo Baltik, nanging ora jelas proyek apa, lan luwih-luwih manawa bakal ana VNEU. Kita wis sawing luwih saka 20 taun. Menehi dhuwit kanggo KB utawa apa, iku bab sing bener.
        1. +1
          Juli 20 2021
          Ya, kita ora ngerti kabeh - salah siji VNEU siap, utawa ora.

          Sayange, sing jelas durung siyap.

          Menehi dhuwit kanggo KB utawa apa, iku bab sing bener.

          Dheweke wis menehi dhuwit akeh banget, mula wektune "ngganti bocah-bocah wadon", dudu perabotan.
      2. -2
        Juli 20 2021
        Kutipan saka sadurunge
        "Rusia uga melu tender kanthi proposal kanggo ngembangake kapal selam diesel-listrik anyar adhedhasar kapal selam proyek Amur-1650 karo VNEU."

        Mutusake kanggo nyoba proyek anyar ing India?!


        Ora ana pitakonan babagan tes ing India ...
        Ditulis ing teks biasa: "Pembangunan bebarengan."
        Tegese: "Kita ora duwe apa-apa kanggo menehi sampeyan saiki, kita durung teka karo apa-apa! Nanging, menehi dhuwit, kita bakal mikir soko kanggo sampeyan! Sampeyan katon - lan bakal dadi metu!"

        Iki tegese "pembangunan bebarengan".
    3. 0
      Juli 20 2021
      ... digandhengake karo rasa wedi ngganggu pangembangan lan produksi kapal selam.

      Mungkin kanggo India iki minangka solusi sing cukup.
      Deleng "copier angkatan laut" Cina, ora ana wektu kanggo mbuwang ...
    4. +3
      Juli 20 2021
      Angkatan Laut Rusia tuku peralatan ing India kanggo komunikasi ing jero banyu antarane kapal selam, katon kaya bakal tuku peralatan kanggo VNEU kanggo kapal selam diesel-listrik sing padha karo proyek Amur-1650.
      Kanggo loro "Ruby" lan "Malachite" ora moo utawa pedhet.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. -1
      Juli 20 2021
      Ngerti sejarah karya India lan panemuan ing bidang senjata, proses iki ora cepet, 30 taun durung liwati wiwit wiwitan pembangunan. ngguyu ngguyu lol
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +2
          Juli 20 2021
          Aku ora pengin mbandhingake. Aku nganggep iki minangka ide buntu, kanthi tingkat pangembangan teknologi saiki
          1. Komentar wis dibusak.
            1. 0
              Juli 20 2021
              Iki ora guyon, iki statement kasunyatan.
    7. -3
      Juli 20 2021
      Kurang saka limang taun, wong India ngerti apa sing kudu ditindakake VNEU, ora njupuk film bodho))))

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"