Review militèr

"Swifts" lan "Ksatria Rusia" nulis layang kanggo Putin

42


Kolega komandan tim aerobatik Swifts Valery Morozov, sing dicurigai nyalahake kekuwatan, wis menehi surat terbuka marang Presiden Rusia Vladimir Putin. Ing kono, dheweke njaluk mulihake kaadilan ing hubungane karo kanca-kancane lan "mung wong sing sopan lan jujur," laporan "Morning".

"Dear Vladimir Vladimirovich, kita, sing ditandatangani ing ngisor iki, njaluk sampeyan menehi instruksi kanggo ndeleng kahanan saiki kanthi rinci, mulihake kaadilan babagan Valery Morozov, lan nyegah karusakan saka tim aerobatik sing unik, yaiku "kertu panggilan". saka kita penerbangan ing jagad iki," ujare surat kasebut.



Anggota grup udara Swifts lan Ksatria Rusia percaya yen sejarah babagan extortion digawe kanthi partisipasi langsung saka kolega sing ora sopan Morozov. "Kita yakin manawa provokasi iki ora mung ngrusak pilot ace sing misuwur, nanging, umume, ngrusak citra Angkatan Udara kita," banding kasebut nandheske.

Rekan-rekan Morozov nyathet yen komandan dipecat kanthi tembung "kanggo ora netepi syarat-syarat kontrak," nanging, miturut pendapate, iki minangka keputusan sing cepet-cepet, amarga ora ana kajelasan ing kahanan kasebut, ora ana kasus pidana. dibukak lan biaya durung digawa.

Surat kasebut ditandatangani dening 11 pilot, kalebu komandan klompok aerobatik Ksatria Rusia lan wakil komandan grup aerobatik Swifts.

Skandal ing saubengé Morozov njeblug ing pungkasan Agustus: media nglaporake babagan penahanan kolonel amarga dicurigai pemerasan. Alasane yaiku banding marang lembaga penegak hukum saka pengusaha swasta sing ngeluh yen Morozov nuntut 5 ewu rubel saka dheweke. saben sasi kanggo nggunakake logo Swifts ing T-shirts.

Ing tanggal XNUMX Agustus, pilot kasebut kejiret nalika nampa suap. "Sanalika pemohon menehi amplop karo dhuwit sing ditandhani dening perwira khusus marang Morozov, petugas polisi mlebu kantore, nindakake telusuran lan takon," ujare lembaga penegak hukum.

Ing wayah wengi iki dikenal yen Kementerian Pertahanan Rusia arep ngilangi Letnan Kolonel Valery Morozov saka Angkatan Bersenjata, ujare sumber ing Pusat Tampilan Peralatan Penerbangan. Kajaba iku, Inggris miwiti mriksa sepuluh dina babagan aktivitas komandan.

42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. esaul
    esaul 6 September 2012 10:36
    + 14
    Aku gabung karo "Swifts" lan "Vityaz" ing kepinginan kanggo nglindhungi pakurmatan kanca lan pakurmatan. Sayange mung dheweke kudu njaluk banding menyang presiden, ora ngandelake panguwasa pengadilan ...
    Muga-muga kasunyatan sing sejatine bisa dingerteni lan bakal menang.
    1. wadimus
      wadimus 6 September 2012 10:39
      + 10
      Paling gampang kanggo ngremehake wong sing sopan, nanging kabeh jagad kudu dicuci.
    2. ughhh
      ughhh 6 September 2012 10:50
      + 14
      Mréntahaké langsung marang presiden minangka aib kanggo sistem kekuwatan kita! Ing sisih liya, ana tingkat kepercayaan.
      1. axmed05
        axmed05 6 September 2012 13:20
        +2
        Kolom kaping lima digunakake lan mbusak sing paling apik.
    3. Funker1981
      Funker1981 6 September 2012 13:13
      +1
      Artikel durung minus lan dudu plus. Amarga sampeyan pancene kudu tokoh metu apa sampeyan njupuk utawa ora.

      PS: Muga-muga iki minangka persiyapan lan dheweke bakal dibebasake.
  2. tronin.maxim
    tronin.maxim 6 September 2012 10:36
    +1
    Aku mikir akeh sing bakal ndhukung aku kanthi ujar saka saben wong yen kita arep mbebasake Valery Morozov kanthi rehabilitasi lengkap, amarga dheweke dituduh niat jahat mungsuh sing nyoba ngrusak kahanan !!!
    1. ughhh
      ughhh 6 September 2012 10:46
      +1
      kok ora sekolah?
      1. Z.A.M.
        Z.A.M. 6 September 2012 10:56
        +2
        ughhh
        Kutipan saka ugh
        kok ora sekolah?


        Apa ... ora bisa. lol
  3. Alexander Romanov
    Alexander Romanov 6 September 2012 10:41
    +4
    Kita kudu ngenteni Sergei VAF, dheweke ngerti apa sing kedadeyan ing kono. Lan umume, kanggo nglanggar syarat kontrak, tembung sing menarik, supaya sapa wae sing ora dikarepake bisa dipecat.
    1. Z.A.M.
      Z.A.M. 6 September 2012 10:54
      +2
      Alexander Romanov

      Ya, Sergey, VAF, mung perlu. Kaya akeh, aku ngarepake komentare. Sanajan dheweke wis ngomong kabeh sadurunge. Aku malah bakal ngomong - bengok ... Kabeh iki sedih banget ...

      Inggih, Putin ... Apa, Putin. Kanggo cepet-cepet, saiki, sepisan maneh, bakal katon minangka "juruwilujeng" ... Lan iki uga sedih ...
      Sawise kabeh, solusi iki, uga akeh masalah, dudu bisnise.
      Dadi, langsung - "WIZARD bakal teka, dumadakan, ing helikopter biru ..."
      Lucu...lan sedih...
      1. waf
        waf 6 September 2012 11:20
        + 10
        Kutipan: Z.A.M.
        Sanajan dheweke wis ngomong kabeh sadurunge. Aku malah bakal ngomong - bengok ... Kabeh iki sedih banget ...


        Sugeng Nikolay, +! Aku wis ngomong kabeh babagan iki lan nulis kabeh, ora ana sing kudu ditambahake!

        Aku ngerti babagan layang iki, utawa luwih apik yen wong-wong bakal nulis, suwe-suwe, nalika aku ngirim jawaban kanggo komentar, aku menehi tandha yen ... kabeh wis rampung, nanging sampeyan ngerti, aku ora bisa sadurunge. , lan aku ora duwe hak!

        Wong lanang nindakake kabeh sing bisa ..... supaya ora nggunakake "langkah-langkah ekstrim", sing ora bakal nyebabake apa-apa sing apik, bakal kaya Talboev lan Kvochur ... sistem kasebut minangka sistem.

        Lha, rame-rame masyarakat....ngerti.

        Iki link, nonton film, ing kono bakal dadi cetha apa pilot lan komandhan mikir bab iku!

        http://www.nakanune.tv/video/show/3005?id=3189

        Ya, kabeh wong, mesthi, mung PLUSES kanggo dhukungan lan pangerten babagan kahanan! prajurit
        1. gunung
          gunung 6 September 2012 12:06
          +3
          Kutipan saka waf
          Iki link, nonton film, ing kono bakal dadi cetha apa pilot lan komandhan mikir bab iku!


          Hello Sergey.

          seneng maca komentar sampeyan maneh.

          Pancen setuju karo pendapat sing ditulis ing video kasebut.

          aku terus...

          Aku ora ngandel yen wong sing wis rampung ngabdi marang karya sing ditresnani bisa nindakake kaya ngono.
    2. vorobey
      vorobey 6 September 2012 10:56
      +3
      Hello Sanya, Aku mangsuli sampeyan ana bab T90 banget.
      Crita iki bingung banget karo swifts. Mung siji pitakonan kanggo sapa 5000 rubel larang nggawe cuaca kanggo dina iki. Aku ora ngetung pensiunan lan wong miskin, lan aku uga ora ngetung sing duwe anak akeh. Senajan limang ewu uga ora nggawe cuaca apa-apa, nanging dadi reged amarga wong-wong mau .....
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 6 September 2012 11:10
        +1
        Kutipan saka vorobey
        Mung siji pitakonan kanggo sapa 5000 rubel larang nggawe cuaca kanggo dina iki.

        Halo San, nanging ora nganti limang lembar, kabeh omong kosong lan jelas banget, aku kaget yen pilot apik dipecat kanthi cepet, banjur yen ora njupuk ......... .. ... Eling critane pilot enom sing nyritakake babagan pemerasan siji jenderal, saiki aku ora ngelingi jenenge pungkasan, nanging asile digantung dhisik saka mabur, banjur pungkasane dipecat. Dadi ing MO kita padha. pass sentences.
  4. Manager
    Manager 6 September 2012 11:04
    +1
    Lan sapa sing melu ing kasus Morozov? Penegak hukum utawa kantor komandan militer? Amarga aku kepengin weruh sapa sing nyetel dheweke kaya ngono, dhewe utawa saka njaba.

    Aku ing sisih Morozov! Dheweke pancen wong jujur!
    1. waf
      waf 6 September 2012 11:27
      +1
      Quote: Manajer
      kantor komandan militer?


      maksim+! Saiki mung jaksa penuntut (militer) lan nyatane ora ana kasus nglawan Valera, nanging pemeriksaan jaksa ditindakake kanthi urutan layanan militer ing unit kasebut lan iki ora ana hubungane karo Morozov. dheweke mung dadi komandan rombongan lan komandan!
  5. rpek32
    rpek32 6 September 2012 11:08
    +1
    Ana wong sing nyabrang dalan, banjur mutusake kanggo nyetel supaya ora ngganggu. 5 ewu rubles ora dhuwit, nanging artikel - iku tansah artikel.
  6. mesin pembeku
    mesin pembeku 6 September 2012 11:09
    +6
    Sapa sing ngalangi!? Ayo kula tebak 3 kali. Eh, ana sing ngalangi sampeyan mbangun pusat blanja (utawa pabrik mebel) ing Kubinka! Lan ayo dikunjara kabeh, utawa paling ora diwiwiti karo komandan .... Ing kene, panangkepan raider ora bakal bisa, ing kene mung ngrusak NAMA!
    1. sergo0000
      sergo0000 6 September 2012 11:21
      +3
      mesin pembeku,
      Dadi siji-sijine, sampeyan bisa ngeklik kabeh klip kasebut! Kanca-kanca sing apik! Ora ninggal kanca sing nandhang masalah. Ngajeni lan memuji kanca-kancane.
  7. krutishka
    krutishka 6 September 2012 11:11
    +2
    Aku maca warta iki ing warta Yandex, sedih banget .... Aku setuju karo pendapat Alexander Romanov: Padha ngganggu wong akeh banget ..... nanging ora jelas kanggo sapa ... apa iku kasus manca. ?
  8. saturnus.mmm
    saturnus.mmm 6 September 2012 11:12
    +3
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kesan iku pilot aerobatik banget ngganggu wong.


    Kutipan saka vorobey
    Mung siji pitakonan kanggo sapa 5000 rubel larang nggawe cuaca kanggo dina iki

    Aku setuju kolonel iki paling kamungkinan diatur.
    Ora suwe ana desas-desus yen sawetara pengusaha pengin tuku Pangkalan Angkatan Udara Kubinka. Sawisé iku, ana sing salah, banjur ora bisa mabur menyang London, banjur komandan grup melu extortion (5 ewu rubles). ora ) - iku kabeh jenis muddy.
  9. wong liyo595
    wong liyo595 6 September 2012 11:12
    +8
    Putin bisa ngomong (dheweke nindakake iki kadhangkala) "menyang pengadilan", dheweke saiki nyimpen Cranes Siberia ing glider hang, dheweke ora duwe wektu kanggo swift.
    1. waf
      waf 6 September 2012 11:47
      +1
      Kutipan saka: strannik595
      Putin bisa ngomong (kadhang-kadhang) "menyang pengadilan"


      Igor, Sugeng rawuh, +! Ya, tembung kaya ngono saya kerep muni ... nanging kok dumadakan, yen kabeh apik karo kita, kaya sing disiyarake ing kene, ing situs kasebut "patriotik" ........... .... ???!

      Kasunyatan banget saka banding menyang Presiden ???????????????? Utawa padha. "Patriot" ora weruh apa-apa "

      Ukara kasebut, mesthi, "gedhe" (kaya kabeh sing diomongake Presiden kita)!!!! lan patut dicritakake yen iku banget Hukum lan Konstitusional, nanging apa tegese????

      "ora marem karo kita - hubungi pengadilan kita"!
      1. Z.A.M.
        Z.A.M. 6 September 2012 12:03
        +4
        waf
        Sergey, Sugeng rawuh.
        Aku setuju karo komentar. Aku empati....
        Kutipan saka waf
        "ora marem kita - kontak kita pengadilan"!

        Ya Ya Ya....
  10. sasha 19871987
    sasha 19871987 6 September 2012 11:13
    +2
    hmm, sepisan maneh aku yakin yen aku tresna marang negaraku sing ayu nganti edan, nanging aku sengit banget karo negara birokrasi kita ....
  11. Understudy
    Understudy 6 September 2012 11:16
    +2
    Akeh telek. Alasan ditemokake.
  12. sir
    sir 6 September 2012 11:18
    +2
    ya, katon kaya kolonel dipigura, lan piye wae bodho. 5000 kanggo polkan ora akeh dhuwit kanggo resiko karir amarga saka wong-wong mau. am
  13. togun
    togun 6 September 2012 11:21
    0
    wassat babagan carane jenderal lokal nandhang sangsara, aku rumangsa bakal minus, lan oke ...
    Bener, ayo pindhah menyang bisnis, yen ana kasunyatan suap kluwarga, banjur Morozov kudu njawab lan ora perlu kanggo ngatur booth karo huruf lan whining.
    Perwira kudu resik lan jujur ​​ing ngarep hukum lan negara, mesthi aku ngerti yen kanggo akeh sogokan rumah tangga dudu nyogok, nanging kanca kudu duwe ati nurani.
    Menawi wonten ingkang mitenah, mila kedah dipun adili ingkang mitenah lan ingkang paling kula bingungaken inggih punika menapa tiyang ingkang terlibat ing kasus punika meneng lan kanca-kancanipun njagi ???
    1. tan0472
      tan0472 6 September 2012 11:31
      +4
      Kutipan saka toguns
      Sing paling mbingungake aku yaiku kenapa wong sing terlibat ing kasus kasebut meneng lan kanca-kancane ngadeg kanggo dheweke ???

      Mungkin amarga kehormatan pejabat ora ngidini sampeyan mbukak macem-macem media lan menehi wawancara "exculpatory"? Lan sampeyan, sayangku, apa sing bakal sampeyan tindakake ing panggonane?
      1. togun
        togun 6 September 2012 11:51
        -2
        Kutipan saka: tan0472
        Mungkin amarga kehormatan pejabat ora ngidini sampeyan mbukak macem-macem media lan menehi wawancara "exculpatory"? Lan sampeyan, sayangku, apa sing bakal sampeyan tindakake ing panggonane?

        Pengurangan lyrical
        Oh, kehormatan iki, sampeyan nganggep konsep iki banget ...
        ing tsarist Rusia konsep kuwi ana, lan ing wayahe ana mung sawetara wong kuwi antarane pasukan.
        Siji bab sing aku ora ngerti kenapa amplop apes iki digawa menyang dheweke ??? ora kanggo aku, ora kanggo sampeyan, nanging kanggo wong apa sing duwe karo mantan pilot ????
        Muga-muga Morozov ora njupuk dheweke ...
        Ngerti, Aku rampung kanggo pilot, nanging sampeyan kudu mikir karo sirah lan ndeleng apa lan carane nindakake.
        Lha, layange Swifts lan Knights iku tawa pitik, kanthi cara sing prasaja, iki diarani tekanan ing penyidikan amarga eksklusivitas.
        mugi penyidik ​​nindakaken pakaryanipun, menawi pilotipun resik, boten badhe dipundakwo.
        1. tan0472
          tan0472 6 September 2012 14:32
          0
          Kutipan saka toguns
          Siji bab sing aku ora ngerti kenapa amplop apes iki digawa menyang dheweke ???

          Lan kepiye sampeyan seneng karo pilihan iki. Yen ana wong sing pengin "privatisasi" Kubinka, mula apa ora "nyewa" pengusaha cilik (maechnik) kanggo mbayar "nyogok". Lan polisi "kantong" langsung njupuk "nyogok". Aku mikir yen "operasi" kuwi bakal biaya atusan kaping luwih murah tinimbang tanah ing pinggiran kutha. IMHO.
          PS Yen kanggo sampeyan JUJUR Iku "oh apa kehormatan" и "lirik digression" Aku mesakake kowe.
          1. togun
            togun 6 September 2012 14:59
            -1
            Kutipan saka: tan0472
            Lan kepiye sampeyan seneng karo pilihan iki. Yen ana wong sing pengin "privatisasi" Kubinka, mula apa ora "nyewa" pengusaha cilik (maechnik) kanggo mbayar "nyogok". Lan polisi "kantong" langsung njupuk "nyogok". Aku mikir yen "operasi" kuwi bakal biaya atusan kaping luwih murah tinimbang tanah ing pinggiran kutha. IMHO.

            wassat oh, sampeyan sinau teori konspirasi iki saka marsh chtoli ???
            kok subtilize pesenan saka ndhuwur liwat dhingklik saka swifts kanggo nransfer lapangan udara ana kanggo menehi kanggo wong, asil MediaWiki.
            Kutipan saka: tan0472
            PS Yen kanggo sampeyan HONOR "oh, iki pakurmatan" lan "lirik digression" aku melas kanggo sampeyan.

            apa sampeyan malah percaya karo ajaran sesat sing sampeyan tulis babagan kehormatan iki ???
            sampeyan duwe konsep siji-sisi saka pakurmatan, saenipun perwira (lan ora mung perwira, pejabat lan pimpinan liyane sing cocog gambaran) kang ajining diri tarnished kudu tanpo pekso, kok aturan iki ditrapake ing saindhenging donya nanging kita ora.
            apa kita duwe pejabat lan pejabat khusus sing super sopan lan jujur ​​???
            1. tan0472
              tan0472 6 September 2012 17:14
              -1
              Kutipan saka toguns
              apa sampeyan malah percaya karo ajaran sesat sing sampeyan tulis babagan kehormatan iki ???

              Aku pracaya.
              Kutipan saka toguns
              sampeyan duwe konsep siji-sisi saka pakurmatan

              Ora ana konsep kehormatan sing beda. Bye.
              1. togun
                togun 6 September 2012 18:06
                -1
                Kutipan saka: tan0472
                Ora ana konsep kehormatan sing beda. Bye.

                wassat yen ora ana konsep kehormatan sing beda ???
                kok tentara kita ing sak panggonan???
                mikir ing wektu luang babagan topik iki bisa uga ana lan ngerti :)
                1. tan0472
                  tan0472 6 September 2012 18:53
                  0
                  Rungokno sik. Sampeyan mikir sampeyan sapa? Sapa kowe ngomong marang aku "Mikir ing wektu luang babagan topik iki, mbok menawa ana apa-apa lan sampeyan bakal ngerti"? Yen sampeyan duwe kaki ing tengkorak, banjur aja mikir yen liyane duwe padha. Aku ngomong sampeyan - BYE, banjur - JANCOK, yen sampeyan ora ngerti.
                  1. togun
                    togun 6 September 2012 20:53
                    -1
                    wassat tan artine jenengmu ngguyu??? apa aku wis bener???
                    Aku bakal ngerti kabeh lan nelpon sampeyan :)
                    Aku duwe pitakonan, sampeyan njupuk kursus kasar karo waf ing sekolah sing padha utawa kapisah ???
    2. waf
      waf 6 September 2012 11:34
      +5
      Kutipan saka toguns
      babagan carane jenderal lokal nandhang sangsara, aku rumangsa bakal minus, lan oke ...


      Sampeyan krungu bener! Aku menehi sampeyan MINUS pisanan! am

      statement sampeyan mung bisa dijawab saru lan kasar, nanging aturan situs nglarang!


      Kutipan saka toguns
      Aku paling bingung kok wong sing melu kasus kuwi meneng wae


      yen isin, banjur aja menyang ngendi sampeyan ora perlu lan sampeyan ora kudu isin!

      Apa kabare???? Paling ora ana sing kudu disinaoni ing urip, supaya ora blurt? Apa sampeyan mbukak utawa apa ... iki "kasus"?

      Dheweke meneng, amarga pejabat nyata lan wong lanang ora "mbuwang manik-manik kaca ing ngarep babi"!

      Lan kepiye sampeyan pengin kabeh kanca ndhelik ing grumbulan????

      Lan mbusak avatar karo Titarenko, aja ngremehake dhewe, yen ora ... Pussy Wright ngelingake .. kabeh iki prilaku sampeyan !!! am

      "PAHTRIOTS ing penerbangan" ... sialan !!!!! wong bodho am
      1. klimpopov
        klimpopov 6 September 2012 11:39
        +3
        sugeng rawuh.
        Crita iki cetha peteng, nanging aku mung ora pracaya marang dishonesty, aku siap kanggo mlebu dhewe, menehi kula ngendi. Aku krungu crita yen kucing ngarahake ing panggonane, nanging aku ora ngerti carane pilot bisa duwe iki. Lha, ora kaya gaji tyrit kanggo panji-panji ing gudhang.

        Togunsu:
        Lan ya, lan minus, entuk, ing kasus sampeyan pantes ... Ora ana pribadi ...
        1. waf
          waf 6 September 2012 11:58
          +4
          Kutipan saka klimpopov
          Aku krungu crita yen kucing ngarahake ing panggonane, nanging aku ora ngerti carane pilot bisa duwe iki. Lha, ora kaya gaji tyrit kanggo panji-panji ing gudhang.


          Hello Klim, +! Aku dikirim link menyang film ing komentar pisanan, katon, Magomed Talboev ngandika cetha banget bab alasan .. sing bener iki ... "acara" !!

          Saiki kabeh bisa dadi .... awake dhewe ora kaya ngono ... urip kaya ngono !!! Nanging "patriot" ujar manawa kabeh apik lan kabeh !!!

          Lan aku luwih seneng ... babagan pengadilan, pengadilan kita ..... pengadilan sing paling manusiawi lan adil ing donya !!!!! wassat

          Ing kesempatan iki, aku kelingan anekdot karo "broroda":

          Pengarang kasebut amarga Faina Ranevskaya - gudang kawicaksanan lan kawicaksanan sing ora bisa ditemtokake.
          Ing jaman Soviet, dheweke ngumumake layanan sing ramah. Bakul dilarang ngomong "ora" marang para panuku. Metu kaya sing dikarepake, nanging supaya para panuku ora ngerti penolakan kasebut. Ana wong teka ing toko sing durung tau ana apa-apa, takon: Apa sampeyan duwe sarung tangan?
          Dheweke - apa warna sing sampeyan kasengsem?
          Wong lanang dadi kacang - dheweke ora tau ana, banjur takon babagan warna! Dheweke - uga, ayo ngomong, coklat.
          Panjenenganipun - lan kang saka mbandingake saka coklat, sampeyan bisa jeneng? Apa persis sing bakal sampeyan gunakake?
          Wong - uga, karo jas.
          Dheweke - sampeyan ngerti, nggawa jas sampeyan, kita bakal nyoba njupuk sarung tangan supaya sampeyan cocog karo warna sing luwih tepat.
          Gendheng wong iku wis obah metu, ora bisa pracaya marang kuping - apa layanan, luar biasa!
          Ing kene, ing jejere dheweke, ana wong sing metu saka antrian:
          - Aja padha pracaya! Aku wis nggawa mangkuk jamban, lan nuduhake bokongku, nanging kabeh wong ora menehi kertas jamban !!!
      2. togun
        togun 6 September 2012 12:07
        -4
        Kutipan saka waf
        Sampeyan krungu bener! Aku menehi sampeyan MINUS pisanan! am
        statement sampeyan mung bisa dijawab saru lan kasar, nanging aturan situs nglarang!

        wassat wow, apa dheweke ora mulang sampeyan nalika isih cilik yen sumpah ora apik ???
        ojo gelo, nanging aku duwe perasaan yen sampeyan wis diganti (loro nulis ing siji akun)
        Kutipan saka waf
        yen isin, banjur aja menyang ngendi sampeyan ora perlu lan sampeyan ora kudu isin!
        Apa kabare???? Paling ora ana sing kudu disinaoni ing urip, supaya ora blurt? Apa sampeyan mbukak utawa apa ... iki "kasus"?
        Dheweke meneng, amarga pejabat nyata lan wong lanang ora "mbuwang manik-manik kaca ing ngarep babi"!
        Lan kepiye sampeyan pengin kabeh kanca ndhelik ing grumbulan????
        Lan njupuk avatar karo Titarenko, aja ngremehake dhewe, yen ora ... Pussy Wright ngelingake sampeyan .. kabeh iki kelakuanmu !!

        recourse Ya, apa sing bisa dakkandhakake babagan iki, sedhih banget Vaf dadi wong sing ngobrol, nanging bubar dheweke wis owah.
        ps
        babagan avatar
        lan ora ana sing kudu diganti?
  14. Manager
    Manager 6 September 2012 11:30
    +1
    Kutipan saka toguns
    bingung kok sing melu kasus kuwi meneng wae

    Yen wong wiwit nggawe alesan, iki temenan nempatno ing posisi ilang.
    1. togun
      togun 6 September 2012 11:56
      -2
      wassat Lan nalika wong liya nggawe alesan kanggo sampeyan, katon luwih lucu.
    2. Funker1981
      Funker1981 6 September 2012 13:46
      +3
      Yen ditakoni langsung, apa sampeyan njupuk (nindakake), utawa ora njupuk (nindakake), banjur wangsulan "ora njupuk (nindakake)" ora alesan, iki mung jawaban kanggo pitakonan langsung.
  15. sanyabasik
    sanyabasik 6 September 2012 11:31
    +3
    .. pilot nulis marang Putin ..

    Wis cukup diskusi babagan topik apa sing kedadeyan ing Kubinka, utawa luwih, apa sing ora kedadeyan nanging dibuwang ..
    Aku ngomong bab liyane.
    Inggih, wewenang Pak Serdyukov ing pasukan jelas kanggo kabeh wong, nanging Panglima Angkatan Udara ?, Kepala Pusat Pameran Peralatan Penerbangan. Kozhedub? Padha?
    Minangka pilot pensiunan militer, iki "sethithik" ora bisa dingerteni kanggo aku ..
    1. waf
      waf 6 September 2012 12:03
      +1
      Kutipan saka sanyabasik
      Panglima Angkatan Udara?


      Aku salut karo sampeyan kolega! Boten pribadi kanggo Boldyrev, nanging elinga sing "mateni" KONFLIK ing Lipetsk karo Sulim ????
      Lan ing asas ... banget sukses, saben wong ing bisnis dhewe lan kabeh iku chin-chinar!

      Lan Boldyrev diangkat dadi Panglima! Apa kabeh wis jelas?

      Lan kepala pusat? Inggih, dheweke uga pengin, mesthi, isih ... Kepala Pusat !!!

      Ora ana manungsa .. sing asing kanggo sapa wae !!!! Iki minangka pendapat pribadi lan ora ana sing dakcritakake ing komentar! prajurit
      1. sanyabasik
        sanyabasik 6 September 2012 12:28
        +3
        Kutipan saka waf
        Ora ana manungsa.. sing asing kanggo sapa wae


        Hello!
        Wiwit Valera Morozov iku kanca-kanca prajurit, koyo sing padha smeared telek ing kula uga.
        Kanggo bos:
        Nalika padha nulis marang kita ing sertifikasi: - ing lingkungan sing rumit, dheweke tumindak kanthi bener, bisa nggawe keputusan sing kompeten ...
        Aku uga ora duwe apa-apa pribadi kanggo wong-wong mau, nanging bisa uga wis diwulang liyane "melek"?
        1. waf
          waf 6 September 2012 12:50
          +5
          Kutipan saka sanyabasik
          Hello!


          Aku bungah!

          Sampeyan duwe sensasi sing bener. Oh, apa sing bener !!!!

          Kutipan saka sanyabasik
          Nalika padha nulis kanggo kita ing sertifikasi:


          Mulane kita kabeh wis pensiun nganti suwe, kaya sing dicritakake VKG, kita bakal nggawe ... tentara sing profesional banget ..... Lan ing kene ... hello stoolkin lan mamah nganggo sendok lengkap! am
  16. krutishka
    krutishka 6 September 2012 11:42
    +5
    WAF IS BACK))
    bener ngandika: "Dheweke meneng, amarga pejabat nyata lan wong ora" uncalan mutiara ing ngarepe babi "! ya
  17. Wedmak
    Wedmak 6 September 2012 11:58
    +2
    Edan tenan? Ora ana uji coba sing cocog, nanging dheweke wis dipecat. Supaya sampeyan bisa murub kabeh tentara. Lan apa ... sawetara wong bodho blurted metu lan nuding driji lan iku ?? Brad ing umum.
  18. sined0707
    sined0707 6 September 2012 12:07
    +2
    Aku pancene pengin iki jalmo sing brewed kekacoan iki kaukum, paukuman kejem, Aku bakal menehi kov iki kanggo nyobi, banjur masyarakat bakal entuk manfaat saka wong-wong mau.
  19. Armata
    Armata 6 September 2012 12:32
    +3
    Para sedulur, ayo kirim layang uga. Admin AU nggawe polling utawa surat. Siap subscribe nya. Govorov Evgeny Viktorovich 1970 gr. Calon Ilmu Teknik. Karyawan Institut Riset Gidromash.
    1. waf
      waf 6 September 2012 12:52
      +5
      Quote: Lokomotif uap
      Para sedulur, ayo kirim layang uga.


      Zhenya, iki idea swara, nanging pracaya iku superfluous!
      saiki wong ing kabeh resimen, ugh, peduli iku, nulis lan ngirim basa lan organisasi Veteran padha!
      supaya ora digatekake!+! prajurit
      1. Armata
        Armata 6 September 2012 13:00
        +3
        Uga Sergey +1 siji uga ora superfluous.
    2. Manager
      Manager 6 September 2012 13:36
      +3
      Quote: Lokomotif uap
      Uzhiki lan ayo ngirim surat kita uga.

      Yen ana layang, aku bakal langganan! Ora ana wong liya kajaba awake dhewe sing bakal nglindhungi utawa mbenerake kita.
  20. Nechai
    Nechai 6 September 2012 12:42
    +2
    Kutipan saka Wedmak
    Supaya sampeyan bisa murub kabeh tentara

    Ngimpi pink-biru kabeh "reformis", cheaters saka mentalitas Rusia ....
    1. Wedmak
      Wedmak 6 September 2012 20:27
      +1
      Tembak kabeh! tukang ganti...
  21. tverskoi77
    tverskoi77 6 September 2012 21:30
    0
    Sawise tumindak kasebut, wilayah rawa bakal dadi cilik, lan ing kana kita bakal njupuk Wong-wong mau!
  22. dld35057
    dld35057 8 September 2012 21:56
    0
    Aku kaget yen departemen khusus meneng. ing saben unit militèr ana counter lan kahanan kaya mengkono iku tanggung jawab langsung, kudu ngerti apa sing ana ing bagean saka wong sing ambegan. lan yen pejabat khusus disambungake karo kahanan, mula kabeh wis diputusake. nanging kita ora ngerti apa sing diputusake. mesakake komandhane, nanging nulis layang iku usaha kosong.