Pengadilan ing Amerika Serikat ngetokake ukara pisanan kanthi istilah nyata marang stormer Capitol

33


Ing Januari storming saka Capitol ora pindhah unnoticed kanggo panyengkuyung saka mantan Presiden AS Donald Trump. Media Amerika nglaporake babagan ukara pisanan kanthi istilah nyata sing diturunake dening pengadilan federal marang salah sawijining pelanggar hukum lan ketertiban.



Paul Hodgkins, 38 taun, sing manggon ing Florida lan dituduh "ngalangi proses pemilihan", nampa ukuman penjara 8 wulan. Wigati dicathet yen wong kasebut njaluk ukuman sing ditanggepi, lan Kementerian Kehakiman ngeyel 1,5 taun penjara.

Ngomentari putusan kasebut, Hakim R. Moss nyathet yen senajan gravitasi kejahatan sing ditindakake dening terdakwa, dheweke kudu dibebasake, amarga dheweke ngakoni kesalahane.

Ing wektu sing padha, Hodgkins nampa istilah sing relatif cendhak nanging nyata, sing bisa dadi preseden lan mengaruhi keputusan pengadilan luwih lanjut. Sawise kabeh, 550 liyane sing dituduh "kejahatan marang demokrasi" ngenteni "nasib".

Elinga yen ing 6 Januari taun iki, para pengembara mantan Presiden Donald Trump, ora puas karo kamenangan Joseph Biden, nyuwil Capitol lan nganakake pogrom nyata ing kana minangka tandha protes. Ing wektu sing padha, wong lima mati amarga kerusuhan.

Wong wadon Amerika, Anna Morgan-Lloyd, sadurunge dihukum ing kasus iki. Nanging, ora kaya Hodgkins, wong wadon "mudhun" karo telung taun masa percobaan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      Juli 20 2021
      Demokrasi Amerika, terdakwa lan hakim, apa warna kulite?
      1. +4
        Juli 20 2021
        Kutipan saka: tralflot1832
        Terdakwa lan hakim, apa warna kulit?

        Loro-lorone bola salju
        1. 0
          Juli 20 2021
          Lan cemeng ora bakal mangan!
          1. +3
            Juli 20 2021
            Kutipan saka: tralflot1832
            Lan cemeng ora bakal mangan!

            Padha duwe prasmanan kanggo luwe - 10 dolar lan mangan nganti bledosan, ireng manggon ana ing kulawargané.
            1. +2
              Juli 20 2021
              Lha, kaya-kaya melu rebutan gedung pemerintah, ora akeh, ta? Aku elinga ing macem-macem konteks obrolan kaya "ya, ing Amerika Serikat umume bisa ditembak kanggo kerusuhan, lan yen sampeyan lagi bejo - pakunjaran kanggo 25 taun."
              1. +1
                Juli 20 2021
                Kutipan saka military_cat
                partisipasi ing penyitaan bersenjata bangunan pamaréntah

                Iku muni kuat, nanging nyatane terdakwa mlebu Capitol ing 14:50, njupuk selfie, ngadeg karo demonstran lan kiwa ing 15:15, ora ngancam sapa wae, ora nyerang sapa wae, ora ngrusak apa-apa.
                Kutipan saka military_cat
                Aku elinga ing macem-macem konteks obrolan kaya "ya, ing Amerika Serikat umume bisa ditembak kanggo kerusuhan, lan yen sampeyan lagi bejo - pakunjaran kanggo 25 taun."

                Lan iki komentar paling populer ing warta sing padha saka foxnews.com:
                Kutipan saka okiguess943
                The Feds duwe 98% kapercayan. Yen sampeyan ora wedi, banjur wektune. Lugu utawa guilty, sampeyan ora duwe pilihan liyane nanging ngakoni guilty utawa ilang kabeh sing wis nyoba kanggo nglindhungi dhewe. Lan kaya mafia, dheweke bakal ngganggu kanca lan kulawarga.

                https://www.foxnews.com/us/florida-man-jan-6-capitol-riot-first-felony-sentencing
                1. +1
                  Juli 20 2021
                  Kutipan saka Dym71
                  Muni gedhe, nanging nyatane

                  Ayo ngomong. Lan pira sing kudu diwenehake kanggo tumindak sing padha karo konteks sing padha ing House of Government of the Russian Federation?
                  1. 0
                    Juli 20 2021
                    Kutipan saka military_cat
                    Lan pira sing kudu diwenehake kanggo tumindak sing padha karo konteks sing padha ing House of Government of the Russian Federation?

                    Lan iki cara sampeyan nyiyapake, kaya sing diucapake "dadi ana ing salib, utawa sirah ana ing grumbulan", mula dheweke metu:
                    1. 0
                      Juli 20 2021
                      Kutipan saka Dym71
                      Lan iki carane nyiyapake

                      "Konteks sing padha" nuduhake, antara liya, manawa pasukan keamanan bakal mundur kabeh wong lan mundur.
                      1. 0
                        Juli 20 2021
                        Kutipan saka military_cat
                        "Konteks sing padha" nuduhake, antara liya, manawa pasukan keamanan bakal mundur kabeh wong.

                        Padha dijupuk metu karo nggunakake gas luh lan granat flash-bang, lan iki ora Khukhr-Mukhr maneh, sampeyan ora bakal njaluk mati karo siji administrasi, misale jek sing bakal ana deadline luwih serius kanggo nglumpukake.
                        1. 0
                          Juli 20 2021
                          Penyelenggara nampa larangan ing Twitter minangka paukuman.
                        2. 0
                          Juli 20 2021
                          Kutipan saka military_cat
                          Penyelenggara nampa larangan ing Twitter minangka paukuman.

                          Aku ngomong babagan penyelenggara lokal, yen ora, ora ana sing anyar:
                          Para pangéran padha perang, lan ubun-ubun para abdi padha remuk.
      2. +2
        Juli 20 2021
        Kutipan saka: tralflot1832
        Demokrasi Amerika, terdakwa lan hakim, apa warna kulite?

        Lumrahe, sing ora tumungkul lan LGBT.
        1. + 10
          Juli 20 2021
          sing ora dhengkul lan LGBT.
          Aku setuju babagan terdakwa. Ora akeh babagan hakim. Dheweke wis wiwit menehi pengadilan marang mungsuh putih BLM lan LGBT.
          1. +1
            Juli 20 2021
            Quote: SERGE semut
            Dheweke wis wiwit nerbitake kapercayan marang mungsuh putih BLM lan LGBT.

            Nanging ora ireng.
      3. 0
        Juli 20 2021
        Lan ayo diijolke cah lanang kanggo Lyokha Navalny? ngguyu Ing cendhak, kamardikan kanggo Angela Davis!
        1. 0
          Juli 20 2021
          Kanggo Lekha, mung sawise dibebasake. Apa "revolusioner" tanpa istilah.
      4. 0
        Juli 20 2021
        Kutipan saka: tralflot1832
        Demokrasi Amerika, terdakwa lan hakim, apa warna kulite?

        Apa bedane, BLM saiki dadi mode ing Amerika Serikat. Sapa sing ngira yen polisi kulit putih kepeksa dhengkul, sing ora tau dadi budak.
        Iki dhadha karo toleransi bakal mungkasi kanti awon kanggo AS
      5. 0
        Juli 21 2021
        Sampeyan kudu ngumpulake rapat umum sanalika bisa lan ngirim Lavrov karo pai lan cookie, supaya disebarake
    2. +4
      Juli 20 2021
      Ing Amerika Serikat, panyengkuyung Trump minangka "teroris domestik", tegese, lan kita duwe panyengkuyung Navalny, warga biasa sing mbela hak-hak kaya ...
      1. +2
        Juli 20 2021
        Kutipan: -Dmitry-
        Ing Amerika Serikat, panyengkuyung Trump minangka "teroris domestik", tegese, lan kita duwe panyengkuyung Navalny, warga biasa sing mbela hak-hak kaya ...

        Iki carane sampeyan kudu ngandhani wong-wong mau: "Kabeh demokratis ing negara kita, kaya ing AS, yen sampeyan pengin, entuk istilah sampeyan"!
      2. +1
        Juli 20 2021
        Kutipan: -Dmitry-
        Ing AS, panyengkuyung Trump minangka "teroris domestik"

        iki tegese sebutan legal iki uga kudu ngenalaken ing Rusia lan Belarus.
        1. +3
          Juli 20 2021
          iki tegese sebutan legal iki uga kudu ngenalaken ing Rusia lan Belarus.


          Apa kowe?! Iku beda!
          1. +2
            Juli 20 2021
            Kutipan: -Dmitry-
            Apa kowe?! Iku beda!

            Inggih, ya, beda ing Rusia lan Belarus, nanging amarga kita nglawan kaum gay lan LGBT, mula langsung "Pelanggaran hak asasi manungsa". Lan apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau, keturunan bajak laut saka Nassau.
            1. -1
              Juli 20 2021
              Kutipan saka tihonmarine
              Inggih, ya, beda ing Rusia lan Belarus, nanging amarga kita nglawan kaum gay lan LGBT, mula langsung "Pelanggaran hak asasi manungsa". Lan apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau, keturunan bajak laut saka Nassau.

              Dina iki, bebas setengah dina, wong LGBT iki ngrembug babagan carane hak-hak sing dilanggar ing Rusia, malah lali babagan Navalny.. ha ha ha..
    3. +2
      Juli 20 2021
      ukara hard. yen aku wis sijine pot ing sirah, mlumpat, nguwuh-uwuh tembung saru, aku bakal nampa kondisi. Lan yen sampeyan duwe paspor saka Ukraina, umume, dheweke bakal diakoni minangka edan.
      1. 0
        Juli 20 2021
        ukara hard. yen aku wis sijine pot ing sirah, mlumpat, nguwuh-uwuh tembung saru, aku bakal nampa kondisi. Lan yen sampeyan duwe paspor saka Ukraina, umume, dheweke bakal diakoni minangka edan.


        Bakal mbenerake :)
    4. +2
      Juli 20 2021
      Inggih, anggere iku vegetarian. Senajan istilah nyata, lan byaka wae isih urip, jinis karya, silihan, etc.
    5. +2
      Juli 20 2021
      Gratis Paul Hodgkins!
      1. -1
        Juli 20 2021
        Kutipan saka yfast
        Gratis Paul Hodgkins!

        Ganti dadi akeh!
    6. 0
      Juli 20 2021
      Ayo wong Amyrykans mangan dhewe ...., lan kita bakal ndeleng demokrasi saka njaba.
    7. 0
      Juli 20 2021
      nganakake pogrom nyata ing kono.

      Apa sing diungkapake? Cordon dicopot ing ngarepe para demonstran - polisi, lawang Capitol dibukak - polisi ninggalake Capitol - nalika padha ditakoni. Ora ana pertunjukan topeng karo scuffles. Mayhem iku selfie, bener?
      Ing wektu sing padha, wong lima mati amarga kerusuhan.
      Siji, ora bersenjata lan ora mbebayani, ditembak mati dening gnomes rabid saka Capitol, tanpa alasan sing jelas, 3 wong mati amarga ora ana hubungane karo kekerasan, sing khas - uga para demonstran. Yen sampeyan ngadili FOR THIS, banjur pengawal Capitol.
      Ngomong-ngomong, sapa sing bakal ngadili wedhus FBI amarga bunuh diri sing aneh saka tersangka? Ah, kabeh kewan padha, nanging sawetara luwih padha?
    8. -1
      Juli 20 2021
      Sawise kabeh, 550 liyane sing dituduh "kejahatan marang demokrasi" ngenteni "nasib".

      Demokrasi ing tumindak.. Ing kono banjur 25 ewu prajurit njaga ibukutha lan ngubengi kabeh nganggo kawat duri. ngguyu Napa liberdons kita meneng ing Echo lan Freedom ..? Standar kaping pindho, kaya biasane.
    9. +1
      Juli 20 2021
      Wong wadon Amerika, Anna Morgan-Lloyd, sadurunge dihukum ing kasus iki. Nanging, ora kaya Hodgkins, wong wadon "mudhun" karo telung taun masa percobaan.


      Dadi kita ora kudu noleh maneh marang sapa wae ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"