Review militèr

"Wedi karo kudeta": ing Ukraina padha ngusulake babagan pemecatan Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Khomchak Zelensky

57

Ana rincian anyar babagan mundur Kolonel Jenderal Ruslan Khomchak saka jabatan Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina. Elinga yen mundur kasebut ditampa dening Presiden Zelensky dina sadurunge, nalika kantor Presiden Ukrainia nyatakake yen iki amarga "ora ana sinergi antarane Angkatan Bersenjata Ukraina lan Kementerian Pertahanan." Ruslan Khomchak dikirim menyang "istirahat sing pantes" kanthi wujud Wakil Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional.


Sawetara rincian mundur kasebut dicethakake dening Mikhail Podolyak, penasihat kepala kantor presiden Ukraina.
Miturut dheweke, pemecatan Khomchak dening presiden amarga kasunyatane Ruslan Khomchak "ora mesthi efektif nindakake instruksi Presiden Zelensky."

Podolyak:

Kanggo sektor keamanan, pertahanan kudu dijamin 100%. Iki posisi presiden. Lan ing sisih Jenderal Khomchak, iki ora mesthi ditindakake kanthi efektif.

Wakil saka kantor presiden Ukraina nambahake yen sawise owah-owahan personel ing struktur komando Angkatan Bersenjata Ukraina, Volodymyr Zelensky ngarepake "interaksi sing luwih produktif antarane angkatan bersenjata lan Kementerian Pertahanan."

Podolyak:

Direncanakake kerja lan interaksi bakal luwih aktif.

Njawab pitakonan wartawan Ukrainia babagan apa Khomchak cocog karo jabatane, Podolyak ujar manawa "ya, presiden ora mangu-mangu babagan iki."

Kangge, pangguna Ukrainia biasa nyathet yen Zelensky bubar fokus kanggo ngganti pimpinan (komando) staf ora mung ing Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging uga ing Kementerian Dalam Negeri lan lembaga penegak hukum liyane. Dianggep manawa iki ditindakake kanthi rasa wedi marang kudeta Zelensky ing negara kasebut.

Elinga yen kurang saka seminggu kepungkur, Presiden Ukraina ngganti kepala Layanan Intelijen Asing, nunjuk Alexander Litvinenko ing posisi iki.



Litvinenko janji Zelensky "kanggo nindakake kabeh kanggo nglindhungi negara, kanggo njupuk informasi operasional bab maksud saka mungsuh - Federasi Rusia." Ing kesempatan iki, Ukraina dhewe wis guyon, nyatakake yen saiki "uga bakal miwiti nggambar peta arah serangan Rusia."
Foto sing digunakake:
Presiden Ukraina
57 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. nnm
    nnm 28 Juli 2021 06:42
    +7
    "Lan sampeyan, kanca-kanca, ora preduli carane sampeyan lungguh,
    Kabeh wong ora pantes dadi musisi!

    Ora perlu nyusun ulang kasur ing ukrobrothel, nanging kanggo ngganti kabijakan domestik lan manca, golek cara kanggo mbangun hubungan apik karo tetanggan, numpes neo-Nazisme ing negara kasebut lan ngilangi sumber pengaruh eksternal.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 28 Juli 2021 06:49
      +6
      mungsuh - Federasi Rusia
      1. Egoza
        Egoza 28 Juli 2021 06:56
        +3
        Bener, Ze wedi karo kudeta. Ora mungkin "pembalap" sing mentas diinstal bakal bisa ngontrol kabeh lan kabeh wong. Ayo ndeleng apa sing bakal kelakon ing dina Kamardikan
        1. svp67
          svp67 28 Juli 2021 07:03
          +2
          Bu hi
          Quote: Egoza
          apa sing bakal kelakon ing dina Kamardikan

          Lan kamardikan saka apa?
          Lan sing dadi kapentingan kula. Punika video prosesi Gréja Ortodoks Ukraina Patriarkat Moscow ...


          Yagene kabeh wong iki ngidini kesewenang-wenangan ing negara, apa sing kedadeyan saiki?
          1. Egoza
            Egoza 28 Juli 2021 07:10
            +1
            Kutipan saka: svp67
            Lan kamardikan saka apa?

            Bener, saka normal, urip apik. Nanging "sawetara" ing Ukraina ora setuju karo aku)))
            1. svp67
              svp67 28 Juli 2021 07:14
              +1
              Quote: Egoza
              Nanging "sawetara" ing Ukraina ora setuju karo aku)))

              Bu, aku nambahi komentarku karo pitakonan liyane, nanging kepiye iki cocog karo kabeh sing kedadeyan?
              1. Vladimir Mashkov
                Vladimir Mashkov 29 Juli 2021 17:39
                0
                Aku ing topik artikel.
                Khomchak mundur bisa uga amarga sawetara alasan. Mbok Zelensky ngganti bawahan wangkal dadi luwih setya kanggo nunggu sawetara tumindak sing ora populer (apa?). Mbok menawa dheweke pancen wedi yen ana konspirasi/kudeta, amarga sing anyar bakal mlebu urusan nganti mapan... Mbok menawa ana alesan liyane sing ora dingerteni. Mung siji bab sing cetha: ana gupuh lan histeria ing markas Zelensky, padha looking for kawilujengan ing pasuryan anyar. eseman
          2. Egoza
            Egoza 28 Juli 2021 07:26
            +2
            Kutipan saka: svp67

            Yagene kabeh wong iki ngidini kesewenang-wenangan ing negara, apa sing kedadeyan saiki?

            Sergey! Kanthi kabeh pakurmatan! Iki wong pracaya sing ora bakal njupuk senjata. Salah sijine yaiku nyengkuyung prosesi, nanging ing omah kabeh padha "gubugku ing pinggir". Ya, lan ana wong tuwa, wanita tuwa, wanita sing duwe anak. Iki TEMPLE! Iki dudu Poroshenko, sing "karo gergaji" pengin pindhah menyang pamindhahan iki.
            Jaman biyen ana lakon "Love Spring".Ana episode cilik nalika ibu sepuh kesusu ing antarane Reds lan Whites, amarga siji putra kagungane Reds, lan kaloro kanggo Putih. Aku weruh gambar sing padha karo kancaku. Dheweke iku ibu! Dheweke ora bisa nglirwakake salah sijine. Dheweke tresna wong loro! Senajan, mesthi, wanita sing mlaku ing prosesi iki uga duwe anak lanang sing tilar donya, mbok menawa loro-lorone. Pendhidhikan deso - kita mung ndedonga lan tetep. Kajaba iku, MP ora njaluk perlawanan. Lan amarga bapak meneng, banjur kita bakal meneng ing gombal
            1. atalef
              atalef 28 Juli 2021 07:38
              -12
              Quote: Egoza
              Sergey! Kanthi kabeh pakurmatan! Iki wong pracaya sing ora bakal njupuk senjata

              wah, kesanne mung ateis lan ateis sing gelut.
              Ngomong-ngomong, kok gelut. padha mung bisa menyang rapat umum, demonstrasi - lan malah menehi prosesi agama iki fokus politik. Ing Ukraina, dheweke ora dipenjara amarga iki. Nanging iki ora, kok? Mungkin wong mung ora ndhukung.

              Quote: Egoza
              . Ya, lan ana wong tuwa, wanita tuwa, wanita sing duwe anak.

              Miturut cara, aku weruh wong ing kono - enom lan tuwa. yaiku kabeh spektrum warga Ukraina
              Quote: Egoza
              ning omah wae "gubukku pinggir"

              Lan piye kabare? Apa sampeyan manggon ing Ukraina? ing Kiev? Sapa sing ngalangi sampeyan metu karo poster? Ing Ukraina kanggo piket siji padha ora sijine sampeyan ing kunjara, sampeyan bisa tansah metu lan nuduhake posisi sipil.

              Quote: Egoza
              Lan amarga bapak meneng, banjur kita bakal meneng ing gombal

              Lha saiki wis ana sing disalahake, bapake meneng wae.
              Patah otak.
          3. atalef
            atalef 28 Juli 2021 07:29
            -18
            Kutipan saka: svp67
            Yagene kabeh wong iki ngidini kesewenang-wenangan ing negara, apa sing kedadeyan saiki?

            Sampeyan luwih apik takon carane iki digabungake karo kawicaksanan neo-Nazi Ukraina lan dipatèni kabeh Russian?
            Yen mangkono, kenapa ora dilarang?
            Miturut cara, babagan arbitrariness, ing Rusia ana liyane arbitrariness, ing Ukraina kritikus saka panguwasa (kaya Navalny) ora dipenjara, padha ora dipenjara kanggo keterlibatan ing oposisi, akun ora diblokir, padha ora dipenjara kanggo reposts. lan komentar ing jaringan.
            Demo gratis. prosesi agama Gréja Ortodoks Rusia (Moscow Patriarchate) - sampeyan bisa ndeleng padha. Apa sampeyan bisa mbayangno prosesi agama Gréja Ortodoks Rusia (apa Patriarki Ukrainia) - ing Moskow?
            Ing Ukraina, pamaréntah wis ganti, ana pemilihan nyata. ganti presiden, parlementer, lsp.
            Delengen dhewe? Sampeyan kabeh ngejar EDRo, nanging dheweke bakal menang maneh ing pemilu. Amarga sampeyan duwe kabeh lapangan, kaya bawang putih _ nanging padha ngresiki. Sampeyan ora duwe oposisi nyata sing bisa ngomong saora-orane yen ana sing salah ing negara sing kudu diganti, kabeh setuju.
            Bespridel sampeyan duwe, lan ing Ukraina wong luwih free.
            kasunyatan.
            1. svp67
              svp67 28 Juli 2021 07:36
              +9
              Kutipan saka atalef
              Yen mangkono, kenapa ora dilarang?

              Lan sampeyan ndeleng laporan Shariy Net, nerangake akeh ...
              Kutipan saka atalef
              Sampeyan luwih apik takon carane iki digabungake karo kawicaksanan neo-Nazi Ukraina lan dipatèni kabeh Russian?

              Kutipan saka atalef
              Miturut cara, babagan arbitrariness, ing Rusia ana liyane arbitrariness, ing Ukraina kritikus saka panguwasa (kaya Navalny) ora dipenjara, padha ora dipenjara kanggo keterlibatan ing oposisi, akun ora diblokir, padha ora dipenjara kanggo reposts. lan komentar ing jaringan.

              Luwih saka SEBUAH wong wis dipenjara amarga ngirim maneh ing Ukraina, siji Katsaba kasus worth soko ... Ningali siji bab, sampeyan pancene ora pengin ndeleng liyane.
              Kepiye carane dheweke ora nyekel, lan Medvedchuk ora ditahan, akun dheweke ora diblokir? Penganiayaan "Partai Syariah", Partai Komunis durung bubar?
              Kutipan saka atalef
              Bespridel sampeyan duwe, lan ing Ukraina wong luwih free.
              kasunyatan.
              Mung ing khayalanmu...

              Senajan, sawetara wong pancene aran VERY FREE ing Ukraina.
              Nazi sing kondhang lan pembunuh Karas rumangsa bebas

              Bocah-bocah dolanan bebas


              Sampeyan malah ora pengin sok dong mirsani carane Nazi Ukrainia nambani tatu ing rumah sakit sampeyan ... Wong-wong sing awak dicet nganggo slogan neo-Nazi lan rasis diobati ing sangisore pengawasan wong sing sanak-sedulure diobong Nazi ing krematoria ... Bingo
              1. nnm
                nnm 28 Juli 2021 08:36
                +6
                Jawaban sing apik tenan kanca!
                Saka aku, aku mung pengin nambah babagan "pemilihan gratis":
                - Lan sapa sing nyuda hak milih warga Donbass sanajan ing wilayah sing dikontrol? Mung amarga dheweke ora bakal milih kaya sing dikarepake para panguwasa, sanajan diidini milih ing pemilihan presiden.
                - lan sapa sing ngganti undang-undang supaya partai cilik ora bisa ngadeg kanthi fisik lan finansial kanggo calone sanajan ing pemilihan lokal?
                - sing "retroactively" sangsoro partai Shariy padha pendanaan negara, kang dibutuhake dening hukum?
                - Apa maneh voting gratis, nalika saluran TV oposisi ditutup kanthi ilegal?
                lsp....
                1. atalef
                  atalef 28 Juli 2021 10:48
                  -3
                  Kutipan saka nnm
                  Saka aku, aku mung pengin nambah babagan "pemilihan gratis":
                  - Lan sapa sing nyuda hak milih warga Donbass sanajan ing wilayah sing dikontrol?

                  Apa sampeyan pengin ngomong yen warga Slavyansk padha ora milih? (Nalika dheweke bali menyang Ukraina)
                  Aja ngapusi.


                  Kutipan saka nnm
                  lan sapa sing ngowahi undang-undang supaya partai-partai cilik ora bisa ngadeg kanthi fisik lan finansial kanggo calone sanajan ing pemilihan lokal?

                  Umumé, ing saindenging jagad ana sing dadi penghalang pemilihan, sampeyan uga kudu nglumpukake ewu tanda tangan kanggo dicalonke, apa ora ngganggu sampeyan?
                  Kutipan saka nnm
                  sing "retroactively" sangsoro partai padha Shariy pendanaan negara, kang dibutuhake dening hukum?

                  Ing acara sing partai ora pindhah menyang jajak pendapat lan ora nyekel calone kanggo parlemenDheweke kelangan irung Financing lan jaminan financial ditanggepi kanggo dheweke - kita duwe bab sing padha lan nang endi wae bab sing padha, yen sesuk sampeyan bakal duwe 100000 partai sungu lan hooves sing nindakake apa-apa tenan kanggo melu ing Pemilu, nanging mung kanggo njaluk dhuwit. ing kampanye Pemilu lan ngombe ing bar paling cedhak

                  Kutipan saka nnm
                  voting gratis nalika saluran TV oposisi ditutup kanthi ilegal?

                  Inggih, ora preduli sapi sing mooed, sampeyan ora duwe saluran oposisi a priori, udan fluttered kanggo setengah taun lan tiwas.
                  Ora kaya sampeyan, ing Ukraina, saluran kasebut ana lan kanthi bebas ngritik kabeh wong saka presiden, speaker lan nganti Kabinet Menteri - iki kasunyatan sing ora pantes dibantah.
                  Apa ana sing padha ing TV Rusia?
                  1. nnm
                    nnm 28 Juli 2021 11:01
                    +3
                    Kolega, nyuwun pangapunten, nanging malah kesed nanggapi aliran kesadaran kasebut. Aku bakal ngomong sedhela: sinau materi lan sampeyan ora bakal nulis omong kosong kuwi.
                    Kabeh sing daktulis ing kirim asli iku bener. Aku mung kesed kanggo menehi nomer hukum Ukrainia carane 500 ewu warga ing wilayah kontrol padha sangsoro saka hak milih, carane tingkat pendanaan negara kanggo pihak sing gained 2% utawa luwih dibatalake. Amarga yen sampeyan pancene kepengin banget, mula sadurunge mangsuli, sampeyan kudu sinau dhisik materi kasebut, lan ora nulis. Tegese dialog karo mungsuh kuwi mung ora janji, kaya dolanan catur karo manuk dara.
                    Ayo kula njupuk gandhewa kanggo iki. Ikhlas hi
                    1. atalef
                      atalef 28 Juli 2021 13:22
                      -4
                      Kutipan saka nnm
                      Kolega, nyuwun pangapunten, nanging malah kesed nanggapi aliran kesadaran kasebut. Aku bakal ngomong sedhela: sinau materi lan sampeyan ora bakal nulis omong kosong kuwi.
                      Kabeh sing daktulis ing kirim asli iku bener. Aku mung kesed kanggo menehi nomer hukum Ukrainia carane 500 ewu warga ing wilayah kontrol padha sangsoro saka hak milih, carane tingkat pendanaan negara kanggo pihak sing gained 2% utawa luwih dibatalake. Amarga yen sampeyan pancene kepengin banget, mula sadurunge mangsuli, sampeyan kudu sinau dhisik materi kasebut, lan ora nulis. Tegese dialog karo mungsuh kuwi mung ora janji, kaya dolanan catur karo manuk dara.
                      Ayo kula njupuk gandhewa kanggo iki. Ikhlas hi

                      Aku sampurna mangertos sing ora duwe apa-apa kanggo njawab, kita siyap kanggo nggawa teks hukum Nggawa Ayo Maca titik bebarengan Aku ngerti banget uga sing pedunung Slavyansk Kramatorsk lan kabeh wilayah liyane sing digunakake kanggo ing ld nr lan banjur bali kanggo Ukraina milih. Kanggo 2%, ora ana sing bisa diomongake ing saindenging jagad kaya ngono Lan aku nerangake marang sampeyan Apa sebabe Dadi ayo mungkasi diskusi kanthi nyoba mangsuli kabeh pitakon kanggo wiwitan sing dakwenehake.
                      1. nnm
                        nnm 28 Juli 2021 13:52
                        +4
                        Pancen males njawab. Lha kok kowe ngomentari sing ora ngerti?
                        Iki kanggo sampeyan babagan 500 ewu warga ing sisih wetan Ukraina, sing ora duwe hak milih. https://strana.ua/articles/analysis/284260-pochemu-vlast-cancelled-vybory-v-donetskoj-i-luhanskoj-oblastjakh-.html
                        Kaputusan CEC Ukraina tanggal 8 Agustus 2020. 18 komunitas ora duwe hak milih. 500 ewu wong. Nanging nalika Zelensky dhewe tindak menyang jajak pendapat, swara saka Timur mbantu dheweke, oh, carane mbantu.
                        Terus ngomong babagan pemilu gratis.
                      2. atalef
                        atalef 28 Juli 2021 14:50
                        -4
                        Kutipan saka nnm
                        Pancen males njawab. Lha kok kowe ngomentari sing ora ngerti?
                        Iki kanggo sampeyan babagan 500 ewu warga ing sisih wetan Ukraina, sing ora duwe hak milih. https://strana.ua/articles/analysis/284260-pochemu-vlast-cancelled-vybory-v-donetskoj-i-luhanskoj-oblastjakh-.html
                        Kaputusan CEC Ukraina tanggal 8 Agustus 2020. 18 komunitas ora duwe hak milih. 500 ewu wong. Nanging nalika Zelensky dhewe tindak menyang jajak pendapat, swara saka Timur mbantu dheweke, oh, carane mbantu.
                        Terus ngomong babagan pemilu gratis.

                        Apa sampeyan wis maca artikel kasebut? Apa ora cetha apa Yen iku mokal kanggo njamin keamanan pemilu unrealistic frontline wilayah padha terus negara pancen normal saka urusane. Aku ora ujar manawa 500.000 suara kanthi total 30 yuta ora duwe peran. Pemilu ing Ukraina gratis kanthi diakoni kabeh partai dening pengamat, ora ana partai sing protes, kalebu Rusia, yen pemilihan kasebut ora adil
                      3. nnm
                        nnm 28 Juli 2021 16:28
                        +3
                        Saliyane ngguyu, jawaban kaya mengkono ora nyebabake apa-apa .... yaiku, ing pemilihan presiden, sawise pungkasane darurat militer, aman, lan ing pemilihan lokal, nalika rating tim Ze ambruk, dumadakan. dadi mbebayani))))
                        Kalebu Rusia?))) Apa sampeyan bisa menehi jeneng dhaptar pengamat saka Rusia?
                        Sanadyan sampeyan ngerti, aja ngganggu dhewe. Sampeyan salah siji sing ora sok dong mirsani Nazi ing Ukraina titik-kosong, utawa usurpation saka daya dening Zelensky, utawa liyane.
                        Posisi sampeyan "garwane Kaisar ora dicurigai!".
                        Iku hak sampeyan. Mulane, aku ora bakal nyoba kanggo gawe uwong yakin sampeyan.
                      4. atalef
                        atalef 28 Juli 2021 14:51
                        -4
                        Oalah, sakjane kowe ora gumun kok suwene 7 taun LPR DPR ora ana pilkada.
              2. atalef
                atalef 28 Juli 2021 10:13
                -4
                Kutipan saka: svp67

                Lan sampeyan ndeleng laporan Shariy Net, nerangake akeh ...

                Shariy ngganti pikirane kaya baling-baling cuaca lan penjelasane ora bisa ngyakinake aku
                Kutipan saka: svp67
                Luwih saka ewu wong wis dipenjara amarga repost ing Ukraina

                Apa sampeyan bisa menehi fakta?
                Kutipan saka: svp67
                Kepiye carane dheweke ora nyekel, lan Medvedchuk ora ditahan, akun dheweke ora diblokir?

                Padha kanggo kula kepala oposisi, oligarki luwih tightly disambungake menyang Rusia lan lobbying kanggo kapentingan sawijining, artikel iku treason kanggo Motherland - lan aku ora bakal kaget apa ana kanggo apa.
                Kutipan saka: svp67
                Penganiayaan "Partai Syariah", Partai Komunis durung bubar?

                Inggih, iku mesthi ora worth tenggelam kanggo komunis.
                Kutipan saka: svp67
                Sampeyan malah ora pengin sok dong mirsani carane Nazi Ukraina nambani tatu ing rumah sakit sampeyan ...

                Aku ora ngerti sing kita ngomong bab, lan yen teka minangka sabar pribadi, iki dingerteni temen beda saka apa yen wis digawa lan dianggep ing beyo saka negara Israel.
                Siji-sijine sing bisa dakkandhakake yaiku yen rumah sakit weruh manawa tato Nazi ditrapake ing awak, mesthine dheweke langsung dibuwang saka negara kasebut.
                Mesthi lan tanpa diskusi.
                Sampeyan ora bisa mangu-mangu babagan iki
                1. nnm
                  nnm 28 Juli 2021 16:33
                  +4
                  Kutipan saka atalef
                  yen dheweke digawa lan diobati kanthi biaya negara Israel

                  Bravo!!!! Logika sing apik (ora) !!!
                  Yaiku, yen Mengele utawa Himmler teka ing Israel kanggo perawatan kanthi biaya dhewe, mula kabeh iku halal! Iku ora Israel sing mbayar kanggo wong-wong mau.
                  Lan jeneng Vasilets, Timonin ora ateges apa-apa kanggo sampeyan? Aku ora ngelingi jeneng mbah putri, sing bubar repost simbol Soviet lan nampa artikel pidana .... lan ana ora kaetung kasus kaya mengkono. Nanging sawise kabeh, luwih menarik kanggo sampeyan mbaleni "vyfsevreti" tinimbang pindhah menyang ukroSMI lan maca ...
                2. nnm
                  nnm 28 Juli 2021 16:40
                  +4
                  Kutipan saka atalef
                  Inggih, iku mesthi ora worth tenggelam kanggo komunis.

                  "Demokratis" banget! Ketoke, sampeyan, mercusuar demokrasi, bakal mutusake sapa sing duwe hak ndhukung lan sapa sing ora!
                3. svp67
                  svp67 28 Juli 2021 22:31
                  +1
                  Kutipan saka atalef
                  Aku ora ngerti sing kita ngomong bab, lan yen teka minangka sabar pribadi, iki dingerteni temen beda saka apa yen wis digawa lan dianggep ing beyo saka negara Israel.




                  Kutipan saka atalef
                  Apa sampeyan bisa menehi fakta?

                  Priksa kasus Kotsaba.
                  Ing Februari 2016, Roman Kolomiets, warga Svetlovodsk, wilayah Kirovograd, nampa ukuman sing ditundha telung taun amarga njaluk nggulingake pamaréntahan saiki.
                  Kabeh kesalahane pimpinan cahya yaiku dheweke ngirim rong entri "salah" ing Facebook. Ing tanggal 24 Januari 2015, ing teks sing judhulé "Ukraina, Bangun," dheweke nulis: "Tambah menyang komunitas revolusioner anyar "Ukraina, Bangun!" Nalika ana 100 kita, kita bakal menyang kuartal pemerintah lan njupuk kabeh. roh-roh jahat saka kantor!”.

                  Vasily Solomonyuk, warga Lutsk, nampa ukuman sing padha ing wulan Juni 2017. Dheweke nerbitake banding ing rong jaringan sosial bebarengan - VKontkate lan Facebook.
                  Dheweke uga dituduh miturut artikel 109 saka KUHP "Umum njaluk owah-owahan kasar ing tatanan konstitusional lan kanggo ngrebut kekuwatan negara."
                  Penyelidikan babagan kasus iki uga ditindakake dening SBU. Ana 15 episode pidana ing kasus kasebut. Terdakwa ngirim telpon kanggo ngrebut kekuwatan ing jaringan sosial wiwit Mei 2015 nganti Maret 2017.
                  Ing ngisor iki conto teks sing disalahake ing Solomonyuk:
                  - "Yen kita ora numpes daya, daya bakal numpes kita";
                  - "Pati kanggo rezim pendhudhukan internal - urip revolusi nasionalis";
                  - "Pamrentah, sing wis ngumumake perang terbuka marang rakyate, kudu dibuwang dening pasukan revolusi nasional";
                  - "Padha ora bakal nyerah kekuwatan kanthi sukarela liwat pemilihan sing tentrem, mung bisa dibuwang kanthi kekuwatan senjata, liwat perjuangan bersenjata pemberontak. Kabeh karya organisasi patriot kudu fokus ing 3 wilayah utama: rekrutmen, tes pertempuran lan latihan pemberontak, pambentukan kelompok; ekstraksi senjata, keuangan lan peralatan kanthi cara apa wae; propaganda revolusioner-pemberontakan kanthi penekanan sing jelas babagan perjuangan bersenjata nglawan rezim ... ";
                  - "Cara mung kanggo nglawan pamaréntahan, sing ora nggatekake hukum lan entuk dhuwit," lsp.

                  Ukara sing padha ditampa dening warga Uzhgorod Yuriy Baranovsky. Ing tanggal 31 Januari 2017, ing grup Facebook lokal "Perisichka "Uzhgorod", miturut pesen babagan rapat umum ing cedhak bangunan administrasi regional, dheweke ngirim pernyataan ing ngisor iki (ejaan tetep):
                  - "Apa bakal menehi senjata utawa sampeyan kudu nggawa dhewe?";
                  "Sampeyan ngerti sing ora worth arep ana tanpa gegaman supaya mung ngadeg munggah lan nganakake rapat umum ora bakal bantuan bajingan iki wis dicocogake kanggo rallies lan padha terus berkembang biak kaya Colorado beetles kentang";
                  - "Wong-wong saka Zass ... serius pindhah karo senjata lan nggawa mudhun bajingan iki amarga saben wong duwe gubug dhewe ing pinggir. Mungkin aku salah?";
                  - "Lan polisi - polisi lan SBU liyane lan nat .. Pengawal wis siap kanggo mbubarake lan ngalahake wong, Aku pitutur marang kowe iki minangka wong sing mangerténi taktik Avakovshchina";
                  - "Yen sampeyan pengin supaya, sampeyan kudu njupuk kabeh menyang penyelundupan lan nggawa mudhun kabeh sedulur, yen ora, banjur apa iki telpon."
                  Para penegak hukum nganggep pratelan kasebut minangka panggilan umum kanggo ngrebut kekuwatan negara kanthi cara kekerasan. SBU Transcarpathian nggoleki papan panggonan ing 4 Februari lan nyekel penulis ing 7 Februari.
                  Akibaté, ing 17 Februari, dheweke ngakoni kesalahane lan ngrampungake persetujuan karo kantor jaksa babagan iki.

                  Ora kaya para terdakwa "oriented etnis" sing kasebut ing ndhuwur, warga Kharkiv Aleksey Golovko kurang beruntung: dheweke ora nampa ukuman sing ditanggepi, nanging hukuman penjara sing nyata.
                  Ing Agustus 2015, Kharkiv SBU miwiti kasus amarga sawetara teks ing Facebook dening warga Kharkiv sing makarya minangka storekeeper ing perusahaan komersial. Dheweke didakwa miturut Part 1 saka Artikel 110 KUHP "Pelanggaran integritas wilayah lan ora bisa dilanggar Ukraina."
                  SBU netepake yen saka Mei nganti Juli 2015, warga Kharkiv dikirim ing teks Facebook "babagan eksploitasi wong Donbass", gambar karo teks "Ukraina, elinga! Sampeyan dudu bangsa, nanging dadi anggota agama Uniate! ”, “Pejuang APU ora beda karo Nazi”, lsp.
            2. VORON538
              VORON538 28 Juli 2021 07:48
              +4
              Ing Rusia, wong ora diobong urip, ora dipecat saka MLRS, nanging sampeyan, atalef, luwih seneng ora nggatekake, dudu wong Yahudi, nanging wong Rusia.
              1. Komentar wis dibusak.
    2. finch
      finch 28 Juli 2021 07:54
      +2
      Ing bab iku pondasi paling ora sawetara jenis negara Ukrainia minangka posisi anti-Rusia lan Russophobic! Mbusak lan Ukraina, minangka subyek [celaka] hukum internasional bakal ambruk sewengi ... Anti-Rusia, kang saben wong ngomong bab dina, iku narasi sajarah pembangunan Ukraina. Galicia lan wilayah Carpathian, ing jaman Austria-Hongaria, dibentuk sacara eksklusif babagan sikap nasionalis lan anti-Rusia. Yaiku, sampeyan kudu ngerti kanthi jelas dhewe yen Ukraina wiwitane minangka proyek anti-Rusia lan ora bisa ana kanthi cara liya! Apa kesimpulane? Bener! Yen kita pengin bali menyang omahe para sedulur, mula iki mung bisa ditindakake liwat intervensi militer!Nanging ing kene aku pengin nandheske yen Rusia ora butuh kabeh Ukraina, mung bagean sisih kiwa - iki bakal dibenerake lan adil!
      1. peluru salaka
        peluru salaka 28 Juli 2021 08:17
        0
        Sarujuk rekan! Wiwit proyèk iki smacks saka Austro-Hungaria naphthalene, iku perlu kanggo nggunakake cara kanggo nglawan rags nasionalis ing taun sawise perang lan nindakaken sakcepete sabisa, sadurunge iku kasep. "Untu Naga" kasebar ing sawah, disiram getih lan sprouts. Bajak sawah, gantung sing nyebar.
        1. Roso 56
          Roso 56 30 Juli 2021 06:40
          0
          Iki pancen kudu ditindakake !!! apik hi
      2. atalef
        atalef 28 Juli 2021 10:58
        -5
        Kutipan: Zyablitsev
        Ing bab iku pondasi paling sethithik sawetara jenis negara Ukrainia minangka posisi anti-Rusia lan Russophobic!

        Inggih, nganti 2014, Ukraina piye wae ana tanpa Russophobia
        Kutipan: Zyablitsev
        Mbusak lan Ukraina, minangka subyek [celaka] hukum internasional bakal ambruk sewengi

        Kajaba iku, kabeh wong ing kono turu lan tangi kanthi mikir yen Rusia bakal mati, lan pedunung bakal diobong ing neraka.
        Kutipan: Zyablitsev
        Yen kita pengin nggawa para sedulur menyang omah, mula iki mung bisa ditindakake kanthi intervensi militer.

        Sedulur bali campur, menarik - sedulur, dening pasukan militèr, kang kok kabeh mantan republik wis mlayu saka sampeyan lan disowned.
        Sampeyan kudu meksa, kanthi paksa nggawe seneng - mula asile cocog

        Kutipan: Zyablitsev
        ing kene aku pengin nandheske yen Rusia ora butuh kabeh Ukraina, mung bagean kiwa -

        Patah otak.
        Apa sampeyan yakin sing padha pengin ndeleng sampeyan ana?
        Kutipan: Zyablitsev
        - iku bakal historis sabdho lan adil

        Kanggo sampeyan, aku ngerti.
        Kowe arep takon sedulur?
        1. Komentar wis dibusak.
    3. mediumpro
      mediumpro 29 Juli 2021 07:21
      +1
      Ora ana POLITIK ing antarane formasi anyar BSSSR .... Kabeh republik BSSSR, kanthi pengecualian langka, ora negara. Lan padha panganan (sub-negara iki) mung dening atmosfer Geopolitical tartamtu. Gagasan Federasi Rusia kudu dituju ing strangulasi LENGKAP saka formasi kasebut. Kanggo ngompa kabeh jinis sumber daya saka wong-wong mau.
  2. alex neym_2
    alex neym_2 28 Juli 2021 06:57
    +3
    Ora ketompo carane sampeyan ngacak dek kertu, intine tetep padha: ngapusi ...
  3. ora nyenengake
    ora nyenengake 28 Juli 2021 07:02
    +1
    Kelingan film bocah-bocah jaman biyen, adegan "prestigator". Watak iki dikira bisa nggumunake raja kanthi kapinteran lan pendhidhikan ngguyu
  4. 30 ing
    30 ing 28 Juli 2021 07:02
    +3
    Lan misale jek kula sing badut ala saya kuwat ing daya. Dheweke mbusak greyhounds lan nyelehake sing manut. Kabeh kaya nang endi wae. Pengalaman entuk. entuk dhukungan saka Omeriga lan ing kene.
    1. fruc
      fruc 28 Juli 2021 09:30
      0
      Mbok menawa dheweke kelingan (utawa menehi saran saka njaba) rekam jejake Pak Khomchak. Saiki kader kanggo Ukraina lagi dipalsukan ing Amerika Serikat.
      R. Khomchak lulus saka Sekolah Komando Militer Tinggi Moskow sing dijenengi miturut jeneng Soviet Tertinggi RSFSR ing taun 1988. Saka 1988 nganti 1992 dheweke njabat ing GSVG lan ing Distrik Militer Belarusia.
      Ing Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit Januari 1993.
    2. Roso 56
      Roso 56 30 Juli 2021 06:37
      0
      Wis kasep kanggo ngombe Borjomi nalika ginjel wis tiba mati. Ambruk negara ing irung.
  5. Vadim Ananin
    Vadim Ananin 28 Juli 2021 07:06
    +1
    Wiwit awal kamardikan, jambs padha karo pangurus negara, banjur Menteri Dalam Negeri bakal nembak dhewe.
    loro nembak menyang sirah utawa kaya. Lan saiki wedi marang panguasa feodal kanggo urip lan ora liya. Mlayu menyang Rusia - bakal dilebokake ing kunjara, ing sisih kulon - bakal dibuwang kaya Firtash, ing ngendi saiki
    wenehi marang wong miskin lan apes. Yen tetep ana ing alun-alun, mesthine bakal dipateni.
    Ora ana pilihan.
  6. Hagen
    Hagen 28 Juli 2021 07:19
    -1
    Bisa uga Ze pengin nambah kegiatan tempur Angkatan Bersenjata Ukraina ing garis kontak, lan Khomchak, ndeleng reaksi pasukane lan nganggep reaksi LDNR, mutusake ora tanggung jawab kanggo "getih ekstra" "konflik sipil kab. Dheweke ora bodho, dheweke ngerti yen pungkasane, sacara tradisional, para politisi militer bakal diganti dadi "kambing hitam", kayata - "Lan pelakune yaiku jenderal, intriguer lan ora sopan! Dheweke, moncong sapi. , wis ngapusi kehormatan Tsar!" Ing kene dheweke padu karo Taran.... Semono uga, timbalan. kepemimpinan Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional dudu tokoh sing bisa tanggung jawab pribadi kanggo kejahatan perang ing zona perang.
  7. A. Privalov
    A. Privalov 28 Juli 2021 07:20
    +1
    Preduli saka wong sing kasebut ing artikel kasebut.
    Kepala negara apa wae mesthi wedi karo kudeta lan nindakake perkara sing bener, amarga ora ana preseden sejarah. Mulane dheweke terus-terusan ngacak pasukan keamanan, mbentuk sing anyar, ngilangi sing lawas, nyawiji lan misahake struktur kekuwatan sing ana.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 28 Juli 2021 07:45
      +3
      Kutipan: A. Privalov
      Kepala negara apa wae mesthi wedi karo kudeta lan nindakake perkara sing bener, amarga ora ana preseden sejarah.

      Yen dheweke pengin nggulingake, dheweke bakal nggulingake lan reshuffle lan Departemen Luar Negeri ora bakal mbantu.
  8. tihonmarine
    tihonmarine 28 Juli 2021 07:43
    +1
    Dianggep manawa iki ditindakake kanthi rasa wedi marang kudeta Zelensky ing negara kasebut.

    Urip, urip! Urip, urip! Lan sampeyan pengin urip.
  9. Vladimir61
    Vladimir61 28 Juli 2021 08:12
    +2
    Kudeta bisa uga muni exaggerated, nanging aktivasi sadurunge pemilihan mbesuk kabeh pasukan oposisi lan tartamtu, orientasi pribadi marang Ze ketok. Nasionalis wis suwe ora marem karo slogan-slogan sing banter, lan partai-partai oposisi revanchists ngarahake bali menyang kuwasa. Mulane dheweke narik "sedulur" sing wis siyap netepi pesenan apa wae lan sing ora bisa kanthi ora sengaja bakal nyedhaki pemenang pemilihan.
  10. cniza
    cniza 28 Juli 2021 08:32
    +4
    Kangge, pangguna Ukrainia biasa nyathet yen Zelensky bubar fokus kanggo ngganti pimpinan (komando) staf ora mung ing Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging uga ing Kementerian Dalam Negeri lan lembaga penegak hukum liyane. Dianggep manawa iki ditindakake kanthi rasa wedi marang kudeta Zelensky ing negara kasebut.


    Ya, lan iki bisa kedadeyan saka sisih endi wae, sanajan negara kasebut bisa ambruk, malah luwih cepet ...
  11. bip
    bip 28 Juli 2021 09:00
    +2
    Sembarang, luwih utawa kurang nyukupi, penduduk "wilayah" Ukrainia ngerti yen kabeh "revolusi Maidan" lan "gerakan personel" kasebut ing klepto "elit" Ukrainia mung dumadi kanthi idin lan ijin saka juru tulis kedutaan Amerika ing Kiev!
    "Pengawas" anyar saka Washington "ing cara anyar" shuffles wayang - kang "saran" lan "rekomendasi" wajib!
    Yen Ameroambassador (utawa akting duta) mutusake, "kanggo sinergi", kanggo ngganti pribumi sing main peran "Maidanoprezik", banjur iki bakal langsung dieksekusi - ana cukup "pamburu" lan awake dhewe kanggo cling menyang "feed saka daya" antarane "Ukraina" Yudas cukup!
    Iki apa Ze, paling kamungkinan, wedi - "keluwihan saka pemain" ?!
    Sing "pengganti", pembunuh sing padha ngapusi lan ala, nyoba "nyenengake pemilike", bisa "cepet" lan njupuk nyawane (sawise kabeh, "ora ana wong, ora ana masalah", kaya sing dikarepake. )?!
    IMHO
  12. trafllot1832
    trafllot1832 28 Juli 2021 09:12
    +2
    Lan ing kene Ze, ing Ukraina, Kent steered kanggo minggu 2. Kent iku US Charge d'Affaires ing Ukraina. kedadeyan sabanjure.
    1. Rusticolus
      Rusticolus 28 Juli 2021 09:34
      +1
      Apa sampeyan mikir Kent nemtokaken ana ing dhewe? Dheweke dadi pengawas biasa. Tugase yaiku ngirim solusi sing teka saka ndhuwur marang para antek supaya wong bodho entuk apa sing dibutuhake. Lan saka owah-owahan pengawas, hakekat ora bakal owah.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 28 Juli 2021 09:43
        +1
        Ing Ukraina, Amerika bakal enggal ngaku jabatan polisi lalu lintas, apa wae sing dikandhakake duta besar, bakal ditindakake.
        1. Rusticolus
          Rusticolus 28 Juli 2021 09:48
          +2
          Dadi aku ngomong babagan iki. Dheweke mung njlentrehake yen tugase duta kasebut kanthi jelas nerangake marang para antek sing ora sopan lan bodho apa sing dibutuhake. Saka owah-owahane duta, tujuane jabatane ora owah.
  13. yowis
    yowis 28 Juli 2021 10:42
    +1
    Kudeta bakal ditindakake dening Avakov, dudu Khomchak. Avakov - iki krenjang kang Hung carcass Zelya.
  14. Daria33
    Daria33 28 Juli 2021 11:04
    -1
    Zelensky milih wong sing setya marang awake dhewe marang pasukan keamanan sing bakal nuruti prentah kanthi jelas. Iku tetep kanggo ndeleng apa sing bakal dhawuhe .....
    1. yowis
      yowis 28 Juli 2021 12:18
      +3
      ... lan ndeleng instruksi sapa sing bakal ditindakake.
    2. Roso 56
      Roso 56 30 Juli 2021 06:33
      +1
      wong sing bakal strictly tindakake pesenan

      Apa sampeyan guyon nalika Banderlog duwe iki?
  15. nikbel
    nikbel 28 Juli 2021 11:29
    +1
    Sampeyan perlu kanggo meksa Ukraina bali menyang status netralitas, minangka envisaged dening deklarasi kamardikan.
    1. Roso 56
      Roso 56 30 Juli 2021 06:31
      +1
      Sawise keajaiban sing kedadeyan ing kana, kudu diilangi minangka kasunyatan geopolitik lan dibagi. Ora ana bau kamardikan ing kana, mula ora ana netralitas. Ala, iki kasunyatan.
  16. sagitovich
    sagitovich 28 Juli 2021 11:55
    0
    Yen Ukraina kepengin pindhah cara dhewe, banjur kanggo Gusti Allah. Saben negara nduweni hak kanggo milih. Ya, kabeh ora lancar ing Rusia, lan Ukraina ora pengin oligarki Rusia uga mlebu ing alun-alun. , nanging kok perlu kanggo break kabeh sesambetan lawas. Apa sampeyan pengin urip kaya wong Eropa. nggarap iki. Ing sawijining dina, transisi kasebut ora bisa diatur. Kita ing Rusia uga pengin urip luwih apik, nanging sawetara sing duwe kekuwatan ora pengin iki. Kita ngarep-arep sing paling apik. Kita uga meneng. Nanging kuwi kapitalisme.
  17. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 28 Juli 2021 14:06
    0
    Pira wong Yahudi sing akrab - kabeh dadi siji - wong sing pinter, berpendidikan, lan sopan santun. Iki (Zelya) metu saka ngendi, aku ora ngerti ???
  18. kucing hippo
    kucing hippo 28 Juli 2021 20:29
    +1
    Ora KVNschik ala, kok menek menyang presiden?
  19. Napayz
    Napayz 28 Juli 2021 23:16
    +1
    "Ora ana sinergi antarane Angkatan Bersenjata Ukraina lan Kementerian Pertahanan"

    "... sing jumeneng ing sapa?..."
    Apa ora ana?
    opo
  20. Roso 56
    Roso 56 30 Juli 2021 06:26
    +1
    Volodymyr Zelensky ngarepake "interaksi sing luwih produktif antarane angkatan bersenjata lan Kementerian Pertahanan."

    Iku misale jek sing badut iki duwe MO kapisah, lan APU kapisah. Apa urip menarik struktur iki manggon ing kasunyatan podo.
    belay recourse sedulur ngguyu