Ing Ukraina, digawe apik tank gunner ngarsane kanggo upgrade T-64

43

Ing Ukraina, padha digawe apik tank ngarsane gunner kang, kang ditondoi dening efficiency dhuwur lan compactness, lagi nulis babagan ing sawetara media Ukrainia.

Perwakilan saka perusahaan pangembang ujar manawa turunane menehi data sing tepat babagan lingkungan kanggo gunner, preduli saka wektu. Ing wektu sing padha, piranti ngijini sampeyan kanggo èfèktif ngenali kendaraan wojo ing kadohan luwih saka 3,5 km.



Kajaba iku, fitur penting saka sistem elektro-optik multisensor anyar yaiku kompak. Mangkono, panemune gunner sing luwih apik sing dilengkapi matriks pencitraan termal sing digawe adhem nduweni dimensi sing luwih cilik tinimbang piranti adhedhasar matriks sing ora adhem. Miturut pangembang, efek iki diraih kanthi nggunakake teknologi modern paling anyar.

Saiki, piranti kasebut, sing dimaksudake kanggo instalasi ing tank T-64BV modern saka model 2017, wis diuji. Perusahaan iki ngenteni kesimpulan kontrak karo Kementerian Pertahanan lan wiwitan pangiriman tank gunner anyar menyang Angkatan Bersenjata Ukraina.

Sadurungé ing Ukraina, iki nyatakake yen versi tank kasebut nampa pangayoman dinamis anyar bisa èfèktif counteracting kabeh senjata anti-tank modern. Kajaba iku, T-64 sing dimodernisasi nampa stasiun radio digital "Lybid (Swan) K-2RB", sing nyedhiyakake dipercaya, dilindhungi saka gangguan lan interception, komunikasi ing jarak nganti 70 km.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    43 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -1
      28 Juli 2021 16:22
      nalika padha nulis babagan dheweke ing sawetara media Ukrainia
      Mergo ... piye wae aku langsung kelingan anekdot ...
      ...... ora maca-penulis!... wassat
      1. -1
        28 Juli 2021 16:32
        ...... dudu pamaca-penulis!.
        "Chukchi dudu kutipan! Chukchi iku panulis!" )))
        1. +4
          28 Juli 2021 16:45
          hi Aku weruh yen ora kabeh wong ngerti .... nangis ngguyu Respect kanggo sampeyan!
          1. +2
            28 Juli 2021 18:55
            Inggih. Ing kanak-kanak lan muda, lelucon babagan Chukchi, Vovochka, Vasily Ivanovich karo Petka lan Anka isih populer ... hi
            1. +5
              28 Juli 2021 18:58
              Dadi padha urip bebarengan ... ya
              Lan kita bakal urip!
      2. -5
        28 Juli 2021 16:38
        Kutipan saka Mouse
        nalika padha nulis babagan dheweke ing sawetara media Ukrainia
        Mergo ... piye wae aku langsung kelingan anekdot ...
        ...... ora maca-penulis!... wassat

        Yaiku, "liwat moncong" saiki sampeyan ora perlu ngarahake ??
        Paramoga!!!
        1. +3
          28 Juli 2021 17:43
          Yaiku, "liwat moncong" saiki sampeyan ora perlu ngarahake ??

          Moncong ambruk....... keprungu
      3. +1
        28 Juli 2021 16:49
        Ukraina mung bisa nggawe tumpukan gedhe saka manure, lan banjur èfèktif modernisasi ngguyu
        "Sampeyan umume manggon ing jagad kanthi proxy - Aja ndemek asu! Mobil iki jeneng bojoku, dacha jenengku ... Sampeyan ora duwe apa-apa! Sampeyan wong luwe!" - Dialog IMF(USA) karo Ukraina ngguyu
        1. +2
          28 Juli 2021 19:00
          Sampeyan ora duwe apa-apa! Sampeyan wong luwe!
          lan ngguyu Homeric Anatoly Papanov konco sing pemandangan! hi
    2. +9
      28 Juli 2021 16:24
      Lan ing ngendi perbandingan karo mitra Rusia liyane? Aku seneng banget maca kene ing artikel, lan ora dig Internet kanggo nggoleki informasi. hi
      1. +2
        28 Juli 2021 16:33
        padha ora malah menehi jeneng - sampeyan bakal nemokake neraka.
        nanging paling kamungkinan karo BRT-4 ngarsane. utawa piye wae gegandhengan karo.
        nanging dideleng saka teks, pandelengan iki ora bisa diijolake karo standar. kang tegese iku bakal tetep anak prodigy - iku bakal ora duwe bathi kanggo slink drive tank kanggo Kharkov kanggo instalasi. Aku prédhiksi - bakal dilebokake ing sawetara tank lan lali.
      2. +6
        28 Juli 2021 16:48
        Aku pancene kaya kanggo maca kene ing artikel, lan ora dig Internet kanggo nggoleki informasi

        Ana file PDF, nanging artikel wis lawas
      3. +2
        28 Juli 2021 17:51
        Apa Sosna-U ora nggunakake matriks Rusia, nanging Belarusian ing lisensi Prancis?
      4. Komentar wis dibusak.
      5. Komentar wis dibusak.
    3. -3
      28 Juli 2021 16:26
      Ing sawetara media Ukrainia, apa padha mung ora nulis lan sing mung ora nulis. Siji tembung - "brosur Pertempuran" saka rumah sakit jiwa.
    4. +5
      28 Juli 2021 16:30
      Miniaturisasi bagian kepala instrumen optik minangka salah sawijining tren pangembangan kendaraan lapis baja kanggo nambah resistensi tank kanggo murub saka senjata cilik nalika serangan nyerang infanteri. Aku wonder sing pangembang, kita duwe OAO ROMZ, Rostov, dealing with masalah iki.
      1. +5
        28 Juli 2021 16:53
        https://mil.in.ua/uk/news/ukrayinska-kompaniya-archer-rozrobyla-vdoskonalenyj-tankovyj-prytsil/
        Produk perusahaan
        https://archer.ua/ua/catalog/index
        Perusahaan swasta

        https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Archer_(компанія)
    5. + 10
      28 Juli 2021 16:31
      Pandangan tank pemanah

      Stasiun radio Lybid (kanthi cara, aku ora yakin manawa tembung kasebut diterjemahake minangka angsa - iki jeneng adhine pendiri legendaris Kyiv) diprodhuksi ing lisensi Motorola.
    6. +7
      28 Juli 2021 16:37
      Ing cahya saka kemajuan pancet basis unsur, kok ora. Kita tuku matriks anyar ing China, lan iki katon apik. Kaya kamera ponsel, kurang saka 20 taun kita wis ilang saka 1 megapiksel dadi 100.
      1. 0
        28 Juli 2021 19:47
        Kutipan saka Kars
        Ing cahya saka kemajuan pancet basis unsur, kok ora. Kita tuku matriks anyar ing China, lan iki katon apik. Kaya kamera ponsel, kurang saka 20 taun kita wis ilang saka 1 megapiksel dadi 100.

        Ya, kene dheweke.
    7. Rus
      +2
      28 Juli 2021 16:54
      Pandangan wis digawe, saiki luwih apik kanggo pas karo tank ing ngisor iki .... aran
      1. +2
        28 Juli 2021 18:00
        Kutipan: Rusia
        Pemandangan wis digawe, saiki luwih apik kanggo pas karo tank ing ngisor iki ...

        Sing mesthi!
        Aku wis eksploitasi T-64 BV akeh lan aku bisa ngomong sing PDPS dina ngarsane (piranti nelusuri awan kanggo panuntun dhumateng ATGM) 1G42 Komplek sampurna stabil stabil. Wawasan wengi dipasang ing tangki kasebut, dudu imager termal, TPN-1 sing rada miskin adhedhasar tabung intensifikasi gambar,
        Sing. piranti iki bisa diganti dening unit rodo Komplek lan larang, lan ora kaya teleskop digital, sanajan karo imager termal dibangun ing. Iku ndadekake pangertèn kanggo produksi massal mung yen ana program modernisasi tank amba. Iku luwih gampang kanggo tuku siap-digawe lan adaptasi kanggo T-64. kang, ing kabeh kamungkinan, wis rampung.
        1. 0
          28 Juli 2021 18:23
          ndadekake pangertèn mung ing ngarsane program modernisasi tank amba.

          Sing padha nindakake
          Ing jam modernisasi ing kendaraan tempur, digabungake kanthi modern kanthi konversi elektronik-optik generasi katelu. Bau dipasang ing staf lan disambungake menyang garis listrik tank tanpa owah-owahan, sing ngidini sampeyan ngganti frekuensi kunjungan kanthi signifikan kanggo integrasi karo sistem kendaraan tempur.


          https://mil.in.ua/uk/news/ukrayinska-kompaniya-archer-rozrobyla-vdoskonalenyj-tankovyj-prytsil/
        2. +1
          28 Juli 2021 22:53
          Kraskomam hi
          Kutipan: Alekseev
          sight PDPS (alat pelacak dina penglihatan kanggo panuntun dhumateng ATGM)

          Siji refinement dudu DAY, nanging RANGER, yaiku, Rangefinder Sight Tracking Device. -64, sing bisa ngontrol TUR nggunakake laser.
          1. +1
            29 Juli 2021 11:37
            hi
            Pandangan iku pengintai, sing mesthi ...
            Kesalahan wis mlebu, dadi tuwa.
            Nanging makna tulisanku yaiku nari kanggo non-spesialis sing sistem penampakan tank modern dhasar beda, ujar, saka pemandangan TSh sing digunakake wiwit perang lan ing 55s lan 62s.
            Sing kompleks iki rumit lan ngganti tank ora kaya ngganti ruang lingkup ing senapan sniper utawa malah sistem artileri lapangan.
            1. 0
              29 Juli 2021 14:28
              hi
              Kutipan: Alekseev
              Apa kompleks iki rumit
              Ora mung iku, pandelengan dhewe diikat karo Sistem Kontrol Kebakaran lan Proyektil Dipandu Tank lan gampang diganti ing kana, nanging tugas kasebut pancen ora gampang ...
    8. -3
      28 Juli 2021 17:08
      Luwih becik yen panci dibebasake ...
    9. +1
      28 Juli 2021 17:21
      Stasiun radio "Lybed" iku basa Turki, mung jeneng kasebut digambar ing ndhuwur. Lan sadurungé, Zaporozhye "Radiopribor" nindakake r / st, cukup ing tingkat standar donya. Minangka kanggo ndeleng, padha nggawe prototipe, nanging nalika produksi massal diwiwiti, mung Allah sing ngerti. Yen diwiwiti kabeh))) komandan Banderaffen dipecat, Menteri Pertahanan "ing dalan", Sbushniks disaring. Ora jelas - kanggo apa?
      1. +1
        28 Juli 2021 18:04
        Sawetara jinis bajingan. Geger sawise artikel Putin utamane menarik, sanajan dheweke nyoba nglirwakake artikel kasebut kanthi cara apa wae, sanajan "pikiran paling apik" saka Ukraina nyoba panas lan semangat kanggo nganalisis inti saka apa sing ditulis, sampeyan ngerti, kabeh jinis. saka hitman-Gordons lan liyane hitman-Gordons lan liyane spitsyolyzdy sadurunge dingerteni. Ngomong-ngomong, sapa jenenge?))), aku ora ngelingi.
        1. +2
          28 Juli 2021 18:26
          Nah, kok, siji wong ing Kuev, maca artikel Putin kasebut kanthi teliti, nganti pungkasan. Avakov iku jenenge)))
      2. +2
        28 Juli 2021 19:25
        Stasiun radio Lybid minangka Motorola DM-4600 sing dilisensi.
        Dipilih miturut asil tes komparatif
        Kalebu Radipriborovskaya R-174T melu ing wong-wong mau.
        Miturut asil tes peralatan perusahaan Zaporizhzhya SE "Radiopribor", ditemokake yen peralatan iki nduweni sawetara inconsistencies karo syarat teknis, yaiku: peralatan kasebut analog lan ora kalebu Ethernet, antarmuka USB kanggo nyambungake peralatan Harris. , obrolan telpon mung bisa liwat frekuensi saluran nada (HF) lan input audio saka peralatan RF-7800, transmisi data saka RF-7800H-MP mung bisa liwat konektor RS-232 nggunakake program TACTICAL CHAT, kemampuan kanggo nyambungake peralatan navigasi. , GPS ora kasedhiya, nanging peralatan GPS bisa digunakake minangka pilihan Harris. Masalah penting saka AVSK sing diprodhuksi dening ZGP "Radiopribor" yaiku intelligibility wicara ing tingkat 50% - 60% nalika nggarap RF-7800H-MP ing mode pseudo-random hopping frekuensi radio (PRFC).

        Komunikasi berkualitas tinggi minangka titik perih ing jaman USSR.
        Lan saiki....
        Pabrik sing dirancang kanggo ngasilake puluhan ewu set peralatan komunikasi ora bisa digunakake sanajan kasunyatane mbutuhake atusan, utawa malah puluhan, jelas. Rega banget kanggo ngembangake lan nyiyapake produksi kanggo produk anyar.
        1. 0
          28 Juli 2021 20:49
          Lan apa tanduran, ing Banderland, ndadekake r / st ing lisensi Amérika? Saiki ana limang pabrik profil iki kanggo kabeh Banderland, lan sing "ambegan pungkasan")))
    10. -3
      28 Juli 2021 17:29
      Apa, Banderite ing VO ngiklanake produke? Alamat bali ngendi?
    11. -1
      28 Juli 2021 18:56
      Sawetara bodho.
      "T-64B (1976)" saka WIKI.
      Yen sampeyan sijine xenon lan musik saka Pioneer ing VAZ-2103, Ferrari ora bakal.
      Sumerians pancen alam bébas.
      Nanging babagan prodigy saka bocah sekolah sing digawe saka karton.
    12. +1
      28 Juli 2021 20:19
      Loro utawa telu tank bakal dilengkapi maneh lan bakal dadi pungkasan.
      1. -1
        28 Juli 2021 20:43
        Kucing Behemoth penggemar CSKA, sampeyan?)
        1. 0
          28 Juli 2021 20:47
          Ya, aku ora bakal ngomong yen aku penggemar, nanging aku tansah ndhukung tim Hockey.
    13. -1
      28 Juli 2021 21:22
      .... lan langsung dibukak menyang seri, lan langsung modernized kabeh garage.
    14. 0
      28 Juli 2021 21:26
      lan minangka tansah, ana ora bakal cukup dhuwit kanggo ngarsane apik, kabeh bakal ambruk ing tentara, ngendi padha mimpin kanggo perang saka ngisor kelet.
    15. 0
      28 Juli 2021 21:38
      Pandangan Gunner? Apa sampeyan duwe ruang lingkup mekanik?
      1. 0
        29 Juli 2021 11:18
        Ora, ruang lingkup komandan.
    16. 0
      28 Juli 2021 22:30
      Nuwun sewu, nanging pira sampeyan bisa rudo pekso "dinosaur" (t-64) Damn, tuku lisensi kanggo Leopard, utawa Leclerc lan moyoki.
      1. -1
        29 Juli 2021 09:07
        Apa sampeyan pengin ngomong apa-apa bab t-72? Kepiye babagan "bullying"? nglirik

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"