"Personnel purges": ahli Ukrainia menehi komentar babagan pemecatan Zelensky saka jabatan komandan DShV

80

Apa sing kedadeyan ing struktur kekuwatan Ukraina, para ahli disebut "pembersih personel", sing ana ing mburi rombongan Presiden Zelensky. Kaya sing wis dilaporake sadurunge, Presiden Ukraina mecat kepala Dinas Intelijen Luar Negeri, Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina, sawetara pejabat senior Dinas Keamanan Ukraina, lan Kepala Staf Umum. Angkatan Bersenjata Ukraina. Sadurunge, Menteri Dalam Negeri Arsen Avakov ninggalake jabatan kasebut. Dina iki dadi dikenal babagan seri terusan saka PHK.

Dadi, kanthi keputusan Presiden, komandan pasukan serangan udara Ukraina, Letnan Jenderal Yevgeny Moysyuk, dibebasake saka jabatane.



Moysyuk, 41, wis dadi kantor wiwit 21 Agustus 2019.

Yevhen Moysyuk wis dadi Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit taun 2000. Dheweke lunga saka komandan peleton udhara menyang komandan DShV (mantan Angkatan Udara Ukraina). Ing taun 2004, Moysyuk dikirim menyang Irak minangka bagéan saka detasemen gabungan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, ing ngendi dheweke njabat sawetara sasi miturut komando perwira NATO. Ing 2008-2009 dheweke melu misi perdamaian ing Kosovo.

Sawetara jam sadurunge, Zelensky mecat Letnan Jenderal Vladimir Kravchenko saka jabatan komandan Operasi Pasukan Gabungan (JFO), diganti karo Letnan Jenderal liyane, Oleksandr Pavlyuk. Ing 2006-2007 piyambakipun mrentah pasukan perdamaian Ukraina ing Kosovo.

Pakar Ukrainia tambah akeh ujar manawa kanthi "pembersihan personel" Zelensky nyoba kanggo mesthekake yen mung perwira sing setya marang dheweke sing ana ing posisi komando ing struktur kekuwatan. Iki nuduhake yen bubar rasa ora percaya presiden marang para komandan sing dadi jabatan kasebut saya mundhak. Zelensky wedi yen pasukan keamanan bisa nindakake kudeta ing Ukraina lan nyingkirake dheweke saka kuwasa. Nanging, saiki, gegayutan karo PHK massal sing nyata ing ndhuwur lembaga penegak hukum, ing antarane para jenderal, rasa ora puas karo kabijakan Zelensky mung bisa tuwuh.

Salah sawijining komentar ing media Ukraina:

Pungkasane, "mudhun umum" kasebut bisa larang regane presiden.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    80 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 10
      29 Juli 2021 10:32
      Mbok Zele malah ora diijini lunga menyang Bidon. Ana teka ambruk (iku bisa kanggo ngomong lan luwih gampang).
      1. + 10
        29 Juli 2021 10:41
        Kewan wulu sing ayu nyelinep ora diweruhi, nanging kabeh pratandha saka cedhak karo Ukraina saiki, minangka negara, wis ana ing pasuryan) kaya sing diucapake))
        1. -2
          29 Juli 2021 10:49
          Quote: Anchor
          Kewan wulu sing ayu nyelinep ora diweruhi, nanging kabeh pratandha saka cedhak karo Ukraina saiki, minangka negara, wis ana ing pasuryan) kaya sing diucapake))


          Variasi tema crita rakyat Rusia sing nggambarake kahanan kahanan rezim lan negara.

          tikus rubah (rubah kutub) mlayu, ngacungake buntute, dheweke (Ukraina) lan nabrak ...




          Simbah ngalah - ngalah, nanging ora pecah (rubah Arktik dudu kita ora ), lan dheweke rampung dhewe ...
          1. +1
            29 Juli 2021 20:48
            Inggih, yen sampeyan wis lair moron, banjur malah rampung mati dhewe karo pitchfork, malah rake - kabeh bakal nindakake!
            1. +1
              30 Juli 2021 12:20
              Ing markas Zeli ana rasa wedi, curiga, gupuh lan histeria. Upaya demam ditindakake kanggo paling ora ndandani kanthi mundur lan ngganti. Padha ngganti awl kanggo sinetron. BANGET padha karo bunker Adolf ing 45 April! Kita ngenteni! ngguyu
              1. 0
                30 Juli 2021 21:13
                Ora Vladimir. Ora mungkin kita bakal ngarepake apa-apa sing konstruktif saka Chaos iki: apa sing kita deleng ing kamp Ukraina yaiku histeria tanpa vektor lan ora ana artine pra-agonistik ing negara politik Amerika Serikat, sing meh ora beda karo negara Zelik. perusahaan... Nyuwun
                1. -1
                  30 Juli 2021 21:16
                  Kutipan saka: hydrox
                  Ora Vladimir. Ora mungkin kita bakal ngarepake apa-apa sing konstruktif saka Chaos iki: apa sing kita deleng ing kemah Ukraina yaiku histeria tanpa vektor lan ora ana artine pra-agonistik ...

                  Ayo ngenteni. Wektu bakal ngandhani sapa sing bener. Ora suwe ngenteni. eseman
                  1. 0
                    31 Juli 2021 21:01
                    Vladimir, bebaya utama kanggo sampeyan lan aku ora ana ing konvulsi Bidon lan Zelya, nanging ing asil 22 September - nalika kolom kaping 5 duwe kesempatan kanggo nyekel kekuwatan kanthi cakar lan untu ...
                    1. -1
                      31 Juli 2021 21:13
                      Kutipan saka: hydrox
                      Vladimir, bebaya utama kanggo sampeyan lan aku ora ana ing konvulsi Bidon lan Zelya, nanging ing asil 22 September - nalika kolom kaping 5 duwe kesempatan kanggo nyekel kekuwatan kanthi cakar lan untu ...

                      Aku dudu idealis utawa pemimpi. Nanging dudu reasuransi. Kanggo sawetara alasan mesthiyen wong Rusia bakal menang maneh lan alon-alon, sethithik, mbangun Rusia. Lan kemungkinan loro oposisi lan "kolom kalima" dibesar-besarkan. Dheweke bakal kalah maneh. Nanging syaraf, mesthi, bakal goyangake saben wong. eseman
        2. AVG
          +2
          29 Juli 2021 10:52
          Quote: Anchor
          A kewan wulu ayu sneaks unnoticed

          Prilaku ora nyukupi saka panggedhe sing ringkih wis suwe dikenal lan ditondoi minangka "kesenengan administratif", tumindak kasebut biasane ora ana sing apik.
          1. +2
            29 Juli 2021 11:04
            "Pembersihan personel"

            Reaksi Vladimir Aleksandrovich Zelensky sing kaya mengkono ngeling-eling prilaku Adolf Aloizovich Shiklgruber sawise nyoba mateni dheweke ing Juli 20, 1944 dening sekelompok konspirator saka jenderal lan perwira senior ...
            1. +1
              29 Juli 2021 12:10
              Nganti saiki, Zelensky saka sumber Amerika sing dipercaya duwe informasi babagan konspirasi marang dheweke lan tim
      2. +8
        29 Juli 2021 11:55
        Kepiye carane bisa ora ngelingi Klasik maneh ("Pancen angel dadi dewa").
        "Kompeten? Jancok sampeyan! Apa sampeyan nulis puisi? Jancok! Apa sampeyan ngerti meja? Jancok sampeyan, sampeyan ngerti banget!
        Kita ora butuh wong sing pinter. Kita butuh wong sing setya. (Bapak Keane)."
        "Ngendi dullness triumphs, ireng tansah kuwasa"!
        1. -5
          29 Juli 2021 21:01
          Diucapake kanthi apik, nanging definisi iki ora cocog kanggo nggambarake kahanan Rusia: pamrentah kita uga ora putih lan alus, mung amarga ora cocog karo waluh, gambar kasebut bisa digambar kanthi apik, nanging sampeyan ora bisa nyuwek dhewe. adoh saka tanah sing dienggoni wong, lan kesejahteraane adoh banget saka gambar, mula EdRu ora bakal dadi partai kekuwatan maneh, lan saiki kebingungan panguwasa katon jelas ...
    2. +2
      29 Juli 2021 10:33
      Presiden Ukraina mecat kepala Dinas Intelijen Asing, Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina, sawetara karyawan senior Layanan Keamanan Ukraina, lan Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata. Ukraina. Sadurungé, kepala Kementerian Dalam Negeri Arsen Avakov ninggalake jabatan kasebut ... komandan pasukan serangan udara Ukraina, Letnan Jenderal Yevhen Moysyuk, dibebasake saka jabatane.
      Aku wonder carane pasukan nanggepi iki? Ngenteni kudeta militèr, utawa apa padha nganggep sapa sing mrentah lan sapa sing bakal mimpin menyang boiler sabanjure? Padha bisa muter purge supaya Zelensky piyambak bakal otomatis dibusak saka kantor. Sing dakkarepake.
      1. +5
        29 Juli 2021 10:46
        Lan ing kene kabeh "dirilis" saka kiriman ing Avakov bakal dikumpulake ... Iki bakal dadi pembantaian epik.
        1. 0
          29 Juli 2021 21:10
          Ora preduli CARA Ukraina bakal nglumpukake Angkatan Bersenjata, nanging istilah BATTLE kanggo pasukan ukroops saiki bakal tegese kondhisi ing cedhak Ilovaiskaya lan cedhak Debaltseve, mung wektu iki kabeh bakal luwih angel lan getih ...
          Lan yen militer Ukraina wani ndemek PMR, mesthine ora bakal ditawan.
      2. 0
        29 Juli 2021 11:16
        Kutipan: rotmistr60
        Padha bisa muter purge supaya Zelensky piyambak bakal otomatis dibusak saka kantor. Sing dakkarepake.

        Dadi dheweke prédhiksi dhewe ing musim gugur sing badai banget, kanthi kedadeyan sing durung dingerteni bakal ditindakake lan apa sing bakal ditindakake. ya
      3. +2
        29 Juli 2021 11:28
        Kutipan: rotmistr60
        Aku wonder carane pasukan nanggepi iki? Ngenteni kudeta militèr, utawa apa padha nganggep sapa sing mrentah lan sapa sing bakal mimpin menyang boiler sabanjure?


        Aku mangu-mangu manawa ana wong ing pasukan kasebut kanthi jelas ngerti lan bisa ngapresiasi apa sing kedadeyan ya

        Nalika padha ngomong babagan iki - "Aku kaget"
      4. -2
        29 Juli 2021 20:23
        Kutipan: rotmistr60
        Aku wonder carane pasukan nanggepi iki?

        Ora ono. Prajurit, kaya perwira, ora peduli karo nasib jenderal lan kosok balene ...
        Kudeta militer nunggu

        Ora ana sing ngatur, lan kenapa? Tentara kanthi tenang bakal nyabotase aspirasi Ze ...
        padha menehi peduli babagan sing mrentah lan sing bakal mimpin menyang boiler sabanjuré?

        Kanggo neraka, dheweke ora bisa mengaruhi kanthi cara apa wae ....
    3. -3
      29 Juli 2021 10:35
      dikirim menyang Irak, ing ngendi dheweke njabat sawetara sasi ing komando perwira NATO

      Sampeyan bisa langsung ndeleng jenderal sing ngerti carane nggawe keputusan independen! Bakal ana luwih akeh jenderal ing Ukraina! nglirik
      1. +9
        29 Juli 2021 10:38
        Krylov: Lan kanca-kanca aja lungguh .... wassat
        1. +5
          29 Juli 2021 11:11
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Krylov: Lan kanca-kanca aja lungguh ....

          ..... nanging sampeyan ora apik kanggo jenderal!
          1. +2
            29 Juli 2021 11:32
            Kutipan saka tihonmarine
            ..... nanging sampeyan ora apik kanggo jenderal!

            Inggih, wonten ... Sampeyan ngomong
            Ora pas karo jenderal - dheweke bakal menyang laksamana ya
            1. 0
              30 Juli 2021 19:27
              Ditunjuk, ketoke, amarga dheweke bisa langsung nindakake perintah ing basa Inggris tanpa juru basa ...
      2. +5
        29 Juli 2021 10:44
        Kutipan saka Xlor
        Sampeyan bisa langsung ndeleng jenderal sing ngerti carane nggawe keputusan independen!

        Salah sawijining jenderal Ukrainia sing paling gagal.
        Dheweke duwe papan kanggo nggawe keputusan independen - Volnovakha, bandara Donetsk, Saur-Mohyla.
        Lan, nang endi wae boiler, pesawat lan shooting sembarang.
      3. +2
        29 Juli 2021 11:38
        Nanging apa, perwira sing wis njabat 4 taun, yaiku kapten maksimal, kudu bisa mandiri ngatur tentara? Umumé, aku duwe gagasan ala babagan kahanan sing komandan perusahaan ora manut sapa wae, nanging mung tumindak dhewe, adhedhasar kawruh lan katrampilane.
        1. Eug
          0
          29 Juli 2021 11:49
          Mbalik ing 1984, ing departemen militèr ing siklus taktik, guru marang kita sing unit taktik utama ing mangsa (Allah pareng) perang nuklir iku klompok taktik perusahaan .. dheweke uga mbadek nggunakake massive saka drones, Nanging, ing konflik lokal lan perang, utamané saka - amarga biaya dhuwur saka latihan pilot.
          1. +2
            29 Juli 2021 12:14
            Kutipan saka Eug
            Mbalik ing 1984, ing departemen militèr ing siklus taktik, guru marang kita sing unit taktik utama ing mangsa (Allah pareng) perang nuklir iku klompok taktik perusahaan .. dheweke uga mbadek nggunakake massive saka drones, Nanging, ing konflik lokal lan perang, utamané saka - amarga biaya dhuwur saka latihan pilot.

            Lan ing kelas kita ing WMD, guru (kolonel) sapisan mikir iki: Yen bom tiba ing tengah, tank ora bakal bisa ...
            eseman
        2. -1
          29 Juli 2021 15:23
          Apa dheweke mung dadi kapten nalika perang ing LDNR? Ing 2014-2015-2016? -lan kekalahan pribadine minangka komandan. hi
          1. +1
            29 Juli 2021 20:28
            Kutipan saka: VORON538
            Lan ing 2021, omong kosong, lan letnan jenderal?

            Aku uga ngeweruhi ing 20 taun saka l-ta kanggo gene. lol wis teka...
            1. +3
              29 Juli 2021 21:16
              Lan kabeh amarga ukrovoyska ora tentara, iku geng!!! ngguyu
    4. +5
      29 Juli 2021 10:36
      Pungkasane, "mudhun umum" kasebut bisa larang regane presiden.
      Ya ana kahanan ing ngarep, ora ana sing ngitung ... padha ngudud "pring" lan mutusake. Siji dina, ing kabeh lan tansah.
      1. +5
        29 Juli 2021 12:52
        Iki diarani ngalahake dhewe supaya wong-wong manca wedi, nanging umume, seneng-seneng isih padha ...
        1. 0
          29 Juli 2021 13:04
          Pranyata ora ana sing siap nelpon sapa-sapa ana ing kana...amarga mlayu-mlayu, ganti sepatu/ngecat maneh nalika lelungan.
          Turbulensi biasanipun ing lingkungan sing padha karo nembak kuwi.
          1. +4
            29 Juli 2021 13:06
            Iki Ukraina lan sampeyan ora bisa ngomong, perang sipil iku bab elek ...
    5. +1
      29 Juli 2021 10:39
      "Komandan" kaya ngono ora kudu mrentah DShV, nanging kabeh NATO bebarengan! Sing bakal nyenengake! wassat
      1. +2
        29 Juli 2021 11:09
        Kutipan saka Luminman
        "Komandan" kaya ngono ora kudu mrentah DShV, nanging kabeh NATO bebarengan!

        Nah, yen mung tukang resik lan buruh galley. Nanging malah panggonan gandum sing wis dikuwasani.
        1. 0
          29 Juli 2021 11:33
          Mesthine, kanggo nyegat panggonan sing anget saka Dali lan liya-liyane, padha, kaya ngrampungke prestasi sing ora bisa ditindakake dening / X / pahlawan, kanthi moncong, setelan ora metu.
    6. +5
      29 Juli 2021 10:40
      Zelya elinga, helikopter ora mabur kanggo badut.
    7. +1
      29 Juli 2021 10:43
      Perlu dimangerteni manawa wong-wong sing dipecat iki, sanajan biasa-biasa wae, wis biasa karo kahanan kasebut lan piye wae mimpin Lan njaga negara kasebut. Taruhan ing wong enom iku kahanan revolusioner anyar - nalika padha mapan. Nanging sing paling penting yaiku generasi sing tuwuh ing komputer lan ing negara sing kekacauan lan kekacoan ora ngerti babagan cara lan cara ngatur struktur negara, lan luwih-luwih nalika nerangake struktur kekuwatan sing kudu digunakake. lan fokus ing proses dinamis. Ing tembung liyane, kabeh iku normal lan sistem obah ing pembangunan, iku cetha ing apa pasukan external lan ngendi.
      1. +1
        29 Juli 2021 11:06
        Kutipan saka gridasov
        Taruhan ing wong enom iku kahanan revolusioner anyar - nalika padha mapan.

        Wong-wong sing ditunjuk "saka gombal dadi kasugihan" ing wiwitan bakal ndhudhuk lemah nganggo hooves nganti hooves ilang.
        1. 0
          30 Juli 2021 07:41
          Iki minangka nom-noman sing padha sing wis nyusup Ekonomi ing pasokan maling kanthi logat Chicago saka Sekolah Tinggi Ekonomi Universitas Negeri.
    8. +4
      29 Juli 2021 10:45

      Pungkasane, "mudhun umum" kasebut bisa larang regane presiden.

      Ora ana sing bakal kelakon. Kanthi cara Zeliboba lan jenderal iki njupuk papan ing panjaluk Amerika, dheweke menehi prentah lan owah-owahan kedadeyan. Ze dudu presiden, dheweke minangka tautan transmisi antarane kedutaan AS lan komplotan.
    9. 0
      29 Juli 2021 10:53
      Zelensky, apik banget.
      Iki persis apa sing kudu dilakoni - sampeyan teka ing posisi anyar, langsung ngresiki "glade".
      Lingkungan kudu setya banget marang pimpinan.
      1. 0
        29 Juli 2021 11:01
        Quote: Mung Wayfarer
        Lingkungan kudu setya banget marang pimpinan.

        Malah "Kopral Bavaria" ora nganggep jenderal setya marang dheweke.
      2. 0
        29 Juli 2021 20:35
        Quote: Mung Wayfarer
        Iki persis apa sing kudu dilakoni - sampeyan teka ing posisi anyar, langsung ngresiki "glade".

        N. Machiavelli ora setuju karo sampeyan, owah-owahan ing tradhisi sing wis mapan ngrugekake Panguwasa anyar...
    10. +2
      29 Juli 2021 10:58
      Moysyuk, 41, wis dadi kantor wiwit 21 Agustus 2019.

      Ing wektu pamisahan Ukraina, dheweke umur 10 taun. Produk murni saka anyar-Ukraina lan sekolah NATO yaiku "Rusia agresor", mungsuh utama Ukraina.
      1. +1
        29 Juli 2021 12:58
        Yevhen Moysyuk wis dadi Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit taun 2000.

        Ora ana produk lan ora ana sekolah ing kana! Iki minangka wektu penurunan lengkap ing Angkatan Bersenjata Ukraina ... Gaji pejabat senior udakara $ 40. Sawise reformasi pensiun militèr sing gagal ing 1998-1999, kabeh personel militèr sing nyukupi metu saka Angkatan Bersenjata Ukraina .... Ora ana sing mlebu sekolah militer, wong tuwa ngirim wong bodho ana kanggo nyogok kanggo pendidikan maneh lan kawilujengan saka alkohol lan obat-obatan, lan supaya ora mlebu pakunjaran. Set kasebut fanatik sing sithik lan prasaja mung ora duwe papan sing cukup ... Iki minangka warna elit militer saiki ing Outskirts kanthi kabeh akibat ... Gagal kasebut diamati ing kabeh negara pasca-Soviet .... Sawise sekolah Soviet, ana lapisan wong bodho! Saiki udakara 40-45 lan kurang ... Kabeh isih ana ing ngarep ...
      2. 0
        29 Juli 2021 13:10
        Kutipan saka: askort154

        Ing wektu pamisahan Ukraina, dheweke umur 10 taun. Produk murni saka anyar-Ukraina lan sekolah NATO yaiku "Rusia agresor", mungsuh utama Ukraina.

        Tanpa mbantah skripsi sampeyan, aku bakal nyathet yen iki ora perlu. Iku kabeh gumantung ing lingkungan (kulawarga) kang gedhe-gedhe.
    11. 0
      29 Juli 2021 10:59
      Iki nuduhake yen bubar rasa ora percaya presiden marang para komandan sing dadi jabatan kasebut saya mundhak.

      Lan iki nuduhake manawa para komandhan wis ora percaya karo presidene.
    12. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        29 Juli 2021 13:11
        Kutipan saka DV tam 25
        Pasuryane kaya moronik, biasane Ukrainia.

        Apa sampeyan wis katon ing pangilon kanggo dangu?
        1. Komentar wis dibusak.
    13. 0
      29 Juli 2021 11:08
      Kabeh iku logis.
      Kepala badut ngubengi awake karo jenderal badut.
    14. +2
      29 Juli 2021 11:09
      Yen katon ing kahanan umum - purge ing SBU, ing Departemen Dalam Negeri, jaksa umum uga ing pitakonan, banjur dadi metu banget menarik. Blok daya kabeh ganti.
      1. 0
        29 Juli 2021 11:29
        Sing utama kanggo wong sing apik42 ing perang nglawan korupsi yaiku ora njupuk dalane dhewe.
        1. +1
          29 Juli 2021 11:40
          Lan ing ngendi dheweke bakal lunga?))) Kalomoisha duwe koper kanggo bukti kompromi kanggo kabeh wong, yen dheweke "nyanyi" - "bakal njagong")))
          1. +1
            29 Juli 2021 11:47
            Ya, aku setuju. Mung Pinokio sing bisa oncat karo kanca-kancane saka teater wayang, lan saliyane tali, lengen dalang nganti sikut ing Popenhagen.
      2. -2
        29 Juli 2021 11:37
        Lan koordinator "blok kekuwatan" ing Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional-Khomchak
      3. 0
        29 Juli 2021 20:47
        Kutipan: TermiNakhTer
        Jaksa Agung uga dipertanyakan

        Sia-sia wae...
    15. +9
      29 Juli 2021 11:54
      ya wis....
      Suwe ora ana Maidan.
      Wis wayahe.
    16. +1
      29 Juli 2021 12:00
      Ngatur piano sing bakal diputer tanpa tangan.
      1. 0
        29 Juli 2021 15:31
        Apa sampeyan sinau nganggo sikilmu? lol Utawa maneh, carane bisa?! wassat
    17. +4
      29 Juli 2021 12:50
      Nanging, saiki, gegayutan karo PHK massal sing nyata ing ndhuwur lembaga penegak hukum, ing antarane para jenderal, rasa ora puas karo kabijakan Zelensky mung bisa tuwuh.


      Mesthi, Zelensky wis spawning, nanging bakal mbantu?
    18. + 10
      29 Juli 2021 12:55
      nyabrang sawah Zelya.. kanggo opo? Avakov, Khomchak, NGSH, lsp.
    19. +2
      29 Juli 2021 13:01
      Ngrungokake, kok pakdhe ing foto iki akeh pesen pesenan lan rong pesenan kabeh? Apa penghargaan kasebut? Sapa sing dikalahake kanthi heroik?
      1. 0
        29 Juli 2021 14:48
        Apa feats kuwi lan medali - rega kanggo siji - manure.
      2. -1
        29 Juli 2021 15:35
        Kanggo boiler, apa maneh. Bagéyan saka populasi Ukraina dibuwang ing boiler iki, lan komandan-myadalka iki ditampa. Penerima (mesthi padha tansah ngomong: "kita ora ngerti apa-apa ing kene") saka cara ngrusak. populasi Slavic dikenal, Igor Berkut ngandika uga bab apa mengkono.
        1. 0
          29 Juli 2021 20:56
          Kutipan saka: VORON538
          Kanggo boiler, apa maneh. Ing boiler iki, bagean saka populasi Ukraina dibuwang,

          Wektu bakal teka lan dhaptar penghargaan "pahlawan" ATO bakal dieksekusi ...
      3. 0
        29 Juli 2021 20:53
        Kutipan saka GAndre
        Ngrungokake, kok pakdhe ing foto iki akeh pesen pesenan lan rong pesenan kabeh?

        Loro pesenan "mlengkung" ...
        Umumé, ana sawetara ahli militèr, ing 20 taun saka komandan platoon menyang komandan DShV teka .... ahli teori militèr ... Shaposhnikov lan Triandafillov gugup ngrokok ing sela-sela ...
        1. 0
          31 Juli 2021 08:12
          Ide sing menarik.
          Lan apa sampeyan bisa ngomong babagan S.M. Budin? Utawa babagan K.E. Voroshilov? Kepiye kanca Frunze? Utawa babagan Comrade Chapaev?
          Iki duweke kita. Lan Jendral Massena, kepiye sampeyan seneng? Utawa contone Berthier? Lan dhaptar jenderal lan perwira mulya tanpa senioritas sing wiwit mrentah tentara dawa banget!
          Apa kita bisa ngatasi kucing ing poke? Pikiran kuwi ora ana ing pikiranmu?
          Kaping pirang-pirang ing sajarah Rusia wis ana gething, lan saben wektu iku sedih kanggo Rusia.
      4. 0
        30 Juli 2021 19:21
        Kanggo taun layanan ...
    20. 0
      29 Juli 2021 17:07
      Mlaku kanggo promosi - Wakil Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina
    21. -2
      29 Juli 2021 18:17
      Penulis artikel ora ngerti kahanan ing Ukraina. Tulis luwih apik kenapa Naev dipecat. Iku wis suwe telat. Aku ndeleng pengunjung situs ora ngerti apa sing kedadeyan ing Angkatan Bersenjata Ukraina. Swasana sing narik kawigaten. Mbebayani kanggo ngremehake Angkatan Bersenjata Ukraina. Akeh sing ora duwe pangerten babagan cara tentara Ukraina bakal ditindakake sajrone 2-3 taun sabanjure. Armenia uga ora ngerti apa sing kedadeyan.
      1. 0
        30 Juli 2021 19:20
        Aku malah ora ngerti perbandingan sing luwih konyol: Ukraina karo Azerbaijan, utawa Armenia karo Rusia ...
    22. 0
      29 Juli 2021 19:53
      Patriot, kenapa sampeyan ngucapake lagu maneh, yen Ukraina bakal ambruk?! Apa sampeyan wuta? project Ukraina USA lan wiwit. kabeh akumulasi saka bigwigs iki ing struktur negara-kontrol, banjur padha ora rock ing Zelya. Aku bakal ngomong sing iki castling ing negara wayang liyane ing kontrol US
    23. -1
      29 Juli 2021 21:01
      Quote: Kelangan nanging ora Igor
      Apa sampeyan wuta? Proyek Ukraina AS

      Aja nulis omong kosong. Salahmu. Sajarah Amerika Serikat luwih cendhek tinimbang Teater Bolshoi ing Moskow, lan "Sumeria kuna" ndudhuk Segara Ireng ewonan taun kepungkur lan mbangun piramida ing Mesir ...
    24. 0
      30 Juli 2021 15:22
      Ze duwe masalah gedhe. Militer sing rada pinter wis ngerti yen dheweke lan dheweke kudu dicopot. Saiki Ze nggoleki wong-wong sing luwih bodho tinimbang dheweke lan ana pangarep-arep yen dheweke bakal setya ndeleng cangkeme.
      Tugase angel banget.
    25. 0
      30 Juli 2021 16:46
      Kewan sing duwe wulu wis mbukak lawang kanthi sikile ...
    26. 0
      30 Juli 2021 19:18
      Kanggo 20 taun saka produk kanggo komandan ...
    27. 0
      1 Agustus 2021 15:02
      Aku maca komentar. Saklawasé saben wong duwe misjudgment saka janjian anyar. Kabeh jenderal sing ditunjuk nampa pangkat umum sawise 2014, lan kabeh padha ngliwati Donbass, yaiku, ing perang nglawan donya Rusia.
      Kajaba iku, janjian kasebut ditampa banget ing Angkatan Bersenjata Ukraina. Ora ana sing apik sing nunggu milisi Donbas sawise janjian kasebut.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"