Review militèr

Kapal selam nuklir kanthi rudal jelajah. Proyek 661

3
Ing tanggal 28 Agustus 1958, padha diadopsi kaputusan partai lan pamaréntah "Ing nggawe kapal selam kacepetan dhuwur karo jinis anyar saka pembangkit listrik lan pangembangan riset, desain lan karya pembangunan kanggo kapal selam." Tugas prioritas yaiku kanggo nambah ambane kecemplung lan kacepetan ing jero banyu dibandhingake karo kapal selam nuklir generasi pisanan kanthi siji setengah nganti kaping pindho. Kajaba iku, direncanakake nggawe pembangkit listrik ukuran suda lan nyuda gravitasi spesifik reaktor lan turbin kanthi 1,5-2 kali, kompleks rudal anti-kapal ukuran cilik anyar kanthi peluncuran jero banyu, jarak dawa loro- pesawat torpedo kacepetan dhuwur bisa digunakake ing ambane kecemplung sing kaping pindho minangka gedhe ing kapal selam proyek ana. Mesthine kanggo ngenalake bahan struktural anyar, ngidini, kanthi kombinasi langkah-langkah liyane, nyuda ukuran lan pamindahan kapal selam nuklir. Kabeh iki mesthine bisa nambah kaunggulan kapal selam Soviet tinimbang kapal selam AS sing janjeni.

Kapal selam nuklir kanthi rudal jelajah. Proyek 661


Ing TsKB-16 saka Komite State Shipbuilding (saiki - SPMBM "Malakhit"), ing framework saka dekrit iki, pangembangan kapal selam nuklir kacepetan dhuwur saka project 661st (kode "Anchar") wiwit. Kepemimpinan industri galangan kapal nganggep karya ing topik iki minangka prioritas paling dhuwur.

Tujuan tempur kapal selam yaiku perang nglawan kapal pengiring kanthi kecepatan tinggi lan operator pesawat.

Institut Riset Pusat No. 661 (dina iki - Academician Krylov Central Research Institute) aktif melu ing proyek 45st. Institut nyelidiki ora mung masalah "kapal" sing ana hubungane karo nggawe kapal selam nuklir anyar, nanging uga masalah efektifitas kapal selam kacepetan dhuwur.

Telung bahan struktural dianggep digunakake kanggo nggawe kasus awet - titanium, aluminium utawa baja. Ing pungkasan, kita mutusake kanggo milih titanium. Iki ndadekake iku bisa kanggo ngurangi bobot awak lan, Akibate, pamindahan saka kapal selam. Mangkono, salah siji fitur unmasking penting kapal selam, Magnetik kolom, wis suda.

Sawise rong jinis reaktor dianggep - reaktor banyu-menyang-banyu sing luwih prasaja lan luwih dikuwasani lan logam cair sing janjeni (pendingin utama minangka campuran bismut lan timbal) - sing pisanan dipilih minangka sing paling nyata ing babagan wektu Manufaktur, sanajan wis paramèter tartamtu Luwih Samsaya Awon.

Kita nggarap 14 pilihan utama lan 6 opsi tambahan kanggo proyek pra-draf. Kajaba iku, opsi alternatif kanggo arming kapal selam dianggep: rudal jelajah Amethyst sing diluncurake saka banyu, dikembangake ing sangisore pimpinan Desainer Umum Chelomey, rudal jelajah sing diluncurake saka permukaan (Chief Designer Beriev) utawa torpedo kanthi daya dhuwur, sing nalika iku. wektu ana ing pembangunan.

Pamilihan persenjataan utama mbutuhake penilaian komparatif babagan efektifitas macem-macem opsi kanggo kapal selam nuklir. Minangka asil panaliten sing ditindakake ing TsNII-45, pilihan diwenehake marang varian sing dilengkapi misil Amethyst. Keputusan pamrentah babagan pangembangan rudal jelajah sing diluncurake ing jero banyu pisanan ing donya diterbitake ing 01.04.1959/9/XNUMX, lan tanggal XNUMX April, desain pra-draf kapal selam kasebut disetujoni.



Pangembangan teknis Proyek kapal selam nuklir rudal jelajah Project 661 rampung ing Desember 1960. Kombinasi tenaga nuklir sing kuat lan garis lambung anyar nyedhiyakake kapal selam kanthi karakteristik kacepetan sing unik. Selaras karo proyek kasebut, kapal selam kasebut kudu ngembangake kacepetan maksimal 38 knot, sing ngluwihi kacepetan ing jero banyu kapal tempur Angkatan Laut AS.

Kepala proyek SSGN yaiku pangareping desainer N.N. Isanin (mengko diganti dening Shulzhenko). Pengamat Utama saka Angkatan Laut armada yaiku Yu.G. Ilyinsky, sing banjur diganti dening V.N. Markov. Luwih saka 400 perusahaan lan organisasi melu program iki.

Sajrone desain lan konstruksi kapal selam, dheweke nggarap teknologi struktur lambung sing digawe saka wesi titanium kanthi kekuatan dhuwur, nggawe fitting, forgings, casting lan produk liyane saka wong-wong mau. Ing Northern Machine-Building Enterprise, kanggo bisa karo alloy titanium, iku perlu kanggo nggawe khusus. bengkel lan papan liyane.

Kanggo nindakake tes dinamis lan statis, kompartemen semi-alam DMT60-2 (dites ing situs tes segara) lan SMT60-1 (dites ing kamar docking) digawe.

Ing taun 1962, ing Severmash, pabrikan cangkang lan pigura pisanan saka lambung kapal selam proyek 661 sing kuwat diwiwiti. Nanging, tes pisanan unsur lambung sing digawe saka campuran titanium ora kasil, tes tambahan dibutuhake. nyambut gawe. Akibaté, laying resmi saka kapal selam Project 661 digawa metu ing Severodvinsk mung ing 28.12.1963/XNUMX/XNUMX.

Tingkat kerumitan lan kebaruan proyek kasebut nyebabake wektu kerja sing dawa. Karya ing nggawe prau langgeng luwih saka 11 taun. Tingkat pasokan titanium sing sithik, sing langka ing wektu kasebut, sing uga mbutuhake industri roket lan pesawat, nyebabake wektu tundha ing konstruksi. Akibaté, kapal selam, sing nampa nomer taktis K-162, diluncurake mung ing 21.12.1968/13.12.1969/XNUMX. Dheweke mlebu uji coba laut tanggal XNUMX/XNUMX/XNUMX.

Sajrone tes ing 92 persen daya pembangkit listrik ing situs tes kanthi kedalaman sing relatif cethek (ambane area banyu 200 meter, ambane lelungan 100 meter), kacepetan maksimal ing jero banyu 42 knot, sing ngluwihi paramèter sing diwilang, sing padha karo 38 knot. Mangkono, padha nyetel rekor kacepetan donya kanggo kapal selam, sadurunge dicekel dening Project 671 kapal (33,5 knots). Kapal selam nuklir Amerika paling cepet ngembangake kacepetan 30 knot. Mengko, nalika pembangkit listrik utama tekan kapasitas lengkap lan ing wilayah banyu sing luwih jero, asil sing luwih dhuwur dipikolehi - 44,7 knot (sajrone meksa pembangkit listrik, kacepetan luwih saka 45 knot wis tekan sedhela). Iki isih rekor kacepetan mutlak kanggo kapal selam saiki.



Kapal selam nuklir kanthi rudal jelajah proyek 661 nduweni arsitektur rong lambung. Titanium awak kasar, dipérang dadi sangang kompartemen:
Kompartemen pisanan (ndhuwur) lan kaloro (ngisor), sing ing salib-bagean nduweni wangun angka wolung sing dibentuk dening rong bunderan 5,9 meter sing intersecting (tabung torpedo, amunisi cadangan lan loader cepet diselehake ing njero);
Kompartemen katelu digunakake kanggo nampung ruang tamu, kamar lemari, unit katering lan baterei;
Kompartemen kaping papat yaiku pos tengah, pos kontrol pembangkit listrik, blok omah;
Kompartemen reaktor kaping lima;
Kompartemen turbin enem;
Kompartemen kapitu yaiku turbogenerator;
Kompartemen kaping wolu digunakake kanggo nginstal mekanisme tambahan (mesin kompresor, kulkas, pabrik desalinasi);
Kompartemen kaping sanga yaiku pos pegangan lan roda kemudi.

Sisih mburi kapal selam digawe bifurcated ing wangun loro conical axisymmetric shaft fairings. Jarak antarane wong-wong mau kira-kira 5 meter (ing saben dinten, keputusan kasebut diarani "celana"). Optimasi hidrodinamik saka mburi mburi digayuh amarga elongasi kanthi sudut cilik saka garis banyu ing bidang tengah lan panggunaan poros propeller elongated kanthi fairings, sing ngidini instalasi propeller diameter sing dibutuhake kanggo kacepetan tartamtu.

Pembangkit listrik kanthi kapasitas 80 ewu liter. karo. kalebu pasangan klompok otonom (kiwa lan starboard). Saben klompok kalebu unit ngasilake uap nuklir V-5R, turbo-gear GTZA-618, lan turbogenerator arus bolak-balik telung fase otonom OK-3 (daya 3 ewu kW). Daya nominal termal saben rong reaktor nuklir sing didinginake banyu yaiku 177,4 MW. Kapasitas uap saben PPU kanthi daya normal yaiku 250 ton uap saben jam.

Reaktor sing dikembangake kanggo kapal selam proyek 661st duwe sawetara fitur asli. Contone, pumping coolant utami wis digawa metu miturut skema "pipe in pipe". Teknologi iki njamin kekompakan pembangkit listrik tenaga nuklir ing tekanan termal sing dhuwur. Ing kasus iki, reaktor dioperasikake ing neutron termal lan kanthi partisipasi reaksi fisi neutron sing cepet.

Kanggo daya konsumen listrik, arus bolak-balik telung fase kanthi frekuensi 50 Hz, voltase 380 V diadopsi. Inovasi sing signifikan yaiku penolakan panggunaan generator diesel: sumber arus darurat yaiku kapasitas dhuwur. baterei panyimpenan.



Ing kapal selam ana pandhu arah kabeh-latitude Komplek "Sigma-661", kang kasedhiya ing ngisor es lan scuba diving.

Kontrol otomatis kapal kasebut ditindakake kanthi nggunakake sistem kontrol kedalaman lan kursus Shpat, sistem dips darurat Tourmaline lan sistem pencegahan trim, lan kontrol sistem kapal umum, bukaan outboard lan piranti Signal-661.

SJSC MGK-300 "Rubin" ndadekake iku bisa kanggo ndeteksi target rame karo nelusuri simultaneous otomatis loro. Ing wektu sing padha, data kasebut ditanggepi menyang sistem kontrol torpedo lan rudal. gaman. Deteksi kabeh babak sinyal sonar mungsuh sing beroperasi ing mode aktif lan identifikasi kanthi nemtokake jarak lan bantalan diwenehake. Kapal kasebut dilengkapi sistem hidroakustik Radian-1, sing digunakake kanggo ndeteksi tambang jangkar.

Kanggo ngawasi kahanan permukaan lan udhara, kapal selam dilengkapi periskop anti-pesawat aperture dhuwur PZNS-9 sing dilengkapi komputer koordinat optik. Nggunakake piranti ngangkat, periskop bisa munggah saka ambane kurang saka 30 meter kanthi ombak nganti 5 poin lan kacepetan kurang saka 10 knot. Ana sistem radar MTP-10 lan RLK-101, uga sistem Nichrome - sistem kanggo nemtokake negara. aksesoris.

Kanggo komunikasi radio rahasia rong arah ultra-cepet karo pos komando pesisir, pesawat lan kapal sing sesambungan karo kapal selam, ana peralatan komunikasi radio modern (kanthi standar wektu kasebut). Kapal selam kasebut dilengkapi sistem intelijen radio sing nyedhiyakake deteksi, telusuran lan deteksi stasiun radio mungsuh sing lagi beroperasi.

Persenjataan utama yaiku sistem rudal anti-kapal Amethyst kanthi sepuluh rudal jelajah, sing diselehake ing wadhah miring sing ana ing njaba lambung sing kuwat. Jarak tembak maksimal yaiku 70 ewu meter.

Rudal kasebut diluncurake saka posisi sing tenggelam saka wadhah sing wis banjir saka jerone nganti 30 meter. Sanalika sawise ninggalake wadhah, mesin wiwitan murub, lan swiwi mbukak, sawise iku, ing posisi permukaan, mesin propelan padhet sustainer diuripake.



Komplek rudal uga kalebu peralatan kontrol pra-peluncuran, sistem kontrol tembakan rudal berbasis kapal sing digandhengake karo HAC, kompleks kontrol kompleks navigasi, tembak torpedo, uga stabilizer kontrol kedalaman lan heading.

Peluncur nyedhiyakake panyimpenan, transportasi, persiapan pra-peluncuran remot lan peluncuran CD tanpa akses menyang wadhah. Rudal pelayaran dijupuk ing kapal selam ing kondisi dilengkapi pungkasan kanggo diluncurake. Rudal kasebut disimpen kanthi aman lan diluncurake sajrone telung wulan ing kampanye kasebut.

Kabeh amunisi roket diprodhuksi ing rong voli. Interval antarane wong-wong mau telung menit (ahli pracaya sing iki drawback taktik pinunjul saka project, kang digawe iku angel kanggo èfèktif nggunakake kapal selam nuklir karo pluru layaran marang target utama, yaiku, operator pesawat mungsuh).

Ing busur kapal selam ana 4 tabung torpedo kaliber 533 mm (total amunisi mbukak 12 torpedo), nyediakake geni saka ambane kurang saka 200 meter. Kanggo ngontrol tembakan torpedo, sistem otomatis Ladoga-P-661 dilayani.

Karakteristik teknis kapal selam nuklir kanthi rudal jelajah proyek 661:
Dawane paling gedhe yaiku 106,9 m;
Jembar paling gedhe yaiku 11,5 m;
Dhuwur rata-rata - 8,1 m;
Pamindahan normal - 5197 m3;
Pamindahan lengkap - 7000 m3;
ambane kecemplung maksimum - 400 m;
Kacepetan maksimum ing jero banyu - 44,7 knot;
kacepetan lumahing - 19,0 knots;
Otonomi - 70 dina;
Crew - 80 wong.

Sajrone tes, kapal selam K-162 nuduhake kemampuan maneuver sing apik ing bidang horisontal lan vertikal. Nduwe kemampuan maneuver lan karakteristik kacepetan sing unik, digabungake karo GAK sing kuat, sing nduweni jangkauan deteksi sing dawa, kapal selam rudal pesiar bertenaga nuklir proyek 661st bisa kanthi cepet nyebar menyang wilayah pertempuran, lan milih posisi sing nguntungake kanggo nggunakake senjata lan ngluncurake serangan kaping pindho. , sing nambah kemampuan tempur kapal kasebut dibandhingake karo kapal selam nuklir proyek liyane.

Prau kasebut minangka laboratorium, ing ngendi jinis senjata lan senjata anyar diuji ing kahanan alam. Akeh sing digawe kanggo kapal selam eksperimen iki banjur digunakake ing kapal selam anyar proyek liyane.

Operasi uji coba kapal selam kasebut diwiwiti ing taun 1970 lan rampung ing Desember 1971. K-162 mlebu layanan tempur ing September taun sing padha, sajrone kapal selam kasebut liwati menyang khatulistiwa menyang Palung Brasil saka Segara Greenland. Sajrone transisi iki, kapal selam nindakake sawetara tugas bebarengan karo kapal permukaan lan kapal selam liyane. Kapal induk "Saratoga" dikawal. Ing wektu sing padha, kapal Angkatan Laut AS nyoba kaping pirang-pirang kanggo ngilangi kapal selam, ngembangake kacepetan luwih saka 30 knot, nanging gagal entuk asil sing dikarepake. Kajaba iku, kapal selam nuklir, nindakake maneuvers, kadhangkala ana ing ngarep kapal Amerika. Kanggo rong setengah sasi kampanye, prau munggah menyang permukaan mung sapisan.

K-162 sawise rampung operasi nyoba ing Severodvinsk didandani. Ing taun 1974, dheweke bali menyang Angkatan Laut.

Ing sisih kulon, kapal selam Project 661 dijenengi "Papa" (Papa). Ing Angkatan Laut Soviet, kapal selam kasebut diarani "Ikan Emas" (sadurunge julukan prestisius iki ditanggung dening kapal selam nuklir Project 645).

Kaping pisanan, dianggep yen sawise kapal selam timbal (eksperimen) proyek 661 dibangun, bakal diterusake 10 kapal serial saka jinis iki. Nanging, ing mangsa ngarep, jumlah kapal selam serial kanthi rudal jelajah dikurangi dadi lima, mengko dadi telung, lan ing rencana limang taun anyar, sing diadopsi ing taun 1964, umume mutusake kanggo mbatesi awake dhewe ing pambangunan kapal selam Project 661. Kaputusan iki umume amarga kekurangan titanium ing negara kasebut lan kesulitan teknologi, nundha pambangunan kapal sing unik.

Ing taun 1970, rembugan maneh masalah laying mudhun seri kapal selam apik karo KR - project 661M. Telung versi kapal selam wis digarap, beda-beda ing pamindahan (5197 - 6208 ton), kacepetan jero banyu (saka 39 kanggo 42 knots), pembangkit listrik utama (saka 43000 kanggo 55000 hp) lan paramèter liyane. Nanging ing wektu iki, konstruksi massa kapal selam Project 670 sing ora nduweni karakteristik kacepetan dhuwur, nanging kapal selam sing luwih tenang lan luwih murah kanthi daya serangan sing cocog. Kajaba iku, owah-owahan sing signifikan dibutuhake kanggo proyek sistem kontrol geni rudal 661 SSGN.

Armada ora puas karo swara dhuwur saka kapal selam nalika obah ing banyu. Tingkat tambah gangguan akustik nyebabake kesulitan ing operasi SJC. Ing kahanan kasebut, diputusake kanggo ninggalake produksi massal kapal selam nuklir adhedhasar proyek 661. Uga, usulan kanggo modernisasi kapal selam K-162, sing kalebu instalasi sistem rudal P-120 kanthi panggantos luwih lanjut dening Granit. Komplek, ora nampa pembangunan.

SSGN K-162 ing taun 1978 diganti jeneng K-222. K-222 minangka bagéan saka Armada Lor nganti taun 1988, sawisé iku dijupuk menyang cadangan, lan banjur ditransfer kanggo pembuangan.
3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. predator
    predator 6 September 2012 14:57
    +4
    Kacepetan maksimum ing jero banyu - 44,7 knot; iku soko ok. 80 km / h, mmm, ya ... nyengsemaken.
    1. Tirpitz
      Tirpitz 6 September 2012 17:23
      +4
      Nanging ing wektu sing padha, Amerika Serikat krungu ing sisih liya saka segara - ana akeh gangguan, nanging sampeyan ora bisa njaluk adoh saka aviation anti-kapal selam.
      1. derik1970
        derik1970 15 Oktober 2014 19:47
        0
        iku piye wae aneh yen kabeh informasi babagan tingkat gangguan kapal selam nuklir Rusia dijupuk saka sumber sing dumunung ing Amerika Serikat ... sanajan ing kasunyatan kasunyatan tingkat gangguan saka kapal selam nuklir iku temen beda .: http://topwar. ru/60293-mify-ssha-revuschie-korovy- sovetskogo-vmf.html
  2. lelikas
    lelikas 7 September 2012 00:44
    0
    Lan foto sing terakhir dadi model :) .